Смъртта излъгвам Ексклузивни: Майкъл Джексън седи в Helicopter до моргата

Юни 29th, 2009
от Admin


Майкъл Джаксън на тялото е транспортирано в Лос Анджелис Каунти Morge чрез хеликоптер. Това показва кадри от неговото тяло "Заседанието бе създаден" в helipcopter както движи далеч.

Skeptics ще рече, че тялото му се е "преместен" с някой от изстрел, все пак, ако той е мъртъв и закъсал за определяне на носилка, тогава защо ще трябва да се направи?

Това кадри само потвърждава това, което ние тук в MJHD вече са повярвали от самото начало. Погледнете за себе си и вижте какво можете да повярват.

Вземете последните новини и Интернет телевизия онлайн в isoftwaretv.com

NB: Бихме искали да благодарим Били за предприемането на тази на нашите грижи.

Update: В отговор на хората, които правят коментари, като например "Той изглеждаше като чувал с картофи", и "Той е мъртъв, така, разбира се тялото му ще се движите по излитане", можете да продължите следните неща:

За спешни повиквания 911 е направен от Майкъл Джаксън на Mansion в 12.21pm. Това е половин час след д-р Конрад Мъри намери Джаксън "студен" на леглото си и започва да се твърди, извършващи CPR.

Джаксън тялото пристигна в Лос Анджелис Медицински център 1.14pm местно време и екип от лекари и кардиолозите работили по него в продължение на един час, докато не се отказах и изразени го мъртъв в 2.26pm.

Майкъл Джексън тяло беше транспортирана до хеликоптера, които ще се движат към LA County моргата друга 35-45 минути по-късно.

Вкочанясване Мортис ще започнат да се определят след 3 часа. Тялото му не би била като "чувал с картофи", или "Преместването на около излитане", защото това не е възможно.

Освен ако той е все още жив.

Мисля за това.

Tags: Conspiracy, Conspiracy теории, Смъртта измислица, симулирала смъртта, медии, новини
Публикувано в Conspiracy теории, излъгвам Смърт, медиите, новини | Коментари (134)

134 коментара към "Смъртта излъгвам Ексклузивни: Майкъл Джексън седи в Helicopter до моргата"

 1. Jeanine казва:
  ч.

  Изглежда ми като вятъра е разпенващ одеалото. Въпреки това, аз не вярвам, МП е умрял един от двамата. Im 'дори фен на неговия но аз твърдо вярвам, че нещо не е наред с цялата тази история-аз вярвам, че е точно това, "история". Отново, нека ме стрес, аз не съм фен Майкъл и това не е самозалъгване

 2. Jeanine казва:
  ч.

  Бих искал да направи второ мнение по отношение на това видео. Имам тъй гледани отново и да идват до реализация, че тя се появява на тялото се движи, защото хеликоптера е била "turning'-ъгъла на камерата, както и посоката, в която се обърна хеликоптера прави да изглежда като че тялото е се опитват да сядам.

 3. Rickster казва:
  ч.

  Добре, че не съм единственият, който вижда всичко това, което хората казват .... Въпросът ми е .... Като има предвид, че ОПРА УИНФРИ??? ... .. Никога не чух съболезнования от нея ... ...!

 4. Диана казва:
  ч.

  LOL да, къде по дяволите е Опра? Както и да е, да, има нещо "странно" за всичко.

 5. jonn казва:
  ч.

  В медиите се казва, че той не е имал коса в момента той умря. Познай какво? Само погледнете към последната снимка в линейката, той действително имаше дълга коса!

  Тези видове противоречия да мислите, че нещо е странно.

 6. Оливър казва:
  ч.

  За мен всичко това, не допринасят, мисля Терес много да се отчита и един ден ще бъде някой, някъде по света и ще видите царя и нещата ще започнат да идват на измиване

 7. Ми казва:
  ч.

  Аз дори не може да видя тялото! Аз съм фен, но не съм сигурен какво станало. Не мога да си го мъртъв и не съм сигурен, че той действително е мъртва. Надявам се, че не!

 8. Ми казва:
  ч.

  OMG Мога да го видя сега! уау тя не изглежда като него заседание нагоре. BTW Джон, той носи перука като той е загубил по-голямата част от неговата невероятна коса.

 9. Боб казва:
  ч.

  Момчета сериозно, ако сте били такива големи фенове MJ Бих се мисли, че ще има малко повече уважение от това. Новината докладите му липсва коса са прибран, тъй като те дойдоха от ненадеждни източници. Начинът, по който той се движи, е доста ясно безжизнен-ти завой опитайте сами, без да се движи над главата си или ръцете. Infact той изглежда като чувал с картофи. Изглежда логично да ми се движи на strecher да го през вратата лесно. Ако сте имали shread благоприличието искате просто приемете той отиде. Погледнете начина, по който неговото семейство са реагирали. Ако сте били в тяхното положение би искате хората, казвайки: "Всичко това е просто шега"? Аз съм много възмутен от някои от тези коментари.

 10. oxmjf казва:
  ч.

  Nostradamus - 28 век II

  В предпоследното на фамилията на пророка

  Ще взема Диана [четвъртък] за деня си и почивка:

  Той ще се скитат далеч, защото на неистов главата,

  И доставяща голямо хора от подчинение.

 11. Lis казва:
  ч.

  Хората - Гледай си работата! Conspiracy да отиде твърде далеч.
  Хората умират твърде млади ВСЕКИ ДЕН! няма причина, че е просто тъжно. Приеми го!

 12. Кейти казва:
  ч.

  Когато тялото е починал мускулите договор като въздух се освобождават от тялото, те са били известни оригвам, сядам, движение за дълъг период от време, след смъртта на място.
  Аз съм медицинска сестра и да го видя от първа ръка много пъти.
  Той е мъртъв. Остави го да си почивай в мир!
  Аз съм фен на MJ и не мисля си нещо не е наред с цялата история, но аз вярвам той е мъртъв.

 13. Джейми казва:
  ч.

  Има някой от изстрел и ако гледате целия видеоклип, след като хеликоптер земи ще го покаже. Може би той е бил вземане на тялото по-сигурна или нещо такова.

  Въпреки това, аз очаквам сте което предполага, че е някой друг да се правят, че е мъртво тяло, тъй като Майкъл беше забелязан напускане на страната. Така че всички са от болничния персонал, семейство, Полиция, хеликоптер и следователя персонал и т.н. в това?

  Мисля, че като отида теориите на конспирацията, някои са напълно възможни, но това няма никакво вещество, за мен.

 14. Г-жа Джой Бел казва:
  ч.

  Колкото и аз с удоволствие ще да вярвам, че г-н Джаксън е жив, на факта, че тялото се движи, не се окаже на г-н Джаксън е все още жив, дори и тялото да сядам.
  Когато човек умре, тяхната структура изпълва с въздух, и тя е тази, която причинява на тялото да се движи, можете да разгледате този факт на мрежата, или слушате песен за нея, наречени "ще заседава с мъртвите" на вас тръба.

 15. SYN Кучка казва:
  ч.

  Аз не разбирам, защо използването му действителната самостоятелно, ако това е шега? Непременно ли искате просто използвайте manican или summink?

 16. MJ казва:
  ч.

  Здравейте момчета, просто мислех, че съм искате да Ви уведомим, че аз съм в действителност НЕ мъртъв, аз бях просто планиране огромен завръща на сцената в моя предстоящи концерта. И да, съгласен съм, тези коментари са фалшиви, но те не са малко истина, аз съм в действителност плешив, но само около гениталиите област.

 17. DJ Naija казва:
  ч.

  Ако знаете MJ достатъчно добре .... Това може да бъде просто още една фигура от висшия пилотаж, той е див и странно замисли и машини, за да го почти както винаги.

  За да се измъкнем от медиите, противоречия, дълг и направи Мащабна завръща, смъртта излъгвам струва всяко време и ресурси, прекарано в него, както вече дивидент е очевидно, и все още монтаж.
  Честно казано, това беше първата мисъл, че дойде в моя ум по новините почивка.

 18. Брайън казва:
  ч.

  Той е мъртъв. Просто го приеме, придвижете се, и си живот

 19. Cheeseball Хари казва:
  ч.

  Майкъл е в момента в някои mountantop Вила в Бразилия sipping зелен чай с Елвис.

 20. TeddyC казва:
  ч.

  Това е сенки се движат в bodybag. Чантите не помръдва.

 21. Джоди казва:
  ч.

  Не мога да повярвам, че наистина мисли, че всеки, МП е все още жив.
  Вие, които са "истински" фенове трябва да приемат, че МП е заминал за по-добро място, а сега трябва да бъде позволено да RIP
  Вие много се unbelieveable!
  Остави човека на мира!

 22. MS казва:
  ч.

  Тъжно е, но ние трябва да го пусна. Дори, ако това би всичко да е истина, ние трябва да го остави на мира. Той е спечелил си замълча ... тук или там, където той може да бъде.

 23. Жасмин казва:
  ч.

  Напълно съм да се съглася с администратор за вкочанясване Мортис ..

  Тук е това, което аз просто чета на Уикипедия и WikiAnswers.

  Вкочанясване Мортис е един от най-разпознаваеми признаци на смърт (Латинска mors, Мортис), която е причинена от химически промени в мускулите след смъртта, причинявайки крайниците на тялото да се схванат (Латинска вкочанясване) и е трудно да се движат или манипулира. [ 1]

  Вкочанясване Мортис, A пристягащи на мускулите, обикновено започва да се извършва на около 3 часа след като някой е умрял с пълната строгост възникнали около 12 часа след смъртта. След 12-часов отбележат вкочанясване бавно спира и на около 72 часа вкочанясване изчезва.

  Значи, основно, просто не може да манипулира или преместване на орган, който е определен в вкочанясване Мортис след 3 часа. Тялото ще бъде схванат като дъска.

 24. Sascha казва:
  ч.

  Добре,
  1th: кой заснет това отгоре? Самият Бог?
  2th: а strecher може да бъде издигнат. Ако погледнете внимателно можете да видите вдигане на ръка strecher нагоре. Ако сте един асансьор upperbody Up, пациентът може да бъде в състояние да диша по-добре. Въпреки това, мисля, че този филм е истинско излъгвам

 25. Antoine1975 казва:
  ч.

  Момчета, c'mon, ако обърнете внимание на портокал куфар (лекари случай) относно правото сайта на одеало, вие ще видите, че някой в черен костюм Вдигна го, и по този начин създава илюзията, че тялото се движи / седи . Не конспирация тук ....

 26. JC казва:
  ч.

  Съжалявам, но той е мъртъв народ. Той никога няма да оставят децата си и да причини зад неговото семейство мъка.

  Той никога не може да скрие, поради неговата широка операция, той изглежда много индивидуално. Ако знаете какво имам предвид.

  Ако мислите, че той е направил това нарочно, и иска да направи завръща, тя ще бъде най-отвратителното нещо, което някой може да направи.

  Той няма да го направя за да си фенове.

  Време е да се движат върху хората, той отиде да посрещне Елвис.

  Какво? Елвис е мъртъв или не?

 27. JC казва:
  ч.

  Jonn,

  Той е бил плешив под перука, които той носеше. Ето защо той е с дълга коса през последната снимка в линейката.

 28. Наперен казва:
  ч.

  О, моля! Има и Майтапиш ли ме?!
  Какво да се видите?
  Има какво да видя! Не е дори половин секунда. Бих искал той да го симулирала си мъртъв!

  Ако той направи:
  Защо в този хеликоптер? Защо да не е кукла или двойна като U четат други истории?

  Махни истински хора!

 29. Анет казва:
  ч.

  Бихте Майкъл не е в тялото чантата, ако той е мъртъв или закрити му не нормално да има труп заседание изправен непременно

 30. Татяна казва:
  ч.

  Аз сериозно желаят това беше шега ... макар симулира смъртта не е наред по толкова много различни нива. Но хора, той е наистина няма.

 31. Madason казва:
  ч.

  му една измислица
  и той определено не е мъртъв.
  този Im всички ще кажа.

 32. kanindo казва:
  ч.

  Все пак звучи по-сложно за моята beliefing. Например, част от теорията предполага, че бащата на Джак не може да звука saddened до смъртта на сина си, както той тайно се знае, че Майкъл е все още жив някъде. Фин. Тогава как ще отговори на семейство Джаксън е подозрително около Майкъл смъртта? Или е бащата не играя си част от това?

 33. brizom казва:
  ч.

  Затова DONT всички ви приеме MJ е мъртъв, peolpe да умре, неговият живот. с размер на наркотици често plumled е в тялото на дневна база беше само въпрос на време. Що за шега, това е обща за повечето bigtime звездите веднага след като е обявена за мъртва някой викам измама, а след това прекарва неподходящ размер на времето, виж това погледни, че това обяснява и т.н. До име няколко Елвис, JFK дори Opera НЕДЕЛЯ и тя все още е жив! позволява на всички ползват музиката си и нека си живеят върху наследството не hoaz. Кралят Brizo

 34. bghoppy казва:
  ч.

  Ами снимка на него в линейката? Той има вена пръкват върху челото си (който Джулия Робъртс нещо) Дали това е възможно с медицински наскоро починалите тялото? И как се получи дори и снимка така? Защо никой не поиска самоличността на действителния повикващия за 911? И когато операторът казва той да получи Джаксън на пода, той просто казва ОК и бързо сменя темата. Ако не той трябва да помогне доктора точно тук? Аз не чувам доктора grunting да се вдигне един безжизнен тялото към пода. 120 паунда на безжизнен тялото не е шега за която и да е, аз не се интересува колко голямо несъответствието борда е сертифицирана кардиолог. Той се предлага не медицинска информация за paramedics. И никой не е в паника Rush или да получите умира цар, който да помогне и да се получи, че превозното средство от пътя, да не говорим за смотана шофиране, Необходимо е повече от една минута, за да се подкрепи. Те теглени доктора на колата, как той отпуск? До болницата като негов адвокат претенции? За да бъде със семейството си. В същото семейство, който не знае този лекар? Нищо добавя се и дори Шерил Кроу го каза на глас по телевизията, това, което повечето от нас, че, аз вярвам, че говоря за Лари Кинг, когато първото нещо, тя казва е, че знам кога за първи път чух аз мислех и надявах това беше просто един трик, за да се измъкне от неговите огромни дългове, но сега тя разбира, искате той е мъртъв. Плюс, ако има една coroners офис в света, за да работи с по трик като този, то ще бъде този, който има собствено телевизионно шоу, мисията Road. И как го правиш смърт разследване сцена на наркотици е възможно над дозата, а не всеки пикап Адвил, билкови допълни, лента помощ, независимо от всичко, с което малко по медицина, които трябва да са били пуснати в доказателства веднага? Нейната изглежда невероятно, че ще трябва да се върна за две торби стойност на доказателства, след като се движат камиони и какво не? Ами ако това е убийство? Некомпетентност необосновани пропорции. Може LA наистина е този, съжалявам?

 35. YuRiSiO казва:
  ч.

  Аз не отрече той наистина умре или не, но ако MJ не умре аз мисля, че една и само ще знаете точно it.she е Лиза Мари Пресли elvis'daughter, защото тя е тази, която ясно да знаят за нея баща наистина умира през 1977 г., или в друго време.

 36. bghoppy казва:
  ч.

  А за Rickster, Great въпрос! Herweb сайт казва, че тя и нейният екип са на 2 седмици 8 милиона долара круиз до Истанбул, а на нейния сайт, тя няма мнение, хората там се питам защо не, и вие не получавате резултат, ако търсите micheals име, можете да дори не намерите интервютата на 93. Но ти направи забележка, че има приятели, той прави същото. Джанет, Лиза Мари, Куинси

 37. Hatenessx казва:
  ч.

  Аз никога няма да видите Майкъл hoaxing смърт да избягат си дългове. Неговите деца не може да бъде биологично си, но той ги обичаше повече от всичко друго. Той обича всички, защото Бог му. Не, ако тя е измислица, то той ще се върне.
  Има много въпроси, някои са подозрителни и трябва да се отговори за да получите пълната картина.
  Въпреки това, O2 билетите ще се възстановяват, неговото погребение планове в Невърленд постепенно напредва и гледане на тялото е планирано.
  Разбира се, бихте могли да получите восъчни отливки по тялото, но това е извън болен, и той никога няма да отида, че досега.

  Обичам Майкъл Джексън, и аз ще го обичам повече от всичко, ако той беше жив. Но понякога трябва да попитам каква степен той ще отида.
  Въпреки, че по отношение на семейството реакция, те могат лесно да бъдат в по него.

 38. vicky86 казва:
  ч.

  Здравейте всички!

  Когато за първи път чуха, че е бил мъртъв MJ I е опустошен, а част от мен, ако се чудеха, че това е шега! Но мисля, че всичките му отиде твърде далеч сега му е твърде дълго едно нещо, винаги съм се повярва, че MJ обичал си фенове DONT и аз наистина мисля, че той ще сложи фенове (или неговото семейство) през толкова много сърдечна болка!

  По отношение на цялото движение на носилка нещо, изглежда очевидно за мен, че някой е преместен на носилка кръгла леко и така тя дава ефект ХЕС се движат!

  Иска ми се, че това е шега, както аз обичам Майкъл толкова много. Аз се съглася с повечето от вас, въпреки, че обстоятелствата около смъртта му са малко съмнителни, но тя все още е рано ден, както и за някои част на таблоидите са само speculating.

 39. Есея казва:
  ч.

  Когато тази смърт бе обявено Бях доста errmmm. На следващата сутрин, когато започнах да analise какво натиснете трябваше да кажа и действителната реакция на неговото семейство и сътрудници и на факта, че всичко става прекалено бързо и парите е pooring вътре! Подушвам огромен плъх! Същите огромни плъхове I миришеше когато Брендън Лий почина! Което ме погледна Брус Лий и два други по целия свят знаменитост смъртни случаи errrrrmmmmmmm ... ... ..

 40. sobaytransplant казва:
  ч.

  Аз не знам дали той наистина е мъртъв или не (Малко надежда не) да видя agruments от двете страни на оградата, все пак. Той може да е била болна достатъчно, за да са починали внезапно натам ... после пак, животът му е в толкова много неприятности, че това може да изглежда като единствената му изход. (Имам Няма съмнение, че той ще се върне и да си деца ... което е защо му ще е толкова adament, че майка му да ги вземем.) Трябва да призная, че симулира неговата смърт беше първата ми мисъл, също. Искам да кажа, той е изтеглен доста голям stunts преди и ако някой има средства, за да го направя ... кой знае? Може би ние ще разберете след време. Тя със сигурност ще бъде най-голямата сделка в историята музика, ако той се върна с някои връщане от най-мъртъв турне или нещо такова. Което не звучиш като него. Но бих искал да подчертая, че то беше обявено днес, че няма да има видимост към Невърленд като предварително планираните - и там ще бъде не погребението или заравяне там. Значи, аз не съм сигурен, че няма какво да уплътнят излъгвам теория. (?) Сега те няма да споделите с никого ЮИЕ го затворите за себе си? Да не те защитава труп и семейството от throngs на феновете ... или са ли крие нещо? И за неговата воля ... нали ни казва, че MEGA суперзвезда като Майкъл Джексън, ще направи през 2002 година ... и то просто изглежда мистериозно от някои адвокатски файлове СЛЕД MJ вероятно е умрял??? Ей, Madason ... какво точно искаш да кажеш, че това е шега и това е всичко, което ще кажа? Имате ли вътрешна информация?

 41. sobaytransplant казва:
  ч.

  Още едно нещо ... ако той е все още жив и прави някаква победоносен върне, той ще свърши като виновни за всички видове такси, измама или нещо друго? Може ли някой действително прави това, а не да са в сериозен (юридически) беда за него?

 42. bghoppy казва:
  ч.

  Когато се опитах Търся си spokeman д-р Tohme Tohme (д-р ТОХ (urt) мен?) Арго намеря нещо, но повече мистерия. По-долу са от 12/23/08 статия за MJ здравето (Reuter's): Твърдението, приписани на Джаксън на "официална и единствена говорител, д-р Tohme Tohme" и издадени от Лос Анджелис посредник SCOOP Маркетинг, цитира интервю с писателя Иън Halperin в английските вестници неделя експрес, в която Halperin каза Джаксън страда от Алфа 1-антитрипсин дефицит.
  Една endocrinologist със специалност по остеопороза е говорител и на въпросите, отчети за вашето здраве и слухове около него, чрез компания наречена SCOOP маркетинг?
  И защо Geraldo вярвам "Има само 4 възможности, за да обясни Michaels смърт", и най-sensaltionalist, теория на конспирацията полза на най-proponant съмнение, и той не може да излезе с 5тата възможността симулирала смъртта? Наистина ли?
  И СНЯГ мълчание говори обеми, колкото повече мисля за това.

 43. monij казва:
  ч.

  Ако търсите тесни можете да видите сянка на гърба и ръцете плъзгащи под тялото, така че имаше някой, се движат в организма. Що се отнася Майкъл е жив, той ми е самозалъгване. Аз съм все още чака да се случи чудо. Какво ще кажете за най-новите спекулации, че неговото погребение ще се проведе в Центъра щапелни от същите хора, MJ семейството иска отговори от по отношение на техния син смъртта. И билети се продават? Толкова много въпроси са оставени unansered, оставяйки ни с нас феновете, да отговорят на тях, както ние желаем, създаване на повече и повече вълнение, и отделят все повече и повече мистерията около момчето. Уау, аз просто се надявам от дъното на сърцето си, че МП ще се върне от мъртвите юли 7, за да изпълни infront му фенове в щапелни център. Ето защо няма да се разглежда в петък, както speculated-рано, тъй като не съществува орган, за да разгледате. Приятна изненада за жалеене фенове, и може би само една малка глоба за MJ за нарушаването на мира. Моят самозалъгване!

 44. bghoppy казва:
  ч.

  от topix.com 27 декември, 2008
  Редакционни: д-р Tohme и световно Турс Това никога няма да бъде
  Осъзнаваш ли, ако добавите "UC", за да Wacko на д-р "е име, името му е д-р Touchme Touchme?
  В действителност, "ТОХ" е Ma'ya за "издигне". (Добре, колко от вас, просто крещеше? И аз не съм говориш girly / Wacko крясъци, имам предвид реално силен, дълги, потресен крясъци?)

  Възможно ли е, че някой се дърпа едно не-много-разработят и старателно неприятен шега си фенове? Ох, добре, не е като тях, няма да лапам го със захар отгоре и защитава лъжа му смърт. Те винаги правят. В крайна сметка, те все още вярват Wacko ще скача от оная инвалидна количка и да намерят поддръжници и застрахователи и отидете на вихрушка турне по света през 2009 г. - което искам да подчертая, е само няколко дни, без дори и намек от една носия са скицирани върху една вестникарска хартия тампон.
  Не се притеснявай, за тези, които искате да ми кажете как луд съм мисля така, не съм, че сте се обърка, и определено не се чувствам добре още се опитвам да уреждам главата ми около предмета Смятам, че всички се чувстват докосвал от. Всички тези неточности, въпроси, contadictions, липсващи relavant информация са ме въпрос всичко. Това е същата свободна преса, която е трябвало да ни спаси от неизвестен злини, които могат да спрат демокрацията в нея на парчета, когато никой не докладите на истината?

 45. sobaytransplant казва:
  ч.

  Между другото, моят приятел (който е медицинско лице с историята на транспортиране на труповете) гледания този видеоклип. Тя каза, че макар че е странно, това е илюзия opitcal и той не сядам. Тя каза, че гледа на нея като придружител въпреки че (или два attendants) вътре в хеликоптера са маневриращ тялото да бъде в състояние да излезете от хеликоптер по-лесно, след като те земя.

 46. dave859 казва:
  ч.

  прочетете тази http://uk.news.yahoo.com/21/20090702/ten-jermaine-jackson-i-wish-it-was-me-5f8abb3.html

  "Аз исках да видя Майкъл, и аз исках да видя моя брат, и ще го видя там безжизнен и тих бе много емоционална за мен, но аз се провеждат заедно, защото знам, че той е много жив", каза той.

 47. Happytomato казва:
  ч.

  Привет,
  Благодаря ви много за вас уебсайт. Ще следвам своя пост. Аз бях шокиран, когато се четат новините.
  отколкото аз исках да знам повече за Майкъл Джексън. (И не е бил истински фен, но много любопитен относно този странен човек).

  Значи съм забелязал нещо по отношение на интервютата намерени на Интернет

  Някои казват, че затворен приятел MJ бях в добра форма по време на preseahal и други добави, че те никога не са виждали наркотици.
  Освен да играят няколко обиколки, МП има също да е в добра форма, така че медицинската застраховка е категорично съгласие, че той беше ОК за турнето (според този, който казва, че той е като наркотици), тя изглежда да е много дълъг време.

 48. Али казва:
  ч.

  Той е жив ... Аз наистина вярвам, че

 49. wishful09 казва:
  ч.

  Е, ние всички ще знаят истината най-скоро, тъй като Деби Rowe сега търси попечителство. Няма начин Майкъл ще седне обратно и да я получите custdoy на децата си. Освен ако не е, той знае, няма начин съдията ще я ареста. Мис ли Майкъл.

 50. nycscenie казва:
  ч.

  За всички онези, които са били грубо или тези, които се планира да бъде груб призовава вярващите на измама луд, или казвайки: "Гледай си работата" са тези, които очевидно се нуждаят от живота. Ако DONT повярвам, че това е шега или didn't грижи, след което да губя време и прочетете и коментар по този въпрос. Ако U напускат всеки тип коментар, явно част от U (включително себе си) вярва в това или е започнал да вярвам в това.

 51. Happytomato казва:
  ч.

  Аз прочетох коментар на уебсайт казва, че:
  "Серийният номер на хеликоптера, че лявата Невърленд с Майкъл Джексън в него, както и серийния номер на хеликоптера, които пристигнали в болницата с мъртво тяло в него, не съвпадат един на друг."
  Вярно ли е?

 52. Admin казва:
  ч.

  Ние анализирахме кадри на двата хеликоптера, които са напуснали Лос Анджелис болница (не Невърленд) и този, който пристигна в LA County моргата и да заключи, че и двете са едни и същи LA County Sherriff Спасителен 5 Helicopter със сериен номер N9500G. Този сериен номер е до момента и от двете страни на плавателни съдове, на лицевата страна, точно под кабината. Значи, този слух не е вярно.

  MJHD Админ.

 53. OriginalDavid казва:
  ч.

  Добре, на всички хора, казва му сенки, или под ъгъл перспектива ... сте забелязали, че повече от таблицата / носилка става видима като тялото се издига? Просто погледни това ... Аз ще чакам ....

  Добре, да го видя? сенки как да го направя, или ъгъла на камерата да му рамо прозрачни?

  Той се симулира това.

 54. OriginalDavid казва:
  ч.

  Също така, просто CNN съобщи, че наркотиците са открити в дома му може да предизвика медицински кома. Така че, да, има това.

  те възражда го Джеймс Бонд стил, тъй като те са като на разстояние, а той просто седна малко прекалено рано.

 55. Андреа казва:
  ч.

  Аз също, съгласни с факта, че "последните кадри" от Него изпълнение се записва във високи Def, MULT коловоз и др е твърде удобно.

  Аз също трябва да се съглася с почти всичко останало, всеки има каза - на 911 разговор, на 30 минути разлика от времето, когато д-р Мъри намери MJ "умира", а от времето, когато той реши да има "staffer" обаждане 911. Джо Джаксън дори не мъка от ужас - и така, ако това, което той и синът му никога не се разберем? Тя е все още на сина му, която го очаква да се покаже малко по-тежка загуба от тази, на която е бил показан в телевизионни интервюта, както и BET награди. Аз също вярвам, че човек в линейка снимка може много вероятно няма да се MJ. Ушите му са напълно различни. Има ли някой друг, дори забелязах, че? MJ на ушите никога къдраволистната като тази, която се вижда на снимката ясно прави. И да, тя е много възможно дишането тръби в носа му, че е около главата му може да създаде илюзия за ушите му навита, но не кой да е иначе забележите, че му бакенбарди, са значително по-голям от този на "последната репетиция" фотографии, които са били освободени? Също така, му пигмент е почти напълно. Твърде много на жълто-Иш оттенък.

  И, за да сключат ми спекулации - Гледах интервюто снощи с Мат Lauer и Jermaine Джаксън на Д-NBC, и имаше няколко съвети, които не съм сигурен дали всеки уловен върху но като му каза: "Аз знаех, че е все още много жив ", но тогава той незабавно паузи и казва" духът му, искам да кажа "рибка рибка ?!?!!? И тогава той също се споменава "Аз все още се чувствам го, защото знам, че е тук някъде, все още". Хайде?!? Не е ли очевидно, че? Да той може да означава "духовно", а не физически, но всичко около смъртта му е твърде странно. Jermaine също спомена, че той и MJ имали разговори на един Джаксън 5 събирането и че те ще се изпълняват в Лондон. А колко удобна, че сега той е казал, че семейство Джексън е в действителност става за Лондон за да направим шоу. Hmmm ... тя наистина те кара да се чудя, не го? Помисли за това. Jermaine споменава също, че те нека MJ на децата видите трупа му. NO лекар може да споделите с всяко дете видите техните родители мъртво тяло. Най-те може да направите, е да кажеш "Татко е мъртъв" или "Той отиде до по-добро място" или нещо по тези линии. Кой е чувал за нея са най-добрите "психологическа" за деца да видя баща си труп? Искам да кажа, да не мислите, че ги виждаш тялото би ги наранявам повече психологически тогава не виждам тялото?! Имам чувството, да, може би децата DID се виждат своя баща, след като "умря", но само така те биха могли да го видя и реализиране Той наистина не е умрял и да кажем сбогом за сега, но баща ти ще ги видим скоро! Помисли си!

  Също така, просто двете ми цента - но аз вярвам, ако MJ в действителност все още жив, и симулирала смъртта му, не бих се сърди, нито разстройство - в действителност, добре за него! Бих му дам подпори и applaud него. Той е бил и винаги ще бъде човека. Имам чувството си "завръщане" тур има много повече смисъл да се "завръща", отколкото всеки мисъл!

  Едно последно и окончателно, че за всичко това - неговата "статията" в Лондон през март за концертите на 02 ...., Която ясно WAS НЕ го! Това всичко е Отивам да кажа. Това е очевидно, си mannerisms, говорете, ходене, движения, ръцете му бяха големи, усмивката му е различно, зъбите му имаше пропуски, които биха могли да забележат неговата интонация? PFT, IMPOSTER! Ще ти кажа!

  Аз явно не трябва да споменем всичко, което изглежда да размишлявам той би могъл да hoaxed неговата смърт, тъй като той е бил каза много пъти преди това. Но аз мислех, че съм просто искате нека всеки знае да погледнат отвъд медиите, и погледнете отблизо очевидното, и фактите. Все пак, ако той симулирала смъртта му и се връща, или симулирала смъртта си и иска да остане в крие - Надявам се, че той получава мирния той все така пожелавайки за.

 56. Happytomato казва:
  ч.

  Имам намери друга новина. По-добре е да се провери
  265. Майкъл Джексън е била убита. Ключови доказателства в 911 Повикване. Слушайте внимателно.

  Ето ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕДВИЖИМИ фал ИГРА

  Майкъл Джексън е била убита. В 911 Обади се окаже it.The лице, което прави 911 разговор каза Майкъл тяло беше на легло и на лекаря беше изпълнение CPR на леглото. Освен факта, че лекарят не знам къде CPR е приложен, на пода, не CPR беше някога прилаган върху пода.

  Слушай на 57 секунди в 911 Повикване
  YouTube: Майкъл Джаксън 911 Повикване
  [www.youtube.com]

  911 експедитор: "Той е на пода? Къде е той в момента? "
  Обаждащия Начало: "Той е на леглото, сър ... той е в леглото."
  911 експедитор: "Махни го на пода"
  Обаждащия Начало: "Ok"

  STOP точно тук! Повикващия заяви: "ОК?", Както ако той е бил една дава CPR, когато тя е била лекар. Повикващия никога указанията на лекаря, за да получите Майкъл към пода. Не чувате ли нещо да предложите тяло бе преместен. Той дори не повикване Майкъл по име, не "Майкъл", "МП", "Майк." Би не мислите, че щеше да каже нещо подобно "Махни Майкъл към пода?"

  Публикувано в 4:43 ч. на 4 юли 2009 от MJJMurdered
  http://www.tmz.com/2009/07/05/michael-jackson-doctors-propofol-drugs-billing/18 # коментари

 57. MyBelovedMJ казва:
  ч.

  Обичам Майкъл с цялото си сърце и душа, колкото бих искал за сладък ангел, че е жив, не вярвам, че е той. Защо ще Майкъл отида толкова далеч? Той никога няма да оставят децата си и знам, че за факта, че ги обича повече от всичко друго. За семейството dooing на концерти, добре, че изглежда малко странно, но мисля, че те са прави, че в чест на Майкъл, заедно със света. Виждате Jermaine, в interwiev наистина плаче със сълзи, наистина ли мислиш, че той се преструваше, че? Аз нямам, а какво ще кажеш за Джанет в облога, тя е толкова разстроен. Винаги съм обичал Майкъл, а не за неговата музика, но кой е той, и това е защо нямам вярвам, че ще нараня тези, които той любов, от fakeing собствената си смърт. Това не дава чувство за мен. Allthough, вие сте makeing някои много добри, точки. Дори ако Майкъл беше жив, не мисля, че ние винаги ще разберете. Той не може да отида никъде без consieling лицето му, защо той ще вземе, че риска да се "caugt и се отживял на света за това. Hmmm, dosen "т наистина има смисъл за мен. Бих искал повече от всичко на този свят, за да получите Мишел обратно, но както всички знаем, не можете да "се върне ROM мъртвите" unfortiently . Аз просто се надявам, че моето сладко ангелче, най-накрая са придобили на мира, че е заслужено. Почивай в мир моя любов. Вие винаги ще живее в моето сърце. RIP Моят възлюбен. Вие сте много пропуснати, и обичана.

 58. Yes555 казва:
  ч.

  Джак на ковчег ще бъде в центъра на 11000-местния стадион. Tributes ще се четат от пеенето легенда Диана Рос и Джак братя и сестри Jermain, Тито, Джанет и La Toya.

  http://www.people.co.uk/news/tm_headline=david-guest-banned-from-jacko-s-memorial-service&method=full&objectid=21495577&siteid=93463-name_page.html

 59. bghoppy казва:
  ч.

  Ако Майкъл обича децата си толкова много, защо ще позволи да се поддавам на такъв трагичен край, въпреки всички тези хора, които претендират, че казват нещо за него? Мисля, че това е BS да обвиняват лекари и търговци на всички проблема с наркотиците. Проблемът си е един от търсенето, не предлагането. Ако не притежавате запазването инстинкт в себе си да намери помощ, необходими за да спре, преди да умре, че никой друг не е по вина, както и слабостта на вашата собствена. Той отглеждат тези деца като майка, след което умира от наркотици, а след това завещания ги Катрин, които на 79 и стреса на тази смърт и я брака му с дявола, може да умре по всяко минути?
  Ние нямаме доказателство, и аз искам да видя тялото преди аз вярвам той отиде. И ако той е, той е saddest нещо някога съм виждал.
  Аз също мисля, че лечението на Деби Rowe е най-големия срам в цялата тази бъркотия. Чувствам се толкова съжалявам за нея. Там вече не се движат тя може да направи хората без разкъсване на душата си. Така че греша.
  And why cut her out of the will, but let Joe go unmentioned. Since his parents are still married ( I know not living together, but I guarantee she doesn't divorce for religious reasons only) when he bequeths something to her, it is also his by law, no? That makes no sense, not that one single thing about this makes one lick.
  My theory now is that he has been messing with drugs, but more like hormones and different prescriptions that would help him alter his voice and skin, ect, but at this late age it is now medically imperative to stop these actions, and so the “natural” MJ that results would be exteremly shocking (he had 20 years to get to look like this). I think with the help of Deepak and Rabbi Schmuley he has re-evaluated his whole life and has made personal changes for the better spiritually and medically. So what bigger way to totally reinvent yourself to the world that come back to life, at your own f'n funeral.
  I agree with Adrea, when she says she understands why he would do it, and would encorage almost, if that's what was best for him. I'm only going to be pissed about how hard it has been on me emotionally. I am questioning my mental sanity on an hourly basis, but then if I feel i can't be wrong, I go insane watching these people on TV not question anything, the way his family reacts. If he is not dead, the Jackson Family (and all their friends) are without a doubt the largest group of related psycopaths in the world and should be studied by scientists.
  As for Janet, she did not seem appropriately upset to me, and no one seems to notice she talked about him in the present tense. “To you he IS an icon, to us he IS family” That keeps happening alot in interviews, talking about him in present tense. Jermain is a freak one way or the other, and I don't think faking crying is hard at all. It concerns me there was not more crying, if he really is gone.

 60. MyBelovedMJ казва:

  I guess we will see Michel then.

 61. bghoppy казва:

  And surely you can't do enough drugs to kill yourself with, and have NO liver or kidney damage evident at autopsy?

 62. Wish-Tis-True Says:

  Did anyone hear about Michaels 'ghost' supposedly haunting the ranch. I would love if people just laid off his back. If he is still alive (which i would love to believe and I HOPE THAT ITS TRUE) I honestly wish its true. My heart aches for his children and his family. The media are money hungry pigs. They will go to any extent to make money. Urghh makes me sick.Whereever you are Michael we love you dearly and with all our hearts we miss you madly.

 63. bghoppy казва:

  http://men.style.com/details/features/full?id=content_9937&pageNum=2

  Above is a link to an interesting article of Quincy Jones talking about MJ. Certainly a different tone than he has when on CNN.
  Why is it that every story about MJ comes from TMZ and all video is from hollywoodvideo?

  Did you guys see on e-bay someone is selling their ticket for 8G, opening bid, and another freak is selling the soil from where he died, that also contains his ghost.
  My faith in humanity and the future is being tested like no other time in my life. Isreal may launch a bomb at Iran's nuclear sites, VP Biden says the US won't try to stop such a decision, which can mean nothing but destruction for untold innocents. And I can't stop thinking about THIS.

 64. MyBelovedMJ казва:

  I totally agree with BGhoppy on everything. I won`t believe that he is dead either unless we get to see the body. Michael, we all love you so much, and you are greatly missed. I hope you are happy whereever you are our sweet angel. We love you with all our hearts.

 65. wishful09 казва:

  Благодаря! People are not thinking. There would be immediate evidence of such an voerdose. His liver would be shot to hell. They either already know the answer and are not telling the public, or something fishy is going on.

  As for Joe Jackson, I can not imagine any father “feeling great” after a child has passed. It's not reasonable. No matter how strict he was, he loved his son. Even Michael admitted that. Joe wanted more for them, he just went about it the wrong way. As for people saying Joe was money hungry, that is not true. I think Michael even said Joe never took money from them. He was just too damn controlling. So, for Joe to feel great is odd. Something is wrong here! Even an abusive father would find the passing of a child unbearable. Men who beat their spouses are grief stricken, when they lose them. His reaction is as suspicious as it can get.

 66. wishful09 казва:

  Also, when I lost my father at a young age, I DID NOT see him in the hospital. I did not see my father until the funeral. И така ....

 67. wishful09 казва:

  bghoppy,

  I also find it difficult to watch people not question anything. Everyone keeps comming forward talking about this and that, and they just accept it.

 68. MyBelovedMJ казва:

  Michael will be burried tomorrow morning in Forest Lawn Memorial park, i Hollywood hils. Jermaine have said so. But they still want to try to get purmission to get Micheal burried at Neverland. So i guess that means, that we wont be allowd to see Michael for the last time, in a public wievieng. But i don`t understand why, they would have him burried at neverland. Michael didn`t want to go back after his last trial . I guess that Michael is really is gone. It will be a hard day tomorrow . Rest in peace Sweet, sweet angel. I will love you for the rest of my life

 69. Andrea Says:

  I also agree with bghoppy. Too many PRESENT tense talking when referring to MJ. That definitely raises more suspicions as well, for me at least. I guess we will all see on Tuesday at the memorial. Кой знае.

 70. Happytomato казва:

  The explaination of Michaels'ghots'
  http://www.youtube.com/watch?v=0laFusN40qc&feature=related

 71. MyBelovedMJ казва:

  Ive just seen the full interwiev with Jermaine Jackson, and what i don`t understand is that he is saying, and i qoute: We gotta remember Michael for who he IS??? Ehh i guess he means for who he was?. And at last he is saying, My Brother IS the king, again, i though he ment, was? Why does they keep saying is?

 72. elde Says:

  Michael has left the building..

 73. Yes555 Says:

  I am afraid Elde is right.

  http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=ParisJacksonFuneral0706_X17&index=1

  ^^ Paris Jackson Leaves Dad Michael's Private Family Funeral In Tears.

  Surely she couldn't have faked that?

 74. MyBelovedMJ казва:

  i have just seen all the rehersels, for last month with Michael, and i have to say, if you are totally on drugs, and sick like they said, he was, there is no way in hell, that you can dance like that. He laughed, talked, made fun, ran around, and danced like he was 25 again.. On all the rehersels. THat is why it has been such a big chok for all of us, that he died so sudden. There is no way you can perform like that, if you are near dying. That is all im gonna say

 75. bghoppy казва:

  is is legally possible to bury a body without a death certificate?
  I don't understand how those pic's “of Paris” prove anything at all. First, why are we to be convinced that is her? Second, who are those people in casual dress leaving a memorial service? Why are her pics the only ones out there? Why whould she not be in the family car?

  But more important, it's disgusting that there are people willing to take such shots, print them, and then view them. What is wrong with you folks interested in such morbidity.
  I also have a huge problem with the claims the kids asked and then were allowed, at the encouragement of the hospital therapist, to see him dead, and so soon. That's what viewings are for.
  I guess all we can do is just wait and see what happens.

  I'm praying for a Miracle.

 76. mysticallymagestically Says:

  So this entire memorial service seems like a promotional event for some, or is it just me?

 77. Andrea Says:

  I agree with you, mysticallymagestically. The entire thing seemed too thought out and planned to be a 'memorial'. And where the hell was Oprah, Dianna Ross, etc? Come on. and as I said before, BROOK SHIELDS IS AN ACTRESS. She gets payed to cry, which is exactly what I'm sure she did at the memorial. As for Paris, if ANYONE really thought that her last few words and 'emotional outbreak' was sincere, you have issues, haha. Blanket had an MJ DOLL in his hands, while Prince was chewing gum and really showed no signs of emotion or grieving. And why a closed casket? Things still don't add up to me. I'll believe it when they release either autopsy PHOTOS, or someone signs the death certificate and I actually can SEE the death certificate. And wtf is up with them not even knowing what they're gonna do with his body?! I think it's been disrespectful enough as it is that they waited this long for the 'memorial service' IF he is truly dead.

  Also, didn't anyone else notice how Janet was trying to hold in a laugh at the end after Paris turned away from the microphone and she went to comfort her? PFT. I am still not a believer till I get full proof.

 78. noisehammer Says:

  “she hold in a laugh at the end” ???????

  well, sadly as it is, loosing believe he is alive, thats what ive to watch again…
  can anyone confirm it that it was a real laugh ?

 79. Yes555 Says:

  Andrea, here is Michael's death certificate:

  http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

  And why on Earth would a little girl fake cry over something like this?

 80. MyBelovedMJ казва:

  I saw all 3 kids, chewing gum. Seems kinda normal, their father did it all the time, all day long.. But they didn`t show any emotions, that is right. Exept from Paris. Some is saying that Michael will reveal himself at the jackson 5 reunion, wich some of the family members will do, at some of his concert dates. OMG. who can believe that. He is dead. But why buy a gold Coffin, and do this memorial, if it was all a fake, would the entire family stand behind Michael?? Or, do they even know if he was really dead or what?

 81. MyBelovedMJ казва:

  Ooops, forgot something. I will have to admit, that i also thought it was kinda weird, that we didn`t get to see the body, and the fact that their havent been a 3rd otopsy. Hmmmm

 82. MyBelovedMJ казва:

  The janet thing. She didn`t smile. I seems to me like she tried not to cry, to be there for Paris

 83. bghoppy казва:

  Me too, mystic. Felt like a “comeback” for alot of fading stars, alot of self promoting statements, and the lack of emotional involvement on everyones part is unnerving. Like I said before, whatever has happened the whole Jackson clan should be studied by scientists as the largest known group of related psycopaths and/ or scitzophrenics in the world. Not one tear, until marlon mentions his twin, and Paris “cries”. once again talking about him in the present tense. The two boys looked bored and uninterested the whole time, and I think it's weird too that the youngest has a doll of him. None of these Jackson freaks should be allowed near these kids. They don't seem normal at all to me. Unless they do know he is ok. Still why is Katherine so venerated? She raised 8 kids and married a man who all have serious social and emotional problems. I question the mental health of all of them. Not to mention she could die at any minute, but since this memorial shows just how emotionally attached they all were to MJ, I;m sure her passing wont hurt them much either. If my dad or brother died, there is no way I would have been able to make it thru that whole show without completely breaking down. Especially if congress passed legistlation to honor him forever, and ever. OMG, that didn't move a single one of them.
  The absence of Liza, Oprah, Lisa marie, and diana ross is weird.
  And if he hated Debbie Rowe so much why does his guitarist look just like her, except younger.
  And the weirdest (I hope) thought I have to drop here is, check out the first guy to sing during “we are the world”. Who is that guy? A former decoy? Or him w/o make up? He's kind of what I am expecting to see, if MJ is ever to return.

  I was moved and disgusted so many times in two hours, I'm still exhausted, still not sure what to think.

 84. sobaytransplant Says:

  I would dearly, dearly love to think that he was still alive. However… I have to say that I don't believe that is true. I think he's really gone. There are LOT of things that are still a mystery and pieces to this puzzle that are absolutely missing. But I didn't see anyone “acting” at the memorial service. (I'ma trained actress of more than 35 years and can usually spot someone acting – even the good ones.) I didn't see Janet holding in a laugh… what I saw was her making a face in reaction to the child's tears. It looked more like “OMG… poor baby” to me. The other kids' demeanor was a bit strange, I agree. Then again, they were raised in a VERY strange environment. The older boy seemed to react to his sister's tears by reaching around Janet when Paris fell into her arms, but the younger one didn't seem to re-act to anything. One thing is almost certain… if he DID fake it, we probably won't ever know about it. If he's trying to start a new life, wouldn't he do just that? Somewhere out of the public eye for the rest of his (natural) life? Potential fraud charges notwithstanding, it seems like a LOT of trouble to go through to get a new life – only to blow the whole thing by showing back up again.

 85. Andrea Says:

  No matter how believable they tried to make that 'memorial' seem, I didn't buy it. Open-casket, THEN I would have thought he is TRULY dead. There is still so many things that do not add up. Give me some death photos, and I'll be happy. Haha. Till then, I will assume he is alive. Coming back? That is another story.

  If no death/autopsy photos ever emerge, but months go by with no word of him, I will have assumed he either went into hiding or is, in fact, dead. Either way, I'll continue to stick to the facts and everything I have seen so far since DAY ONE of his death and the minute I heard he was in the hospital, with a heart attack, then he died, then he was in a coma, and then he 'died' for real. Since DAY ONE the story has been off. Come on folks, get with the program.

 86. sobaytransplant Says:

  In fact… all of this sounds VERY familiar. I'm old enough to remember the “Paul McCartney is Dead” hoax of 1969 and 1970. http://www.turnmeondeadman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10
  I also remember the whole Elvis faked HIS death business… which is still going on to this day. All these years later, no one has ever proven EITHER rumor to be true.

 87. Andrea Says:

  Just so everyone knows, I take back what I said about Janet holding in a laugh when Paris goes to her arms. It's when Marlon is talking and turns around from his 'break down'. TO ME it seems as if she is holding back from smiling. I have re-watched that part over and over, and none of them look sincere. That's just my opinion. Кой знае.

 88. MyBelovedMJ казва:

  Sobytransplant. As long as no death sertifacte isn`t beoing signed, or a erd otopsy isent there, it would not be aligal to “FAKE” your when death.

 89. feyaya казва:

  in response to bghoppy…i nearly flipped out when i saw the first guy to sing “we are the world.” not because i thought he was an mj decoy, but his face just stood out so outrageously. but now that you mention it, he very well could have been a decoy. however, i'm pretty sure it's not michael without makeup. i think he really did suffer from skin complications. but even if he didn't, i know his skin was not brown and merely covered up with white makeup almost 24/7. his skin had to have been bleached, vitiligo or not.

 90. feyaya казва:

  oh, and to andrea, i thought the same thing about marlon's speech; it doesn't even seem to be just janet who looks as though they are trying to hold in a laugh. it looks like it's marlon too, and i think jermaine. basically, it looked as if something funny had just happened. it was pretty odd. perhaps they just couldn't keep a straight face with trying to be so sentimental? then the comment about michael hugging brandon (marlon's twin) really took the humor up a notch! кой знае.

 91. heisalive Says:

  To Andrea; I entirely agree with your statements posted and I am convinced 100+% that Michael Jackson staged his own death to escape and go on with a NORMAL live elsewhere … that is what my inner voice has been telling me since the moment his “death” was announced and it keeps quickening me ongoing. I am also a legal professional and am looking at this matter as a “case” and all the elements thereof, like Discovery to name just one. Michael Jackson certainly has the brass bleeps, the contacts, resources, loyals and most of all the MONEY and wherewithall at large to inscene such a “show” like this ! He married Elvis' DNA, Lisa Marie and while married to her, got the goods from her on how Elvis' death was staged and successfully “sold” to the public by the satanic media back in 1977. Based on extensive research and existing evidence by several credible individuals and successful tripup's by journalists of Lisa Marie and Priscilla both, it is VERY clear that Elvis did not die at Graceland and is in all likelihood in hiding via the US Witness Protection Program as a former official Federal Agent.
  No doubt in my mind that Michael Jackson, for his own set of reasons staged his “death” like Elvis did and like him is alive somewhere and is watching this “Event” as his ever greatest encore with the moneymill continually $pinning on and on. If Debbie Rowe does not receive custody of MJ's children (in lieu of cash of course), it remains with Katherine Jackson as stated by MJ's will. This arrangement will ensure 100% easy access for MJ to his kids and will they be surprised once he returns from the “grave” to visit them at some point !
  *Breaking news case update: Starwitness No. 1, Elizabeth Taylor whom MJ loves with his heart and soul and likewise has “declined” to “appear” at the “memorial” shindig at staples center stating she “loves him too much”. Ms. Taylor is the ONE person Michael trusts implicitly and was imaginably the first person to hear about his elaborate escape plan and thus proved her loyalty to him by not “appearing” at this his sendoff which, after Elvis' “death” and funeral, is by far the greatest lie ever told, a lie that billions of people have swalloed whole .. oh yea of little faith !!!!
  * Breaking news case update: Starwitness No. 2, Diana Ross announced via released statement she was not “attending”, speak: she is also in on this ! These 2 individuals, Ross and Taylor both are known to be closest to MJ, are part of his intimate inner circle of confidantes for years. and in all likelihood aided him with his “Getaway” and might admit it on their deathbeds some day, or … not ! The evidence keeps mounting and the case keeps gaining muscle.
  * Breaking news case update: 2 more importants of MJ's inner circle were missing at Staples Center: Uri Geller and Chopra Deepak, 2 more persons in on his well staged “death escape” ?? A likely possibility !
  After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ? .... Thanks for reading what are your thoughts about this? I'd sure be interested to hear

 92. MyBelovedMJ казва:

  I didn`t see that. It was at the end of the show?? OH MY GOD. I hope he really is alive, i love him so much, not for ehat he can do with his voice or body but for who he is/was. I would give anything to get him back, everything i own. Проклятие. Where are you angel? I have to see that. You said at the end of the show, do you mean before the casket was driven anway?

 93. sobaytransplant Says:

  MyBelovedMJ – you are mistaken. When taxpayers have to foot the bill for your memorial service (too say noting of all the other money that has been speant for various police activities and investigations) and it turns out you aren't really DEAD, it IS illegal.

 94. sobaytransplant Says:

  There have been TWO autopsies thus far and that's more than all that's necessary for him to be considered deceased officially. And according to Fox news as of today's date – “The certificate is signed by Los Angeles County Health Officer Jonathan Fielding. Other information has been redacted.”

 95. MyBelovedMJ казва:

  OH MY LORD. OH MY LORD. I just saw those words 2. Какво означава това? Is it Michael sending us a message? Why did the family cry on the stage then? Would they stand behind Michael in all of this? And the Children, do they no that he is still alive.? I believed yeasterday that he was gone, for real. I believed it, when i saw Marlon, and Paris speak. They were both so upset. But seeing that message just gave me the chills. He must be out there somewhere. He will come back to us if he is, i know it. I wish Michael, could read all of this, so he could see how many of us, who understood, him, loved him, and NEVER judge him. A wise person once said: Do not pass judgement on anyone before you have talked to them one on one, i don`t care what the story is. He was so right. If he is indeed still alive, wich i belive now more than ever, after reading those words, i am pretty sure that he will come back. Probely on one of his concert dates. I don`t know i am about to laugh or cry. If Michael, someday should be able to read this, i hope that he will give us a sign- any sign, of him beeing alive and well. That would for me, bring myself into peace again, and stop thinking about him all the time. Love you Michael

 96. sobaytransplant Says:

  By the way, his name is Deepak Chopra (you had it backwards) and he's a WELL-KNOWN author on spiritual/metaphysical matters. Has been for YEARS, which is why Michael wanted an association with him, I suspect. Doubtful he would help Michael fake his own death. Bad for his own kharma, which he takes quite seriously.

 97. MyBelovedMJ казва:

  I guess i have to find a way to learn how to live with this then . Even if i don`t know if i can. Why have they waited so long to sign teh death satificate?? Was anyone talking about that on the news aswell?? Why the hell, would someone print blue writing on the wall in stapels center with the words: I am alive, and Im here forever? I want to know who did that then, because if it wasen`t Michael, then it is a VERY sick joke. OMG

 98. MyBelovedMJ казва:

  I just have 1 question. What the hell happent to Navi? Michael`s double body, who so often has performed in public for michael, where is that dude? Has anyone heard about what has happent to him? Is that him in the ambulance. He looked so much like michael, that even the fans, thought he was the real deal. Well i guess we will never know

 99. SkylinexBleedsxRed казва:

  I read those words, I missed them on TV yesterday. I believe that is a part of a song? Even if it was part of a song, Why choose those words, “I am a alive”. I looked up that part of the memorial today, And my heart just lit up. My depression went away. I was so down and so upset since I saw the memorial yesterday because I felt he was truly gone. I then come to this site, Found out about his hands and read some of the comments about that “I'm alive” message. Не мога да повярвам. I hope he returns! It would be amazing if he did one last final farewell tour if he doesn't ever want to perform anymore. God, I want to meet him!

 100. Yes555 Says:

  “After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ?”

  You mean, “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from aa Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

  http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

  LYRICS:

  There's a man
  Who plays the game of life so well
  Ooh, there's such a man
  His thoughts you can never tell, ooh
  And it's just the way he
  Thought it would be
  'cause the day has come
  For him to be free
  I'm alive and I'm here forever

  This is the man
  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  There's a man
  Everybody thought they knew
  Ooh, there's such a man
  He's not like me and you, ooh

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man
  (this is the man)
  Ooh yeah
  (ooh, yeah)
  This is the man
  (this is the man)
  This is the man

 101. MyBelovedMJ казва:

  Yes that was the sentence. Pretty spooky

 102. MyBelovedMJ казва:

  You are complete right. They are lyrics from a song, but why use exactly those words, like you said, and only those. Why not the whole song? These words are telling us something, i am sure of that.

 103. dogolian Says:

  MJ seems really to be still allive. We got information that he hides in germany near berlin in a place he baught in 2006

 104. Sosh казва:

  If he really is alive and hiding in Berlin, he must have left the country before his death was publicly known. Maybe th sightings from him in Mexico are based on true stories.

  I think he most likely needed a private plane from someone to escape the american borders. Also, how did he pass the german borders?

 105. heisalive Says:

  sosh: how did he get past the german borders? For lack of a better phrase: Intricate, intelligent planning and shrewd action, and/or: Money money money .. or both, that's how ! We are talking about THE Michael Jackson here – like ?!?!?!?!

 106. MyBelovedMJ казва:

  Michael is a master in disquses. He could have done that. I am pretty sure he is alive, and we will know soon enough. Dogolian, you are sayiing: We got information”. Who is we?

 107. feyaya казва:

  yeah, who is “we”?

 108. Mojofi Says:

  We do know MJ like to wear white tops but how can we tell if it was really him sitting or maybe the body moved as the helicaptor moved? I did not see his face in that clip it was just a white top. hhmm :-s not sure. But I know he is ALIVE and i have my reasons.

 109. carelesslove46 казва:

  was the body dressed in red?
  I cant make out anything..It's just a blur to me. I dont think Michael is alive, but if he did manage to break away..There's
  no way he will ever make a comeback. I have heard of at
  least 12 sucide's associated
  with Michael's death..He wouldn't be able to come back now even if he wanted to.

 110. цветето казва:

  mj is alive cause nothing about this whole story just dont add up nothing from the o2 thing thats not the real mj no way the only true thing about this story is im sure that it is the real mj at the clip from the staples centre the rehersal and i think this is the last time we will see the real mj but as for everything eles its a load of rubbish mj is alive and he had to do this to get away from what was going on around him i hope hes well and happy but its so sad that he had to do this MJ WE LOVE YOU ALWAYS IF THIS IS WHAT YOU FEEL YOU HAVE TO DO TO MAKE THINGS RIGHT FOR YOURSELF WE WILL STICK BY YOU WE LOVE YOU

 111. MyBelovedMJ казва:

  I agree with you flower We will always love you with all our hearts, and we will stand by you no matter what. Like dhe said, if this is what you had to do, to make it right for yourself, then it was the best thing you could do. We love you more Michael. Don`t you ever forget that

 112. Саманта казва:

  Where ever he is, wouldent someone reveal it? Like if he went to another country and got off the plane or whatever wouldent someone see him?

 113. Саманта казва:

  To MyBelovedMJ
  They had to throw a Memorial, to make it seem more real.

  The family obviously knows, MJ Just wanted to get away, i don't blame him for what his been through.

  I Love you so much Michael, i hope you're Living in peace somewhere. XXX

 114. MyBelovedMJ казва:

  Funny how people are saying that he would never come back, if he is alive. Боже мой. The man is not stupid, he has been planning this for a very long time, if you do something like this, and planning to return, you have it all figured out. TRUST me on that

 115. MyBelovedMJ казва:

  Im With you samantha

 116. wishful09 казва:

  Andrea,

  I have not even came back on this site until now, since the funeral because I wanted to take everything in myself. I too thought they were trying to hold in laughter. I asked my sister, and she said no way! I watched with my sister and she did not notice it at all. We wathced it again and she still did not notice it. I saw it though. I saw Jermaine and I saw Janet. Of course we cant be sure of anything because true emotion is in the eyes and their eyes were hidden.

  Just to balance all of this out though… Why would Marlon mention such a sad situation about his twin, if this was all a fake? I cant comprehend anyone taking it that far.

 117. wishful09 казва:

  Also, if this was a real memorial, did anyone else find it tacky to show the title of the tour in the background? I know they were trying to be positive by showing how ready he was for the tour, but the title would be to much for me to take if I was a family member. I dont want to see a big display of “This is it” in the background.

 118. MyBelovedMJ казва:

  Wishful09. I totally agrre with you. That was a odd thing to do, i woulden`t have been able to handle that either. There is alot of mystery going on here

 119. bghoppy казва:

  I think the whole thing was generally tacky. Don't get me wrong i couldn't stop crying the whole time, but still a lot of inappropriatness. Even the gospel song refering to the king. I think it's wrong to end a memorial with I am alive, not matter what. I found usher's whole performance out of line. EWWW touching the casket! I know we were all holding our breath for a miracle there tho (precicely why he should not have done that). I love Q Latifa, but she didn't even know him? WTF? I saw the snickers, too. I also noticed Lionel Richie looking PISSED during 'we are the world', shaking his head and rolling his eyes. And am I the only one who thought Sharpton (I did love his speech tho, which is a first for me and big al) took a dig at jesse jackson when he said that jesse had 'stood with the family, until now'? What was that about. But over all, I think if MJ really is gone, this service was a shame. Where were his real friends? Aren't you socially obligated to attend, wheter it is public or not. I just didn't get the feeling people were paying their respect, seemed more like a promotional event for fading stars. And Mariah should apologize.

 120. MyBelovedMJ казва:
  ч.

  I hear yoy. The latest news is that Latoya thinks that Michael wasmurdered. PLEASE GIVE ME A BREAK. She signed the death satificate. HMM WTF, she is not a docter. They said she was close to Michael. BULLSHIT No she wasent. The only sibling Michael was close to is Janet. Why is all of a sudden Latoya who speaks up, and not Janet?

 121. Sosh казва:

  to BGhoppy:

  I totally agree with you on that one. Allmost all stars performing at the memorial have (at least in europe) faded away. Brooke Shields didn't make any movies or series that I remember. Last thing about her I remeber she merried that tennislpayer Andre Agassi.

  About Usher and Mariagh Carey, haven't heard from them for a while. What the fu&k where these people doing there?

 122. nyla Says:

  i agree wid you bghoppy. the whole thing was a publicity stunt and was moneymaking. Also did you kno that LA council are launching an investigation on the cost of the memorial, they felt that their being ripped off. I mean the cheek of it!!! MJ isn't dead they may have brainwashed half the world but they aynt brainwashed mine. Seriously people who just readily believe everything they hear on the news really need to get their facts straight. :X

 123. wishful09 казва:

  You are absoulutely right bghoppy.

 124. wishful09 казва:

  bghoppy,

  I can see how you found the gospel song referring to the king inappropriate. It was a bit wierd simply because this is Michael (King of Pop), but that's the same song my family used for my dad. I think a lot of black families use that song.

 125. GermanLady Says:

  latoya is changing in interviews the Story of the Day of MJs Dead again and again. Somewhere on a German site i read she said that she was at Mjs House to fetch his Children and then were driving to Hospital, and now she said she were at home and called her mother, then was driving to hispital, where katherine was sitting with the children. Then she said Michael died in his bedroom, in this room were a lot of bottles oxygene and medicines, empty pill doses and whatever, but now she said Michael was in dr.murreys bedroom while he died. i think they cannot really lie and the story is gonna change everytime they want to talk about

 126. MyBelovedMJ казва:

  IM gonna be so pissed the nest time, someone mentions, that Michael was adicted to drugs. Боже мой. What the hell are thay doing. She has changed her story 4 times now. Wich is it? They have to deside, cause everytime the story changes, there is more to believe that he is alive. DAMMIT, someone knows something. I just wrote that it can take months, to get the toxicoligy report from Michael`s body. OMG. This is getting worse everyday. Why can`t they just come forth? Some of them. Something is really wrong.

 127. bghoppy казва:

  wishful, i hated making that comment, it just seemed off, since he was the KING of Pop and we all want to see him again. Please, i hope no one took that personnally or as against a religious belief.

 128. trinidad Says:

  come on people some one thatcrazy of pain killers and abusing it like that is not likely to live remind you his kids are 7 , 11, and 12 a 7 year old knows but how much do they really know the two older kids know a little prince michael is 12 how much do they really know so what he change in to islam his mother his alive and if she wants to put her son back in to what she raise him thats her business he is dead janet was close to him when some one close to some one they whole inside shut down and plus she is the youngest se she felt it more come on guys he is dead and when god read for you he take you and you can tell his spirit already left his body when he say this is it tour i am a huge michael fan and i miss him a lot may god bless the jackson family and his kids may his soul rest in peace

 129. trinidad Says:

  you guys did not see when he was talking on the this is it tour in london looks can be deceiving you guys think he look strong and healthy
  come one his and and alll them strong pain killer druges he taking come one that shit will shut your whole system down why don;t you guys try taking them same drugs what he had in his house see if you gonna live i miss him so much if he still alive then elvis tupac biggie aaliyah left eye still alive then they on an iland by them self please they only place they is is next to god

 130. He.is.alive казва:

  GermanLady, guten Tag

  “Luegen haben kurze Beine” …. hence the story changes constantly and LaToya probably scored a nice paycheck with the interview she gave. Ich glaube ganz bestimmt dass Michael Jackson lebt, ja, sich sogar irgendwo in Europa aufhaelt. in the Ostblocklaendern, Rumaenien, Polen, da irgendwo.

  Lb. Gruss nach DE

 131. admin Says:

  The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

  MJHD Admin

 132. wishful09 казва:

  I was not offended, bghoppy. I hope no one else was either.

  Mybeloved,

  We are always on the same page. I cant take anymore of these drug stories. Either prove it or sit down. Who are some of these people comming forward? Oh, and you all are patient because I didnt bother to read any of the articles about Latoya. If she aint crazy, I dont know who is! If Michael is reading these posts, he needs to tell his family to get their stories straight or the cat will soon be let out of the bag.

 133. MyBelovedMJ казва:

  Wishful, lol i totally agree. I am so pissed about the drugs stories also. It`s all BS. Боже мой. Like you, said, they need to get their stories straigth.

 134. mm04 Says:

  Someone further up said something about the body wearing a white t-shirt in the footage…it isn'ta t-shirt it is the body bag! Hmm is it just me or are body bags usually black? Don't know what to think about all the drugs stuff…I think he's out there somewhere!

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.