Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?


Michael Jackson krop blev transporteret til Los Angeles County Morge via helikopter. Dette viser optagelser af hans krop 'møde op' i helipcopter som den bevæger sig væk.

Skeptikere vil sige, at hans krop blev "flyttet" af en person ud af skud, men hvis han er død og strapped ned på en båre, så hvorfor skulle han nødt til at blive flyttet?

Denne optagelser blot bekræfter, hvad vi her på MJHD allerede troede fra starten. Tag et kig til dig selv og se, hvad du mener.

Få de seneste nyheder og Internet TV Online på isoftwaretv.com

NB: Vi vil gerne takke Billy for at bringe dette til vores opmærksomhed.

UPDATE: Som reaktion på de mennesker, der har fremsat bemærkninger såsom "Han så ud som en sæk kartofler", og "Han er død, så naturligvis hans krop vil flytte rundt på start ', skal du holde dig følgende ting for øje:

De 911 nødopkald blev lavet af Michael Jackson's Mansion på 12:21. Dette er en halv time efter Dr. Conrad Murray fundet Jackson 'ikke noget' på sin seng og angiveligt begyndte at udføre CPR.

Jackson krop ankom på UCLA Medical Center på 1:14 lokal tid, og et team af læger og Kardiologer arbejdede for ham i over en time, indtil de gav op og udtalte han døde på 2:26.

Michael Jackson krop blev transporteret til helikopteren som ville derefter gå videre til LA County lighus anden 35-45 minutter senere.

Dødsstivhed vil begynde at sætte i efter 3 timer. Hans krop ikke ville have været som et 'Sack kartofler «eller» På vej rundt på start ", fordi det ikke er muligt.

MEDMINDRE han stadig levede.

Tænk over det.

 1. Jeanine Said,

  Ser for mig, ligesom vinden blæser generalgarantisatsen. Men jeg tror ikke, MJ er døde enten. Im ikke selv en fan af hans, men jeg er overbevist om, at der er noget galt med hele denne historie-Jeg tror, det er netop, at et "historie". Igen, lad mig understrege, jeg er ikke en Michael fan og det er ikke ønsketænkning

 2. Jeanine Said,

  Jeg vil gerne fremsætte en anden bemærkning med hensyn til denne video. Jeg har siden set den igen og er kommet til den erkendelse, at det ser ud til kroppen er i bevægelse, fordi helikopteren var »turning'-vinklen på kameraet sammen med, i hvilken retning chopper slået gør det se ud, som om kroppen var forsøger at sætte op.

 3. Rickster Said,

  Jeg er glad for jeg ikke er den eneste, der ser alt, hvad du folk har sagt .... Mit spørgsmål er .... WHERES OPRAH WINFREY??? ... .. Aldrig hørt medfølelse fra hendes ... ...!

 4. Diana Said,

  LOL ja, hvor helvede er PREMIERER? Anyway, ja, der er bare noget "underligt" om det hele.

 5. jonn Said,

  Medierne siger, at han ikke havde hår på det tidspunkt han døde. Guess what? blot tage et kig på sidste billede i den ambulance, han rent faktisk har haft langt hår!

  Denne form for uoverensstemmelser gør du tror, at noget er mærkeligt.

 6. Oliver Said,

  For mig er det hele ikke tilføje op, tror jeg theres meget at blive gjort rede for og én dag en person vil være et sted i verden og vil se kongen og tingene vil begynde at komme ud af vask

 7. Me Said,

  Jeg kan ikke engang se kroppen! Jeg er en fan, men jeg er ikke sikker på, hvad happend. Jeg kan ikke forestille mig ham død, og jeg er ikke sikker på, at han faktisk er død. Det håber jeg ikke!

 8. Me Said,

  OMG jeg kan se det nu! wow det ikke at ligne ham møde op. BTW John, han går med en paryk, som han har mistet det meste af hans fantastiske hår.

 9. Bob Said,

  Guys alvorligt, hvis du var så god MJ fans ville jeg have troet, du gerne have lidt mere respekt, end denne. Den reportager af hans manglende hår er blevet trukket op, da de kom fra en upålidelig kilde. Den måde, han bevæger sig, er helt klart livløs-du forsøger at dreje dig over uden at bevæge dit hoved eller arme. Faktisk han ligner en sæk kartofler. Det forekommer logisk for mig, de er flytte båre for at få ham ud af døren lettere. Hvis du havde nogen shread af anstændighed du bare acceptere, han er væk. Kig på den måde, hans familie har reageret. Hvis du var i deres holdning ville du ønsker, at folk siger "Det er alle bare en skrøne"? Jeg er helt frastødt af nogle af disse kommentarer.

 10. oxmjf Said,

  Nostradamus - Century II 28

  Næstsidste af efternavn profeten

  Vil tage Diana [torsdag] for hans dag og resten:

  Han vil gå videre på grund af en hektisk hoved,

  Og levere et stort folk fra omfattelse.

 11. Lis Said,

  Mennesker - GET A LIFE! Conspiracy er gået for vidt.
  Mennesker dør for ung HVER DAG! Der er ingen grund er det bare trist. Acceptere det!

 12. Katie Said,

  Når et organ er død musklerne kontrakt, som luften er ved at blive frigjort fra kroppen, de er blevet kendt for at bøvse, sidde op, gå i lang tid efter døden stadig.
  Jeg er sygeplejerske og har set det første hånd mange gange.
  Han er død. Lad ham hvile i fred!
  Jeg er en fan af MJ og tror de er noget galt med hele historien, men jeg tror han er død.

 13. Jamie Said,

  Der er en person ud af skud, og hvis du ser den fulde video, efter helikopter lander du vil se ham dukke op. Måske var han gør kroppen mere sikker eller sådan noget.

  Men jeg forventer, at du foreslår det er en andens foregiver at være den døde krop, da Michael var plettede forlader landet. Så er alle af sygehuspersonalet, familie, politi, helikopter og ligsynsmand personale etc på den?

  Jeg tror som konspirationsteorier gå, nogle er meget muligt, men det man ikke har noget stof for mig.

 14. Fru Joy Bell Said,

  Meget som jeg ville elske at tro, at hr. Jackson er i live, det faktum, at kroppen bevæger sig ikke bevise, hr. Jackson stadig er i live, selv om det organ, var at sidde op.
  Når en person dør, deres krop fyldes med luft, og det er denne, der får kroppen til at bevæge sig, kan du se denne kendsgerning op på nettet, eller lytte til en sang om det kaldes "Mødet med de døde 'på du tube.

 15. Syn Bitch Said,

  Jeg kan ikke få det, hvorfor så bruge hans faktiske selvstændige, hvis det er en skrøne?? sikkert du bare bruge en manican eller summink??

 16. MJ Said,

  Hi guys lige troede, at jeg gerne fortælle dig, at jeg faktisk ikke død, jeg var bare planlægger et stort comeback på scenen i min kommende gig. Og ja, jeg er enig i, at disse kommentarer er alle falske, men de har nogle sandhed, jeg er faktisk Bald, men kun omkring genitalierne område.

 17. DJ Naija Said,

  Hvis du kender MJ godt nok .... Kan dette blot endnu et stunt, han har vilde og sære fantasi og maskinen til at trække det ud som altid.

  At komme ud af medierne, kontroverser, gæld og foretage en massiv comeback, død Hoax er værd hver tid og ressourcer, der anvendes på det som allerede divident er tydelig og stadig stigende.
  Helt ærligt, det var den første tanke, der kom til mit sind om nyheder pause.

 18. Brian Said,

  Han er død. bare acceptere det, gå videre og få et liv

 19. Cheeseball Harry Said,

  Michael er lige nu i nogle mountantop Villa i Brasilien sipping grøn te med Elvis.

 20. TeddyC Said,

  Det er skygger bevæger sig på tværs af de bodybag. Poserne ikke flytter.

 21. Jodie Said,

  Jeg kan ikke tro, at alle virkelig mener MJ er stadig i live.
  Dem, der er "sande" fans bør acceptere, at MJ er gået til et bedre sted, og nu skal have lov til at RIP
  Du parti er unbelieveable!
  Forlade manden alene!

 22. MS Said,

  Det er trist, men vi skal lade ham gå. Selv om dette ville alle være sandt, vi skal lade ham alene. Han har fortjent sin fred ... her, eller hvor han kan.

 23. Jasmine Said,

  Jeg er helt gøre enig med admin om dødsstivhed ..

  Her er, hvad jeg lige har læst på Wikipedia og WikiAnswers.

  Dødsstivhed er et af de genkendelige tegn på døden (Latin Mors, mortis), der er forårsaget af en kemisk ændring i musklerne efter døden, som foranlediger lemmer af et lig for at blive stiv (Latin rigor) og vanskeligt at flytte eller manipulere. [ 1]

  Dødsstivhed, en stivhed af musklerne, som regel begynder at finde sted på omkring 3 timer efter en person er død med fuld rigor forekommende på omkring 12 timer efter dødsfaldet. Efter 12-timers markere rigor langsomt ophører og på omkring 72 timer rigor forsvinder.

  Så dybest set, at du bare ikke kan manipulere eller flytte et organ, der har dødsstivhed sat i efter 3 timer. Kroppen ville være så stiv som et bræt.

 24. Sascha Said,

  Ok,
  1th: Hvem filmet dette fra oven? Gud selv?
  2th: en båre kan løftes op. Hvis man ser nøje du kan se en hånd løfte båre opad. Hvis du løfter en upperbody op, patienten kunne trække vejret bedre. Men jeg mener, denne film er den egentlige Hoax

 25. Antoine1975 Said,

  Fyrene, c'mon, hvis du være opmærksom på den orange kuffert (læger sag) på rette sted for tæppe, vil du se at en person i en sort farve samler det op, og dermed skabe den illusion, at kroppen bevæger sig / sidder . Nr. sammensværgelse over her ....

 26. JC Said,

  Jeg er ked af, men han er død folk. Han aldrig ville forlade sine børn bag sig og forårsage hans familie heartache.

  Han kunne aldrig skjul på grund af hans omfattende kirurgi, han ser meget individuelle. Hvis du ved hvad jeg mener.

  Hvis du tror, at han har gjort det med vilje, og ønsker at gøre et comeback, ville det være den mest usmagelig ting at nogen kunne gøre.

  Han ville ikke gøre det til hans fans.

  Tid til at bevæge sig på mennesker, han er gået til at opfylde Elvis.

  Hvad? Elvis er ikke død enten??

 27. JC Said,

  Jonn,

  Han var skaldet under paryk, at han bar. Det er derfor, han havde langt hår i det sidste billede i ambulancen.

 28. Prangende Said,

  Oh please! Er u kidding me?!
  Hvad gør op se?!
  Der er intet at se! Ikke engang et halvt sekund. Jeg ville elske det at lade ham fingerede sin egen død!

  Hvis han gjorde:
  Hvorfor i denne helikopter? Hvorfor ikke en dukke eller en dobbelt gerne u læse i andre historier?

  Få rigtige mennesker!

 29. Annette Said,

  Ikke ville Michael være i et organ, taske, hvis han var død eller dækket over sine ikke normalt at have et lig sidde oprejst sikkert

 30. Tatyana Said,

  Jeg alvorligt ønsker dette var en skrøne ... selvom faking din død er forkert på så mange forskellige niveauer. Men gutter, han er virkelig gået.

 31. Madason Said,

  det er en skrøne
  og han er bestemt ikke død.
  Thats all im gonna sige.

 32. kanindo Said,

  Stadig lyde mere kompliceret for min beliefing. For eksempel kan en del af teorien antager, at Jacko far kan ikke forsvarlig bedrøvet over at hans søns død, som han hemmeligt ved, at Michael er stadig i live et sted. Fin. Så hvordan kan du svare på Jackson familien bliver mistænkelige omkringliggende Michael død? Eller er faderen ikke spiller hans side på dette område?

 33. brizom Said,

  hvorfor dont du alle acceptere MJ er død, peolpe gøre die, dets liv. med mængden af narkotika ofte plumled i er kroppen på daglig basis var det kun et spørgsmål om tid. Hvad angår den skrøne, det er fælles for de fleste bigtime stjerner, så snart man er erklæret døde nogen råbe Hoax og derefter bruger uhensigtsmæssigt meget tid med, se på dette ser på, at forklare denne etc at nævne et par stykker Elvis, JFK selv Opera Winfrey og hun stadig er i live! kan alle nyde hans musik og lad hans arv lever videre ikke hoaz. King Brizo

 34. bghoppy Said,

  Hvad med foto af ham i ambulance? Han har en vene popping ud på hans pande (at Julia Roberts ting) Er det lægeligt muligt med en nyligt afdøde krop? Og hvordan kan du endda få et billede som dette? Hvorfor er der ingen, der spørger om identiteten af den faktiske opringende til 911? Og når operatøren fortæller ham at få Jackson på gulvet, han bare siger OK, og hurtigt skifter emne. Bør ikke behøver han at hjælpe doc lige her? Jeg kan ikke høre doc grunting til at ophæve en livløs krop på gulvet. 120 pounds af livløse krop er ikke sjovt for nogen, bryder jeg mig ikke, hvor stor den ikke-bord certificeret hjertespecialist er. Han tilbyder op ingen medicinsk info for paramedicinsk. Og ingen ser ud i et kapløb eller panik for at få den døende konge til at hjælpe og for at få dette køretøj ud af indkørsel, for ikke at nævne shitty kørsel, det tog mere end et minut at få bakket ud. De trukne doc's bil, hvordan har han ferie? Til det hospital, som hans advokat fordringer? At være sammen med familien. Samme familie, der ikke kender denne læge? Intet kommer op, og selv Sheryl Crow sagde det højt på tv, hvad de fleste af os troede, jeg tror, hun taler med Larry King, når den første ting, hun siger, er, du kender, da jeg første gang hørte jeg troede og håbede, det var bare en stunt, for at komme væk fra hans enorme gæld, men at nu hun havde opdager, han er død. Plus, hvis der er en Coroners kontor i verden til at arbejde med på et stunt som dette, ville det være den, der har sin egen tv-show, Mission Road. Og hvordan gør man, en død undersøgelse scene om en eventuel stof over dosis, og ikke pickup hvert Advil, plantelægemidler supplere band-støtte, uanset hvad, noget lidt medicinsk, som skulle have været bragt i beviser straks? Dens forekommer utroligt, de ville få brug for at gå tilbage til to poser værd for bevismateriale, efter flytter lastbiler og hvad ikke? Hvad hvis det havde været et mord? Inkompetence af urimelige proportioner. Kunne LA virkelig være ked af?

 35. YuRiSiO Said,

  Jeg benægter ikke, han virkelig dør eller ej, men hvis MJ ikke dø Jeg tror, at en og kun vil vide præcis it.she 's Lisa Marie Presley elvis'daughter, fordi hun er den ene vide klart om hendes far virkelig dø i 1977 eller i en anden tid.

 36. bghoppy Said,

  Og for Rickster, store spørgsmål! Herweb site siger hun og hendes besætning er på en 2 uge 8 millioner dollar krydstogt til Istanbul, og på hendes hjemmeside, hun har ingen kommentarer, mennesker om der spørger, hvorfor ikke, og du ikke får nogen resultater, hvis du søger micheals navnet, kan du 't selv finde interviews af 93. Men du behøver meddelelse hun har de samme venner, han gør. Janet, Lisa Marie, Quincy

 37. Hatenessx Said,

  Jeg kunne aldrig se Michael hoaxing en død for at undslippe sin gæld. Hans børn kan ikke biologisk hans, men han elskede dem mere end selve livet. Han elskede alle for Guds skyld. Nej, hvis det var en spøg, da han ville vende tilbage.
  Der er en masse henvendelser, nogle er mistænkelige og skal besvares for at få et fuldstændigt billede.
  Men O2 billetter får refunderet, hans begravelse planer på Neverland er gradvist frem, og en visning af kroppen er planlagt.
  Sikker på, du kunne få en waxwork som det organ, men det er uden for syge, og han aldrig ville gå så langt.

  Jeg elsker Michael Jackson, og jeg elsker det mere end noget andet, hvis han var i live. Men sommetider er du nødt til at spørge, hvor langt han ville gå.
  Selv om betingelserne for familiens reaktion, at det let kunne være i den.

 38. vicky86 Said,

  Hej alle!

  Da jeg først hørte, at MJ var død Jeg var ødelagt, men en del af mig spekulerede på, om det var en Hoax! Men jeg tror sin alle gået for vidt nu sin været alt for længe den ene ting, jeg har altid ment, at MJ elskede hans fans, og jeg virkelig dont tror, at han ville stille hans fans (eller hans familie) gennem så meget hjerte ache!

  Med hensyn til det hele bevæger sig på båre ting, synes det indlysende for mig, at nogen har flyttet båren runde lidt, og så det giver effekt HES flytter!

  Jeg ville ønske, det var en Hoax, som jeg elsker Michael så meget. Men jeg er enig med de fleste af Dem selv, at omstændighederne omkring hans død er noget mistænkeligt, men det er stadig tidligt dage og for en del af tabloids er kun spekulere.

 39. Jesse Said,

  Når denne død blev annonceret var jeg kinda errmmm. Den følgende morgen, da jeg begyndte at analise det, som pressen havde at sige, og den faktiske responstid af hans familie og medarbejdere og det faktum, at alt gik alt for hurtigt, og de penge blev pooring i! Jeg lugter en enorm RAT! Det samme enorme rotte jeg lugtet når Brandon Lee døde! Som havde mig se på Bruce Lee og to andre verdensomspændende berømthed dødsfald ... errrrrmmmmmmm ... ..

 40. sobaytransplant Said,

  Jeg ved ikke, om han virkelig er død eller ej (Kinda håber ikke) Jeg kan se agruments på begge sider af hegnet, selv om. Han kunne have været syg nok til at være døde pludselig denne måde ... igen, hans liv var i så meget besvær, at dette kan have syntes ligesom hans eneste vej ud. (Jeg har ingen tvivl om, at han ville komme tilbage og få sine børn ... hvilket er grunden til sin vilje var så adament, at hans mor få dem.) Jeg må indrømme, at faking hans død var min første tanke også. Jeg mener, han har trukket nogle ret store stunts før og hvis nogen havde ressourcer til at gøre det ... hvem ved? Måske vil vi finde ud af på et senere tidspunkt. IT sikkert ville være den største aftale i musikhistorie, hvis han kom tilbage med nogle return-fra-the-døde tour eller sådan noget. Det betyder at lyde som ham. Men jeg vil gerne påpege, at det blev annonceret i dag, at der ikke bliver at se på Neverland som tidligere planlagt - og der vil også være nogen begravelse eller nedgravning der. Så jeg er ikke sikker på hvad det gør for at styrke den Hoax teori. (?) Nu er de ikke vil lade andre se ham tæt til sig selv? Er de beskytte et lig og familien fra throngs af fans ... eller er de skjule noget? Og om hans vilje ... er du fortæller os, at en MEGA Superstar ligesom Michael Jackson gjorde testamente i 2002 ... og det bare synes mystisk vis fra nogle advokatens filer EFTER MJ har formodentlig døde??? Hey, Madason ... hvad mener du, at det er en skrøne, og det er alt du skal sige? Har du inde info?

 41. sobaytransplant Said,

  En ting mere ... hvis han stadig er i live og gør en slags triumferende tilbagevenden, vil han ende med at blive gjort sig skyldig i alle former for svig afgifter eller noget? Kan man rent faktisk gøre det og ikke være i alvorlig (lovlig) ulejlighed for det?

 42. bghoppy Said,

  Da jeg forsøgte at se hans spokeman Dr. Tohme Tohme (Dr. toh (URT) mig?) Cant find noget, men mere mysterium. Følgende er fra 12/23/08 artikel om MJ's sundhed (Reuter's): Opgørelsen, tilskrives Jackson's "officielle og eneste talsmand, Dr. Tohme Tohme" og som er udstedt af Los Angeles firma Scoop Marketing, nævner et interview med forfatteren Ian Halperin i den britiske avis Sunday Express, hvor Halperin sagde Jackson blev lider af Alfa 1-antitrypsin mangel.
  En endocrinologist med speciale i osteoporose er Deres talsmand og spørgsmål udtalelser om din sundhed og rygter omkring det, gennem et firma kaldet Scoop Marketing?
  Og hvorfor gør Geraldo tror "der er kun 4 muligheder for at forklare Michaels død", og de mest sensaltionalist, konspirationsteori benefit-of-the-tvivl proponant, og han kan ikke komme med en 5. mulighed for fingerede død? Virkelig?
  Og Oprah tavshed taler mængder, jo mere jeg tænker over det.

 43. monij Said,

  Hvis man ser nærmere kan du se en skygge på bagsiden, og en hånd glide ind under kroppen, så der var nogen, der flytter kroppen. Hvad angår Michael er i live, det er min ønsketænkning. Jeg er stadig venter på et mirakel til at ske. Hvad med den seneste spekulationer at hans begravelse vil finde sted på hovednæringsmidler Centre af samme folk MJ familie ønskede svar fra hensyn til deres søns død. Og billetter, der sælges? Så mange spørgsmål overlades unansered, der forlader os, os fans, at besvare dem, som vi ønsker, at skabe flere og mere uro, og kaste mere og mere mystisk ved den fyr. Wow, jeg håber blot, fra bunden af mit hjerte, at MJ vil komme tilbage fra de døde på 7 juli til at udføre Infront af hans fans på hovednæringsmidler centret. Derfor vil der ikke være en visning på fredag som spekulerede tidligere da der ikke er et organ til at se. Dejlig overraskelse for de sørgende fans, og måske bare en lille bøde for MJ for at forstyrre freden. Min ønsketænkning!

 44. bghoppy Said,

  fra topix.com 27. Dec, 2008
  Leder: Dr. Tohme og World Tours, som aldrig bliver
  Er du klar over, hvis du tilføjer en "uc" til Wacko's Dr. 's navn, og hans navn er Dr. Touchme Touchme?
  Faktisk er "Toh" er Ma'ya for "rejse". (Okay, hvor mange af jer bare skreg? Og jeg taler ikke girly / Wacko skrig, jeg mener reelt høj, lang, forfærdet skrig?)

  Er det muligt, at der er nogen, der trækker en ikke-helt-uddybe og grundigt usmagelig vittighed om hans fans? Åh, ja, det er ikke ligesom de ikke vil opsluge det op med sukker på toppen og forsvare ligge til sin død. De altid gør. Når alt kommer til alt, er de stadig tror Wacko vil spring ud af, at kørestol og finde bagmænd og forsikringsselskaberne og gå på en hvirvelvind turné rundt om i verden i 2009 - som jeg vil pege på, er kun et par dage væk uden selv en antydning af en kostume bliver opridset om en avispapir pad.
  Bare rolig, for dem, der ønsker at fortælle mig, hvordan skøre Jeg tænker sådan her, jeg er ikke sikker på, at du tager fejl, og bestemt ikke føler sig godt de mere jeg forsøger at indhyllingsafstand mit hoved omkring et emne jeg tror, at vi alle føler rørt ved. Alle de unøjagtigheder, spørgsmål, contadictions, manglende relavant information gør mig spørgsmålet alt. Det er den samme fri presse, der formodes at redde os fra den ukendte onder, der kan stoppe et demokrati i det spor, når ingen rapporter sandheden?

 45. sobaytransplant Said,

  Af den måde, min ven (som er en medicinsk person med en historie transporterer døde kroppe) set denne video. Hun sagde, at mens det er freaky, er det en opitcal illusion og han ikke sidde op. Hun sagde, at jeg ser til hende, som om en ledsager (eller to ledsagere) inde i helikopter er manøvrere kroppen til at være i stand til at forlade helikopter lettere, når de lander.

 46. dave859 Said,

  læse denne http://uk.news.yahoo.com/21/20090702/ten-jermaine-jackson-i-wish-it-was-me-5f8abb3.html

  "Jeg ønskede at se Michael, og jeg ønskede at se min bror, og se ham der livløse og åndeløs var meget følelsesladet for mig, men jeg holdt mig sammen, fordi jeg ved, han er meget i live," sagde han.

 47. Happytomato Said,

  Hej,
  Mange tak for du websted. Jeg vil følge dit indlæg. Jeg blev chokeret da jeg læste nyheder.
  end jeg ønskede at vide mere om Michael Jackson. (Jeg var ikke en rigtig fan, men meget nysgerrig om denne mærkelige mand).

  Så jeg har bemærket noget i forbindelse med interviews findes på internettet

  Nogle lukkede ven siger, at MJ var i god form under preseahal og andre tilføje, at de aldrig har set ham tage stoffer.
  Desuden at spille flere ture, MJ har også være i god form, så sygesikring har endeligt aftalt, at han var ok for turen (i henhold til den, der siger, at han er ved at tage narkotika), synes det at være en meget lang tid.

 48. Ali Said,

  han er i live ... Jeg mener virkelig, det

 49. wishful09 Said,

  godt, vil vi alle kende sandheden hurtigt, da Debbie Rowe er nu søger varetægt. Der er ingen måde Michael ville læne sig tilbage og lod hende få custdoy af hans børn. Medmindre han ved, er der ingen måde en dommer vil give hendes varetægt. Savne dig Michael.

 50. nycscenie Said,

  For alle dem, der var uhøflig eller dem, der planlægger at være uhøflig ringer troende af Hoax sindssyg, eller at sige "få et liv" er det indlysende dem der har brug for et liv. Hvis du ikke tror, at det var en spøg eller gjorde ikke pleje, så y affald din tid og læse og kommentere denne. Hvis u forlade et hvilket som helst type kommentere naturligvis en del af u (inklusive mig selv) mener i denne eller er begyndt at tro på det.

 51. Happytomato Said,

  Jeg har læst en kommentar på et websted at sige, at:
  "Serienummeret på helikopteren, der forlod Neverland med Michael Jackson i den, og serienummer på helikopteren, og som ankom til hospitalet med en død krop i det, der ikke matcher hinanden."
  Er det rigtigt?

 52. admin Said,

  Vi har analyseret de optagelser af både Helikopter at forladt UCLA Hospital (ikke Neverland) og den ene, og som ankom til LA County lighus og har konkluderet, at de begge er samme LA County Sherriff Rescue 5 Helikopter med serienummeret N9500G. Dette serienummer er til stede på begge sider af fartøjer på forsiden lige under cockpit. Så dette rygte er ikke sandt.

  MJHD Admin.

 53. OriginalDavid Said,

  ok, at alle folk siger dens skygger, eller vinkel perspektiv ... har du bemærket, at flere af tabellen / båre bliver synlig som det organ stiger? bare se på det ... Jeg vil vente ....

  ok, se det? hvordan kan skygger gør det, eller vinklen på kameraet gør hans skulder gennemsigtige?

  han er faking det.

 54. OriginalDavid Said,

  også, CNN lige meddelt, at det stof, de fandt i hans hus kan lægeligt inducere koma. ja, ja, er der det.

  de genoplivede ham James Bond stil, som de var ved at komme i gang, og han blot lørdag op lidt for tidligt.

 55. Andrea Said,

  Jeg er også enig med den kendsgerning, at 'sidste optagelser' af ham at udføre de registreres i High Def, MULT-track osv. er alt for bekvemt.

  Jeg er også nødt til at blive enige med næsten alt andet, alle har sagt - de 911 opkald, 30 minutters forskel fra når Dr. Murray fundet MJ 'dør', og fra da han besluttede at have 'staffer "call 911. Joe Jackson ikke engang sorg-ramte - og så hvad nu hvis han og hans søn aldrig fik sammen? Det var stadig hans søn, du forventer ham at vise lidt mere dødsfald end den, som har været vist i tv-interviews samt BET prisuddelinger. Jeg mener også, at manden i ambulance foto kunne meget sandsynligt IKKE MJ. Hans ører er helt forskellige. Er der nogen der ellers selv har bemærket, at? MJ's ører aldrig kruset som den, der er synligt i billedet klart gør. Og yeah, det er meget muligt, at trække vejret rør i hans næse, der er omkring hans hoved kunne skabe illusionen om hans ører kruset, men tog andres meddelelse, at hans bakkenbarter er betydeligt større end den 'sidste øvelse' fotografier, der har blevet løsladt? Desuden var hans pigment er helt slukket. For meget af en gul-ish nuance.

  Og for at afslutte mit spekulation - Jeg så interviewet i aftes med Matt Lauer og Jermaine Jackson på Dateline NBC, og der var et par hints, at jeg ikke er sikker på, at hvis nogen er fanget ind, men som han siger "Jeg vidste, at han stadig var meget i live ", men da han straks pauser og siger 'hans ånd, jeg mener" Fishy Fishy ?!?!!? Og så er han også nævner "Jeg føler stadig ham, fordi jeg ved, han er her et sted, der stadig«. COME ON?!? Er det ikke så indlysende?! Ja han kunne betyde »åndeligt« og ikke fysisk, men alt omkring hans død er blot alt for mærkeligt. Jermaine også nævnes, at han og MJ havde samtaler for at få et Jackson 5 reunion, og at de ville udføre i London. Og hvordan praktisk, at nu er det at vide, at Jackson familien er der faktisk går til London for at gøre et show. Hmmm ... det virkelig gør du spekulerer på, ikke det? Tænk over det. Jermaine også nævnt, at de lader MJ's kids se hans døde krop. NO læge får lov til at lade et barn se deres modervirksomhedens døde krop. De mest de kan gøre, er blot sige 'far er gået væk "eller" Han er gået til et bedre sted "eller noget i den retning. Hvem har nogensinde hørt om det er bedst "psykologisk" for børnene at se deres far døde krop?! Jeg mener ikke du tror dem Seeing kroppen ville traumatize dem mere psykologisk derefter ikke kan se kroppen?! Jeg har en fornemmelse yeah, måske børnene DID få at se deres far, efter at han 'døde', men bare så de kunne se ham, og se, han virkelig ikke var død, og at sige farvel til nu, men far vil se dem snart! Tænk over det!

  Også, ligesom mine to cents - men jeg tror hvis MJ er faktisk stadig i live, og fingerede sin død, ville jeg ikke være vred eller forstyrret - faktisk godt for ham! Jeg vil give ham rekvisitter og rose ham. Han har været og altid vil være manden. Jeg har en fornemmelse af hans "comeback" tour har meget mere mening at 'comeback' end alle troede!

  Et sidste og afsluttende tænkte på alt dette - hans' meddelelse 'i London i marts til 02 koncerter .... AT KLART IKKE VAR ham! Det er alt jeg vil sige. Det er indlysende, hans mannerisms, tale, gå, bevægelser, hans hænder var store, hans smil var forskellige, hans tænder var huller, og der kunne ikke mærke hans tone i stemmen?! PFT, IMPOSTER! Jeg fortælle dig!

  Jeg er helt klart ikke at nævne alt det andet, som synes at spekulere han kunne have hoaxed hans død, da det er blevet sagt masser af gange før. Men jeg bare troede, at jeg gerne lade alle vide, at se ud over medierne, og se nærmere på det åbenlyse, og de faktiske forhold. Men hvis han fingerede sin død og kommer tilbage, eller fingerede sin død og ønsker at forblive i dækkeevne - Jeg håber, at han får den fred han nogensinde så længtes efter.

 56. Happytomato Said,

  Jeg har fundet en anden nyhed. Det er bedre at kontrollere
  265. Michael Jackson blev myrdet. Key beviser i 911 Call. Lyt til den omhyggeligt.

  Her er reelle bevis dårlig PLAY

  Michael Jackson blev myrdet. De 911 Call beviser it.The person, der har 911 opkald sagde Michael krop var på sengen og lægen blev udfører CPR på sengen. Ud over den omstændighed, at lægen ikke vidste, hvor CPR administreres, på gulvet, ingen CPR blev nogensinde administreres på gulvet.

  Lyt til 57 sekunder i 911 Call
  YouTube: Michael Jackson 911 Call
  [www.youtube.com]

  911 afsender: "Er han på gulvet? Hvor er han lige nu? "
  Opkaldsgrupper i Home: "Han er på sengen sir ... han er der på sengen."
  911 afsender: "Få ham til at ordet"
  Opkaldsgrupper i Home: "Ok"

  STOP lige her! Opkalderens sagde: "OK?", Som om han var den ene giver CPR, når det var læge. Opkalderens aldrig instrueret lægen for at få Michael til gulvet. Du kan ikke høre noget, der tyder på et organ blev flyttet. Han ikke selv kalder Michael ved navn, ingen "Michael", "MJ", "Mike." Ville du ikke synes, at han ville sige noget lignende dette "Get Michael til gulvet?"

  Indsendt på 4:43 på den 4 juli 2009 ved MJJMurdered
  http://www.tmz.com/2009/07/05/michael-jackson-doctors-propofol-drugs-billing/18 # comments

 57. MyBelovedMJ Said,

  Jeg elsker Michael med hele mit hjerte og sjæl, og så meget som jeg for den søde engel at være i live, I don `t tror, at han er. Hvorfor skulle Michael gå så langt? Han aldrig ville forlade sine børn Jeg ved, at for et faktum, han elskede dem højere end livet selv. Om familien dooing de koncerter, og det virker lidt mærkeligt, men jeg tror, de gør det til ære Michael, sammen med resten af verden. Du ser Jermaine i interwiev virkelig græde med tårer, Tror du virkelig, at han fingerede, at? I don `t, og hvad med Janet på BET, hun var så urolig. Jeg har altid elsket Michael, ikke for hans musik, men for hvem han var, og derfor er jeg don `t tror, at han ville skade dem, han elsker, ved fakeing sin egen død. Det giver ikke mening for mig. Allthough, du er makeing nogle meget gode punkter. Selv om Michael var i live, I don `t tror, at vi nogensinde ville finde ud af det. Han kan `t gå nogen steder uden consieling hans ansigt, hvorfor skulle han tage at risikoen for at få" caugt "og være eksploderet til verden for. Hmmm, dosen `t virkelig mening for mig. Jeg vil gerne mere end noget andet i denne verden, for at få Michel tilbage, men som vi alle ved, du ikke kan "komme tilbage rom Det Døde" unfortiently . Jeg håber bare, at min søde engel, endelig har fået den fred, som han har fortjent. Hvil i fred min kærlighed. Du vil altid leve i mit hjerte. RIP Min elskede. Du er meget savnet, og elsket.

 58. Yes555 Said,

  Jacko's kiste vil være i centrum af 11000-sæde stadion. Rosende ord vil blive læst op ved syngende legende Diana Ross og Jacko's brødre og søstre Jermain, Tito, Janet og La Toya.

  http://www.people.co.uk/news/tm_headline=david-guest-banned-from-jacko-s-memorial-service&method=full&objectid=21495577&siteid=93463-name_page.html

 59. bghoppy Said,

  Hvis Michael elskede sine børn så meget, hvorfor skulle han gøre det muligt selv at bukke under for sådan en tragisk udgang til trods for alle disse mennesker, som hævder at have sagt noget til ham? Jeg synes det er BS at skyde skylden på læger og forhandlere for alle narkotikaproblemet. Problemet i sig selv er en af efterspørgslen, ikke levere. Hvis du ikke besidder præservering instinkt i selv at finde den hjælp er nødvendig for at stoppe, før du dør, det er ikke en andens skyld, og en svækkelse af dine egne. Han holdt disse børn fra at have en mor, så dør af narkotika, derefter testamente dem til Katherine, der på 79 og stress af denne død og hendes lort ægteskab med djævelen, kunne dø hvert øjeblik?
  Vi har ingen dokumentation for, og jeg ønsker at se et organ, før jeg tror, han er væk. And if he is, it's the saddest thing I have ever seen.
  I also think the treatment of Debbie Rowe is the big shame in all this mess. I feel so sorry for her. There is no move she can make without people tearing at her SOUL. Så galt.
  And why cut her out of the will, but let Joe go unmentioned. Since his parents are still married ( I know not living together, but I guarantee she doesn't divorce for religious reasons only) when he bequeths something to her, it is also his by law, no? That makes no sense, not that one single thing about this makes one lick.
  My theory now is that he has been messing with drugs, but more like hormones and different prescriptions that would help him alter his voice and skin, ect, but at this late age it is now medically imperative to stop these actions, and so the “natural” MJ that results would be exteremly shocking (he had 20 years to get to look like this). I think with the help of Deepak and Rabbi Schmuley he has re-evaluated his whole life and has made personal changes for the better spiritually and medically. So what bigger way to totally reinvent yourself to the world that come back to life, at your own f'n funeral.
  I agree with Adrea, when she says she understands why he would do it, and would encorage almost, if that's what was best for him. I'm only going to be pissed about how hard it has been on me emotionally. I am questioning my mental sanity on an hourly basis, but then if I feel i can't be wrong, I go insane watching these people on TV not question anything, the way his family reacts. If he is not dead, the Jackson Family (and all their friends) are without a doubt the largest group of related psycopaths in the world and should be studied by scientists.
  As for Janet, she did not seem appropriately upset to me, and no one seems to notice she talked about him in the present tense. “To you he IS an icon, to us he IS family” That keeps happening alot in interviews, talking about him in present tense. Jermain is a freak one way or the other, and I don't think faking crying is hard at all. It concerns me there was not more crying, if he really is gone.

 60. MyBelovedMJ Said,

  I guess we will see Michel then.

 61. bghoppy Said,

  And surely you can't do enough drugs to kill yourself with, and have NO liver or kidney damage evident at autopsy?

 62. Wish-Tis-True Said,

  Did anyone hear about Michaels 'ghost' supposedly haunting the ranch. I would love if people just laid off his back. If he is still alive (which i would love to believe and I HOPE THAT ITS TRUE) I honestly wish its true. My heart aches for his children and his family. The media are money hungry pigs. They will go to any extent to make money. Urghh makes me sick.Whereever you are Michael we love you dearly and with all our hearts we miss you madly.

 63. bghoppy Said,

  http://men.style.com/details/features/full?id=content_9937&pageNum=2

  Above is a link to an interesting article of Quincy Jones talking about MJ. Certainly a different tone than he has when on CNN.
  Why is it that every story about MJ comes from TMZ and all video is from hollywoodvideo?

  Did you guys see on e-bay someone is selling their ticket for 8G, opening bid, and another freak is selling the soil from where he died, that also contains his ghost.
  My faith in humanity and the future is being tested like no other time in my life. Isreal may launch a bomb at Iran's nuclear sites, VP Biden says the US won't try to stop such a decision, which can mean nothing but destruction for untold innocents. And I can't stop thinking about THIS.

 64. MyBelovedMJ Said,

  I totally agree with BGhoppy on everything. I won`t believe that he is dead either unless we get to see the body. Michael, we all love you so much, and you are greatly missed. I hope you are happy whereever you are our sweet angel. We love you with all our hearts.

 65. wishful09 Said,

  Tak! People are not thinking. There would be immediate evidence of such an voerdose. His liver would be shot to hell. They either already know the answer and are not telling the public, or something fishy is going on.

  As for Joe Jackson, I can not imagine any father “feeling great” after a child has passed. It's not reasonable. No matter how strict he was, he loved his son. Even Michael admitted that. Joe wanted more for them, he just went about it the wrong way. As for people saying Joe was money hungry, that is not true. I think Michael even said Joe never took money from them. He was just too damn controlling. So, for Joe to feel great is odd. Something is wrong here! Even an abusive father would find the passing of a child unbearable. Men who beat their spouses are grief stricken, when they lose them. His reaction is as suspicious as it can get.

 66. wishful09 Said,

  Also, when I lost my father at a young age, I DID NOT see him in the hospital. I did not see my father until the funeral. Så ....

 67. wishful09 Said,

  bghoppy,

  I also find it difficult to watch people not question anything. Everyone keeps comming forward talking about this and that, and they just accept it.

 68. MyBelovedMJ Said,

  Michael will be burried tomorrow morning in Forest Lawn Memorial park, i Hollywood hils. Jermaine have said so. But they still want to try to get purmission to get Micheal burried at Neverland. So i guess that means, that we wont be allowd to see Michael for the last time, in a public wievieng. But i don`t understand why, they would have him burried at neverland. Michael didn`t want to go back after his last trial . I guess that Michael is really is gone. It will be a hard day tomorrow . Rest in peace Sweet, sweet angel. I will love you for the rest of my life

 69. Andrea Said,

  I also agree with bghoppy. Too many PRESENT tense talking when referring to MJ. That definitely raises more suspicions as well, for me at least. I guess we will all see on Tuesday at the memorial. Hvem ved.

 70. Happytomato Said,

  The explaination of Michaels'ghots'
  http://www.youtube.com/watch?v=0laFusN40qc&feature=related

 71. MyBelovedMJ Said,

  Ive just seen the full interwiev with Jermaine Jackson, and what i don`t understand is that he is saying, and i qoute: We gotta remember Michael for who he IS??? Ehh i guess he means for who he was?. And at last he is saying, My Brother IS the king, again, i though he ment, was? Why does they keep saying is?

 72. elde Said,

  Michael har forladt bygningen ..

 73. Yes555 Said,

  Jeg er bange Elde er rigtigt.

  http://x17online.com/gallery/view_gallery.php?gallery=ParisJacksonFuneral0706_X17&index=1

  ^ ^ Paris Jackson Blade Far Michael's Private Familie Begravelse græde.

  Er hun ikke kunne have fingerede det?

 74. MyBelovedMJ Said,

  Jeg har lige set alle de rehersels, for i sidste måned med Michael, og jeg må sige, hvis du er helt på narkotikaområdet, og syge som de sagde, han var, er der ingen vej i helvede, at du kan danse sådan. Han lo, talte, gøres sjov, løb rundt, og dansede som om han var 25 igen .. På alle rehersels. Derfor har det været så stort et chok for os alle, at han døde så pludseligt. Der er ingen måde du kan udføre gerne, at hvis du er tæt på at dø. Det er alt im gonna sige

 75. bghoppy Said,

  der er juridisk muligt at begrave en krop uden en dødsattest?
  Jeg forstår ikke, hvordan disse pic's "Paris" bevise noget som helst. Første, hvorfor skal vi være overbevist om, at det er hende? Andet, som er de mennesker i afslappet påklædning forlader en mindegudstjeneste? Hvorfor er hendes billeder de eneste derude? Hvorfor whould hun ikke være i familie bil?

  Men mere vigtigt er det oprørende, at der er folk villige til at tage disse billeder, udskrive dem og derefter se dem. Hvad er der galt med dig folk interesserede i sådanne sygelighed.
  Jeg har også et stort problem med de krav børnene bad og derefter fik lov, på tilskyndelsen til hospitalet terapeut, at se ham død, og så hurtigt. Det er, hvad visninger er for.
  Jeg tror alt, hvad vi kan gøre, er blot vente og se, hvad der sker.

  I'm bede for et mirakel.

 76. mysticallymagestically Said,

  Så hele denne mindegudstjeneste virker som en salgsfremmende begivenhed for nogle, eller er det bare mig?

 77. Andrea Said,

  I agree with you, mysticallymagestically. The entire thing seemed too thought out and planned to be a 'memorial'. And where the hell was Oprah, Dianna Ross, etc? Come on. and as I said before, BROOK SHIELDS IS AN ACTRESS. She gets payed to cry, which is exactly what I'm sure she did at the memorial. As for Paris, if ANYONE really thought that her last few words and 'emotional outbreak' was sincere, you have issues, haha. Blanket had an MJ DOLL in his hands, while Prince was chewing gum and really showed no signs of emotion or grieving. And why a closed casket? Things still don't add up to me. I'll believe it when they release either autopsy PHOTOS, or someone signs the death certificate and I actually can SEE the death certificate. And wtf is up with them not even knowing what they're gonna do with his body?! I think it's been disrespectful enough as it is that they waited this long for the 'memorial service' IF he is truly dead.

  Also, didn't anyone else notice how Janet was trying to hold in a laugh at the end after Paris turned away from the microphone and she went to comfort her? Pft. I am still not a believer till I get full proof.

 78. noisehammer Said,

  “she hold in a laugh at the end” ???????

  well, sadly as it is, loosing believe he is alive, thats what ive to watch again…
  can anyone confirm it that it was a real laugh ?

 79. Yes555 Said,

  Andrea, here is Michael's death certificate:

  http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

  And why on Earth would a little girl fake cry over something like this?

 80. MyBelovedMJ Said,

  I saw all 3 kids, chewing gum. Seems kinda normal, their father did it all the time, all day long.. But they didn`t show any emotions, that is right. Exept from Paris. Some is saying that Michael will reveal himself at the jackson 5 reunion, wich some of the family members will do, at some of his concert dates. OMG. who can believe that. He is dead. But why buy a gold Coffin, and do this memorial, if it was all a fake, would the entire family stand behind Michael?? Or, do they even know if he was really dead or what?

 81. MyBelovedMJ Said,

  Ooops, forgot something. I will have to admit, that i also thought it was kinda weird, that we didn`t get to see the body, and the fact that their havent been a 3rd otopsy. Hmmmm

 82. MyBelovedMJ Said,

  The janet thing. She didn`t smile. I seems to me like she tried not to cry, to be there for Paris

 83. bghoppy Said,

  Me too, mystic. Felt like a “comeback” for alot of fading stars, alot of self promoting statements, and the lack of emotional involvement on everyones part is unnerving. Like I said before, whatever has happened the whole Jackson clan should be studied by scientists as the largest known group of related psycopaths and/ or scitzophrenics in the world. Not one tear, until marlon mentions his twin, and Paris “cries”. once again talking about him in the present tense. The two boys looked bored and uninterested the whole time, and I think it's weird too that the youngest has a doll of him. None of these Jackson freaks should be allowed near these kids. They don't seem normal at all to me. Unless they do know he is ok. Still why is Katherine so venerated? She raised 8 kids and married a man who all have serious social and emotional problems. I question the mental health of all of them. Not to mention she could die at any minute, but since this memorial shows just how emotionally attached they all were to MJ, I;m sure her passing wont hurt them much either. If my dad or brother died, there is no way I would have been able to make it thru that whole show without completely breaking down. Especially if congress passed legistlation to honor him forever, and ever. OMG, that didn't move a single one of them.
  The absence of Liza, Oprah, Lisa marie, and diana ross is weird.
  And if he hated Debbie Rowe so much why does his guitarist look just like her, except younger.
  And the weirdest (I hope) thought I have to drop here is, check out the first guy to sing during “we are the world”. Who is that guy? A former decoy? Or him w/o make up? He's kind of what I am expecting to see, if MJ is ever to return.

  I was moved and disgusted so many times in two hours, I'm still exhausted, still not sure what to think.

 84. sobaytransplant Said,

  I would dearly, dearly love to think that he was still alive. However… I have to say that I don't believe that is true. I think he's really gone. There are LOT of things that are still a mystery and pieces to this puzzle that are absolutely missing. But I didn't see anyone “acting” at the memorial service. (I'ma trained actress of more than 35 years and can usually spot someone acting – even the good ones.) I didn't see Janet holding in a laugh… what I saw was her making a face in reaction to the child's tears. It looked more like “OMG… poor baby” to me. The other kids' demeanor was a bit strange, I agree. Then again, they were raised in a VERY strange environment. The older boy seemed to react to his sister's tears by reaching around Janet when Paris fell into her arms, but the younger one didn't seem to re-act to anything. One thing is almost certain… if he DID fake it, we probably won't ever know about it. If he's trying to start a new life, wouldn't he do just that? Somewhere out of the public eye for the rest of his (natural) life? Potential fraud charges notwithstanding, it seems like a LOT of trouble to go through to get a new life – only to blow the whole thing by showing back up again.

 85. Andrea Said,

  No matter how believable they tried to make that 'memorial' seem, I didn't buy it. Open-casket, THEN I would have thought he is TRULY dead. There is still so many things that do not add up. Give me some death photos, and I'll be happy. Haha. Till then, I will assume he is alive. Coming back? That is another story.

  If no death/autopsy photos ever emerge, but months go by with no word of him, I will have assumed he either went into hiding or is, in fact, dead. Either way, I'll continue to stick to the facts and everything I have seen so far since DAY ONE of his death and the minute I heard he was in the hospital, with a heart attack, then he died, then he was in a coma, and then he 'died' for real. Since DAY ONE the story has been off. Come on folks, get with the program.

 86. sobaytransplant Said,

  In fact… all of this sounds VERY familiar. I'm old enough to remember the “Paul McCartney is Dead” hoax of 1969 and 1970. http://www.turnmeondeadman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=10
  I also remember the whole Elvis faked HIS death business… which is still going on to this day. All these years later, no one has ever proven EITHER rumor to be true.

 87. Andrea Said,

  Just so everyone knows, I take back what I said about Janet holding in a laugh when Paris goes to her arms. It's when Marlon is talking and turns around from his 'break down'. TO ME it seems as if she is holding back from smiling. I have re-watched that part over and over, and none of them look sincere. That's just my opinion. Hvem ved.

 88. MyBelovedMJ Said,

  Sobytransplant. As long as no death sertifacte isn`t beoing signed, or a erd otopsy isent there, it would not be aligal to “FAKE” your when death.

 89. feyaya Said,

  in response to bghoppy…i nearly flipped out when i saw the first guy to sing “we are the world.” not because i thought he was an mj decoy, but his face just stood out so outrageously. but now that you mention it, he very well could have been a decoy. however, i'm pretty sure it's not michael without makeup. i think he really did suffer from skin complications. but even if he didn't, i know his skin was not brown and merely covered up with white makeup almost 24/7. his skin had to have been bleached, vitiligo or not.

 90. feyaya Said,

  oh, and to andrea, i thought the same thing about marlon's speech; it doesn't even seem to be just janet who looks as though they are trying to hold in a laugh. it looks like it's marlon too, and i think jermaine. basically, it looked as if something funny had just happened. it was pretty odd. perhaps they just couldn't keep a straight face with trying to be so sentimental? then the comment about michael hugging brandon (marlon's twin) really took the humor up a notch! hvem ved.

 91. heisalive Said,

  To Andrea; I entirely agree with your statements posted and I am convinced 100+% that Michael Jackson staged his own death to escape and go on with a NORMAL live elsewhere … that is what my inner voice has been telling me since the moment his “death” was announced and it keeps quickening me ongoing. Jeg er også en jurist, og jeg ser på denne sag som en "sag" og alle de elementer, og ligesom Discovery for blot at nævne en. Michael Jackson har bestemt den messing bleeps, de kontakter, ressourcer, loyals og de fleste af alle de penge og wherewithall på store til at inscene en sådan "vise" som denne! Han blev gift med Elvis' DNA, Lisa Marie og samtidig gift med hende, kom varerne fra hende om, hvordan Elvis' død var iscenesat og successfully "sælges" til offentligheden med de sataniske medier tilbage i 1977. Baseret på omfattende forskning og eksisterende dokumentation af flere troværdige personer og vellykket tripup's journalister af Lisa Marie og Priscilla både, er det meget klart, at Elvis ikke er døde på Graceland og er efter al sandsynlighed i dækkeevne via USA vidnebeskyttelse Program som tidligere officielle Federal Agent.
  Ingen tvivl i mit sind om, at Michael Jackson for hans eget sæt af grunde iscenesat hans "død" som Elvis gjorde, og ligesom han er i live et sted og holder øje med dette "Event" som han nogensinde største encore med moneymill løbende $ pinning om og om . Hvis Debbie Rowe ikke modtager varetaegt MJ's børn (i stedet for kontanter selvfølgelig), er det stadig med Katherine Jackson, som er angivet af MJ's vilje. Denne ordning vil sikre 100% nem adgang til MJ til hans børn og vil de blive overrasket, når han vender tilbage fra "grav" for at besøge dem på et eller andet tidspunkt!
  * Breaking news tilfælde opdatering: Starwitness nr. 1, Elizabeth Taylor hvem MJ elsker med hans hjerte og sjæl, og det samme har "faldt" for at "optræder" på "mindesmærke" shindig på hæfteklammer center med angivelse hun "elsker ham for meget". Ms Taylor er én person Michael trusts implicit og blev imaginably den første person til at høre om hans udarbejde escape plan og dermed bevist sin loyalitet over for ham ved ikke "ud" på denne hans sendoff som efter Elvis' "død" og begravelse, er langt den største løgn nogensinde fortalt, løgn, at milliarder af mennesker er swalloed hele .. Åh ja til megen tro!
  * Breaking news tilfælde opdatering: Starwitness nr. 2, Diana Ross annonceret via frigivet erklæring hun ikke "deltager", taler: hun er også på dette! Disse 2 personer, Ross og Taylor begge er kendt for at være tættest på MJ, er en del af hans intime inderste cirkel af confidantes i årevis. og efter al sandsynlighed hjulpet ham med hans "flugt" og måtte indrømme det på deres deathbeds nogle dage, eller ... ikke! Beviserne holder montering og sagen holder vinder muskel.
  * Breaking news case update: 2 more importants of MJ's inner circle were missing at Staples Center: Uri Geller and Chopra Deepak, 2 more persons in on his well staged “death escape” ?? En sandsynlig mulighed!
  Efter afslutningen af den "Memorial Service", har andre end mig meddelelse, se og læse - i den fase backwall af Staples Center - disse ord optræder i blå skrift: "Jeg er i live, og jeg er her for evigt"???? Har MJ efterlade en "beskeden" her sig kun nogle af de "mourners" fanget ind, og mens rosedraped, guld kisten, sandsynligvis tomme eller med en marionet indeni sad uden at give ud for en enkelt tænkelig Vibe, at det rent faktisk med en død krop, enhver "organ" overhovedet? .... Tak for at læse hvad er dine tanker om dette? I'd sure be interested to hear

 92. MyBelovedMJ Said,

  I didn`t see that. It was at the end of the show?? OH MY GOD. I hope he really is alive, i love him so much, not for ehat he can do with his voice or body but for who he is/was. I would give anything to get him back, everything i own. Forbande. Where are you angel? I have to see that. You said at the end of the show, do you mean before the casket was driven anway?

 93. sobaytransplant Said,

  MyBelovedMJ – you are mistaken. When taxpayers have to foot the bill for your memorial service (too say noting of all the other money that has been speant for various police activities and investigations) and it turns out you aren't really DEAD, it IS illegal.

 94. sobaytransplant Said,

  There have been TWO autopsies thus far and that's more than all that's necessary for him to be considered deceased officially. And according to Fox news as of today's date – “The certificate is signed by Los Angeles County Health Officer Jonathan Fielding. Other information has been redacted.”

 95. MyBelovedMJ Said,

  OH MY LORD. OH MY LORD. I just saw those words 2. Hvad betyder det? Er det Michael at sende os en besked? Why did the family cry on the stage then? Would they stand behind Michael in all of this? And the Children, do they no that he is still alive.? I believed yeasterday that he was gone, for real. I believed it, when i saw Marlon, and Paris speak. They were both so upset. But seeing that message just gave me the chills. He must be out there somewhere. He will come back to us if he is, i know it. I wish Michael, could read all of this, so he could see how many of us, who understood, him, loved him, and NEVER judge him. A wise person once said: Do not pass judgement on anyone before you have talked to them one on one, i don`t care what the story is. He was so right. If he is indeed still alive, wich i belive now more than ever, after reading those words, i am pretty sure that he will come back. Probely on one of his concert dates. I don`t know i am about to laugh or cry. If Michael, someday should be able to read this, i hope that he will give us a sign- any sign, of him beeing alive and well. That would for me, bring myself into peace again, and stop thinking about him all the time. Love you Michael

 96. sobaytransplant Said,

  By the way, his name is Deepak Chopra (you had it backwards) and he's a WELL-KNOWN author on spiritual/metaphysical matters. Has been for YEARS, which is why Michael wanted an association with him, I suspect. Doubtful he would help Michael fake his own death. Bad for his own kharma, which he takes quite seriously.

 97. MyBelovedMJ Said,

  I guess i have to find a way to learn how to live with this then . Even if i don`t know if i can. Why have they waited so long to sign teh death satificate?? Was anyone talking about that on the news aswell?? Why the hell, would someone print blue writing on the wall in stapels center with the words: I am alive, and Im here forever? I want to know who did that then, because if it wasen`t Michael, then it is a VERY sick joke. OMG

 98. MyBelovedMJ Said,

  I just have 1 question. What the hell happent to Navi? Michael`s double body, who so often has performed in public for michael, where is that dude? Has anyone heard about what has happent to him? Is that him in the ambulance. He looked so much like michael, that even the fans, thought he was the real deal. Well i guess we will never know

 99. SkylinexBleedsxRed Said,

  I read those words, I missed them on TV yesterday. I believe that is a part of a song? Even if it was part of a song, Why choose those words, “I am a alive”. I looked up that part of the memorial today, And my heart just lit up. My depression went away. I was so down and so upset since I saw the memorial yesterday because I felt he was truly gone. I then come to this site, Found out about his hands and read some of the comments about that “I'm alive” message. I can't believe it. I hope he returns! It would be amazing if he did one last final farewell tour if he doesn't ever want to perform anymore. God, I want to meet him!

 100. Yes555 Said,

  “After the end of the “Memorial Service”, did anyone other than me notice, see and read – at the stage backwall of Staples Center – these words appearing in blue lettering: “I am alive and I am here forever” ???? Did MJ leave a “message” here himself only SOME of the “mourners” caught onto and while the rosedraped, gold coffin, probably empty or with a puppet inside sat there without giving off a single whatsoever vibe that it actually contained a dead body, any “body “at all ?”

  You mean, “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from aa Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

  http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

  LYRICS:

  There's a man
  Who plays the game of life so well
  Ooh, there's such a man
  His thoughts you can never tell, ooh
  And it's just the way he
  Thought it would be
  'cause the day has come
  For him to be free
  I'm alive and I'm here forever

  This is the man
  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  There's a man
  Everybody thought they knew
  Ooh, there's such a man
  He's not like me and you, ooh

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man

  And it's just the way she
  Thought it would be
  As he says, something has
  Happened to me
  Then he laughs, he kicks
  And rolls up his sleeves
  I'm alive and I'm here forever
  This is the man
  (this is the man)
  Ooh yeah
  (ooh, yeah)
  This is the man
  (this is the man)
  This is the man

 101. MyBelovedMJ Said,

  Yes that was the sentence. Pretty spooky

 102. MyBelovedMJ Said,

  You are complete right. They are lyrics from a song, but why use exactly those words, like you said, and only those. Hvorfor ikke hele sangen? These words are telling us something, i am sure of that.

 103. dogolian Said,

  MJ seems really to be still allive. We got information that he hides in germany near berlin in a place he baught in 2006

 104. Sosh Said,

  If he really is alive and hiding in Berlin, he must have left the country before his death was publicly known. Maybe th sightings from him in Mexico are based on true stories.

  I think he most likely needed a private plane from someone to escape the american borders. Also, how did he pass the german borders?

 105. heisalive Said,

  sosh: how did he get past the german borders? For lack of a better phrase: Intricate, intelligent planning and shrewd action, and/or: Money money money .. or both, that's how ! We are talking about THE Michael Jackson here – like ?!?!?!?!

 106. MyBelovedMJ Said,

  Michael is a master in disquses. He could have done that. I am pretty sure he is alive, and we will know soon enough. Dogolian, you are sayiing: We got information”. Who is we?

 107. feyaya Said,

  yeah, who is “we”?

 108. Mojofi Said,

  We do know MJ like to wear white tops but how can we tell if it was really him sitting or maybe the body moved as the helicaptor moved? I did not see his face in that clip it was just a white top. hhmm :-s not sure. But I know he is ALIVE and i have my reasons.

 109. carelesslove46 Said,

  was the body dressed in red?
  I cant make out anything..It's just a blur to me. I dont think Michael is alive, but if he did manage to break away..There's
  no way he will ever make a comeback. I have heard of at
  least 12 sucide's associated
  with Michael's death..He wouldn't be able to come back now even if he wanted to.

 110. blomst Said,

  mj is alive cause nothing about this whole story just dont add up nothing from the o2 thing thats not the real mj no way the only true thing about this story is im sure that it is the real mj at the clip from the staples centre the rehersal and i think this is the last time we will see the real mj but as for everything eles its a load of rubbish mj is alive and he had to do this to get away from what was going on around him i hope hes well and happy but its so sad that he had to do this MJ WE LOVE YOU ALWAYS IF THIS IS WHAT YOU FEEL YOU HAVE TO DO TO MAKE THINGS RIGHT FOR YOURSELF WE WILL STICK BY YOU WE LOVE YOU

 111. MyBelovedMJ Said,

  I agree with you flower We will always love you with all our hearts, and we will stand by you no matter what. Like dhe said, if this is what you had to do, to make it right for yourself, then it was the best thing you could do. We love you more Michael. Don`t you ever forget that

 112. Samantha Said,

  Where ever he is, wouldent someone reveal it? Like if he went to another country and got off the plane or whatever wouldent someone see him?

 113. Samantha Said,

  To MyBelovedMJ
  They had to throw a Memorial, to make it seem more real.

  The family obviously knows, MJ Just wanted to get away, i don't blame him for what his been through.

  I Love you so much Michael, i hope you're Living in peace somewhere. xxx

 114. MyBelovedMJ Said,

  Funny how people are saying that he would never come back, if he is alive. Min Gud. The man is not stupid, he has been planning this for a very long time, if you do something like this, and planning to return, you have it all figured out. TRUST me on that

 115. MyBelovedMJ Said,

  Im With you samantha

 116. wishful09 Said,

  Andrea,

  I have not even came back on this site until now, since the funeral because I wanted to take everything in myself. I too thought they were trying to hold in laughter. I asked my sister, and she said no way! I watched with my sister and she did not notice it at all. We wathced it again and she still did not notice it. I saw it though. I saw Jermaine and I saw Janet. Of course we cant be sure of anything because true emotion is in the eyes and their eyes were hidden.

  Just to balance all of this out though… Why would Marlon mention such a sad situation about his twin, if this was all a fake? I cant comprehend anyone taking it that far.

 117. wishful09 Said,

  Also, if this was a real memorial, did anyone else find it tacky to show the title of the tour in the background? I know they were trying to be positive by showing how ready he was for the tour, but the title would be to much for me to take if I was a family member. I dont want to see a big display of “This is it” in the background.

 118. MyBelovedMJ Said,

  Wishful09. I totally agrre with you. That was a odd thing to do, i woulden`t have been able to handle that either. There is alot of mystery going on here

 119. bghoppy Said,

  I think the whole thing was generally tacky. Don't get me wrong i couldn't stop crying the whole time, but still a lot of inappropriatness. Even the gospel song refering to the king. I think it's wrong to end a memorial with I am alive, not matter what. I found usher's whole performance out of line. EWWW touching the casket! I know we were all holding our breath for a miracle there tho (precicely why he should not have done that). I love Q Latifa, but she didn't even know him? WTF? I saw the snickers, too. I also noticed Lionel Richie looking PISSED during 'we are the world', shaking his head and rolling his eyes. And am I the only one who thought Sharpton (I did love his speech tho, which is a first for me and big al) took a dig at jesse jackson when he said that jesse had 'stood with the family, until now'? What was that about. But over all, I think if MJ really is gone, this service was a shame. Where were his real friends? Aren't you socially obligated to attend, wheter it is public or not. I just didn't get the feeling people were paying their respect, seemed more like a promotional event for fading stars. And Mariah should apologize.

 120. MyBelovedMJ Said,

  I hear yoy. The latest news is that Latoya thinks that Michael wasmurdered. PLEASE GIVE ME A BREAK. She signed the death satificate. HMM WTF, she is not a docter. They said she was close to Michael. BULLSHIT No she wasent. The only sibling Michael was close to is Janet. Why is all of a sudden Latoya who speaks up, and not Janet?

 121. Sosh Said,

  to BGhoppy:

  I totally agree with you on that one. Allmost all stars performing at the memorial have (at least in europe) faded away. Brooke Shields didn't make any movies or series that I remember. Last thing about her I remeber she merried that tennislpayer Andre Agassi.

  About Usher and Mariagh Carey, haven't heard from them for a while. What the fu&k where these people doing there?

 122. nyla Said,

  i agree wid you bghoppy. the whole thing was a publicity stunt and was moneymaking. Also did you kno that LA council are launching an investigation on the cost of the memorial, they felt that their being ripped off. I mean the cheek of it!!! MJ isn't dead they may have brainwashed half the world but they aynt brainwashed mine. Seriously people who just readily believe everything they hear on the news really need to get their facts straight. :X

 123. wishful09 Said,

  You are absoulutely right bghoppy.

 124. wishful09 Said,

  bghoppy,

  I can see how you found the gospel song referring to the king inappropriate. It was a bit wierd simply because this is Michael (King of Pop), but that's the same song my family used for my dad. I think a lot of black families use that song.

 125. GermanLady Said,

  latoya is changing in interviews the Story of the Day of MJs Dead again and again. Somewhere on a German site i read she said that she was at Mjs House to fetch his Children and then were driving to Hospital, and now she said she were at home and called her mother, then was driving to hispital, where katherine was sitting with the children. Then she said Michael died in his bedroom, in this room were a lot of bottles oxygene and medicines, empty pill doses and whatever, but now she said Michael was in dr.murreys bedroom while he died. i think they cannot really lie and the story is gonna change everytime they want to talk about

 126. MyBelovedMJ Said,

  IM gonna be so pissed the nest time, someone mentions, that Michael was adicted to drugs. Min Gud. What the hell are thay doing. She has changed her story 4 times now. Wich is it? They have to deside, cause everytime the story changes, there is more to believe that he is alive. DAMMIT, someone knows something. I just wrote that it can take months, to get the toxicoligy report from Michael`s body. OMG. This is getting worse everyday. Why can`t they just come forth? Some of them. Something is really wrong.

 127. bghoppy Said,

  wishful, i hated making that comment, it just seemed off, since he was the KING of Pop and we all want to see him again. Please, i hope no one took that personnally or as against a religious belief.

 128. trinidad Said,

  come on people some one thatcrazy of pain killers and abusing it like that is not likely to live remind you his kids are 7 , 11, and 12 a 7 year old knows but how much do they really know the two older kids know a little prince michael is 12 how much do they really know so what he change in to islam his mother his alive and if she wants to put her son back in to what she raise him thats her business he is dead janet was close to him when some one close to some one they whole inside shut down and plus she is the youngest se she felt it more come on guys he is dead and when god read for you he take you and you can tell his spirit already left his body when he say this is it tour i am a huge michael fan and i miss him a lot may god bless the jackson family and his kids may his soul rest in peace

 129. trinidad Said,

  you guys did not see when he was talking on the this is it tour in london looks can be deceiving you guys think he look strong and healthy
  come one his and and alll them strong pain killer druges he taking come one that shit will shut your whole system down why don;t you guys try taking them same drugs what he had in his house see if you gonna live i miss him so much if he still alive then elvis tupac biggie aaliyah left eye still alive then they on an iland by them self please they only place they is is next to god

 130. He.is.alive Said,

  GermanLady, guten Tag

  “Luegen haben kurze Beine” …. hence the story changes constantly and LaToya probably scored a nice paycheck with the interview she gave. Ich glaube ganz bestimmt dass Michael Jackson lebt, ja, sich sogar irgendwo in Europa aufhaelt. in the Ostblocklaendern, Rumaenien, Polen, da irgendwo.

  Lb. Gruss nach DE

 131. admin Said,

  Det Michael Jackson Hoax Døden forum er nu oppe og køre og klar til brug. Du er velkommen til at starte nye emner og forsæt din drøftelser der, i en lettere at forvalte miljøet.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

  MJHD Admin

 132. wishful09 Said,

  I was not offended, bghoppy. I hope no one else was either.

  Mybeloved,

  We are always on the same page. I cant take anymore of these drug stories. Either prove it or sit down. Who are some of these people comming forward? Oh, and you all are patient because I didnt bother to read any of the articles about Latoya. If she aint crazy, I dont know who is! If Michael is reading these posts, he needs to tell his family to get their stories straight or the cat will soon be let out of the bag.

 133. MyBelovedMJ Said,

  Wishful, lol i totally agree. I am so pissed about the drugs stories also. It`s all BS. Min Gud. Like you, said, they need to get their stories straigth.

 134. mm04 Said,

  Someone further up said something about the body wearing a white t-shirt in the footage…it isn'ta t-shirt it is the body bag! Hmm is it just me or are body bags usually black? Don't know what to think about all the drugs stuff…I think he's out there somewhere!

 135. GermanLady Said,

  i was looking at google for body bags, ill find them in 4 colors, white, black, Red and grey. So because of the body bag we cannot find another detail for the hoax

 136. København Said,

  Samantha: I am sure that MJ can disquise himself so nobody can recognize him. He can wear different wigs clothing etc. You will never know – if he is alive I am sure he already has put on a new identity

 137. MyBelovedMJ Said,

  I takk it back. Liz Taylor does not now anything about if Michael “Faked” his dead. She has been comitted to a mental hospital in LA, because she can`t live without him. They were soulmates. Poor Lizzie. I guess that Means, that Michael is really gone. My worst fear just came true. And i can`t stop crying. I feel like writing her a letter or something. Nothing can remove her pain, or mine for that matter. I hope she will recover. But no matter what, they will meet in Heaven

 138. demonhybrid13 Said,

  I'd also like to state that if u believe michael jackson is dead. Then why does his Myspace state that…….ohhh I dont know…..HE LOGGED IN YESTERDAY!!!

 139. MyBelovedMJ Said,

  His Myspace? What are you talking about?

 140. MyBelovedMJ Said,

  Okey, It has been 3 weeks today since Michael “Died” and still no sign of a burrial. What is happening?. This is soon getting to much for me to handle. What is borthering me the most, is that, i am almost 100% sure that there were no body in that casket. But where is he then? I hope he is safe. My god, i pray everyday, asking God to keep Michael safe, whereever he is. I just hope he is listening. I need a sign, anything, just a tiny one. I need to know if he is alive and well, before my head explodes, and my heart breaks. Well, i have my faith in god, and that he is looking after Michael wherever he is. That is a bit compforting. Michael are you happy? Are you healthy? OHH dear god, let him be alive, and safe. Sorry, I just needed to get this of my chest, this is one of these days, where its all dark, when it comes to this thing about Michaels “Death”

 141. MyBelovedMJ Said,

  OH MY LORD. I just listen to these two songs called “Never-Neverland” and “I´m Flying”. It broke my heart. Please GOD Keep Michael protectet and safe. MIchael you will always be my Peter Pan.

 142. wozniack Said,

  I heard he was cremated before the public memorial at the Staples Center… I also heard he was buried before that, too. But someone at the hospital claimed to be “pushed” by a herd of people, and in the middle was MJ walking out.

  I didn't think about his MySpace account… Someone could have logged in for him, though I wish it's really him.

 143. wozniack Said,

  MyBelovedMJ, this might give you some peace of mind: http://blog.taragana.com/e/2009/07/16/liz-taylor-denies-jackson-death-sent-her-to-hospital-16834/

  It was already mentioned on this site that it wasn't because of MJ. I forgot to include this earlier with my other post.

 144. lillina Said,

  Mike, at the time is probably buried at the forest lawn, but the family is waiting for Neverland (money makes the world go around).
  According to Roger friedman

 145. grecialove Said,

  i wish he is still alive ..and watching our love for him

  but even if he is…
  when he will return
  and why no one tell that he is alive in magazines…

 146. lovelidae Said,

  To: @MyBelovedMJ
  I completely understand where you are coming from. I had to shake myself out of it. Since June 25th I went through this weird series of emotions ( I was lethargic with no energy and all), but then I realized that this is no way to live my life. I had a couple of days of crying it all out in the shower, but the most helpful was to write out all that I was feeling. We all have something special to offer the world and God would not want us to waste away when we can carry on Michael's legacy of striving to heal the world and make it a better place. I do truly believe he is alive and probably reading this site, so he most probably knows how you feel. Whether he comes back to us or not, we should all strive to be the beautiful people God wants each of us to be and do like Michael and look for the beauty, magic, and light in life. Take care of yourself.

 147. Brooklyn Said,

  To MyBelovedMJ

  Have faith I don't think Michael is gone. I have not seen the story on Liz Taylor yet but maybe she was ill anyway and someone evil decided this was a great opportunity to use this as yet another lie to make people believe Michael died but this time using poor Liz to fuel the fire…Don't be upset I am here for you…

  Don't give up believing we all need to be strong for each other on here… Lets all be like Michael would have wanted, a family helping each other…

 148. MyBelovedMJ Said,

  OH MY GOD. You people are so sweet, I started crying again, but this tiome it was happy tears. I also want to belive that he is alive, and if he is, i hope he is reading this, Im sure, that would make him smile again. I just wrote the thing with LIzz, and it did help. Thank you so much for posting it. I cant tell you how much it means to get this kinda support, you made me smile, i think i needed that. But im still gonna pray to god every night, asking him to look after Michael, proctect him, and keep him safe. I will continue to have faith, and i have all of you to thank for it. Thank you so much.

 149. MyBelovedMJ Said,

  I Gotta stop watching these rehearsel video`s. They always make me cry. But i feel that its the only way i can keep him alive for now. His beautyfull voice, damn i love it. And in the song “She`s out of my life” Michael is saying : There will be some stairs here, so I can hug a couple of girls” I cannot believe he just said that. That little beat thing he does, MY GOD, I just love it when he does that. He Can`t be dead. he has to be alive. I think he just needed to rest. And his eyes, his beautyful eyes, those will never be forgotten. I just wish more than anything, that I could see him smile again, that would mean the world to me. He has the voice of an Angel.

  Dear God, hear my prayer. please I beg of you, keep Michael safe, let him be alive, he has so much more to do, for himself in this life. Let him have the chance of getting the life he always wanted. He has entertaint us for many decates, now he deserves a life in peace and harmoni, with his children. He has always been loyal to you. You muct have giving him your smile of aprovel. Keep him safe, proctect him always. You dont need another Angel yet, we do, here on earth. Give him back to us. Im not ready to let him go yet, I will never be ready for that, but this is just to early. Let us know that he is alive. Proctect him, keep him safe.
  Amen

 150. MyBelovedMJ Said,

  I just watched some Hollywood thing at youtube. MY GOD, those papparazi are SICK. They are all over him, even though he dosen`t want them to take his picture. I understand why he needed to get away, that was sick. Poor Michael baby. I mean he knew it came with the territory but anyway, they could have giving him some privacy. He couldent even open the windows in his car comepletely, they would have torn his arm off if he reached out. I understand why he had to disguise himself and his children. I just hope that he will live in peace for the rest of his life. Without those IDIOTS following him. And all the screaming people, I remember my first thought was ” Oh my GOD, give the man some space, would you”. That havent been a easy life for him. I totally understand why he had enough. I just love him so much, I wish the best for him.

  Michael whereever you are, I will always support you in your dission, you did what you had to do, to keep yourself safe. Noone knows how it has been for you. I dont want you to feel lonely anymore. I wish I could take your lonelyness away from you. You need to get strong again, so that you will be able to smile. That is all that matters. I want you to be happy. Just wish that people would have supportet you more, when you were with us, I hope they have found out now, what they lost. The most beautifull Human being ever lived. My heart are with you and your Children Michael. I wish I could give you a hug of love, and tell you that it would all be okey. And be there to compford you, in these hard days. Jeg elsker dig.

 151. MyBelovedMJ Said,

  cant handle this anymore. Im still very heartbroken, because i have been so devoted to Michael for some years now, im haveing a very hard time talking about him, but somehow i feel i have to, just to keep him alive.. What is happening? It has been 4 weeks, and still no sign of a burriel, and no deathsatificate? WHAT IS GOING ON. Why are they so disrespectful to Michael? Joe jackson have said in a interview, thet he dosent know where Michaels body is. EHHH WTH. How can you not know where the body of your baby is?
  So what if they werent on that good terms, Michael is still his son, he has to know. Seriously this family is so close to burn the bridges of Michael whereabouts, that im sure Michael is pulling his hair screaming : You need to get your stories straight, before you are going to ruin everything.
  Where is he? I have to know. Even though I have a thought of where he might be, im not sure.
  Im thinking about Michael all the time, all day long, trying to think back, and trying to find, some more clues and answers in all of this. But i need help. Im about to have a complete Breakdown.
  I know he is alive, I feel it in my heart. My heart is with Michael, whereever he choose to be.

  I cant believe that people are still trashing his name, What are they thinking, they should leave him alone now, he deserves that. Not even in “death” He can have peace aparrently, and it hurts me alot to see and hear. Because he cant even defend himself. Oh Michael, where did you go?

  I miss him more and more each day, and i cant imagine my life without him, he really changed my life, i just wish i could tell him in person. I keep thinking of Christmas, I cant imagine a christmas without MIchael. I mean, christmas is about love, and Michael is about love, thats who he is. I have always been listening to his music or seen something with him on christmas, and i know how much he loved it. It has always been helping me alot, to watch him at that time of year because i lost someone i loved alot the 25th od December 8 years ago, and somehow Michael voice and music could always compford me. But know im just crying whenever im hearing his voice in interwievs or something. I know its early to think about that, but it just crossed my mind.

  I really hope he is readin this, and i hope he knows how much i love him.
  I would never blame him, he did what he had to do. I dont care about all that stupid stuff the media and tabloids are saying, I only care about Michael. It dosent matter to me if he ever comec back to perform again, I just want him to be alive, and smileing.
  Im sorry for writing this guys. But i just needed to let it out, It hurts to much to just keep it inside.

 152. popcornscrunchy Said,

  Do you really think he had time to log on to MYSPACE? when he was alive or if he is still alive why would he risk looking at his account seriously I dont think he would have then or now.

 153. MyBelovedMJ Said,

  Why are u in here, if u dont believe Michael to be alive? You entered the wrong page

Tilføj en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash