Michael Jackson a 50 morts

26 de juny, 2009
per admin

El rei del pop, Michael Jackson es va informar que va morir a l'edat de 50 anys d'un aturada cardíaca. Informes d'TMZ.com indiquen que Michael va patir un aturada cardíaca aquesta tarda a casa seva Holmby Hills i paramèdics no van ser capaços de reviure ell. Quan els paramèdics arribar Jackson no tenia pols i que mai un impuls enrere.

Una font ens diu Jackson estava mort quan van arribar els paramèdics. Un cardiòleg de l'UCLA diu TMZ Jackson va morir d'un aturada cardíaca.

Una vegada a l'hospital, el personal va intentar ressuscitar, però li va ser completament indiferent.
Una font dins de l'hospital TMZ diu que hi ha "caos absolut", després va arribar Jackson. Les persones que es van anar amb la cantant cridant, "Has de salvar! Has de salvar! "

Ho va dir un dels membres del personal a la casa de Jackson va trucar al 911.

S'ha informat que La Toya Jackson córrer sanglotant a l'hospital després de Jackson va ser declarat mort.

N oficial de causa de mort es donarà a conèixer fins després de l'autòpsia es porta a terme, però els metges han indicat que en realitat Michael Jackson va morir després de patir una aturada cardíaca aquesta tarda.

"El meu germà, el llegendari Rei del Pop, Michael Jackson, va morir el dijous, 25 de juny, a les 2:26 pm" germà Jermaine Jackson va dir als mitjans de comunicació es van reunir fora de Ronald Reagan UCLA Medical Center poc abans de les 6:30 pm

"Es creu que va patir un aturada cardíaca a casa seva. Tanmateix, la causa de la seva mort és desconeguda fins que els resultats de l'autòpsia es coneguin. "

Jackson ha estat el lloguer d'una casa a Los Angeles' de luxe Holmby Hills veïnat.

Jermaine continuació: "El personal mèdic que estava amb ell en el moment va intentar ressuscitar al meu germà. Igual que paramèdics que ho transporta "a l'hospital.

"En arribar a l'hospital aproximadament a les 1:14 am, un equip de metges, inclosos els d'emergència phsyicians i cardiòlegs, va intentar ressuscitar ell per un període d'una hora i que no van tenir èxit.

"La nostra família demana que els mitjans de comunicació, per favor respectin la nostra privacitat durant aquest difícil moment, i que Déu sigui amb vosaltres Michael, sempre."

Jackson va ser transportat el cos d'aquesta nit en helicòpter de la UCLA Medical Center en el centro de la USC i, a continuació, preses de van a l'oficina del metge forense, on s'espera l'autòpsia es faci tan aviat com el divendres.

LA County Department of Pesquisidor portaveu Craig Harvey va dir que el ple abast de la conclusions del metge forense no estarà disponible durant diverses setmanes, quan els resultats dels tests toxicològics tornar.

Jackson va ser perquè no estan sota la cura d'un metge d'UCLA per a una determinada condició en el moment de la seva mort, el treball fora de la signatura en el seu certificat de defunció va a l'oficina del forense.

Etiquetes: Notícies, Informes
Publicat a Notícies | Comentaris (19)

19 Respostes a "Michael Jackson morts a 50"

  1. Estadístiques de trànsit Twitter diu:

    Vostè té una gran pàgina web aquí, gràcies per compartir

  2. sugarr diu:

    Michael Jackson és el més gran!

  3. MyBelovedMJ diu:

    Ell sempre ho serà.

  4. bexuk diu:

    No hi ha cap manera crec MJ segueix viu després de veure que en memòria, és un veritable assumpte de cor fent veure.

    Qualsevol persona que diu que el Jacksons han mostrat poca emoció no tenen cap argument ara.

  5. MyBelovedMJ diu:

    Vostè està completament dreta. Ell s'ha anat. I encara que en primer lloc que era un poc un programa d'instal lació. Però quan vaig veure París, que dolç angelet té una ruptura total a l'escenari després de parlar amb el seu pare. Dret, i aleshores sabia que era de veritat. I el meu cor es va aturar.

  6. noisehammer diu:

    Tinc llàgrimes en aquest moment massa .. Jo estava totalment més ...! i la seva dreta, es veu molt real!

    però, després de la memòria, tinc informacions personals d'una font i no vol dir, perquè l'engany és potser veritat.
    seva dur per ordenar qui està parlant la veritat o no.
    i no dir res en aquest moment més ...

    potser realment hem d'esperar a que mentre alguns ...
    no sé ...

    Michael, que tots t'estimo !!!!!

  7. MyBelovedMJ diu:

    Què entén vostè per un scource? Has de ser més spacific. Algú que va ser l'assistència a la memoriel o què? No t'han de donar un nom, com si podria podria haver estat un fan

  8. MyBelovedMJ diu:

    Crec que ara més que mai que ell és realment viu. En acabar la memoriel, en el fons en stapels centre d'algunes lletres en blau appers escrit amb aquestes paraules: Estic viu, i jo »ll estar aquí per sempre. Qui diables escriure això. M'agradaria saber. Jo tinc el seriós calfreds, que era estrany

  9. MyBelovedMJ diu:

    Acabo d'escoltar a les notícies, que la família Jackson farà un concert de Michael al O2 Arena en la seva 51. Aniversari, el 29 d'agost. Aparrently el show serà tan espectacular, que el món té a veure, i es viu un holograma de Michael a l'escenari. Què diables significa això? Algú té alguna idea?

  10. Mojofi diu:

    Nois tant com crec MJ és viu, per què estic pensant LAPD no pot sortir a dir res? Encara no he vist una cosa a la televisió que suggereixen MJ és viu. No hi ha hagut contradiccions sobre la seva mort, a la televisió encara. Així que si us plau fer pensar profundament sobre aquest b'cos sé que pot ser confús. Existeix en el costat estic pensant MJ va ser realment en el taüt a l'escenari? O no saben a on enterrar-b'cos que és realment no ha mort:-s?

  11. NoHype diu:
    les

    Ahir a la nit hi va haver un reporter d'entreteniment fent "entrevistes al carrer." La pregunta que la gent es pregunta, "On creus que ha de ser enterrat MJ?" La majoria d'ells va dir Neverland, però, per la meva sorpresa, un home va dir alguna cosa que l'efecte de "Bé, com es pot enterrar a ell quan no és clar si ell és o no realment mort. Hi ha teories de conspiració per aquí i el que no. "Aquesta és la primera vegada que he sentit ningú qüestionar la seva" mort ". FINALMENT! Potser ara més gent parlar i començar a demanar a les preguntes i obtenir respostes reals.

  12. MyBelovedMJ diu:

    «No puc creure que estava en aquell taüt. perquè si va ser, ho hauríem vist estic prou segur d'això. Quant a vostè no haveing vist una cosa a la televisió, indica que podria estar viu, sera a no ser groller, però `s de les petites coses. La propera vegada alguna cosa sobre ell, es troba en televesion, miri, Im bastant segur que veurem al que em refereixo

  13. Mojofi diu:

    Així que nois si MJ deu a la seva vegada com confued estem encara a temps és com és viu o no, serà suided d'FRUD per fingir la mort? No sé, però realment vull aquí amb mi.

  14. MyBelovedMJ diu:

    I Don `t crec que Michael podria ser demandat per qualsevol cosa. Ell té els diners per a resoldre'l. I pel que entenc, ha estat la planificació d'aquest per a alguns, mentre que, per la qual cosa hauria de ser capaç de trobar una solució a tot. Mojofi i cregui'm, vostè no és l'únic que vol ell aquí amb vostè. Així que i. M'atreviria fins i tot donar-li el meu propi cor, si és portar de tornada a la vida.

  15. wishful09 diu:

    MyBeloved

    He estat intentant esbrinar si s'enfrontaria problemes legals si s'ha falsificat la seva mort. No he rebut una resposta, així que si vostè o algú més en aquest lloc sap la llei, no dubtis en donar una idea d'això.

  16. ejay5131 diu:

    2 esdeveniments es va dur a terme el dia 25/2009. # 1 Michael Jackson, Oue estimat rei del pop, va morir en el nostre Icone 2:26 pm. # 2 de juny a O 25/2009 voltant 2:27 pm, una nova vida, lliure de l'atenció dels mitjans i els diners Hongria voltors, NÉIXER! Esperem que tots els que assisteixen a aquest lloc i estaran d'acord en dir "t'estimo sempre que Michael Jackson, i de peu darrera d'un 100% en el que havia de fer per gaudir de la seva vida".

  17. Mojofi diu:

    Bé estic al Regne Unit pel que no coneix la Llei dels EUA en relació amb aquesta qüestió han d'suied.

    Acabo de llegir que La Toya es diu que la seva mumdered.

    ***- Http: / / entertainment.uk.msn.com / music / news / Article.aspx? Cp-documented = 148502922 & GT1 = 61501 - ***

    Així que si està per aquí el cos té la corenor i es creu vostè que tots ells part de la falsa alarma?

    Algú va a veure el documental al Canal 4, els últims dies de MICHAEL JACKSON: Què realment happen?

    Bé, és a les 9 pm hora del Regne Unit pel que si algú ho veu per favor hágamelo saber el que pensa d'ella.

  18. MyBelovedMJ diu:
    les

    Ejay5131, estic totalment d'acord amb vostè. Michael li donem suport amb tot el nostre cor. Vostè va fer el que havia de fer, perquè sigui adequat per a vostè, que és tot el que importa. Michael volem més

  19. administrador diu:

    El Michael Jackson hoax Fòrum de mort ja és operatiu i llest per utilitzar. Si us plau fóssiu lliure per iniciar nous temes i continuar els seus discussions allà, en un entorn més fàcil d'administrar.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin