Michael Jackson na 50 mŕtvych

26. jún 2009
admin

Král Pop, Michael Jackson údajne zomrela vo veku 50 od srdcová zástava. Správy z TMZ.com naznačujú, že Michael utrpel srdcová zástava staršie dnes popoludní na jeho Holmby Hills domov a zdravotníci boli schopní oživiť ho. Keď zdravotníci přijeli Jackson nemal žiadny pulz a nikdy dostal impulz späť.

A zdroj nám hovorí Jackson bol mŕtvy, keď dorazili zdravotníci. A kardiolog na UCLA hovorí TMZ Jackson zomrel na srdcovú zástavu.

Až v nemocnici, personál sa snažil vzkřísit ho, ale on bol úplne reagovať.
A zdroj vnútri nemocnice TMZ rozpráva, že bol "absolútny chaos" po Jackson dorazil. Ľudia, ktorí sa zpěvačkou bola křičel: "Máte ho zachrániť! Máte ho zachrániť! "

Sme povedal jeden zo zamestnancov v Jackson domovského názvom 911.

Uvádza sa, že La Toya Jackson dostal do nemocnice vzlykající po Jackson bol vyhlásený mŕtvy.

Žiadne oficiálne príčina smrti bude oznámený až po pitve mŕtvoly je vykonávaná, ale lekári majú uvedené, že Michael Jackson skutočne zomrela po trpí srdcová zástava popoludní.

"Môj brat, legendárny kráľ Pop, Michael Jackson, zomrel vo štvrtok 25. júna v 2:26 hod" brat Jermaine Jackson oznámil médiám zhromaždili mimo Ronald Reagan UCLA Medical Center krátko pred 6:30 pm

"Všeobecne sa vie, že trpí srdcová zástava vo svojej vlasti. Avšak, príčina jeho smrti nie je známe, kým výsledky z pitvy budú známe. "

Jackson bol prenájom domu v Los Angeles' upscale Holmby Hills okolia.

Jermaine pokračoval: "Osobný lekár, ktorý bol s ním v čase, keď sa pokúšali resuscitovat môj brat. Rovnako ako zdravotníci, ktorí mu prepravovať "do nemocnice.

"Po príchode do nemocnice na približne 1:14 pm, tím lekárov, vrátane núdzového phsyicians a kardiolog, pokúšali resuscitovat ho po dobu jednej hodiny a bola úspešná.

"Naša rodina žiada, aby médiá rešpektovala naše prosím súkromia počas tejto ťažkej dobe, a môže Alláh je s tebou Michael, vždycky."

Jackson tela bola prepravená vrtuľníkom do dneska z UCLA Medical Center USC do centra, a potom prijať van k Koroner kancelárii, kde sa očakáva pitvu, ktorá má byť vykonaná čo najskôr v piatok.

LA County Ústav Koroner hovorca Craig Harvey povedal, že v plnom rozsahu Koroner zistenia budú k dispozícii po dobu niekoľkých týždňov, kedy na výsledky toxikologických testov vrátiť.

Jackson, lebo nebol v rámci starostlivosti o všetkých UCLA lekár pre konkrétne podmienky v čase jeho smrti, prácu podpise sa na jeho úmrtný list ide do Koroner kancelária.

Tagy: Novinky, správy
Posted in Novinky | Comments (15)

15 Reakcie na "Michael Jackson mŕtvych na 50"

  1. Neštebotajú Dopravná Štatistika hovorí:

    Máte veľkú webovú stránku tu, vďaka za zdieľanie

  2. sugarr hovorí:

    Michael Jackson je najväčší!

  3. MyBelovedMJ hovorí:
    hod

    Vždycky bude.

  4. bexuk hovorí:

    Neexistuje spôsob, ako verím, MJ je stále nažive, že po hlídání pamätníka, byl to opravdu srdeční záležitost renderovanie sa pozerať.

    Každý, kto hovorí Jacksons sa zobrazí malé emócie nemajú žiadny argument teraz.

  5. MyBelovedMJ hovorí:

    Tie sú úplne vpravo. Je preč. Prvý aj keď to bol nejaký nastavenia. Ale keď som videl, Paríži, že milé malé anjela majú celkový rozpis na javisku po mluvení na jej otca. Právo a potom tam som vedel, že to bolo naozaj. A moje srdce jednoducho zastaví.

  6. noisehammer hovorí:

    Mám slzy v tejto chvíli príliš .. Bol som úplne v priebehu ...! a vaše právo, vyzerá to veľmi reálne!

    , Ale po pamätníka, mám osobné informácie od zdroja i dont want to povedať, takže hoax Možno je naozaj pravda.
    jeho ťažké vyriešiť, kto sa hovorí pravdu alebo nie.
    Říkám, čo v tejto chvíli žiadne ďalšie ...

    Možno by sme sa naozaj musia čakať, kým u niektorých ...
    i dont know ...

    michael, všetci sme tě miluju !!!!!

  7. MyBelovedMJ hovorí:

    Čo si myslíte o scource? Musíte byť viac spacific. Niekto, kto bol k účasti na memoriel alebo co? Nemusíš `t musieť dať meno, ak by bolo možno rovnako boli fanouškem

  8. MyBelovedMJ hovorí:

    Verím, že dnes viac ako inokedy, že je skutočne nažive. Po skončení sa memoriel na backwall v centre stapels niektoré listy v modrej písania appers s týmito slovami: Ja som nažive, a já `ll byť tu navždy. Kto to napísal, že. Chtěl bych to vedieť. Já vážne dostal zimnica, ktoré bolo příšerný

  9. MyBelovedMJ hovorí:

    Len som počul v správach, že Jackson rodina urobiť Koncert pre Michaela v O2 aréne na svoje 51. narodeniny, sa 29. augusta. Aparrently show bude tak veľkolepé, že svet sa musí vidieť, a tam budú žiť hologram Michaela na javisku. Čo to sakra znamená? Každý, kto má nejakú predstavu?

  10. Mojofi hovorí:

    Chlapci čo si myslím MJ je ALIVE, som premýšľal, prečo nemôže LAPD vyjsť na niečo? Ja som zatiaľ videl niečo v televízii, ktoré naznačujú, MJ je nažive. Nedošlo k žiadnej rozpory o jeho zložení, v televízii zatiaľ. Takže prosím hlboko premýšľať o tomto b'cos Já vím, že to môže byť mätúce. Na tú stranu jsem přemýšlel MJ bol naozaj v rakev na javisku? Ani nevedia, kde ho pohřbít b'cos je naozaj not dead:-s?

  11. NoHype hovorí:

    Včera večer došlo k zábave reportér robí "na ulici rozhovorov." Otázkou zeptala ľudí bolo: "Kde si myslíte, že MJ by mala byť pochovaný?" Väčšina z nich povedal: Nikdy sa však na moje veľké prekvapenie, jeden chlapec povedal: niečo v tom zmysle, ze: "No, ako sa môžete pohřbít ho pri jeho nie je jasné, či je to naozaj mŕtva. Existuje teória sprisahania tam, a čo nie. "Toto je prvýkrát, čo som počul niekto otázku jeho" smrť. "Konečne! Možno teraz viac ľudí sa bude hovoriť a začať požiadať príslušné otázky a získať nejaké skutočné odpovede.

  12. MyBelovedMJ hovorí:

    Nerozumiem tomu uveriť, že bol v tomto rakev. pretože keby bol, že by sme boli svedkami ho mám celkom určite. O ne haveing videl niečo v televízii, naznačuje, že by mohol byť nažive, WLL nesmie byť hrubá, ale je to malé veci. Nabudúce niečo o ňom, je v televesion, pozri sa na to, Im si istá, že uvidíte, čo myslím

  13. Mojofi hovorí:

    Takže chlapi, ak MJ by zase hore, pretože my sme stále confued ako to počasie je nažive, alebo nie, bude sa mu suided pre FRUD pre simulant smrti? Já nevím, ale naozaj chcem ho tu so mnou.

  14. MyBelovedMJ hovorí:

    I don `t myslíte, že Michael by byť žalovaný za nič. On má peniaze na riešenie. A za to, co já to chápu, bol to pre plánovanie nejaké chvíli, takže by mal byť schopný nájsť riešenie na všetko. A verte mi Mojofi, nie ste jediný, kto ho chce tu s vami. Tak i. Já bych mu dať aj moje vlastné srdce, ak by to priviesť späť k životu.

  15. wishful09 hovorí:

    MyBeloved

    Bol som sa snaží zistiť, či by tvár právne problémy, ak má skutočne sfalšoval jeho smrti. Som nedostal priame odpovede, takže ak máte vy alebo ktokoľvek iný na tejto stránke pozná zákon, neváhajte poskytnúť vhľad do toho.

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.
Kopírovať chránené Chetan 's WP-CopyProtect.