Michael Jackson mrtvih na 50

26. junij 2009
z admin

Kralj Pop, Michael Jackson se je poročalo, da so umrli v starosti od 50 od srčnega zastoja. Poročila kažejo, da TMZ.com Michael utrpeli srčnega zastoja prej popoldne na njegovo Holmby Hills doma in bolničarjev niso mogli oživiti njim. Ko so prispeli paramedicinski Jackson ni impulz in nikoli dobil nazaj impulz.

A vir nam Jackson je bil mrtev, ko paramedicinski prispeli. A kardiologa na UCLA pove TMZ Jackson umrl od srčnega zastoja.

Ko je v bolnici, osebje poskušal Oživljati njim pa je bil popolnoma odziva.
A vira v bolnišnici pove TMZ, da je bil "absolutni kaos" po Jackson prispeli. Ljudje, ki so bili s pevko so kričal, "Imaš, da ga rešiti! Imaš, da ga rešiti! "

Mi smo povedali enega od članov osebja na Jackson's home imenovana 911.

Sporočeno je, da La Toya Jackson je potekal v bolnišnici Jecajući po Jackson je bil izrazitejši mrtev.

Št uradni vzrok smrti bodo objavljeni šele po obdukcijo se opravi, ampak zdravniki so navedli, da Michael Jackson res umrl po trpljenje srčnega zastoja popoldne.

"Moj brat, legendarni King of Pop, Michael Jackson, je umrl v četrtek, 25. junij, ob 2:26" brat Jermaine Jackson povedal medijev zbrali zunaj Ronald Reagan UCLA Medical Center tik pred 6:30

"To je verjel je utrpela srčnega zastoja, v svoj dom. Vendar pa je vzrok smrti ni znan, dokler se rezultati na obdukciji so znani. "

Jackson je bil najem doma v Los Angelesu "upscale Holmby Hills soseski.

Jermaine nadaljuje: "Osebni zdravnik, ki je bila z njim v času poskusa za Oživljati moj brat. Kot je bolničarjev, ki ga prevaža "v bolnišnico.

"Po prihodu v bolnišnici približno ob 1:14, a skupina zdravnikov, vključno z zasilno phsyicians in kardiologa, poskušal Oživljati mu za čas ene ure in so bile neuspešne.

"Naša družina zahteva medijev prosimo, da spoštujejo našo zasebnost med to težko obdobje in se lahko Alah z vami Michael, vedno."

Jackson je telo je bilo odpeljano nocoj s helikopterjem iz UCLA Medical Center za USC postajo, nato pa sprejme van na Mrtvozornik pisarno, kjer obdukcijo se pričakuje, da se izvede takoj, ko je petek.

LA County Department of Mrliški oglednik tiskovni Craig Harvey je dejal, da v polni meri na Mrtvozornik ugotovitve ne bodo na voljo za več tednov, ko so rezultati toksikoloških preskusov, pridi nazaj.

Ker Jackson ni bil po nega koli UCLA zdravnika za posebno stanje v času svoje smrti, delo podpisu off o smrti potrdilo velja do Mrtvozornik's office.

Tags: Novice, Poročila
Objavljeno v Aktualno | Komentarji (19)

19 Responses to "Michael Jackson mrtvega pri 50"

  1. Cvrkutati Traffic Stats pravi:

    Imate veliko spletna tukaj, hvala za delitev

  2. sugarr pravi:

    michael jackson je največji!

  3. MyBelovedMJ pravi:

    Vedno bodo.

  4. bexuk pravi:

    Ni tako verjamem MJ je še živ, ko gledate, da se spominjamo, da je resnično srce klavnih afero paziti.

    Kdor govori Jacksons so prikazani malo čustev nimajo argument sedaj.

  5. MyBelovedMJ pravi:

    Vi ste popolnoma prav. On je odšel. Prvič sem, čeprav je bilo nekaj malo nastavitev. Toda, ko sem videl v Parizu, da je sladek mali angelček je skupna razdelitev na odru po govor za svojega očeta. Točno takrat in tam sem vedela, da je za resnično. In moje srce samo ustavil.

  6. noisehammer pravi:

    Imam solze v tem trenutku preveč .. Bila sem popolnoma v ...! in vaša pravica, da zgleda zelo realno!

    vendar, ko spomin, sem osebnih informacij iz vira i dont hotel povedati, da je hoax Mogoče je res res.
    svoje težko razvrstiti, kdo govori resnico ali ne.
    i reči nič v tem trenutku več ...

    Mogoče res morali počakati nekaj časa ...
    i dont know ...

    Michael, smo vse te ljubim !!!!!

  7. MyBelovedMJ pravi:

    Kaj misliš s scource? Moraš biti bolj spacific. Nekdo, ki je bila udeležba na memoriel ali kaj? You don `t morali dati ime, če bi lahko tudi bilo ventilatorja

  8. MyBelovedMJ pravi:

    Verjamem, da sedaj bolj kot kdaj koli prej, da je res živ. Po koncu tega memoriel na backwall v stapels center nekaj črk modra pisno appers s temi besedami: Jaz sem živ, in I "ll biti tukaj za vedno. Kdo hudiča je napisal, da. Rad bi vedel. I resno dobil mrzlico, ki je bil grozljivo

  9. MyBelovedMJ pravi:

    Pravkar sem slišal na novice, da je Jackson družino bo koncert za Michaela v O2 areni na svoj 51. rojstni dan, je 29. avgust. Aparrently prireditve bo tako spektakularna, da je svet videl, in bo v živo hologram Michael na odru. Kaj za vraga to pomeni? Vsakdo ima kakšno idejo?

  10. Mojofi pravi:

    Fantje tako kot mislim MJ je živ, sem razmišljal, zakaj ne morejo Policija Izaći reči? Nisem še videl kaj na TV, ki kažejo, MJ je živ. Ni bilo nobenega protislovja okoli njegovega poteka, na televiziji še. Zato prosim ne mislite globoko o tem b'cos vem da lahko zavajajoče. Na strani tam sem razmišljal je bil MJ res v Kovčeg na odru? Ali ne vedo, kam naj ga pokopati b'cos je res ni mrtva:-e?

  11. NoHype pravi:

    Sinoči je bilo zabave novinar delaš "na ulici intervjujev." Vprašanje je prosil ljudi, je bil, "Kam pa misliš, MJ morajo biti pokopan?" Večina od njih je dejal Neverland pa veliko moje presenečenje, en moški rekel nekaj na učinek, "No, kako si lahko pokopam njega, ko je ni jasno ali ne, on je res mrtev. Obstajajo teorije zarote tam in kaj ne. "To je prvič, da sem slišal kdorkoli vprašanje njegove" smrti ". Končno! Mogoče zdaj bolj bodo ljudje govorijo in začel spraševati pomembna vprašanja in dobili nekaj odgovorov.

  12. MyBelovedMJ pravi:

    I don `t verjamejo, da je bil v tem Kovčeg. ker če je bil, da bi videli ste ga sem prepričan, da je lepa. O vas ni videl ničesar haveing na TV, kaže, da lahko živi, WLL ne biti nevljuden, ampak `e majhne stvari. Naslednjič nekaj o njem, je v televesion, poglej ga, Im precej prepričani, boste videli, kaj mislim

  13. Mojofi pravi:

    Torej fantje, če MJ mora obrniti navzgor, kot smo še vedno confued kot na vreme je še živ ali ne, bo on biti suided za FRUD pretvarja za smrt? Ne vem, ampak res Bi ga tukaj z mano.

  14. MyBelovedMJ pravi:

    I don `t Michael misli, da bi tožil za karkoli. On ima denar, da ga rešiti. In kaj sem razumel, je načrtovanje te za nekaj časa, zato je treba najti rešitev za vse. In verjemite mi Mojofi, niste edini, ki si ga tukaj z vami. Torej ne i. Jaz bi mu tudi moje srce, če bi mu prinesla nazaj v življenje.

  15. wishful09 pravi:

    MyBeloved

    Sem poskušal izvedeti, če bi obraz pravne težave, če je res Lažne smrti. I niso prejeli ravno odgovor, če ste vi ali kdo drug na tej strani ve, da prava, vas prosimo, da se zagotovi vpogled v te.

  16. ejay5131 pravi:

    2 dogodkov potekal junija 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue ljubljeni kralj pop, naše Icone umrl na 2:26. # 2-junija 25/2009 na ali okoli 2:27, novo življenje, brez medijske pozornosti in denarja Madžarska jastrebi, se je rodil! Upajmo, da so vsi, ki obiskuje to stran, se strinjajo, in reci "ljubimo vedno Michael Jackson in stojalo za 100% v karkoli potrebno narediti, da uživajo svoje življenje."

  17. Mojofi pravi:

    Pa sem v Združenem kraljestvu, tako ne vem, zakon v ZDA v zvezi s to zadevo bilo suied.

    Pravkar sem prebral, da je La Toya pravi njegov je bil mumdered.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    Torej, če je tam whos organ ima corenor imam in misliš, da so vse del je hoax?

    Je kdo bo gledal dokumentarcev na Channel 4, The Last Days Of Michael Jackson: Happed Kaj res?

    No, to je pri 9 UK času, če je kdorkoli ure prosim povej mi, kaj mislite o tem.

  18. MyBelovedMJ pravi:

    Ejay5131 sem popolnoma strinjam s tabo. Michael smo vas z podporo vseh naših srcih. Naredil si tisto kar si moral, da je pravi za vas, da je vse to zadevah. Michael smo ljubim več

  19. admin pravi:

    The Michael Jackson Hoax Death forumu je sedaj že potekajo, in pripravljen za uporabo. Vas prosimo, da začnete nove teme in še vaše razprave ni, v lažje upravljati okolja.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin