Майкл Джексон мертвий на 50

26 червня 2009
на адміністратора

Король поп-музика, Майкл Джексон, як повідомляється, помер у віці 50 років від зупинки серця. Доповіді TMZ.com свідчать про те, що Майкл страждає серцевої арешт раніше сьогодні вдень у своєму будинку Holmby Хіллз і фельдшерів не змогли відродити його. Коли прибув фельдш Джексона не було пульсу, і вони так і не отримав назад пульс.

Джерело повідомляє нам Джексон був мертвий, коли фельдш прибутку. А кардіолог в UCLA розповідає ТМЗ Джексон помер від серцевого нападу.

Після того, як в лікарні, співробітники намагаються оживити його, але він був повністю відповідати.
А джерело всередині лікарні розповідає ТМЗ, що існує "абсолютного хаосу" після Джексон прибув. Люди, які були у співачки було кричати: "Ви мене, щоб зберегти його! У вас є, щоб зберегти його! "

Ми розповіли один із співробітників Джексона дім закликав 911.

Він повідомив про те, що Ла тоя Джексон побігла до лікарні після риданням Джексон був оголошений мертвим.

Жодних офіційних причин смерті буде оголошена після розкриття здійснюється, однак лікарі повідомили, що Майкл Джексон дійсно помер після серцевого нападу, що страждають на сьогодні удень.

"Мій брат, легендарний поп-король Майкл Джексон, помер у четвер, 25 червня, о 2:26 годин" брат Джермейн Джексон повідомив засобам масової інформації, зібраної за Рональда Рейгана UCLA Медичний центр незадовго до 6:30 ч.

"Вважається, він страждав серцевими арешту в його домі. Тим не менш, причину його смерті поки невідомі результати розтину, як відомо ".

Джексон був орендувати будинок у Лос-Анджелесі 'висококласні Holmby Хіллз околиці.

Jermaine продовжував: "В особистому лікарем, який був з ним під час намагався оживити мого брата. Як і фельдшерів, які перевозяться його доставили в лікарню.

"Після прибуття в лікарню приблизно в 1:14 годин, група лікарів, в тому числі надзвичайних phsyicians і кардіологів, намагався оживити його протягом однієї години, і вони виявилися марними.

"Наша родина просить про те, що стосується засобів масової інформації, будь ласка, нашу особисту життя протягом цього часу жорсткою, і може бути Аллах з вами Майкл завжди".

Джексон тілом був перевезений сьогодні ввечері на вертольоті з UCLA в ОСК Медичний центр міста, а потім отримані ван до коронерское офіс, де розтину, як очікується, буде здійснюватися, як тільки в п'ятницю.

Л. повіту Департамент коронера прес Крейг Харві говорить, що в повній мірі коронерского висновки не будуть доступні в протягом декількох тижнів, коли результати тестів токсикології повертаються.

Оскільки Джексон не був під опікою якого-небудь UCLA лікарем для конкретного стану на момент його смерті, роботу підписання покинути його свідоцтво про смерть направляється в коронерское офісу.

Мітки: новини, звіти
Опубліковано в Новини | Коментарі (8)

8 Відповіді на "Майкл Джексон мертвий на 50"

  1. Щебетати русі Статистика Говорить:

    У вас є веб-сайт тут большое, спасибо за обмін

  2. sugarr Говорить:

    Майкл Джексон є найбільшим!

  3. MyBelovedMJ Говорить:
    ч.

    Він завжди буде.

  4. bexuk Говорить:

    Існує не так, як я вважаю, МЮ по-прежнему жив після перегляду, що "Меморіал", це була справді серце робить справу дивитися.

    Той, хто говорить Jacksons проявляють мало емоцій не аргумент зараз.

  5. MyBelovedMJ Говорить:

    Ви абсолютно праві. Він зник. По-перше, я, хоча було кілька цікаве установки. Але коли я бачив Париж, щоб трохи солодкий ангел мають загальну розбивку на сцену після виступаючи перед своїм батьком. Правою то і я знав це було реально. І моє серце просто зупинена.

  6. noisehammer Говорить:
    ч.

    У мене сльози в цей момент теж .. Я був повністю за ...! і ваші права, це виглядає досить реальною!

    але, після меморіалу, я отримав інформацію з власного джерела Dont я хочу сказати, тим, що обман може бути, це дійсно так.
    її важко розібратися, хто говорить правду чи ні.
    Мені нема чого сказати в даний момент які-небудь ще ...

    Можливо, нам справді доводиться чекати, хоча деякі ...
    Я не знаєте ...

    Михайло, всі ми любимо Вас !!!!!

  7. MyBelovedMJ Говорить:

    Що ви маєте на увазі в scource?? Ви повинні бути більш spacific. Кто-то, хто є присутність на memoriel что ли? Ви не повинні дати ім'я, якщо міг би, можливо, також були вентилятора

  8. MyBelovedMJ Говорить:

    Я думаю, зараз більш ніж коли-небудь, що він дійсно жив. Після закінчення "memoriel, на backwall в центрі stapels деякі літери у письмовій appers синій з цими словами: Я живий, і я` LL тут назавжди. Хто, чорт, що написав. Я хотів би знати. Я серйозно отримав озноб, який повинен був плазуни

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.