Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

Kuningas Pop, Michael Jackson on teatatud, et on surnud Eas 50 alates Südame arestimist. Aruanded TMZ.com näitavad, et Michael kandnud südame seiskamisega varem pärastlõunal tema Holmby Hills kodu ja parameedikud ei suutnud taaselustada teda. Kui parameedikutele saabunud Jackson puudus pulss ja nad ei saanud impulsi tagasi.

Kiirgusallika ütleb Jackson oli surnud, kui parameedikud saabunud. A kardioloog UCLA ütleb TMZ Jackson suri südame seiskamisega.

Kui on haigla, personali püüdis teda elustama, kuid ta oli täiesti ükskõikse.
Kiirgusallika sees haigla ütleb TMZ, et tegemist oli "absoluutseks kaos" pärast Jackson saabunud. Inimesed, kes olid laulja oli karjuvad, "Sul on päästa teda! Sa päästa teda! "

Me oleme rääkinud ühe töötaja kell Jackson koju kutsutud 911.

On teatatud, et La Toya Jackson sattus haiglasse nuuksumine pärast Jackson oli väljendunud surnud.

Ühtegi ametnikku surmapõhjus tehakse teatavaks alles pärast lahata on läbi viidud, kuid arstid on öelnud, et Michael Jackson tõepoolest surnud pärast kannatavad südame seiskamisega täna õhtul.

"Minu vend, legendaarne kuningas Pop, Michael Jackson, suri neljapäeval, 25. juuni, kell 2:26" vend Jermaine Jackson rääkis meedia kogunud väljaspool Ronald Reagan UCLA Medical Center veidi enne 6:30

"See on uskunud ta kannatas südame seiskamisega oma kodus. Samas on tema surma põhjus on teadmata, kuni tulemuste kohta autopsy on teada. "

Jackson oli üürile kodu Los Angeles "Jõukatele Holmby Hills naabruskond.

Jermaine jätkas: "Isiklikud arst, kes oli koos temaga ajal püüdnud elustama mu vend. Nagu ei parameedikud, kes transporditakse teda ", et haiglasse.

"Kui saabuvad haiglasse umbes 1:14 pm, meeskond arstide, sealhulgas erakorraline phsyicians ja Kardioloogid, püüdis elustuma teda üks tund ja nad olid edukad.

"Meie pere soovib, et meedia palun austama Privacy ajal kõva ajal ja see võib Jumal on teiega Michael, alati."

Jackson keha veetud täna poolt helikopter alates UCLA et USC Medical Center downtown ja seejärel võetud van et koroner kabinet, kus lahata on eeldatavasti läbi niipea, kui reedel.

LA County osakonna koroner pressiesindaja Craig Harvey ütles, et sellises ulatuses, et koroner järeldused ei ole saadaval mitu nädalat, kui tulemused toksikoloogilisest katsed tagasi tulla.

Kuna Jackson polnud hoole igal UCLA arstilt konkreetse seisukorras ajal tema surma, ametikirjelduse allkirjastamise välja tema surma tunnistuse läheb et koroner kabinetis.

  1. Vidistama Liiklus Stats Said,

    See on suurepärane veebilehele siit tänu jagamise

  2. sugarr Said,

    michael jackson on suurim!

  3. MyBelovedMJ Said,

    Ta alati olema.

  4. bexuk Said,

    Ei ole nii, nagu ma usun, MJ on veel elus pärast vaatame, et mälestusmärk, oli tõeliselt südame jäätmetehaste afäär vaadata.

    Igaüks, kes ütleb Jacksons on kuvatud vähe emotsioone ei ole argument nüüd.

  5. MyBelovedMJ Said,

    Teil on täiesti õigus. Ta on läinud. Esimene i kuigi see oli Kinda a setup. Aga kui ma nägin, Pariis, et magus väike ingel on kokku jaotus laval pärast räägi oma isaga. Parem siis ja ma teadsin, et see oli tõeline. Ja mu süda lihtsalt lõpetada.

  6. noisehammer Said,

    Mul rebendeid Sel hetkel liiga .. Ma olin täiesti üle ...! ja teie õigus, tundub väga reaalne!

    kuid pärast seda, kui mälestusmärk, mul isiklikku infos allikast i dont tahan öelda, et hoax võibolla on tõesti tõsi.
    Oma raske sorteerida, kes räägib tõtt või mitte.
    Ma ütlen midagi praegusel hetkel enam ...

    Võib-olla me tõesti ootama aga ...
    i dont tead ...

    michael, me kõik armastan sind !!!!!

  7. MyBelovedMJ Said,

    Mida sa mõtled, mida scource? Sa pead olema spacific. Keegi, kes oli osavõtjate et memoriel või mis? You don `t on anda nimi, kui võiks võivad samuti on ventilatsioonikapid

  8. MyBelovedMJ Said,

    Usun, et nüüd rohkem kui kunagi varem, et ta on elus. Pärast seda, kui lõpuks on memoriel vähemalt backwall in stapels kesklinnas mõned tähed sinine kirjalikult appers Nende sõnadega: "Ma olen elus, ja I` ll olla siin igavesti. Kes kurat kirjutas sellest. Tahaks teada. Ma tõsiselt sai külmavärinad, see oli jube

  9. MyBelovedMJ Said,

    Ma just kuulnud uudiseid, et jackson pere teha Kontsert Michael on O2 areenil oma 51. sünnipäeva, 29. august. Aparrently Show on nii tähelepanuväärne, et maailm on seda näha, ja seal saab elada hologrammiga Michael kohta staadiumis. Mida kuradit see tähendab? Igaüks, kes on mõni idee?

  10. Mojofi Said,

    Poisid nii palju nagu ma arvan, et MJ on elus, mõtlen, miks ei saa LAPD tulevad öelda midagi? Ma ei ole veel näinud teleris, mis viitavad MJ on elus. Ei ole vastuolusid tema möödaminnes televiisorist veel. Nii et tehke arvates sügavalt selle b'cos Ma tean, et see võib segadust. Vastupidi seal küljest mõtlen oli MJ tõesti on puusärk laval? Või nad ei tea, kus ta mataksid b'cos on ta tõesti ei ole surnud:-s?

  11. NoHype Said,

    Eile õhtul oli meelelahutus reporter teeme "on the street intervjuud." Küsimus ta palus inimesi oli "Kui sa arvad MJ tuleks maetud?" Enamus neist ütlesid Neverland siiski, palju mu üllatus, üks mees ütles midagi toime, "Noh, kuidas te võite matta teda, kui see ei ole selge, kas ta on tõesti surnud. On vandenõu teooriad olemas ja mida mitte. "See on esimene kord, kui ma olen kuulnud keegi küsimuse oma" surma. "Lõpuks! Võibolla nüüd rohkem inimesi kõvemini ja alustada paludes asjakohaseid küsimusi ja saada tõelist vastuseid.

  12. MyBelovedMJ Said,

    I Don `t arvata, et ta oli, et puusärk. sest kui ta oli, oleksime näinud teda olen päris kindel. Info sa ei haveing näinud televiisorist, näitab, et ta võiks elus, WLL mitte olla ebaviisakas, kuid see `s väikest asja. Järgmine kord midagi temaga, on televesion, vaata seda, Im päris kindel, et sa näed, mida ma mõtlen

  13. Mojofi Said,

    Nii et poisid kui MJ peaks välja tulema, sest me oleme endiselt confued kui ilm on elus või mitte, kas ta on suided eest FRUD eest Faking surma? Ma ei tea, kuid ma tõesti tahan, et ta siin koos minuga.

  14. MyBelovedMJ Said,

    I Don `t arvan, et Michael oleks süüdistuse midagi. Tal on raha selle lahendamiseks. Ja mida ma aru, ta on planeerimise see aga, et ta peaks olema võimalik leida lahendus kõike. Ja usu mind Mojofi, sa ei ole ainus, kes tahab teda siin teiega. So do I. Tahaks ka talle minu süda, kui see tooks ta tagasi elule.

  15. wishful09 Said,

    MyBeloved

    Olen püüdnud leida, kui ta tulla õiguslikke probleeme, kui ta on tõepoolest Olevad tema surma. Ma ei ole saanud otselõikega vastust, nii et kui teie või keegi teine sellel saidil teab õigusega, võite vabalt anda ülevaade sellest.

  16. ejay5131 Said,

    2 üritust toimus juuni 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue armastatud kuningas Pop, meie Icone suri kell 2:26. # 2-Juuni 25/2009 tasemel või umbes 2:27, uue elu, vaba meedia tähelepanu ja raha, Ungari vultures, sündis! Loodetavasti kõik, kes osaleb sellel saidil on nõus ja ütlevad: "Me armastame sind alati Michael Jackson ja seisma jäänud 100% midagi vaja teha, et nautida oma elu."

  17. Mojofi Said,

    Noh olen UK Ma ei tea, seaduse USAs selles küsimuses on olnud suied.

    Ma lugesin, et La Toya ütleb ta oli mumdered.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    So kui seal ta on whos asutus on corenor saanud ja kas te arvate, et nad kõik osa, mis hoax?

    Kas keegi läheb vaatama dokumentaalfilmi Channel 4, viimastel päevadel ja Michael Jackson: Mis tegelikult Happed?

    Noh, see on 9 UK aega, kui keegi kellad see palun andke mulle teada, mida te arvate sellest.

  18. MyBelovedMJ Said,

    Ejay5131, olen täiesti nõus. Michael me toetame teid kõigi meie südamed. Sa tegid, mida oli vaja teha, et see oleks õige ise, see on kõik, et küsimusi. Michael me armastan sind rohkem

  19. admin Said,

    The Michael Jackson Hoax Death foorum on käivitumist ja valmis kasutamiseks. Te võite vabalt alustada uut teemat ning jätkata oma arutelu seal on lihtsam juhtida keskkonda.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha