Michael Jackson la 50 de morţi

26 iunie 2009
de admin

Regele a Pop, Michael Jackson este raportat pentru a fi murit la varsta de 50 de la stop cardiac. Rapoarte de la TMZ.com indică faptul că Michael a suferit un stop cardiac mai devreme in aceasta dupa-amiaza la Holmby Hills acasă şi paramedicii nu au putut să-l invie. Când a sosit paramedicii Jackson nu a avut nici un puls şi niciodată nu au luat un puls înapoi.

O sursa ne spune Jackson a fost mort, atunci când au sosit paramedicii. Un cardiolog la UCLA spune TMZ Jackson a murit de stop cardiac.

După ce la spital, personalul a încercat să-l învia, dar el a fost complet răspunde.
O sursă din interiorul spitalului TMZ spune că a fost "absolut haos" după Jackson a sosit. Oamenii care au fost cu cantaretul a fost să ţipe, "Ai de a-l salva! Ai să-l salveze! "

Ne-a spus unul dintre membrii personalului de la Jackson's home sunat la 911.

Este raportat că La Toya Jackson fugit în spital după sobbing Jackson a fost pronunţată mort.

Nu oficial cauza de deces va fi anunţat până după o autopsie se face, dar medicii au indicat faptul că Michael Jackson, într-adevăr, a murit după ce suferă stop cardiac in aceasta dupa-amiaza.

"Fratele meu, legendarul rege al Pop, Michael Jackson, a murit joi, 25 iunie, de la 2:26" fratele Jermaine Jackson a spus mass-media s-au reunit în afara Ronald Reagan UCLA Medical Center cu puţin timp înainte de 6:30

"Se consideră că el a suferit stop cardiac în casa lui. Cu toate acestea, cauza mortii sale nu este cunoscută până la aflarea rezultatelor de la autopsie sunt cunoscute. "

Jackson a fost închirierea unei case in Los Angeles "upscale Holmby Hills cartier.

Jermaine a continuat: "medic personal, care a fost cu el la timp o încercare de a reînvia fratele meu. Aşa cum a făcut paramedicii care a transportat-l "la spital.

"La sosirea la spital la aproximativ 1:14, o echipă de medici, inclusiv de urgenţă phsyicians şi cardiologists, a încercat să-l învia pentru o perioadă de o oră şi au fost nereuşite.

"Familia noastră solicită ca mass-media, vă rugăm să ne respecta intimitatea în timpul acestei perioada grea, şi poate Allah fie cu tine, Michael, mereu."

Jackson corpul in seara asta a fost transportat cu elicopterul de la UCLA a USC Centrul Medical centrul orasului, iar apoi luate de van de coroner biroul, în cazul în care o autopsie, este de aşteptat să fie efectuată cât mai curând vineri.

LA Judeţeană de purtător de cuvânt Craig Harvey legist a spus că măsura a coroner's rezultatele nu vor fi disponibile pentru a fi de mai multe săptămâni, în cazul în care rezultatele testelor toxicologice întoarce.

Pentru ca Jackson nu a fost în grija orice UCLA medic pentru o anumită stare, în momentul morţii sale, în loc de muncă de la semnarea de pe certificat de deces merge la coroner's office.

Tags: News, Rapoarte
Posted in Noutăţi | Comentarii (19)

19 Răspunsurile la "Michael Jackson mort la 50 de ani"

  1. Twitter Trafic Statistici spune:

    Ai o mare site-ul aici, va multumesc pentru partajarea

  2. sugarr spune:

    Michael Jackson este cel mai mare!

  3. MyBelovedMJ spune:

    El va fi întotdeauna.

  4. bexuk spune:

    Nu există nici un fel cred că MJ este încă în viaţă după uitam ca memorial, a fost o afacere cu adevărat inima prestării de a privi.

    Oricine spune că Jacksons au afişat mica emotie nu au nici un argument acum.

  5. MyBelovedMJ spune:

    Sunteti complet dreapta. El este plecat. Mai întâi am cu toate ca a fost un fel de o inscenare. Dar când l-am văzut la Paris, că dulce înger au un total defalcare pe scenă pentru a vorbi după ce tatăl ei. Dreptul de atunci şi nu am ştiut ce a fost real. Şi inima mea doar oprit.

  6. noisehammer spune:

    Am lacrimi in acest moment prea .. Am fost total peste ...! şi dreapta, pare foarte real!

    dar, după ce a memorial, am primit informatii personale de la o sursă i dont dori să-i spuneţi, în aşa fel încât păcăleală Poate este foarte adevarat.
    sale din greu pentru a sorta în care vorbeşte adevărul sau nu.
    i spune nimic în acest moment nici mai mult ...

    Poate ca chiar trebuie să aşteptaţi pentru unii in timp ce ...
    i dont know ...

    Michael, am tot te iubesc !!!!!

  7. MyBelovedMJ spune:

    Ce vrei sa spui de un scource?? Trebuie să fie mai spacific. Cineva care a fost participarea la memoriel sau ce? Nu `nu trebuie sa dau un nume, ar putea, dacă ar putea, de asemenea au fost un fan

  8. MyBelovedMJ spune:

    Cred că acum mai mult ca niciodată, că el este, într-adevăr, în viaţă. După sfârşitul celui de-al memoriel, la backwall în stapels centru unele scrisori în albastru scris appers cu aceste cuvinte: Eu sunt în viaţă, şi am `ll fi aici pentru totdeauna. Cine naiba a scris asta. Aş dori să ştiu. Am luat în serios de frisoane, care a fost de a înfiorător

  9. MyBelovedMJ spune:

    Tocmai am auzit la stiri, pe care familia Jackson va face un concert pentru Michael în o2 arena pe Ziua de naştere a lui 51st, la 29 august. Aparrently spectacolul va fi atât de spectaculos, ca lumea trebuie sa-l vezi, şi acolo va fi o holograma de Michael live pe scena. Ce dracu 'înseamnă asta?? Oricine are vreo idee?

  10. Mojofi spune:

    Baieti la fel de mult ca MJ cred că este în viaţă, de ce am de gândire nu poate LAPD ieşi de a spune ceva? Eu încă nu l-au vazut nimic la televizor, care sugerează MJ este în viaţă. Nu a existat nici contradicţii despre trecerea lui, încă de la TV. Deci, vă rugăm să cred profund despre acest b'cos Stiu ca poate fi confuz. Pe acolo am parte de gândire MJ a fost cu adevărat în sicriu pe scenă? Sau nu ştiu unde să-l îngroape b'cos el chiar nu este mort:-s?

  11. NoHype spune:

    Ultima noapte a fost un reporter de divertisment face "de pe strada interviuri." Problema ea a fost întrebat de oameni, "Unde crezi că ar trebui să fie îngropat MJ?" Cea mai mare parte dintre ei a spus Neverland, cu toate acestea, o mare surpriză pentru mine, un baiat de spus ceva de efect, "Păi cum poţi să-l îngroape în momentul în care nu clar dacă este sau nu ca e cu adevărat mort. Exista teorii conspirative acolo şi ce nu. "Aceasta este prima dată, pe care l-am auzit pe nimeni întrebarea lui" moarte. "În sfârşit! Poate că acum mai mulţi oameni vor vorbi în sus şi începe să pună întrebări relevante şi de obţinerea unor răspunsuri reale.

  12. MyBelovedMJ spune:

    Nu-mi vine să cred că el a fost că în sicriu. pentru că, dacă el a fost, ne-am fi văzut eu sunt destul de sigur de asta. Despre tine nu haveing vazut nimic la TV, indică faptul că el ar putea fi în viaţă, WLL a nu fi nepoliticos, dar nu-i lucrurile mici. Data viitoare ceva despre el, este în televesion, uita-te la ea, IM destul de sigur ca se va vedea ce vreau sa spun

  13. Mojofi spune:

    Deci, băieţi, dacă ar trebui să MJ întoarce ca suntem încă confued ca vremea să se trăieşte sau nu, el va fi suided pentru FRUD pentru preface moarte? Nu ştiu, dar chiar vreau el aici cu mine.

  14. MyBelovedMJ spune:

    "Nu prea cred că Michael ar fi acţionat în justiţie pentru orice. El are bani pentru a rezolva aceasta. Şi pentru ce am înţeles, a fost de planificare pentru unii in timp ce aceasta, aşa că ar trebui să aibă posibilitatea de a găsi o soluţie la toate. Şi credeţi-mă Mojofi, nu esti singurul, cine vrea el aici cu tine. Deci do I. Mi-ar da pe el chiar propria-mi inima în cazul în care acesta l-ar aduce inapoi la viata.

  15. wishful09 spune:

    MyBeloved

    I s-au încercat să afle dacă şi-ar fi dacă se confruntă cu probleme legale pe care le-a prefăcut, într-adevăr, la moartea sa. Nu am primit un răspuns, aşa că, dacă tu sau oricine altcineva de pe acest site ştie legea, nu ezitaţi să ofere introspecţie în acest sens.

  16. ejay5131 spune:

    2 evenimente a avut loc în iunie 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue iubit rege al Pop, ne Icone a murit la 2:26. # 2-iunie 25/2009, la sau în jur de 2:27, o viaţă nouă, fără atenţia mass-media şi bani Ungaria vulturi, s-a născut!! Sperăm că toată lumea care a participat la acest site va de acord şi să spun "te iubim mereu Michael Jackson, si stand in spatele 100% în ceea ce ai nevoie pentru a face să te bucuri de viata".

  17. Mojofi spune:

    Ei sunt în Marea Britanie, aşa că am nu stiu de Drept din SUA cu privire la această chestiune a fost suied.

    Tocmai am citit ca La Toya spune lui a fost mumdered.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    Deci, dacă el este acolo whos organism au luat corenor şi crezi că toate parte a păcăleală?

    Este cineva de gând să uit de documentar de pe Channel 4, ultimele zile de la Michael Jackson: Ce se întâmplă cu adevărat Happed?

    Ei bine, este la 9PM britanice timp, deci, dacă cineva se uită la ea vă rog să-mi spuneţi ce părere ai despre el.

  18. MyBelovedMJ spune:

    Ejay5131, eu total de acord cu tine. Michael Va stam la dispozitie cu toate inimile noastre. Ai făcut ceea ce trebuia să fac, pentru a face bine pentru tine, că este tot ce contează. Michael ne iubesc mai mult

  19. admin spune:

    De Michael Jackson Hoax Moartea Forumul este de până acum şi să fie difuzate şi gata de utilizare. Vă rugăm să nu ezitaţi să începeţi noi subiecte si-ti continua discuţiile acolo, într-un mediu mai uşor de gestionat.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin