Michael Jackson Hoax Halál

Ez a King of Pop tényleg halott?

Június 26.-09.

Michael Jackson, 50 halott

admin keretében Hírek

A pop királya, Michael Jackson is jelentették, hogy meghalt a 50 éves kor a szívmegállás. TMZ.com jelentései azt mutatják, hogy Michael szenvedett szívmegállás korábban délután saját Holmby Hills székhely és egészségügyi nem tudták újraéleszteni őt. Amikor megérkeztek mentõket Jackson nem volt pulzusa, és soha nem is kapott egy impulzus vissza.

A forrás elárulja Jackson mentõket halott volt, amikor megérkezett. A kardiológus a UCLA mondja TMZ Jackson meghalt szívmegállás.

Miután a kórházban, a személyzet igyekezett feléled benne, de ő volt teljesen érzéketlen.
A forrás a TMZ kórház azt mondja, hogy "abszolút káosz után Jackson érkezett. Emberek, akik az énekes volt sikítás, "Meg kell menteni őt! Meg kell menteni őt!

Most azt mondta az egyik a személyzet tagjai Jackson otthona nevezett 911.

Úgy tűnik, hogy a La Toya Jackson rohant a kórházba után zokogva Jackson volt hangsúlyos meghalt.

Nem hivatalos halálok lesz bejelentette után boncolást végeznek, de az orvosok jelezték, hogy Michael Jackson valóban szenvedés után halt meg, szívmegállás délután.

"A bátyám, a legendás King of Pop, Michael Jackson, telt el csütörtökön, június 25, at 2:26 pm" testvér Jermaine Jackson elmondta a média összegyűjtött kívül Ronald Reagan UCLA Medical Center röviddel azelőtt, 6:30

"Úgy tűnik, ő szenvedett szívmegállás székhelye. Azonban az ok az ő halála nem ismert, míg az elvégzett boncolás ismert.

Jackson volt bérleti otthoni Los Angeles "elit Holmby Hills környéken.

Jermaine folytatta: "A személyes orvos, aki vele abban az időben megpróbálta feltámaszt testvérem. Mivel nem mentõket, akik szállíthatók vele, hogy "a kórházba.

"Amikor megérkezett a kórházba, kb 1:14, a csapat orvosai, beleértve a biztonsági és Kardiológusok phsyicians, megpróbálta feltámaszt s egy órán keresztül, és azokat sikerrel.

"A család azt kéri, hogy a média tiszteletben kérjük adatvédelmi ez alatt az idő kemény, és Allah legyen veled Michael, mindig."

Jackson teste éjjel szállították helikopterrel a UCLA az USC Medical Center belvárosban, majd hozott van a halottkém iroda, ahol várhatóan boncolást kell végezni, amint pénteken.

LA Megye Tanszék halottkém szóvivője Harvey Craig elmondta, hogy a teljes mértékben a halottkém eredmények nem állnak rendelkezésre, néhány hét, amikor a toxikológiai vizsgálatok eredményei gyere vissza.

Jackson, mert nem volt az ellátás minden UCLA orvosa adott feltétel abban az időben az ő halála, a munkahely aláírása ki saját halotti bizonyítvány megy a halottkém irodája.

  1. Twitter forgalmi statisztika Said,

    Van egy nagyszerű weboldal itt, thanks for sharing

  2. sugarr Said,

    Michael Jackson a legnagyobb!

  3. MyBelovedMJ Said,

    Mindig lesz.

  4. bexuk Said,

    Nincs lehetőség Hiszem MJ még mindig életben van követően figyeli, hogy az emlékmű, ez egy igazán szív tetemeltakarítási ügy nézni.

    Aki azt mondja, hogy a Jacksons is megjelenik a kis érzelem nincs érv most.

  5. MyBelovedMJ Said,

    Azt is teljesen rendben. Elment. Először, bár volt némi kinda csapda. De amikor láttam Párizsban, hogy az édes kis angyal a teljes lebontása után a színpadon beszélt apjával. Jobb ott és akkor tudtam, hogy ez volt az igazi. És a szívem csak megállt.

  6. noisehammer Said,

    Van könnyes Jelenleg túl .. Én teljesen át ...! és a jobb oldalt, úgy néz ki, nagyon is valós!

    , de az emlékmű, van személyes információk forrásból származó i dont akarom mondani, hogy a megtévesztés talán tényleg igaz.
    a nehéz fajta, ki beszél igazat, vagy sem.
    Mondom semmit ezen a ponton több ...

    Lehet, hogy tényleg várni kell egy darabig ...
    I dont know ...

    Michael, mindannyian love you !!!!!

  7. MyBelovedMJ Said,

    Mit jelent a scource? Ön szerint több spacific. Valaki, aki a részvételre a memoriel vagy mi? You Don `t kell adni egy nevet, ha esetleg nem is volt rajongója

  8. MyBelovedMJ Said,

    Azt hiszem, most jobban, mint valaha, hogy valóban életben van. Miután vége a memoriel, a backwall a stapels negyed néhány betű kék appers írás ezekkel a szavakkal: "Én vagyok életben, és az I` ll be itt örökre. Ki a fene írta ezt. Azt szeretném tudni. Én komolyan megvan a hidegrázás, hogy az volt, hogy hátborzongató

  9. MyBelovedMJ Said,

    Most hallottam a hírekben, hogy a Jackson-család mindent megtesz a koncert Michael az O2 arénában, aki 51. születésnapja, a 29. aug. Aparrently a show lesz így látványos, hogy a világ még látni, és lesz egy élő hologram, Michael a színpadon. Mi a fenét jelent? Bárki, bármilyen ötlet?

  10. Mojofi Said,

    Srácok, mint azt hiszem MJ él, am gondoltam, miért nem jön ki LAPD mondani valamit? Én még nem láttam még a TV-ben, hogy azt sugallják, MJ él. Nem volt ellentmondás van a halad, a TV-ben még. Ezért kérjük, gondolom mélyen erről b'cos tudom, lehet zavaros. A kéz vagyok, nem gondoltam volt MJ tényleg a koporsót a színpadon? Vagy nem tudják, hol kell eltemetni vele b'cos ő tényleg nem halt meg:-s?

  11. NoHype Said,

    Tegnap este volt egy újságíró szórakoztató csinál "utcában interjút." Az a kérdés, kérdezte az embereket, ez volt: "Where do you think MJ kell temetni?" A legtöbb mondta Neverland azonban sok a legnagyobb meglepetésemre, az egyik srác azt mondta valamit abból a célból, hogy "Hát akkor hogyan lehet temetni, ha az nem egyértelmű, vagy nem is igazán halott. Vannak összeesküvés elméleteket ki és mi nem. "Ez az első alkalom, hogy hallottam senkit kérdésre a" halál ". Végre! Lehet, hogy most több ember fog beszélni és elkezdi kéri vonatkozó kérdések és kapok egy igazi válaszokat.

  12. MyBelovedMJ Said,

    Én nem hiszem, hogy ő volt az, hogy a koporsót. mert ha volt, akkor már láttam én szép vagyok biztos. Rólad haveing nem látott semmit a TV-ben, azt jelzi, hogy ő is él, wll nem durva, de ez nem ok a kis dolgokat. Legközelebb valamit róla, az televesion, nézd meg, Im pretty biztosan látni fogja, mire gondolok

  13. Mojofi Said,

    Szóval srácok, ha MJ kell fordulni, mivel még mindig confued, hogy az időjárás is él, akár nem, majd a suided a FRUD szimulál a halál? Nem tudom, de én azt akarom neki itt velem.

  14. MyBelovedMJ Said,

    Én nem hiszem, hogy Michael is perelhető semmire. Nála van a pénz, hogy oldja meg. És mit értem, azt tervezi e egy darabig, így képesnek kell lennie arra, hogy olyan megoldást találjanak, hogy mindent. És hidd el nekem Mojofi, akkor nem az egyetlen, aki itt van. So do I. Azt is ad neki az én szívem, ha az járna neki vissza az életbe.

  15. wishful09 Said,

    MyBeloved

    Már próbálják kideríteni, ha azt akár peres baj, ha valóban hamis haláláig. Még nem kapott választ, így ha ön vagy bárki más ezen az oldalon tudja a törvényt, ne habozzon, hogy betekintést ezt.

  16. ejay5131 Said,

    2 esemény zajlott június 25/2009. # 1 Michael Jackson, oue szeretett King of Pop, az ikon meghalt 2:26. # 2-június 25/2009 vagy 2:27 körül, egy új élet, a szabad média figyelmét és pénzt Magyarország keselyűk, született! Remélhetőleg mindenki, aki részt vesz ezen az oldalon is, és egyetértenek abban, hogy "mi mindig is szeretni Michael Jackson, és álljon mögötte 100% amire csak szüksége van, hogy élvezze az életét."

  17. Mojofi Said,

    Jól vagyok, az Egyesült Királyság így nem tudom, a törvény az USA-ban az ebben a kérdésben az volt suied.

    Most olvastam, hogy La Toya mondja ő volt mumdered.

    ***- Http://entertainment.uk.msn.com/music/news/Article.aspx?cp-documentid=148502922&GT1=61501- ***

    Szóval, ha ott whos testület a corenor van, és mit gondolsz, hogy minden része a megtévesztés?

    Aki fogja nézni a dokumentumfilm a Channel 4, The Last Days Of Michael Jackson: Mi igazán Happed?

    Nos, ez a 9 UK idő így ha valaki figyeli, hogy legyen szíves tudatni velem, mit gondolnak róla.

  18. MyBelovedMJ Said,

    Ejay5131, én teljesen egyetértek veled. Michael támogatjuk Önt valamennyi szívünk. Azt tette, amit tenni, csinálni magadnak, ez minden, ami számít. Michael We love you more

  19. admin Said,

    A Michael Jackson Hoax Halál Fórum most felállt és működik, és készen áll a használatra. Kérjük, bátran, hogy új témák és folytatja a tárgyalásokat annak, hogy egy könnyebben kezelhető környezetet.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

Szórakoztató adta: Wordpress Theme - Első Cash