Michael Jackson "Ez az" Utazás - Clue a halála

26. június 2009
admin

A találóan elnevezett Michael Jackson "Ez az 'Tour bejelentette Londonban 2009 márciusában már egy kódot a közelgő terv" fake saját halálát, sources say. Michael Jackson készített, több ezer rajongó várjon egy órát, mielőtt lépett a színpadra egy rövid üzenetet a rajongók bejelentette a "végső koncertek Londonban valaha" - 10 azt mutatja, hogy az O2 Arénában kitűzött július 2009.

A Jackson rövid beszédében azt mondta, egyszerűen "" Ez az. Az utolsó előadás Londonban. Az utolsó hívás függönyt.

Hogyan lehet azt tudni, hogy valaha is lesz a végső függöny hívás ", ha volt valami terv a jövőben? Talán ez volt a terv, hogy "távolítsa el magát," a társadalom élni az életét, hogy ő magányos boldogság mindig craved, távol a reflektorfényben. A közelgő turné is mondta, hogy a felvetett $ 50 millió a bevétel, így talán ez a csekk volt szükség annak érdekében, hogy tovább folytassa a terület a "hamis saját halálát.

Itt is lehet deríteni, hogy a közelgő halál miatt az a tény, hogy elhalasztják 3. előadásában turné dátumokat március 2010. Randy Phillips, feje AEG Live mondja a késések "semmit" nem a király pop egészségére.

"Azt a kereskedelem testem aki holnap. He's a fantasztikus alakú, "Phillips elmondta a BBC. Ez most úgy tűnik, hogy az egészség nyilvánvalóan fontos kérdés, ha a jelentések szívmegállás kerülnek hittek.

Ha fogunk belemerül a lehetőségét, hogy egy Hoax azonban akkor sem tagadta, hogy a magasság a néhai énekes adósságot. Azt a közelmúltban elérte a 200 millió $ malomkõ adósság, állítja egy kaliforniai pert, és a jelentések szerint próbál stave off csőd scraping az egy millió dolcsi egy hónapra.
A szülei, Joe és Katherine már csődöt, azt állítva, tartozásaiért $ 45 millió és vagyona mintegy 400.000 $.
"Michael Jackson a pénzügyi időzített bomba ketyeg, és várta, hogy bármikor felrobbanhat", mondja a pert, amelynek célja, hogy fagyassza Jackson Neverland eszközök.

A társaság mögött lawsuit mondja elrendezni $ 230 millió eurós kölcsön az énekes 1998 és 2000 között, s köszönheti nekik $ 12 millió. Az öltöny azt mondja, sokat használják a pénzt újrafinanszírozni korábbi hitelek.

Sőt a pénzét keservek, a néhai énekes már szembesült molesztálás díjat, de később felmentették. A nyilvántartás nem volt eladási módja használni, és nem akar hazamenni, hogy a Neverland farmra óta Seriffek "megsértette" az a hely, keresve azt.

Abban az időben az ő halála, Michael Jackson volt a bérbeadás 37.000 négyzet-láb kastély és Cliffside ingatlan a 100.000 $ havonta.

Az összes, a pénzügyi, szakmai, családi és személyes nyomás, talán ez az egyik ok, hogy miért tette a bejelentést, hogy a világ, hogy "ez van".

Tags: Conspiracy, Death Hoax, túra
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, túra | Comments (0)

Nincs hozzászólás

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.