Michael Jackson 'Dit is het' Tour - Clue voor zijn dood

Juni 26th, 2009
door admin

De treffende naam Michael Jackson 'Dit is het' Tour aangekondigd in Londen in maart 2009 kunnen zijn van een code voor zijn naderende plan om 'nep zijn eigen dood', zeggen bronnen. Michael Jackson duizenden fans wachten al meer dan een uur, voordat hij stapte op het podium voor een korte boodschap aan zijn fans aankondigt zijn "laatste concerten in Londen ooit" - 10 shows op de O2 Arena die voor juli 2009.

In Jackson's korte toespraak zei hij gewoon "" Dit is het. Mijn laatste optredens in Londen. De definitieve gordijn gesprek. "

Hoe kon hij ooit weet dat het ging om zijn 'final curtain call', tenzij hij een soort van plan voor de toekomst? Misschien was het een plan om 'verwijderen zelf' uit de samenleving om te leven het leven van de eenzame geluk dat hij altijd craved, weg van de schijnwerpers. Zijn komende tour wordt gezegd te hebben verhoogd van $ 50 miljoen aan inkomsten, dus misschien is dit het salaris hij was nodig om te gaan met de plot van 'nep zijn eigen dood'.

Er zijn ook aanwijzingen voor zijn naderende dood te wijten aan het feit dat hij uitgesteld 3 van zijn openingstoespraak tour dates tot maart 2010. Randy Phillips, hoofd van AEG Live zegt de vertragingen hebben "helemaal niets" te doen met de koning van de pop voor de gezondheid.

"Ik zou mijn lichaam handel voor zijn morgen. Hij is in fantastische vorm, "Phillips vertelde de BBC. Het zou nu blijken dat zijn gezondheid was blijkbaar een groot probleem als verslagen van zijn Hartstilstand worden geloofd.

Als we toegeven aan de mogelijkheid van een hoax, maar dan is er ook niet te ontkennen dat de hoogten van de late zangeres de schuld. Hij heeft onlangs een $ 200 miljoen molensteen van schuld, zegt een rechtszaak Californië, en hij zegt proberen te duig uit het faillissement, schrapen door op een miljoen dollar per maand.
Zijn ouders, Joe en Katherine reeds het faillissement, omdat de schulden van $ 45 miljoen en een balanstotaal van ongeveer $ 400.000.
"Michael Jackson is een tikkende financiële tijdbom, wachtend op ontploffen op elk moment", zegt een proces dat ten doel heeft te bevriezen Jackson's Neverland activa.

Het bedrijf achter de rechtszaak zegt dat geordend $ 230 miljoen aan leningen voor de zangeres tussen 1998 en 2000, en hij dankt ze $ 12 miljoen. Het pak zegt hij gebruikte veel van het geld voor de herfinanciering van eerdere leningen.

Op de top van zijn geld ellende, de late zanger reeds geconfronteerd molestering lasten, maar werd later vrijgesproken. Zijn platen waren niet de verkoop van de manier waarop ze gebruikt om, en hij wilde niet naar huis naar zijn Neverland ranch sinds sheriffs "geschonden" de plaats door te zoeken is.

Op het moment van zijn dood, Michael Jackson was het huren van een 37.000 vierkante voet herenhuis en Cliffside vastgoed voor $ 100.000 per maand.

Met alle financiële, carrière, gezin en persoonlijke druk, misschien is dat een reden waarom hij de aankondiging op de wereld die 'Dit is het'.

Labels: Conspiracy, Death Hoax, Tour
Gepost in Conspiracy Theories, Hoax Death, Tour | Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.