Michael Jackson Hoax Smrt

Je král Pop opravdu mrtvá?

V příhodně pojmenovaný Michael Jackson 'To je ono' výletu oznámil v Londýně v březnu 2009 mohly být kódu pro jeho nadcházejícím plán 'fingovanými své vlastní smrti', říkají zdrojů. Michael Jackson se tisíce fanoušků čekat přes hodinu, než se stupňuje do fáze pro stručnou zprávu pro jeho příznivce ohlásila své "závěrečné koncerty v Londýně, kdy" - 10 ukazuje na O2 Arena nastavena na červenec 2009.

V Jackson je krátký projev, řekl jen "" To je ono. Moje závěrečné vystoupení v Londýně. Závěrečné opona. "

Jak mohl vědět, že se bude jeho 'konečné opona', ledaže by měl nějaký plán do budoucna? Možná, že to byl plán na 'odstranit sám' od společnosti žít život osamělého štěstí, že mu vždy nutně potřeboval, od reflektor. Své nadcházející turné prý přinesly 50 milionů dolarů v příjmech, tak snad to je výplata ho potřebují, aby se do toho pusťte se děje na 'fingovanými svou vlastní smrt'.

Existují také možné stopy na jeho blížící se smrti s ohledem na skutečnost, že se odkládá 3 jeho otevření turné do března 2010. Randy Phillips, šéf AEG Live říká zpoždění mít "naprosto nic" společného s králem pop zdraví.

"Já bych obchod moje tělo k jeho budoucnosti. Je to fantastický v tvar, "Phillips řekl BBC. To by se nyní zdá, že jeho zdraví je prý vážný problém v případě zpráv o jeho srdeční zástava je třeba věřit.

Pokud se chystáte dopřát možnost podvod, nicméně pak je zde také nelze popřít, že výšky v pozdních zpěvák dluhu. Ten nedávno dosáhly 200 milionů amerických dolarů žernovu na dluh, řekl soud Kalifornie, a on se údajně snaží prorazit z konkursní podstaty, který seškrabáním na milion dolarů za měsíc.
Jeho rodiče, Joe a Katherine již podali návrh na konkurz, a tvrdil, dluhy ve výši $ 45 milionů EUR a aktiva ve výši zhruba 400.000 dolarů.
"Michael Jackson je ticking finanční časovanou bombu, které čekají na vybuchnout v každém okamžiku," říká soudní spor, který se snaží zmrazit Jackson to Nezemi aktiv.

Společnost za soudní říká, že je uspořádáno 230 milionů dolarů na úvěry pro zpěvák v letech 1998 a 2000, a on jim vděčí za $ 12 milionů. V obleku říká, že používá velká část peněz na refinancování předchozích půjček.

Na vrcholu své peníze potíže, je již pozdě zpěvák obtěžování čelí obvinění, ale byl později osvobozen. Jeho záznamy nebyly prodej cestu dříve, a on nechtěl jít domů, aby jeho Nezemi ranče od Šerifové "porušil" místo, které hledá ji.

V době jeho smrti, Michael Jackson byl pronájmu 37.000 čtverečních-noha Cliffside zámek a panství za 100.000 dolarů za měsíc.

Se všemi finanční, profesní, rodinný a osobní tlakem, možná to je jeden z důvodů, proč učinil oznámení na svět, že 'To je ono'.

Komentáře jsou uzavřeny.

Téma poskytl: Wordpress téma - První Cash