Мицхаел Јацксон 'То је то' Тоур - кључ за његову смрт

26. јуна 2009
бы админ

Тхе поднесено зове Мицхаел Јацксон 'То је то' Тоур најавио у Лондону у марту 2009 мај имати био код наднесен за његов план да "лажни својој смрти ', кажу извори. Мицхаел Јацксон је направио хиљада навијача чека више од сат времена, пре него он згази на бину за кратку поруку својим обожаватељи најављује свој "коначни концерата у Лондону икада" - 10 показује на О2 Арена сет за јули 2009.

У Јацксон је кратак говор, рекао је он једноставно "" То је то. Мој коначне изведбе у Лондону. Коначни завесе позив. "

Како је он могао икада да зна то је био идући да буде његов 'коначни завесе позив', осим ако је имао некакав план за будућност? Можда је то био план да 'далек себе' из друштва да живи живот осамљен среће да је он увек цравед, далеко од пажње. Његов надолазеће тоур је рекао да су подигли 50 милиона долара прихода, тако да можда је ово био паыцхецк требају, како би се ићи напријед са земљиште у 'лажни своју смрт'.

Постоје такође могуће трагове на своју наднесен смрти због чињенице да је одгођено 3. његово отварање турнеје датуме до март 2010. Ранды Пхиллипс, водитељка АЕГ Ливе говори кашњења су "апсолутно ништа" учинити са краљем попа здравље.

"Ја бих трговину моје тело за своје сутра. Он је у фантастичној форми, "рекао је ББЦ-Пхиллипс. То би сада, чини се да је његово здравље је наводно велики проблем ако његова извјештаја цардиац хапссење се веровали.

Ако ћемо препуштати могућност Хоакс је, међутим, затим ту је и не порицце да висина покојног певач је дуга. "Он је недавно достигао 200 милиона долара дуга жрвањ, каже Цалифорниа парници, а он је наводно покушава пробити офф стечај, по сцрапинг на милион крупна сачма месечно.
Његови родитељи, Јое и Катхерине је већ поднесена за стечај, тврдећи дугове од 45 милиона долара и средства од око 400.000 $.
"Мицхаел Јацксон је финансијски откуцавање времена бомба, чека да експлодирати у сваком тренутку", каже да се тужбом тражи да замрзне Јацксон'с Неверланд имовине.

Компанија иза тужбе каже она уређен 230 милиона долара кредита за пјевач између 1998 и 2000, а он им дугује 12 милиона долара. Тхе одијело, каже он користи много новца да рефинанце раније кредите.

На врху свог новца уоес, покојног певач већ суочила злостављање оптужбе, али је касније ослобођен. Његови записи нису продаје на начин на који се користе, а он није хтео да иде кући за његов ранч Неверланд од схериффс "повредио" место на које претражују Интернет.

У време његове смрти, Мицхаел Јацксон је најам 37.000 квадратних стопа љетниковац и цлиффсиде некретнине за 100.000 $ месечно.

Са свим финансијским, каријера, породицу и лични притисак, можда да је један од разлога зашто је он направио објаве у свет да 'То је то'.

Тагс: Удруживање, Деатх Хоакс, Тоур
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, Тоур | Коментари (0)

Но цомментс ыет

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.