Michael Jackson "Šī ir" Tour - atrisinājums viņa Death

June 26th, 2009
admin

Par aptly nosauca Michael Jackson "Tas ir tas" Tour paziņoja Londona gada martā 2009, iespējams, ir kods, par viņa gaidāmo plānu "viltus viņa nāves", avoti say. Michael Jackson, kas tūkstošiem ventilatori jāgaida vairāk nekā stundas laikā, pirms viņš pastiprināts ar skatuvi īsu ziņu viņa ventilatori paziņojot viņa "gala koncertu Londonā nekad" - 10 izrāda O2 Arena noteikts gada jūlijā 2009.

In Jackson's īsu runu, viņš teica vienkārši "" Šis ir tas. Mans gala izrādes Londonā. Galīgo aizkars zvanu. "

Kā viņš varētu kādreiz zinu, tas bija būs viņa galīgo aizkars zvanu ', ja vien viņš bija sava veida plānu, kas nākotnē? Varbūt tas bija plāns, lai "likvidētu pats" no sabiedrības dzīvot dzīvi vientuļnieks laime, ka viņš vienmēr craved, prom no uzmanības. Viņa upcoming ceļojums ir teikt, ka tā ir cēlušas $ 50 miljoni ieņēmumos, tādēļ, iespējams, tas ir paycheck viņš bija nepieciešams, lai varētu pāriet uz priekšu ar parauglaukumu uz "viltus viņa nāves".

Ir arī iespējams clues viņa gaidāmo nāves sakarā ar to, ka viņš atlika 3 viņa atvēršanas ceļojumu datumiem līdz martam 2010. Randy Phillips vadītājs AEG Live saka, ka kavēšanās ir "absolūti neko" darīt ar karaļa pop veselību.

"Es preču mana ķermeņa viņa rīt. Viņš ir fantastisks forma, "Phillips pavēstīja BBC. Tas tagad, šķiet, ka viņa veselībai tika acīmredzot galvenais jautājums, ja ziņojumi par viņa Sirds apcietināšanas ir ticēja.

Ja mēs žūpot iespēju to piemānīt, tomēr, tad nav arī noliegt, ka augstumu beigās dziedātājs parāda. Viņš nesen sasniedza $ 200 miljoni dzirnakmens parāda, saka Kalifornijas tiesā, un viņš ziņo, cenšoties dēlītis pie bankrota, nokasot ar par miljons buki mēnesī.
Viņa vecāki, Joe un Katherine jau pieteica bankrotu, norādot, parādiem $ 45 miljoni un aktīvi ir apmēram $ 400,000.
"Michael Jackson ir atzīmējot finanšu laika bumbas, gaida sprāgt jebkurā brīdī," saka tiesā, kuras mērķis ir iesaldēt Jackson's Neverland aktīviem.

Uzņēmums aiz tiesā saka tā sakārtoti $ 230 miljoni aizdevumiem, dziedātājs starp 1998 un 2000, un viņš ir parādā viņiem $ 12 miljoni. Par uzvalku saka viņš izmantoja daudz līdzekļu, lai refinansētu agrāk aizdevumiem.

Papildus viņa naudas woes, beigās dziedātājs jau saskaras uzbāšanās maksas, bet vēlāk tika attaisnots. Viņa uzskaite nav pārdošanas veidu, kā tās izmantot, lai, un viņš negribēja, lai nokļūtu mājās, lai viņa Neverland sēta kopš Šerifi "pārkāptas" vietu, meklējot to.

Laikā, kad viņa nāves, Michael Jackson bija iznomāšanas 37000 kvadrātveida kājām savrupmāju un cliffside estate for $ 100000 mēnesī.

Ar visiem finanšu, profesionālās, ģimenes un personisko spiediens, iespējams, ka ir viens no iemesliem, kāpēc viņš ir darījis sludinājumu un pasaulei, ka "Tas ir tā".

Birkas: sazvērestība, Death mānīšana, Tour
Posted in konspirācija Theories, mānīšana Death, Tour | Komentāri (0)

Tādi komentāri vēl

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.