Michael Jackson "Tai ji" Vizito - Clue jo mirties

Birželis 26th, 2009
admin

Į Zgrabnie pavadintas Michael Jackson "Tai ji" Kelionių Paskelbimo Londonas kovo 2009 buvo kodą savo artėjančią planą "padirbtų savo mirties", šaltinių pasakyti. Michael Jackson padarė tūkstančius gerbėjų laukti daugiau kaip valandą, kol jis sustiprino į etape trumpą pranešimą savo gerbėjus paskelbdama jo "galutinis koncertai Londonas amžius" - 10 rodo ne O2 Arena nustatyti liepos 2009.

Į Jackson trumpai kalbant, jis sako tiesiog "Tai ji. Mano galutinis spektakliai Londonas. Galutinis Curtain Call ".

Kaip jis galėtų žinoti, kada jis bus savo "galutinis Curtain Call", nebent jis turėjo tam tikrą planą ateičiai? Galbūt tai buvo planas "pašalinti save" nuo visuomenės gyventi gyvenimą Vienetinis laimės, kad jis visada craved, nuo dėmesio. Jo būsimi ekskursija pasakė sukėlė 50 milijonų JAV dolerių pajamų, todėl galbūt tai paycheck jis buvo reikalinga siekiant tęsti sklypo į 'fake savo mirtį ".

Taip pat yra įmanoma clues savo artėjančią mirtį dėl to, kad jis atidėtas 3 jo atidarymo kelionių datos iki kovo 2010. Randy Phillips, galvos AEG Live sako vėlavimai "visiškai nieko" daryti su karaliaus pop sveikatai.

"Norėčiau prekybos mano kūnas už jo ateitį. Jis į fantastišką formą, "Phillips sakė BBC. Tai dabar atrodo, kad jo sveikata buvo, matyt, labai svarbus klausimas, jei ataskaitas savo Širdies arešto turi būti manoma.

Jei mes Pobłażać galimybė taikyti Hoax, tačiau vėliau taip pat pripažinti, kad aukštis pabaigoje atlikėjas skolos. Jis neseniai pasiekė 200 milijonų JAV dolerių młyński skolos, sakė Kalifornijos teismo, ir jis pranešimams bando stavkirke nuo bankroto, grandymo, padarytais dėl milijono ožiai per mėnesį.
Jo tėvai, Džo ir Katherine jau paskelbė bankrotą, teigdamas skolas 45 milijonų JAV dolerių ir turto apie $ 400,000.
"Michael Jackson yra pažymint finansinių laiko bomba, laukia sprogti bet kuriuo metu, sako teismams, kuriais siekiama įšaldyti Jackson Neverland turtą.

Bendrovė už teismo sako jis surengė $ 230 mln paskolas, atlikėjas tarp 1998 ir 2000, ir jis lemia jų 12 milijonų JAV dolerių. Kostiumai sako jis naudoja daug pinigų perfinansuoti anksčiau paskolas.

Ant savo pinigus woes, pabaigoje atlikėjas jau susiduria Napastowanie mokesčius, tačiau vėliau buvo išteisintas. Jo įrašai buvo parduoti, kaip jie naudojami, ir jis nenorėjo eiti namo į savo Neverland ranča nuo Šerifai "pažeidžiamos" į vietą rasti.

Tuo metu jo mirties, Michael Jackson buvo nuomą 37.000 kvadratinių pėdų Dvarai ir Cliffside turto $ 100000 per mėnesį.

Su visų finansų, karjeros, šeimos ir asmeninį spaudimą, galbūt tai yra viena iš priežasčių, kodėl jis padarė skelbimu į pasaulį, kad "Tai ji."

Gairės: conspiracy, mirties Hoax, Turas
Posted in conspiracy theories, Mistyfikacja mirties, Turo | Komentarai (0)

Komentarų nėra

Leave a Reply

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.