roşu portocaliu galben verde albastru roz

Michael Jackson 'asta este' Tour - indiciu pentru moartea sa

De aptly numit Michael Jackson "Asta este" de tur a anunţat la Londra în martie 2009 ar fi putut fi un cod pentru iminente planul său de a "fals propria moarte", spun sursele. Michael Jackson a făcut aşteptaţi mii de fani de mai bine de o oră, înainte de a pasit pe scena pentru un mesaj scurt pentru a îşi anunţă fanii lui "final concerte la Londra vreodată" - 10 spectacole la O2 Arena stabilite pentru iulie 2009.

În scurt discurs al Jackson, a spus el, pur şi simplu "" Asta este. Meu final performantele de la Londra. Rezultatul final, cortina de apel. "

Cum a putut el mai ştiu ce a fost sa fie sa "final cortinei de apel", cu excepţia cazului în care a avut un fel de plan de viitor? Poate ca a fost un plan de a "scoate el insusi" de la societate pentru a trăi viaţa de carcera fericire că el întotdeauna craved, departe de centrul atenţiei. Lui viitoare turneu este spus au ridicat la 50 milioane dolari în venituri, asa ca, probabil, aceasta este salariul, el a fost nevoie pentru a merge mai departe cu complotul pentru "fals propria moarte".

Există, de asemenea, posibil, indicii la moartea sa iminentă, datorită faptului că el a amânat 3 al lui deschidere tur datele până în martie 2010. Randy Phillips, cap de AEG Live spune că întârzierile au "absolut nimic" de a face cu regele pop de sănătate.

"Mi-ar comerţului corpul meu pentru mâine. E fantastic în forma ", a spus BBC Phillips. S-ar părea că acum sa de sănătate a fost aparent un aspect major în cazul în rapoartele sale de stop cardiac sunt pentru a fi crezut.

Dacă vom păsui posibilitatea unei Hoax, cu toate acestea, atunci este, de asemenea, nu nega faptul că înălţimile din târziu cantaretul a datoriei. El a ajuns la un recent 200 milioane dolari de moară de datorii, a declarat un proces California, si el a fost încercarea de a scoate off faliment, târşâitură de la un milion de dolari pe lună.
Parintii lui, Joe şi Katherine a avut deja depusă de faliment, susţinând datorii de 45 milioane dolari şi a activelor de aproximativ 400.000 dolari.
"Michael Jackson este un ticăit financiare timp bombă, de aşteptare pentru a exploda în orice moment", spune un proces care urmăreşte să îngheţe Jackson's Neverland active.

Compania din spatele proces spune că amenajat 230 milioane dolari în împrumuturi pentru cantaretul între 1998 şi 2000, şi el le datorează 12 milioane dolari. Costumul spune că a folosit o mare parte din banii pentru a refinance împrumuturi mai devreme.

La început de banii lui woes, cantaretul a întârziat deja cu care se confruntă importunare taxe, dar mai târziu a fost achitat. Evidenţele sale nu au fost la fel de vânzare-au folosit pentru a, iar el nu a vrut să mă duc acasă la el, deoarece sheriffs ferma Neverland "încălcat" în loc de aceasta cautare.

La momentul mortii sale, Michael Jackson a fost inchirierea unei 37,000 square-picior conacul şi cliffside Break de 100.000 dolari pe lună.

Cu toate cele financiare, de carieră, familie şi personale presiune, poate că este un motiv pentru care a făcut anunţul în lume că "acest lucru este".

Tags: conspiratie, Moartea Hoax, tur

Comentariile sunt închise.