Майкл Джексон "Це він 'Tour - Clue за його смерть

26 червня 2009
на адміністратора

У влучно назвав Майкла Джексона "Це він 'Тур оголошено в Лондоні в березні 2009 року, можливо, були кодексу за насувається план' підроблені власної смерті", кажуть джерела. Майкл Джексон зробив тисячі вболівальників чекати більше години, перш ніж він активізував на сцені за коротке повідомлення, щоб його прихильники оголосивши його "остаточне концертів в Лондоні, коли-небудь" - 10 показує на O2 Арена для липня 2009 року.

У Джексона короткою промовою, він говорить, просто "" Це він. Мій останній спектакль в Лондоні. Остаточне слово завіса ".

Яким би він коли-небудь знав, що буде його "остаточне слово завісу ', якщо він какой-то план на майбутнє? Можливо, це був план "Видалити сам" від суспільства, щоб жити життям одиночного щастя, що він завжди craved, далеко від уваги. Його майбутнього туру, як кажуть, підняті $ 50 млн. доходу, тому, можливо, це зарплату він потребують, з тим щоб рухатися вперед з ділянкою на "фальшиві власної смерті".

Існують також можливі ключі до його насувається смерті из-за того, що він відклав 3 його відкриття туру дати по березень 2010 року. Ренді Філліпс, голова AEG Live говорить затримки "абсолютно нічого", щоб робити з королем поп здоров'я.

"Я б торгівля своїм тілом для свого майбутнього. Він у фантастичній формі, "Філіпс повідомив Бі-бі-сі. Тепер, схоже, що стан його здоров'я, мабуть, одним з найважливіших питань, якщо повідомлення про його серця має бути довіра.

Якщо ми будемо зраджувати можливість обману, однак, то є також не заперечує, що висоти в кінці виконавець боргу. Він останнім часом сягнули $ 200 млн. жернов заборгованості, говориться в Каліфорнії позов, і він, як повідомляється, намагалися клепка від банкрутства, шляхом соскабліванія на мільйон баксів на місяць.
Його батьки, Джо та Кетрін вже подали на банкрутство, заявивши, борги $ 45 млн. і активами в розмірі близько $ 400,000.
"Майкл Джексон є тикают фінансової бомбою, очікували вибухнути в будь-який момент", говориться в позові, що спроба блокувати Джексона Neverland активів.

Компанія за позов сказав він організував 230 млн. дол США у вигляді позик для співачки в період з 1998 по 2000 рік, і він повинен їм 12 млн. дол США. Позов сказав він використовував багато грошей на рефінансування раніше взятих кредитів.

На верхній частині його гроші біди, покійний співак вже стикалися растления звинувачення, але згодом виправданий. Його записи не були продавати так, як вони використовуються, і він не хотів йти додому на його ранчо Neverland з Шериф "порушив" місце в пошуках його.

На момент його смерті, Майкл Джексон був орендувати 37000 квадратних футів особняка і cliffside нерухомості за $ 100000 на місяць.

При всіх фінансових, кар'єри, сімейного та особистого тиску, можливо, це одна з причин, чому він зробив заяву по всьому світові, що "Це він".

Мітки: змова, у разі смерті містифікація, тур
Опубліковано в теорії змови, обман смерті, Тур | Коментарі (0)

Коментарів поки немає

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.