Michael Jackson 'To je ono' výletu - Clue za jeho smrť

26. jún 2009
admin

V vhodne pomenovaný Michael Jackson 'To je ono' výletu oznámil v Londýne v marci 2009 mohli byť kódu pre jeho nastávajúcom plán 'fingovanými svojej vlastnej smrti', hovoria zdrojov. Michael Jackson sa tisíce fanúšikov čakať cez hodinu, ako sa stupňuje do fázy pre stručnú správu pre jeho priaznivcov ohlásila svoje "záverečnej koncerty v Londýne, keď" - 10 ukazuje na O2 Arena nastavená na júl 2009.

V Jackson je krátky prejav, povedal len "" To je ono. Moje záverečné vystúpenie v Londýne. Záverečné opona. "

Ako mohol vedieť, že sa bude jeho 'konečnej opona', iba ak by mal nejaký plán do budúcnosti? Možno, že to bol plán na 'odstrániť sám' od spoločnosti žiť život osamelého šťastie, že mu vždy nutne potreboval, od reflektor. Svoje nadchádzajúce turné prý priniesli 50 miliónov dolárov v príjmoch, tak snad to je výplata ho potrebujú, aby sa do toho pustite sa deje na 'fingovanými svoju vlastnú smrť'.

Existujú tiež možné stopy na jeho blížiacej sa smrti so zreteľom na skutočnosť, že sa odkladá 3 jeho otvorenie turné do marca 2010. Randy Phillips, šéf AEG Live hovorí meškanie mať "úplne nič" spoločného s kráľom pop zdravia.

"Já bych obchod moje telo k jeho budúcnosti. Je to fantastický v tvar, "Phillips povedal BBC. To by sa teraz zdá, že jeho zdravie je vraj vážny problém v prípade správ o jeho srdcová zástava je potrebné veriť.

Ak sa chystáte dopriať možnosť podvod, však potom je tu tiež nemožno poprieť, že výšky v neskorých spevák dlhu. Ten nedávno dosiahli 200 miliónov amerických dolárov Žernov na dlh, povedal súd Kalifornia, a on sa údajne snažia preraziť z konkurznej podstaty, ktorý zoškrabaním na milión dolárov za mesiac.
Jeho rodičia, Joe a Katherine už podali návrh na konkurz, a tvrdil, dlhy vo výške $ 45 miliónov EUR a aktíva vo výške približne 400.000 dolárov.
"Michael Jackson je ticking finančné časovanú bombu, ktoré čakajú na vybuchnúť v každom okamihu," hovorí súdny spor, ktorý sa snaží zmraziť Jackson to neze aktív.

Spoločnosť za súdne hovorí, že je usporiadané 230 miliónov dolárov na úvery pre spevák v rokoch 1998 a 2000, a on im vďačí za $ 12 miliónov. V obleku hovorí, že používa veľká časť peňazí na refinancovanie predchádzajúcich pôžičiek.

Na vrchole svojej peniaze ťažkosti, je už neskoro zpěvák obťažovania čelí obvineniu, ale bol neskôr oslobodený. Jeho záznamy neboli predaj cestu skôr, a on nechcel ísť domov, aby jeho neze Ranče od Šerifové "porušil" miesto, ktoré hľadá ju.

V čase jeho smrti, Michael Jackson bol prenájmu 37.000 štvorcových-noha Cliffside zámok a panstvo za 100.000 dolárov za mesiac.

So všetkými finančné, profesijné, rodinný a osobný tlakom, možno to je jeden z dôvodov, prečo vystúpil oznámenia na svet, že 'To je ono'.

Tagy: Conspiracy, Smrť Hoax, prehliadka
Publikované v konspirační teórie, Hoax smrti, prehliadka | Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne komentáre

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.