Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

The asjakohaselt nimeks Michael Jackson "See on see Tour teatas Londonis märts 2009 oleks võinud kood tema eelseisva kava" võlts oma surmani ", allikad öelda. Michael Jackson tegi tuhandeid huvilisi ootama üle tunni, enne kui ta astus Euroopa etapil lühike sõnum tema fännid teatades oma "lõplik kontserte Londonis kunagi" - 10 näitab, on O2 Arena kehtestada juuli 2009.

Selleks Jacksoni lühikese kõne, ütles ta lihtsalt "" See on see. Viimane etendused Londonis. Lõpliku kardin helistada. "

Kuidas ta saab seda kunagi teada, see saab olema tema "lõplik kardin kõne", kui ta oli mingi plaan tulevikus? Võib-olla oli see kava 'Eemalda ennast "alates ühiskonnas elada elu Erakko õnn, et ta alati craved, eemal tähelepanu keskpunkti. Tema tulemas reisikorraldaja on öelda, et on tekkinud 50 miljonit dollarit tulu, nii et võib-olla on see Palkkasekki ta vajab selleks, et edasi minna proovitükil et "võlts oma surma."

On võimalik ka näpunäiteid oma eelseisva surma põhjuseks asjaolu, et ta lükatakse 3 avakõnes tour kuupäevad märtsi 2010. Randy Phillips juhi AEG Live ütleb viivitused on "absoluutselt mitte midagi" teha kuningas pop tervist.

"Mul oleks kaubanduse oma keha tema homme. Ta on fantastiline kuju, "Phillips rääkis BBC. Praegu tundub, et tema tervis oli ilmselt oluline küsimus, kui aruandeid oma südame seiskamisega on usu.

Kui tahame anduma võimalus saada Hoax siiski, siis on ka eitada, et kõrgused lõpus laulja võlg. Ta hiljuti jõudis $ 200 miljonit veskikivi võlg, annab California Oikeusjuttu, ja ta on teadaolevalt püüab stave välja pankroti, kaapides tehes miljonit dollarit kuus.
Tema vanemad, Joe ja Katherine oli juba välja pankroti, väites võlgade $ 45 miljonit ja vara umbes $ 400,000.
"Michael Jackson on märke rahalise pommi, ootekaid plahvatada igal ajal," ütleb vastu seadus, mis püüab külmutada Jacksoni Neverland vara.

Ettevõte taga Oikeusjuttu ütleb korraldatud $ 230 miljonit laene, et laulja aastatel 1998 ja 2000, ja ta võlgneb neile $ 12 miljonit. Ülikond ütleb ta kasutas palju raha refinantseerida varasem laene.

Lisaks oma raha woes, hilise laulja oli juba ees Kiusa kulud, kuid hiljem õigeks. Tema ei olnud müüa, kuidas nad kasutasid, ja ta ei taha koju minna oma Neverlandi rantšo, sest Politsei "rikutud" koht otsides seda.

Samal ajal tema surma, Michael Jackson oli rentimise 37000 square-foot häärber ja Cliff Side seatud 100.000 $ kuus.

Kõigi finants-, karjääri-, pere-ja isikliku surve, võib-olla see on üks põhjus, miks ta teinud teatada maailmale, et "See on see".

Kommentaarid on suletud.

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha