Fakta och analys bakom "Death" av Michael Jackson

9 juli 2009
av admin

Omständigheterna kring dödsfallet av Michael Jackson har varit tveksamt från dag ett. Vi säger inte detta för att vi är "inte acceptera sanningen", eller vill "tala illa om de döda", vi säger detta eftersom det är faktum.

Den ständigt föränderliga information, berättelser och anklagelser i samband med den 25 juni 2009 och därefter, är mycket påtaglig.

Fakta: När Michael Jackson död först meddelade vi fick höra från media att han hade drabbats av ett hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles. Även om hans personliga läkare var närvarande vid den påstådda Komprimera han inte kan återupplivas. Han plockades upp av ambulanspersonal efter en 911 telefonsamtal gjordes från bosättning. Under åka i ambulans till sjukhuset, ambulanspersonal försökte förgäves att återuppliva sångare, men till ingen nytta. Vid ankomsten till UCLA Medical Center, Läkare envisades med att försöka återuppliva hans kropp, men efter att administrera CPR och syrgas för nästan 40 minuter var han uttalade döda vid 2:27.

Ytterligare analys: Första vi fick höra var det ett enkelt fall av hjärtstillestånd. Berättelser sedan började visa sig att Michael Jackson personliga läkare, Dr Conrad Murray, påstås ha fått ett skott av Demerol att sångaren bara en halvtimme innan han kollapsade. Vi fick sedan höra att Michael Jackson var beroende av smärtstillande medel, och hade i många år. Detta uttalande sedan sprängde i införsel från källor som inte bara var MJ beroende av smärtstillande medel, men att han tog en blandning av 12 olika läkemedel vardagen!

Ett telefonsamtal gjordes från bosättning av Michael Jackson, av en medlem av sin personal, en halvtimme efter att han kollapsat. Dr Murray hade förgäves administrerar CPR att Michael Jackson på hans säng för en halv timme innan de tyckte att det var en bra idé att kanske ge ambulanspersonal ett samtal.

Nedan är det ljud av samtalet och utskrift av vad som sades. Det finns många frågor om denna uppmaning att sticka ut. Nämligen varför den anställde inte nämna att "herrn" var Michael Jackson, eller låta mer hysteriska, upprörd, eller förtvivlade. Vi tror att för de flesta människor, om deras arbetsgivare var döende på golvet i en hjärtattack, att du skulle vara skrek i telefonen något i stil med: "Skynda er och rädda honom, Oh min Gud!" Etc etc . Mot denna persons arbetsgivare var Michael Jackson, tror vi, han borde ha varit än mer hysterisk.

Andra, varför operatören inte ber om det fanns en puls? Vi skulle utgå från att detta var en gemensamma processuella fråga är förenade med 911 telefonsamtal.

Det tredje, varför operatören hänga upp i slutet av samtalet, helt lugnt, som om "Oh de verkar ha ett handtag på saker där, jag ska bara lämna dem till det då". Vi hade trott att det var också gemensamma 911 för att stanna kvar på LINE tills ambulanspersonal anländer, som ger all hjälp de kan. "Ring oss om du behöver hjälp" ... ledsen, men det finns inget sätt något 911 Operator någonsin skulle säga det, särskilt om den person som de kallas om är förmodligen döende på golvet. Självklart skulle behöva hjälp, det är någon SISTA!

Och slutligen, eftersom den som ringer inte nämnde att personen på golvet var Michael Jackson, hur kommer det sig att en folkmassa omgiven ambulansen när han togs bort med ambulans vid framför sitt hem? Förvara dessa saker i åtanke när du lyssnar nedan.



Följande är en utskrift av 911 Telefonsamtal

Operatör: Paramedicinska 33, vad är adressen för räddningsinsatser?

Samtalsgrupper: Jag behöver en ambulans så snart som möjligt, sir

Ok sir, vad är din adress?

Los Angeles Kalifornien, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, ja,

Ok sir, vad är det telefonnummer du ringer ifrån?

Sir, vi har en herre här som behöver hjälp. Han har slutat andas, han är inte andas och vi försöker pumpa honom, men han inte, han är inte ...

Ok ok, hur gammal är han?

Han är 50 år gammal, sir

Ok. Han är inte medveten om, han är inte andas?

Ja, han är inte andas sir

Och han är inte medveten om någon?

Nej, han är inte medveten sir

Ok (paus). Okej, är han på golvet, där är han nu?

Han är på sängen sir, han är i sängen

Ok låt oss få honom på golvet

Ok

Ok låt oss få ner honom till golvet. Jag ska hjälpa dig med CPR nu, Ok

Vi behöver honom ... vi behöver en ...

Ja, vi är redan på väg dit. Vi är på väg. Jag ska göra vad jag kan för att hjälpa dig via telefon. Vi är redan på väg. Har någon sett honom?

Ja vi har en personlig läkare här med honom, sir

Åh du har en läkare där?

Ja. Men han svarar inte på något att nej ... nej ... han inte svara på CPR eller något

Åh, OK. Jo vi är på väg dit. Om din kille gör CPR och du instrueras av en läkare att han har en högre myndighet än mig. Och han finns på scenen

Ok

Har någon bevittna vad som hände?

Nej, bara en läkare, sir. Läkaren har varit den enda här

Ok så gjorde läkaren se vad som hände?

Doktorn, såg du vad som hände sir? (ohörbart tal) Sir, bara, om du kan du ...

Vi är på väg. Vi är på väg. Jag bara passerar dessa frågor på min ambulanspersonal som är på väg dit, sir.

Tack sir. Han pumpstationer, han pumpa hans bröst men han svarar inte på något sir. Snälla

Ok, ok, vi är på väg. Vi är mindre än en mil bort och vi kommer att vara där inom kort.

Tack sir, tack

Ok sir. Ring oss om du behöver hjälp. Tack

Fact: Inspelningar av Michael Jackson tas bort med ambulans ut inom en timme efter honom till sjukhus. En bild av honom "påstås" i ambulans med ambulanspersonal försökte återuppliva honom senare släpptes av ET.

Ytterligare analys: Som vi har nämnt i tidigare inlägg, som vi redan finner giltigheten av bilden av Michael Jackson i Ambulans tveksamt minst sagt. Filmerna i ambulans lämnar hemmet är också föremål för misstankar. Det första, varför är det så att ambulansen är uppbackning av MJ: s uppfart SOOOO långsamt? Om de desperat försöker att arbeta med honom i ryggen, skulle inte de kunna köra så fort som möjligt?

Då, som ambulansen äntligen ryggen och kör nerför gatan, inte ens sätta på det är siren. Återigen, skulle inte de vara bråttom att rädda King of Pop?

Det förefaller också misstänkt att en turist buss råkade köra förbi MJ hem som en ambulans var att dra ut grindarna.

Se filmen här: http://bit.ly/9QOJQ

När det gäller den här bilden. Den enda bild och någon form av bevis för att allt detta ägde rum är Michael Jackson i ambulansen som arbetat med och ges syrgas av ambulanspersonal. En mycket stora frågan är när och var var detta foto taget? När Michael Jackson togs i ambulansen, de var inne i den stängda porten till sitt hem, utan tryck närvarande. När han togs ut ur ambulans, inget tryck var i närheten. Också, som du skulle ha sett med ovanstående film, den mycket mörk nyans av ambulans fönster gjorde det omöjligt att se vem eller vad som fanns inuti. Hur kommer det sig att denna bild kunde tas genom mycket mörka tonade fönster någon gång mellan den tidpunkt då MJ sattes i ambulansen och tas ut vid UCLA Medical Center, trots att det knappast fanns någon media nära nog på de båda produktionsorterna har kunnat ta ett sådant skott?

Fakta: Michael Jackson personliga läkare, som påstås vara närvarande vid hans kollaps, vägrade att underteckna en dödsattest. Han var också rapporterats försvunna i 24 timmar efter det att sångaren död bekräftades. Efter det första spekulationer regardin läkarna deltagande i död och förekomsten av något dåligt spel, media sedan försäkrade oss om att Dr Conrad Murray hade förhörts av polisen och inte en misstänkt i samband med dödsfall av Michael Jackson.

Ytterligare Analys: För en professionell läkare, denna läkare åtgärder misstänkta från början. En möjlig injektion av narkotika innan de påstådda kollaps MJ första att säga att han var närvarande när MJ kollapsat, sedan ändra sin berättelse för att bara "happing hitta honom medvetslös på hans säng. Administrera CPR på sängen. Vägrar att underteckna Michael Jackson's dödsattest och sedan kommer saknas för 24 timmar. Hans bil är i beslag och sökte på bevis. Allt detta, och vi berättade att han inte är misstänkt. Höger.

Fakta: Michael Jackson's "organ" var airlifted till bårhus av en Sherrif Rescue Helicopter.

Ytterligare analys: Den vanligaste frågan är förknippade med denna del av den märkliga händelserna den dagen är: Varför?

Om Michael Jackson var döda, vad var det nödvändigt att flygtransportresurser hans livlösa kropp på bårhuset? Skulle det inte ha det kanske mer logiskt att flygtransportresurser honom från sitt hem till ett sjukhus, en Temne sparare som skulle kunna betyda skillnaden mellan liv och död? Med tanke på den ambulans som plockade upp honom körde så långsamt, det är inte konstigt att de inte kunde rädda honom, men varför gå till insatser för att organisera en helikopter för att transportera honom till bårhuset? Detta verkar onödig och överdriven ... om det inte fanns en anledning att göra det. Med detta i åtanke, ta en titt på filmen för helikoptern skjuts till bårhuset genom att klicka här.

Som vi alla vet, många, många fler märkliga händelser utspelade sig under dagarna efter "död" av Michael Jackson, men det är dessa händelser, händelserna den 25 juni 2009 som har ställt frågan om det är sanningen i sinnena hos tusentals människor runt om i världen.

Inlagd i Hoax Death | Kommentarer (53)

53 Responses to "Fakta och analys bakom" Death "av Michael Jackson"

  1. Sosh säger:

    Jag nämnde det förut men är det inte konstigt att det inte finns några bilder alls.

    När en person i denna ställning dör (Diana till exempel) den paparazi isvery aggressiva i att ta bilder som kan säljas på en hel del pengar.

    Om Michael Jackson var dykning vid en okänd plats i Atlanten och han skulle ha fes, nästa dag bilder av denna "händelse" finns i varje tidning eller webbplats i full färg och upplösning så kan du ladda ner en till din dator!

    Nu är han antas döda och den enda bild vi har, är en där någon som (är mostlikely inte ser ut som Michael) ligger i en ambulans med en full medic personal som arbetar med denna person!

  2. The Silent Man säger:

    Det känns som jag har upptäckt en dubbel i den sista repetitionen bilder på Michael Jackson och matchade den med en MJ imitatör. Kan någon vänligen analysera och jämföra följande bilder:

    1. Michael Jackson Reheasal Bild:

    http://www.zimbio.com/Michael + Jackson/articles/W5sblvwpKYc/Michael + Jackson + Final + Rehearsal + Bilder + Revealed

    2. Bilder av Double från hans MySpace-webbplats:

    http://www.myspace.com/carloriley

    Låt mig veta vad du tycker.

    Tack.

  3. dorleac säger:

    i totaly instämmer inte du.

    han är mer levande än oss.

    btw, kolla den här videon http://www.youtube.com/watch?v=whYH4c7DvAQ

  4. carelesslove46 säger:

    Jag hörde inte verksamhetsutövaren
    berätta för den som ringer att ringa tillbaka.
    Den ljudström upphört före detta kunde höras.
    Finns det någon som vet var jag kan lyssna på den fullständiga utskrift? ... Jag verkligen
    hoppas att det har varit en stor hoax,
    men på allvar, kan alla tänka sig hur många människor skulle behöva vara inblandade för att dra bort något här stora? ... Nu med Presley
    det är trovärdigt eftersom han har vänner på höga platser som ordförande och
    andra statliga tjänstemannens.
    Också högt rankade medlemmar av polisen ... Men som för
    Mike .. jag vet inte ... jag håller
    det finns saker som är konstigt om detta hela saken .. jag ser fram emot att läsa andras kommentarer ..
    Och Mike, var du än är
    antingen i denna världen eller nästa ... vi fortfarande LOVE YOU .. xxxx

  5. giggsey82 säger:

    Trots att jag var upprörd över att höra om MJ död om 25 juni Jag tycker att det alltmer irriterande att vi verkar ha tagits upp ström utan paddla hela vägen genom minnesmärke jag tänkte om MJ levde verkligen han skulle vilja vara där för att sola ära i vad som skulle vara väsentligen hans största prestation i outwitting medier, så från tänker han skulle hoppa ut kistan till waling ut på scenen för att sjunga Mannen i spegeln Jag har fastställts till den herre som börjar Vi är världen

    Jag drogs direkt till honom medan du tittar på och trodde att vi alla vet MJ som vita så vad bättre sätt att dölja än gå tillbaka till sin naturliga färg jag tittat närmare på gentleman och MJ i hans tidiga år som såg hur hans bröder har åldern, kan vi ta ett foto av MJ och digitially ålder det att bilden på 50 år ser ut som det okända sångerska i att vi är den världen! någon som har programvara för att göra det och visa oss det resultat?

  6. giggsey82 säger:

    Om det var MJ vad en stroke av geni och enorma cahones steg sin egen död sedan på egen minnesstund med alla icke klokare.

  7. feyaya säger:

    Jag håller det okända sångare att sjunga "vi är den världen" såg mycket märkligt, men titta på hans käke linje. inte Michael's käftar större än dem? Jag tänker att det skulle ta kirurgi att fastställa minska käken linje. och hur är hans röst och hans tänder? Jag medger att han är misstänkt och jag ärligt hittade honom att vara lite läskigt. Jag tänkte på hur hans ögon är så stor, och trots att Michael har stora ögon, de är inte stora i en läskig känsla ... men då jag även om honom i thriller. efter smink för video, han kunde göra allt om sig själv verkar läskigt, inklusive hans vidgade ögon. Vad tycker du?

  8. Mjisalive1 säger:

    kunde du plz berätta namnet på mannen som faktiskt han berättade om honom?

    och en sak till ... MJ alltid velat göra hans klon ... hans innersta önskan och kan säga ..

    kanske att "bedragare" är en klon av MJ .... n kanske den här personen är "Real MJ"

    eller ... som u sa ... ett sammanträffande?

  9. Tizzy säger:

    Jag tyckte också att det är killen på Servië var lite misstänkt. Han certanly krypt mig som är säkert! Kanske han är MJ? Har det förekommit någon information om den här killen att någon har hittat?
    När det gäller klon teori, kanske Blanket är hans klon, Kinda? Jag måste säga att av alla 3 barn han är en som liknar MJ mest!
    Fortsätt med det goda arbetet på denna webbplats

  10. Sara säger:

    Jag skulle först vilja säga att ni gör ett bra jobb med detta och föra in uppdateringar!
    Det är det som får mig
    "Han är inte medveten? Han är inte andas? "
    Än efter den som ringer säger att han inte andas operatören askes,
    "Han är inte medveten om?"
    Uh ... ... vilken typ av fråga det?
    Jag vet att du fortfarande kan andas medan medvetslös men kan du inte andas samtidigt medvetet?
    Un-behövde fråga jag har att säga.
    Och vad är upp med alla unnessesary frågor?
    Vad är ditt telefonnummer hur gammal är han.
    Vid första det lät riktigt, men än jag åter läsa utskriften och det ser så konstigt.
    Och varför skulle en läkare inte har haft honom på golvet?
    Borde inte alla läkare som vet hur man utför hjärt-lungräddning?
    Gah!
    Och oprator upprepade "på golvet" också ...
    Det handlar så tokig ...

  11. feyaya säger:

    det är ett bra påpekande. Jag kan verkligen inte tro att folk fortfarande talar om alla "känslor" som presenterades vid minnesplatsen. för ropar högt, jag såg inte ett jävla tår! Jag slår vad om du bara tårar fanns från lyckliga fans som vann biljetter. Hur som helst, jag har försökt att kommentera det senaste inlägget, men det är inte att visa en "skicka kommentar"-knappen, någon annan har det problemet?

  12. giggsey82 säger:

    Rösten är en bra poäng, men du kan easliy ändra din röst för att stoppa dig är lätt att andra saker att notera är dels hur han går till framsidan michaelesque, och varför är han hela Eyed och på ett sätt leende om han verkligen var MJ är det eftersom han insåg att själv fan jag faktiskt klarade det

  13. The Silent Man säger:

    Uppenbarligen killen namn: Darryl Phinnessee. Även om jag måste konstatera att avståndet från botten av hans näsa till början av hans läpp verkar enorma. En så liten näsa.

    Jag kunde inte lämna ett meddelande om den nya tjänsten. Så jag lämnar det här stället, hoppas det hjälper.

  14. odettebennet säger:

    hej ... det tyst en .. ja jag hv sett carlo's bilder tidigare också ... och jag tycker vissa similarites .. dock m jus berörda BOU hans ålder .. men ja det är jus en titt en likadan .. der är 100s i LAalone ... så DAT nt ett problem .. neways i jus vill säga dat jag verkligen missa MJ .. jag KNO HAN ÄR ALIVE.BUT jag vet att han aldrig kommer att UTFÖRA IGEN On Stage ... (jag hoppas att han GOM BACK) Killar kan vi få honom tillbaka? ? WAT IF SUMONE gör allt detta WID OUT hans oro? Jag hoppas att han är säker!

  15. MyBelovedMJ säger:

    Långt före den okända sångare apeared på scenen någon sade: Vi älskar dig mer med oss, Michael. Ehh Ganska konstigt

  16. Andrea säger:

    Allt jag vet är att killen som sjöng i början av att vi är den världen, skrämde skiten ur mig (ursäkta språket) men det är sant! Jag tvivlar på att det var MJ - eftersom jag vet inte ... det var bara läskigt. Haha.

  17. Sosh säger:

    To The Silent One:

    Det finns många impersnators, men jag tror Carlo Riley missar den viktiga underskrift från Michael: Hans näsa skiljer sig mycket. Jag tycker också Carlo har ett utseende mer liknar Johny Depp i vissa bilder.

  18. noisehammer säger:

    ey killar .. Jag tror att det bara är en tillfällighet!
    ^ ^ Men verkligen intressant hur han ser ut ...

    trots allt MJ fortfarande ute

  19. MyBelovedMJ säger:

    Klon är en man vid namn Navi, du kan se den på en länk i någon av de andra webbplatser här .. Han nästan ser excatly gillar Michael, expectt ett par saker. Hans röst, hans promenad, hans ögon. Check it out, och du kommer se vad jag menar. Michael lever

  20. Sara säger:

    Jag hittade den här,

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Jag har ingen aning om det är sant ... .. men vem vet?
    Läs i den.
    Se vad du kan hitta!

  21. MyBelovedMJ säger:

    Jag bara skrev det, en del av det låter som de sätt Michael skulle uttrycka det. Men mabye det bara är någon som vill ha pengar ur detta som leaged det. Jag vet inte.

  22. Andrea säger:

    Bara läsa detta --

    "Om, som förväntat, spelningen är en stor succé det kommer att upprepas i London och runt om i världen.

    Och Jacko själv kommer också att utföra på O2 Arena från bortom graven. Ett fantastiskt liv-liknande hologram kommer att användas för att få honom att visas på scen. "

    Hologram va? Haha. Jag slår vad om det kommer att vara honom. Utan tvekan.

  23. feyaya säger:

    hologram, va? långt det är möjligt. minns när will.i.am verkade som ett hologram på CNN på dagen för presidentvalet?

  24. supermom75 säger:

    ok här är min lookon denna del ett första historien var Michael kollapsade på golvet i sitt rum sedan han finns på hans säng med sin läkare mina frågor hur länge var läkare där alla var inblandade ingen rädsla i rösten också fanns kockar thereand vakter Varför fanns det inte en vakt i rummet hmmmmm inte tänkt på och varför han inte ringer rätt när det hände och han var med honom om hur det var han inte med honom på vägen där han inte underteckna död intyg för han vet att han inte är död Michael var rädd för nålar och smärta sjuksköterska säger till nyheterna att han aldrig skulle injicera själv http://gretawire.blogs.foxnews.com/2009/07/08/our-full-interview-michael -jacksons-sjuksköterska / och om läkaren inte injicera honom som gjorde lyssna på alla tre videons från sjuksköterska är djup och mycket bra info om Michael I hittar mer info om detta och så långt det är hjärnan som de fortfarande skulle kunna hade en öppen kista den gjorde för James Brown hmmmm

  25. goslinger1 säger:

    Om vi alla kan tydligt se att den "Michael" på O2 konferensen var inte den verkliga Michael-då familjen måste veta något om detta! Jag menar, kom igen! Har de inte sett att video? Det är så uppenbart att det inte är Michael. . . han verkar alldeles för unga ändå.

    Om jag visste att någon var kopiering identiteten hos en familjemedlem, skulle jag vara upprörd! Jag skulle få de berörda myndigheterna.

    Hmmmm. . . . det finns inget av detta slag. Familjen är bara att gå med på det av någon anledning.

    Mycket märkligt. Eftersom det inte är Michael-Där var den verkliga Michael och varför har han inte möjlighet att närvara vid denna konferens själv? Det är bedrägeri som händer här och familjen är involverad.

    Samtidigt som vi, hans fans, kan bli arg säger: "Något är inte här," de inte höja några flaggor eller ifrågasätta en sak! Den pappa, Joe, är att vilja ha en annan obduktionen. Detta kastar mig. Alla idéer varför detta skulle vara? Och varför är det så prata om sin försvunna hjärna??? Det är bara konstigt.

  26. giggsey82 säger:

    Det är helt plausable att okända sångerskan inte MJ även om han bär en slående reseblemce och jag var direkt riktade till honom, vad är oroande ännu mer efter att ha granskat filmen i åminnelse är senator dam gjorde en liten hicka hon börjar att säga vem som dog den 25 januari då rättar sig juni kan det vara så att MJ om han verkligen är död dog mycket tidigare än vad som var sagt iw januari och som lookalike kunde inte genomföra den 50 gig hemvist, människor i vet fick i panik och beslutades att var det nog är nog den världen måste veta MJ har avlidit

  27. Andrea säger:

    Jag såg en intervju med kvinnan är en Jackson familjens talesman och när frågan varför det inte fanns en öppen kista hon nonchalantly sa ".. på grund av de omfattande skadorna på hans ansikte när de försökte att återuppliva honom."

    Okej, bra. Jag är ingen läkare eller hjärtspecialist. MEN UHM. Sedan när inte röra ansiktet har något att göra med att göra hjärt-lungräddning och försöker att återuppliva någon från ett sk hjärtstillestånd.

    Dessa människor är fruktansvärd på att försöka göra sin död tycks äkta.

  28. dynamit säger:

    höger Andrea som låter dumt, det bara bevisar ännu mer att det var falska

  29. DawneVee säger:

    Detta var en riktigt bra tjänst. Varit att dela den med andra, eftersom du kommer till alla de punkter om vad som hände eller inte hände för det om den 25 juni.

    Lets hålla gräva upp sanningen MJ fans ...

    Det har varit exakt 2 veckor idag sedan han dog ". Hur länge kan en kropp att bevaras på isen innan det bara börjar i förfall?

    Jag läste det på nyheterna för att obduktion folk har hans hjärna och analysera det fortfarande och när den har gett tillbaka till familjen, då kommer de att begrava MJ.

    Konstiga bara konstigt ....

  30. monij säger:

    Till Silent ett: den dubbla ser ut som en i ambulans ... titta noga på den övre läppar på båda män. När det gäller repetition picutre, svårt att säga. Det är lite suddiga och för mycket ljus och bild är tagen från ett avstånd .. men han ser ut som MJ.

  31. monij säger:

    giggsey82: tanken på MJ dör tidigare passerade mig också, det är förmodligen därför de skickade dubbla till konferensen, eftersom MJ var död. Men fundera på det, det var bara en 3minute tal (kan ha varit ett par sekunder utan pauser), jag är säker MJ hade kunnat ta itu med pressen, om han inte redan var död, eller kanske mycket mycket sjuk på sin dödsbädd .

  32. dynamit säger:

    yah killen i ambulans didnt ser ut som honom på alla läppar och näsa såg annorlunda, im övertygad om att det var honom på repetition,
    Jag minns att läsa en artikel säger att han hade 6 månader att leva 6 månader och 1 dag senare HES död
    var att artikeln stämmer eller bestående?

  33. annieareyouok säger:

    Kolla in det här! att ytterligare bränna till dig att han är borta? som låter ett uttalande som detta?

    http://www.people.com/people/package/article/0, 20287787_20290557, 00.html

  34. DawneVee säger:

    Andrea,

    Jag lämnade denna kommentar i ett annat avsnitt, men få den här ...

    Entertainment Tonight hävdar en källa sa till dem att de hade en öppen kista för MJ på privat visning och han såg lugn och såg ut som han sov.

    Tja om det spokeperson du hört hävdade att det var stängd kista på grund av skador på ansiktet och denna källa på ET fordringar fanns en öppen kista och MJ tittade fredligt, bra för ropar högt, som talar sanning!
    Här är länken så att du kan läsa det själv:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Alla dessa "källor" nära till Jacksons måste få sina berättelser rakt före rapportering till kameror ...

  35. mysticallymagestically säger:

    @ Andrea: Wow. Okej, låt oss bara ta på sig för en andra att han hade omfattande ansikts-skador (av någon anledning ... hur osannolikt det är). Det finns metoder för att tillämpa smink (i vilket fall Jackson familjen kunde ha lätt köpt det bästa post mortem-tjänster i världen!) Att göra en person tittar på en pjäs. Det är en sådan dum ursäkt, jag kan inte låta bli att skratta åt det vansinne av allt.
    Hursomhelst, jag tror att hela det här inlägget sammanfattar oftast varför jag ifrågasätta legitimiteten i hans "död" långt över något annat som verkar vara fiskliknande. Allt om de första telefonsamtal och läkaren är i närheten bara inte ihop.

  36. supermom75 säger:

    se till kassan hela mitt info under detta avsnitt Mystery Singer "Vi är i världen" har kusliga likhet original Michael Jackson under kommentar kommer du att bli en mazed Jag hittade info att pojken kom fram och sa Michael Jackson aldrig berört honom och hela ärendet info som ingen talade om för allmänheten även om vitigilo och en sida Michael visar sin hud förändras i love Michael och jag inte ska sluta leta efter honom och jag är på väg att gå till botten i lukt foul play

  37. feyaya säger:

    DAWNEVEE, det är precis vad jag tänkte på hans så kallade kroppen. Det kan endast bevaras så länge, eller hur? Jag har hört samma sak om hans hjärna. Jag bara undrar hur långt de ska sträcka ut det här. snart de ska presentera en 4:e obduktion och vad inte. det är bara löjligt. Jag såg att ambulans bild av honom i dag på en tidning i Walmart och även om jag var övertygad om innan att det inte Michael i den bilden, det var bara bekräftelsen eftersom det utvidgade; definitivt var INTE Michael.

  38. wndrwmn67 säger:

    Jag var på väg att ta mina barn till Chicago i dag och hade gjort en cd för att lyssna på alla de Michael Jackson låtar som jag aldrig har hört. En av dem var nödvändig och jag hörde följande rad och hade en "aha!" Ögonblick: kanske han menade detta bildligt talat, men det kunde ha väl varit bokstavlig.

    Line från låten "nödvändig"

    "Nu kan du inte stoppa mig ens trodde att du tror
    att om du blockerar mig, du har gjort din grej
    och när du begrava mig under all din smärta
    I'm steady laughin ", medan ytbeläggning."

    Du vet aldrig!

  39. wndrwmn67 säger:

    Åh, och en annan sak ... så jag tänkte precis ... med alla dessa hänsynslösa paparazzi ute, menar du att tala om för mig att inte en enda en av dem har kunnat få en bild av Michael Jackson efter hans död??? Den bilden skulle vara värt en förmögenhet och jag kan inte famn att ingen har kunnat få ett något!

    Och ja, har någon fångst historien om kistan efter minneshögtid? Det enda jag läste det noterades på MSN: s hemsida anges att varken kistan eller likvagn sågs från efter minneshögtid. Jag vet inte giltigheten av detta uttalande, men det gör ett konstigt.

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/08/2009-07-08_rest_in_peace__maybe_stars_next_stop_is_a_mystery_as_gold_casket_is_wheeled_back.html

  40. supermom75 säger:

    the medA LIES MICHAEL EVEN SAYS SO IN THIS VIDEO ALONG WITH REMEMBER THE MEDIA SAID MICHAEL JUST NOW DECIDES TO UNMASK HIS CHILDREN RIGHT BEFORE HE DIES HE UNMASKED THEM ALONG TIME AGO ON FOX SHOWING TONES OF HOME VIDEO'S I ALSO NEW MICAEL AND MET HIM AND WENT TO NEVERLAND AND I DO BELIEVE HE WOULD FAKE JUST TO GET AWAY FROM THE FAKES IN THE WORLD

    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  41. melia8383 Says:

    That could be fake, just like the death certificate. If they all cried, they would of done the same thing at the memorial service, you're not going to change within 30 minutes. The kids didn't show any type of emotion. They would of at least cried. But they didn't. Out of all people out there with cameras theres no other pictures, other than his “last photo?”

  42. melia8383 Says:

    And how did they take a photo of MJ in the “ambulance” when the bodyguards was blocking the windows? Ambulance didn't have sirens on. And if he did “die” it seems like foul play! Why wouldn't the family get a lawyer? And why haven't they “buried” the body?
    They can plan a “memorial” that cost I believe. 1.4 million or maybe 4.1 million
    (that they're not paying) but they can't find a place for him to “go?”
    This is giving me a headache!!!!
    Something don't seem right!!!!

  43. He.is.alive Says:

    it sounds like a herd of impersonators is at beck and call to “step in” anytime an appearance by MJ is upcoming … this one guy, Carlo, I find is the most convincing one, BUT ! his lips are too round, too perfect. If a plastic surgeon fixed the lips to look more like MJ's do, it would be nearly impossible to tell the difference as to looks. However, that does not account for sound of voice and speech, walk, and ….. dance !

    This staged “deatH' of MJ's is becoming more mysterious by the minute almost, but, one thing is for sure: too many factors speak FOR the hoax of staged death then against it. With all of us blogging contributing different observations and other information, it becomes more and more likely that there is definitely foul play here !

    MJ looked terribly ill and weak during the court proceedings, in pajamas and all. For that reason, it is very possible that ONLY impersonators appeared in his place after that. The guy who appeared in London pressconference was a bad bad choice, this Carlo should have been sent instead to make it more beleivable.

    Two possibilities come to mind: 1. MJ either died way before 6/25, OR, 2. he escaped prior to 6/25, is in seclusion since then and is receiving medial care to restore him to his former self as best as could be done.

    Interesting news about this “diary” one blogger discovered info about on derekclontz.com …. and .. how it will be “spun” by the media …

    About media: they are now stoned on all the drug info emerging and once they come down from that, new “info” will be floated to keep the public in “seduction” mode, ANYTHING to divert away from focusing on the facts.

    This is definitely a time to be a sceptic !
    Thanks for reading ..

  44. DawneVee Says:

    I seen that magazine at Wal-Mart the other day with the picture of MJ in the ambulence. I think it was OK! Magazine.
    And yes, since they blew it up we all got a better look and I just stared at it and stared at it and wondered why his face looked bloated and 'not right'.
    There was never any mention of mouth to mouth recessetation (spelled wrong I know) was there? Only CPR right?

    Okay, so we know there were no paparazzi present when the ambulance came. Or were they?

    Speaking of the ambulance…were there windows on the sides of the ambulance? All I saw were the ones on the back door.
    if someone snapped a pic of MJ through a window from the back door, the picture would have been taken 'straight' whereas this photo was taken at an angle.

    Okay I am done confusing myself this evening.

    MJ!!!! Where are you??? Come out come out wherever you are!!!

  45. dynamite Says:

    Why didnt britney spears go to the memorial, i heard they talked alot b4 he died, he told her 2 give up music after her circus tour b4 it kills her and
    2 spend time with her kids cause there all that matters

  46. supermom75 Says:

    silent one i am very currious about this myspace person i am goin to look into it he did meet michael that makes him a possable paid double if you look in his pics his ebiny pic looks just like the ebony cover of michael lol i can not believe it alor of his pics resemble the michael jackson pics on google

  47. Sosh Says:

    I love these discussions here. Wether MJ faked his death or not, he is very much alive on this forum.

    As of now, there seem to bee more loose ends coming up every our. Some are far fetched, some could be very real.

    I think we can be sure that this whole death is staged or at least has some very weird thing going on.

    Maybe Michael was dead for a couple of months and his family had already a funeral. That could be a reason why they almost didn't let a tear on the memorial and the body is still not burned (or already is).

    But wouldn't it be difficult if MJ died a couple of months ago to keep this news from leaking?

    Is the family waiting with the real funeral because they know something is going to happen (Big come back of the King of Pop?) or are they waiting so long in order to keep record sales sky high and wait till AEG has finished the'Last Rehearsal' DVD to boost sales for that item?

    Or is there simply no body to burry and no cemetary is willing to cooperate to make a grave for an empty coffin?

  48. supermom75 Says:

    http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html
    michael died on june 25th right read this and tell me if youi think michael coppied the king elvis now omg

  49. ladylee1979 Says:

    listen to the lyrics of morphine on michaels blood on the dancefloor album hes singing about his addiction he mentions demerol several times ?

  50. Sosh Says:

    @Supermom75:

    Elvis didn't die on 25 june, however that article about it all being a hox is from 25th of june 1978. Maybe Michael was more inspired bij Elvis and his death than we all think.

  51. bexuk Says:

    The chances of Mj still being alive are getting less and less with each new day.

    Looks like the family viewed his body the night before-
    http://uk.news.yahoo.com/1/20090710/ten-jacksons-viewed-open-casket-before-t-c60bd6d.html

  52. bexuk Says:

    Ok so I was starting to believe Michael Jackson was really dead until I saw this-listen to what La Toya says-'Michael Loves his fans, I know hes watching every single one of you, thanks for coming out and supporting him'

    WTF???? I bet hes in Bahrain watchign the whole saga unfold! Sorry but those are not what anyone who has just lost their brother would say.

  53. Mojofi Says:

    Did tehy say the CPR that was done for him at home broke his ribs? I think that was a bit sad? Oh my Goodness what should we belive or think?

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.
Copy Protected by Chetan 's WP-CopyProtect .