Faptele şi Analiză spatele "Moarte" de Michael Jackson

9 iulie 2009
de admin

Circumstanţele de la moartea Michael Jackson au fost discutabil din prima zi. Nu spun asta pentru că suntem "în imposibilitatea de a accepta adevărul", sau care doresc să-vorbesc de rău pe cei morţi ", ne spune acest lucru, pentru că este fapt.

Schimbă constant de informaţii, povestiri şi presupuneri legate de 25 iunie 2009 şi mai departe, este foarte real.

Fapte: La moartea lui Michael Jackson a fost pentru prima dată a anunţat, ne-a spus de mass-media pe care le-a suferit un stop cardiac în casa lui din Los Angeles. Deşi lui personale pentru medic a fost prezent la timp cu privire la presupusa Restrângere, el a fost în imposibilitatea de a fi reînviat. El a fost preluat de către paramedicii după un apel telefonic 911 a fost făcut de la reşedinţă. În timpul plimbare în ambulanţă la spital, paramedicii au încercat în zadar pentru a revigora cântăreţ, dar fără rezultat. La sosirea la Centrul Medical UCLA, medici persistat în încercarea de a revigora corpul său, cu toate acestea, după administrarea de Resuscitare şi de oxigen pentru aproape 40 de minute, el a fost pronunţată mort la 2:27.

Mai multe Analiza: În primul rând ne-am spus că a fost un simplu caz de stop cardiac. Povestiri apoi au început să apară ca Michael Jackson personal de medic, dr. Conrad Murray, chipurile, administrată o sansa de a Demerol cantaretul doar o jumătate de oră înainte de a prăbuşit. Ne-am spus atunci că Michael Jackson a fost dependent de calmarea durerilor, şi a fost timp de mulţi ani. Această declaraţie este apoi aruncat în aer în admiterea de la surse, care nu numai că a fost dependent de MJ calmarea durerilor, dar că a luat un cocktail de 12 diferite droguri de zi cu zi!

Un apel telefonic a fost făcut de la reşedinţă de Michael Jackson, de către un membru al personalului său, o jumătate de oră după ce acesta sa prăbuşit. Dr. Murray a fost, fără succes, care administrează CPR la Michael Jackson pe pat pentru o jumătate de oră înainte de a crezut ca a fost o idee buna sa se poate da un apel paramedicii.

Mai jos este audio de apel şi de transcriere a ceea ce a fost spus. Există multe întrebări în legătură cu acest apel care sta afara. Şi anume, de ce a facut agentul nu menţionează că "Gentleman" a fost Michael Jackson, sau un sunet mai nervos, supărat, sau din minţi. Noi credem că, pentru majoritatea oamenilor, în cazul în care angajatorul a fost de moarte pe podea de un atac de cord, pe care le-ar fi strigat în telefon ceva de-a lungul liniilor de: "Vă rugăm să Grabeste-te şi salvează-l, Doamne!" Etc etc . Având în vedere această persoană angajatorul a fost Michael Jackson, credem noi, el ar fi trebuit să fie cu atât mai mult isteric.

În al doilea rând, de ce s-operatorul nu te întreb dacă a existat o stare de spirit? Ne-ar presupune că aceasta a fost o chestiune de procedură comune asociate cu toate 911 apeluri telefonice.

În al treilea rând, de ce s-operatorul închide la sfârşitul perioadei de apel, destul de calm, ca şi cum "Oh ei par a avea un mâner pe lucrurile acolo, o voi lăsaţi-le să-l, apoi". Ne-ar fi crezut că a fost de asemenea, 911 proceduri comune pentru a rămâne pe linie, până când paramedicii ajunge, cu menţionarea tuturor asistenţă pot. "Sunaţi-ne înapoi, dacă aveţi nevoie de ajutor" ... imi pare rau, dar nu există nici un fel, orice s-ar 911 Operator spun că, în special în cazul în care persoana sunt numite despre presupusele este pe moarte pe podea. Sigur că ar avea nevoie de ajutor, e cineva Albă!!

Şi, în sfârşit, de vreme ce apelantul nu a mentionat faptul ca persoana pe podea a fost Michael Jackson, cum se face că o mulţime înconjurată de ambulanţă, când a fost luat de ambulanta la fata de casa lui? Păstraţi în minte aceste lucruri ca asculta mai jos.



Aceasta este o transcriere a 911 Telefon de apel

Operator: Paramedic 33, ceea ce este adresa dvs. de urgenţă?

Caller: Am nevoie de o ambulanţă, cât mai curând posibil, domnule

Bine, domnule, ce-i adresa dumneavoastră?

Los Angeles, California, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, da,

Bine, domnule, ce-i numărul de telefon pe care îl apelează din?

Domnule, avem aici un domn care are nevoie de ajutor. El a oprit respiraţie, el nu e de respiraţie, iar noi incercam sa pompa de el, dar el nu, el nu ...

Ok ok, cât de vechi este?

El a 50 de ani, domnule

Ok. El nu e conştient, el nu respira?

Da, el nu e de respiraţie domnule

Si el nu e conştient fie?

Nu, el nu e conştient domnule

Ok (pauză). Bine, e de pe podea, acolo unde este el acum, la dreapta?

El este pe pat domnule, e pe pat

Ok, să-l de pe podea

Ok

Ok, să-l în jos până la podea. Sunt o să te ajute cu CPR, chiar acum, Ok

Avem nevoie de el ... ne-am nevoie de o ...

Da, noi suntem deja pe drum acolo. Suntem pe drum. Voi face în măsura în care eu pot să vă ajute la telefon. Noi suntem deja pe drum. Ti-l văd pe nimeni?

Da avem un medic personal aici cu el, domnule

Nu aveţi un doctor acolo?

Da. Dar el nu răspunde la nimic pentru a nu ... nu ... el nu răspunde la CPR sau nimic

Oh, OK. Ei bine noi suntem pe drum acolo. Dacă tipul tău este să faci şi tu esti CPR instruiţi de către un medic el are o autoritate mai mare decât mine. Şi el e acolo, pe scena

Ok

Martor făcut cineva ce s-a întâmplat?

Nu, doar de medic, domnule. Medicul a fost singurul de aici

Bine, aşa a făcut medicul vedea ceea ce sa întâmplat?

Doctore, ai văzut ce sa întâmplat domnule? (abia auzit vocea) D-le, doar, daca poti sa te rog ...

Suntem pe drum. Suntem pe drum. Sunt doar la aceste întrebări, care trece pe la mine paramedicii care sunt pe cale de acolo, domnule.

Vă mulţumesc domnule. El este de pompare, el e de pompare piept, dar el nu răspunde la nimic domnule. Te rog

OK, OK, noi suntem pe drum. Suntem la mai puţin de o milă distanţă, iar noi vom fi acolo în scurt timp.

Vă mulţumesc domnule, vă mulţumesc

Bine, domnule. Sunaţi-ne înapoi, dacă aveţi nevoie de ajutor. Mulţumesc

Fapte: picior de Michael Jackson fiind luat de ambulanta a fost distribuite în termen de o oră de el fiind dus la spital. O imagine de el "se presupune că" în ambulanţă cu paramedicii incercand sa-l invie mai târziu a fost eliberat de ET.

Mai multe Analiza: Aşa cum am menţionat anterior, în posturi, am găsit deja termenul de valabilitate al imaginii de Michael Jackson în Ambulanta discutabil de a spune puţin. De picior de la ambulanţă a părăsi ţara de origine este, de asemenea, sub rezerva de suspiciune. În primul rând, de ce este ca ambulanta este susţinerea din MJ de parcare soooo lent? Dacă sunt cu disperare încearcă să lucreze la el în spate, nu ar fi ele de conducere cât mai repede posibil?

Apoi, ca în final ambulanţă susţine şi conduce pe stradă, nu chiar pune pe e sirena. Din nou, nu ar fi ele în grabă pentru a salva Regele Pop?

De asemenea, se pare suspect că un turist autobuz tocmai s-a întâmplat de a conduce vehicule trecut MJ de origine ca o ambulanta a fost scoatere porţile.

Vezi filmul aici: http://bit.ly/9QOJQ

Ca şi pentru această imagine. Si numai de o imagine si orice fel de dovadă că acest lucru a avut loc tot este de Michael Jackson în ambulanţă a fi lucrat la dat de oxigen şi de paramedicii. O foarte mare întrebare este când şi unde a fost luată această fotografie? Când Michael Jackson a fost pus în ambulanţă, care au fost in interiorul închis porţile din ţara sa de origine, fără a prezenta presei. Când a fost luat de pe ambulanţă, presa nu au fost în apropiere. De asemenea, după cum v-ar fi văzut de mai sus picior, extrem de întuneric tentă de ambulanţă ferestre au făcut imposibilă pentru a vedea cine sau ce era in interior. Cum se face că această imagine a fost în măsură să fie luată prin întuneric foarte nuanţate de ferestre la un moment dat, între timp, atunci când a fost pus în MJ de ambulanţă şi dus la UCLA Medical Center, chiar dacă nu a fost greu nici suficient de aproape de media de la ambele locaţii, de a au fost capabili să ia o astfel de lovitura?

Fapte: Michael Jackson personal de medic, care se presupune că a fost prezent în momentul de colaps, a refuzat să semneze un certificat de deces. El a fost de asemenea raportate lipsă pentru 24 de ore de la moartea lui cantaretul a fost confirmat. După ce iniţial speculaţii regardin medicii de implicare în moartea, precum şi de prezenţa orice joc incorect, mass-media, atunci ne-a asigurat că Dr. Conrad Murray a fost interogat de poliţie şi nu a fost un suspect în ceea ce priveşte moartea lui Michael Jackson.

Mai multe Analiza: pentru un medic, acest medici acţiuni suspecte au fost de la început. O posibilă injectarea de droguri înainte de presupusa colaps al MJ, în primul rând a spune, el a fost prezent atunci când MJ prăbuşit, apoi povestea lui de a schimba doar "happing să-l găsească inconştient pe patul lui". Administrarea CPR pe pat. Refuzul de a semna Michael Jackson de certificat de deces, şi apoi duc lipsă pentru 24 de ore. Masina fiind sechestrate şi căutat dovezi. Toate acestea, suntem şi-a spus el nu este un suspect. Corect.

Fapte: Michael Jackson's' corpul 'airlifted a fost la morgă de un Sherrif Salvamont elicopter.

Mai multe Analiza: Numărul o întrebare asociate cu această parte a evenimentelor de ciudat că această zi este: De ce?

Dacă Michael Jackson a fost într-adevăr mort, ceea ce a fost necesitatea de a AIRLIFT lui corp neînsufleţit la morgă? Nu ar trebui, probabil, a făcut mai mult sens să-l AIRLIFT de la casa lui la spital, o perioadă de timp de economisire care ar fi putut însemna diferenţa dintre viaţă şi de moarte? Având în vedere că ambulanţa a ales-l condus atât de încet, nu e de mirare că nu a putut salva de el, dar de ce mergi la un efort de a organiza un elicopter de transport pentru a-l la morga? Aceasta pare a fi doar inutile şi excesiv de ... cu excepţia cazului în care, nu a existat un alt motiv de a face acest lucru. În acest sens, ia uita-te la un alt picior de elicopter plimbare la morga de aici.

După cum ştim cu toţii, multe, multe altele ciudate evenimente desfasurate în zile de la "moarte" de Michael Jackson, dar este de aceste evenimente, de evenimentele din 25 iunie 2009, care au pus problema este adevărul în mintea de mii de oameni din întreaga lume.

Tags: Moartea Hoax, prefacut Moartea, Mass-Media
Postat în Teoriile conspiraţiei, Hoax Moartea, Media | Comentarii (107)

107 Răspunsuri la "faptele şi Analiză spatele" Moarte "de Michael Jackson"

  1. Sosh spune:

    Am menţionat-o înainte, dar nu este ciudat este că nu există imagini de la toate.

    Atunci când o persoană moare din această stare (Diana, de exemplu) de paparazi isvery agresiv în luarea de imagini care pot fi vândute pentru o gramada de bani.

    Dacă Michael Jackson a fost un necunoscut pentru scufundări la faţa locului, în Oceanul Atlantic şi le-ar fi farted, a doua zi de imagini de acest "caz" sunt prezentate în fiecare ziar sau site-ul internet, în plin de culoare şi de rezoluţie, astfel încât să puteţi descărca unul pentru spaţiul de lucru!

    Acum, el este de presupus mort şi singura imagine avem, este una în care cineva care (se mostlikely nu uita ca Michael) situată într-o ambulanţă cu un medic de lucru al personalului cu privire la faptul că persoana!

  2. The Silent One spune:

    Ma simt de parca am zărit un dublu în final repetiţie poze cu Michael Jackson şi-o potrivire cu un interpret MJ. Poate cineva, vă rugăm să analizaţi şi să comparaţi urmatoarele imagini:

    1. Michael Jackson Reheasal Imagine:

    http://www.zimbio.com/Michael Jackson/articles/W5sblvwpKYc/Michael + + + Jackson Final de repetiţie + + + Imagini evidenţiat

    2. Imagini de la dublu de la site-ul lui MySpace:

    http://www.myspace.com/carloriley

    Vă rog să-mi spuneţi ce credeţi.

    Mulţumesc.

  3. dorleac spune:

    i totaly ti de acord.

    el este mai mult în viaţă decât noi.

    BTW, verifica acest videoclip http://www.youtube.com/watch?v=whYH4c7DvAQ

  4. carelesslove46 spune:

    Nu am auzit de operator
    Spune apelantului pentru a suna din nou.
    Audio stream încheiat înainte de care ar putea fi auzit.
    Stie cineva unde pot asculta la maxim transcriere?? ... Chiar mi-a face
    sperăm că a fost o mare păcăleală,
    dar serios, toată lumea poate imagina cât de mulţi oameni ar trebui să fie implicaţi în scopul de a scoate ceva de acest mare?? ... Acum, cu Presley
    e de crezut, pentru că el a făcut-au prieteni în locuri de mare ca şi a preşedintelui
    alte oficial al guvernului.
    De asemenea, de înaltă ranking membri ai forţelor de poliţie ... Dar, ca şi pentru
    Mike .. I dont know ... Sunt de acord
    sunt lucruri care sunt ciudat despre acest lucru .. întreg aştept cu nerăbdare să lectură alte comentariile ..
    Si Mike, oriunde ai fi
    fie în această lume sau în următorii ... Încă Love You .. xxxx

  5. giggsey82 spune:

    Deşi am fost supărat pentru a auzit despre moartea lui MJ pe 25 iunie îmi este din ce în ce mai enervant că ne par a fi luate până flux fără o zbaturi tot drumul prin memorial i tot gândeam dacă MJ în viaţă a fost cu siguranţă le-ar dori să fie acolo pentru a se încălzi glorie în esenţă, ceea ce ar fi sa mai mare performanţă în outwitting mass-media, asa ca de la gândire, el a fost o să sari în cutie pentru a waling pe scenă să cânte Man in oglinda I au fost stabilite la domnul care începe Suntem în lume

    Am fost tras direct la el în acelaşi timp, uitam de serviciu şi a crezut cu totii stim ca MJ alb Deci, ce modalitate mai bună de a ascunde de a reveni la culoarea sa naturala, atunci m-am uitat atent la domn şi MJ în primii ani, ca si cum sa uit fraţi au în vârstă, am putea avea o fotografie a MJ şi digitially vârstă ar că imaginea de la 50 de ani arata ca necunoscut Cântaretul ne aflăm în lume!! oricine are software-ul pentru a face acest lucru şi ne arate rezultate?

  6. giggsey82 spune:

    Daca a fost un accident vascular cerebral ce MJ de geniu şi imens cahones la stadiul propria sa moarte, apoi să executaţi la propriul său memorial cu oricine care nu a mai înţelept.

  7. feyaya spune:

    Sunt de acord necunoscut cântăreţ să cânte "suntem în lume" uitat foarte ciudat, dar uita-te la linia maxilarului lui. nu sunt Michael's fălci mai largi decât cele? Ma gandesc ca ar avea o intervenţie chirurgicală pentru a stabili reduce linia maxilarului. şi despre ceea ce sa şi voce dintii? Recunosc ca tipul este suspect şi i sincer, l-a găsit pentru a fi un pic ciudat. m-am gandit la modul în ochii lui sunt atât de mari, şi chiar dacă Michael are ochii mari, acestea nu sunt de mare într-un sentiment ciudat ... dar apoi, deşi i despre el, in film de aventuri. după machiaj pentru video, el a fost în stare să facă totul despre el insusi apare înfiorător, inclusiv sa extins ochi. ce crezi??

  8. Mjisalive1 spune:

    plz aţi putea spune numele acestui om, care de fapt i-a spus despre el??

    si inca ceva ... MJ vrut mereu pentru a-şi clona lui ... cel mai intim doresc u poate spune ..

    Poate că "imposter" este clona de MJ .... Poate n această persoană este "Real MJ"

    sau ... ca u spus ... o coincidenta??

  9. Tizzy spune:

    De asemenea, am crezut ca tipul de la servie a fost un pic cam suspect. El certanly creeped-mă că e sigur! Poate că el este MJ? A fost orice informaţii cu privire la acest tip care a găsit pe nimeni?
    În ceea ce priveşte teoria clona, poate acoperi cu o pătură este clona lui, un pic?! Trebuie să spun din toate cele 3 copii, el este cel care se aseamănă cel mai MJ!
    Tine-te bine la locul de muncă de pe acest site

  10. Sara spune:

    Aş dori să spun prima pe care o face un lucru extraordinar cu acest lucru şi să păstreze până la actualizări!
    Aceasta este ceea ce ma,
    "El nu e conştient? El nu e de respiraţie? "
    Decât după ce apelantul a spus ca nu e de respiraţie operatorul askes,
    "El nu e conştient?"
    Uh ... ... ce fel de întrebare e asta?
    Ştiu că puteţi încă respiraţia în timp ce inconştient, dar poate sa nu respiraţia în timp ce, conştient?
    Ne-am nevoie de întrebare ar fi de spus.
    Şi ce-i cu toate unnessesary întrebări?
    Care este numărul de telefon vechi cum este el.
    La prima Suna adevărat, dar am mult de citit esti transcrierea şi se pare atât de ciudat.
    Şi de ce medicul nu ar fi avut-l pe podea?
    În cazul în care nu toţi medicii ştiu cum să efectuaţi CPR?
    Gah!
    Şi a ţinut oprator repetarea "pe podea" prea ...
    Este tot atât de nebun ...

  11. feyaya spune:

    asta-i bună de observare. Eu chiar nu pot crede oamenii sunt încă vorbesc despre toate "emoţie" a prezentat la memorial. Pentru numele lui Dumnezeu, nu am vedea o naibii de rupe! Pun pariu că singurul lacrimi s-au noroc de la fanii care a câştigat bilete. Oricum, am încercat să comenteze pe cel mai recent post, dar nu se afişează un "prezintă comentariu" buton; oricine altcineva cu problema asta?

  12. giggsey82 spune:

    Vocea este un bun punct de easliy dar puteţi modifica vocea suficient pentru a te opri fiind uşor de recunoscut alte lucruri sunt de remarcat în primul rând modul în care el se plimba de la faţa michaelesque, şi de ce este el cu ochii larg şi într-un mod zambitoare, dacă el ar fi fost într-adevăr MJ este pentru că e al naibii de realizat pentru el de fapt, am reusit

  13. The Silent One spune:

    Aparent, tipul numele este: Darryl Phinnessee. Deşi, trebuie să se afirme că distanţa de la partea de jos a lui nasul în partea de sus a lui buze pare ginormous. O astfel de mici nas.

    Nu am putut lăsa un mesaj pe noul post. Deci, eu sunt aici lăsând loc, sperăm că vă ajută.

  14. odettebennet spune:

    hello ... a tăcut o da .. am vazut HV Carlo's pics mai devreme ... de asemenea, şi o fac găsi anumite similarites .. Cu toate acestea m jus cauză Bou vârsta lui .. da, dar acesta este un drept legal arata ca un .. der sunt 100s în LAalone ... deci dats NT o problema .. neways i jus vrea să spun Chiar mi-a dat dor de MJ .. I KNO el este ALIVE.BUT am stim ca nu va efectuaţi din nou pe scena ... (Sper ca COMS Înapoi) GUYS putem să-l aduci înapoi? ? WAT DACĂ SUMONE face toate astea WID-i privesc? Sper că e în siguranţă!

  15. MyBelovedMJ spune:

    Ei bine înainte, de necunoscut cântăreţ apeared pe scena cineva a spus: Te iubim mai mult, alaturi de noi pe Michael. Ehh destul de ciudat

  16. Andrea spune:

    Tot ce ştiu e că tipul care a cântat la începutul suntem în lume, speriat rahatul din mine (scuzaţi limba), dar este adevărat! Mă îndoiesc MJ a fost - pentru ca nu stiu ... ca a fost înfiorător. Haha.

  17. Sosh spune:

    To The Silent One:

    Există o mulţime de impersnators, dar cred că Carlo Riley ratează important pe semnătură de la Michael: nasul lui diferă de la prea mult. Eu cred de asemenea, Carlo are o privire mai mult asemănător cu Johny Depp, în unele poze.

  18. noisehammer spune:

    ey baieti .. Cred că ei doar o coincidenta!
    ^ ^ Dar foarte interesant cum se arata ...

    la urma urmei, MJ este încă acolo

  19. MyBelovedMJ spune:

    Clona este un om numit Navi, puteţi să-l vezi pe un link dintr-una din celelalte site-uri de aici .. El aproape excatly uite ca Michael, expectt câteva lucruri. Vocea lui, lui plimbare, ochii lui. Check it out, şi veţi vedea ce vreau să spun. Michael este viu

  20. Sara spune:

    Am găsit asta,

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Nu am nici o idee daca acesta este adevarul ... .. dar cine stie?
    Citeşte în el.
    Vezi ce poti gasi!

  21. MyBelovedMJ spune:

    Am scris-o, unele dintre ele se pare că Michael fel ar pune-o. Dar mabye este doar cineva care vrea bani din asta, care leaged acesta. Nu ştiu.

  22. Andrea spune:

    Doar citeste acest lucru --

    "În cazul în care, aşa cum este de aşteptat, la gig este un mare succes, va fi repetată în Londra şi în lume.

    Şi Jacko se va efectua de asemenea, la O2 Arena de dincolo de mormânt. O uimitoare de viaţă ca holograma va fi folosit pentru a-l face să apară pe scenă. "

    Hologramă nu-i asa? Haha. Pun pariu ca va fi el. Fără îndoială.

  23. feyaya spune:

    holograma, nu-i aşa? bine că e posibil. will.i.am amintesti cand a aparut ca o holograma pe CNN pe zi a alegerilor prezidenţiale?

  24. supermom75 spune:

    ok aici este meu lookon aceasta prima parte de o poveste a fost Michael prăbuşit la etaj, în camera lui, atunci el se află pe patul lui de către medicul meu de întrebări cât timp a fost la doctor nu toată lumea a fost implicat nici o teamă în voce de asemenea, au existat bucatarii thereand gărzi de ce nu a fost acolo un gardian de la camera hmmmmm nu a crezut că şi de ce nu ti-a dreptul de apel, atunci când s-a întâmplat şi el a fost cu el pe cale de acolo nu a fost cu el pe drum acolo el nu a semnat cu moartea certificat pentru ca el stie ca nu este mort, Michael a fost frică de ac şi durere asistenta spune la ştiri el însuşi n-ar injecta http://gretawire.blogs.foxnews.com/2009/07/08/our-full-interview-michael -jacksons-asistentă / şi în cazul în care medicul nu a injecta el cine a făcut pentru a asculta toate cele trei video de la asistenta lui este profundă şi foarte bune informaţii pe Michael I vor găsi mai multe informaţii cu privire la acest lucru şi în măsura în care este creierul afara ei ar putea încă de a avut o cutie de facut pentru James Brown hmmmm

  25. goslinger1 spune:

    În cazul în care putem vedea clar că "Michael", la O2 conferinţă nu a fost real Michael-apoi de familie trebuie să ştie ceva despre asta!! Adica, hai! Ele nu au văzut că video? Este deci evident că acest lucru nu este Michael. . . el pare a fi mult prea tineri, oricum.

    Ştiam că dacă cineva a fost copiat de identitate al unui membru de familie, mi-ar fi supărat! Aş lua autorităţile implicate.

    Hmmmm. . . . Nu e nimic de acest fel. Familia este doar merge împreună cu el pentru un motiv.

    Foarte ciudat. Din moment ce nu este Michael-Unde a fost de real Michael şi de ce a fost el nu putea să participe la această conferinţă de el însuşi? Nu există înşelăciune întâmplă aici şi de familie, este implicat.

    În timp ce noi, fanii lui, sunt sperii de a spune, "Ceva nu e chiar aici", în care nu sunt creşterea orice steaguri sau interogatoriu un lucru! De tata, Joe, este un alt doresc autopsie. Acest lucru pune în mine. Orice idee de ce acest lucru ar fi? Şi de ce e acolo, sa vorbesti despre o astfel de lipsă creier? Asta-i chiar ciudat.

  26. giggsey82 spune:

    Este destul de plausable că nu este necunoscut cantaretul MJ, deşi el are o izbitoare reseblemce şi am fost imediat atras de el, ceea ce este îngrijorător, chiar mai mult, după trecerea în revistă a picior de Memorialul este doamna senator a făcut o uşoară icni ea începe să spună care 25 ianuarie a murit apoi se corectează pentru a iunie ar putea fi faptul că MJ, dacă el este mort, într-adevăr, a murit mult mai devreme decât s-au spus iw ianuarie şi ca lookalike nu a fost în măsură să efectueze cele 50 de gig de rezidenta, de oameni în ştiu luat într-o panică şi a decis că acesta a fost Destul de lume trebuie să ştie MJ a murit

  27. Andrea spune:

    Tocmai am urmarit un interviu cu femeia este un purtător de cuvânt al familiei Jackson şi când a fost întrebat de ce nu deschide o cutie nonchalantly ea a spus ".. din cauza pagube de a face fata lui, atunci când au încercat să-l învia."

    Bine, bine. Sunt sau nu medicul cardiolog. DAR UHM. De când ating faţa au nimic de-a face cu a face CPR şi încercarea de a reînvia cineva dintr-o asa-numita "stop cardiac".

    Acesti oameni sunt teribil de la încercarea de a face moartea pare real.

  28. dinamită spune:

    dreptul dumneavoastră de Andrea că nu sunet prost, doar ca se dovedeşte chiar mai mult ca totul a fost fals

  29. DawneVee spune:

    Acesta a fost un foarte bun post. Repartizare a fost cu alţii, pentru că vei ajunge la toate punctele cu privire la ceea ce sa întâmplat sau nu se întâmplă pentru că de fapt pe 25 iunie.

    Să păstreze dezgropare adevărul MJ fanii ...

    A fost exact 2 săptămâni de astăzi, deoarece el "a murit". Cât timp un organism poate fi conservate pe gheaţă înainte de a începe doar decaying?

    Am citit că la ştiri că prea autopsie oameni au creierul lui şi încă mai sunt analiza şi după ce a fost dat înapoi la familie, atunci ei vor îngropa MJ.

    Ciudat, doar ciudat ....

  30. monij spune:

    Pentru a Silenţios o: dublu pare a fi o în ambulanţă ... uite cu atenţie la partea superioară a buzelor pe bărbaţi. În ceea ce priveşte repetiţie picutre, greu de spus. Este un pic neclare şi prea multă lumină şi de imagine este luată de la o distanţă .. dar arata MJ.

  31. monij spune:

    giggsey82: aceasta idee de MJ mor mai devreme traversat mintea mea, de asemenea, că este, probabil, de ce-au trimis la dublu la conferinţă, pentru că MJ a fost mort. Dar ma gandesc la asta, el a fost de numai 3 minute un discurs (ar fi putut fi de câteva secunde, fără a pauzelor), sunt sigur MJ ar fi fost în măsură să adresa presei, cu excepţia cazului în care acesta a fost deja mort, sau, poate, foarte, foarte bolnav pe deathbed .

  32. dinamită spune:

    da de tip în ambulanţă didnt arata ca el la toate buzele şi nasul uitat diferite, IM convins-o a fost el la repetiţie,
    Imi amintesc ca am citit un articol spun că a 6 luni pentru a trăi 6 luni şi 1 zi mai târziu Hes mort,
    că articolul a fost adevărat sau format?

  33. annieareyouok spune:

    uită-te la asta! pentru a arde mai mult în vedere că el este plecat? care a lansat o declaraţie ca asta?

    http://www.people.com/people/package/article/0,, 20287787_20290557, 00.html

  34. DawneVee spune:

    Andrea,

    Am lăsat acest comentariu într-o altă secţiune, dar asta ...

    Entertainment Tonight susţine o sursa le-a spus că ei au avut-o cutie pentru MJ la privat de vizionare şi s-a uitat paşnică şi arăta ca el a fost de dormit.

    Ei bine, dacă ai auzit că spokeperson a susţinut-o cutie a fost închisă din cauza daune la fata lui şi această sursă de pe ET creanţelor a fost deschis un sicriu şi MJ uitat paşnice, şi pentru numele lui Dumnezeu, care este de a spune adevărul!
    Aici este link-ul astfel încât să puteţi citi-te:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Toate aceste "surse" mai aproape de Jacksons nevoie pentru a obţine povestile lor, înainte de a raporta direct la camerele de luat ...

  35. mysticallymagestically spune:

    @ Andrea: Wow. Bine, să îşi asume doar pentru o clipă că el a făcut-au extins facial daune (indiferent de motiv ... cum este puţin probabil). Există metode de aplicare a make-up (caz în care familia Jackson ar fi putut cu uşurinţă a cumparat cele mai bune servicii post-mortem din lume!) De a face orice persoană care căuta într-o singură bucată. Asta-i o astfel de prostie scuza, nu pot ajuta, dar râde la nebunie de tot.
    Oricum, cred că acest post sume până în cea mai mare parte de ce am interogatoriu legitimităţii sale "moartea" departe de mai sus orice altceva care pare a fi cu miros de peşte. Totul despre iniţial de telefon şi de medicul fiind în vecinătatea doar nu se aduna.

  36. supermom75 spune:

    Asiguraţi-vă că toate Checkout meu info sub această secţiune Mystery Singer "Suntem de lume 'a straniu asemănător cu Original Michael Jackson în comentariu va fi un mazed i chiar a găsit info că băiatul a venit şi a spus înainte Michael Jackson nu a atins-l şi întregul caz info că nimeni nu a spus public de asemenea, pe vitigilo şi o pagină care arată lui Michael piele schimbare i love michael şi eu nu sunt întâmpla să nu mai caut pe el şi i-am lucrat, pentru a ajunge la fundul i miros joc incorect

  37. feyaya spune:

    DAWNEVEE, care este exact ceea ce m-am gandit la asa-numita lui corp. acesta poate fi pastrat de atata timp, nu-i asa? Am auzit acelasi lucru despre creierul lui. Sunt doar intrebam cat de departe vor stretch asta. în curând se va anunţa o 4lea autopsie şi ce nu. E doar ridicol. L-am văzut pe ambulanţă imagine de el astăzi pe o revistă în Walmart şi chiar dacă am fost convins că, înainte de aceasta nu este Michael, în care imaginea, că a fost doar reaffirmation, deoarece acesta a fost extinsă; cu siguranta nu a fost Michael.

  38. wndrwmn67 spune:

    Am fost pe cale să-mi iau copiii la Chicago, de azi şi a făcut un CD pentru a asculta de toate de la Michael Jackson melodii pe care nu am mai auzit. Unul dintre ei a fost incasabil şi am auzit următoarea linie şi a avut un "aha!" Moment: Poate că el a însemnat acest figurat, dar s-ar putea foarte bine, au fost literală.

    Linia de la piesa "incasabil:"

    "Acum, nu vă puteţi opri mă gândeam chiar crezi
    că, dacă-mi bloc, pe care le-aţi făcut dumneavoastră lucru
    şi când mă îngrop sub toate dvs. de durere
    Sunt ferm razi ", în timp ce surfacing".

    Trebuie doar sa stii niciodata!

  39. wndrwmn67 spune:

    Oh, şi încă un lucru ... asa mi crezut exact ... cu tot de la crud paparazzi, acolo, vrei să spui să-mi spună că nu o singură unul dintre ei a reuşit să obţină o imagine de Michael Jackson, după moartea sa? Această imagine ar valora o avere şi nu pot înţelege că nimeni nu a fost capabil la spre a lua un fel!

    Şi da, a facut cineva captura povestea sicriul după memorial service? Cel pe care l-am citit a fost listat pe MSN pagina a declarat că nici sicriu sau dricului după ce a fost văzut de la Memorialul de servicii. Nu ştiu de valabilitate de această declaraţie, dar aceasta nu face o minune.

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/08/2009-07-08_rest_in_peace__maybe_stars_next_stop_is_a_mystery_as_gold_casket_is_wheeled_back.html

  40. supermom75 spune:

    MEDA Minciuni MICHAEL CHIAR spune acest lucru în acest videoclip, împreună cu amintesc MEDIA menţionat MICHAEL chiar acum DECIDE SĂ demasca copiii chiar înainte moare HE UNMASKED LE-a lungul timp în urmă PE FOX spectacol de tone de HOME VIDEO LUI I şi noi Micael ŞI întâlnit şi au ŞI SĂ NEVERLAND cred că el ar FAKE doar pentru a ajunge departe de FAKES ÎN LUME

    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  41. melia8383 spune:

    Asta ar putea fi false, la fel ca şi de certificat de deces. Dacă toate acestea plans, ar fi de făcut acelaşi lucru la Memorialul de serviciu, ca nu se va schimba în termen de 30 de minute. Copiii nu au nici un tip de emoţie. Acestea ar fi de cel puţin plans. Dar dacă ei nu au avut. Din toti oamenii acolo cu radare nu theres alte imagini, altele decât lui "ultima fotografie?"

  42. melia8383 spune:

    Şi cum au luat o fotografie de MJ în "salvare" în cazul în care a fost de corp blocarea ferestrelor? Ambulanta nu au avut pe sirenele. Şi dacă el a făcut "muri", se pare ca joc incorect! De ce nu ar lua în familia unui avocat? Şi de ce nu au ei "ingropat" de corp?
    Ele pot planifica un "memorial", care costa cred. 1.4 milioane sau poate 4.1 milioane
    (că ei nu sunt de plată), dar acestea nu pot găsi un loc pentru el la "merge?"
    Acest lucru se da-mi o durere de cap!
    Ceva nu se pare corect!

  43. He.is.alive spune:

    Se pare ca o turmă de impersonators se face semn şi la apelul la "pas" în orice moment un aspect de MJ viitoare ... asta este un baiat, Carlo, mi se pare este cel mai convingător, dar! buzele lui sunt prea rotund, prea perfect. În cazul în care un chirurg plastic fix buzele să arate mai mult ca MJ facem, ar fi aproape imposibil să-i diferenţa în ceea ce pare. Cu toate acestea, care nu are cont pentru sunet de voce si vorbire, mers, si ... .. de dans!

    Această scenă "moarte" a lui MJ este din ce în ce mai misterios de minute de aproape, dar, un lucru este sigur: prea mulţi factori, vorbesc de la păcăleală în scenă de moarte atunci împotriva sa. Cu toate ne blogging contribuind diferite observaţii şi alte informaţii, acesta devine mai mult şi mai mult, probabil că nu există cu siguranţă înşelăciune aici!

    MJ uitat foarte bolnav şi slab în cursul procedurilor judiciare, în pijamale şi de toate. Din acest motiv, este foarte posibil ca numai impersonators a apărut în locul său după asta. Tipul care a apărut în pressconference Londra a fost o alegere proastă rău, acest lucru ar trebui să Carlo au fost trimise în loc de a face mai beleivable.

    Două posibilităţi veni în minte: 1. MJ, fie au murit înainte de cale 6 / 25, sau, 2. el a scapat, înainte de 6 / 25, este în singurătate şi de atunci este de a primi îngrijire de mijloc de a restabili fosta sa-l la sine ca cel mai bine ca s-ar putea face.

    Interesante stiri despre acest "jurnal" un blogger a descoperit info despre derekclontz.com .... şi .. cum este "spun" de către mass-media ...

    Despre media: ele sunt acum drogat cu privire la toate droguri info emergente şi o dată ce au venit de la faptul că, noi "info" va fi floated să ţină publicul în "seducere" mode, ceva de-a distrage departe de concentrându-se asupra faptelor.

    Acest lucru este cu siguranţă o perioadă de timp pentru a fi un sceptic!
    Multumesc pentru citire ..

  44. DawneVee spune:

    Am văzut că revista de la Wal-Mart de altă zi cu imaginea de MJ în ambulence. Cred că a fost OK! Magazine.
    Şi da, de când au dat-o în bară de noi toţi am o arata mai bine si am doar stared la el şi-l şi stared la intrebat de ce fata lui privit umflat şi "nu este drept."
    Nu a existat niciodată nici o menţiune de gura la gura recessetation (ortografiate greşit ştiu) a fost acolo? Numai CPR nu-i asa?

    Bun, deci stim ca nu au existat paparazzi prezent, atunci când a venit ambulanţa. Sau au fost acestea?

    Vorbind de la ambulanta au fost acolo ... ferestre pe laturi ale ambulanţă? Toate l-am văzut au fost cele de pe uşa din spate.
    dacă cineva a cedat un pic de MJ, printr-un geam de la uşa din spate, imaginea ar fi fost luate "drept" întrucât această fotografie a fost luată la un unghi.

    Bine am făcut eu confuz în această seară.

    MJ! Unde esti? Vino ieşi oriunde ai fi!

  45. dinamită spune:

    De ce didnt Britney Spears merge la memorial, am auzit că a vorbit foarte mult b4 a murit, el a 2-a spus-o să renunţe la muzică după ea circ tur b4-l ucide-o si
    2 petrece timp cu copiii ei cauza acolo tot ce contează

  46. supermom75 spune:

    silenţios un Sunt foarte currious despre această persoană MySpace Sunt întâmplă să te uiţi în el a făcut-o să îndeplinească michael care-l face un posibil plătit dublu dacă vă uitaţi în pics lui ebiny pic arata la fel ca de abanos acoperă de Michael lol Nu pot sa cred acesta Alor sale pics seamănă cu Michael Jackson pics pe Google

  47. Sosh spune:

    Îmi place aici aceste discuţii. Prognoza Meteo MJ prefacut moarte sau nu, el este foarte mult in viata de pe acest forum.

    De acum, nu pare să albină mai multe mărunţişuri de ultimă oră vine în fiecare noastre. Unele sunt de departe preluat, unele ar putea fi foarte real.

    Cred că putem fi siguri că toată chestia asta cu moartea este o înscenare sau cel puţin a unor foarte ciudat lucru se întâmplă.

    Poate că Michael a fost mort de câteva luni şi a familiei sale au avut deja o înmormântare. Asta ar putea fi un motiv pentru care ei aproape nu lasa o lacrimă pe memorial, iar organismul nu este încă ars (sau este deja).

    Dar nu ar fi dificil, dacă MJ a murit câteva luni în urmă de a menţine aceste ştiri de la scurgeri?

    Este de familie de aşteptare cu adevărat de înmormântare pentru că ei ştiu ceva se va întâmpla (Big întors de la Regele Pop?), Sau sunt ele aşteaptă atât de mult pentru a nu înregistra vânzări cer înalt şi să aştepte până la AEG-a terminat the'Last repetiţie "DVD-ul pentru a creşte vânzările pentru acest element?

    Sau pur şi simplu nu există nici un corp pentru a burry cimitir şi nu este dispus să coopereze pentru a face un mormânt pentru un sicriu gol?

  48. supermom75 spune:

    http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html
    Michael a murit la 25 iunie dreptul citit acest lucru şi să-mi spui dacă youi cred Michael coppied regele Elvis acum OMG

  49. ladylee1979 spune:

    asculta la versuri de morfină pe Michaels de sânge de pe album dancefloor Hes cântând despre el menţionează demerol dependenţă de mai multe ori?

  50. Sosh spune:

    @ Supermom75:

    Elvis nu a murit pe 25 iunie, totuşi, că articolul despre totul fiind o hox este de la 25 iunie 1978. Poate că Michael a fost mult mai inspirat bij Elvis şi moartea sa decât noi toate cred.

  51. bexuk spune:

    Şansele de a MJ încă în curs de achiziţie sunt în viaţă mai puţin şi mai puţin cu fiecare nouă zi.

    Se pare ca familia vizualizat corp cu o noapte inainte -
    http://uk.news.yahoo.com/1/20090710/ten-jacksons-viewed-open-casket-before-t-c60bd6d.html

  52. bexuk spune:

    Ok, aşa că am început să cred că a fost Michael Jackson a fost de fapt mort până când am văzut asta-asculte ce spune La Toya-'Michael Loves lui fani, stiu Hes uitam fiecare dintre dumneavoastră, mulţumesc pentru că a venit la el şi de sprijin "

    WTF???? Pun pariu Hes în Bahrain watchign tot SAGA despături! Ne pare rău, dar cei ce nu sunt pe cineva care tocmai a pierdut fratele lor ar spune.

  53. Mojofi spune:

    Ţi-au spus de Resuscitare, care a fost făcut pentru el acasă rupt coaste? Cred că a fost un pic trist? O Doamne ce ar trebui să credem sau crezi?

  54. Credinta spune ca:

    Im intrebam, cu privire la diferite elemente, precum şi de faptul că noi dont know unde este corpul lui Michael ... daca nu ar deveni o leguma?
    El a fost într-un fel de comă, acesta "a crescut" cu multe daune, asa ca este o leguma.
    Asta ar putea explica, de ce a strigat Paris întrucât fratele ei nu au nici o emotie.

  55. Goldie spune:

    Doar timpul va spune dacă Michael prefacut moartea sa
    Am înţeles de ce l-ar face asta

    dacă am fost Michael I-aş fi făcut ca să scape
    mass-media şi a ect.

    el havent taxă de copii, copii în vârstă, care spune prieteni, de oameni şi totul ca seacreats.
    Poate aşa o să-i spuneţi lor le vor fi mai vechi oraş suprapopulat.

    Ne pare rău patru meu englez Sunt din Danemarca

  56. Angel36 spune:

    Acum, se spune în sicriu se printr-un tunel secret la Nokia centru şi că, de asemenea, în cazul în care trece prin jacksonsisters acolo pentru a rezervoarelor de fani.
    În cutie este acolo în tombe de motown şeful Gordy.

  57. bexuk spune:

    Am uitat să pun link-ul pentru Michael trei surori vorbesc de la Nokia, teatru, este -

    http://www.tmz.com/2009/07/08/janet-michael-will-live-forever

    Ascultaţi La Toya

  58. Andrea spune:

    Sunt de acord cu bexuk! Latoya ar fi un dezastru pentru a păcăli! Haha. El este în viaţă, este pur evidente.

  59. quesarasara spune:

    Nu sunt sigur ce protocolul este în California, dar unde stau (în CP), în cazul în care există o urgenţă care implică cineva nu respiraţie, cyanotic (albastru, rece, leşin puls), şi, în orice tip de respiratorii sau cardiace primejdie - avansat suport de viaţă se numeşte. Acest obicei, conţine o Suburban tip de vehicul cu o defribulator şi de certificate de personal pentru a se asigura intubation şi suport respirator. Am menţionat zile în urmă că CPR a fost făcut pe piept superior (de plex brachial) dacă vă uitaţi la poziţionarea corectă a CPR, este făcut în apropierea (ţol sau aşa ascendentă), de la xyphoid proces (în apropiere de punctul în coaste ) si te faci de obicei, 15 comprimari piept şi două respiraţii sau pompa de ambu sac o dată la fiecare două secunde. Mă întreb dacă în ambulanţă au avansat suport de viaţă? De asemenea, de ce nu au un medic de defribulator la bord în ţara de origine în cazul în care el a fost astfel de "potent" medicaţie. Noi încă nu au nici un indiciu cu privire la ce medicaţie, dacă este cazul, medicamentul a fost folosit şi în ce măsură. Este foarte posibil ca nu a existat nici o medicaţie în sistem. De asemenea, este foarte posibil ca diprivan ar putea avea părăsit sistemul, ea are doar o jumătate de viaţă de 2-4 minute şi care aveţi nevoie pentru a fi pe o picurare pentru a avea ca efect al drogurilor. De asemenea, rapoartele de autopsie toxicologie şi nu trebuie să fie publice. Familia poate atinge o affadavit sau de un fel de clauza de confidenţialitate cu judeţul, astfel încât niciodată nu este eliberat. Cred, care au lucrat într-un spital, se pot achita de oameni precum şi pentru a menţine lucrurile linişte, sau închirierea de PR pentru a obţine acest lucru. PR-au angajat să pună în pretenţii cu privire la elefant om de oase şi de hyperbearic camera.

    În cazul în care este sale de PR? Ştii că trebuie să aibă pe cineva punerea rapoarte şi încearcă să clar lucrurile până acum? Or, acest lucru este un circ media, pentru a permite timp pentru Michael la odihnă pentru tur?

    Am de asemenea, cred că este extemely ironic despre multi-urmărită audio şi video multiple unghiular al lui practicarea cu dansatori. Notice piesa "Ei nu prea pasă de noi" este piesa e în practicarea HQ video şi audio. Toate că este o lipsă de audienţă? Si subliminale mesaj a piesei vorbeşte de volume, atunci când te uiţi la ea într-un context de evenimente care au fost de a se desfăşura în următoarele zile:
    Spune-mi ce a devenit de drepturile mele, eu sunt invizibile cauza te ignora mine? Parerea mea liber proclamare a promis libertatea acum, Sunt obosit de a fi o victimă a-ţi fie ruşine, ei 'a aruncat în mine o clasă cu un nume de rau, Nu pot să cred că acest lucru este de teren, din care am venit, Stii ca te-adevăr nu urasc sa spun, guvernul nu vrea să-l văd, dar dacă Martin Luther a fost de trai, el nu ar fi să-ţi fie:
    Nu merg pentru a pune întregul cântec în dar, ea nu este doar o tad bit ironic că această melodie este un battlecry de soiuri. Este scris pe el care doresc o mostenire pe care a luptat pentru dreptate, pace, precum şi dreptul de a fi acceptat printre adversităţii. Bine, bine vom stabili că el a fost un activist din multe puncte de vedere, aşa-acolo e un mesaj ascuns aici cred. Nu sunt sigur ce încă, dar lucrurile au început să vină împreună lent. Oricum, orice s-ar întâmpla toate dracu 'se întâmplă pentru a sparge pierde atunci când un obuz iese, fie că este vorba despre el fiind îngropat sau imagini sau de observarea de toxicologie sau rapoarte. Ştiu toate dracu 'se întâmplă să ne despărţim în vrac.

    Dar, e minunat pe care îl questionings dovada acum. Avem la întrebarea de ce e adevăr şi ce este de fabricatie. Cine a inceput acest site, se menţine în bună de lucru!!!!

  60. supermom75 spune:

    Da, dar mai devreme el a avut o scădere de deteriorate şi 2 din coaste nu a vazut un interviu pe care am făcut acest lucru nu a fost de CPR minciuni toate se află, de asemenea, s-a uitat de familie a spus ca el a fost atât de dormit um ok interviu despre ce se spune că au fost acolo nu a fost deschisă o casetă, pentru că fata nu a fost in forma după CPR OMG ce taurul nu am stiut ce ar putea deteriora o fată în timpul CPR haide acum, nu crezi în familie şi în mass-media ar trebui să GE împreună, înainte de a vorbi lol get there stories straight how much is the media being paid and i heard in an interview with michael long time friend and god father to his children that michael was not poor or broke he had bought 46 4×4 for the family to play on before he died

  61. Mojofi Says:

    hhhmmm please try adn get some facts for us so we know what the fact is really.

    Is MJ gone or not? All i get is more comfustion.

    Are we too scared to cry for MJ or we don't want to accept what we heard? Gandeste-te la asta.

    Am really sad and want to think MJ is even reading all this and laugthing at us.

  62. LeeAnn Says:

    At first, sorry for my english, I´m from Germany. I have a question. There were a lot of needle marks on MJs body? Ok, but why did the insurance company makes an insurance policy then? Are they blind? Or we stupid? Or what the f*** is going on here?

  63. wozniack Says:

    I have been following this blog for a week now. Bună. I can't remember if this was mentioned or not, but thought I would post: http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2248:michael-jackson-death-hoax-part-deux&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

  64. supermom75 spune:

    that is the whole issue the remarks about the needle wholes are all lies but around hi heart it is not i guess he was not bald and he was not 112 he was 125 and the doctor who was there dr murray was not even legal to give drugs to michael in the state of cali he was not licenced there sorry for my spelling i am spanish but also note the insurance company will pay if it was drug overdose but not if it was natrual causes confusing michael hated needles that is another mystery to me he hated pain so who gave them to him i was thinking the same thing @ques about cpr i am still confused about this too and now the body gaurd comes forward says he made the phone call and the jackson have him staying with them right now hmmmm just leave it to me i am really tryin to find this out as a friend to michael i owe him that much and if he did fake it i know he would be the only one to pull it off like this

  65. supermom75 spune:

    also i just found out that debbie rowe said she wanted her kids and now she asked for a delay she has to think about it himmm so who is talking to her and how much are they paying her to let go although she does not deserve her children diana if you are reading this step in girl cause that woman sold her kids off she even said my kids do not call me mum cause i am not thier mum they are michael children as i quote her love you mikey

  66. quesarasara Says:

    The needle marks, throat/neck injections are not facts. Those are RUMORS! We cannot believe these rumors. People around him (Choppra, his old PR woman, his father, his brothers) they are all saying they really didn't realize there was a drug problem. It's a damn shame that we believe these claims. Those drug photos on TMZ, were found in 2004!!!! Haide! We can't believe everything the media tells us.
    *And, you cannot possibly take 40 pills of xanax and perform the way he did on stage, let alone father children who say he's “the best daddy you could ever imagine”. It's fabrication people!!!! Listen to the family, the ones closest to him. They are really the only ones who know!!!!

  67. MyBelovedMJ spune:

    MY GOD. Latoya, shut be logged in a room lol. She just revealed the truth. She just said: Michael loves his fans, he always said family was 1st the fans 2nd. He is watching every singel one of you right now. Vă mulţumim pentru că a venit şi sprijinirea el. He loves you so much. OMG. Im glad that she aint my sister, if i was ever to hoax my death LOL

  68. ejay5131 Says:

    Maybe the reason they used the imposter at o2 was so MJ could leave the US without being noticed. Anybody remember Michael Jackson “Ghosts” he played like 5 different people in and you'd never know. The nurse, Cherilyn, was on Nancy Grace spilling her acid and she first told Nancy Grace she knew MJ all her life, then about 10 minutes later Nancy asks her when she first met MJ and she says” January 2009″. I'm sorry but isn't that only 6 months? And now they are repoting that when they raided Neverland they found syringes, IV drugs and major pills. UMMM, and no authorities looked into this?? I call BS. OKay and 40 xanaxe a night, come on, no tolerance of any drug would hold up to 40 pills a night. And about the congresswoman wanting to say Michael passed on the 25th of January and then corrected herself..she also called MJs daughter Katherine Paris, so she was obviously just confused. The media is stupid, they are all so worried about all the drugs, the allegations, the doctors, the paternity issue, the custody issue, the plastic surgery, poor Paris's tearless “breakdown”. wheres the body etc to really ask the real question…is this death for real?? But we all know how well the media controls peoples thoughts 1993 and 2004 ring a bell. Any person with a working brain saw right through all those lies. By the way here is the finale moment of the memorial with the the ” i'm alive and here forever”
    http://www.youtube.com/watch?v=Vz48zuOdt7c

  69. Samantha Says:

    But if that wasnt the real michael jackson wouldnt they have michael's real idenity? and know that it's not really him? and why would the imposter do this? Did he really die? UGH, its so confusing. But it's easy to beleive his alive, or not?

    but dead or alive, i love you michael you're in a special place in my heart. <3

  70. supermom75 spune:

    ok 40 xanax come on now my father is a doctor he said 40 would kill you at 100 lbs you should handle 1 ml if you take more then that you will sleep all day and you will be draggy if you take to much you will jus sleep all the time and you will be draggy the next day he said and michael had energy and he was not draggy they said he has sleep ap not possible my father said if he was taking 40x xanax

  71. supermom75 spune:

    basically 40 alone would kill him so the media is dumb

  72. Samantha Says:

    Oh, afew lyrics from His song “Blood on the dancefloor”

    To escape the world I've got to enjoy that simple dance
    And it seemed that everything was on my side

  73. stephykat Says:

    wherever he is..I hope he is alive, and reading this site which is not as public as one thinks, someone is reading..I hope he's laughing..he is a genius, marketing, unique and the most creative individual from this era..compared to Mozart, Shakespeare, Leonardo..a final revenge to evetyone who destroyed his career by their lack of creativity..man, such envious people all wanting a bit of talent plus the music mafia who only sees us singers and entertainers as profitable products..the more different you are the more hated u are..all focused on sexual issues that's all “normaloids” can come up with, but sorry..yes the promoters wanted their money back, family wanted money too, it's all an ultra capitalist i must have what he has world, except Cuba..maybe Castro wasn't that dumb, he did quite the opposite..create the best in evety area.I do hope this teaches everyone that true talent is born with..can't get it otherwise and to stop destroying art..why as there so much art during the Reinassance era? up to postmodernism?now?nothing..may Michael be an example and if he is alive please be happy, enjoy your world and yes, stick to your PC, and enjoy your masterpiece!!I'm at your feet and will follow your example of hard work at evety perfomance I have in the future.

  74. stephykat Says:

    ps watch the movie or better yet..”The Da Vinci Code”..about an order banned by the Catholic Church that does exist today, and is a well kept secret. You will begin to understand how certain people have left the gift of knowledge and art throughout the centuries and may help u understand a bit more about Michael and his messages to the world.

  75. supermom75 spune:

    you have to think his whole family was hurting in money too he owed AEG he had so they say then there is the mother went bank rupsty hmmmm but yet he was still spending how is this very confusing i used ask michael how are you still buying stuff while you are in dept he was silent about his money issues never talked about them ony the media did so the media could be way behind what michael really had and what he still needed to pay think about it how would the media know ALL his money issues got you wondering huh

  76. curious_george Says:

    Bună ziua tuturor,

    Please discuss the following…

    With so many blatant inconsistencies and things that don't add up, why is just “us” here who are questioning things? How come people in the media, at least 1 or 2, are not asking the same questions we are? Doesn't anyone else find this very strange?

    If MJ's death really was all a hoax, why are law enforcement and the coroner's office going along with it? Doesn't that seem impossible to believe? Obviously they have a body they believe to be MJ. If it's not the body of MJ, whose body is it? And in the case of a celeb like MJ, don't you think they would have verified his identity through dental records or something? I have a really hard time believing that paramedics and law enforcement and the coroner's office would be “in on” a hoax. You would think that someone would leak something to the public if there were any suspicions of something being amiss? Or hospital staff?

    Or someone from MJ's staff…..don't you think someone would have come forward, even anonymously, to raise suspicions such that it was actually in the mainstream news?

    And the video of MJ at the London announcement; it's so no him…yet I see pictures from this on the news all the time. Surely his family would know that wasn't him, surely any media people or paparazzi who've followed him would also be questioning this………so how come nobody has except us?

    How come nobody from CNN or major media has publicly questioned why celebs like Liza or Liz or Diana Ross or Oprah, etc. have been absent? Are the media just afraid to come across as insensitive so they don't ask the same questions we do?

    Why has nobody in mainstream media questioned why the ambulance left MJ's home that day, driving slow, no siren or lights….?…though it was reported doctors worked on him for an hour at the hospital?

    Where did the picture come from, the one of him supposedly in the ambulance? “WHO” provided this picture to someone? Was it a paramedic who took it with their cell phone?

    Why has nobody questioned the fact that none of the family members, children included, were seen to have any tears….not a one of them. A lot of squawking and dramatics but no actual tears.

    How come nobody in mainstream media, Jackon's family included, is pubicly questioning how the doctor was present at MJ's home that day, doing CPR on the bed when anyone knows that CPR should be done on a hard flat surface?

    So much doesn't make sense but it doesn't seem to me that anybody who has the ability to really publicy ask the questions is doing so…why?

  77. bghoppy spune:

    curious-george, I'm not sure what you are trying to say. Most of the question you have asked are why we all believe it hard to believe he is actually dead. How do we know there is actually a body? And why would coroner & PD go along? THIS IS HOLLYWOOD, BABY. That coroner's office has it's own TV show “Mission Road” (I don't know how that's legal in the first place, allowing a public official office accepting money to be a reality show that also stars dead people, who cannot consent.) And the police say that 2 weeks after a multi-millionaire died, they are now beginning to suspect foul play, but are going to wait 2-3 more weeks before investigating that angle, not to mention the death scene being opened and then researched later (about which I hear news people say that that might have given people time to remove evidence, but what seems more likely is that people would have PLANTED evidence.) I suggest reading up on some more historic posts on this site under all the articles to answer the rest of your questions and then we can discuss.

  78. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg omg ppl is this a photo of mj's open casket?? can sum1 explain plz i hope its not… michael is alive i know it….

  79. curious_george Says:

    bghoppy,

    I have read all of the posts. And I'm left wondering why nobody but posters here are questioning the inconsistencies and things that don't add up. Why isn't someone from CNN or some other major news outlet asking the same questions we're asking? The inconsistencies seem so blatant and obvious to me……….and I'm just Joe Q Public.

    Why isn't Anderson Cooper or Soledad O'Brien pointing out the same inconsistencies that we see? You think the media would be all over a story about a famous celeb staging his death?!?!

    The fact that nobody is questioning the many things that don't add up, makes it appear that a whole lot of people are in on this…….but wouldn't that be risky? The more people in on it, the greater the chance that someone will 'talk'?

    On a side note, I was watching part of the memorial on Youtube this evening. When they were singing “We Are the World”, I was floored to see MJ's kids in the front row, smiling ear to ear and singing along….almost like they were on stage at some school concert. Bizarre. I can't even imagine being that happy and jovial when standing a few feet in front of my father's casket, not even 2 weeks after he died. The whole memorial, frankly, was rather surreal and phony in a lot of ways.

    I can understand why MJ would have wanted to 'disappear' and get away from the stress and pressure and demands and money issues and media………but to stage your own death, and your family members to be a part of it, there is something very unethical and creepy about it.

  80. dinamită spune:

    Omg where did u get that picture from? we still cant see his face on it

  81. curious_george Says:

    TO: MichaelJacksonIsStillALive……..take a deep breath! That picture is most certainly not of MJ in the casket; that's a picture of MJ kissing James Brown (in casket) on the forehead:

    http://allieiswired.com/archives/2006/12/michael-jackson%E2%80%99s-farewell-kiss-to-james-brown/

  82. Andrew Says:

    That is NOT a picture of MJ coffin. It is actually a picture from James Brown funeral, he had the same type of coffin, and the person kissing Brown in the coffin is actually Michael.
    You can see another photo here
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468×304.jpg

    Michael is alive, people!

  83. TheTruthSeeker Says:

    To be honest, when I first looked at that photo, the person who was kissing the body looks more like Michael to me… And I don't know, could it possibly be photoshopped?

  84. m2kg spune:

    That's Michael kissing James Brown when James Brown passed away.

  85. m2kg spune:

    Supposedly, it's the same casket just a different interior.

  86. ejay5131 Says:

    That is Michael Jackson at James Browns funeral..

    To”michaeljacksonisstillalive” post#78

  87. idontknow spune:

    That's not a photo of MJ's casket. It's a photo of James Brown's open casket – MJ leaned over and kissed him on the forehead.

  88. wozniack Says:

    michaeljacksonisstillalive, that is not his casket. It's a photo of him kissing James Brown's casket: http://www.strangecosmos.com/content/item/122258.html

  89. mjlives Says:

    @MichaelJacksonisstillalive
    that's not a picture of mj's casket it's actually MJ hovering over James Brown's casket. strange though that he too had a gold plated casket, and that MJ supposedly died exactly six months to the day that james brown one of his idols did (december 25)??

    also somewhere else on this site people were saying the hands of the o2 guy don't match MJ's therefore he had to be an imposter. well i studied the lines on both hands carefully and i have to say they're pretty similar. it could've been MJ. but if it was it raises all new questions- why was he acting so trippy and out of it? why did he keep saying “this is it” as if he knew he wasn't going to be around much longer? maybe that was the final time he would ever stand onstage in front of a crowd and the realization of it made him act weird.. cine stie. all i know is this whole thing doesn't add up. i'm not much of a mj fan love his music but didn't pay much attention to his personal life (none of my business) so im definitely not “in denial” or anything frankly if he died in a way it's good as he won't have to put up with the pressure of crazy fans and huge debts and always being in the limelight god knows he probably deserved some downtime but this whole death thing has been shady from the start and i like many of you won't stop wondering until we get some real answers for once

  90. smileygirl24 Says:

    omg MICHAEL is really alive
    someone pleeeeeeeeease explain this picture for me please?
    Is it really what i think it is?
    Michael kissing his impersonator on the forehead OPEN CASKET>?
    Or am i just going crazy?? LOL

    OMG am like freaking out I Love You Michael FOREVER !!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  91. supermom75 spune:

    lol no sorry that is james browns and mj kissing his forhead sorry @ michaeljacksonsstillalive lol love the name

  92. Sosh spune:

    That picture from the open casket seems to be placed on an odd location (next to a parking lot?)

    Also there are no people easily recognizable. And the person that bends over the casket looks like it could be MJ (compare hair and his pale hands). Could this be pictures from James Brown funeral? He had the same casket as Michael.

  93. supermom75 spune:

    @currious_george mike had the money and the brains and the mean to get what ever he wanted in life so let me tell you this if you were famouse and you hade billions of dollar and then you started feeling like you company was tryin to wear you thin and your staf was taking advantage of you and the media was talking bad about you and you had dedicated you life the world tried to make it a better plae healed children around the world made guiness world records for most charities buy a music artist and everyone just wants wants wants and jermaine he keeps talking about how michael wanted this jackson 5 reunion far from it he did not he had talked about the jackson 4 with his kids but he never wanted to work under his father again with his brothers jermaine was hurting in 2007 he was broke was having his children sleep in the same room as him and his girlfriend janet had perscription made out to her in other ppls names by the same doctor mj used so there is alot to ask for help here don't you think he work really close with the white house and with the police alot so i think he decided to make a mess at first and open up the worlds eyes to the pl around us and the sick media that is destroying our beautiful planet and corupting our children

  94. Dutch Says:

    If you ask me, that image is an image of the open casket of James Brown with MJ saying his goodbyes to the Godfather of Soul

  95. AnMJfan Says:

    The photo that is showed 2 posts above is Michael Jackson and the open casket of James Brown …

  96. LeeAnn Says:

    @ MichaelJacksonIsStillAlive: That is MJ on the Casket of James Brown.

  97. VanillaCream Says:

    It´sa pic of the coffin and memorial service of James Brown. And as you can see: Michael kisses James goodbye.

  98. Dutch Says:

    Just some food for thought….MJ headlines in 2009 prior to his “death”:

    1.7.2009: – Rumor surfaces that MJ has only six months to live. http://scandalist.thefablife.com/2009-01-07/enquirer-gives-michael-jackson-six-months-to-live/
    3.7.2009: Announces “This is it” tour
    5.16.2009: Rumor surfaces that Mj suffers skin cancer. Just read the following http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article2432611.ece
    5.23.2009: 5 first dates of the This is it concerts postponed. http://showhype.com/story/michael_jackson_postpones_this_is_it_tour_dates/
    6.12.2009: Allgood entertainment files a lawsuit claiming $40 million – http://www.qdmag.com/allgood-entertainment-files-40m-lawsuit-against-michael-jackson/

    6.25.2009: MJ “dies”?

    If you ask me….it is too much coincidence all together, especially when taking notice of all the mysteries, contradictions and smokescreens after his “death”. Moreover, it seems after his death no one in the media is questioning anything about what was happening in the recent 6 months and I keep asking myself the question “Why?” Why are they jumping so much on the drug related issues, like they want to shove it down my throat with force.

    Again, I have mentioned before, I was not a fan of MJ (I am a metal fan to the bone), but the extensive media coverage made me extremely curious (and suspicious).

  99. carelesslove46 Says:

    Yes, I'm with you on this one Dutch..There is something really strange going on..Just when I am convinced beyond doubt that Michael did die..I find something else..I too have been going back over the last few month's of Michael's life..LaToya Jackson is saying Michael never agreed to do the 50 concert's booked..Only 10.
    She is claiming he was pushed into it..That he was
    “meek”..I dont know if I agree with that now..I have seen footage of Micheal giving a speech about the
    dispute he had with SONY..
    He doesn't come across as someone with no balls..Lets put it that way. He made his
    feelings about the matter
    very clear..Even going so far
    as to call the boss of SONY a “devil”..I think all this
    stuff has purposely been
    'put out there' as it were.
    I'm not a die hard fan either. I'm more of an Elvis
    fan..But there is something
    odd here.

  100. carelesslove46 Says:

    LaToya also mentions going to Michael's house and seeing oxygen tanks and pill bottles etc..I am surprised that she was even allowed in.
    Investigation's would not have been completed at that time and the house would have
    been considered a possible
    crime scene by police..I wouldn't have thought that
    even family members would have been allowed inside the property until more extensive investigations had
    been completed.

  101. Goldie spune:

    to Curies<`? george

    the media only wants "Bad" stuff like in a interview michael said "wenn i do good stuff to kids and the world media dosn´t cover it they only want bad stuff <<

    sorry if you cant read it i am from denmark

  102. ejay5131 Says:

    OMG #90…that is the craziest ever. Everybody check it out..the Billie Jean perfomrmancr WOW!!

  103. wishful09 spune:

    Dutch,

    People like you and many others on this site make me happy. At least you are suspicious. It's so odd to me that others find nothing suspicious about Michael's death. And they latch onto everything they see or hear in the media. They could say Michael ate furniture and people would come forward and say yeah say I saw Michael eathing a table or something. It has gotten too forced. So, something as crazy as being addicted to Diprivin has jsut been accepted by every news outlet. I do not believe Michael was any of the things the media has been saying. My uncle is addicted to far less than what they are claiming Michael to have been addicted to, and my uncle can barely walk good at times. There is no way Michael could be up dancing like he was.

  104. curious_george Says:

    ^^^ Isn't it also very hard to believe that that day after his alleged death (I believe it was the next day?), 2 moving vans were seen leaving his home; one reportedly was empty, the other contained some of his belongings (what, I'm not sure). I find it hard to believe that ANYONE, including family, would have been allowed to enter a possible crime scene and remove anything or potentially destroy or damage evidence? Wasn't it also reported (not sure where I read it, or the validity of the source) that 2 million dollars was missing from his home? (something about him always keeping large amounts of cash on hand).

    Is it possible that the family was/is in on this 'hoax' and they went to his home the next day, under the thinly veiled guise of removing valuable items of his so they wouldn't be stolen, etc….but in actuality, they were really there to check for any traces of 'evidence' that might have inadvertantly been left that would blow the 'hoax'?

  105. electron Says:

    Also, doesn't anyone else find it strange that there is a photograph, allegedly of Michael Jackson before he is taken away by the ambulance and none taken when he arrived at the hospital and was being taken out of the ambulance…surely if the media supposedly took the one of him being loaded into the ambulance, there would have been photographers ready at the hospital when he arrived to take photographs…there is also no footage that i have seen of him arriving at the hospital by ambulance …has anyone seen any footage of this and of him being carried into the hospital?

    Also, in relation to Michael's alleged drug addiction, fellow child star and a close friend of Michael's, Mark Lester, in an interview on British tv, a few days after he died, said that he didn't recognise that side of Michael at all and that Michael wouldn't even take an aspirin…this seems to contrast greatly with media reports of Jackson…so who should we believe? I would be more inclined to trust a close friend of his over the media…maybe then the drugs overdose story and the drugs supposedly found at his home were a cover up…
    The only thing is that Mark seems very genuine and towards the end shows how upset he is at Michael's death…however maybe he wasn't aware of the hoax at this time. He also denies that it was not the real Michael at the O2 in March announcing his tour, if it was the real Michael, that doesn't however conflict with the fact that Michael might still be alive…

    Here is the link to the interview with Mark Lester
    http://www.itv.com/lifestyle/thismorning/entertainment/michaeljackson123/default.html

  106. Sweedishgirl Says:

    But have you thought about that several newspapers are writing about:

    That he only travel by car …. Have not heard so much about any helicopter would be involved. (There is film of a helicopter flight)

    But if he would have gone helicopter why it will not to him whether he now is in urgent need of help!

    And on helikoper the video you can see that he is not fixed, wrapped with a white cloth on which is then when he entered in another amulans ..

    And why would he really be firmly wound around a stretcher if he needed urgent help? Another thing is that those giant long wait at the helicopter before the white amubulansen running up to them. (Ambulasen is perhaps 40 – 50 away)

    The last thing I responded to was that really so, nobody knows Journal ambulnas what it is because there are too many different varieties of ambulances coming from different hospitals … A red ambulnas has appeared in many newspapers. What we have in the way video is only a white car!

Plecare un Reply

Tu trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.