De faktiske omstændigheder og Analyse bag 'Death' af Michael Jackson

9 juli 2009
af admin

Omstændighederne omkring dødsfaldet af Michael Jackson har været tvivlsom fra dag ét. Det siger vi ikke, fordi vi er »ude af stand til at acceptere sandheden ', eller ønsker at' tale ondt om de døde", vi siger dette, fordi det er faktum.

De konstant skiftende oplysninger, historier og påstande i forbindelse med den 25. juni 2009, og ud over, er meget reel.

Fact: Når Michael Jackson død første gang blev annonceret, blev vi fortalt medierne, at han havde lidt et hjertestop i sit hjem i Los Angeles. Selv om hans personlige Behandlere var til stede på tidspunktet for den påståede Collapse, var han ude af stand til at blive genoplivet. Han blev samlet op af paramedicinsk efter 911 opkald blev foretaget fra bopæl. Under turen i ambulance til hospitalet, paramedicinsk forsøgte forgæves at genoplive sanger, men til ingen nytte. Ved ankomsten UCLA Medical Center, Læger varet i forsøget på at genoplive hans krop, men efter at administrere CPR og ilt for næsten 40 minutter, han blev erklæret død på 2:27.

Yderligere Analyse: Først fik vi at vide, det var et simpelt tilfælde af hjertestop. Stories derefter begyndte at vise sig, at Michael Jackson's personlige læge, Dr. Conrad Murray, angiveligt gives et skud af Demerol til sanger kun en halv time før han kollapsede. Vi var derefter får at vide, at Michael Jackson var afhængige af smertestillende midler, og havde været i mange år. Denne erklæring derefter blæste op i optagelse af kilder, der ikke kun var MJ afhængige af smertestillende midler, men at han tog en cocktail af 12 forskellige stoffer hverdagen!

Et telefonopkald blev foretaget fra ophold for Michael Jackson, som et medlem af hans medarbejdere, en halv time efter, at han kollapsede. Dr. Murray havde været forgæves administrerer CPR til Michael Jackson på sin seng for en halv time før de troede det var en god idé at måske give paramedicinsk et opkald.

Nedenfor er lyden af indkaldelsen og udskrift af, hvad der blev sagt. Der er mange spørgsmål om denne indkaldelse, som skiller sig ud. Nemlig, hvorfor har den ansatte ikke nævne, at 'gentleman' var Michael Jackson, eller lyden mere hysterisk, forstyrret, eller hektisk. Vi tror, for de fleste mennesker, hvis deres arbejdsgiver var døende på gulvet af et hjerteanfald, at du ville være råben i telefonen noget i retning af: "Please Hurry og redde ham, Åh min Gud!" Etc etc . Overvejer denne persons arbejdsgiver var Michael Jackson, vi mener, han burde have været endnu mere hysterisk.

Andet, hvorfor gjorde den erhvervsdrivende ikke spørge, om der var en puls? Vi vil antage, at dette var et fælles proceduremæssige spørgsmål i forbindelse med alle 911 telefonopkald.

Det tredje, hvorfor havde operatøren hænge op ved udgangen af opkaldet, helt roligt, som om »Åh, de synes at have en håndtaget på tingene dér, jeg vil bare overlader dem til det derefter '. Vi ville have troet, at det var også fælles 911 procedure at blive på LINE indtil paramedicinsk ankommer, give al den bistand, de kan. »Ring til os igen, hvis du har brug for hjælp" ... undskyld, men der er ingen måde nogen 911 Operatør nogensinde ville sige det, især hvis den person, som de bliver bedt om, er angiveligt døende på gulvet. De naturligvis VILLE brug for hjælp, der er nogen dør!

Og endelig, da den, der ringer ikke nævne, at den person, på gulvet var Michael Jackson, hvordan kan det være, at en crowd omgivet ambulancen, da han blev taget væk af ambulance på forsiden af sit hjem? Holde disse ting for øje, mens du lytter nedenfor.



Følgende er en afskrift af 911 Telefonopkald

Operatør: Paramedic 33, hvad er adressen på din nødsituation?

Opkaldsgrupper: Jeg skal bruge en ambulance så hurtigt som muligt, sir

Ok sir, hvad er din adresse?

Los Angeles, Californien, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, ja,

Ok sir, hvad er det telefonnummer, du ringer fra?

Sir, har vi en herre her, der har brug for hjælp. Han er holdt op med at trække vejret, han ikke trækker vejret, og vi forsøger at pumpe ham, men han ikke, han er ikke ...

Ok ok, hvor gammel er han?

Han er 50 år gammel, sir

Ok. Han er ikke klar over, han ikke trækker vejret?

Ja, han er ikke trækker vejret sir

Og han er ikke bevidst enten?

Nej, han er ikke bevidst sir

Ok (pause). Okay, er han på gulvet, hvor det er han på lige nu?

Han er på sengen sir, han er på sengen

Ok lad os få ham på gulvet

Ok

Ok lad os få ham ned på gulvet. I'm gonna hjælpe dig med CPR lige nu, Ok

Vi har brug for ham ... vi har brug for en ...

Ja, vi allerede befinder os på vores vej derhen. Vi er på vores måde. I'm gonna do så vidt jeg kan for at hjælpe dig over telefonen. Vi er allerede på vej. Har nogen se ham?

Ja vi har en personlig læge her med ham, sir

Åh du har en læge der?

Ja. Men han er ikke reagerer på noget at ingen ... nej ... han ikke reagerer på den CPR eller noget

Åh, OK. Nå vi på vores vej derhen. Hvis din fyr gør CPR, og du er instrueret af en læge, han har en højere myndighed end mig. Og han er der på den scene

Ok

Har nogen vidner, hvad der skete?

Nej, bare lægen, sir. Lægen har været den eneste her

Ok, så har lægen se, hvad der skete?

Læge, har du se, hvad der skete sir? (uhørligt stemme) Sir, netop, hvis du kan du ...

Vi er på vores måde. Vi er på vores måde. I'm just passeret disse spørgsmål videre til min paramedicinsk personale, der er på vej der, sir.

Tak, sir. Han er pumpestationer, han pumpestationer hans bryst, men han er ikke reagerer på noget, sir. Vær så venlig

OK, OK, vi er på vores måde. Vi er mindre end en sømil væk, og vi vil være der længe.

Tak sir, tak

Ok sir. Ring til os tilbage, hvis du har brug for hjælp. Tak

Fact: Footage af Michael Jackson bliver taget væk af ambulance blev udsendt inden for en time af ham, der træffes til hospitalet. Et billede af ham 'angiveligt' i ambulance med paramedicinsk forsøger at genoplive ham, blev senere frigivet af ET.

Yderligere Analyse: Som vi har nævnt i tidligere indlæg, har vi allerede finde gyldigheden af det billede af Michael Jackson i Ambulance tvivlsomt at sige det mildt. Filmsekvenserne af ambulance forlader hjemmet er også genstand for mistanke. Det første, hvorfor er det, at ambulance bakker ud af MJ's indkørsel soooo langsomt? Hvis de er desperat forsøger at arbejde med ham i ryggen, ville de være kørsel så hurtigt som muligt?

Derefter, da ambulance Endelig bakker ud og drev ned ad gaden, er det ikke engang lagt på det sirene. Igen, ville de være i en fart at gemme King of Pop?

Det synes også mistænkeligt, at en turist bussen lige er sket til at køre tidligere MJ hjem som en ambulance blev trækker sig ud portene.

Se optagelserne her: http://bit.ly/9QOJQ

Med hensyn til dette billede. Det eneste billede, og enhver form for bevis på, at alt dette fandt sted, er af Michael Jackson i ambulance der arbejdes på og fik ilt af paramedicinsk personale. En meget store spørgsmål er, hvornår og hvor var dette foto taget? Når Michael Jackson blev sat ind i ambulancen, og de var inde i det lukkede portene til sit hjem, uden nogen tilstedeværende presse. Da han blev taget ud af ambulance, ingen presse var i nærheden. Også, som du ville have set af ovenstående optagelser, de meget mørke farve af ambulance vinduer gjorde det umuligt at se, hvem eller hvad der var indeni. Hvordan kan det være, at dette billede var i stand til at blive taget gennem meget mørk tonet vinduer på et tidspunkt mellem det tidspunkt, hvor MJ blev sat ind i ambulancen og tages ud på UCLA Medical Center, selv om der var næsten ingen medier tæt nok på begge steder for at har været i stand til at tage sådan et skud?

Fact: Michael Jackson's personlige læge, der angiveligt var til stede på tidspunktet for hans sammenbrud, nægtet at underskrive en dødsattest. Han blev også meldt savnet i 24 timer efter sanger død blev bekræftet. Efter første spekulationer regardin lægerne involvering i død og tilstedeværelsen af eventuelle fejl spille, medierne derefter forsikret os om, at Dr. Conrad Murray var blevet afhørt af politiet og var ikke en mistænkt i forbindelse med drabet på Michael Jackson.

Yderligere analyse: For en professionel læge, denne læger aktioner blev mistænkelige fra starten. En mulig injektion af narkotika inden den påståede sammenbrud MJ, første sige, han var til stede, når MJ kollapsede, og derefter ændrer sin historie til blot 'happing at finde ham bevidstløs på hans seng. Administrationen af CPR på sengen. At nægte at underskrive Michael Jackson død certifikat, og derefter går mangler for 24 timer. Hans bil bliver beslaglagt og søgte efter beviser. Alt dette, og vi fortalte han ikke er mistænkte. Højre.

Fact: Michael Jackson's "organ" blev fløjet til lighus af en Sherrif Rescue helikopter.

Yderligere analyse: Antallet ét spørgsmål forbundet med denne del af mærkelige begivenheder af denne dag er: Hvorfor?

Hvis Michael Jackson var døde, hvad der var behov for at luftbroen hans livløse krop til lighuset? Ville det ikke have måske gøres mere fornuftigt at luftbroen ham fra sit hjem til det hospital, en tid Saver, der kunne have betydet forskellen mellem liv og død? I betragtning af den ambulance, som plukkede ham op kørte så langsomt, er det ikke så mærkeligt, de kunne ikke redde ham, men hvorfor gå til indsatsen for at organisere en helikopter at transportere ham til lighuset? Dette blot synes unødvendig og overdreven ... medmindre, der er en anden grund til at gøre det. Med dette in mente, tage endnu et kig på optagelserne af helikopteren ride til lighus ved at klikke her.

Da vi alle ved, er mange, mange flere mærkelige begivenheder udfoldede i dagene efter den "død" af Michael Jackson, men det er disse begivenheder, begivenhederne den 25 juni 2009 at have sat spørgsmålet om den sandhed ind i hovederne på tusindvis af mennesker rundt om i verden.

Tags: Døden Hoax, fingerede Døden, Media
Skrevet i konspirationsteorier, Hoax Døden, Medier | Kommentarer (122)

122 Svar til "The Facts and Analysis bag 'Death' af Michael Jackson"

  1. Sosh siger:

    Jeg nævnte det før, men er det ikke mærkeligt, der er ingen billeder overhovedet.

    Når en person med denne status dør (Diana for eksempel) den paparazi isvery aggressive i at tage billeder, der kan sælges for masser af penge.

    Hvis Michael Jackson blev dykning på et ukendt sted i Atlanterhavet, og han ville have farted, den næste dag billeder af denne »begivenhed« vises i alle aviser eller internet site i fuld farve og-løsning, så du kan hente en til dit skrivebord!

    Nu er han formodes død, og det eneste billede vi har, er en, hvor en person, der (er mostlikely ikke at ligne Michael) liggende i en ambulance med fuld medic personale, der arbejder med denne person!

  2. The Silent En siger:

    Jeg føler ligesom jeg har spottet en dobbelt i den afsluttende øvelse billeder af Michael Jackson og matchede det med en MJ oplevelse. Kan nogen venligst analysere og sammenligne de følgende billeder:

    1. Michael Jackson Reheasal Billede:

    http://www.zimbio.com/Michael + Jackson/articles/W5sblvwpKYc/Michael + Jackson + Final + øvelse + Billeder + afsløret

    2. Billeder af den dobbelt fra hans MySpace hjemmeside:

    http://www.myspace.com/carloriley

    Lad mig vide, hvad du mener.

    Tak.

  3. dorleac siger:

    I totaly enige t dig.

    Han er mere levende end os.

    BTW, så tjek denne video http://www.youtube.com/watch?v=whYH4c7DvAQ

  4. carelesslove46 siger:

    Jeg har ikke hørt den erhvervsdrivende
    fortælle den, der ringer op for at ringe tilbage.
    Lydstream afsluttedes før at kunne blive hørt.
    Er der nogen, der ved hvor jeg kan lytte til den fulde udskrift?? ... Jeg virkelig gøre
    håber, at det har været en stor Hoax,
    men seriøst, kan enhver forestille sig, hvor mange mennesker der ville være nødt til at blive involveret i for at trække fra noget dette store?? ... Nu med Presley
    det er troværdige, fordi han havde venner i høje steder som formand og
    andre offentlige ansattes.
    Også højtstående medlemmer af politistyrken ... Men som for
    Mike .. jeg dont kende ... Jeg er enig
    der er ting, der er mærkeligt, om hele denne ting .. jeg ser frem til at læse andres kommentarer ..
    Og Mike, uanset hvor du er
    enten i denne verden eller den næste ... vi stadig LOVE YOU .. xxxx

  5. giggsey82 siger:

    Selv om jeg blev forstyrret af at høre om MJ's død den 25. juni Jeg finder det mere og mere irriterende, at vi synes at være taget op stream uden padle hele vejen gennem mindesmærke jeg holdt tænker hvis MJ var i live sikkert han ønsker at være der for at dase herlighed i, hvad der ville være helt hans største præstationer i outwitting medierne, så fra tænker han skulle til at springe ud af kiste til waling ud på scenen for at synge Mennesket i spejlet, jeg har været inde på herre, som starter Vi er verden

    Jeg blev trukket direkte til ham, mens du ser det og troede, at vi alle ved MJ i hvidt så hvad bedre måde at skjule end gå tilbage til sin naturlige farve da jeg kiggede nærmere på gentleman og MJ i hans tidlige år, såvel som så, hvordan hans brødre har alderen, kan vi tage et foto af MJ og digitially alder ville det, at billedet på 50 år til at ligne den ukendte sanger i vi er i verden! nogen kom softwaren til at gøre det og vise os de resultater?

  6. giggsey82 siger:

    Hvis det var MJ hvad et genialt og enorme cahones til fase sin egen død udfør derefter på eget mindesmærke med alle ikke det klogere.

  7. feyaya siger:

    Jeg er enig i det ukendte sanger at synge "vi er i verden" så meget ejendommelig, men se på hans kæbe linje. er ikke Michael's kæber bredere end dem? Jeg tænker det ville tage kirurgi at fastsætte reducere kæben linje. og hvad med hans stemme og hans tænder? Jeg indrømmer, den fyr er mistænkelig, og jeg ærligt fundet ham til at være lidt uhyggelig. Jeg tænkte om, hvordan hans øjne er så store, og selvom Michael har store øjne, de ikke er store i en uhyggelig følelse ... men så vil jeg dog om ham i thriller. efter makeup til video, han var i stand til at gøre alt om sig selv synes uhyggelig, herunder hans udvidet øjne. Hvad mener du?

  8. Mjisalive1 siger:

    kunne du plz fortælle navnet på denne mand, som rent faktisk han fortalte om ham?

    og en ting mere ... MJ altid ønsket at gøre hans klon ... hans inderste ønske u kan sige ..

    måske at "imposter" er en klon af MJ .... n måske denne person er "Real MJ"

    eller ... som u sagde ... en tilfældighed?

  9. Tizzy siger:

    Jeg også tænkte tænkte fyr på Servië var lidt suspekt. Han certanly creeped mig det er sikkert! Måske han er MJ? Har der været nogen info om denne fyr, at nogen har fundet?
    Som for klonavl teori, måske Blanket er hans klon, kinda?! Jeg må sige, ud af alle 3 børn, han er en, der ligner MJ de mest!
    Fortsæt det gode arbejde på dette websted

  10. Sara siger:

    Jeg vil først gerne sige, at du gør et fantastisk stykke arbejde med dette og holder op opdateringerne!
    Dette er hvad der får mig
    "Han er ikke bevidst? Han er ikke at trække vejret? "
    End efter den, der ringer op, siger han ikke trækker vejret operatøren askes,
    "Han er ikke bevidst?"
    Øh ... ... hvad slags spørgsmål er det?
    Jeg ved, at du stadig kan ånde, mens bevidstløs, men kan du ikke ånde samtidig bevidst?
    Un-nødvendige spørgsmål, som jeg gerne har at sige.
    Og hvad er op med alle de unnessesary spørgsmål?
    Hvad er dit telefonnummer, hvor gammel er han.
    I første omgang lød rigtigt, men end jeg igen læse afskrift og det ser så underligt.
    Og hvorfor ville lægen ikke har haft ham på gulvet?
    Bør ikke alle læger ved, hvordan de skal udføre CPR?
    Gah!
    Og oprator holdes gentage "på gulvet" too ...
    Det hele så skøre ...

  11. feyaya siger:

    det er en god observation. Jeg kan virkelig ikke tro, folk taler stadig om alle de "følelser" præsenteret ved mindesmærket. for skriger højt, jeg kunne ikke se en helvedes tåre! Jeg vil vædde på du den eneste tårer var der fra den heldige fans som vandt billetter. anyways, jeg har forsøgt at udtale sig om det sidste indlæg, men det er ikke udviser en "Indsend kommentar"-knappen, og alle andre, der har dette problem?

  12. giggsey82 siger:

    Stemmen er et godt udgangspunkt, men du kan easliy ændre din stemme nok til at stoppe dig selv nemt anerkendt andre ting at bemærke, er for det første den måde, han går til forsiden michaelesque, og hvorfor er han lang eyed og på en måde, smilende, hvis han rent faktisk var MJ er det fordi, han er klar til selv damn jeg faktisk klaret det

  13. The Silent En siger:

    Det lader til, at Guy's navn er: Darryl Phinnessee. Selv om jeg har at sige, at afstanden fra bunden af hans næse til toppen af hans læbe synes ginormous. Sådan en lille næse.

    Jeg kunne ikke efterlade en besked om den nye post. Så jeg forlader det her i stedet, håber, at hjælper.

  14. odettebennet siger:

    hello ... lydløs en .. ja jeg hv set Carlo's billeder tidligere også ... og jeg synes, at visse similarites .. imidlertid m jus pågældende Bou hans alder .. men ja det er jus en ser et lignende .. der er 100 sekunder i LAalone ... så dats nt en proble .. neways i jus vil sige dat jeg virkelig gå glip MJ .. jeg KNO HAN ER ALIVE.BUT jeg ved, han vil ALDRIG UDFOERE IGEN på scenen ... (jeg håber, at han markedsordningerne BACK) GUYS kan vi bringe ham tilbage? ? Wat IF SUMONE gør alt dette WID OUT hans bekymring? Jeg håber, at han er sikker!

  15. MyBelovedMJ siger:

    Længe før, den ukendte sanger apeared på scenen nogen sagde: Vi elsker dig mere, slutte sig til os, Michael. Ehh Pretty weird

  16. Andrea siger:

    Alle jeg kender er den fyr, der sang begyndelsen af vi er verden, bange spanden ud af mig (undskyld sproget) men det er sandt! Jeg tvivler på det var MJ - fordi jeg ikke kender ... det var bare uhyggelig. Haha.

  17. Sosh siger:

    At The Silent One:

    Der er en masse impersnators, men jeg tror, Carlo Riley miss om vigtige underskrift fra Michael: Hans næse adskiller sig meget. Jeg tror også, Carlo har et kig mere ligner Johny Depp i nogle billeder.

  18. noisehammer siger:

    ey gutter .. Jeg tror sine bare er en tilfældighed!
    ^ ^ Men virkelig interessant, hvordan han ser ud ...

    når alt kommer til alt, MJ er stadig derude

  19. MyBelovedMJ siger:

    Klon er en mand ved navn Navi, kan du se det på et link i en af de andre steder her .. Han næsten ser excatly ligesom Michael, expectt et par ting. Hans stemme, Hans WALK, hans øjne. Check it out, og du vil se, hvad jeg mener. Michael er i live

  20. Sara siger:

    Jeg fandt denne,

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Jeg har ingen idé om det er sandheden ... .. men hvem ved?
    Læs i den.
    Se hvad du kan finde!

  21. MyBelovedMJ siger:

    Jeg har lige skrev det, noget af det lyder som de måde Michael ville udtrykke det. Men mabye det er bare nogen, som ønsker penge ud af dette, der leaged det. I don `t know.

  22. Andrea siger:

    Netop læst denne --

    »Hvis der, som forventet, det gig er en stor succes det vil blive gentaget i London og i hele verden.

    Og Jacko selv vil også udføre på O2 Arena udefra graven. En fantastisk liv-lignende hologram bliver brugt til at gøre ham vises på scenen. "

    Hologram huh? Haha. Jeg vil vædde på det bliver ham. Ingen tvivl.

  23. feyaya siger:

    hologram, eh? og det er muligt. huske, da will.i.am optræder som et hologram på CNN på dagen for præsidentvalget?

  24. supermom75 siger:

    ok her er min lookon denne del en første historien blev Michael kollapsede på gulvet i hans værelse da han er fundet på sin seng, som hans læge mit spørgsmål, hvor lang tid var den læge, der alle var involveret ingen frygt i stemmen også var kokke thereand afskærmninger hvorfor var der ikke en afskærmning på værelset hmmmmm ingen tænkte på, at og hvorfor har han ikke kalde ret, når det skete, og han var med ham på den måde, der var han ikke med ham på den måde, han underskrev ikke død certifikat forårsage han ved, han er ikke død Michael var bange for nåle-og smerte sygeplejerske siger, at de nyheder, han aldrig ville injicere sig http://gretawire.blogs.foxnews.com/2009/07/08/our-full-interview-michael -jacksons-sygeplejerske / og hvis lægen ikke injicere ham, som gjorde lytte til alle tre video fra sygeplejerske er det dybe og meget god info om Michael I vil finde mere info om dette, og så vidt hjernen ud de stadig kunne havde en åben kiste de gjorde for James Brown hmmmm

  25. goslinger1 siger:

    Hvis vi alle kan tydeligt se, at "Michael" på O2 konferencen var ikke den egentlige Michael-derefter familien skal vide noget om dette! Jeg mener, come on! Har de ikke set, at video? Det er så indlysende, at det ikke Michael. . . han synes alt for unge alligevel.

    Hvis jeg kendte nogen, var kopiering identiteten af et familiemedlem, jeg vil blive forstyrret! Jeg vil få de involverede myndigheder.

    Hmmmm. . . . Der er ikke noget af denne art. Familien er bare sammen med den anden grund.

    Meget mærkeligt. Da dette ikke er Michael-Hvor var den egentlige Michael, og hvorfor var han ikke i stand til at deltage i denne konference selv? Der er bedrag sker her og familien er involveret.

    Mens vi, hans fans, er freaking ud at sige, "Something's ikke lige her," de er ikke at rejse nogen flag eller afhøring en ting! Den far, Joe, der ønsker en anden obduktionen. Dette kaster mig. Alle ideer, hvorfor det ville være? Og hvorfor er der så tale om hans forsvundne hjerne??? Det er bare underligt.

  26. giggsey82 siger:

    Det er helt plausable at den ukendte sanger er ikke MJ selv om han bærer en slående reseblemce og jeg blev øjeblikkeligt drog til ham, hvad der er bekymrende endnu mere efter at have gennemgået de optagelser af mindesmærket er senator dame foretaget en lille hikke hun begynder at sige, hvem der døde 25 januar derefter korrigerer sig selv til juni kan det være, at MJ hvis han virkelig er død døde meget tidligere, end der blev fortalt iw januar og som lookalike ikke var i stand til at udføre de 50 gig opholdsbetingelserne, mennesker i den vide fik i panik og besluttet, at var det nok er nok verden skal vide MJ er død

  27. Andrea siger:

    Jeg har lige set et interview med en kvinde er en Jackson familiens talsmand og når de bliver spurgt, hvorfor der ikke var en åben kiste, hun nonchalantly sagde ".. på grund af de omfattende skader på hans ansigt, når de forsøgte at genoplive ham."

    Okay, godt. Jeg er ikke læge eller hjertespecialist. MEN UHM. Siden hvornår har røre ansigtet have noget at gøre med at gøre CPR og forsøger at genoplive en person fra en såkaldt »hjertestop«.

    Disse mennesker er forfærdeligt ved at forsøge at gøre sin død synes reel.

  28. dynamit Says:

    Deres ret Andrea det betyder forsvarlig dum, det bare viser sig endnu mere, at det var alle falske

  29. DawneVee siger:

    Det var en rigtig god post. Blevet deler den med andre, fordi du kommer til alle de punkter om, hvad der skete eller ikke skete for denne omstændighed på den 25 juni.

    Lets holde grave op sandheden MJ fans ...

    Det har været præcis 2 uger i dag, da han døde ". Hvor længe kan et organ, skal bevares på is, før det bare starter forrådner?

    Jeg har læst, at på nyheder for at obduktionen folk har hans hjerne og analyserer det stadig, og når den er blevet givet tilbage til familien, så vil de begrave MJ.

    Weird, bare weird ....

  30. monij siger:

    Til lydløs en: det dobbelte udseende den ene i ambulance ... se nøje på den øvre læber på begge mænd. Hvad angår den øvelse picutre, svært at sige. Det er lidt sløret og for meget lys, og billedet er taget fra en afstand .. men han ser gerne MJ.

  31. monij siger:

    giggsey82: denne idé om MJ dø tidligere krydsede min mening også, at er sandsynligvis grunden til, at de sendte det dobbelte til konferencen, fordi MJ var død. Men tænker over det, var det kun en 3minute tale (kunne have været et par sekunder uden pauser), er jeg sikker MJ ville have været i stand til at håndtere pressen, medmindre han allerede var død, eller måske meget meget syge på hans dødsleje .

  32. dynamit Says:

    yah fyren i ambulance gjorde ikke ligne ham på alle læber og næse så forskellige, im overbevist om det var ham på øvelse,
    Jeg husker at læse en artikel sayin han havde 6 måneder til at leve 6 måneder og 1 dag senere HES døde,
    var, at artikel sandt eller gøres op?

  33. annieareyouok siger:

    Hør her! til yderligere at brænde i dit sind, at han er væk? som bringer en erklæring som denne?

    http://www.people.com/people/package/article/0, 20287787_20290557, 00.html

  34. DawneVee siger:

    Andrea,

    Jeg forlod denne kommentar i en anden sektion, men få denne ...

    Entertainment Tonight hævder en kilde fortalte dem, at de havde en åben kiste for MJ på private visning og han så fredelig og lignede han sover.

    Tja, hvis det spokeperson du hørt hævdede det var lukket kiste på grund af skader på hans ansigt og denne kilde på ET fordringer der var en åben kiste og MJ så fredelig, godt for skriger højt, der er at sige sandheden!
    Her er det link, så du kan læse det selv:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Alle disse "kilder" tæt på Jacksons brug for at få deres historier lige før indberetning til kameraer ...

  35. mysticallymagestically siger:

    @ Andrea: Wow. Okay, lad os bare antage, for en anden, at han har haft omfattende facial skader (uanset af hvilken grund ... hvor usandsynligt det er). Der findes metoder til at anvende make-up (i hvilket tilfælde Jackson familien kunne have let købt den bedste post mortem-tjenester i verden!) At enhver person, kig i ét stykke. Det er sådan en dum undskyldning, jeg kan ikke lade være med at grine på vanvid af det hele.
    Anyway, jeg tror, at hele denne post opsummerer meste hvorfor jeg spørgsmålstegn ved legitimiteten af hans "død" langt over alt andet, der synes at være Fishy. Alt om den oprindelige telefonopkald og lægen er i nærheden bare ikke tilføje op.

  36. supermom75 siger:

    sørg for at checke alle mine info under dette afsnit Mystery Singer 'Vi er den verden "har mystisk portrætfoto til Original Michael Jackson under kommentar, du vil være en mazed jeg selv fundet den info, at drengen kom frem og sagde Michael Jackson aldrig rørt ham og hele sagen info at ingen fortalte offentligheden også på vitigilo og en side michael viser hans hud ændrer jeg elsker Michael og jeg er ikke goin at stoppe på udkig efter ham, og jeg er goin at komme til bunds i lugter dårligt spil

  37. feyaya siger:

    DAWNEVEE, det er præcis, hvad jeg tænkte om hans såkaldte organ. det kun kan bevares så længe, ikke? Jeg hørte det samme om hans hjerne. I'm just wondering, hvor langt de vil strække det. snart de vil annoncere en 4. obduktionen, og hvad ikke. det er bare latterligt. Jeg så, at ambulance billede af ham i dag på et blad i Walmart og selvom jeg var overbevist om før, at det ikke michael i dette billede, det var blot bekræftelsen, da den blev udvidet; overkom michael.

  38. wndrwmn67 siger:

    Jeg var på min måde at tage mine børn til Chicago i dag, og havde lavet en cd for at lytte til af alle de Michael Jackson sange, som jeg aldrig har hørt. Et af dem var ubrydelig og jeg hørte den følgende linje og havde en "Aha!" Øjeblik han måske betød dette billedligt talt, men det kunne være meget godt været bogstavelig.

    Linje fra sangen "Unbreakable:"

    "Nu kan du ikke stoppe mig selv troede, du tror
    at hvis du blokerer mig, du har gjort dine ting
    og når du begrave mig under alle dine smerter
    I'm steady laughin «, mens belægninger."

    Du skal bare aldrig vide!

  39. wndrwmn67 siger:

    Oh, og en anden ting ... den måde min tænkte nøjagtigt ... med alle de hensynsløse Paparazzi derude, mener du at fortælle mig, at ikke en eneste af dem var i stand til at få et billede af Michael Jackson efter hans død??? At billedet ville være værd en formue og jeg kan ikke fathom, at ingen har været i stand til at få en eller anden måde!

    Og ja, gjorde nogen fangst historien om kisten efter mindegudstjeneste? Den ene jeg har læst, der blev noteret på MSN's hjemmeside, at hverken kiste eller rustvogn blev set efter mindegudstjeneste. Jeg ved ikke, om gyldigheden af denne påstand, men det gør en spekulerer.

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/08/2009-07-08_rest_in_peace__maybe_stars_next_stop_is_a_mystery_as_gold_casket_is_wheeled_back.html

  40. supermom75 siger:

    Meda LIES MICHAEL SELV siger i denne video sammen med HUSK MEDIER NAEVNTE MICHAEL lige nu BESLUTTER at afsløre hans børn HØJRE før han afgaar ved doeden HE afsløret dem sammen tid siden ON FOX VISER toner fra HOME VIDEO'ens jeg også nye MICAEL OG mødte ham og gik TIL NEVERLAND og jeg tror han ville FAKE blot at komme væk fra forfalskninger I VERDEN

    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  41. melia8383 siger:

    Det kunne være falsk, ligesom dødsattest. Hvis de alle skreg, ville de af gjort det samme ting på mindegudstjeneste, du ikke vil ændre sig inden for 30 minutter. Børnene ikke viser nogen form for følelser. De ville på mindst råbte. Men de gjorde det ikke. Ud af alle mennesker derude med kameraer theres ingen andre billeder, bortset fra hans "sidste billede?"

  42. melia8383 siger:

    Og hvordan har de tager et foto af MJ i "ambulance", når livvagter blev blokere vinduer? Ambulance ikke havde sirener på. Og hvis han gjorde "dør" det ser ud som om fejl spiller! Hvorfor ikke ville familien få en advokat? Og hvorfor har ikke de "begravet" kroppen?
    De kan planlægge et "mindesmærke", der kostede jeg mener. 1,4 millioner eller måske 4,1 millioner
    (at de 'ikke betaler), men de kan ikke finde et sted for ham at "go?"
    Dette giver mig hovedpine!
    Noget synes ikke rigtigt!

  43. He.is.alive siger:

    Det lyder som en flok impersonators er Beck og opfordring til "skridt i" anytime fremmøde ved MJ er kommende ... dette en fyr, Carlo, jeg synes er det mest overbevisende, men! hans læber er for rund, alt for perfekt. Hvis en plastic surgeon faste læber til at se mere som MJ's gøre, ville det være næsten umuligt at se forskel, at der ser ud. Men det tager ikke højde for lyden af stemme og tale, gå, og ... .. dans!

    Denne indfasningsforanstaltninger "død" af MJ's bliver mere mystisk ved det minut, næsten, men én ting er sikkert: for mange faktorer taler for Hoax af indfasningsforanstaltninger død derefter imod det. Med os alle blogging bidrager forskellige observationer og andre oplysninger, bliver det mere og mere sandsynligt, at der er afgjort fejl spiller her!

    MJ så forfærdelig syge og svage under retssagen i pyjamas og alle. Af denne grund er det meget muligt, at kun impersonators dukkede op i hans sted efter den. Den fyr, der dukkede op i London pressconference var et dårligt dårligt valg, denne Carlo skulle have været sendt i stedet for at gøre det mere beleivable.

    To muligheder kommer til at tænke på: 1. MJ enten døde måde før 6 / 25, eller 2. han flygtet før 6 / 25, er i afsondrethed siden da og modtager mediale pleje at genoprette ham til hans tidligere selvstændige som bedste som kunne ske.

    Interessante nyheder om denne "dagbog" en blogger opdaget info om på derekclontz.com .... og .. hvordan det vil være "spundet" af medierne ...

    Om medier: de er nu stenes på alle laegemidlet info nye og når de kommer ned fra, at nye "info" vil blive fremsat for at holde offentligheden i "forførelse" mode, noget til omstilling væk fra at fokusere på fakta.

    Dette er absolut en tid til at være skeptisk!
    Tak for læsning ..

  44. DawneVee siger:

    Jeg oplevet, at magasinet på Wal-Mart den anden dag med billedet af MJ i ambulence. Jeg tror, at det var OK! Magazine.
    Og ja, da de blæste det op, vi alle fik et bedre udseende og jeg lige så på den og så på det, og spekulerede på, hvorfor hans ansigt kiggede oppustet og »ikke ret«.
    Der var aldrig nogen omtale af mund til mund recessetation (stavet forkert jeg kender) var der? Kun CPR ret?

    Okay, så vi ved, at der var nogen Paparazzi til stede, når ambulancen kom. Eller var de?

    Taler om ambulance ... var der vinduer på siderne af den ambulance? Alt, hvad jeg så, var dem på bagdøren.
    hvis nogen snapped en pic af MJ gennem et vindue fra bagdøren, billedet ville have været taget 'straight' henviser til dette billede blev taget i en vinkel.

    Okay jeg gjort forvirrende mig i aften.

    MJ! Hvor er du??? Come out kommer, uanset hvor du er!

  45. dynamit Says:

    Hvorfor gjorde ikke Britney Spears gå til mindesmærket, jeg hørte de talte meget b4 han døde, fortalte han hende 2 opgive musik efter hendes cirkus tour b4 det dræber hende og
    2 tilbringe tid sammen med hendes børn forårsage der alle, at spørgsmål

  46. supermom75 siger:

    tavs en jeg er meget currious om dette myspace person jeg goin at se på det, han gjorde opfylde Michael, der gør ham en eventuel betalt dobbelt, hvis man ser i hans billeder hans ebiny pic ser ligesom Ebony dækning af Michael lol Jeg kan ikke tro, det Alor af hans billeder ligne Michael Jackson billeder på google

  47. Sosh siger:

    Jeg elsker disse drøftelser her. Vejret MJ fingerede sin død eller ej, han er meget i live på dette forum.

    Hvad nu, der synes at bi mere løse ender der kommer op hvert vores. Nogle er langt ude, at nogle kan være meget reel.

    Jeg tror, vi kan være sikre på, at hele denne død er iscenesat eller i det mindste har nogle meget mærkelige ting sker.

    Måske Michael var død for et par måneder og hans familie havde allerede en begravelse. Det kunne være en grund til, at de næsten ikke lade en tåre på mindesmærket og kroppen er stadig ikke brændt (eller allerede er).

    Men ville det ikke være vanskeligt, hvis MJ døde for et par måneder siden for at holde denne nyhed fra lækker?

    Er familien venter med den egentlige begravelse, fordi de ved noget, der vil ske (Big komme tilbage af Kongen af Pop?) Eller er de venter så længe for at holde registrere salg skyhøjt og vente indtil AEG er færdig the'Last øvelse 'DVD til at øge salget til denne post?

    Eller er der simpelthen ikke organ til Burry og ingen kirkegård er villig til at samarbejde om at gøre en grav for en tom kiste?

  48. supermom75 siger:

    http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html
    Michael døde den 25 juni ret læse dette og fortælle mig, hvis youi tror michael coppied kongen Elvis nu OMG

  49. ladylee1979 siger:

    lytte til sangtekster af morfin på Michaels blod på dancefloor album HES sang om hans afhængighed han nævner demerol flere gange?

  50. Sosh siger:

    @ Supermom75:

    Elvis ikke dør den 25. juni, dog, at artiklen om det hele er en hox er fra den 25 juni 1978. Måske Michael var mere inspireret bij Elvis og hans død, end vi alle tror.

  51. bexuk siger:

    Chancerne for MJ stadig i live, bliver mindre og mindre for hver ny dag.

    Udseende familien viste hans krop aftenen før -
    http://uk.news.yahoo.com/1/20090710/ten-jacksons-viewed-open-casket-before-t-c60bd6d.html

  52. bexuk siger:

    Ok, så jeg var begyndt at tro Michael Jackson var virkelig død, indtil jeg så det, lytte til, hvad La Toya siger-'Michael elsker sit fans, jeg ved HES se hver enkelt af jer, tak for komme ud og støtte ham '

    WTF???? Jeg vil vædde HES i Bahrain watchign hele sagaen udfolde sig! Beklager, men disse er ikke, hvad enhver, der netop har mistet deres bror ville sige.

  53. Mojofi siger:

    Har de siger CPR, at det blev gjort for ham hjemme brød hans ribben? Jeg tror, at det var lidt trist? Åh min Gud, hvad skal vi belive eller tror?

  54. Troen siger:

    Im spekulerer på, om de forskellige elementer, og det faktum, at vi dont kende hvor er hans krop, hvis ... Michael ville ikke blive en grønsag?
    Han var i en slags koma, han "er steget" med mange skader, så han er en grøntsag.
    Det kunne forklare, hvorfor Paris råbte mens hendes bror ikke viser nogen følelser.

  55. Goldie Says:

    Kun tiden vil vise, om Michael fingerede sin død
    Jeg kan forstå, hvorfor han ville gøre det

    hvis jeg var Michael I ville have gjort det for at flygte
    medierne og ECT.

    han har ikke vejafgift børnene, børn i denne alder fortæller venner, og folk alt gerne seacreats.
    så måske de vil fortælle dem wen de bliver ældre.

    sorry fire min engelsk Jeg er fra Danmark

  56. Angel36 Says:

    Nu siger de det kiste tager gennem en hemmelig tunnel til Nokia centrum, og at også de jacksonsisters hvor igennem der for at tanke fans.
    Den kiste, er der i tombe af Motown boss Gordy.

  57. bexuk siger:

    Jeg glemte at sætte linket for Michael's tre søstre taler på Nokia teater det er -

    http://www.tmz.com/2009/07/08/janet-michael-will-live-forever

    Lyt til La Toya

  58. Andrea siger:

    Jeg er enig med bexuk! Latoya ville være en for rodet op Hoax! Haha. Han er i live, er det rent indlysende.

  59. quesarasara siger:

    Jeg er ikke sikker på, hvad protokollen er i Californien, men hvor jeg bor (i PA), når der er en nødsituation, der involverer en person ikke trækker vejret, cyanotiske (blå, kulde, svag puls), og i nogen form for respiratorisk eller kardial nød - avanceret liv støtte kaldes. Denne regel indeholder en Suburban type køretøj med en defribulator og certificeret personale til at sikre intubation og respirationsudstyr støtte. Jeg nævnte dage siden, at CPR blev udført på den øverste brystet (det brachial plexus), hvis du slår op korrekt positionering af CPR, det gøres i nærheden (en tomme eller deromkring opadgående) fra xyphoid proces (i nærheden af det punkt i ribben ), og du normalt gør 15 brystet komprimeringer og to vejrtrækninger eller pumpe AMBU posen gang hvert andet sekund. Jeg spekulerer på, om ambulancen havde avanceret liv support? Også, hvorfor så ikke lægen har en defribulator om bord i hjemmet, hvis han gav sådanne "potent 'medicin. Vi har stadig ingen anelse om, hvad medicinen eventuelt medicin blev anvendt og i hvilket omfang. Det er meget muligt, at der ikke var noget medicin i hans system. Det er også meget muligt, at diprivan kunne have forladt hans system, der kun har en halveringstid på 2-4 minutter, og du skal være på et drop for at have virkning af lægemidlet. Også, toksikologien og obduktionserklæringer behøver ikke at være offentlige. Familien kan opnå en affadavit eller anden form for fortrolighed klausul med amtet, så det er aldrig frigivet. Mit gæt, at have arbejdet på et hospital, de kan betale sig mennesker samt at holde tingene stille, eller leje PR for at få dette. De lejede PR at lægge ud påstande om elefanten mandens knogler og hyperbearic kammer.

    Hvor er hans PR? Du ved, at han skal have nogen at rapporter ud og forsøger at klare tingene op lige nu? Eller er det et medie cirkus for at give tid til Michael for at hvile op til turen?

    Jeg synes også, det er extemely ironisk om multi-sporet lyd og flere vinklet video af hans øve med sine dansere. Meddelelse sangen 'De er ikke virkelig bekymrer sig om os "er den sang han praktiserer i HQ video og lyd. Det eneste, der mangler er et publikum? Og subliminale budskab i sangen siger meget, når man ser på det i forbindelse med de begivenheder, der var at udfolde sig i de kommende dage:
    Fortæl mig hvad der er blevet af mine rettigheder, Am I usynlige forårsage du ignorere mig? Din proklamation lovet min gratis frihed nu, jeg er træt af at blive et offer for skam, they're smide mig i en klasse med et dårligt navn, kan jeg ikke mener, at dette er den jord, hvorfra jeg kom, Du ved, at jeg virkelig gøre hader at sige, at regeringen ikke ønsker at se, men hvis Martin Luther blev livin, ville han ikke lade være:
    I'm not going at lægge hele sangen i, men er det ikke bare en tad smule ironisk, at denne sang er en battlecry slags. Det er ham, der ønsker en arv, som han kæmpede for retfærdighed, fred, og retten til at blive accepteret midt modgang. Okay, fint vi fastslå, at han var en aktivist på mange måder, så er der et skjult budskab her tror jeg. Jeg er ikke sikker på, hvad der endnu men tingene er begyndt at komme sammen langsomt. Uanset hvad, uanset hvad der sker alle helvede vil bryde løs, når en bombe kommer ud, uanset om det er ham at blive begravet eller billeder eller observationer eller toksikologien rapporter. Jeg kender alle helvede vil bryde løs.

    Men det er flot, at vi questionings beviserne nu. Vi er nødt til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad der er sandhed og hvad der er fabrikationsanlæg. Uanset hvem der startede denne hjemmeside, holder det gode arbejde!

  60. supermom75 siger:

    yeah, men tidligere havde han et fald og beskadiget 2 af hans ribben ingen så, at samtale jeg gjorde så det var ikke CPR ligger alle ligger også familien sagde, at han lignede han sover um ok så hvad med interviewet blev de siger, at there was not an open casket because his face was not in good shape after the cpr omg what bull i did not know you could damage a face during cpr come on now don't you think the family and the media should ge together before they talk lol get there stories straight how much is the media being paid and i heard in an interview with michael long time friend and god father to his children that michael was not poor or broke he had bought 46 4×4 for the family to play on before he died

  61. Mojofi siger:

    hhhmmm please try adn get some facts for us so we know what the fact is really.

    Is MJ gone or not? All i get is more comfustion.

    Are we too scared to cry for MJ or we don't want to accept what we heard? Tænk over det.

    Am really sad and want to think MJ is even reading all this and laugthing at us.

  62. LeeAnn Says:

    At first, sorry for my english, I´m from Germany. Jeg har et spørgsmål. There were a lot of needle marks on MJs body? Ok, but why did the insurance company makes an insurance policy then? Are they blind? Or we stupid? Or what the f*** is going on here?

  63. wozniack Says:

    I have been following this blog for a week now. Good stuff. I can't remember if this was mentioned or not, but thought I would post: http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2248:michael-jackson-death-hoax-part-deux&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

  64. supermom75 Says:

    that is the whole issue the remarks about the needle wholes are all lies but around hi heart it is not i guess he was not bald and he was not 112 he was 125 and the doctor who was there dr murray was not even legal to give drugs to michael in the state of cali he was not licenced there sorry for my spelling i am spanish but also note the insurance company will pay if it was drug overdose but not if it was natrual causes confusing michael hated needles that is another mystery to me he hated pain so who gave them to him i was thinking the same thing @ques about cpr i am still confused about this too and now the body gaurd comes forward says he made the phone call and the jackson have him staying with them right now hmmmm just leave it to me i am really tryin to find this out as a friend to michael i owe him that much and if he did fake it i know he would be the only one to pull it off like this

  65. supermom75 Says:

    also i just found out that debbie rowe said she wanted her kids and now she asked for a delay she has to think about it himmm so who is talking to her and how much are they paying her to let go although she does not deserve her children diana if you are reading this step in girl cause that woman sold her kids off she even said my kids do not call me mum cause i am not thier mum they are michael children as i quote her love you mikey

  66. quesarasara Says:

    The needle marks, throat/neck injections are not facts. Those are RUMORS! We cannot believe these rumors. People around him (Choppra, his old PR woman, his father, his brothers) they are all saying they really didn't realize there was a drug problem. It's a damn shame that we believe these claims. Those drug photos on TMZ, were found in 2004!!!! Come on! We can't believe everything the media tells us.
    *And, you cannot possibly take 40 pills of xanax and perform the way he did on stage, let alone father children who say he's “the best daddy you could ever imagine”. It's fabrication people!!!! Listen to the family, the ones closest to him. They are really the only ones who know!!!!

  67. MyBelovedMJ siger:

    Min Gud. Latoya, shut be logged in a room lol. She just revealed the truth. She just said: Michael loves his fans, he always said family was 1st the fans 2nd. He is watching every singel one of you right now. Thank you for comming out and supporting him. He loves you so much. OMG. Im glad that she aint my sister, if i was ever to hoax my death LOL

  68. ejay5131 Says:

    Maybe the reason they used the imposter at o2 was so MJ could leave the US without being noticed. Anybody remember Michael Jackson “Ghosts” he played like 5 different people in and you'd never know. The nurse, Cherilyn, was on Nancy Grace spilling her acid and she first told Nancy Grace she knew MJ all her life, then about 10 minutes later Nancy asks her when she first met MJ and she says” January 2009″. I'm sorry but isn't that only 6 months? And now they are repoting that when they raided Neverland they found syringes, IV drugs and major pills. UMMM, and no authorities looked into this?? I call BS. OKay and 40 xanaxe a night, come on, no tolerance of any drug would hold up to 40 pills a night. And about the congresswoman wanting to say Michael passed on the 25th of January and then corrected herself..she also called MJs daughter Katherine Paris, so she was obviously just confused. The media is stupid, they are all so worried about all the drugs, the allegations, the doctors, the paternity issue, the custody issue, the plastic surgery, poor Paris's tearless “breakdown”. wheres the body etc to really ask the real question…is this death for real?? But we all know how well the media controls peoples thoughts 1993 and 2004 ring a bell. Any person with a working brain saw right through all those lies. By the way here is the finale moment of the memorial with the the ” i'm alive and here forever”
    http://www.youtube.com/watch?v=Vz48zuOdt7c

  69. Samantha Says:

    But if that wasnt the real michael jackson wouldnt they have michael's real idenity? and know that it's not really him? and why would the imposter do this? Did he really die? UGH, its so confusing. But it's easy to beleive his alive, or not?

    but dead or alive, i love you michael you're in a special place in my heart. <3

  70. supermom75 Says:

    ok 40 xanax come on now my father is a doctor he said 40 would kill you at 100 lbs you should handle 1 ml if you take more then that you will sleep all day and you will be draggy if you take to much you will jus sleep all the time and you will be draggy the next day he said and michael had energy and he was not draggy they said he has sleep ap not possible my father said if he was taking 40x xanax

  71. supermom75 Says:

    basically 40 alone would kill him so the media is dumb

  72. Samantha Says:

    Oh, afew lyrics from His song “Blood on the dancefloor”

    To escape the world I've got to enjoy that simple dance
    And it seemed that everything was on my side

  73. stephykat Says:

    wherever he is..I hope he is alive, and reading this site which is not as public as one thinks, someone is reading..I hope he's laughing..he is a genius, marketing, unique and the most creative individual from this era..compared to Mozart, Shakespeare, Leonardo..a final revenge to evetyone who destroyed his career by their lack of creativity..man, such envious people all wanting a bit of talent plus the music mafia who only sees us singers and entertainers as profitable products..the more different you are the more hated u are..all focused on sexual issues that's all “normaloids” can come up with, but sorry..yes the promoters wanted their money back, family wanted money too, it's all an ultra capitalist i must have what he has world, except Cuba..maybe Castro wasn't that dumb, he did quite the opposite..create the best in evety area.I do hope this teaches everyone that true talent is born with..can't get it otherwise and to stop destroying art..why as there so much art during the Reinassance era? up to postmodernism?now?nothing..may Michael be an example and if he is alive please be happy, enjoy your world and yes, stick to your PC, and enjoy your masterpiece!!I'm at your feet and will follow your example of hard work at evety perfomance I have in the future.

  74. stephykat Says:

    ps watch the movie or better yet..”The Da Vinci Code”..about an order banned by the Catholic Church that does exist today, and is a well kept secret. You will begin to understand how certain people have left the gift of knowledge and art throughout the centuries and may help u understand a bit more about Michael and his messages to the world.

  75. supermom75 Says:

    you have to think his whole family was hurting in money too he owed AEG he had so they say then there is the mother went bank rupsty hmmmm but yet he was still spending how is this very confusing i used ask michael how are you still buying stuff while you are in dept he was silent about his money issues never talked about them ony the media did so the media could be way behind what michael really had and what he still needed to pay think about it how would the media know ALL his money issues got you wondering huh

  76. curious_george Says:

    Hej alle,

    Please discuss the following…

    With so many blatant inconsistencies and things that don't add up, why is just “us” here who are questioning things? How come people in the media, at least 1 or 2, are not asking the same questions we are? Doesn't anyone else find this very strange?

    If MJ's death really was all a hoax, why are law enforcement and the coroner's office going along with it? Doesn't that seem impossible to believe? Obviously they have a body they believe to be MJ. If it's not the body of MJ, whose body is it? And in the case of a celeb like MJ, don't you think they would have verified his identity through dental records or something? I have a really hard time believing that paramedics and law enforcement and the coroner's office would be “in on” a hoax. You would think that someone would leak something to the public if there were any suspicions of something being amiss? Or hospital staff?

    Or someone from MJ's staff…..don't you think someone would have come forward, even anonymously, to raise suspicions such that it was actually in the mainstream news?

    And the video of MJ at the London announcement; it's so no him…yet I see pictures from this on the news all the time. Surely his family would know that wasn't him, surely any media people or paparazzi who've followed him would also be questioning this………so how come nobody has except us?

    How come nobody from CNN or major media has publicly questioned why celebs like Liza or Liz or Diana Ross or Oprah, etc. have been absent? Are the media just afraid to come across as insensitive so they don't ask the same questions we do?

    Why has nobody in mainstream media questioned why the ambulance left MJ's home that day, driving slow, no siren or lights….?…though it was reported doctors worked on him for an hour at the hospital?

    Where did the picture come from, the one of him supposedly in the ambulance? “WHO” provided this picture to someone? Was it a paramedic who took it with their cell phone?

    Why has nobody questioned the fact that none of the family members, children included, were seen to have any tears….not a one of them. A lot of squawking and dramatics but no actual tears.

    How come nobody in mainstream media, Jackon's family included, is pubicly questioning how the doctor was present at MJ's home that day, doing CPR on the bed when anyone knows that CPR should be done on a hard flat surface?

    So much doesn't make sense but it doesn't seem to me that anybody who has the ability to really publicy ask the questions is doing so…why?

  77. bghoppy Says:

    curious-george, I'm not sure what you are trying to say. Most of the question you have asked are why we all believe it hard to believe he is actually dead. How do we know there is actually a body? And why would coroner & PD go along? THIS IS HOLLYWOOD, BABY. That coroner's office has it's own TV show “Mission Road” (I don't know how that's legal in the first place, allowing a public official office accepting money to be a reality show that also stars dead people, who cannot consent.) And the police say that 2 weeks after a multi-millionaire died, they are now beginning to suspect foul play, but are going to wait 2-3 more weeks before investigating that angle, not to mention the death scene being opened and then researched later (about which I hear news people say that that might have given people time to remove evidence, but what seems more likely is that people would have PLANTED evidence.) I suggest reading up on some more historic posts on this site under all the articles to answer the rest of your questions and then we can discuss.

  78. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg omg ppl is this a photo of mj's open casket?? can sum1 explain plz i hope its not… michael is alive i know it….

  79. curious_george Says:

    bghoppy,

    I have read all of the posts. And I'm left wondering why nobody but posters here are questioning the inconsistencies and things that don't add up. Why isn't someone from CNN or some other major news outlet asking the same questions we're asking? The inconsistencies seem so blatant and obvious to me……….and I'm just Joe Q Public.

    Why isn't Anderson Cooper or Soledad O'Brien pointing out the same inconsistencies that we see? You think the media would be all over a story about a famous celeb staging his death?!?!

    The fact that nobody is questioning the many things that don't add up, makes it appear that a whole lot of people are in on this…….but wouldn't that be risky? The more people in on it, the greater the chance that someone will 'talk'?

    On a side note, I was watching part of the memorial on Youtube this evening. When they were singing “We Are the World”, I was floored to see MJ's kids in the front row, smiling ear to ear and singing along….almost like they were on stage at some school concert. Bizarre. I can't even imagine being that happy and jovial when standing a few feet in front of my father's casket, not even 2 weeks after he died. The whole memorial, frankly, was rather surreal and phony in a lot of ways.

    I can understand why MJ would have wanted to 'disappear' and get away from the stress and pressure and demands and money issues and media………but to stage your own death, and your family members to be a part of it, there is something very unethical and creepy about it.

  80. dynamit Says:

    Omg where did u get that picture from? we still cant see his face on it

  81. curious_george Says:

    TO: MichaelJacksonIsStillALive……..take a deep breath! That picture is most certainly not of MJ in the casket; that's a picture of MJ kissing James Brown (in casket) on the forehead:

    http://allieiswired.com/archives/2006/12/michael-jackson%E2%80%99s-farewell-kiss-to-james-brown/

  82. Andrew Says:

    That is NOT a picture of MJ coffin. It is actually a picture from James Brown funeral, he had the same type of coffin, and the person kissing Brown in the coffin is actually Michael.
    You can see another photo here
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468×304.jpg

    Michael is alive, people!

  83. TheTruthSeeker Says:

    To be honest, when I first looked at that photo, the person who was kissing the body looks more like Michael to me… And I don't know, could it possibly be photoshopped?

  84. m2kg Says:

    That's Michael kissing James Brown when James Brown passed away.

  85. m2kg Says:

    Supposedly, it's the same casket just a different interior.

  86. ejay5131 Says:

    That is Michael Jackson at James Browns funeral..

    To”michaeljacksonisstillalive” post#78

  87. idontknow siger:

    That's not a photo of MJ's casket. It's a photo of James Brown's open casket – MJ leaned over and kissed him on the forehead.

  88. wozniack Says:

    michaeljacksonisstillalive, that is not his casket. It's a photo of him kissing James Brown's casket: http://www.strangecosmos.com/content/item/122258.html

  89. mjlives Says:

    @MichaelJacksonisstillalive
    that's not a picture of mj's casket it's actually MJ hovering over James Brown's casket. strange though that he too had a gold plated casket, and that MJ supposedly died exactly six months to the day that james brown one of his idols did (december 25)??

    also somewhere else on this site people were saying the hands of the o2 guy don't match MJ's therefore he had to be an imposter. well i studied the lines on both hands carefully and i have to say they're pretty similar. it could've been MJ. but if it was it raises all new questions- why was he acting so trippy and out of it? why did he keep saying “this is it” as if he knew he wasn't going to be around much longer? maybe that was the final time he would ever stand onstage in front of a crowd and the realization of it made him act weird.. who knows. all i know is this whole thing doesn't add up. i'm not much of a mj fan love his music but didn't pay much attention to his personal life (none of my business) so im definitely not “in denial” or anything frankly if he died in a way it's good as he won't have to put up with the pressure of crazy fans and huge debts and always being in the limelight god knows he probably deserved some downtime but this whole death thing has been shady from the start and i like many of you won't stop wondering until we get some real answers for once

  90. smileygirl24 Says:

    omg MICHAEL is really alive
    someone pleeeeeeeeease explain this picture for me please?
    Is it really what i think it is?
    Michael kissing his impersonator on the forehead OPEN CASKET>?
    Or am i just going crazy?? LOL

    OMG am like freaking out I Love You Michael FOREVER !!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  91. supermom75 Says:

    lol no sorry that is james browns and mj kissing his forhead sorry @ michaeljacksonsstillalive lol love the name

  92. Sosh siger:

    That picture from the open casket seems to be placed on an odd location (next to a parking lot?)

    Also there are no people easily recognizable. And the person that bends over the casket looks like it could be MJ (compare hair and his pale hands). Could this be pictures from James Brown funeral? He had the same casket as Michael.

  93. supermom75 Says:

    @currious_george mike had the money and the brains and the mean to get what ever he wanted in life so let me tell you this if you were famouse and you hade billions of dollar and then you started feeling like you company was tryin to wear you thin and your staf was taking advantage of you and the media was talking bad about you and you had dedicated you life the world tried to make it a better plae healed children around the world made guiness world records for most charities buy a music artist and everyone just wants wants wants and jermaine he keeps talking about how michael wanted this jackson 5 reunion far from it he did not he had talked about the jackson 4 with his kids but he never wanted to work under his father again with his brothers jermaine was hurting in 2007 he was broke was having his children sleep in the same room as him and his girlfriend janet had perscription made out to her in other ppls names by the same doctor mj used so there is alot to ask for help here don't you think he work really close with the white house and with the police alot so i think he decided to make a mess at first and open up the worlds eyes to the pl around us and the sick media that is destroying our beautiful planet and corupting our children

  94. Dutch Says:

    If you ask me, that image is an image of the open casket of James Brown with MJ saying his goodbyes to the Godfather of Soul

  95. AnMJfan Says:

    The photo that is showed 2 posts above is Michael Jackson and the open casket of James Brown …

  96. LeeAnn Says:

    @ MichaelJacksonIsStillAlive: That is MJ on the Casket of James Brown.

  97. VanillaCream Says:

    It´sa pic of the coffin and memorial service of James Brown. And as you can see: Michael kisses James goodbye.

  98. Dutch Says:

    Just some food for thought….MJ headlines in 2009 prior to his “death”:

    1.7.2009: – Rumor surfaces that MJ has only six months to live. http://scandalist.thefablife.com/2009-01-07/enquirer-gives-michael-jackson-six-months-to-live/
    3.7.2009: Announces “This is it” tour
    5.16.2009: Rumor surfaces that Mj suffers skin cancer. Just read the following http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article2432611.ece
    5.23.2009: 5 first dates of the This is it concerts postponed. http://showhype.com/story/michael_jackson_postpones_this_is_it_tour_dates/
    6.12.2009: Allgood entertainment files a lawsuit claiming $40 million – http://www.qdmag.com/allgood-entertainment-files-40m-lawsuit-against-michael-jackson/

    6.25.2009: MJ “dies”?

    If you ask me….it is too much coincidence all together, especially when taking notice of all the mysteries, contradictions and smokescreens after his “death”. Moreover, it seems after his death no one in the media is questioning anything about what was happening in the recent 6 months and I keep asking myself the question “Why?” Why are they jumping so much on the drug related issues, like they want to shove it down my throat with force.

    Again, I have mentioned before, I was not a fan of MJ (I am a metal fan to the bone), but the extensive media coverage made me extremely curious (and suspicious).

  99. carelesslove46 Says:

    Yes, I'm with you on this one Dutch..There is something really strange going on..Just when I am convinced beyond doubt that Michael did die..I find something else..I too have been going back over the last few month's of Michael's life..LaToya Jackson is saying Michael never agreed to do the 50 concert's booked..Only 10.
    She is claiming he was pushed into it..That he was
    “meek”..I dont know if I agree with that now..I have seen footage of Micheal giving a speech about the
    dispute he had with SONY..
    He doesn't come across as someone with no balls..Lets put it that way. He made his
    feelings about the matter
    very clear..Even going so far
    as to call the boss of SONY a “devil”..I think all this
    stuff has purposely been
    'put out there' as it were.
    I'm not a die hard fan either. I'm more of an Elvis
    fan..But there is something
    odd here.

  100. carelesslove46 Says:

    LaToya also mentions going to Michael's house and seeing oxygen tanks and pill bottles etc..I am surprised that she was even allowed in.
    Investigation's would not have been completed at that time and the house would have
    been considered a possible
    crime scene by police..I wouldn't have thought that
    even family members would have been allowed inside the property until more extensive investigations had
    been completed.

  101. Goldie Says:

    to Curies<`? george

    the media only wants "Bad" stuff like in a interview michael said "wenn i do good stuff to kids and the world media dosn´t cover it they only want bad stuff <<

    sorry if you cant read it i am from denmark

  102. ejay5131 Says:

    OMG #90…that is the craziest ever. Everybody check it out..the Billie Jean perfomrmancr WOW!!

  103. wishful09 siger:

    Dutch,

    People like you and many others on this site make me happy. At least you are suspicious. It's so odd to me that others find nothing suspicious about Michael's death. And they latch onto everything they see or hear in the media. They could say Michael ate furniture and people would come forward and say yeah say I saw Michael eathing a table or something. It has gotten too forced. So, something as crazy as being addicted to Diprivin has jsut been accepted by every news outlet. I do not believe Michael was any of the things the media has been saying. My uncle is addicted to far less than what they are claiming Michael to have been addicted to, and my uncle can barely walk good at times. There is no way Michael could be up dancing like he was.

  104. curious_george Says:

    ^^^ Isn't it also very hard to believe that that day after his alleged death (I believe it was the next day?), 2 moving vans were seen leaving his home; one reportedly was empty, the other contained some of his belongings (what, I'm not sure). I find it hard to believe that ANYONE, including family, would have been allowed to enter a possible crime scene and remove anything or potentially destroy or damage evidence? Wasn't it also reported (not sure where I read it, or the validity of the source) that 2 million dollars was missing from his home? (something about him always keeping large amounts of cash on hand).

    Is it possible that the family was/is in on this 'hoax' and they went to his home the next day, under the thinly veiled guise of removing valuable items of his so they wouldn't be stolen, etc….but in actuality, they were really there to check for any traces of 'evidence' that might have inadvertantly been left that would blow the 'hoax'?

  105. electron Says:

    Also, doesn't anyone else find it strange that there is a photograph, allegedly of Michael Jackson before he is taken away by the ambulance and none taken when he arrived at the hospital and was being taken out of the ambulance…surely if the media supposedly took the one of him being loaded into the ambulance, there would have been photographers ready at the hospital when he arrived to take photographs…there is also no footage that i have seen of him arriving at the hospital by ambulance …has anyone seen any footage of this and of him being carried into the hospital?

    Also, in relation to Michael's alleged drug addiction, fellow child star and a close friend of Michael's, Mark Lester, in an interview on British tv, a few days after he died, said that he didn't recognise that side of Michael at all and that Michael wouldn't even take an aspirin…this seems to contrast greatly with media reports of Jackson…so who should we believe? I would be more inclined to trust a close friend of his over the media…maybe then the drugs overdose story and the drugs supposedly found at his home were a cover up…
    The only thing is that Mark seems very genuine and towards the end shows how upset he is at Michael's death…however maybe he wasn't aware of the hoax at this time. He also denies that it was not the real Michael at the O2 in March announcing his tour, if it was the real Michael, that doesn't however conflict with the fact that Michael might still be alive…

    Here is the link to the interview with Mark Lester
    http://www.itv.com/lifestyle/thismorning/entertainment/michaeljackson123/default.html

  106. Sweedishgirl Says:

    But have you thought about that several newspapers are writing about:

    That he only travel by car …. Have not heard so much about any helicopter would be involved. (There is film of a helicopter flight)

    But if he would have gone helicopter why it will not to him whether he now is in urgent need of help!

    And on helikoper the video you can see that he is not fixed, wrapped with a white cloth on which is then when he entered in another amulans ..

    And why would he really be firmly wound around a stretcher if he needed urgent help? Another thing is that those giant long wait at the helicopter before the white amubulansen running up to them. (Ambulasen is perhaps 40 – 50 away)

    The last thing I responded to was that really so, nobody knows Journal ambulnas what it is because there are too many different varieties of ambulances coming from different hospitals … A red ambulnas has appeared in many newspapers. What we have in the way video is only a white car!

  107. supermom75 Says:

    i am sorry but i found this pic and i am goin to tell u this is not michael it looks like a white guy with alot of work done to his face it is not michael in this pic at all
    http://www.accesshollywood.com/content/images/96/originals/96847_michael-jackson-and-his-love-of-cameras-ireland-oct-2006.jpg

  108. wishful09 siger:

    Thank you for the link, electron. You also made some good points. Why havent we seen any pictures of him arriving at the hospital. If they can get pictures of Hillary Duff at the hospital, Im sure they would have broke their necks to get a picture of Michael.

  109. Arual1979 siger:

    I'm not sure if anyone has posted this story or not. Foxnews had reported that MJ collapsed in his living room when he was playing with his oldest son. I thought MJ was found in his bedroom? And even if he did collapse in the living room, he was then moved to the bedroom? That doesn't make sense. I'm very confused now, but here is the link to the story….

    http://www.foxnews.com/story/0,2933,529321,00.html

  110. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
    MJHD Admin

  111. loveandpeace Says:

    Now it's said that he was in Dr.Murray's room. Well we can say one thing, the Enquirer was right for once, theoretically.

  112. YOY Says:

    what in the world! that fox story and everything else is ridiculous! my main concern was the interview i saw a couple of days ago with Joe Jackson and their long time family friend Majestik Magnificent, it was just really really odd. I cant find anything in a link about their interview at all!! did anyone else watch this?

  113. Andrea Says:

    to yoy – I SAW SOME OF THE INTERVIEW! I could not take that guy seriously though..I don't think I could take anyone seriously with the name of 'Mahestik Magnificent'.

  114. Andrea Says:

    Majestik******** UGH! Gosh I suck at typing lately. MY BRAIN IS IN KNOTS!

  115. ejay5131 Says:

    with regards to the ambulance video,

    Is it this drivers first day…why does he need like 3 people guiding him out as he backs up.

    Why are the guys in the black suits so casually standing there, not even pushing people away as they film? Yet they sure try to beat the hell outta people when MJ is leaving Drs offices and people are trying to get pics and stuff.

    Nobody knows why the ambulance is there or for who, yet the guy filming says” were not sure if Mj is dead or not” how do they know they were there for MJ?

    http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

    after seeing that the front of MJs house has a round about drive way WHY DID THEY NEED TO BACK UP THE AMBULANCE?????

  116. He.is.alive Says:

    loveandpeace: my hunch is tons more of those disctractor rhetorics are forthcoming …

    Answers to question numerous blogers have posted like: who IS the guy in the ambulance ? Moreover: with a cardiac arrest patient clinging to life depending on care from the EMT's, who ??? had time to take the picture that has been floated ? Obviously, somebody had to have been instructed to take it, or, was somebody paid a huge sum to do take it and float it, even though the “patient” looks no more like Michael jackson does then the man in the moon !

    Hvorfor? did Dr. Conrad disappear for 24 hours after the “incident” and once he turned up, cops pussyfooted around him ?

    Why is there absolutely no photo of “dead” Michael for his millions of fans to view and gain closure ?

    The shindig, ehm .. memorial at Staples center with attendees some of whom never even met MJ ? Where ?? were his dearest closest friends and why ? did they stay away ?

    Why did the casket after the memorial service “disappear” with heliocopters hovering above in the air ? HVORDAN? could they have lost track of it ?

    Why are any of his closest friends are NOT speaking out ?

    Why the “fake” Michael Jackson at the London press conference ?

    Why the old video footage from the history tour ?

    Why the blue lettering “I am alive and will live forever” ??

    One could really spend time upon time to list and go on listing the strange factors surrounding MJ's alleged death ?

    Only ONE other celebrity's “death” stirred as much controversy: Elvis' and not Frank Sinatra's for example or Sammy Davis Jr. as another ?

    Farrah Fawcett's death was as normal as could be, but of course, she did die and her burial was public …

    Dear Jackson Family, in case you are reading entries on this blog, know this: we are not all stupid and we are ONTO THIS … we KNOW Michael is alive somewhere and we hope that he is safe and enjoying peace, STOP the madness and this net of lies …if you dont not come forward with the truth yourselves, it WILL catch up with you .. GOD help you !!!!!!

  117. MJFAN1972 Says:

    Hi, I'm new here. I'd like to add, you people think all that is weird? Try wrapping your mind around this. They say MJ was cremated so how are they doing a second autopsy? Ved du hvad? now that you mention it, I do remember Latoya saying that MJ loves his fans very much, She was talking about him in a present sense and not a past sense. I thought she meant from heaven but she talked like he was very much alive. Some people say he faked his death to get out of performing at the concert. That part I don't believe but I think the concert was supposed to make his death more convincing by setting the concert all up, rehearsals if there were any was supposed to make us feel everything was fine and mysteriously, he dies.Regardless of his fans buying the tickets. This whole death thing doesn't add up which also gives me the reason to feel that he is very much alive oh and btw, he purchased a home somewhere in a foreign country b4 this took place.

  118. dancer1792 Says:

    I agree with what everyone else has said, but I wanted to mention something that no one has pointed out. The paparazzi who took the last picture gave an interview. He said that he knew MJ and that MJ always remebered him. I also thought it was interesting that the guy who said that he was a good friend of MJ also said that he had no moral issue with selling the picture to the highest bidder. It might just be me, but I would've had an issue with selling a picture of my friend who has just passed away.

    He says that he didn't know that MJ had passed away until a half hour later when he heard it on the news. Why did he not go to the hospital to take more pictures? Wouldn't he continue to “do business” as he puts it and try to get a bigger story? Or am I the only one who thinks that this is strange?

    Here is the link: http://www.youtube.com/watch?v=5VR-HSc2aM4

  119. Sosh siger:

    MJFAN1972:

    It could always have been the plan. Creating a hype around MJ with thos 50 concerts. Get him in the news almost every week, bad or good, doesn't matter.

    Get him back to the King of Pop title, without doing anything where Michael is really needed. And just before the start of the concerts: Letm 'die'

    This could be one of the sickest markteing campaings ever. But it works. Everyone is talking MJ, Records sales are boosted and on par in his glory days. Mission acclompished.

  120. Samantha Says:

    Yeah, i heard that to Apparently Michael collapsed on the living room floor and his Son thought he was “mucking” around, So why hasn't the son said anything about it? Quite strange… and even more strange when they found him on the Bed, couldnt michael ring someone up? because apparently michael was saying he didnt feel too good? I don't beleive about the drugs, Michael said in an interview that he hated Drugs & Alcohol… but another side is saying he took over 40 pain killers each day. They were prescription drugs, so maybe…

    Argh! This is so confusing, and it is werid how the News isnt asking the same questions, i think they're just over and done with it, and the media too, They Got there fair share of Money in the media they don't care they had enough proof but we have even more proof.

    Michael, i hope you're alive out there somewhere <333

  121. Samantha Says:

    woops, by even more proof i mean more proof that were right about his alive and they're wrong.

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.