Fakta og analyse bak "Death" av Michael Jackson

9 juli 2009
av admin

Omstendighetene rundt dødsfallet av Michael Jackson har vært tvilsom fra dag én. Vi vil ikke si dette, fordi vi "ikke godta sannheten", eller ønsker å snakke syk av død ", sier vi dette fordi det er fakta.

Det stadig skiftende informasjon, historier og påstander knyttet til den 25 juni 2009 og utover, er svært reell.

Faktaboks: Når Michael Jackson død først ble kunngjort, ble vi fortalt av media at han hadde lidd en CARDIAC arrest i hans hjem i Los Angeles. Selv om hans personlige lege var til stede på tidspunktet for den påståtte Collapse han klarte ikke å bli gjenopplivet. Han ble plukket opp av Paramedics etter en 911 telefonsamtalen ble gjort fra residence. Under turen i ambulanse til sykehuset, paramedics prøvde forgjeves å gjenopplive den politiker, men til ingen nytte. Ved ankomst ved UCLA Medical Centre, Leger faste i forsøket på å gjenopplive kroppen, men etter administrering HLR og oksygen i nesten 40 minutter, ble han erklært død på 2:27.

Videre analyse: Først var vi sa det var et enkelt tilfelle av CARDIAC arrest. Historier deretter begynte å dukke opp som Michael Jackson personlige lege, Dr. Conrad Murray, angivelig administeres bildet av Demerol til singer bare en halvtime før han kollapset. Vi ble da fortalt at Michael Jackson var avhengige av smerte mordere, og hadde vært i mange år. Denne uttalelsen deretter blåste opp i opptak av kilder som ikke bare var MJ avhengige av smerte mordere, men at han tok en cocktail av 12 ulike rusmidler hverdag!

En telefonsamtale ble gjort fra residence av Michael Jackson, av et medlem av hans ansatte, en halv time etter at han kollapset. Dr. Murray hadde mislykkes administrere HLR til Michael Jackson på sin seng etter en halvtime før de trodde det var en god idé å kanskje gi Paramedics en samtale.

Nedenfor er lyden av samtale og transkripsjon av hva som ble sagt. Det er mange spørsmål om denne samtalen som skiller seg ut. Nemlig hvorfor gjorde medarbeider ikke nevne at "gentleman" var Michael Jackson, eller lyden mer hysterisk, opprørt eller panisk. Vi mener, for de fleste, hvis deres arbeidsgiver var døende på gulvet av et hjerteinfarkt, som du ville være roping i telefonen noe langs linjer: Vær Fort og redde ham, Herregud! "Osv. osv. . betraktning denne personens arbeidsgiver var Michael Jackson, tror vi, han burde vært alle mer hysterisk.

Dernest, hvorfor gjorde operatøren ikke spørre om det var en puls? Vi vil anta at dette var et felles prosessuelle spørsmål knyttet ALL 911 telefonsamtaler.

Tredje, hvorfor gjorde operatør henge opp på slutten av samtalen, ganske rolig, som om "Å de synes å ha et håndtak på ting der, jeg skal bare la dem til det da. Vi ville trodd at det var også vanlig 911 prosedyren opphold på linjen til Paramedics ankommer, og gi all den hjelpen de kan. "Ring oss tilbake hvis du trenger hjelp ... sorry, men det er ingen måte noen 911 Operatør ville si det, spesielt hvis personen de blir kalt ha ha døende på gulvet. Selvfølgelig ville de trenger hjelp, det er noen Dying!

Og til slutt, ettersom den som ringer ikke nevne at personen på gulvet var Michael Jackson, hvordan er det at en mengde omringet ambulansen da han ble tatt av ambulanse på fronten av hans hjem? Oppbevar disse tingene i tankene når du lytte nedenfor.



Det følgende er en transkripsjon av 911 Telefonoppringing

Operatør: Paramedic 33, hva er adressen til krise?

Ringer: Jeg trenger en ambulanse så fort som mulig, sir

Ok da, hva er adressen din?

Los Angeles California, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, ja,

Ok da, hva er telefonnummeret du ringer fra?

Sir, vi har en herremann her som trenger hjelp. Han stoppet puster han ikke puste, og vi prøver å pumpe ham, men han ikke, han er ikke ...

Ok ok, hvor gammel er han?

Han er 50 år, sir

Ok. Han er ikke bevisst, han er ikke puste?

Ja, han er ikke puste sir

Og han er ikke bevisst enten?

Nei, han er ikke bevisst sir

Ok (pause). Alright, er han på gulvet, hvor er han på akkurat nå?

Han er på senga sir, han er på senga

Ok, la oss få ham på gulvet

Ok

Ok, la oss få ham ned på gulvet. Jeg skal hjelpe deg med HLR akkurat nå, OK

Vi trenger ham ... vi trenger en ...

Ja, vi er allerede på vei dit. Vi er på vei. Jeg skal gjøre så langt jeg kan for å hjelpe deg over telefonen. Vi er allerede på vei. Hadde noen se ham?

Ja vi har en personlig lege her med ham, sir

Å du har en lege der?

Ja. Men han svarer ikke til noe å Nei ... nei ... han ikke svarer på HLR eller noe

Å, OK. Vel vi er på vei dit. Hvis fyren gjør HLR og du instruert av en lege han har en høyere myndighet enn meg. Og han står der på scenen

Ok

Hadde noen vitner hva skjedde?

Nei, bare legen, sir. Legen er den eneste her

Ok det gjorde legen se hva skjedde?

Lege, så du hva som skjedde sir? (inaudible stemme) Sir, bare hvis du kan ta ...

Vi er på vei. Vi er på vei. Jeg er bare bestått disse spørsmålene på min paramedics som er på vei dit, sir.

Takk sir. Han pumping, han pumping at brystet hans, men han svarer ikke på noe sir. Vær så snill

OK, OK, vi er på vei. Vi er mindre enn en kilometer unna, og vi vil være der snart.

Takk sir, takk

Ok sir. Ring oss tilbake hvis du trenger hjelp. Takk

Faktaboks: filmklipp av Michael Jackson som blir tatt av ambulanse ble sirkulert innen en time av ham å bli tatt med til sykehuset. Et bilde av ham "angivelig" i ambulanse med Paramedics forsøkte å gjenopplive ham ble senere utgitt av ET.

Videre analyse: Som vi har nevnt i tidligere innlegg, som vi allerede finne gyldigheten av bildet av Michael Jackson i Ambulanse tvilsomt å si det mildt. Filmen av ambulanse forlate hjemmet er også underlagt mistenksomhet. Først, hvorfor er det at ambulansen er baksiden av MJ's oppkjørselen SOOOO sakte? Hvis de desperat forsøker å jobbe med ham i ryggen, vil ikke de kjører så fort som mulig?

Deretter så ambulansen endelig ryggen ut og kjører nedover gaten, er det ikke engang satt på den Siren. Igjen, ikke ville de være i en hast for å lagre King of Pop?

Det synes mistenkelig at en turist buss skjedde kjøre forbi MJ hjem som en ambulanse ble trekke ut portene.

Se filmen her: http://bit.ly/9QOJQ

Som for dette bildet. Det eneste bilde, og all slags bevis for at dette skjedde er av Michael Jackson i ambulansen som arbeidet med og gitt oksygen av paramedics. En svært store spørsmålet er hvor og når ble dette bildet tatt? Når Michael Jackson ble satt i ambulansen var de inne i lukkede porter hans hjem, uten trykk stede. Da han ble tatt ut av ambulansen, no trykker var i nærheten. Også, som du ville ha sett av over opptakene er ekstremt mørk sjattering av ambulanse vinduer gjort det umulig å se hvem eller hva som var inni. Hvordan er det at dette bildet kunne tas gjennom svært mørkt farget vinduer på et punkt mellom tidspunktet da MJ ble satt i ambulansen og tatt ut ved UCLA Medical Center, selv om det var knapt noen medier nær nok til begge steder for å har kunnet ta en slik sjanse?

Faktaboks: Michael Jackson personlige lege, som var angivelig tilstede på tidspunktet for hans kollapsen, nektet å signere en dødsattesten. Han ble også rapportert om mangler i 24 timer etter at vokalist død ble bekreftet. Etter innledende spekulasjoner regardin legene engasjement i døden og tilstedeværelsen av noe lureri, media og forsikret oss om at Dr. Conrad Murray hadde blitt utspurt av politiet og ble ikke mistenkte i forbindelse med dødsfallet til Michael Jackson.

Videre analyse: For en profesjonell lege, dette leger handlinger var mistenkelig fra start. En mulig injeksjon av narkotika før de påståtte kollaps MJ, først sier han var tilstede da MJ kollapset og deretter endre historien sin til bare "happing å finne ham bevisstløs på hans seng. Administrere HLR på senga. Å nekte å signere Michael Jackson's dødsattesten, og deretter går mangler i 24 timer. Bilen hans blir impounded og søkte på bevis. Alt dette, og vi fortalte han ikke mistenkte. Høyre.

Faktaboks: Michael Jackson's "body" ble airlifted til likhuset av en Sherrif redningshelikopter.

Videre analyse: Nummeret ett spørsmål knyttet til denne delen av merkelige hendelser av dagen er dette: Hvorfor?

Hvis Michael Jackson var døde, hva som var nødvendig å luftbroen hans livløs kropp til likhuset? Ville det ikke har kanskje gjort mer fornuftig å luftbroen ham i hans hjem til sykehuset, en tid saver som kunne ha betydd forskjellen mellom liv og død? Considering ambulansen som plukket ham opp kjørte så sakte, det er ikke rart de ikke kunne redde ham, men hvorfor går til arbeid med å organisere et helikopter til å frakte ham til likhuset? Det bare virker unødvendige og overdrevent ... med mindre det var en annen grunn til å gjøre det. Med dette i bakhodet, ta en titt på opptaket av helikoptertur til likhuset ved å klikke her.

Som vi alle vet, mange flere merkelige hendelser unfolded i dagene etter "døden" av Michael Jackson, men det er disse hendelsene, hendelsene i den 25 juni 2009 som har satt spørsmålet om det er sannhet i hodet av tusenvis av mennesker verden rundt.

Posted in Hoax Death | Kommentarer (42)

42 Svar til "Fakta og analyse bak" Death "av Michael Jackson"

  1. Sosh sier:

    Jeg nevnte det før, men er det ikke rart det ikke er noen bilder i det hele tatt.

    Når en person i denne statusen dør (Diana for eksempel) de paparazi isvery aggressive i å ta bilder som kan selges for masse penger.

    Hvis Michael Jackson var dykking på et ukjent sted i Atlanterhavet og han ville fes, neste dag bilder av denne "begivenheten" vises i hver avis eller internett side i farger og oppløsning slik at du kan laste ned en på skrivebordet!

    Nå er han antatt død, og det eneste bildet vi har, er der noen som (er mostlikely ikke ser ut som Michael) liggende i en ambulanse med full Lege ansatte som arbeider på den personen!

  2. The Silent En sier:

    Jeg føler at jeg har sett en dobbel i den avsluttende øvelsen bilder av Michael Jackson og matchet den med en MJ impersonator. Kan noen vennligst analysere og sammenligne følgende bilder:

    1. Michael Jackson Reheasal Bilde:

    http://www.zimbio.com/Michael + Jackson/articles/W5sblvwpKYc/Michael + Jackson + Final + øvelse + Pictures + Avdekket

    2. Bilder av dobbeltrom fra hans MySpace-nettside:

    http://www.myspace.com/carloriley

    Fortell meg gjerne hva du synes.

    Takk.

  3. dorleac sier:

    Jeg Totalt godtar ikke du.

    Han er mer levende enn oss.

    BTW, sjekk denne videoen http://www.youtube.com/watch?v=whYH4c7DvAQ

  4. carelesslove46 sier:

    Jeg fikk ikke høre operatør
    fortelle den som ringer å ringe tilbake.
    Av lyddatastrøm avsluttet før det kan bli hørt.
    Vet noen hvor jeg kan lytte til full transkripsjon? ... Jeg virkelig trenger
    håper det har vært en stor spøk,
    men på alvor, kan alle forestille seg hvor mange mennesker som ønsker å være involvert i å trekke på noe så stor? ... Nå med Presley
    det er believable fordi han har venner i høye steder som president og
    andre offentlige offisielle tallet.
    Også høy rangering medlemmer av politiet ... Men som for
    Mike .. jeg dont vite ... Jeg er enig
    det er ting som er rart om dette hele greia .. Jeg ser frem til å lese andres kommentarer ..
    Og Mike, uansett hvor du er
    verken i denne verden eller den neste ... vi fortsatt ELSKER DEG .. xxxx

  5. giggsey82 sier:

    Selv om jeg var lei å høre om MJ død den 25. juni i det stadig mer irriterende at vi synes å være tatt opp drift uten padle hele veien gjennom memorial jeg holdt tenkning hvis MJ levde sikkert han ønsker å være der for å sole ære i det som ville være vesentlig hans største prestasjoner i outwitting media, så fra tenkning han skulle hoppe ut casket til waling ut på scenen å synge mann i speilet jeg har blitt trukket til gentleman som starter Vi er verdens

    i was drawn straight to him whilst watching the service and thought we all know MJ as white so what better way to hide than go back to his natural colour then i looked closely at the gentleman and MJ in his early years as well as looked how his brødre har alderen, kunne vi ta et bilde av MJ og digitially alder ville det at bildet på 50 år ser ut som det ukjente sangeren i vi er i verden! noen har programvare for å gjøre det og vise oss resultatene?

  6. giggsey82 sier:

    Hvis det var MJ hva slag genialt og enorme cahones til scenen sin egen død utfører deretter på egen memorial med alle ikke det klokere.

  7. feyaya sier:

    Jeg er enig i det ukjente sanger å synge "Vi i verden" så veldig merkelig, men se på hans jaw linje. ikke Michael's jaws større enn dem? Jeg tenker det vil ta kirurgi for å fikse redusere jaw linje. Og hva med hans stemme og hans tenner? jeg innrømmer fyren er mistenkelig og jeg ærlig fant ham for å være litt skumle. Jeg tenkte på hvordan øynene er så store, og selv om Michael har store øyne, er de ikke stort i en skummel følelse ... men da jeg selv om han i thriller. etter makeup for video, han var i stand til å gjøre alt om seg selv synes skumle, inkludert hans utvidet øyne. Hva tror du?

  8. Mjisalive1 sier:

    kunne du plz fortelle navnet på denne mannen som faktisk han fortalte om ham?

    og en ting til ... MJ har alltid ønsket å gjøre sin klone ... hans innerste ønsker u kan si ..

    kanskje at "imposter" er klone av MJ .... n kanskje denne personen er "Real MJ"

    eller ... som u sa ... en tilfeldighet?

  9. Tizzy sier:

    Jeg har også tenkt tanken fyren på servie var litt mistenkelig. Han certanly creeped meg som er helt sikkert! Kanskje han er MJ? Har det vært noen info om denne fyren som alle har funnet?
    Som for klone teori, kanskje teppe er hans klone, pizza? Jeg må si deg av alle 3 barna han er en som ligner MJ mest!
    Keep up the good arbeid på dette området

  10. Sara sier:

    Jeg vil første liker å si at du gjør en god jobb med dette og holde opp oppdateringer!
    Dette er hva som får meg
    "Han er ikke bevisst? Han er ikke puste?
    Enn når den som ringer, sier han ikke puste operatør askes,
    "Han er ikke bevisst?"
    Uh ... ... Hva slags spørsmål er det?
    Jeg vet at du fortsatt kan pusten mens bevisstløs, men kan du ikke pusten mens bevisst?
    Un tiltrengte spørsmålet jeg har å si.
    Og hva skjer med alle unnessesary spørsmål?
    Hva er ditt telefonnummer hvor gammel er han.
    Først hørtes sant men enn jeg lese transkripsjon og det ser så rart.
    Og hvorfor skulle legen ikke har hatt ham på gulvet?
    Bør ikke alle leger vet hvordan de skal utføre HLR?
    Gah!
    Og oprator gjentok stadig "på gulvet" for ...
    Alt er så sprø ...

  11. feyaya sier:

    som er en god observasjon. Jeg kan ikke tro at folk fremdeles snakker om alle de "følelser" presenteres på memorial. for gråt høyt, jeg så ikke en jævla rive! Jeg vedder du den eneste tårer var det fra den heldige fans som har vunnet billetter. anyways, jeg har blitt prøver å kommentere det nyeste innlegget, men det er ikke vist en "Send kommentar"-knappen; noen andre som har det problemet?

  12. giggsey82 sier:

    Stemmen er et godt poeng, men du kan easliy forandre din stemme nok til å stoppe selv blir lett anerkjent andre ting å merke seg er det første måten han går til forsiden michaelesque, og hvorfor er han bredt eyed og på en måte smilende om han var sannelig MJ er det fordi han har realisert seg selv jævla jeg faktisk trakk den av

  13. The Silent En sier:

    Angivelig, fyren navn: Darryl Phinnessee. Selv har jeg til at avstanden fra bunnen av hans nese til toppen av hans leppe synes enorm. En så liten nese.

    Jeg kunne ikke legge igjen en beskjed på nytt innlegg. Så jeg forlater det her i stedet, håper det hjelper.

  14. odettebennet sier:

    hello ... lydløs en .. ja jeg hv sett carlo's pics tidligere også ... og jeg finner enkelte similarites .. imidlertid m jus bekymret Bou hans alder .. men ja dette er jus en titt en like .. der er 100s i LAalone ... så DAT-filer nt ett problem .. neways i jus vil si dat Jeg savner MJ .. Jeg KNO han ALIVE.BUT Jeg vet at han aldri vil Utfør igjen STAGE ... (Håper han COMS TILBAKE) Gutter kan vi bringe ham tilbake? ? WAT IF SUMONE gjør alt dette WID sin bekymring? Håper han er trygg!

  15. MyBelovedMJ sier:

    Vel før, det ukjente sangeren apeared på scenen noen sa: Vi elsker deg mer, bli med oss Michael. Ehh Ganske merkelig

  16. Andrea sier:

    Alt jeg vet er at han som sang begynnelsen av vi er i verden, skremte SHIT ut av meg (Unnskyld språket), men det er sant! Jeg tviler på det var MJ - fordi jeg vet ikke ... det var bare skumle. Haha.

  17. Sosh sier:

    Til Silent One:

    Det er mange impersnators, men jeg tror Carlo Riley savner på viktige signatur fra Michael: Hans nese differerer til mye. Jeg mener også Carlo har et utseende mer lik Johny Depp i noen bilder.

  18. noisehammer sier:

    ey folkens .. Jeg tror det bare et sammentreff!
    ^ ^ Men veldig interessant hvordan han ser ut ...

    tross alt, MJ er fortsatt der ute

  19. MyBelovedMJ sier:

    Den klone er en mann kalt Navi, kan du se den på en link i en av de andre nettstedene her .. Han nærmere titt excatly liker Michael, expectt noen ting. Hans stemme, hans tur, øynene hans. Sjekk det ut, og du vil se hva jeg mener. Michael er i live

  20. Sara sier:

    Jeg fant denne,

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Jeg aner ikke om det er sant ... .. men hvem vet?
    Les i den.
    Se hva du kan finne!

  21. MyBelovedMJ sier:

    Jeg skrev det, noen av det høres ut som måten Michael ville sette den. Men mabye det er bare noen som vil ha penger ut av dette som leaged det. Jeg `t know.

  22. Andrea sier:

    Les dette --

    Hvis, som forventet, den konserten er en stor suksess den vil bli gjentatt i London og over hele verden.

    Og Jacko selv skal også utføre på O2 Arena fra utover i graven. Utrolig livet ditt hologrammet blir brukt til å gjøre ham til noe på scenen ".

    Hologrammet he? Haha. Jeg satser vil det være ham. Ingen tvil.

  23. feyaya sier:

    hologrammet, eh? godt som mulig. husker da will.i.am fremsto som et hologram på cnn på dagen i presidentvalget?

  24. supermom75 sier:

    ok her er mine lookon denne delen en første historien ble Michael kollapset på gulvet i sitt rom da han blir funnet på hans seng av sin lege mitt spørsmål hvor lenge var lege der alle som var involvert ingen frykt i stemmen også var det kokker thereand vakter hvorfor var det ikke en vakt i rommet hmmmmm ikke tenkt på det og hvorfor gjorde han ikke kalle rett når det skjedde, og han var med ham på veien der han ikke var med ham på veien der han ikke signere død sertifikatet føre han vet han er ikke død Michael var redd for nålen og smerte sykepleier sier til nyhetsoversikten han aldri ville injisere selv http://gretawire.blogs.foxnews.com/2009/07/08/our-full-interview-michael -jacksons-sykepleier / og hvis legen ikke injiserer ham som gjorde lytte til alle tre videoen fra sykepleier er det dypt og meget god informasjon om Michael I finner mer informasjon om dette og så langt som hjernen ut de fortsatt kunne hadde en åpen casket de gjorde for James Brown hmmmm

  25. goslinger1 sier:

    Hvis vi alle kan tydelig se at "Michael" på O2 konferansen var ikke det virkelige Michael-så familien må vite noe om dette! Jeg mener, kom igjen! Har de ikke sett denne videoen? Det er så åpenbart at det er ikke Michael. . . Han synes altfor små likevel.

    Hvis jeg visste at noen ble kopiering identiteten til et familiemedlem, ville jeg bli lei! Jeg vil få de involverte myndigheter.

    Hmmmm. . . . er det ingenting av at naturen. Familien er på vei sammen med den annen grunn.

    Veldig rart. Siden det er ikke Michael-Hvor var den virkelige Michael og hvorfor ble han ikke anledning til å delta på at konferansen selv? Det er bedrag som skjer her og familien er involvert.

    Selv om vi, hans tilhenger, er freaking out sier, "Det er ikke her, de er ikke heve noen flagg eller spørrende a thing! The far, Joe, er ønsket en annen obdusere. Dette kaster meg. Ideer hvorfor dette skulle være? Og hvorfor er det så snakk om hans manglende hjerne?? Det er bare rart.

  26. giggsey82 sier:

    Det er ganske plausable at ukjente sangeren ikke MJ Selv har han et slående reseblemce og jeg ble umiddelbart trakk til ham, hva er bekymringsfullt enda mer etter at du har gjennomgått opptaket av memorial er senator dame laget en liten hikke hun begynner å si hvem døde den 25 januar og korrigerer seg selv til juni kan det være at MJ om han faktisk er død døde mye tidligere enn det ble fortalt iw januar og som lookalike var ikke i stand til å gjennomføre de 50 gig bosted, folk i vet fikk i panikk og besluttet det var det nok er nok verden må kjenne MJ har dødd

  27. Andrea sier:

    Jeg har nettopp sett et intervju med kvinnen er en Jackson-familien talsperson og når du blir spurt hvorfor det ikke var en åpen casket hun nonchalantly sa ".. på grunn av de omfattende skader gjort ansiktet hans da de forsøkte å resuscitate ham."

    Ok, vel. Jeg er ingen lege eller cardiologist. MEN UHM. Siden når er berøre ansiktet ha noe å gjøre med det HLR og forsøker å gjenopplive noen fra en såkalt "CARDIAC arrest.

    Disse menneskene er forferdelig at du prøver å gjøre hans død synes virkelig.

  28. dynamitt, sier:

    høyre Andrea som gjør lyden dum, det bare beviser enda mer at det var falsk

  29. DawneVee sier:

    Dette var en veldig bra innlegg. Vært dele det med andre fordi du får alle punkter om hva som skjedde eller ikke skjedde for det på den 25 juni.

    Lar holde grave opp sannheten MJ fans ...

    Det er blitt nøyaktig 2 uker i dag siden han døde. Hvor lenge kan en kropp skal bevares på isen før den bare starter decaying?

    Jeg leste det på nyhetene for at obdusere folk har sin hjerne og analyserer den fortsatt, og når den er gitt tilbake til familien, og de vil begrave MJ.

    Rare, bare rart ....

  30. monij sier:

    Til Silent ett: den doble ligner den i ambulanse ... se nøye på den øvre lepper på begge menn. Som for øvelse picutre, vanskelig å si. Det er litt uklare og for mye lys og bildet er tatt fra en avstand .. men han ser ut MJ.

  31. monij sier:

    giggsey82: denne ideen om MJ dø tidligere krysset meg også, det er nok derfor de sendte den doble til konferansen, fordi MJ var død. Men tenk om det var det bare en 3minute tale (kunne ha vært noen få sekunder uten pauser), er jeg sikker på at MJ ville ha vært i stand til å ta pressen, med mindre han var allerede død, eller kanskje veldig veldig syk på hans likskue .

  32. dynamitt, sier:

    yah fyren i ambulanse didnt ligne ham på alle lepper og nese så forskjellige, im overbevist om det var ham på prøve,
    Jeg husker å lese en artikkel, sier han var 6 måneder å leve 6 måneder og 1 dag senere HMS døde,
    var at artikkelen true eller gjort opp?

  33. annieareyouok sier:

    Sjekk dette! for ytterligere å brenne i betraktning at han er borte? som utgir en uttalelse som dette?

    http://www.people.com/people/package/article/0, 20287787_20290557, 00.html

  34. DawneVee sier:

    Andrea,

    Jeg forlot denne kommentaren i en annen del, men får denne ...

    Entertainment Tonight hevder en kilde fortalte dem at de hadde en åpen casket for MJ på privat visning og han så fredelig og så ut som han sover.

    Godt hvis det spokeperson du hørt hevdet det var stengt casket på grunn av skader på ansiktet hans, og denne kilden på ET hevder det var en åpen casket og MJ sett fredelig, godt for gråt høyt, som er å fortelle sannheten!
    Her er link slik at du kan lese det selv:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Alle disse kildene 'nær Jacksons trenger for å få deres historier rett før rapportering til kamera ...

  35. mysticallymagestically sier:

    @ Andrea: Wow. Ok, la oss bare anta et øyeblikk at han hadde omfattende ansikts skader (uansett grunn ... hvor sannsynlig det er). Det finnes metoder for å bruke sminke (da i Jackson-familien kan selvfølgelig kjøpt den beste post mortem tjenester i verden!) Å gjøre en person ser i ett stykke. Det er slik en dum unnskyldning, jeg kan ikke unngå å le av det galskap av det hele.
    Uansett, jeg tror hele dette innlegget oppsummerer meste hvorfor jeg spørsmålstegn ved legitimiteten til sin "død" langt over alt annet som synes å være Fishy. Alt om den første telefonsamtalen og legen å være i nærheten bare ikke legge opp.

  36. supermom75 sier:

    Sørg for å betalingssidene alle mine info under denne delen Mystery Singer "We are the World" har uncanny likhet til Original Michael Jackson under kommentaren du vil være en mazed jeg selv funnet opplysninger om at gutten kom frem og sa Michael Jackson aldri rørte ham og hele saken info som ingen fortalte publikum også på vitigilo og en side Michael viser hans hud endring i love michael og jeg ikke skal stoppe på jakt etter ham, og jeg skal komme til bunns i lukter lureri

  37. feyaya sier:

    DAWNEVEE, det er akkurat hva jeg tenkte om hans såkalte kroppen. det bare kan bevares så lenge, ikke sant? Jeg hørte det samme om hans hjernen. Jeg bare lurer på hvor langt de vil strekke ut av dette. Snart vil de annonsere en 4de obdusere og hvilke ikke. det er bare latterlig. Jeg så at ambulansen bilde av ham i dag på et blad i walmart og selv om jeg var overbevist om før at det ikke michael i at bildet, som nettopp ble reaffirmation siden den ble utvidet; definitivt ikke var Michael.

  38. wndrwmn67 sier:

    Jeg var på vei til å ta mine barn til Chicago i dag og hadde laget en cd for å lytte til alle av Michael Jackson-sanger som jeg aldri har hørt. En av dem var uknuselige og jeg hørte følgende linje, og fikk en "aha!" Øyeblikk: Kanskje han mente dette figurativt snakke, men det kunne godt vært bokstavelig.

    Linje fra sangen "uknuselige:"

    "Nå kan du ikke stoppe meg selv trodde du tror
    at hvis du blokkere meg, du har gjort noe for deg
    og når du begrave meg under all din smerte
    Jeg er jevnt laughin, mens surfacing. "

    Du vet aldri!

  39. wndrwmn67 sier:

    Oh, og en annen ting ... sånn mitt tenkte akkurat ... med alle de nådeløs paparazzi der ute, mener du å fortelle meg at ikke en eneste av dem var i stand til å få et bilde av Michael Jackson etter hans død?? Dette bildet vil være verdt en formue og jeg kan ikke lodde at ingen har vært i stand til å få en eller annen måte!

    Og ja, gjorde noen oppfatte historien om kisten etter memorial service? Den jeg leste som var oppført på MSN-hjemmeside uttalt at verken kisten eller likvogn ble sett etter memorial service. Jeg vet ikke gyldigheten av denne setningen, men det gjør en rart.

    http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/08/2009-07-08_rest_in_peace__maybe_stars_next_stop_is_a_mystery_as_gold_casket_is_wheeled_back.html

  40. supermom75 sier:

    den Meda Lies MICHAEL SELV Sier SO i denne videoen med HUSK Media Said MICHAEL akkurat nå beslutter å UNMASK hans barn rett før han dør HE avslørt dem med seg tid siden ON FOX Viser Toner hjemmet videoen jeg også NEW Micael og møtte ham og gikk TIL Neverland Og jeg tror han ville Fake bare for å få unna finter IN THE WORLD

    http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

  41. melia8383 sier:

    Det kan være falsk, akkurat som dødsattesten. Hvis de gråt, de ville gjort det samme på memorial service, du er ikke til å endre innen 30 minutter. Barna ikke viser noen form for følelser. De ville på minst gråt. Men de gjorde ikke. Ut av alle mennesker der ute med kameraene Theres no andre bilder, andre enn hans "siste bilde?"

  42. melia8383 sier:

    Og hvordan har de ta et bilde av MJ i "ambulanse" når livvakter blokkerte vinduene? Ambulanse ikke har sirens på. Og hvis han gjorde "dør" det virker som lureri! Hvorfor vil ikke familien få en advokat? Og hvorfor har ikke de "gjemt" i kroppen?
    De kan planlegge en "memorial" som koster tror jeg. 1,4 millioner eller kanskje 4,1 millioner
    (at de ikke betaler), men de kan ikke finne et sted for ham å "gå?"
    Dette gir meg en hodepine!
    Noe som ikke ser riktig!

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.