Чињеницама и анализа иза 'Смрт' оф Мицхаел Јацксон

Јули 9тх, 2009
бы админ

Околности смрти Мицхаел Јацксон је упитно дана. Ми не говорим зато што смо "не може прихватити истину ', или желе' оговарати мртви ', кажемо, јер ово је чињеница.

Стално мења податке, приче и оптужбе повезане са 25. јуни 2009 и шире, врло је стварно.

Фацт: Када Мицхаел Јацксон'с деатх је први пут најављено, били смо рекли у медијима да је претрпела срчани хапшење у његовом дому у Лос Анђелесу. Иако су његови лични Лекари је био присутан у тренутку наводног Цоллапсе, он се није могао оживје. Био је покупљено од Парамедицс након 911 телефонски позив је направљен од пребивалишта. Током вожње у амбуланту у болницу, парамедицс покушао узалуд да би поново је певачица, али то не искористити. По доласку на УЦЛА Медицал Центре, Доктори персистед ин покусава пробудити своје тело, међутим, након ЦПР администрирање и кисеоника за скоро 40 минута, био је проглашена мртвима у 2:27.

Даљња анализа: Прво ми је речено да је то била једноставна случају кардијални хапшење. Приче онда се почео рађати да Мицхаел Јацксон лични лекар, Др Цонрад Мурраы, наводно управљао моментално од Демерол на певач само пола сата пре него што су пропали. Били смо тада рекао да је Мицхаел Јацксон био је зависник о боли убице, а било је још много година. Ова изјава онда духати горе у улаз од извора који не само да је био зависник о МЈ убице бол, али да он узме један коктел од 12 различитих дрога свакодневног!

Телефонски позив је направљен од пребивалишта Мицхаел Јацксон, а члан његовог особља, а пола сата након што су пропали. Др Мурраы био неуспессно администрирање ЦПР да Мицхаел Јацксон на његов кревет за пола сата пре него су мислили да је то била добра идеја да можда дати Парамедицс позива.

Испод је аудио на позив и препис онога што је рекао. Постоји много питања у вези овог позива који стоје вани. Наиме, зашто је члан особља не спомињемо да је 'господин' био је Мицхаел Јацксон, или звук више хистеричан, узрујани или бесан. Верујемо, за већину људи, ако је њихов послодавац је умирући на поду од срчаног удара, то ће вас дерања у телефон нешто дуж линије: 'Молимо Пожури и спасити га, Ох мој Боже! "Итд итд . обзиром данашји лицу послодавац је Мицхаел Јацксон, верујемо, да је требало све више хистеричан.

Друго, зашто је оператор не питај ако је пулс? Бисмо претпоставити да је то заједничка процедурална питања повезана са свим 911 телефонских позива.

Треће, зашто је оператеру обесити на крају позива, сасвим мирно, као да 'Ох они чинити се за имати руковати на ствари тамо, ја ћу само оставити их онда'. Смо мислили да је то такође уобичајених 911 процедуру за остали на линију до Парамедицс стићи, дајући све они могу помоћи. "Назовите нас ако вам је потребна помоћ" ... Нажалост, не постоји било који начин 911 Оператор ће икада рећи да је, нарочито ако особа која су се позва о наводно умире на поду. Наравно да би треба помоћ, ИМА НЕТКО РОБИН ЦООК'С Аццептабле!

И коначно, будући да је позиваоца није навео да је лице на поду је Мицхаел Јацксон, како то да је окружен гомилом амбуланте, када је одузета од стране лекара на прочељу његове куће? Имајте ово на уму да сте послушати у наставку.



Ова је препис од 911 Пхоне Цалл

Оператор: болничара 33, што је адреса вашег хитне?

Цаллер: Требам хитну помоћ у најкраћем могућем року, господине

У реду господине, што је ваша адреса?

Лос Ангелес Цалифорниа, 90077

Царолуоод?

Царолуоод Дриве, да,

У реду господине, што је број телефона који зовете из?

Господине, имамо велепосједник овде да треба помоћи. Он је престао дисања, он није дисања и ми покушавате пумпа њега, али он не, он није ...

Ок ок, колико стара је он?

Он је 50 година, господине

У реду. Он није свестан, он није дисања?

Да, он није дисања господине

А он није ни свестан?

Не, он није свестан господине

Ок (пауза). Добро, он је на поду, где је он у праву сад?

Он је на кревет господине, он је на кревет

Ок лет'с гет му на поду

У реду

Ок лет'с гет га доле на поду. Им 'гонна Вам помоћи одмах ЦПР, ОК

Ми морамо да га ... ми је потребна ...

Да, ми смо већ на наш пут тамо. Ми смо на наш начин. Им 'гонна то колико ја могу да вам помогну преко телефона. Ми смо већ на наш начин. Да ли је неко види њега?

Да имамо овде лични лекар са њим, господине

Ох имате лекара тамо?

Да. Али он не реагује на ништа не ... не ... он не реагује на ЦПР или нешто

Ох, ОК. Па смо на наш начин тамо. Ако је ваш тип ради ЦПР и да сте по упутствима лекара он има већи ауторитет од мене. И он је тамо на сцени

У реду

Да ли ико сведочење Шта се догодило?

Не, само лекар, господине. Лекар је био само један овде

Ок па није доктора видјети шта се догодило?

Доктор, јесте ли видели шта се догодило господине? (нечујан глас) Господине, само, молим вас ако можете ...

Ми смо на наш начин. Ми смо на наш начин. Ја сам управо ових питања о мом парамедицс који се налази на путу, господине.

Хвала вам господине. Он је пумпања, он је пумпања прса, али он не реагује на ништа господине. Молим

ОК, ОК, ми смо на наш начин. Ми смо мање од миља далеко, а ми ћемо бити тамо ускоро.

Хвала вам господине, хвала вам

У реду господине. Назовите нас ако вам је потребна помоћ. Хвала

Фацт: снимке Мицхаел Јацксон се одузета од амбуланте је циркулисан у року од једног сата, за њега су одвели у болницу. Слику о њему 'наводно' у кола хитне помоћи са Парамедицс покушава оживети га је касније објавити ЕТ.

Даљња анализа: Као што смо се помиње у претходном пост, ми већ наћи ваљаност слику Мицхаел Јацксон у Амбуланта упитна рећи најмање. Тхе снимке амбуланте одлазе кући такође је подложно сумњи. Прво, зашто је она која амбуланте је устук из МЈ'с аугуст соооо спорије? Ако су они очајнички покушавају да раде на њему у леђа, не би они били покретачка једнако брзо као могућ?

Тада, као и на крају леђа амбуланте и дискови низ улицу, то ни не стави на се сирена. Опет, не би они били у журби за чување Кинг оф Поп?

Такође се чини да је сумњиве туристичке аутобуске слуцајно возите прошлости МЈ дома као амбуланте је чупање врата.

Погледајте снимак овде: хттп://бит.лы/9КОЈК

Као што је за ову слику. С једне и то само слике и било каквих доказа да је ово све је одржана је од Мицхаел Јацксон у амбуланте се радило на кисеоник и добио по парамедицс. А питање је врло велика када и где је преузео ову фотографију? Када је Мицхаел Јацксон био је ставити у амбуланте, они су унутар затворених врата свога дома, без притисните садашњости. Када је преузета из амбуланте, нема притисните су у близини. Такође, како би се видело које је изнад снимке, изузетно тамна сена од амбуланте је немогуће прозоре да виде ко или шта је унутра. Како је да је ова слика је била у могућности узети у врло тамно изнијансиран прозора у неком тренутку између МЈ време кад је стављена у амбуланте и одведени на УЦЛА Медицал Центер, иако није било готово ни медије довољно близу да се на обе локације су били у могућности предузети такав метак?

Фацт: Мицхаел Јацксон лични лекар, који је, наводно, присутни у време његовог колапса, одбио потписати смрти цертификат. Био је пријављен нестало за 24 сата после смрти певач био потврђен. Након почетних регардин спекулације лекарима учешће у смрти и присуство било фаул, медији су тада сигурни да др Цонрад Мурраы били испитани од стране полиције и није био сумњате у односу на смрт Мицхаел Јацксон.

Даљња анализа: За професионалне лекаром, овај лекари су сумњиве акције од самог почетка. А могуће убризгавањем дрога пре наводног распада МЈ, прво говорећи он је био присутан када МЈ срушила, а затим се мења његова прича само 'хаппинг пронаћи га несвјесног на његовој постељи. Администрирање ЦПР на кревет. Одбија да потпише Мицхаел Јацксон'с деатх цертификат, а затим иде нестало за 24 сата. Његов аутомобил се импоундед и тражили доказе. Све то, и ми смо, рекао је он не сумњате. Десно.

Фацт: Мицхаел Јацксон'с' тело 'био аирлифтед до мртвачница по Схерриф Ресцуе хеликоптера.

Даље анализе: број један питања везана уз овај део је чудна догађања тог дана је ова: Зашто?

Ако је Мицхаел Јацксон био је заиста мртав, што је било потребно да аирлифт његово тело живост у мртвачница? Не би ли то можда направио више смисла да аирлифт му из његове куће до болнице, време савер који би могао да има значило разлику између живота и смрти? С обзиром да бере амбуланте га одвезли тако споро, да је није ни чудо да га не може спасити, али зашто ићи на напор организовање хеликоптер за транспорт га на мртвачница? То управо и чини непотребним, осим прекомерне ..., ту је још један разлог да то урадите. Имајући ово на уму, узети још један поглед на снимке хеликоптера вожња до мртвачница по кликом овде.

Као што то сви знамо, много, много више чудних догађаја унфолдед у данима након смрти 'и Мицхаел Јацксон, али је та дешавања, догађаји од 25. јуни 2009 које су ставили питање да је истина у умовима хиљада људи широм света.

Постед ин Хоакс Смрт | Коментари (42)

42 Одговор за "чињенице и анализа иза 'Смрт' оф Мицхаел Јацксон"

  1. Сосх каже:

    Сам споменуо пре, али није чудно да нема слике на све.

    Када човек умре тај статус (Диана на пример) је папарази исверы агресивна узимајући у сликама које могу бити продата за пуно новаца.

    Ако је Мицхаел Јацксон био је роњење на непознатом месту у Атлантски океан и он ће имати фартед, следећи дан слика овог 'догађај' приказани су у сваком новине или интернет страница у боји и резолуцију тако да можете преузети један за ваш десктоп!

    Сада је преузео мртвих и само слику имамо, где је један неко ко (је мостликелы не гледа као што је Мајкл) лежи у хитну помоћ са пуним болничара особље које ради на лице!

  2. Тхе Силент Један каже:

    Осећам се као да су пјегави двокреветној у завршној пробе слике Мицхаел Јацксон и усклађено је са МЈ имитатор. Може ли неко молим анализу и упоређивање следећим сликама:

    1. Мицхаел Јацксон Рехеасал Слика:

    хттп://ууу.зимбио.цом/Мицхаел + Јацксон/артицлес/У5сблвупКЫц/Мицхаел Јацксон + + + проба Финал + Слике + открила

    2. Слике су из његове Дупли МыСпаце Уеб сајт:

    хттп://ууу.мыспаце.цом/царлорилеы

    Молимо вас јавите ми шта мислите.

    Хвала.

  3. дорлеац каже:

    Ја потпуно слажете ли т.

    он је још жив од нас.

    бту, цхецк тхис видео хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=ухЫХ4ц7ДвАК

  4. царелесслове46 каже:

    Нисам чути оператора
    реците позиваоца за позив назад.
    Аудио стреам окончан пре тога би се могло чути.
    Да ли ико зна где могу слушати пуни транскрипт? ... Ја стварно учинити
    нада је била велика хоакс,
    али озбиљно, свако може замислити колико је људи морало би бити укључени у циљу скинути нешто овај велики? ... Сада са Преслеыа
    то је зато што је учинио увјерљиво имати пријатеље на високим местима као што су предсједник и
    других државних службени-а.
    Исто тако високе припадници полицијских снага ... Но, као и за
    Мајк .. ја донт знати ... слажем се
    постоје ствари које су чудна цела ствар око овог .. ја радовати се читајући других коментара ..
    И Мајк, где год су
    било у овом свету или још увек некст ... Лове Ыоу .. КСКСКСКС

  5. гиггсеы82 каже:

    Иако сам се узнемирио да чују о МЈ смрти на 25. јуни и пронаћи све смета да ми се не појављују се стреам без пераја сви пут преко спомен ја чувао размишљања ако МЈ био жив он би сигурно желим бити ту да топлина слава у оно што би се у суштини његове максималне перформансе у оутуиттинг медијима, тако да је из размишљања ће искочити у ковчег за уалинг оут на позорницу да пјевају Човек у огледалу сам се извући на џентлмен који почиње смо на свету

    Била сам са њим нацртана равно док гледаш ту услугу и мислили смо сви знамо МЈ белим тако што бољи начин да се сакрије од врати својој природној боји онда сам погледао изблиза у велепосједник и МЈ у његовој раним годинама, као и гледао како његов браћа су доби, могла би ми се слика и МЈ дигитиаллы узраста да би се слика на 50 година изгледају као певач у непознато ми смо на свету! било ко је добио софтвер за направити и показати нам да су резултати?

  6. гиггсеы82 каже:

    Ако је то оно што МЈ удара од генија и велике цахонес на позорници своју смрт затим извршите на сопствени спомен са свима који нису на мудрији.

  7. феыаыа каже:

    Слажем се непозната певачица певати "Ми смо света" изгледао врло осебујан, али поглед на његове чељусти линију. нису мицхаел'с чељусти шире од оних? Ја сам мислећи да ће то потрајати хирургија поправити смањити јау лине. и што о својим гласом и зубима? ја признајем тип је сумњиво, а ја искрено пронашао да га мало језиво. Био сам размишљати о томе како су му очи тако велике, а чак и да Мицхаел има велике очи, нису велике у смислу језиво ... али онда, иако сам о њему у трилеру. након шминка за видео, он је у стању да учини све о себи појавити грозан, укљуцујуци његову проширен очима. Шта чинити те мислити?

  8. Мјисаливе1 каже:

    Можете ли плз рећи име тог човека који заиста рекао о њему?

    и још једну ствар ... МЈ увек желео направи његов клон ... његов најдубљи у жељи можемо рећи ..

    можда да је "импостер" је клон МЈ .... н можда та особа је "Реал МЈ"

    ... Или као што је рекао у случајност ...?

  9. Узбуђеност каже:

    Такође сам мислио мислио тип на сервие је мало осумњиченог. Он цертанлы цреепед ми се да је сигурно! Можда је он МЈ? Да ли је било која информација о овом тип је утврђено да је било ко?
    Што се тиче теорије клон, можда ћебе је његов клон, кинд? Морам рећи из свега 3 кидс он је онај који највише личи МЈ!
    Држите се добро дело на овим страницама

  10. Сара каже:

    Дајте први желели рећи да ли се ради велики посао у овој и пратити исправке!
    То је оно што ми дође,
    "Он није свестан? Он није дисања? "
    Него након позиваоца каже да 'не дисања оператера аскес,
    "Он није свестан?"
    Ух ... ... какву је то питање?
    Знам да још увек можете дах док је без свијести, али можете ли дах док није свестан?
    УН-а потребан питање Дајте морам рећи.
    А шта се дешава са свим уннессесары питања?
    Који је ваш број телефона како је он стари.
    Испрва га соундед али истинито него што сам поново прочитати транскрипт и изгледа тако чудно.
    И зашто би лекар није имао њега на поду?
    Нису сви лекари требало да зна како извести ЦПР?
    Гах!
    И понављам опратор чува "на поду" превише ...
    То је све толико луда ...

  11. феыаыа каже:

    то је добар посматрање. ја стварно не могу веровати људима још увек се говори о свим "емоција" представљени на спомен. за ван вичући гласно, ја не видим један проклети сузу! Кладим вам САМО сузе су од срећника који је освојио улазнице фановима. аныуаыс, Иве 'био тежак за коментар на последњи пост, али то не показује "Субмит цоммент" буттон; ико други имају тај проблем?

  12. гиггсеы82 каже:

    Глас је добар скретница али можете променити ваш глас еаслиы довољно да се заустави себи једноставно признају се друге ствари на уму се прво пут он шетње на предњој мицхаелескуе, и зашто је он љубоморан широк и на начин који је насмијан да је заиста МЈ је то зато што је схватила да сам ја заиста издвајали осудити га искључите

  13. Тхе Силент Један каже:

    Очигледно тип име је: Даррыл Пхиннессее. Иако, морам навести да је растојање од дна његовог носа до врха његових усана изгледа гинормоус. Такви мали нос.

    Нисам могла оставити поруку на нови пост. Зато сам је овде, уместо остављајући, наду да помаже.

  14. одеттебеннет каже:

    хелло ... и један тихи .. Да ли ХВ видио Царло'с пицс раније такође ... и ја чиним за наћи одређени симиларитес .. међутим м ЈУС забринути боу његове старости .. али да је ово право као један поглед један .. дер 100с су у ЛАалоне ... тако датс нт један проб .. неуаыс сам ЈУС желим рећи тата ја стварно недостајати МЈ .. И КНО је АЛИВЕ.БУТ знам неће обављати опет на Позорница ... (НАДАМ БАЦК ХЕ ЦОМС) Момци можемо га назад? ? Уат АКО СУМОНЕ ради све ово УИД своје бриге? НАДАМ је БЕЗБЕДНО!

  15. МыБеловедМЈ каже:

    Па пре, непознатог апеаред певач на сцени је неко рекао: Ми те волимо више, придружите нам се Мајкл. Ехх Прилично чудан

  16. Андреа каже:

    Све што знам је да је момак који певала почетку смо света, преплашен Срање је од мене (изговор језика), али је истинито! Сумњам да је МЈ - јер ја не знам ... то је био само језиво. Хаха.

  17. Сосх каже:

    На Нечујног Оне:

    Постоји много имперснаторс, али мислим Царло Рилеы недостаје важна потпис од Мицхаел: Његов нос разликује превише. ЈА исто тако мислити Царло има изглед више сличан Јохны Депп у неким сликама.

  18. ноисехаммер каже:

    еы момци .. Мислим да је његова само случајност!
    ^ ^ Но његов заиста занимљиво како он изгледа ...

    Уосталом, МЈ је још увек тамо

  19. МыБеловедМЈ каже:

    Тхе клон је човек по имену Нави, можете видети на везу у некој од других локалитета овде .. Он је готово ексцатлы изгледају попут Мицхаел, експецтт неколико ствари. Његов глас, Његово ходати, његовим очима. Цхецк ит оут, и видећете шта мислим. Мицхаел је жив

  20. Сара каже:

    Нашао ово сам,

    хттп://дерекцлонтз.уордпресс.цом/2009/07/07/мицхаел-јацксон-деатх-хоакс-диары-фоунд-финал-проофм-хес-стилл-аливе/

    Ја немам појма, ако је то истина ... .. али ко зна?
    Прочитај у њу.
    Погледајте шта можете наћи!

  21. МыБеловедМЈ каже:

    Ја сам само написао то, неки од што звучи као да би Мицхаел начин ставити га. Али то је само мабые некога ко жели новац из ове који леагед га. И дон `т кноу.

  22. Андреа каже:

    Јуст реад тхис --

    'Ако је, како очекује, у кочија је велики успех то ће се поновити у Лондону и широм света.

    Јацк и себе такође ће наступати на О2 Арени с ону страну гроба. Ан амазинг живот као холограм користиће се да га се појавити на позорници. "

    Холограм ха? Хаха. И кладим се да ће му се. Нема сумње.

  23. феыаыа каже:

    холограм, ех? и то је могуће. запамти уилл.и.ам кад се појавила као холограм на цнн на дан председниццких избора?

  24. супермом75 каже:

    ок ево моје лоокон овај први део једне приче је мицхаел срушила на поду у својој соби па је пронаћи на његовој постељи својим лекаром моје питање колико дуго је био доктор тамо сви су укључени не бојте се у глас такође су кувар тхереанд страззари зашто је ондје не страже у соби хммммм не мисли да је он и зашто није право позвати се догодило кад је и он био с њим на пут тамо није био с њим на начин на који се он није знак смрти цертификат узрок зна он није био мртав мицхаел пласси игличасти и бол сестра каже да је вест да ће убризгати себе никада хттп://гретауире.блогс.фокснеус.цом/2009/07/08/оур-фулл-интервиеу-мицхаел -јацксонс-сестра / и ако лекар није убризгати га ко је слушати сва три видеа је из сестра је дубока и врло добрих информација о Мицхаел И ћете наћи више информација о овом и што се тиче мозга се они могли даље од имала је отворени ковчег је учинио за Јамес Броун хмммм

  25. гослингер1 каже:

    Ако је све јасно можемо видети да је "Мицхаел" на конференцији за О2 није био прави Мицхаел-затим породице МОРАТЕ знати нешто о томе! Мислим, хајде! Јесу ли се они не видјеше да је видео? То је тако очигледно да то није Мицхаел. . . Он се чини далеко превише млада Аныуаы.

    Ако сам знао да је неко био копирање идентитет једног члана породице, ја бих се узнемирио! Хтео би власти укључених.

    Хмммм. . . . Нема те природе. Породица је управо иде уз то из неког разлога.

    Врло чудно. Будући да то није Мицхаел-Где је прави Мајкл и зашто он није био у могућности да присуствују конференцији за себе? Ту је превара дешава овде и породицу је укључен.

    Док ми, његови обожаватељи су фрикнуто оут каже: "Нешто није право овде," нису подизање заставе или било које питање ствар! Тхе тата, Јое, желећи је још једна аутопсија. Ово баца ме. Било који идеја зашто би то било? А зашто постоји такав разговор о његовом мозгу недостаје? То је баш чудно.

  26. гиггсеы82 каже:

    То је прилично плаусабле да је непозната певачица није МЈ иако он сноси један фрапантан ресеблемце и био сам одмах нацртао на њему, што је забрињавајући још након прегледа снимке спомен је сенатор дама направила благи она почне штуцати рећи који умро је 25. јануар онда сама исправља до јуни могао бити да је МЈ, ако је он заиста мртав умро је много раније него је речено ИУ јануару и као лоокалике није био у могућности да спроводе 50 харпун пребивалиште, људи у кноу добио у паници и одлучила да је то било довољно је доста света морају да знају МЈ је умро

  27. Андреа каже:

    Управо сам гледала интервју са женом је портпарол породице Јацксон, а када је питао зашто није било отворених кутија нонцхалантлы она рече: ".. јер је опсежна оштећења у лице кад су покушали ускрснути њега."

    Добро, добро. Им 'не лекар или кардиолога. АЛИ УХМ. Од када не дира лице имају било какве везе са радиш ЦПР и покушава оживети неко од тзв 'кардиолошка хапшење'.

    Ти људи су у страшним покушава направити своје смрти чинити се стварност.

  28. динамит каже:

    Андреа је ваше право да се звук глупо, само још више доказује да је све лажна

  29. ДаунеВее каже:

    То је био стварно добар пост. Био је дељење са другима, јер сте добили за све тачке о томе шта се догодило или није догодило на чињеницу да је за 25. јуни.

    Дозвољава копање држати се истине МЈ обожаватељи ...

    Прошло је тачно 2 недеље, и данас јер је 'умро'. Колико дуго могу бити сачувано тело на леда пре него што почне само пропадају?

    Читала сам да је на вест да је превише људи аутопсија његова мозга те се још увијек анализира и након што је добио назад у породици, тада ће покопати МЈ.

    Уеирд, баш чудно ....

  30. мониј каже:

    За Нечујно једно: двоструки изгледа као један у амбуланте ... поглед пажљиво у горњем усана са обе мушкараца. Као и за пробе пицутре, тешко је рећи. То је мало превише мутних и светло и слика је преузета из даљине .. али он изгледа као МЈ.

  31. мониј каже:

    гиггсеы82: ова идеја МЈ умиру раније прешли мом мишљењу превише, то је вероватно зато што је послао до брачне конференције, јер је умро МЈ. Али размислите о томе, то је био само 3минуте говором (могло бити неколико секунди без пауза), сигуран сам МЈ би била у стању да реши пресс, осим ако је већ мртав, или можда јако јако болесних на његовој самртној .

  32. динамит каже:

    ыах тип у амбуланте није изгледати попут њега на свим усне и нос изгледао другачије, уверени да им је била на њему пробе,
    Сјећам се читајући члан саыин је имао 6 месеци да живи 6 месеци и 1 дан после хес мртвих,
    да је члан истинит или састављен?

  33. анниеареыоуок каже:

    цхецк тхис оут! да се даље горити у твом уму да је он отишао? који је изјаву за штампу као што је то?

    хттп://ууу.пеопле.цом/пеопле/пацкаге/артицле/0, 20287787_20290557, 00.хтмл

  34. ДаунеВее каже:

    Андреа,

    Овај коментар сам отишао у другом делу, али се ово ...

    Ентертаинмент Тонигхт тврди извор им је рекао да су имали један отворени ковчег за МЈ на приватни преглед и он је погледао мирно и изгледао као да је спавао.

    Па ако сте чули да спокеперсон тврдио је завршила ковчег због оштећења на своје лице и тај извор о ЕТ захтјева дошло је до отвореног ковчег и МЈ погледао миран, али је гласан плач за који се говори истину!
    Овде је линк па можете читати себе:

    хттп://ууу.етонлине.цом/неус/2009/07/76252/индекс.хтмл

    Сви ови извори 'тик до Јацксонс потребу да се њихове приче равно пред камерама извјештавања на ...

  35. мыстицаллымагестицаллы каже:

    @ Андреа: Уоу. Ок, нека је само претпостављати за секунду што је учинио имају широке лица штете (из било ког разлога ... како је то мало вероватно). Постоје методе примене маке-уп (у ком случају се Јацксон породица може да има лако купио најбоље посмртни услуге у свету!) Да би било која особа погледајте у једном комаду. То је такав глупи изговор, не могу помоћи, али смех у лудило то све.
    У сваком случају, мислим да је цео овај пост суме се углавном зашто сам упитан легитимитет својој "смрти" далеко изнад свега што чини се да је сумњив. Све о почетном телефонски позив, а лекар се у близини не само сабрати.

  36. супермом75 каже:

    Постарајте се да се наплата свих мојих инфо према овом одељку Мистерије Сингер 'Ми смо тхе Уорлд' је на језовит сличност Изворни Мицхаел Јацксон под коментар ћете бити мазед нашао сам чак и инфо да је дечко уђе и рече: "Мицхаел Јацксон никада не дотакне га и цео случај инфо рекао да нико од јавности и на веб-страници и витигило мицхаел приказује његову кожу мења Волим Мицхаел и ја да не дешава да се заустави у потрази за њим, а ја сам дешава да дођем до дна и мирис фаул

  37. феыаыа каже:

    ДАУНЕВЕЕ, то је управо оно што сам мислио о његовој тзв тела. То моћи једини бити сачувана за тако дуго, зар не? сам чуо исту ствар о његовом мозгу. Ја сам само занима колико ће им се протежу тхис оут. ускоро ће објавити 4. обдукција, а шта не. Довољан је смешан. Видео сам да амбуланта слику о њему данас на часопис у уалмарт и иако сам био уверен да је то пре није мицхаел у тој слици, то је био праведан јер је реаффирматион увећану; дефинитивно није био Мицхаел.

  38. ундрумн67 каже:

    Био сам на мој начин да се моја деца данас у Чикагу те је направио цд слушати све од Мицхаел Јацксон песме које сам никада није чуо. Један од њих је нераскидива, а ја чу следећи ред и имали су "Аха!" Тренутак: можда је ово значило фигуративно говорећи, али то би могло да има врло добро био доследан.

    Ред са песмом "неломљив:"

    "Сада се не могу зауставити ни помислио ме шта мислите
    да ако ме блок, што сте направили ваш ствар
    а кад ме испод покопати све своје боли
    Стеады И'м лаугхин ', док сурфацинг. "

    Потребно је само не знам!

  39. ундрумн67 каже:

    Ох, и још једна ствар ... на тај начин моја мисао управо ... са свим силника Папараззи вани, хоћеш рећи да ми рећи да ни један од њих био у могућности да бисте добили слику Мицхаел Јацксон након његове смрти? То би била слика вреди среће, а ја не могу докучити да нико није био у могућности за добити један некако!

    И да, је ли ико ухватити причу о љесова након спомен услугу? Прочитала сам онај који је наведен на МСН'с хомепаге изјавио да ни лијес или одар је након што види из спомен услугу. Не знам ваљаност ове изјаве, али то не направи чудо.

    хттп://ууу.ныдаилынеус.цом/ентертаинмент/мицхаел_јацксон/2009/07/08/2009-07-08_рест_ин_пеаце__маыбе_старс_некст_стоп_ис_а_мыстеры_ас_голд_цаскет_ис_ухеелед_бацк.хтмл

  40. супермом75 каже:

    лежи у меда Мицхаел ТВРДИ ПА ЧАК И НА ОВАЈ ВИДЕО УЗ Запамти МЕДИЈИ Саид Мицхаел управо сада одлучи разоткрити своју децу пре него што ПРАВО Диес ХЕ УНМАСКЕД Уз ИХ НА ВРИЈЕМЕ аго Фокс Приказујем тонове дома ВИДЕО'С НЕУ МИЦАЕЛ Такође сам му у сусрет и оде ДА И ЈА донт НЕВЕРЛАНД верујте он би ФАКЕ САМО ТО ГЕТ далеко од ФАКЕС у свету

    хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=кергецгМмаЫ&феатуре=релатед

  41. мелиа8383 каже:

    То би могао бити лажни, баш као и потврда о смрти. Ако они повикаше сви, они би је учинио исту ствар на спомен услуга, твој 'не лијегање у променити у року од 30 минута. Дечји није показао све врсте емоција. Они би најмање повика. Али они нису. Од свих људи тамо фотоапарати Тхереса но с друге слике, осим његова "задња фотографију?"

  42. мелиа8383 каже:

    А како су се фотографија МЈ у "амбуланте" када је телохранитељ блокирање прозора? Хитна помоћ није имала сиренс он. А ако је учинио "умре", чини се као фаул! Зашто не би породица добити адвокат? А зашто нису они "покопали" у тело?
    Они могу да планирају као "спомен" Ја верујем да је костим. 1,4 милиона или можда 4,1 милиона
    (да се не плаћају), али не могу наћи место за њега да "иду?"
    То је давање мене главобољу!
    Нешто не изгледају право!

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.