Michael Jackson ne O2 koncertų repeticijoms | Nauja Footage Išleistas

Liepos 12, 2009
admin

"THIS IS IT! - Isolation Cam - Klausymas galutinis - LA "Staples Center
Tai visiškai 4:16 žaliavų ir Neišduoti klipas išleido AEG Live grupės birželio 23, Staples Center Repeticijoms ir Final Cut Audition [be tinklo Logotipai], nurodant MJ stebėti, sušvelninti, bet Frenetycznie kramtomoji guma, tada stovint, ir trumpai spręsti tancerzy pasirinktą O2 Londonas kelionė. Antroje pusėje yra įrašas matote visoje žiniasklaidoje ir "YouTube". "

Atrodo labai keista, kad mums, kad pirmasis klipą Michael Jackson šių repeticijoms buvo jo ieško, kaip mes visi matė jį per tą laiką ... peties ilgio tiesūs plaukai. Bet klipas, kuris yra sumažinti po to, kas tariamai Michael Rehearsing šių koncertai, rodo jam Ilgalaikė Garbanius Plaukai, kuris primena apie jo stilių iš prieš keletą metų. Kodėl jis turėtų nešioti PERUKAI iš šukuosena jis keletą metų už koncertą 2009 metais?

Galėtų būti įmanoma, kad footage of Michael Jackson "Rehearsing" šių Londonas O2 Koncertai tiesų buvo repeticija iš kelių metų senumo ... Iškirpkite kartu ta pačia juosta, kad mums visiems atrodo, kad jis atlieka repeticijos naktį, kol jis žuvo, kaip AEG mums sakė ...., kai iš tiesų jis buvo paslėpti out, pusę visame pasaulyje, pasirengusios nori ir gali įdėti visą savo mirties Mistyfikacja planą vieta?

Pastaba: Dėkojame, kad Francesca už tai mums.

Tags: Pramogos, Muzika, peržiūra, Video
Posted in Mistyfikacja mirties, Muzika, peržiūra, Video | Komentarai (151)

151 Responses to "Michael Jackson yra O2 koncertų repeticijoms | Nauja Footage Išleistas"

  1. Iknowitall Says:

    Taip. Tai turi būti išleisti nors dabar .. Jis nešioja PERUKAI. Jis lopai plaukai išnyko iš Pepsi komercinės deginti, kad niekada augo įeiti. Jis nešioja PERUKAI. Tai paaiškina skirtumą šukuosena ..

    Šis audion juosta buvo priimtas atgal balandžio taip pat. Į repeticijoms filmai buvo vos už kelių dienų iki jo uh .. "mirtis" ... Būtent todėl jis atrodė toks skirtingas ..

  2. Iknowitall Says:

    Tačiau realus .. Visi BS panaikinti. Mes galime tvirtinti, kad asmuo pradžioje vaizdo NĖRA Michael teisę? Koks jūsų mintis?

  3. JC.LOVES.MJ Says:

    ummmm gerai, does anyone know if MJ žinomas naudojant tas pačias procedūras ir dainų ta pačia tvarka evrytime jis atlieka, cos apie 1995 MTV apdovanojimus, muzika ir kita, yra tokia tvarka ir tik išgirsti jo pirmąją pusę vaizdo. be to kas žino, jei pirmoje pusėje yra tos pačios dienos kaip ir antroje pusėje?
    does anyone susitarti?

  4. MyBelovedMJ Says:

    Michael nėra nešioti PERUKAI. Kaip piekła jums paaiškinti plaukų, beeing jo galvos, evertime jis Vėjas-i? LOL. Tai nulėkti. Taip jis jau turėjo tam tikrą operaciją, kuri yra dešinėje. Bet jis ne nešioti PERUKAI. Esu beveik įsitikinęs, kad. (Bet ne visiškai tikras) Aš tik tiek garbanos kaip Michaelis, bet mano plaukai labai skiriasi 2. Kasdien.

  5. james44 Says:

    Vienas iš svarbiausių dalykų yra patikrinti jauniklį Gitaristas rehearsing Michael ir vaizdo, ji Australijos ir tik neseniai tapo sorta garsaus nuo Grammys i think i think she's padaryti interviu, susijusius su rehearslas Nežinau, jei kas nors nori su check it out. Bet yeah, manau Michael rehearsing buvo Michael dienų iki jis "mirė", bet turi kiekvienas tikrinamas, jei vieną pradžioje yra apgavikai?

  6. nycscenie Says:

    Sutinku su iknowitall

  7. nycscenie Says:

    Be to, jei antrą dalį, vid buvo prieš keletą metų, howcome į pic jį atlikti, kad backsground turėjo apšviesti registracija; "This Is It".

  8. Samantha Says:

    taip, jūs pasakyti, kad yra realus mj? ar ne ... i don't really get this ...? nors paaiškinkite

  9. Iknowitall Says:

    Gerai gerai MyBelovedMJ. Galite būti tikri, ką nori būti "tikras" ir .. Esu įsitikinęs, kad ir jis nešioti PERUKAI .. Ar žinote, kad yra PERUKAI, kad kaina, ir už tūkstančius dolerių, nes, kaip realus jie atrodo?

    Tai ne mano taško. Mano klausimas, jis dėvi juos ir aš žinau, kad iš pirmų rankų ..

    Pirmoje pusėje vaizdo nėra tą pačią dieną ... Jie mėnesiai tikrųjų.

  10. JC.LOVES.MJ Says:

    @ MyBelovedMJ:
    Kiek i love MJ, jis nešioti PERUKAI, ir apie tai, pučianti išsilakstyti vėjo jų yra SAT daugeliui žmonių visame pasaulyje, kurie yra plikas ir kurie HAV PERUKAI. Theyve gavo dalykėlius į kepp ant savo galvos. Anyway, what up wid Janet? Ji mano, kad jis iš tikrųjų buvo nužudyti: S im SAT supainioti, ar kam nors dar HAV bet kitos naujienos?
    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. Html? OTC-RSS & Attr = Naujienos

  11. Francesca Says:

    Michael turėjo keisti savo šukuoseną, nes jis reikalingas jo ausis būti paslėpta. Atrodo, bitai odos ir kremzlės buvo nulaužė off metų atkurti jo nosies. Michael pavyko paslėpti žalą pagal savo ilgi plaukai 1990 m. pabaigoje, kai jis pirmą kartą turėjo audinių pašalinamas.
    There you go:
    http://fresnobeehive.com/assets_c/2009/06/jackoear1-thumb-450 × 340-22443.jpg

  12. bghoppy Says:

    nycscenie, tai tik į pic matote, kad atgal žemę, o ne gyvų veiksmų. Tas pats etape jie vaikščioti, su ladderish dalykas viduryje, tai jis yra ne už jo.
    Kiek laiko, kad šviesiaplaukis gitaristas buvo su juo. Ji alsways buvo pati jauniklį? Ir atrodo keistam kad jeigu jis znienawidzili Debbie Rowe tiek daug, kodėl jis turėtų wanna dance iki beveik mergina su panašiomis šukuosena ir kėbulo tipą?
    Bet taip, kad nėra aiškiai jo pradžios, ir aš rasti nuotraukas ar filmą apie jį, atliktų per pastaruosius šešis mėnesius įtariamasis. Ji trukdo man pamatyti jie naudojami keletas nuotraukų į memorialinis kad nėra jam arba. Įdomu, jei jis kada nors išsiųsta dvigubo į teismą dėl jo. Jūs žinote, kad turėjo būti viliojanti kaip pragaras.

  13. Francesca Says:

    Apie La Toya, mano klausimas: kodėl ji pasakyti dabar?

  14. Andrea Says:

    Francesca Jūs taip teisus! Noriu sužinoti, kodėl daugelis šių vadinamųjų "šaltinių" ir kiti žmonės išeina DABAR su visais šio purvo ir / ar "faktų" aplinkinių MJ.

  15. Andrea Says:

    Žmonėms įdomu, jei faking savo mirties yra neteisėtas čia savo atsakymo (Nežinau kaip legitamite jis bet yra advokatų svetainėje so I'm guessing tai šiek tiek patikimas)

    Klausimas
    Ar faking savo mirties neteisėta? Kas, jei jie don "t visiškai padirbtą yra mirtis, bet tik kas nors pasakyti asmeniui, kad jis mirė?

    Priimtas atsakymas
    Jos nėra tikėtina, nusikaltimas, jei jūs darote ją apgaudinėti kažkam pinigų ar kitokios naudos.
    Ji galėtų, tačiau, gali būti civilinės klaidinga, nes ji gali būti traktuojamas kaip tyčinis ar neatsargus Paskyrimą emocinės baimės. Jei taip būtų, gali būti traukiami atsakomybėn už skausmą ir kančias ir nuostolius ir medicinos (pvz. konsultavimo) išlaidas.

    šaltinis --
    http://www.justanswer.com/questions/16nwe-faking-death-illegal-dont

  16. charliechaplin Says:

    Ką pranešimas: dėl vaizdo, kur dejā "jie don't care about us", nėra "THIS IS IT ne atgal. Tačiau apie šią nuotrauką, kad "TAI IT atsilieka Hin:

    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=27m

    Aš jūs pastebėjote, kad fotografija, taip pat vaizdo, kai jis vykdė, jis nešioja tuos pačius drabužius. Vienintelis skirtumas yra tai, kad "TAI IT ant nuotraukos. Gali jis buvo photoshoped?

  17. Francesca Says:

    Aš tikrai tikiuosi, kad ne Michailo vieną pradžioje. Kitaip aš turėti Nightmares naktį. Norėčiau pamatyti jį aiškiau.

  18. Andrea Says:

    Tačiau, jei paspausite "skaityti daugiau" svetainėje, ji yra parengta daugiau apie "norinčių išeiti iš santykių tipas padirbti mirties"

    Tačiau aš vis dar manote, kad atsakymas yra gana plausable su MJ atveju. Visi kiti mano, kad taip? Aš ne turiu sąvokos anymore! My Brain GALI EXPLODE!

  19. dinamitas Says:

    yah kodėl mums pasakyti visa tai dabar, o ne prieš? yra tiek daug istorijų vyksta aplink i DNT knw ką manote anymore

  20. quesarasara Says:

    La Toya, aš nesu įsitikinęs, ar ji tikrai labai protingas ar tikrai tikrai kvailas? Aš tikrai jaučiuosi kaip tai apimtų veiklą. Policijos net neįtaria Faulowanie metų pradžioje, dabar jie padaryti, ir dabar jis yra sunkus narkomanas. Jis atrodo kaip sunkus narkomanas kad vaizdo? Manau, kad ne! Ir jis nešioti PERUKAI, jo gydytojas sakė, kad dėl Larry King. Manau, kad gydytojas tik pasakoja pusė tiesos, tačiau net ir dokumentinių 6 metų senumo, MJ buvo nešioti PERUKAI tikrai. Aš nustemba, kad šis "News of the World" Bulvarinio yra šūdas. Tai yra skara, britų myli savo skudurų ir taip padaryti amerikiečiams. Tačiau jie nepateikė net šaltinio straipsnį teisingai.

    Whatever, aš turiu galvoje, kai įrodymai išeina tada mes žinome. Iki to laiko, mes galime tik klausimas ko. Aš ne apie manyti šiame straipsnyje, nebent jis turėjo būti padengti, už tai, kad jis ilsisi ir turi planuoti savo jėga ar net trauktis. Gal jis ir Iowa dabar in the middle of a Druva į dvarą su delfinais savo baseinu ir nuomojamų ledų sunkvežimis pasakoja, kad vietinių gyventojų. Kas žino !?!?!? Mes turime klausimas.

    Taip pat įdomu, kaip ši Medic nebuvo ant MJ atnaujinti suspaudimų, eh? Depuose daugiau šviesos kodėl sirenos buvo ne, ir kodėl, kad idiotas, kuris vadinamas 911 negali pasakyti, kad tai buvo MJ, kurie nuvyko į širdies.

    I don't know anymore, I'm confused. Tačiau šioje svetainėje yra didelis, ir aš taip malonu man išsakyti savo nuomonę čia. Net jei aš Bełkotliwy. Tikiuosi, kad šeimos mato mūsų susirūpinusioms someday. Aš taip pat stebisi, kodėl, jei jis buvo toks narkomanas, niekas atėjo pirmyn? Liz Taylor Uriego Gellar, kad Hiltons, visi jie turi PR valdžią, jau nekalbant apie krovinius pinigų padėti mažiausiai priima kažkas jam padėti ... I'm just perkate šį narkomanas stuff.

  21. feyaya Says:

    Manau, kad tai galėjo būti photshopped. ir jis tikrai jo pradžioje, vid? Aš maniau jis nebuvo til jis pakilo savo akinius, tada jis atrodė šiek tiek daugiau kaip jis. Žinau, kad jis kramtukai guma kaip tai geriausias rūšies jis kada nors, bet aš į vid jis buvo šiek tiek perdėti.

  22. james44 Says:

    bghoppy, guitarist yra jauniklį iš Australijos ir ji nauja i don't know much about jos, bet ji gavo pastebėjome, kaip kelis mėnesius ...

  23. goslinger1 Says:

    Kas man yra, jei tikrai Michael šeimos žinojo apie šį "hoax," kodėl žemėje yra Latoya tariant ji žino Michael buvo nužudyti ir tęsti teisinių veiksmų prieš juos?
    http://blogs.dailymail.com/donsurber/2009/07/11/latoya-they-murdered-him-with-drugs/

    Ar ne jie, o ne padaryti didelės dvokiančios apie dalykus ir būti laimingi, kad visuomenė "nupirko" ir hoax? Tai neturi prasmės su manimi?

    Aš noriu labai tikėti Michaelis yra gyvas, bet kuo daugiau šio drags dėl labiau keistas visą gauna.

  24. Andrea Says:

    Norėčiau pridėti, kaip aš jau sakiau kitoje paštu čia yra kas nors kada nors laikoma tai, kad galbūt, galbūt kaip tik jis buvo širdies priepuolis, o dabar nei kam (kaip naujienos pirmasis) ir / arba labai labai silpnas dėl tariamai "širdies". Arba, kad galbūt jis yra daržovių būklė? Jis perėjo mano galvoje, mane ir mano mama buvo kalbama apie šią galimybę. Tačiau, aš tikiuosi, ir linkiu, kad jis gyvas ir ar bent jau procesą KO gerai.

  25. Iknowitall Says:

    Aš ką. Jis priima ne tuos akinius pirmoje pusėje ir, kad atrodo ne taip, kaip jam .. Ar tai?

  26. He.is.alive Says:

    Dėl verpimo ir neto priklauso nuo Jacksons, AEG ir žiniasklaida vis iš kontrolės, per daug saimnieces sugedimo šio valgio didelis laiko! Kita problema yra tai, kad šis "mirties pabėgti" nebuvo scenoje, taip pat Elvis' .. NĖRA iš Elvis' ratą tokio žiniasklaidos teliūskuotis savo "mirties", kaip Jackson / AEG stovyklos veiklą, jie tegul miršta natūrali mirtis ir ji. Jis kol keletas watpiacych pradėjo kasti ir atėjo su faktais ir įrodymais, kad Elvis gyvas, ir Pryscylla ir Lisa Marie buvo paslydau į interviu, ir nuo tada nebuvo pateikta jokių iš jų. Back in the 70's, Elvis buvo pažymėti kaip didelis, jei ne didesnis kaip MJ yra dabar 2 + dešimtmečių.

    Way too much informacija buvo nutekėjo ir išlaiko šlapimą ir tampa visiškai iškraipyta, bet paskui vėl, galbūt tai būtent tai, ko nori atsitikti: supainioti Confusion ir leidžia pamatyti, kur jis, arba: tai Michael Jackson WANT visus šio viešumo savo motyvus? Su šiais žmonėmis, kas yra įmanoma. Kai visi miršta žemyn, kaip ir tuo atveju, Elvis ", watpiacych pradeda kasti ir sužinoti stuff, NO LIE buvo žinoma laikyti ir tiesą matys saulės vienaip ar kitaip, anksčiau ar vėliau.

    Į szaleństwem nenustos iki paskutinės lašus kraujo buvo čiulpti iš ši žiniasklaidos, kas yra "gražus" paminklas Michael Jackson ... TSK TSK .. žmogus, kuris pramogų masės ir į Gineso rekordų knygą kaip labiausiai labdaros ir GENEROUS sławna kada .. Jis tikrai nusipelno geriau nei tai, ką jis gauna.

  27. JC.LOVES.MJ Says:

    Kredito ir finansų įstaigos galėtų būti possibe datas, kad mes turime nepamiršti, kad "atlyginimas", jei toks yra, kad yra?
    - July 13th (pradėti nuo pradinio koncertą)

    rugpjūčio 29. (gimimo diena)

    -december 31. (naujas metų išvakarės)

    liepos 25. (vieną mėnesį po jo mirties)

    birželio 25. (po vienerių metų po jo mirties)

    does anyone else žinoti jokių kitų svarbiausių datų?

  28. Samantha Says:

    Taip, jis nešioti PERUKAI, o ne bando pasišaipyti jis arba nieko, nes jo plaukai yra standus ir.

  29. charliechaplin Says:

    Sveiki moderatoriai,

    Aš vėl paskelbti komentaro aš ne 2:15, nes nuorodą aš klaidų.

    Pls po šio komentaro ir ištrinti mano 1st. Ačiū.

    Štai mano komentaras:

    Ką pranešimas: Dėl vaizdo, nėra "THIS IS IT ne atgal. Tačiau apie šią nuotrauką:

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    ir "THIS IS IT yra už jį.

    Jei pastebėsite, kad nuotraukos bei video, MJ dėvi tuos pačius drabužius. Ir vienintelis skirtumas yra "THIS IS IT", kad nėra. Gali jis buvo photoshoped?

    O gal, kad repeticijoms PIDB tikrai įvyksta, bet jie buvo tik "šou" tik kad jie galėtų pateikti nors po jo mirties. Kuri paaiškina, kodėl jie senus įprastinių.

  30. loveandpeace Says:

    Jei jis padirbtas jo mirties, kodėl kiekvienas jam atrodo, kad blogai? Kodėl jo šeima nori jam atrodo kaip narkomanas? Arba tai, kad tik žiniasklaida, norinčių, kad? Gal jie nežinojo, kad ji būtų pražydęs iš proporcijos.
    Be to, ir net ne žino, jis jehovietis. Į interviu su, manau, Geraldo, Michael pasakė labai prasmingai pasakė: "Aš tikiu į Dievą, Jėzus sako veikti, pavyzdžiui, vaikų ir kitų medžiagų, apie vaikus. Jis atrodo kaip mėgo Jėzus.

  31. bghoppy Says:

    Andrea, aš myliu visus savo postus. Manau, kad teisinės problemos (I know someone arleady nurodyti) ateis iš pissed off mokesčių mokėtojas LA virš išlaidas paminklo, kuris i know jie miffed apie jau.

    Kitas dalykas, apie vaikus. Kodėl niekas paminėti kaip baisi ji turi būti viena diena, kad jūsų tėtis (ir tik iš tėvų) miršta, o kitą dieną jūs išmoksite jis nėra iš tikrųjų jūsų kraujyje. Aš tikiu, kad jie žino kažką, bet dar nė vienas jaudina kaip tokie pasakojimai ar tai turėtų įtakos jų. I'm elgetavimui galvoti antklodė atrodo labai panašūs Miko Brando. Ir buvo visi žinote Jermaine turi vaiku su nežinoma motina? Ir vaiko pavadinti Jermagesty ir sūnėnas pavadinimu Royalty? tik pasakyti

  32. bghoppy Says:

    Dar vienas minties apmąstyti: Tikiuosi, mes visi suprantame, be abejo, kai kurie Jacksons perskaityti viską, kas šioje svetainėje. Nėra būdų jie neturi.

  33. loveandpeace Says:

    Laikas net supirkimas, rūšiuoti ir.

    http://www.time.com/time/magazine/article/0, 9171,1909613,00. Html? iid = tsmodule

    Pavadinimas sako viskas.

  34. Iknowitall Says:

    Rasta šį video .. Labai įdomi ...

    http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I

  35. carelesslove46 Says:

    Michael tik dėvėti savo plaukus skirtingai pradžioje vaizdo. Mano sūnus jau seniai wavey plaukų ir dažnai tiesinant jis su ištiesinimo ir geliu.
    Tai tikrai ne tai, kad sunku padaryti. Dėl kitų footage Michael tik išdorotus žemyn, atsitiktinis patiko .. Jis rehearsing ir tiesiog priklausomųjų savo plaukus, o tai natūralūs atgal. Čia tikrai ne paslaptis, kad aš galiu pamatyti. Aš tikrai nereikės, kad jis prarado savo plaukus ir turėjo imtis PERUKAI .. Love to all.x

  36. loveandpeace Says:

    Man patinka Kaip Michailo Gitaristas Jennifer Batten sako PTL MJ dėl jos interneto svetainėje, tada perviršinio naudoti žodį "kokiam" visur. Koks buvo taškas, kad? Be to, prieš kelias dienas jis paskelbė, kad ji bus padaryti tam tikrą stovykla Rokas vaikams šią vasarą. Atrodo, kad ji atsigavo labai gerai ir greitai? Ji planuojama šios stovyklos dalykas labai greitai, aš ji vyksta kelionė Michael šią vasarą, o ne daryti stovykla vaikams. Ji turi būti tiesiog tikrai greitai užpildyti savo tvarkaraštį.

  37. loveandpeace Says:

    Aš pamiršau. Http://www.jenniferbatten.com/

  38. Usagi Says:

    Jei tai Michael pradžioje vaizdo, jis tikrai atrodo ir veikia kitaip. Jis atrodo ne taip, kaip vaikinas paskelbdama Šis YRA Jis koncertai ir wow .. jis nervų ar ką? I don't think I've ever seen 50 metų kramtyti guma .. kad greitai!

  39. mjhoaxisforsure Says:

    charliechaplin Jūs teisus!
    Jei pažymėkite pic jūs pastebėsite, kad rašyti s už MJ įstaiga buvo ištrintas!
    tiesiog buvo bandymas phostoshop su s, kad, atrodo, prieš ją įklijuoti už ją!

  40. bghoppy Says:

    Kodėl ne rūkymas Hunai svetainėje paskelbtas bet kuris iš šių inditements ir kitų teismo procese?

  41. carelesslove46 Says:

    Liz Taylor davė interviu Michael metų .. Sakydamas, kaip jis atvyko į reabilitacijos receptą narkomanija .. Po velnių, noriu aš žinojau, kai aš pamačiau, kad vid. Norėčiau įdėti nuorodą .. Jei galite rasti jį vėl aš po jo .. x

  42. carelesslove46 Says:

    goslinger1, aš sutinku su jumis. Jeigu ji buvo apgaulė šeimos nebūtų tokio Denerwować dabar jie?
    Jūs supirkti labai svarbi ir akivaizdaus punkte.
    Tikroji paslaptis yra žmonių, kurie buvo aplinkinių Michael jo paskutinės dienos.
    Tikiuosi Latoya išlaiko stumti .. Ji yra "gutsy panele" ir žinau, ji ras truth.x

  43. CuteAngel Says:

    Guitarist jauniklį taip pat pora šokėjų pasirodė Larry King Live kelias dienas po MJ's "mirties". Jie atrodė neįprastai, sudarytas per interviu - ypač, nes jie tariamai praktikuojančių su MJ tik valandų, kol jis "mirė".

  44. Samantha Says:

    carelesslove46
    Uhhm, jis nešioti PERUKAI. Tai gana akivaizdu, nes jo tikrai standus ir kad .. (ne pokštauti arba nieko)

  45. jackoisalive21 Says:

    hey guys, can I just say im loving svetainę ir skaityti ką kiekvienas mano apie visą situaciją. aš turiu pasakyti, i dont know jei jackson blogiau / avi PERUKAI, bet ir nuoširdžiai manau, kad per pirmąjį vaizdo, kai jis žiūri jis turėjo straighened bet kai jis visą generalinė repeticija jis garbanotalapės savo plaukus būdu jis norėjo ją per koncertą? niekam sutinkate?

    jos visiškai sus kiek daug žmonių, minimų jo dabartinė kompetencija, o ne praeities kompetencija, viskas apie tai "mirtis" yra dodgey.

  46. jackoisalive21 Says:

    Taip pat galite i tiesiog pasakyti apie "THIS IS IT" dalykas fone, mano nuomone jūs galite Cleary kad jie sumažėjo jį už tai, ką i manau, turi būti pirmą dainą ar gal kad nuotrauka buvo per bandymo jie nusprendė jį atsiimti? i tikrai dont think savo photoshopped, bet susitarti?

  47. Happytomato Says:

    Farams pašalinami du Šiukšlių maišai-pilnas receptinių vaistų iš namų.

    Bet La Toya norinte Vegetarišką JackO sakė jai jis buvo šešių mėnesių DETOX.
    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. Html? OTC-RSS & Attr = Naujienos

  48. atomvseve Says:

    Atkreipkite dėmesį, kaip "S" ir "Tai ji" nėra vertinamas tarp Michael kojas.
    Jis tik atrodo kaip "S" būtų didesnis.

    Galbūt jis buvo photoshopped.
    http://i32.tinypic.com/a4ttux.jpg

  49. MissC Says:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    šis žmogus tikrai galėjo būti jos dalis. Galbūt "Maiklą", kurie buvo mesti į ligoninę? Aš turiu galvoje, jis primena iš vieno į greitosios pagalbos, ir mes žinome, Mike yra daug Lietuviškai, labai daug, ir jis dar atsižvelgiant į tai, jis "miršta".

    Be to, kasdien paštas paskelbtų šios kelios valandos http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-nužudyti-I-veltinio-start.html I don't žinau, kad jei man reikėtų manyti, atsižvelgiant į tai LaToyas ir kasdien paštas yra kondensuotas, bet vistiek. Tikiuosi, kad tiesa (kokia ji) yra atvežti iš karto, jis visada veikia.

    (Sorry for posting this dvigubai, Aš jį rašyti čia).

  50. supermom75 Says:

    @ carelesslove46 žinoma jie jums sothey ne sužinoti apie jam gyvi jie jį žaisti iki galo ir tik atrodo, kad gavo iš rankų jų, ir jie tryin to dingti, kad yra visi žinote jis yra ne 1977, kai elvis mirė mes technoligy dabar

  51. AngelW Says:

    Sprawdziliśmy verry aiškiai pirmą jo plaukai yra trumpas ir PERUKAI ir su rehearsel garbanotieji ir ilgai ir savo išgirsti būdu. AEG galvoti Fool mus.
    Priežastis 2 svetainės vyksta paieškos Michael ir teisinga. Beje, Latoya pradėti kalbėtis ..
    give me a break, visai šeimai žino Michaelis yra gyvas ir gerai, yehh ir mes.

  52. AngelW Says:

    Taigi visai šeimai Odznaczyć vėl ... Ši Mistyfikacja turi būti dirbo už mėnesį pateikė visai šeimai, įskaitant vaikus, o taip pat mokytis paris cry ..

    http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=7968002&page=1

  53. AngelW Says:

    Na Aš pamiršau vienas dalykas;)

    http://geocities.com/Angel_Wynton

  54. AngelW Says:

    Atsiprašome neteisingą URL aukščiau ..
    Čia yra teisingas ir prisijunkite savo gražų Atsiliepimai pernelyg;)

    http://www.geocities.com/Angel_Wynton

  55. supermom75 Says:

    @ meilės ir taikos, nes, kaip ir sakė anothe puslapį savo draudimo bus ony padengti narkotikų perdozavimo ne natrual priežasčių, nes nori juos į grynuosius pinigus ir tada wham

  56. supermom75 Says:

    ir patikrinti, kiek laiko latoyas istoriją buvo tossed aplink jį yra crazy
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/la-toya-jacksons-murder-claims_1109449

    http://news.ninemsn.com.au/entertainment/836558/la-toya-alleges-jackson-was-killed

    http://news.sky.com/skynews/Home/Showbiz-News/Michael-Jackson-Murder-Jacko-Sister-La-Toya-Claims-Conspiracy-Surrounds-Her-Brothers-Death/Article/200907215336104?f = rss

    http://www.france24.com/en/20090712-michael-jacksons-sister-la-toya-says-he-was-killed

    http://www.thisisbigbrother.com/forum/topic-125023-la-toya-on-her-brothers-quotmurderquot-article-added_celebrity-big-brother.htm

    ir tai atrodo ne visi plablicity jie gauna ir mylintis ji vyras i know jie ar jūs žinote, kad jie gauti išmokas daryti interviu su žurnalų jo šeima nėra ok i sakė tai mano galva prieš ir savo vaikams nėra saugus su ką jis jau kalbėti apie jų išleidimą į buissness vyras ir malonės ji yra psichiškai nesveikas moteris buvo inlove su michael nuo to laiko jis buvo vaiku ji buvo obbsessed su juo taip, ką tai sako: i am just tryin to figure out, kai gydytojas tinka, kodėl jis ją kodėl jis nori nužudyti michael View: Memories michael žinojo kažką apie jį sukelti gydytojas nenorėjo pasirašyti mirties liudijimą, ir jis buvo 400 milijonų per visą gydytojas buvo ir jo licencijos baigėsi 08 ir AEG jis sako jam skolingas 300000 dolerių hmm michael nenorėtų visų šių Greedy pl sustabdytas

  57. AnMJfan Says:

    Aš mačiau kažkas komandiravimo šį vaizdą (http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg) ir žmonių klausė, ar ji gali būti photoshopped ... aš nežinau, ar kas nors pastebėjo, tačiau, kad "IS" nerodo tarp MJ kojomis ... Keista, nes ...

  58. dezyte Says:

    Gerai, gerai viskas veikia atrodo strange.At pirmą jeigu jis, atsižvelgiant, pavyzdžiui, 40 Miegazāles dieną ir kitas, kad shit I dont know kaip jis atrodo .... I mean that's crazy jis miršta pirmą kartą jis būtų tokio dydžio narkotikų ir jo kraujas bus išrašyti vaistų ir jis negali praeiti medicininę apžiūrą ir koncertai .... Tada antrą dalyką, ką aš pastebėjau tai ... Britų berniukas Shaheen Jafargholi ... kodėl kažkas jam dainuoti ne memorialinis ... i daryti ji kaip MJ pamačiau vaikinas ir jam patiko, tačiau aš tikrai abejoju, kad jis paleisti atgal į savo šeimos mielai wrzask žinote whattt I've found Geras berniukas, kuris yra putų nice ... taip ir daro, kas padarė savo muzikos karjerą didnt aptarti su savo šeima ... Gerai tarkim vadybininkas AEG žinojo apie tai ir jis žinojo, kad MJ nori berniuką atvykti O2 tai kietas .... bet man tikrai abejoju, kad kai MJ "mirė" vadybininkas straitgh nors Ohhh mes turime pareikšti, kad berniukas dainuoti ... jis būtų pernelyg užimtas galvoja apie ieškinį mažas berniukas į memorial.Sooooo mano idėja būtų vienintelis MJ kas tokius dalykus jis abssesed su visais, kad vaikams tai ir buvo tas, kuris papasakojo apie savo šeimą, kad Jis nori, kad vaikas žaisti jo memorialinis ... .. Na tai tik mano mintys vaikinai ))

  59. mjfan Says:

    Tai nėra sena repeticijoms footage. Tai yra "naujas" veidas. Paskutinį kartą jis lankėsi buvo a. paskutinio dešimtmečio pabaigoje, ir jo veido ne atrodo, kad tada. Jis turėtų būti gana akivaizdus bet mąstymo asmuo, kad tai yra labai neseniai medžiagą iš MJ.

  60. dezyte Says:

    Ir kita, kaip atvykti, kad tuo Gitaristas svetainėje yra kad pic jos ir MJ kad pic MJ yra kelio atgal į 90 ir mergaitė kaip atsirado pora mėnesių atgal, ir kas yra, kad apie "wahtever" ... ... keistuolis

  61. dezyte Says:

    Tiesą sakant aš manau, kad La Toya yra dalis šio gudrybes ... kaip ji yra tas, kuris buvo pasirašytas mirties liudijimą ... ... ir niekas pasirašė ne gydytojų, ne gydytojas Nuttin ... dabar jie doin visi tai su žmogžudystė tik įdėti ppl tai kažkur kitur ir Rozpraszać visiems, kad jie galėtų continiue obliavimas ji all.She taip pat teigė, kad £ 2 milijonus buvo pavogtas iš atlikėjas kol jis died.But jos buvo pasakyta anksčiau, kad jis tik $ 668,215 grynais ir 10,6 mln vyks REZERVAS kurioje kiekvienas žino, kad jūs cant pinigus, jei įdėti jį į RESERVE.So kokios 2 milijonai buvo pavogti jo naujus ir naujus dalykus kasdien ... Dieve, kad šeimos tikrai buvo ryškus imagination.Look ką jie raštu Michael Jackson vėl paėmė zaskarbił 10000 tabletes per pastaruosius šešis mėnesius nuo jo gyvenimą - vidutiniškai 55 per dieną Jis turėjo būti miręs žmogus tik po 1 dienos 55 tablečių ir niekada galės praeiti medicininę apžiūrą!
    Rajca Dennis Zine atsižvelgia į $ 1.4m sąskaitą, kurią mokesčių mokėtojai būtų prašoma prisidėti, turėtų būti mokama pabaigoje atlikėjas tėvo ar rengėjams AEG Gyvi ... Manau, bus tam tikrų problemų, tačiau, kita vertus, jei žinote, kad gimęs ne ų ir u planavimo, kaip uždirbti daugiau pinigų tiems žm bus pervesti atgal ... kaip i dont think kad rengėjams mokėti viskas tik todėl, kad jos MJ ir pateiks caritate! Coz buvo pasakyta išlaidas gamybai buvo sumokėta už rėmėjų

  62. dezyte Says:

    Į SUPERMOM75:
    Taip auklės Gratia gal meilės su MJ bet ar žinote, kad ji buvo Lover su Jermaine Jackson ... .. i tai pragaras kas r generouse iš there.They visi ieško padirbimo ir kad jackson šeimos niekada buvo labai vieninga, kad taip pat nėra didelė paslaptis, ir dabar jis atrodo labai keista, kaip jie r glaudžiai .... View: Memories

  63. carelesslove46 Says:

    Guitarist buvo su
    Michael nuo ankstaus 90 arba pabaigoje 80-ųjų metų. Dėl pastabų apie Michael nešioti PERUKAI .. Gerai, aš galiu patvirtinti, kad aš žinau, jis buvo
    į visų rūšių Slėpti
    ir pakeičiant jo išvaizdą. I dont think jis plikas su
    tik danga "persikų pūkelis" nors. Supermom75,
    Aš visada tikėjo Presley
    Padirbtus mirties .. Jūs teisus būtų buvę daug paprasčiau daryti atgal 1977 .. I really need you žmonės turi teisę .. Bet kuris pareiškė, kad, Michael papratimas būti grįžta į mus ..
    Net jeigu jis gyvas .. Love to all.x

  64. purplepen Says:

    Kodėl Latoya vyksta tv pasakė: ji žino, kas jį nužudė, jei Shes ne tarkime, turi būti aptarti jį?

  65. dezyte Says:

    Dr Konrad Murray, kuris gali kilti mokesčiai, jei kalti nurodymu Propofol - galinga anestezuojantis - ne bendradarbiauja su jų inquiry.Officers negaliu suprasti, kodėl Dr Murray nežinojo adresas, kur jis buvo, kuri buvo viena namuose nuo nuo Sunset Boulevard - viena iš žinomiausių gatvės į world.Soon jis bus bijojo ir išparduoti MJ Coz jie neturi gero paaiškinti visa tai, kad nutiko.
    Michael Jackson šeimos - taip pat jo trys vaikai - žiūrėta dainininkės kūno atvirai Casket jo atminimo ceremoniją.
    Davidas Fossett, 50, kurie dalyvavo ceremonijoje Forest Lawn kapinėse, Hollywood, sakė atlikėjas turėjo atrodė "taikių" ne Jehova's Witness paslauga.
    Jis atrodė taip, tarsi jis tiesiog buvo m. ten miega "ohh yESSS žinoma pažvelgė ir gera ir miega, ir viską kaip ten buvo m. WAXfigure į MJ
    Ohhh daug psichikos, kuris teigia, kad kalbėjo princesė Diana ir Marilyn Monroe į pozagrobowe - mano Michael Jackson susisiekė her.Lisa Williams, kilęs iš Redditch, Worcestershire, yra artimi draugai su giminaitis Karaliaus Pop.And mano ji gali būti jaučiamas jo, nes jis mirė prieš dvi savaites ago.Yeahh wright ir MJ vietą ir thiking dabar kaip ppl r tryin uždirbti iš jo mirties ir ką obviouse melas yra

  66. dezyte Says:

    Vėla Pop žvaigždė Michael Jackson bus žvaigždė naują videožaidimą dėl išleidimo šio Kalėdos,
    MJJ kūriniai dirba su projektu "mėnesių", su atlikėjas sakė įrašyti balso darbo pavadinime iki jo death.The žaidimas taip pat bus Jackson panašumų, taip pat keletą savo iconic hitai.
    Ir jis atrodo ne taip, kaip narkomanas manau jo smegenų faktiškai dirbo labai gerai jis daro žaidimą praject taip pat planuoja 50 žeberklas ne o2 jis obviousely buvo planuoja padaryti šiek tiek pinigų ir jis, kad ir jo gonna darbas už jį ir viskas įvyko taip greitai, per paskutines gal 6 mėnesius taip definetely viskas buvo suplanuotas ir jos atrodo visai aišku, kad jis nėra miręs!

  67. lilpleb Says:

    Kad jaustų narkomanas, kurie turi būti iš jo daug valandų per dieną, jis atrodė atlikti piekła daug. Geriau ir leisti laiką su 3 vaikais, dirba naujas dainas ir kelionių, jis turi būti prie žmogaus.

  68. dorleac Says:

    i dont prisiminti jei ou sakė ji, bet: kodėl mirties liudijimą, jei jie dar buvo ar daro egzaminus ?????

  69. jackoisalive21 Says:

    Michael Jackson forget GOING grįžti ir atlikite keletą neįtikėtinai BACK FROM THE DEAD TOUR

    im sorry, bet HES tiesiog nėra. Jis padarė tai, nes jis nori normalaus gyvenimo ir palikti pasaulį, todėl žmonės nustoja sakydamas Michael ateis atgal. Im tikrai jis nori ... .. viena diena, bet jis žino viską, ką kita, kad bus parašyta apie jį faking savo mirtį ir tai, ką gerbėjai bus galvoti ir tt ir tt jos tiesiog nesiruošia atsitikti. Atsiprašome už šio beprasmiška komentarą.

  70. dorleac Says:

    Aš galvojau ... gal jis buvo "chnaging" savo veidą nuo gegužės arba birželio (i tereikia patvirtinti dienos, kad nuotrauka su savo vaikais), nes paskutinį kartą matėme mike buvo pradžioje birželio, iš klinikos su kauke tikrai ir naudojant garbanos vėl!

    dar vienas dalykas. jei ir palyginti pic kad jie pasakė yra birželis 23 pic Bir 25 (įvarža) arba galite pamatyti šonus labai skiriasi. dvi dienos ne yra enogh, kad plaukai auga daug patinka. yra daug plaukų tik 2 dienas XD

  71. dorleac Says:

    ir kas yra vaizdo ir greitosios pagalbos atvykstate į ligoninę. galite patikrinti, kad mes ką tik vieną nuotrauką.
    jei TMZ kalbėjo apie jo mirties prieš pavadinimų kaip LA kartų (i dont know how), laikas beetwen namų ir ligoninės būtų pakankamai daug fotografai
    ir daugiau nuotraukų LOL.
    kartais atrodo, kad hey are SEE IT? JO MIKE, MIKE INSEIDE Greitosios pagalbos automobilis ... DABAR YRA RLY MIKE kambaryje Sraigtasparnis, AA YOU ALL SEEYING TEISĖ? EVERYBODY TURĖTŲ ŽINOTI IR TURI SURE S RL MIKE THE KING OF POP, kad miršta ČIA "... Hahaha

  72. Corbett002 Says:

    Atžvilgiu į šį Tai Registruotis Nerodomas likusią S kai MJ stovi ... Pažiūrėkite atidžiai, kad kelią į kurią šokėjai ir visa tauta atėjo iš ... Užuolaidos dengia S Atsiprašome pasakyti, bet kad nuotrauka yra tikra ... BET Manau dr Konrad Murray bus išparduoti MJ, jei jis išeina už receptą vaistus. Tiesa bus pateikta netrukus.

  73. Iknowitall Says:

    Nežinau, kad kas nors iš tiesų vertinti šį saitą http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I tačiau įdomu, kad ji rodo Gitaristas su juo, ir kitą dieną .... Be to, ji aiškiai nurodo 10 rodo .. Yeah ... shit ketina paspausti fannnn. garsiai juoktis

  74. michaeljacksonnotdead Says:

    Nieko apie mirties tikrai prideda up - check this out:
    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

  75. Smiile1929 Says:

    Ar I just say something .. Apie Latoya teigdamas, kad Michaelis buvo nužudyti I Think shes Tiesiog Talking A apkrova Crap Cos Jei U Look At Her Past Istorija shes, kurie bus Sakydamas alot of Stuff Apie Michael Kaip jis Pedafile & Ji Net Said She Wasn't gonna Suffer jos broliai nusikalstamumo In Silence .. Kažkas kaip Tha She Said .. I Can't Rasti Tha Nuoroda tačiau Tha žmonių, kurie galvoja shes Būdama teisingi Sakyčiau U neturėtų Really Believe Jos .. I mean Jo Pilnai upto u all .. Jei jis buvo Janet arba kam nors kitam, kad Tada Maybe Norėčiau Pagalvokiteapie Yeah Ji Might Be Telling Tha Truth Bugas Jo Latoya .. Žvelgiant į jos istorija I Wouldn't Believe Jos .. Tiesiog minties I Should punktas Šis Out.

  76. melia8383 Says:

    Aš szarpnęły į šį repeticijoms footage savo šokėjų, pirmoji mintis, kad buvo mano galva buvo, kad tai buvo ne "MJ", nes aš ne prisimena Michael kramtomoji guma kaip kad arba Messing su savo plaukus nuolat. Maniau Michael grįžo į savo garbanotieji plaukų Vėla sausio iki šių metų gegužės? Bet kad garbingai nėra panašūs "MJ" Go nuėmimas jo atspalvių, tada išleidimą atgal? Aš nemačiau mike nors padaryti? Jei mano, kad jis buvo priklausomas nuo narkotikų, jūs rimtai reikia nustoti klausytis žiniasklaidos, jei šeimos minties Michael buvo "nužudyti" kodėl ne laukti iki turėti Valstybinis memorialinis ir kodėl jie samdyti advokatą , kasdien ką nors naujo? Tai nėra teisės!

  77. Francesca Says:

    - Tai ne Michaelis: http://cache.daylife.com/imageserve/09e40MrbO52kT/610x.jpg

    - Perhapps tai ką Michailas ratas kaip dabar (pvz., jis 80 metų): http://newsitemstoday.today.com/files/2009/06/michael_jackson_ill.jpg

    God bless jį. What do you think?

  78. Francesca Says:

    - Visa Jackson šeimos padirbtus suklastotų padirbtų
    - Jie rajus
    - Jie negali elgtis, ką jie faking dabar
    - La Toya yra kvailas, jis nesuteikia jokių naujienų
    - Ar jie atrasti kai kurių gyvybės draudimo? Aš tai turbūt tai creepiest atveju gyvybės draudimu susijusios žmogžudystė?
    - Aš tikrai nėra clue, ką jie ketina pasakyti, nes dabar, viskas atrodo įmanoma
    - Kai kurie žmonės čia yra tikrai protingas (apie photoshop dalykas)
    - Sveikinimo dėl Michaels oficiali svetainė visiems atrodo juokinga man

    už JC.LOVES.MJ:

    apie pagrindines datas, yra postą Derek Clontz dienoraštyje: jei tai tiesa, jie rado Michael darbotvarkė pasakoja, kai jis grįžta iš paslėpti.
    Jis planuoja grįžti į šių metų pabaigos arba 2010 m. sausio mėn.

    **** DIENORAŠČIO ****
    "Jei Elvis ... (neįskaitoma) ... todėl gali I.
    "Aš užsisakysiu" širdies priepuolis "nuo narkotikų, kaip jis (yeah, right!)
    "Aš sugrįšiu, tačiau tik tada, kai aš pasiruošęs. Didesnis nei Elvis In 69.
    "Gal 2009 m. Kalėdos. O gal Naujieji metai yra geresnis.
    A back-nuo-mirę kelionių, nekilnojamojo Trileriai. Bet aš į poilsį. I'm tired. I'm not (mąstymo) aiškiai.
    "Tai narkotikų.
    "Daugelis gerbėjai vis dar mane myli. (Kai kurie) žmonės mane nienawidzą. Dalykas (sp) bus skirtingi (po to) ... "
    **** THE END ****

  79. goslinger1 Says:

    Man atėję į galvą, kad galbūt tik kai Michaelis buvo šeima papasakojo apie būsimą "hoax" ketina išgaruoti. Afterall, kodėl Michael pasakykite savo tėvo (po metų piktnaudžiavimas) ir KODĖL jis turėtų pasakyti Latoya (po išdavyste jį per Napastowanie alegations?) Šios dvi šeimos nariams, kurie daro didžiausią Denerwować po Michailo "mirties". Latoya yra rodyti savo paszczę off surasti žudikas ir Joe, jo tėvas, norėjo trečiojo autopsijos.

    Jei Michael buvo ketinama traukti kažką panašaus, jis tikrai nenorėjo pasakyti, bet šeimos nariai, kad jis negali patikėti saugoti savo paslaptis.

    Ir aš vis dar norite žinoti, kas kūno jie daro skrodimą! Niekas, atrodo, žinote? Žinoma, jei ten buvo Michael gyvavaizdis mirė neseniai, mes norėtume žinoti apie tai, ar ne? Kaip jūs galite būti Kūrėjas, o ne dar atskirą gyvenimą su šeima ir draugais, kurie pripažino, kad esate "dingo?"

    Uggg! Tai skatina mane opetany! Taigi daug neatsakytų klausimų!

  80. DawneVee Says:

    Čia yra nuorodą į labai gerą vaizdo iš MJ's publicistas, teigdama, kad visi šie žmonės, kurie nuskaitymo iš medienos darbo teigdamas jie "artimi draugai" su MJ tik siekiant gauti savo 15 minučių šlovės.
    Ji taip pat sakė, nebuvo piktnaudžiavimo narkotikais susijusios ir žiniasklaida yra tiesiog bando Przygasić Jo vardas (siurprizas siurprizas ten).

    http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/31853007 # 31853007

  81. Dani Says:

    Ei!
    Michael yra gyvas ir Jis nori, kad mums žinoti, kad. Aš tikiu, kad apie that.He turi ēvelēta jo mirties 15 metų, bet ne niekada turėjo galimybę tai padaryti. Jis parašė dainą vadinamas morphine, kur jis sako "šiandien jis kalbėti dvigubai daugiau, jis, atsižvelgiant demerol, jis gavo širdies priepuolis". Kodėl ne savo gerbėjų, kad.
    Pirmą kartą išgirdo, kad Mike nori padaryti šiuos rodo buvau visiškai prieš jį. Kodėl jis turi daryti, kad jis turi dabar gyvena savo gyvenimą su pasauliu. Aš sakė iš pradžių, kad jis niekada padaryti bet kurį iš šių renginių. Kažkas planuoja ateiti tarp jų. Ir buvau teisus. Tai buvo jo paskutinė galimybė pabėgti iš šio pasaulio. Mike nori padėti kuo daugiau žmonių, o dabar jis galėtų tai padaryti. Įdomu, kaip? Na laikas parodys. Labai daug blogų dalykų ketinate atsitikti Amerikoje nuo sep. spalis šiemet. Aš mačiau sapnas, kad jis padės žmonėms paliekant Ameriką, jis padės žmonėms Afrika ir Serbija. Kažkas ketina įvykti Serbija, aš nežinau kada. Bet Mike bus ten žmonių ir nusiųsti jiems daug pinigų. 2 days ago I paklausė Dievo, kai Michael ir kaip jis mano. Mačiau Mike mano svajonė dainuoti "Esi mano gyvenimas" - Kai visi vien tik
    Aš pamesta pasaulyje svetimi
    Niekas negali pasitikėti
    On my own, I was lonely
    Jūs staiga atsirado
    Tai buvo debesuota, prieš bet dabar viskas aišku
    Jūs paėmė baimė
    Ir tu mane atgal į šviesą

    Dabar aš prabusti kasdien
    Šiuo šypsena ant veido mano
    Ne daugiau ašaros, ne skausmo
    'Cause you love me
    Jūs padeda man suprasti,
    Kad meilė yra atsakymas į visus, kad esu
    Ir aš geriau vyras
    Kadangi tu mane išmokė, dalytis savo gyvenimo

    I mean hello, dabar aš prabusti kiekvieną dieną šios šypsena ant veido mano. Ji negali būti aiškesnis. Šis žmogus yra gyvas ir labai gerai.
    Aš taip pat žinau Uzdrowiciel ir į jį labai dažnai. Aš taip pat fotografuoti Michael jam. Šis gydytojas padėjo tiek daug žmonių ir uzdrowił tiek daug tikrai blogai ligų. Ir todėl aš žinau, kad jis daro gerai. Jis negali būti mirę. Visiškai neįmanoma!

  82. Jewell Says:

    @ iknowitall ...
    Aš mačiau per vaizdo pat vakar ir minties turbūt ką galvoju ...
    vaizdo pilnas clues ....
    muzikos pradžioje yra dramatiškas ir haunting,
    mergina alpulys,
    kaip ji negali manyti, kad jis gyvas ....
    kaukolė įsilaužti gyvas žmogus ...
    ir muzikos pabaigoje ...
    hummmmm ....

  83. Jewell Says:

    gerai, leidžia pasakyti tai apgaulė ir grįžta ...
    nebūtų jo gerbėjai taip mad į juos per šį?,
    jis turėtų padaryti, kad vaikams, kurie atrodo iki jo ...
    I don't know, jei jis būtų tai padaryti jiems,
    (bet jis tabaluoti savo vaikui, kad i don't know)
    ... Ar bus jo gerbėjai taip laimingas, kad jis gyvas jie atleisti jam ir nusipirkti bilietus ir cd's?

  84. MariannaB Says:

    Vienas žodis apie impersonators.
    Nepaisant fakto, kad Karlas Riley akivaizdžiai buvo atlikta nosies operacija dar labiau patiko Michael nei Navi.
    http://www.almostmj.com/gallery/SlideShow.asp?img_gallery_id=4949&img_id=150205

    Atminkite, visų nuotraukų ir video, kad patikrinti Michael rankose. Jie dideli ir trečias ir ketvirtas pirštas visada yra arti viena kitos. Neįmanoma susikaupti, kad išsamiai, kai kalbama apie save kaip visumą.

    Yra vaizdo Navi ne O2
    http://www.youtube.com/watch?v=M1mTtuaaP0M.

    Yra privačios vaizdo O2 konferencijoje patvirtinti man kad Michaelis buvo gyvas kovas:
    http://www.youtube.com/watch?v=8TEcwJBw4LY

    http://www.youtube.com/watch?v=PWgjI8Ar8xk

    Į kramtomąją gumą vaizdo man nėra suklastotas.

    PIC su "tai ji" ir fonas photoshoped - menininko Pamiršau neonas pasirašyti tarp kojų

    Ir rasime "vaiduoklių" metu Neverland taip pat:
    http://www.youtube.com/watch?v=ECD6GZedOII

    Ne tik svetainėje yra patikrinti taip pat youtube yra gerai pastebėjo. Video ir garsas yra pašalinamas. Žiūrėti šiam.

  85. Jewell Says:

    Aš tik žiūri, kad vaizdo dar kartą ...
    http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I
    Klausyti choras putų pradžioje ...
    ką jie dainuoti ...
    yra žodžiai Aš stengiuosi, kad pavyks ...
    gali kas nors pasakyti, kas jie?

  86. VanillaCream Says:

    Norėčiau galėtų parašyti kalbėti puikus anglų (aš iš Vokietija).

    Apie michaeljacksonsightings.com galite skaityti liudytojų pranešimų. Vienas iš liudytojų parašė, kad jis / ji pamatė jį netoli Kelnas / Vokietija ir kalbėjo su juo visą dieną. Ir jie susitiks vėl pirmadienis. Ummm okaaay ...

    Aš tikrai linkiu MJs gyvas. Aš nekenčiu minties, kad tai ypatingas žmogus negyvena anymore. Hate šių tuščių gabalas mano galvos ir širdies paliko. Man patinka idėja, kad jis yra gyvas ir tik punked pasaulyje. Ir tikrai sunku suprasti ir suvokti, kad jis mirė. Bet aš manau, thats what it is. He's gone. Tai, ką aš stengiuosi įgyvendinti. Ir tai, ką aš nekenčiu realizuoti.

    Hope you understand what I'm trying to say.

  87. Elžbieta Says:

    I like this site. Ji yra viename puslapyje, kad man davė viltį, kad MJ yra gyvas. Nesu didelis gerbėjas jo, bet man patinka jo dainos ir jo energingą ir tvirtą šokiai. Gerai, manau, kad pirmiau Ši neseniai vienas. Mes tik lyginti savo fizinį pavidalą su vienu iš jo paskutinio našumą, 12 metų norėdami pamatyti reikšmingų skirtumų. Aš turiu pasakyti, nors jis vis dar gali šokių čia, tačiau akivaizdu, kad jo šokio žingsnis nebuvo kaip kietosios arba energingas kaip jis naudojamas. Man patinka manyti, kad jis gyvas, tačiau su pastaraisiais La Toya pareiškimas ir kaip aprašomąjį ji apie tai, kas atsitiko ligoninėje, man įdomu, ar jis tikrai perduoti. Tačiau, kita vertus, aš taip pat manau, jis gali būti suskirstytas jo mirties, kai perskaitė straipsnį nuo lapkritis 8, 2007, kur jis sakė, kad jis norėjo atlikti tam tikrus dalykus pirmiausia. Štai nuoroda http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/439553/Jacko-I-dont-want-to-die.html. Pasidalinkite savo mintis apie tai. Ačiū.

  88. morefiyah Says:

    Laba diena. I can't believe I am apie savo pastabas dėl tokio svetainėje, tačiau objektas ir kitas pastabas taip įdomu kaip išspręsti galvosūkį, kad aš užsiregistruoti ir pokalbį!

    Aš sutinku su ppl kurie pastebėjo, kad garbanotieji plaukai ant AEG repeticijoms nesutampa MJ reguliariuosiuose straightened PERUKAI. Aš sutinku su ppl kurie pastebėjo, kad šokių žingsnius / muzika yra tas pats nuo History Tour (aš niekada nemačiau, kad kelionė footage). Manau, kad jei iš tikrųjų MJ buvo ketinama pateikti parodyti naudojant senus šokių žingsnius ir muzikos montages jo rodo, būtų buvę panned Didžiosios Britanijos spaudoje. Jei MJ padarė kažką mažiau nei žvaigždžių out-of-this-Pasaulis spektaklis O2, jo kitame žeberklas būtų putų viešbučio fojė holais.

    Dabar aš ne jį pastaruosius AEG paleisti video ir repeticijoms, kad atrodys MJ buvo gera. Pažiūrėkite, ką MJ dėvi per pirmąjį pusmetį šis klipas: į repeticijoms jis dėvi raudoną marškinėlius, o pradžioje klipą jis to nedaro. Get it? Pradžia klipas = tiesūs plaukai ir raudona marškinėliai. Pabaiga klipas = curlier plaukai ir raudona marškinėliai. Įdomu požiūrį į tai, kad "tai yra tai fone yra photoshopped.

    Mano mama ne manote, kad MJ kūnas buvo į Casket į Staples Center memoriale, ir ji yra viena iš labiausiai pastabus žmonių pasaulyje. Kudos į ppl čia kas pastebėjo trūksta drėgnos veido prie paminklo, too.

    Aš kvailas klausimas: kodėl buvo repeticijų metu padarė viską, kaip LA, kai rodomas yra Londone?

    Manau, kad MJ yra miręs, bet kartais po šioje svetainėje kartais turi man šypsokis į MJ kaip geras žmogus, kuris gavo nuo Crooks o kreditų sąrašą.

  89. Andrea Says:

    @ MissC - that guy's glaudžiai panašus į MJ yra tipo scary!

  90. wishful09 Says:

    Aš sutinku su plakatą, kurie sakė: "Per daug virėjų" su virtuve. Jie nuvilia šį gauti prapūsti išeitis porportion. Kodėl kalbėtis su žiniasklaida visais?

  91. Jewell Says:

    taip pat dėl skatinimo vaizdo arouond pabaigos,
    aš tai buvo įdomu
    kad jis parodė, kad asmuo yra linkusios
    kurį EMT ir pakraunami į greitosios ....
    Taip pat įdomu, kad svetainė uždėtinį ekrane yra michaeljacksonlive.com
    vietoj mj.com ....
    gal MJ turi mj.com ir koncertų rengėjai savo mjl.com ....

    Radau tai įdomu, kad prekės nuorodą išjungta.

    taip, aš tai paieškos html kodą, kad pamatyti, kas priklauso vietoje,
    negalėjo rasti, kad informacija,
    bet ir nustatė, kad prekės nuorodą kodas ...
    Check it out ...
    http://michaeljackson.shop.bravadousa.com/Default.aspx
    jie ruošiasi parduoti visą šią prekę į peticiją Michael "
    Būtinai ir paspauskite raudoną marškinėlius.
    įdomus.

  92. dezyte Says:

    Jones sako Jackson dažnai turėjo vakarienė su savo vaikais: "Laikas, kad P. Jackson ne papietauti su vaikais ar jis negalėjo grįžti į laiko papietauti su jais" jos buvo pasakyta MJ virėja todėl kinda tikroji Pakanka, kad jis gerai balansed maisto ir mitybos gana regurely net nebūtų didelė portions.The Sekantis dalykas jiems tikrai nusiminusi apie tai, kad Michailo seniai auklės Gratia Rwaramba davė interviu - labai daug pinigų - kurioje ji sakė tikrai tai ko apie Michael. Vėliau ji pareiškė, kad ji niekada sakė nieko taip. Bet, matyt, ji PIDB išparduoti Maiklą, nes jis buvo sugautiems kamerų jūs galite matyti, youtube.

  93. Ašarėlės Says:

    Apie foto yra foto shopped, ji galėtų būti. Jei pažvelgti į kitus "s" į žodį Tai, pamatysite jos kreivė aplink į viršų. Be abejo, "s" į žodį Ar reikėtų tą patį? Shouldn't ji tikrai bus tarp MJ kojelės ne?
    Keep up the great work su svetaine visų dalyvaujančių

  94. melia8383 Says:

    CNN yra atskaitomybės kad michael buvo vartoti iki 10 tablečių per dieną. Manau xanax. LAPD sako, kad jie niekada "nusprendė" iš Faulowanie! Bet ne jie sako, kad jie nesitikėjo Faulowanie po 1 autopsijos. Ir šeimoje buvo įgytas antra autopsija, jie neatsakė atgal apie tai viena! Jie turėjo savo "privačių memoriale" tada "viešųjų memorialinis", jie net ne jo laidotuvėse, tačiau (beveik 3 savaites), jei jie tikisi Faulowanie, kodėl jie samdyti advokato? Kodėl policijos tegul Janet į namus gauti michael savo daiktus? Ir kodėl judančių sunkvežimių rodomas kitą dieną gauti savo baldus? Dabar "šaltinių", kad būtų supposely arti michael atvyksta iš avilio, sakydamas: jis buvo narkomanas? Everyone's istorijos contridicting viena kitos? Jei kažkas buvo "nužudyti" jie nėra išleisti michael kūno! Ir šeima iš seeked toliau padėti, jei jie buvo susiję, jei jis buvo nužudytas! Tuo memorialinis Nemačiau vienos ašaros yra sąsiauris, išskyrus usher! Visa tai atrodo "Hoax". Kelias per daug istorijų yra mesti ten!

  95. nycscenie Says:

    Aš tik galvoju, ką daryti, jei teorija yra Michael Jackson Psikus mirties apgaulė. Ką daryti, jei MJ tikrai yra miręs ir vienintelė priežastis, kodėl yra hoax svetainėse (ne nusikaltimą į admin čia) yra atitraukti mus. Im just pasakyti pasakyti gal Psikus vietų buvo sukurta žmonėms, kurie atsisakymą MJ mirties (kaip man). Ne todėl, kad jos yra blogai ir kita.

    Be to, howcome mes pasiūlė netikiu žiniasklaida, tačiau mes galime manyti, daug, kas parašyta apie hoax svetainėse.

    Galiausiai, net jei MJ mirties buvo padirbtas, jo kaip jis miręs anyways Cuz we will never see him again. Puikus asmuo wouldnt klastojate jų mirties, tada grįžti, jie liktų paslėpta.

  96. Andrea Says:

    Kiekvienas taip pat manau, kad jis labai keistam kad per dvi dienas jis vyks tris savaites, kad jie nebuvo palaidotas "įstaiga". Tarkime, hipotetiškai kalbant, jis "mirė", ir pochowano jį KAS paminklo. Kaip baisiausias tai, kad už juos Lied prie gerbėjų. Aš jau think it's messed up, kad jie žinojo, kad ne institucijai, kad karstas bet vietoj annoucning ir pasakyti karsto yra simbolis, ir kad jis buvo ne ten, jie padarė visiems kad jis buvo. Net Jermaine bučiavosi ir karstas. GET THE HELL iš čia.

    I can't wait till daugiau ir daugiau žmonių pradeda įgyvendinti ir klausia SVARBU klausimai - pavyzdžiui, ką mes prašome savimi šioje svetainėje.

  97. Andrea Says:

    Oooooooh. THIS IS Rathe RJUICY čia!

    Pažvelkite į tai, kas vieną plakatą "michaeljacksonsightings.com" parašyti!

    8/9/09
    Pirma leiskite man pasakyti, aš netikiu, Michael Jackson's arba miręs ar gyvas, aš pasilieka teisę atvykti į galutinę manote, kai ši istorija vyksta taip, dabar aš tik seniai gerbėjas half-devastated/half-thrilled ne mintis jis dar gyvas ...

    Anyway, štai ką aš atėjau visoje o naršant internete informacijos apie galimybę JackO faking jo mirties:

    1. Jackson tikriausiai mirė birželio 25. 2009 dešinę?

    2. Jis mėgo Elvis ir dažnai gavo cituojamą lyginant jo gyventi, kad į "King of Rock'n Roll", tiesa? (jau nekalbant jis vedęs Lisa Marie)

    3.On keletą kartų Michael kalbėjo apie jo mirtį ir kad jis nenorėjo end up like Elvis, arba kad jis bijojo baigiasi ne panašus į jį, gerai?

    Dabar prašome atidžiai perskaityti šias sąlygas: (ištraukoje interesų Aš ekrano fotografiją ir pridedamas prie šio elektroninio pašto adresą)

    http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html

    Šiame straipsnyje yra linija, kuriame sakoma: yra 25 Bir 1979 Žurnalas "People Interviu, šalies atlikėjas Merle Haggard išreiškė nuomonę, kad Elvis mirties galėjo būti apgaulė

    Dabar tai sutapimas ?????? 25 Bir 1979 ir birželio 25. 2009? Nagi, man sunku patikėti, kad Jackson būtų mirti tiksliai, tiksliai 30 metų tai komentaras buvo atliktas Elvis' mirtis, bet prašome atkreipti savo išvadas!

    Labas ir aš tikiuosi, kad man buvo suteikta galimybė pateikti keletą naujų clues išspręsti mysterium!

    Jei paspausite šią nuorodą, kad jis / ji skelbiama, tai labai įdomu skaityti! HMMMMMM. Dar spekuliacijos ir faktų, kad MJ galėtų tiesų buvo padirbtas jo mirties!

  98. DawneVee Says:

    MJ dėmėtojo Kanadoje? Anyone know anything about that?

    Žemiau pateiktą nuorodą, atrodo reali. Aš sektų savo "YouTube" vaizdo įrašą, ir jis skamba nuoširdžiai ..

    You be the judge ..

    http://www.michaeljacksonsightingsociety.com/main.htm

  99. mjforever68 Says:

    Norėdami Loveandpeace;
    Aš panaudojo savo nuorodą perskaityti straipsnį,
    I'll guess autorius pats turi būti apgaulė taip pat jis gali rašyti ir skelbti Straipsniai pirmadienį 20 d. 2009 m., kurią mes visi žinome, kad bus kitą savaitę ....

  100. LostHighlander Says:

    Pagal La Toya:

    *** Ji sakė: "Michael visada turėjo pinigų į savo namus, paprastai maždaug 2 mln JAV dolerių (£ 1,2 mln), kuriame jis naudojamas sumokėti dėl ko. Žmonės sako, kad jis nebuvo turtingi, tačiau Michaelis visada buvo pinigų su juo. Kai aš atvykau į namą vėliau tą dieną ten buvo NE pinigų ar papuošalų. Tiek daug žmonių buvo per tą namą, kol Aš ten. Nors buvo ten ir padarė gerą darbą. Tai buvo labai keista ."***

    Gal ji buvo pavogta, o gal jis tik paėmė pinigus ir juvelyrikos su juo ", nes jis visada yra keletas milijonų pinigų ir papuošalų su juo" ir jis vis dar veikia. Gal jis laikomas kartu su juo, kai jis paliko, kaip jis visada buvo. Gal kas su visais saugumo jis buvo neįmanoma, norint turėti pavogta grynųjų pinigų ir papuošalų ir tik atsakymas į kodėl visi dingo, kad MJ buvo viskas, kai jis paliko.

  101. ejay5131 Says:

    Can someone tell me reikšmę video, kuriuose teigiama, tik 10 rodo? Ar nes papildomas 40 daugiau?

  102. morla Says:

    Ką daryti, jeigu tai jau yra holograma?

    Ir kodėl nebuvo DNR tyrimas dėl "negyvų" michael - tai žinoma, kad jis buvo daug "look-alike" - jie turi būti labai tikras ...

  103. Bee Says:

    Forgive me if this link / pic buvo paskelbtas anksčiau, bet tai rodo srityse jam ausis missing:
    http://www.nydailynews.com/gossip/2009/06/11/2009-06-11_michael_jacksons_disappearing_face_first_it_was_his_nose__now_its_his_ear.html

    Tikiuosi, kad jis gyvas, nors saugų ir taikų savo vaikams.

  104. mjforever68 Says:

    I'm sorry mano atsakymas atrodo dissapeer prieš galėtų baigtis.
    Taigi, ką aš padariau pabandyti papasakoti loveandpeace, kad aš iš tikrųjų naudoja savo nuorodą straipsnyje parašyta laiko žurnalas, tačiau, kad autorius turi būti klaidingai pats arba jo dalis yra ko mes nežinome faktų from.hmmm .

    Aš perskaičiau daug apie MJ miręs ir pamačiau VID su Chopter (Jūs turite dovanokite nematau nieko tik manau vyras stovėjo krovinio duris, ir mano mažas nuomonės, kad žmogus neturi veido pats tik didelis šalmas, aš galėčiau aklai save, todėl neturi būti daug pranešimą apie tai) Bet daugiau skaitau mažiau medžių Aš matau į miško. Ar jis mirė taip, žinoma, jis juk tik žmogus buvo. Jis galėtų būti faking hmm aš nesu įsitikinęs, kitaip tariant, aš nesu įsitikinęs, yra ne tik pakankamai įrodymų, kad jis yra vaikščioti aplink keletas jei ar valgyti ledus. Bet yra tai, kad mirusiojo pasirašyti nėra pasirašyta dar ir kad CPR (kuris nėra CPR) nepavyko. Bwha, gal po kelių mėnesių TMZ gaus visas teises skelbti grįžti Michael ir kad visa tai buvo įsteigtas pagal jo šeimai ir artimiesiems (kurie nebuvo, kad arti), kad jis tik 10 rodo tai į "O2" arenoje. Tiesiog Theorie žinoma.

  105. gėlė Says:

    hi, MJ yra gyvas visiškai nutraukti visą šį crap nuo jo šeima apie žmogžudystė tt crap sesuo + į dadare nutters ar tai tik dalis sklypo į kvailas mus, bet mes visi žinome jų 2 nebuvo teisę ir visa tai vyksta dabar dievas žino, kas jų 2 ateis su esama bus krovinius daugiau istorijų išeiti tačiau tai nėra girdėjęs nieko dar žiūrėti ir žiūrėti, MJ turi būti planavimo tai nors teisę, bet kai visa tai atėjo į veiksmų ten bus tai, kad Chybiać sukelti šį forget rūšies ką daryti kasdien ir i galiu pasakyti, kad kai kurie nesiruošia planą, mes klausytis apkrovos daugiau šūdas iš visų rūšių ppl kurie jiems nėra net tikras, ar MJ tėtis ir kad crazy sesuo La Toya yra šiuo savo sunkiai dirbti tai bet tai yra visos dalis plano sukelti ech dieną daugiau + daugiau išeina ir ji tik gauna savo galvą beprotiškas, ir reiškia jiems silpna su juo visi dabar, bet aš myliu MJ so much i tiesiog nuolat su jumis vaikinai ir bandykite findout what going on im iki taško, kur jiems screamin per tv, jei kas ateina apie jį im zgrywania viršų laikraščiai ir tik serga klausos visų blogų informaciją apie mūsų MJ visi crap what palaikymo mane yra šios svetainės ir eveyone skelbimu tikrai reikia Mieczować ourselfs nes viskas vyksta blogėjo visa tai išgirsti pasakyti, kodėl r ppl yra interviewd ir ne paprašė klausimus norėčiau gali turėti tam tikro laiko kai kurie iš šių ppl gulėti vienetų s *** sorry im vyksta dabar, bet aš sakau jums HES gyvas dabar stomatologas turi ką pasakyti jums matyti, kad dėl TMZ, kurie šalia? caras mes tave myliu

  106. sita Says:

    tikrai bus šeimos reikalauti žmogžudystė sklypas. ir kodėl? tai gyvybės draudimo mokėti pinigus už Savižudybė su narkotikais / nuskausminamieji ir kita mes visi girdėjote iki šiol?
    laikyti pinigus einamojo geras sklypas yra: leidžia nužudė.
    yra tiek daug artimų draugų, kurie perspėjo michael Dėl netinkamo viską mėnesiais ir metais anksčiau! už visuomenės dažnai impersonators arba klonai buvo naudojami. klausimas yra: kas mirė? kas? realus vienos ar kažkas.
    galiausiai jie fooled mus su O2 spaudos konferencijoje. tokie žmonės stengiasi kvailas mus dabar ir ateityje taip pat!

  107. Francesca Says:

    už Jewell: choras yra Carmina Burana. Michael paaiškinti kai kuriuos proga, kad Carmina Burana visiškai apibrėžia jo ryšius su savo gerbėjų.

  108. ejay5131 Says:

    Apie berniuką kuris śpiewał į paminklo, jis iš Britains Got Talent. Jie pasakė ne memorail kad MJ paragino berniuką dainuoti kartu su juo į Londono O2 rodo (galbūt tikisi padėti jį gauti recoding sutartis). Tada berniukas buvo Larry King gyvas ir dabar jis su ja sutartį. Gal MJ nenorėjo grįžti į savo žodį šio berniukas, jis padarė tikrai jis norime būti paminklas.

  109. EverNorton Says:

    Jo amazing, kaip viskas yra suvokiamas kaip hoax čia! Žinoma, footage iš rehearsel neseniai .. Pažvelkite į šokėjų Michael! Jie yra tokie patys šokėjai, kad laimėjo klausymai balandžio mėn .. Galite patikrinti klausymai video on youtube .. Ir Michael natūralių plaukų visada buvo garbanotieji plaukų .. Jis tiesiog paprastai driekiasi yra plaukų nuo 95 .. Tačiau istorijos apžvalga jo plaukai yra trumpas kaip jis buvo tuo metu, bet garbanotieji, o plaukai surišti į uodegą .. Daugiau confortable už šokiai.

  110. Jewell Says:

    @ Franceskas už kūrinio pavadinimą ...
    I just google the lyrics ir pažvelgti ...
    http://www-astro.physics.ox.ac.uk/ ~ rejs / carmlyr.html
    labai giliai tikrai!

  111. Jewell Says:

    Daugiau interesing informacijos apie dainą į reklaminį vaizdo ...
    http://en.wikipedia.org/wiki/O_Fortuna

  112. mjforever68 Says:

    I'm sorry usi.
    Bet aš mačiau vid kai Michael buvo parodyta gyvas. Jis buvo You Tube. Ar surch už nuorodą, žinoma, aš pamiršau, jei norite kopijuoti.
    Dabar ši vid rodo vyras filmavo Dievas žino, kur (I didn't pripažįsta jį žinoma, aš iš Olandijos ir nieko atrodo susipažinęs su manimi) kurie matė Maiklą, vyro yelled JIS JUMS, tada Maiklą pradėtas skaičiuoti šio vyras, žmogus aiškiai wrzask, "Please don't nušauti mane vyras" ir pakartokite du kartus po to, kai išgirsite Bang Bang ir matote numanomus Michaelis sakydamas WHOW. Dabar, jei tai tiesa, tai ne žiniasklaidos antraščių kaip "Michael Jackson SHOOT A Koreguoto dead.?, Ir jūs toks kvailas palikti kamera veikia tik pati keletas kurioje autbush jei buvo faking savo savo miręs? Jei jis man bus tikrai buvo kamera su manimi, kad nėra įrodymų, būtų paliktas. Tiesiog maniau, kad atėjo su po matote šį vid.

  113. m2kg Says:

    Kad video yra čia - http://www.youtube.com/watch?v=hkKKtC16C-U

    But it's a joke ir yra juokingi ...

  114. Iknowitall Says:

    mjforever68,

    kad klipas buvo žinoma tik pokštas .. Tai nėra reali ...

  115. ejay5131 Says:

    #84 Marianneb- I agree with you, I have noticed many videos and sound bites that are starting to disappear from you tube and other sites. Are “people” starting to “clean up”? This site obviously is becoming VERY popular. And why has Michaeljacksonlive.com suddenly removed the O2 press conference, is it because many people are commenting that it's not him?

  116. dezyte Says:

    ok guys its definetely not going to be HOAX for a comeback!!!!Michael never be back!!I just finished watching michael jackson's story -what really happened.To be honest nuttin interesting all the same shit like he was drug addict and bla bla but the thing is that the latest ppl who had smg to do with him all of them said he was in a great shape looking happy and healthy!!
    Randy Phillips, CEO of concert promoter AEG Live, told CNN he was “a healthy, vibrant human being.”Dr. Arnold Klein, Jackson's dermatologist, who said he last saw Jackson less than a week before he died, told CNN's Larry King that the singer was in “very good physical condition,” in “a very good mood,” and “was very happy.”The Incredible Hulk” star Lou Ferrigno, who was helping Jackson prepare for a planned series of London concerts, told The Associated Press that he never saw Jackson take drugs, act aloof or speedy, and the singer wasn't frail when he last saw him at the end of May. “I've never seen him look better,” he said.
    Akon,R&B singer and producer with whom Jackson recently recorded songs, told Billboard.com that “Michael is just one of the healthiest people that I know. He was pressuring me to stay healthy, like, 'Akon, eat right. What are you doing out there on the road? Are you eating? Are you exercising? Are you drinking a lot of water?'”
    A photographer, Kevin Mazur, who was documenting Jackson's rehearsals for a tour book said Jackson looked in perfect health, was having a great time, and was very happy!It looks that ppl who been around him recently saying he was fine and the only people who said he had problem been friends from before with whom he had nuttin to do anymore…All of this looks like MJ really felt good and didn't die he planed everything very well…thats way people who saw him last said he indeed was in a great shape!I mean if somebody wants to do a great research and tv program they even can make it based on this web that what we came with.As i see here lot of ppl coming up with an interesting thinking….I do believe that someone from MJ's family dfinetely reading this site as they following everything whats goin on….MICHAEL IF YOU ARE READING THIS RIGHT NOW SORRY THAT WE DIGGIN IT TOO DEEP AND TRYIN TO FIGURE OUT THE TRUTH…THE THING IS WE LOVE YOU TOO MUCH TO BELIEVE THAT U DIED EVEN WE WOULDN'T WANT TO PUT YOU IN TO A PROBLEM BY UNCOVERING YOUR HOAX DEATH

  117. wishful09 Says:

    melia,

    UR correct. They said they ruled out foul play. Now, they say they have always been considering foul play. This is getting too crazy. I cant keep up with the stories.

  118. James Says:

    Well that tour pic looks so fake the background , this is it looks like its been pasted behind everyone so it looks real, badly photoshoped also the lights at the front of the stage look fake to lol look…

    http://www.holymoly.com/news/are-jackson-rehearsal-photographs-fake-one-seems-be17697.html?img_id=3

  119. Francesca Says:

    wishful09: correct me if I'm wrong but Joe Jackson was convinced it was a foul play since the beginning.

    jewell: thank you for the link, I loved it

  120. m2kg Says:

    Why do I think that in that photo his leg & the rest of his body, is covering the rest of the “S”?

  121. wishful09 Says:

    You are not wrong, Francesca. It was the police officials who said they ruled out any signs of foul play. Joe said it from the begining. But now police officials are saying they have never ruled out foul play. It doesnt make sense.

  122. MariannaB Says:

    Would be nice to see Michael giggle right now.

    And yes, DNA analysis would have done it as well as analysis of liver and kidneys to get a proof of any abuse. The “brain” checked during 6 weeks means they count neurons. Sounds more like everybody lost his/her head and common sense.

    What's about the “CIA killed M with new weapon” story, the “bioterrorism” opera in connection with Bahrein sheik, the “M was a danger as a conterted to Islam” and the “truth in Paraguay” stories? What do you think on these ones?

    I like the O2 conference a lot. Lovely to see M smile so much. The “last curtain call” – in an opera it's the final eclipse before everything falls down to a last well designed scenery.

  123. Dee Says:

    Ok we are all trying to figure this thing out. Everything is not a hoax, yet part of the hoax. Thats michael at the rehearsal and that is definitely him dancing. he has a signature move tat he does when goes into the zone and starts feeling the music. The wig doesn't mean anything….. Michael always wears his hair pulled back in concert and if you have seen the History tour and the Dangerous tour many of the acts remain the same, with little changes. The “They Don't Really Care About Us”, was done just like shown in prior concerts. Look at his face and the cast in his eye, that how you really know when its Mike. Look at his moves, Mike's face can be duplicated but not his moves. The man moves like freaking water. Even at this age, not dancing full out, you can see he still has the moves. This is recent, look at the aging around his eyes. Michael loves to perform, he would take this last opportunity to take the stage. He knew this footage would be left for us, he would want to be apart of it. I mean he did love his fans.

  124. melia8383 Says:

    Ok everyone I found a song, It's really Crazy unreleased from Michiael Jackson, It talks about how he's “planning” his escape from the “system” and “pressures” he has to find a place to hide away.(thats what he says in the song) the name of the song is xscape(yes, it's actually spelled that way.
    If he faked his death, he's away from the pressures, he has to leave his children behind, if he want people to know he's “dead”). If the children is with his family, he will always see them. Latoya said, he didn't want to do the 50 shows, that's probably why it was an impersonator at the O2 conference! It was him rehearsing in the video, if he's planning his get away, he has to cooperate, right? AEG insured for “overdose”? WHY?

  125. Samantha Says:

    I starting to think his actually gone! :'( </3

  126. MyBelovedMJ Says:

    To Michaeljacksonnotdead: I just watched the vedeo with Mother cathrine shopping. Well 1st of all, she dosent wear black close. 2nd. Why teh hell is she buying sleepingbags, and a tent LOL. I found that a bit weird

  127. Iknowitall Says:

    Thats cool Melia. Michael wouldnt leave his babies though. Under any circumstances, he would not leave them.

  128. MyBelovedMJ Says:

    Iknowitall. Mabye the kids know that he is alive. And as long as they are witgh their grandmother he has a chance to see them

  129. DawneVee Says:

    Samantha ~ Hang in there girl! Don't give up yet! We all have our 'he really is gone' days. I know it's hard when we haven't heard anything in the news, but don't let that get you down!

    MyBelovedMJ ~ Not everyone wears black when in mourning. When my dad died, I didn't dress in black. I just wore my normal clothes.
    Maybe that stuff is for the kiddos to play with in the back yard.
    I went shopping the day my dad died. It's actually quite normal what Katherine was doing.

    iknowitall ~ How do we know MJ has left his babies? For all we know he may be at the Jackson family compound.

    I read that article that LaToya supposedly gave. #1, that magazine is a British TABLOID. Now, how accurate are those things? Tikrai?
    #2, if you read it, it says that Paris Hilton's mother showed up at the hospital. Now why…why in the world is this woman even mentioned here? Come on now…

    We may not hear any real news till the autopsy and toxicology report comes out.

    Unless…MJ if you are reading, give us fans a sign buddy! We know what to look for…the media is too stupid to pick up stuble signs like that so don't worry about getting caught.

  130. purplepen Says:

    Are there any pictures showing his kids going to or leaving the hospital?? In one interview La Toya said Paris went with her to forest lawn to see to see him but i dont see her in any of the pictures with la toya

  131. quesarasara Says:

    Michael liked shock value. All I can draw from this site at this time especially this topic, the truth will have to prevail. If these concerts go on with no shockers, we'll know that he's probably not with us. But, he was a master of surprise:
    http://www.youtube.com/watch?v=aUNgU3AoRbc at 4:05

    http://www.youtube.com/watch?v=CUEd3VCO7y0&feature=related at :33

    http://www.youtube.com/watch?v=WKmlymsITTA (on may 26 2009!!! WTF !!!)

    http://www.youtube.com/watch?v=ZqEkCDYB-D0

    Speaks for itself. Right after September 11th 2001, no one expected this.

    I know there is so much more, but this just states to me that I really do feel that he will come out of this hoax. All hell will break loose.

  132. irishgrl Says:

    Bee posted a link showing a pic of his ear and ive looked at and it really looks like the ear in the pic in the ambulance

  133. tinydancer Says:

    Ok..Just a few points I feel like making:

    1) the diary that was found, where MJ supposedly writes about how he's gonna fake his own death..come on, how can we all believe thats actually true and that there is such a diary? Wouldnt MJ bring it with him if he was leaving…why would he leave evidence like that behind if he really wants the world to blieve he's gone?

    AND…

    2) For those who are in distress about all this hoax talk and theories…and waiting for autopsy results..and how the “TRUTH” will come out soon enough…agian, sorry for being a pessimist…but, what makes you think that we'll find out the truth anyway? We all know media lies…we know this cause we have seen what it has done to this wonderful man's reputation and life..so im just saying, dont rely on media to give you the answers…

    I think our best bet is to gather the bits and pieces and build our theory…and just HOPE that we're right about the fact that MJ is alive and healthy somewhere on this planet…finally enjoying some time off from all this everyday dirt that he had to put up with for 45 years of his career.

    Media is poison to our minds.

    And thank you for sharing your opinions and thoughts…and evidence suggestions. Im happy there are so many others out there who also feel like he''s not gone. From the very first second i learned about his “death”, something inside me said straight away “It's not true”. There's hope in me, along with my gut feeling that says its a hoax.

    MJ forever. He is the real Peter Pan. Gražus.

  134. He.is.alive Says:

    To tinydancer:

    About your remark that MJ left his diary behind and why would he ?

    Consider the other side of the coing, why would he n ovt ? He might have deliberately left it behind in hopes somebody would find it and read in it, kinda like a “farewell/this is what really happened”-note and/or to leave a very blunt about exactly what we are all blogging on here: his staged death and successful escape. The more time elapses, the more ground the “staged death” theory gains ground … it makes sense to me .. it does ..

  135. Andrea Says:

    to irishgirl – ever think that maybe the person in the ambulance..his ear is a little curled due to the tube that is in his nose? it does go around the ears and head. just a thought!

  136. Andrea Says:

    And, actually, if you think about it…we are all saying that it doesn't look like MJ in the ambulance, but..maybe it WAS Michael Jackson in there..hence the giant vein in the forehead. Obviously that person is alive and you can definitely see some sort of tension in the face/forehead. They could have all easily been acting in there knowing that the paps would be in crazy enough to try and snap at least one photo of him in the ambulance.

    JUST SAYING!

  137. admin Says:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum is now up and running and ready for use. Please feel free to start new topics and continue your discussions there, in an easier to manage environment.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  138. loveandpeace Says:

    @irishgrl Yes, indeed it looks like his ear, however as one of the many theories on this website claims they brought him back to life at the hospital. If he just died at home, and went straight to the morgue, it could have easily been called murder.

  139. melia8383 Says:

    Maybe that is him in the amubulance, maybe not! If it was him he could of had someone snap the photo to send out?

  140. james44 Says:

    Anyone that's interested in the guitarist, I'd like to clear it up once and for all. Jennifer Batten has played for him in the past but the one in the latest video rehearsal is a new one her name is Orianthi chech out the link -
    http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,25735903-5001026,00.html

    continue…

  141. berkeleygal Says:

    re the private video by MJ2009ThisIsIt http://www.youtube.com/watch?v=8TEcwJBw4LY watch this folks! I have read A LOT of stuff recently and nowhere have I seen mention of the boots “MJ” was wearing ar the press conference. This video, being shot at an angle we haven't seen before shows “MJ” wearing boots with HEELS. Am I wrong but did'nt he always wear flst black loafers? I dunno… seems strange, they look to be about 2 inch heels. You can see it about 5 mins 53 secs into the vid. Also, what's with the “Elvis” karate move thing he does, its not real clear on any video I have seen but it seems to me that this is what he is doing. BTW this site is awesome, thank you!

  142. Andrea Says:

    @ berkeleygal – all I know is MJ would never do that fist air punch move he did…..wtf was that shit?

  143. zealot Says:

    MJs earlobes looks different throughout this year. Especially in the pictures when visiting the dr. office and at his last rehearsal. In some of the pics, he has a longer earlobe and in other pics, his earlobe appears to look shorter. I noticed his left ear lobe went from being short to being long; and then it changes to appearing short again. Maybe an imposter but he does such a great job at concealing his ears b/c they are very distinctive; it becomes diff. to determine. Here are some links to the pics from the month of June 2009:
    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/doctor_15/010.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/doctor_14/004.jpg
    http://www.mjjpictures.com/main.html

    This is his last rehearsal. His left earlobe looks longer on this picture:
    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-02.jpg

  144. ejay5131 Says:

    berkeleygal I also have never seen Michael wear what looks like.. COWBOY BOOTS????

  145. ejay5131 Says:

    I looked again..maybe not cowboy boots but definatly some type of “artist formerly know as prince” looking boot for sure.

  146. purplepen Says:

    isnt there some kind of clip on his ear in the ambulance so wouldnt that make it look different anyway??

  147. purplepen Says:

    or does it just look like theres something on his ear i cant tell

  148. Samantha Says:

    I love the song “Leave me Alone”
    It truly explains alot

Leave a Reply

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.