Michael Jackson på O2 Concert Rehearsals | New Footage Released

12 juli 2009
af admin

"This is it! - Isolering Cam - Audition Final - LA Staples Center
Dette er den fulde 4:16 rå og uredigeret klip frigivet af AEG Live Gruppen af 23 juni, Staples Center øvelse og Final Cut Audition [no Network Logos], der viser MJ observationssystemer, afslappet men frantically tyggegummi, derefter stående, og kort behandle dansere valgt til O2 London tour. Den anden halvdel er det klip, du har set alle medier og YouTube. "

Det virker meget mærkeligt for os, at det første klip af Michael Jackson på disse Rehearsals har han ser som vi havde alle set ham i løbet af denne tid ... skulder-længde lige hår. Men det klip, som er skåret direkte efter at der er angiveligt af Michael Rehearsing til disse koncerter, viser ham med lange krøllede hår, som minder om hans stil fra flere år siden. Hvorfor skulle han bære en paryk af en frisure, han havde for flere år siden til en koncert i 2009?

Kunne det være muligt, at optagelser af Michael Jackson 'Rehearsing' for disse London O2 Koncerter i realiteten var en øvelse fra flere år siden ... skæres sammen på samme bånd, for at gøre os alle tror, at han gjorde det rehearsals aftenen før han døde, ligesom AEG fortalt os .... selv om der i realiteten var han allerede dækkeevne ud, halvvejs rundt om i verden, klar villige og i stand til at sætte hele sin Død Hoax Plan på plads?

NB: Tak til Francesca for at bringe dette til vores opmærksomhed.

Tags: Medier, Musik, Tour, Video
Posted in Hoax Døden, Music, Tour, Video | Bemærkninger (43)

43 Responses til "Michael Jackson på O2 Concert Rehearsals | New Footage Released"

  1. Iknowitall siger:

    Yeah. Dette har frigives for engang nu .. Han bærer parykker. Han har pletter af hår forsvundne fra Pepsi kommercielle brænder som aldrig voksede ind. Han bærer parykker. Det ville forklare forskellen i hairstyles ..

    Denne audion båndet blev taget tilbage i april også. Den øvelse videoer blev foretaget blot få dage før hans uh .. "død" ... Det er derfor, han så så forskellige ..

  2. Iknowitall siger:

    Men for real .. Alle BS udtaget. Vi kan roligt sige, at den person, der i starten af videoen er IKKE Michael ret? Hvad er dine tanker?

  3. JC.LOVES.MJ siger:

    ummmm okay, gør nogen kende selv MJ er kendt for at bruge de samme rutiner og sange i samme rækkefølge evrytime han udfører, cos om 1995 MTV prisuddelinger, musik-og ting er i den præcise rækkefølge Jeg har lige hørt det på den første halvdel af videoen. foruden hvem ved, hvis første halvdel er samme dag som den anden halvdel?
    Er der nogen, enig?

  4. MyBelovedMJ siger:

    Michael er ikke iført parykker. Hvordan fanden vil du forklare hår, beeing på hovedet, evertime er det Wind-i? LOL. Det ville flyve væk. ja han har haft nogle kirurgi, det er rigtigt. Men han er ikke iført parykker. Jeg er næsten sikker på det. (Men ikke helt sikker) Jeg har lige så mange krøller som Michael, men mit hår ser meget anderledes 2. Dagligvarer.

  5. james44 siger:

    Et af de vigtigste ting er at tjekke kylling guitarist rehearsing med Michael i videoen, hun er australske og først for nylig blev sorta berømte siden grammys jeg tror, og jeg tror, hun er gjort et interview i forbindelse med rehearslas Jeg er ikke sikker på, hvis nogen ønsker at tjekke det ud. Men yeah Jeg tror, at Michael rehearsing blev Michael dage før han døde ", men ingen, der har kontrolleret, hvis den ene i begyndelsen er en imposter?

  6. nycscenie siger:

    Jeg er enig med iknowitall

  7. nycscenie siger:

    Også hvis den anden del af det vid blev foretaget for flere år siden, howcome i pic af ham at udføre, de backsground havde tændt op underskrive "Så er det".

  8. Samantha Says:

    ja, du siger, at er den egentlige MJ? eller ej ... jeg ved ikke rigtig få det ...? nogen venligst forklare

  9. Iknowitall siger:

    Ok godt MyBelovedMJ. Du kan være sikker på, hvad du ønsker at være "sikre" af .. Jeg er sikker på, og han gjorde slid parykker .. Vidste du, at der er parykker, at omkostningerne ud over tusindvis af dollars på grund af, hvordan virkelige de kan synes at være?

    Det er ikke min pointe. Min pointe er, han var iført dem, og jeg ved, at første hånd ..

    Den første halvdel af videoen er ikke den samme dag ... De er måneders mellemrum faktisk.

  10. JC.LOVES.MJ siger:

    @ MyBelovedMJ:
    Så meget som jeg elsker MJ, han gjorde slid parykker, og om det blæser væk i vinden, deres er Soo mange mennesker i verden, som er nedslidt, og som hav parykker. Theyve fik ting til kepp det på deres hoveder. Anyway, hvad op WID Janet? hun mener, han rent faktisk blev myrdet: S im Soo forvirrede, ikke andres HAV andre nyheder?
    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & attr = News

  11. Francesca Says:

    Michael var nødt til at ændre sin frisure, fordi han havde brug for hans ører, der skal skjules. Det ser ud som bits af hud og brusk er blevet hacket off for år at genopbygge hans næse. Michael har formået at skjule de skader under hans lange hår siden slutningen af 1990'erne, da han først havde væv fjernes.
    Der du går:
    http://fresnobeehive.com/assets_c/2009/06/jackoear1-thumb-450 × 340-22443.jpg

  12. bghoppy siger:

    nycscenie, er det kun i pic du kan se, at tilbage jorden, men ikke i levende handling. Samme tidspunkt de er til fods på, med at ladderish ting i midten, er dette det er det ikke bag ham.
    Hvor længe har denne blonde guitarist været med ham. Har det alsways været den samme kylling? Og det synes mærkeligt, at hvis han hadede Debbie Rowe så meget, hvorfor skulle han ønsker at danse op tæt på en pige med lignende hår opgavenoter og krop type?
    Men yeah, det er tydeligvis ikke ham i begyndelsen, og jeg er at finde eventuelle billeder eller film af ham taget inden for de sidste seks måneder mistænkte. Det generer mig at se de brugte nogle billeder i mindesmærke, der ikke er ham enten. Jeg spekulerer på, om han nogensinde har sendt et dobbelt i retten for ham. Du ved, at der skulle være fristende som helvede.

  13. Francesca Says:

    Om La Toya, mit spørgsmål er: hvorfor har hun fortælle det nu?

  14. Andrea siger:

    Francesca du så rigtigt! Jeg vil gerne vide, hvorfor mange af disse såkaldte "kilder" og andre folk kommer ud nu med alt dette snavs og / eller »fakta« omkringliggende MJ.

  15. Andrea siger:

    At folk tænkte, om faking din død er ulovligt her er dit svar (dunno hvordan legitamite det er, men der er advokater på webstedet, så I'm guessing det noget pålideligt)

    Spørgsmål
    Er faking din død ulovlig? Hvad hvis de don "t helt falske der død, men blot har nogen fortælle en person, at de døde?

    Accepteret Svar
    Det er ikke sandsynligt, en forbrydelse, medmindre du gør det for at bedrage nogen tør for penge eller andre fordele.
    Det kunne dog muligvis være en civil galt som det kunne ses som forsætlig eller uagtsom påførelse af følelsesmæssig nød. Hvis det var tilfældet, kan du blive holdt ansvarlig for svie og smerte erstatning og medicinsk (dvs. rådgivning) omkostninger.

    source --
    http://www.justanswer.com/questions/16nwe-faking-death-illegal-dont

  16. charliechaplin siger:

    Hvad jeg meddelelse er: på den video, hvor han er danse 'de bekymrer sig ikke om os', er der ingen' Dette er IT «på bagsiden. Men på dette foto, de 'Dette er IT' står bag Hin:

    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=27m

    I De bemærker i foto samt video, hvor han praktiserer, han er iført det samme tøj. Den eneste forskel er, at »Det er IT 'på billedet. Kunne det have været photoshoped?

  17. Francesca Says:

    Jeg håber virkelig, det er ikke Michael den ene i starten. Ellers vil jeg har mareridt om natten. Jeg ville ønske, jeg kunne se ham mere tydeligt.

  18. Andrea siger:

    Men hvis du klikker på 'læs mere' på dette sted, men det er udarbejdet som en "ønsker at komme ud af et forhold type fingerede død '

    Men jeg stadig mener, at svaret er ganske plausable med MJ's tilfælde. Andres think so? Jeg har ingen anelse længere! Min hjerne MAATTE eksplodere!

  19. dynamit Says:

    yah hvorfor fortæller os alt dette nu og ikke før? der er så mange historier, der går rundt i dnt KNW hvad de skal tro længere

  20. quesarasara siger:

    La Toya, jeg er ikke sikker på, om hun er virkelig virkelig smart eller virkelig virkelig dumme? Jeg virkelig har lyst til det er et dække op. Politiet ikke har mistanke om fejl spiller i begyndelsen, nu de gør det, og nu har han et alvorligt narkoman. Har han ligner en svær narkoman i denne video ovenfor? Jeg tror det ikke! Og han gør slid parykker, hans læge sagde det på Larry King. Jeg tror, at lægen kun fortæller halve sandheder, men selv inden for dokumentar 6 år siden, MJ var iført parykker afgjort. Jeg er overrasket over, at denne "nyheder af verden" sensationsblad er lort. Det er en RAG, briterne elsker deres klude og det gør amerikanerne. Men de har ikke engang kilde artiklen korrekt.

    Uanset hvad, jeg mener, når de beviser, der kommer ud derefter vil vi vide. Indtil da kan vi kun spørgsmålet ting. Jeg er ikke om at tro på denne artikel, medmindre den er tænkt som et dække op for det faktum, at han hvile og behov for at planlægge sit comeback eller endog tilbagetog. Måske er han i Iowa lige nu midt i en cornfield i et palæ med delfiner i hans svømmebassin og en lejet is lastbil fortælle historier til lokalbefolkningen. Hvem ved !?!?!? Vi er nødt til at sætte spørgsmålstegn ved.

    Også interessant, hvordan denne medic ikke var på toppen af MJ genoptage komprimeringer, eh? Kaster mere lys over, hvorfor sirener var ikke på, og hvorfor at idiot som kaldte 911 har ikke sagt det var MJ, der gik ind hjertestop.

    Jeg ved ikke længere, jeg er forvirret. Men denne hjemmeside er fantastisk og jeg er så glad for jeg får at udtrykke min mening her. Selv hvis jeg mumbling. Jeg håber, at familien ser vores bekymring en dag. Jeg vil også gerne vide hvorfor, hvis han var sådan en narkoman, der kom ingen frem?? Liz Taylor, Uri Gellar, den Hiltons, de har alle PR magt, for ikke at nævne masser af penge til at hjælpe i det mindste bringe nogen til ham for at hjælpe ... jeg er bare ikke at købe dette narkoman stuff.

  21. feyaya siger:

    Jeg synes, det kunne have været photshopped. og er det virkelig ham i begyndelsen af det vid? Jeg troede, det var ikke til han tog sine briller, så er det så lidt mere som ham. Jeg ved, at han tygges tyggegummi ligesom det er den bedste form, han nogensinde har haft, men jeg tænkte i vid det var en smule overdrevet.

  22. james44 siger:

    bghoppy, guitaristen er en kylling fra Australien, og hun er nyt jeg ikke ved ret meget om hende, men hun har bemærket, gerne et par måneder siden ...

  23. goslinger1 siger:

    Det, der bekymrer mig, er, hvis Michael familie kendte til denne "skrøne," hvorfor i alverden er LaToya siger hun kender Michael blev myrdet og vil fortsætte med at forfølge søgsmål mod dem?
    http://blogs.dailymail.com/donsurber/2009/07/11/latoya-they-murdered-him-with-drugs/

    Ikke ville de helst ikke gøre en stor ballade om ting og være glad for, at offentligheden "købt" den skrøne? Det giver ikke mening for mig?

    Jeg ønsker desperat at tro Michael er i live, men jo mere denne trækker på, jo mere bizarre hele historien får.

  24. Andrea siger:

    Jeg vil gerne tilføje, som jeg har sagt i en anden post på her, hvem har nogensinde overvejet, at måske, bare han måske har haft et hjerteanfald, men er nu enten i koma (som nyheder først rapporteret) og / eller er meget meget svagt på grund af de påståede »hjerteanfald«. Eller at han måske er i en vegetabilsk staten? Det har passeret mig, mig og min mor har snakket om denne mulighed. Men jeg håber og ønsker, at han lever og har det godt eller i det mindste i processen med at få godt.

  25. Iknowitall siger:

    Jeg fortæller dig hvad. Han tager ud for disse briller i første halvår og er ikke til at ligne ham .. Virker det?

  26. He.is.alive siger:

    Spinding af nettet af løgne fra Jacksons, AEG og medier er at komme ud af kontrol, alt for mange kokke, ødelægger dette måltid big time! Det andet problem er, at denne "død escape" er ikke blevet iscenesat samt Elvis' .. INGEN af Elvis' inderkreds foretaget en sådan medier splash om hans "død" som Jackson / AEG lejr gør, at de lader det dø en naturlig død, og det gjorde. Det gjorde indtil nogle tvivlerne begyndte at grave og kom op med fakta og dokumentation for, at Elvis er i live, både Priscilla og Lisa Marie blev udløst i interviews og har siden da ikke givet yderligere dem. Tilbage i 70'erne, Elvis var en stjerne så stor, hvis ikke større som MJ er nu, 2 + årtier senere.

    Måde for mange oplysninger er blevet lækket og holder lækker og bliver helt fordrejet, men så igen, måske det er præcis, hvad de ønsker at ske: forveksle Forvirring og lad os se, hvor det går, eller: gjorde Michael Jackson ønsker, at alle i denne reklame for hans egne grunde? Med disse mennesker, alt muligt. Når alt dette dør ned, ligesom der er tale om Elvis', tvivlerne vil begynde at grave og finde ud af ting, NO LIE har været kendt for at holde op, og sandheden vil se sollys den ene eller anden måde, før eller senere.

    Den galskab stopper ikke før den sidste dråbe blod er blevet suget ud af dette i medierne, hvad en "dejlig" mindesmærke til Michael Jackson ... tsk tsk .. en mand, der underholdt masse og gjort Guinness rekordbog som den mest velgoerende og generøs berømthed nogensinde .. han fortjener bedre end det, han får.

  27. JC.LOVES.MJ siger:

    wat kunne være possibe datoer at vi skal huske på, for "comeback", hvis der er én, der er?
    - 13 juli (starten af den oprindelige koncert)

    -29 august (hans fødselsdag)

    -den 31 december (Nytårsaften)

    -25 juli (en måned efter hans død)

    -25 juni (et år efter hans død)

    Er der nogen, ellers kender andre vigtige datoer?

  28. Samantha Says:

    Ja, han gør slid parykker, ikke forsøger at gøre det sjovt for ham eller noget, fordi hans hår er hård, og at.

  29. charliechaplin siger:

    Hi Moderatorer,

    Jeg re-udstationering den kommentar, jeg gjorde det på 2:15 fordi linket jeg brugte, var fejlbehæftet.

    Pls sende denne kommentar & slette min 1.. Tak.

    Her er min kommentar:

    Hvad jeg meddelelse er: På den video, der er ingen 'Dette er IT «på bagsiden. Men på dette billede:

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    den 'Dette er IT' står bag ham.

    Hvis De bemærker i denne foto samt på video, MJ er iført det samme tøj. Og den eneste forskel er 'Dette er IT ", som mangler. Kunne det have været photoshoped?

    Eller måske den øvelse DID VIRKELIG FOREKOMME men de var bare for 'Vis' bare så de kunne præsentere noget efter sin' død '. Hvilket forklarer, hvorfor de gjorde det gamle rutine.

  30. loveandpeace siger:

    Hvis han gjorde fake sin død, hvorfor er alle yder ham ser så slemt? Hvorfor skulle hans familie vil have ham til at ligne en narkoman? Eller er det bare medierne ønsker det? Måske er de ikke vidste, at det ville blive blæst ud af proportioner.
    Også, jeg ikke engang ved, at han var Jehovas vidne. I et interview med, jeg tror, Geraldo, Michael sagde meget meningsfuldt sagde: "Jeg tror på Gud," Jesus siger til at handle ligesom børn, og andre ting om børn. Han synes ligesom han elskede Jesus.

  31. bghoppy siger:

    Andrea, jeg elsker alle dine indlæg. Jeg tror, at den juridiske problemer (jeg kender nogen arleady nævner dette) vil komme fra pisset off skatteyder i LA over omkostningerne ved mindesmærket, som jeg ved, at de er miffed om allerede.

    En anden ting omkring børnene. Hvorfor har ingen nævne hvordan forfærdelig det skal være en dag har din far (og kun moderselskabet) dør, og den næste dag, hvor du lærer han ikke er i virkeligheden blodet relative. Jeg er sikker på, at de vidste noget, men stadig ingen, der bekymrede for, hvordan sådanne historier vil eller ville virkningen dem. I'm tiggeri tænke tæppe ser meget gerne Miko Brando. Og for øvrigt alle kender Jermaine har et barn med ingen kendte mor? Og et barn navngives Jermagesty, og en nevø opkaldt Royalty? bare at sige

  32. bghoppy siger:

    Bare endnu en tanke at tænke: Jeg håber, at vi alle er klar over, uden tvivl nogle af de Jacksons læser alt på denne hjemmeside. Der er ingen måde, at de ikke har.

  33. loveandpeace siger:

    TIME'S selv at købe ind i den slags.

    http://www.time.com/time/magazine/article/0, 9171,1909613,00. html? IID = tsmodule

    Overskriften siger det hele.

  34. Iknowitall siger:

    Fandt denne video .. Yderst interessant ...

    http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I

  35. carelesslove46 siger:

    Michael er lige bære hans hår anderledes i starten af videoen. Min søn har længe wavey hår og ofte glatte's det med et straightener og gel.
    Det er virkelig ikke så svært at gøre. For de øvrige optagelser Michael er bare klædt ned, casual gerne .. Han er rehearsing og netop har bundet hans hår, i det naturlige tilstand tilbage. Der er virkelig ingen mysterium her, at jeg kan se. Jeg er bestemt dont tror, at han mistede sit hår og var nødt til at ty til parykker .. elsker at all.x

  36. loveandpeace siger:

    Jeg kan godt lide Hvordan Michael's guitarist Jennifer Batten siger RIP MJ på hendes hjemmeside, og derefter den overdrevne brug af ordet "UANSET" overalt. Hvad var det punkt i det? Også et par dage siden hun meddelte, at hun vil gøre en slags Camp Rock for børn denne sommer. Udseende hun genvundet meget godt og hurtigt? Hun planlagt denne Camp ting meget hurtigt, jeg troede, hun skulle på tur med Michael denne sommer, ikke gør en lejr for børn. Hun skal bare være virkelig hurtig udfylde hendes tidsplan.

  37. loveandpeace siger:

    Jeg har glemt. Http://www.jenniferbatten.com/

  38. Usagi siger:

    Hvis det er Michael ved begyndelsen af den video, han sikker ser og handler anderledes. Han ligner ikke den fyr bekendtgjorde Det er Det koncerter og wow .. er han nervøs eller hvad? Jeg tror ikke, jeg har nogensinde har set en 50-årig tygge tyggegummi .. at der hurtigt!

  39. mjhoaxisforsure siger:

    charliechaplin De har ret!
    Hvis du tjekke pic du vil opdage, at brevet er bag MJ organ er blevet slettet!
    netop har lavet en test i phostoshop med s, der vises, før et indsætte det bag sig!

  40. bghoppy siger:

    Hvorfor har ikke ryge pistol site indsendt nogen af disse inditements og andre retssager?

  41. carelesslove46 siger:

    Liz Taylor gav et interview til Michael år siden .. sige, hvor han havde gået til Rehab for receptpligtig narkotikamisbrugsproblemerne .. Damn, jeg ville ønske, jeg vidste, hvor jeg så, at vid. Jeg vil sende linket .. Hvis jeg kan finde den igen, jeg vil sende det .. x

  42. carelesslove46 siger:

    goslinger1, jeg er enig med dig. Hvis det var en skrøne familien ikke ville være at gøre en sådan ballade nu ville de?
    Du har opkøbt et meget vigtigt og indlysende punkt.
    Det virkelige mysterium er de mennesker, der var omkring Michael i hans sidste dage.
    Jeg håber, LaToya holder skubbe .. Hun er en "gutsy dame ', og jeg ved hun vil finde truth.x

  43. CuteAngel siger:

    Guitaristen kylling samt et par af de dansere syntes om Larry King Live et par dage efter MJ's' død '. De alle syntes usædvanligt sammensat hele interviewet - især fordi de havde angiveligt været øve med MJ blot timer før han døde ".

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Kopi beskyttet af chetan 's WP-CopyProtect.