2009
07,12

"DETTE ER DET! - Isolert sett Cam - Audition Final - LA Staples Center
Dette er det full 4:16 rå og uredigerte klippet utgitt av AEG Live Gruppe av 23 juni, Staples Center øvelse og Final Cut Audition [no Network Logos] viser MJ observere, avslappet men frantically tyggegummi, deretter stående og kort møte dansere valgt for O2 London tur. Den andre halvparten er det klippet du har sett hele media og YouTube. "

Det virker veldig rart for oss at det første klippet av Michael Jackson på disse øvinger har ham ute som vi hadde alle sett ham i denne perioden ... skulderen lengde rett hår. Men klippet som er kuttet rett etter det som er ha av Michael Rehearsing for disse konsertene, viser ham med Long frankrike Hair, som minner om hans stil fra flere år siden. Hvorfor skulle han ha på seg en parykk av en hairstyle han hadde for mange år siden for en konsert i 2009?

Kan det være mulig at opptakene av Michael Jackson 'Rehearsing' for disse London O2 Konserter var faktisk en øvelse fra flere år siden ... klippe sammen på samme tape, for å gjøre oss alle tror at han gjorde det øvinger natten før han døde, akkurat som AEG fortalt oss .... da faktisk var han allerede skjule ut, halvveis rundt i verden, klar villig og i stand til å sette sin helhet Death Hoax Plan på plass?

NB: Takk til Francesca for gjorde oss oppmerksom på dette.

184 kommentarer så langt

Tilføy Kommentar
  1. Jeg elsker sangen "La meg være"
    Det virkelig forklarer mye

  2. hva jeg skal si nå er veldig rart ...
    Kanskje du wont belive meg og kanskje du vil jeg dont vite ..
    og kanskje den isnt sant ..

    men jeg bor i Danmark og over <? våre hous det var gamle kvinner som bodde der, og hun døde cirka 2 uke siden. og nå en feit mann har flyttet inn han kom i en "SUV" bil <? eller hva de kalles i USA. men han syntes wery odde. han var ikke "danske" han snakker engelsk .. men likevel Jeg synes det ser ut som Michael. fordi øyet er for så ... liker Michael's men ARHH jeg dont vite jeg forvirret .. han dosn't ser ut som michael er det bare øynene som gjør meg tenke michael og stemmen hans .. det er alt for merkelig for meg ..

    Hans navn er Jack London?
    hva gjør meg belive som er ham i en forkledning er 1) han har vært i en forkledd som en feit mann og 2) han sa en gang han elsket Danmark fordi vi holdt sin b-dag her og han var så glad, og Han sa også i et intervju i Danmark at han kanskje lyst til å bo her en tid.?

    Jeg er så forvirret akkurat nå på grunn av alt dette ..
    og min nabo "Jack London" han ikke visste hvor supermarked der og alle av at jeg fortalte ham og ønsker han all slags informasjon om dette området vi lever i ... men her hvor jeg bor det et rolig sted ikke så Manny folk og et veldig fint sted .. jeg dont vil gå opp og være dum og si "er du Michael Jackson" Jeg ville føle seg så dum ..

  3. Først av alt vil jeg gjerne påpeke at Reason The Photo Looks Photoshopped er fordi mer enn sannsynlig er det er, men bare fordi hvis det ikke ser ut akkurat da Det wont ser bra ut og det var trolig ment å være en plakat, And Hvorfor skulle du ha en plakat på veggen som ligner Complete dritt? Photoshopping Pictures er behov for å gjøre Photo se bedre. Im freelance fotograf, jeg vet det.

    Video må Nylig fordi Girl Spille gitar Var synge på Memorial, så om videoen som var fra år siden, hvordan er hun fortsatt Yngre? Kom Personer Hvis Really Research noe av dette, ville du vet det.

    Noe jeg mener er, siden Celebration skulle være Thriller, og siden han liker å spille vitser på folk, og han ønsket å gjøre dette best mulig ytelse i historien til menneskeheten.

    Han forfalsket hans død, ikke fordi han forlater oss, ikke fordi han ønsket å rømme, ville han aldri gå bort fra sine problemer, han overlevde barneservice Molestation Issues, og aldri rømt fra dem. Han ville sette på Greatest Vis Helt Og hva bedre måte enn falsk hans død og når The Memorial Tours Start Han Jumps opp av bunnen av gulvet, akkurat som i de siste konserter og overraskelser Verden som aldri før.

    Han opplyste at vi Er ikke Seen Nothing Likevel Så hva tror du det betyr? Plus Han ville aldri begå selvmord eller ta narkotika og dersom han tok narkotika, Hvorfor ble han arrestert av barna, mer enn Sannsynlige ville de ha blitt tatt fra ham.

    The Memorial sett Fake, The Casket sett mindre enn hans ry, People didnt Produser tårer gjort Crying noises. The Memorial var ment å feire Life, Minnesteiner Dont alltid være om døden.

    Plus I øvinger Video Når direktør Sier Hold For applaus sammenligne stemmen Kenny Ortega, det er ham.

    Michael Jackson ville være den eneste i historien som kunne Pull Noe av denne enorme. Han ville bare vise seg å The World at du ikke bør lytte til media, De Feed Du Tull. Og hvis jeg Høyre, deretter Media vil bli presentert som den største Fools i historie og om hans såkalte Fans kjøper hva de sier, da Arent Ekte fans. Hvis du handler tonn Michael Jackson dritt etter at han ha Dies, vil virkelig ikke A Michael Jackson Fan, Deres fan hvis du elsker musikken sin og omsorg om ham som person Ja. Du ikke trenger å kjøpe tonn Memorbilia å bevise din fan.

    Plus Bare fordi han var i gjeld, doesnt Mean han ikke har penger. Dette er Michael Jackson snakket Om ingen Stoppet Kjøp musikken sin. Han er den mest berømte person i historien. Han hadde mange venner, det gjorde ikke opp til sin minnepris Og tonn av personer som ikke har noe å gjøre med Michael Jackson. Derfor en stor Vis vil skje. Du Just Watch og hvis Im Wrong, deretter mai Michael Jackson gjerne i himmelen. Jeg har mer å si Men Im Ending Denne For akkurat nå, hvis du vil snakke med meg videre Yahoo Er Dragonfire_barbie_sweetheart.

    Oh og om frisyrer, han bærer parykker grunn av Pepsi Commercial katastrofe. Han ble brent på hodet, slik at forskjellen i frisyrer kan skje fordi han har ingen Hair.

  4. Jeg vet hvor MJ er! De har ham på Warehouse 13! (Bra show, se den på SyFy tirsdag netter)

  5. fyren i 1. del av vid ikke MJ heller er fyren på "Dette er det omvisning utlysningen ... hvis du har blitt kjent med MJ i mange år du bare se det ... hva skal dere tenke på det ? Gjør du faktisk tror dette er MJ i 1. del av denne vid? coz JEG virkelig dont overveie så ... dette er så wird ...

  6. @ berkeleygal deretter hvordan du forklare disse skoene!

    http://cm1.theinsider.com/media/0/467/65/article-1190721-0533D131000005DC-267_468 × 598.0.0.0 × 0,400 × 512.jpeg

  7. Alt dette har jeg så forvirret prøver å finne ut av det, men en ting jeg vet sikkert at 50 Jackson var fortsatt røyking hott andwhy wasent i en av de heldige som aldri fikk møte ham

  8. Slik Que. Jeg bare så på videoene. Michael, synes å være i god helse, og veldig glad for en måned før han døde. Jeg tror at han fortsatt er i live. Selv om jeg har fortsatt noen dager, hvor jeg gråt, mye, og føler seg tom innvendig, som jeg mistet noen jeg elsket mye. Men da jeg loggin i dette området, og mesteparten av tiden, kan jeg være i bedre humør etter å ha blitt inhere.Something i hjertet mitt sier at. Og om latoya signering døden satificate godt at dosen `t virkelig teller. En lege må gjøre det.

    Michael Dersom du en eller annen måte bør du lese dette jeg vil du skal vite at ingen er blameing deg for å gjøre dette, det gjorde du det du trenger å gjøre, for å gjøre det riktige for yourself.If du virkelig er der ute, don `t bekymre noensinne resultater igjen, det dosen `t really matter, alt som teller er at du er trygg, glad og sunn. Vi elsker deg veldig mye, og vi vil bare at du skal få litt fred. Håper du finlly har, hva du så noen gang lengtet etter. Michael, vi elsker deg mer. Dont du skulle glemme det.

  9. Im overrasket ingen har nevnt dette, men hvordan kommer den personen som sitter ved siden av Michael blokkeres ut? er jeg den eneste som finner at mistenkelige? Også, hvordan er det at administratorer på denne siden er de eneste med denne ekstra 3 min opptakene? Vanligvis CNN og andre medier nettverk ville vært hele denne nye utgaven. Hvorfor har ikke jeg sett denne filmen et annet sted? .. Hmmmm enten denne filmen er egentlig ikke nytt opptak eller .... Det administratorer på denne siden er virkelig AEG Live & Michael selv! muahahahahaha excellentttt (Mr. Burns stemme) wouldnt det ironisk om?

  10. Re: Den blonde gitaristen. Kvinnen heter Jennifer list var hans gitarist på Bad, Dangerous, & Historie turer. Hun legger ut sitt eget album kalt "uansett". Hun hadde ikke blitt bedt om å være på denne turen, og det var aldri virkelig nær.
    Jeg er ikke sikker på navnet på det nye som vi så på LK.

  11. hei dere Theres en protestskriv går rundt på hvis Michael Jackson er i live, og viser alle fakta
    Check it out
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem # signpetition

  12. godt i wud har avtalt med han at han hadde på seg parykker ... og kanskje han hadde på seg den parykk Wen han utfører ... men peker på deg alle ansikts struktur av micheals ansiktet er differnt ... Kanskje DIS lokkefugl sunget .. det gjør noe å si hvor lenge videoene ble hverandre ... det ansikts strukturer er difo ... den ene i begynnelsen ser ut til å være gamle .. han faktisk ser ut som min 80 år gamle Bestemor

  13. Det var interresting. Jeg tror han er i live. Men jeg vil gjerne vite hvem som har sett ham i Moskva. Og hvorfor gjorde ikke det komme på nyheter?

  14. å elske og fred: hmm jeg kan ikke forklare LOL han trolig hatt en hel closet full o sko n støvlene. Jeg antar thst ser dem i videoen og være nesten sikker på at dette var en imposter, som kanskje det imposter var bare 5'8 AMD i hæl gjorde ham 5'10 som var hvor høye MJ var / er. bare mine 2 cents

  15. im sikkert tro tht MJ er fremdeles i live .... bt hva som kommer til meg er at ... da Elvis døde (når han virkelig døde) da også var det mange mennesker .... hans fans sier og finne bevis tht han er fremdeles i live ... i jst vil vite tht gjør vi det samme nå??? .... im så desprate å tro tht MJ er i live .... bt i wnt å se ham .... og MJ hvis du r lesing .... pls gi oss et tegn tht du fortsatt er der ... jst et tegn .... plsssss ....

  16. Jeg vedder Media ikke si noe om dette, fordi det vil gjøre dem ligne Fools samt de allerede er.

    Og CrAzYiNsAnEbArBiE Du var om at du tror Michael kommer til å gjøre noe
    crazy "comeback" ting nå, im ikke spørre deg når det eventuelt er, men hans konserter ble satt til dato går? Når tror du han vil alltid gjøre det .. Det er litt vanskelig spørsmål å svare Jeg vet jeg ikke vet hvordan man skal forklare det.

  17. dette er den eneste virkelige område på Internett med straight fakta .. og bare noen få og svært viktige lenker ... mmm .. Jeg tror at noen leser og noen fakta er skrevet av personer som kjenner sannheten. Dette er en måte å finne ut hvem som virkelig bryr seg om Michael, jeg tror at hvis han er i live han leser og føles fornøyd med det, han er en så genialt .. og til slutt mennesker lytter til meldinger i hans songsm akkurat som Leonardo Da Vinci i hans malerier .. godt arbeid, flaks og ARS longa ... på føttene alltid

  18. Hva er opp med øynene i videoen?

  19. Hvis du ser på VIDEO øverst Det ser ut som han har INGEN TOPP tennene NÅR MUSIC starter OM 1:34 Ta en titt SEE hva du synes? Siden når er MICHAEL har ingen tenner? Spesielt når tyggegummi og når du Åpne munnen kan du se tennene

  20. hva som skjedde med de 12 viktigste dansere plukket på Staples på 13 april? gjorde noen se noen av dem i den såkalte siste øvelse video når Michael var sang De dont care about us / og hvorfor ble han på seg en grå dress? dette var supossed å være i full generalprøve? Hva skjedde med shiney gull eller sølv dress han hadde på seg i verden turer jeg baffled,

  21. i cant se hans teeths?

  22. Kom 'folkens .... Do u kan si han er ikke ham på grunn av parykk?
    faen ingen
    han sikkert kunne ta sin frankrike hår under parykk ... for å gjøre en overraskelse til fansen (for eksempel) ... omg

  23. den dansere og noen av tii lag snakket om det!

  24. Og hva med hans gitarist?
    han kaller henne år siden? og når?
    og husker hun ikke Jennifer list! så det er umulig at reharsarl er fra år siden!
    og hva om valg av dansere? com'on guys!

  25. Timor steffens-TII danser
    snakke om sin erfaring med Michael, og hva han synes om hva happend
    http://www.youtube.com/watch?v=neHhppK9QK0

  26. Hvis du er watchin den rehearsels, fra juni, vil du se hvor lykkelig Michael er. Han er sining og danceing som han var 25 igjen. Jeg `t care hva resten av verden sier, hvis du er i god form som han var, du bare Dont" drop dead "sånn plutselig. Enten han er mudered (som jeg tror er doubtfull) Eller han har rømt, som han ville i så mange år. Se på reherasel videoer, og jeg tror du vil være enig med meg, om det faktum at du bare ikke "dør" sånn, når du er i så god helse.

  27. Sitering av E'scanova's myspace-side .... Jeg kan ikke se forskjellen når jeg så på hans bilder

    Sitat "E'CASANOVA har vært i underholdningsindustrien virksomhet i over 10 år. I øvre arenaer rundt om i verden, E'CASANOVA har begeistret tusener med hans talent og evner. I Amerika, Fransk Polynesia, Sør-Amerika, Europa og Asia, folk har blitt overrasket over hans utrolige hilsen til Michael Jackson rett Hail To The King Of Pop.

    E'CASANOVA er en skuespiller som, når kledd opp, gir de mest overbevisende, autentiske og kjeve slippe rendition av Michael Jackson verden noensinne har sett ... sier ekspertene i nasjonale og internasjonale vurderinger. Han så ut som Michael Jackson's Photo double i * Hvem er det * film kort hvor han er faktisk kjennetegnet på kameraet som Michael Jackson. Tiden han spiller i en episode av Ashton Kutcher er PUNKD "på MTV-nettverk, hvor han punks platina innspillingen artist Frankie J til å tro at han er Michael Jackson.

    Grunnlegger av SHOCKERS ENTERTAINMENT, March 8 og 9 2007, ble han invitert til å utføre i Japan i en prestisjefylt VIP fest i Honolulu av Michael Jackson. Det var Michael Jackson er første gang du ser ham utføre i sitt bilde i person. Den 25. oktober 2003 på Aladdin Hotel / Casino i Las Vegas, NV, Cas forespurt og presentert nøkkelen til byen Las Vegas til King of Pop selv. I tillegg Cas også bedt om og fått en Proklamering fra ordføreren i Las Vegas gjør 25 oktober den offisielle Michael Jackson Day i Las Vegas!

    I september 2001, Cas var nærmet ved VH1 som fulgte ham til New York, Las Vegas og Los Angeles for et tre dager dokumentar som inkluderer live konsert opptakene av hans spektakulære King of Pop hyllest. Selv om han ubetinget admires Jackson og er en Michael Jackson / Jackson 5 historiker, han er en sanger / låtskriver, skuespiller / produsent i sin egen rett.

    I løpet av de siste årene har underholdningsopplevelsen kombinert med fantasifull visjon E'CASANOVA har gitt ham anledning til å produsere, choreograph og koordinere mange produksjon / konserten viser inkludert men ikke begrenset til:

    * Legends in Concert-Las Vegas og Hawaii * 3GT (Tre Girl Tribute) * tilbakesendingstestar For Jesus * intens * usannsynlig Fate (The King Of Rock møter-The King Of Pop) - South Carolina * fotarbeid-Seoul, Korea * hagl til King Of Pop-Worldwide!

    E'CASANOVA vilje og vilje til å gi best mulig "produkt" har resultert i utallige timer i theaters, studioer og dans haller rundt om i verden.

    Det er mange mennesker som ikke satt fram til å få, dette er ikke tilfellet med E'CASANOVA. E'CASANOVA var $ 10.000 grand prisvinner av MGM Grands verdensomspennende Look-alike-konkurranse! "Unquote

  28. Denne nyeste videoen er fjernet fra YouTube. Hvorfor? Er det noe å skjule?

  29. Yeap! Jeg hadde tenkt å si det samme, videoen ble fjernet, enda mer mistenkelig ... mmm

  30. Hvilket? Den med de siste reherasel? Hvis det er fjernet, noen har til å vite hva vi skriver på denne siden. Noen dekker sporene

  31. Jeg har lett etter denne videoen på YouTube og andre nettsteder. Jeg ønsket å vite om noen andre hadde hengt. Men ingenting, det som om den forsvant fra jorden. Kjenner du noen som skal?

  32. Couldie! Det kan være mulig, everthing er mulig i dette. Nock på hans dør og be ham for en politimann i sugor. Si du er bakeing en kake eller noe. Så tett inn i hans øyne, hvis det er faktisk ghim, stole på meg vil du vite. Men gjør ham en tjeneste. IKKE konfrontere ham, IKKE fortelle ham at du vet hvem han er. Det vil skremme ham. Act like you don `t har en anelse. og en annen ting IKKE fortelle noen at det er ham, fordi da hans liv i fred er skutt til helvete. Vi må lete etter de mest unrealictic steder for ham å være. Jeg bor i Danmark til København, og hvis du vil skjule et sted, dette contry er et bra sted å skjule, fordi ingen betaler noen oppmerksomhet til oss. Stol på meg. De fleste av verdens dosent selv vet at vi eksisterer, de synes Danmark er en by i København LOL. Det kan være ham, det er bare én måte å finne det ut. Hans øyne, hvis du vet Michael `s øyne, ingen disgues kan lure deg.

  33. Kanskje han i Iowa nå midt i en cornfield i et herskapshus med delfiner i sitt basseng og et leid iskrem lastebil fortelle historiene til lokalbefolkningen.

    Hvem skrev den? - Gud dvs morsomt! Lo meg av. Jeg så videoen av Katherine shopping også, og jeg la merke til telt og soveposer too! Eventuelle bevis for dette ble tatt på 6-26? Dvs freakin rart. Jeg tror hans mor er mor fordi hun vilikke være så godt om å sette opp en pretense. Akkurat som Joe.

    Og bildet med er dette bak MJ doenst fornuftig. Det var bare en øvelse, konserten var i London i løpet av 10 dager eller så. Hvorfor skulle den store rumpa moniker logge settes opp i LA hvis det var ikke bor der? Gir ingen mening. Photoshop.

    Og se på vid av ambulansen forlater huset. HALLO! Hva er galt med verden som CNN, MSNBC noen der ute ikke rapporten at denne ambulansen er i sakte film uten sirens. Det så ut som de couldnt selv tilbake ut av oppkjørselen. Og sikkerheten Goon ved gate er stokking rundt som ingenting utenom det vanlige. Dette er den mest berømte person i verden på at ambulansen, ha med en svak puls og ingen pust. Friggin Dyrekontroll kjører raskere enn det!

    Jeg dont overveie dens en imposter dans på øvelse, dvs Michael. Men han ser trett og for tynn. Mest performers dont gi alt i en øvelse så jeg er ikke sikker hvorfor de ønsker å løse det. Men ingen trekk som det bare Michael.

    Jeg er sikker på at han bærer parykker eller en lisse stykke dekker hans bald skalpen fra forbrenning. Everyone wears parykker i LA, det er ikke en stor avtale. Hans frankrike håret kan ganske enkelt være at han gjorde ikke rette det den dagen. Jeg elsket hans ponytail han alltid sett varmt i en ponytail. Husk at "i skapet"-video. Mmm, ble han yummy i denne videoen.

  34. For øvrig, når du ser på video av øvelsen 6-23 gjør noen forvarsel hvordan friggin enorme hans hender? Lord!

Du må være innlogget for å poste en kommentar.