Майкъл Джаксън на O2 Концерт репетиции | Нови кадри Released

Юли 12th, 2009
от Admin

"Това е то! - Изолация Cam - Audition Финал - LA Staples център
Това е пълният 4:16 суровини и неиздаден клип освободен от AEG Live група на 23 юни, Staples център репетиции и заключителни Cut Audition [няма мрежа Логос], показващи MJ наблюдаване, спокойна, но frantically дъвки, а след това положение, и за кратко адресиране танцьори избран за O2 Лондон турне. Втората половина е клипа, които сте видели всичко над медиите и YouTube.

Изглежда много странно за нас, че първият клип на Майкъл Джексън в тези репетиции има го гледам, както ние всички го виждал през това време ... рамото-дължина прави косата. Но клипа, които се нарязва непосредствено след това, което е общо мнение на Майкъл репетира за тези концерти, представления го с дълги къдрава коса, която напомня на неговия стил от няколко години. Защо ще нося перука на фризура той беше преди няколко години за концерт през 2009 г.?

Дали е възможно, че кадри на Майкъл Джаксън "репетира" за тези Лондон O2 Концерти е всъщност репетиция от няколко години ... рязани заедно на една и съща лента, за да ни правят всичко мисля, че постъпвам репетициите в нощта преди да умря, точно като AEG ни каза ...., когато в действителност той е бил вече се крие, половината път в целия свят, готови са готови и в състояние да сложи целия Смърт излъгвам план на мястото?

NB: Благодаря ви за Франческа за предприемането на тази на нашите грижи.

Tags: Медии, Музика, обиколка, Видео
Публикувано в измама Смърт, Музика, обиколка, Видео | Коментари (165)

165 коментара към "Майкъл Джаксън на O2 Концерт репетиции | Нови кадри Released"

  1. Iknowitall казва:
    ч.

    Да. Това могат да бъдат допуснати за някой сега .. Той носи перуки. Той има лепенки на косата липсва от Пепси търговски горят, че никога не е нараснал обратно инча. Той носи перуки. Това ще обясни разликата в hairstyles ..

    Това audion лента бе взето обратно през април също. Репетицията клипове са направени само дни преди неговото ъ .. "смърт" ... Ето защо той изглеждаше толкова различни ..

  2. Iknowitall казва:
    ч.

    Но за истински .. Всички BS настрана. Можем да кажем, че сигурно лицето в началото на клипа е Майкъл НЕ нали? Какви са вашите мисли?

  3. JC.LOVES.MJ казва:
    ч.

    ummmm наред, няма кой да знае, ако MJ е известно, за използване на една и съща съчетания и песни в една и съща цел evrytime той изпълнява, защото от 1995 MTV награди, музиката и всичко останало е в точната цел Току-що чух, че за първата половина на видеото. Освен това кой знае дали първата половина е същият ден като втората половина?
    Някой съгласен?

  4. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Майкъл не е облечен перуки. Как, по дяволите, ще ви обясня за коса, beeing върху главата му, evertime е Вятър-аз? LOL. Той ще отлети. Да той има някои хирургия, че е прав. Но той не е облечен перуки. Аз съм почти сигурен в това. (Но не съвсем сигурен) Имам точно толкова много къдрици като Майкъл, но косата ми изглежда много различен 2. Всеки ден.

  5. james44 казва:
    ч.

    Едно от основните неща е да се провери мадама китарист репетира с Майкъл във видеото, което иска да австралийски и едва наскоро станаха sorta символ, тъй като grammys Аз мисля, и мисля, че тя е направено интервю, свързани с rehearslas не съм сигурен, ако някой иска За да проверите това. Да Но аз мисля, че Майкъл беше репетира Майкъл дни преди той умря ", но има кой да провери дали този, в началото е imposter?

  6. nycscenie казва:
    ч.

    Съгласен съм с iknowitall

  7. nycscenie казва:
    ч.

    Също така, ако втората част на VID е направена преди няколко години, howcome в Pic от Него изпълнение на backsground имаха осветена знак; "Това е то".

  8. Саманта казва:
    ч.

    Значи, вие сте кажете, че е реалната MJ? или не ... аз не разбирам това ...? някого, моля обяснете

  9. Iknowitall казва:
    ч.

    Добре добре MyBelovedMJ. Можете да бъдете сигурни в това, което вие искате да се ", че" на .. Убеден съм, че и той го носят перуки .. Знаете ли, че има перуки, които струват по-горе и след това хиляди долара, тъй като за това как реално те могат да се появят?

    Това не е моя точка. Моят въпрос е, той е бил облечен тях и знам, че от първа ръка ..

    През първата половина на клипа не е един и същ ден ... Те са месеца, освен реално.

  10. JC.LOVES.MJ казва:
    ч.

    @ MyBelovedMJ:
    Толкова, колкото аз обичам MJ, той го носят перуки, както и за това разпенващ далеч от вятъра, техните са soo много хора по света, които са плешив и кой HAV перуки. Theyve има неща, които да kepp по главите им. Както и да е, какво се wid Джанет? Тя мисли, че той действително е убит: S Im soo объркани, не някой друг HAV всякакви други новини?
    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. HTML? извънборсовия RSS & ATTR = новини

  11. Франческа казва:
    ч.

    Майкъл трябваше да се промени неговата прическа, защото имаше нужда от ушите му да бъдат скрити. Тя изглежда като бита на кожата и хрущяли са hacked на разстояние от години за възстановяване на носа му. Майкъл е успял да се скрие под негова вреда дълга коса, тъй като в края на 1990-те, когато той първо трябваше тъкан отстранени.
    Ето така:
    http://fresnobeehive.com/assets_c/2009/06/jackoear1-thumb-450 × 340-22443.jpg

  12. bghoppy казва:
    ч.

    nycscenie, това е само на снимка виждате, че обратно земята, но не и в живото действие. Същия етап те са за ходене, с тази ladderish нещо по средата, това, че тя не е зад него.
    Колко време е, че блондинката китарист бил с него. Има го alsways била същата мацка? И това изглежда странно, че ако той мразеше Деби Rowe толкова много, защо ще иска да танцува нагоре близо до момичето с подобни коса и тяло тип направя?
    Но да, това е ясно, че не го в началото, и аз съм намиране на всички снимки или филм за него, предприети в рамките на последните шест месеца заподозрян. Това притеснява ли да те видя, използвани в някои снимки за спомен, че не му било. Чудя се, ако той все изпрати два пъти в съда за него. Нали знаеш, че трябваше да се изкушат по дяволите.

  13. Франческа казва:
    ч.

    За La Toya, моят въпрос е: защо тя каже това сега?

  14. Андреа казва:
    ч.

    Франческа толкова сте прав! Искам да знам защо много тези така наречени "източници" и други хора са излиза сега с цялата тази мръсотия и / или "факти" около MJ.

  15. Андреа казва:
    ч.

    За хората, чудейки се дали симулира смъртта е незаконно тук е вашият отговор (знам как legitamite е, но там са адвокати на сайта, така съм се познае това е малко надеждни)

    Въпрос
    Дали симулира смъртта незаконно? Какво ще стане, ако те не "T изцяло фалшив има смърт, но просто трябва някой каже човек, че е умрял?

    Прието Отговор
    Нейната вероятно няма престъпление, освен ако не правите това за измама някой на пари или други ползи.
    Това, обаче, може потенциално да бъде гражданско лошо, тъй като може да се разглежда като небрежност или умишлено причиняване на емоционален стрес. Ако това е така, може да бъде търсена отговорност за вреди, болки и страдания и медицински (ie. консултиране) разходи.

    източник --
    http://www.justanswer.com/questions/16nwe-faking-death-illegal-dont

  16. charliechaplin казва:
    ч.

    Това, което е забележка: на видеото, където той се танцува "те не се грижи за нас", е не ", това е" най-отзад. А на тази снимка, на "Това е то" се зад ин:

    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=27m

    Аз забележите, в снимката, както и видео, където той тренира, той е облечен в същите дрехи. Единствената разлика е "Това е то" на картината. Да не би да са били photoshoped?

  17. Франческа казва:
    ч.

    Аз наистина се надявам, че Майкъл не е тази, в началото. Иначе аз съм ще имат кошмари през нощта. Иска ми се да го видя по-ясно.

  18. Андреа казва:
    ч.

    Въпреки това, ако натиснете "прочети повече" на сайта, той е разработен, тъй като повече от "искам да се махна от връзката тип симулирала смъртта"

    Въпреки това, аз все още мисля, че отговорът е съвсем plausable с MJ случая. Някой друг мислиш така? Не знам вече! Мозъкът ми могат да се взривят!

  19. динамит казва:
    ч.

    Дий защо ни кажете всичко това сега, а не преди?? има толкова много истории става около I dnt knw какво да вярвам вече

  20. quesarasara казва:
    ч.

    La Toya, аз не съм сигурен дали тя е наистина много умен или наистина много глупави? Наистина чувствам като това е обхващат дейности. Полицията не е заподозрян фал играе в началото, сега те правя, а сега той е тежко наркоман. Той изглежда като тежка наркоман в тази видео-горе? Мисля, че не! И той не носят перуки, неговият лекар каза, че на Лари Кинг. Аз мисля, че лекарят само разказва половината истини, но дори и в документалния 6 години назад, MJ носеше перуки Определено. Аз съм изненадан, че тази "новина на света" таблоиди е лайно. Това е парцал, британците обичат дрипи и така правя американци. Въпреки това, те дори не са източник на статия правилно.

    Все едно, искам да кажа, когато доказателствата, излиза тогава ние ще знаем. До тогава, ние можем само въпрос неща. Аз не съм на път да повярвам член, освен ако това е да бъде прикритие за факта, че той е за почивка и трябва да се планира неговото завръщане и дори отстъпление. Може би той е в Айова още сега в средата на царевицата в имение с делфини в плувен басейн и наетите сладолед камион казвам разкази на местните хора. Кой знае !?!?!? Ние трябва да се съмняват.

    Също така, интересно как този лекар не беше на върха на MJ възобновяване компресии, нали? Хвърля допълнителна светлина върху защо сирени не са били, и защо този идиот, който нарича 911, не казвам, че беше MJ, който отиде в сърдечен арест.

    Аз не знам вече, аз съм объркан. Но този сайт е страхотно и съм толкова се радвам да стигна до гласа ми мнения тук. Дори ако аз съм мънкане. Надявам се, че семейството вижда нашата загриженост някой ден. Аз също се чудя защо, ако той е бил такъв наркоман, никой не излезе? Лиз Тейлър, Ури Gellar, на Hiltons, те всички са PR власт, да не говорим купища пари, за да помогне поне въвеждат някой да му помогне да ... аз съм просто не купуват тази наркоман неща.

  21. feyaya казва:
    ч.

    Аз мисля, че можеше да бъде photshopped. и тя наистина го в началото на VID? Мислех, че тя не е била към Взе си очилата, а след това тя изглеждаше малко повече като него. Знам, че той chews гума като това е най-добрият вид той някога имаше, но аз мислех в VID беше малко преувеличени.

  22. james44 казва:
    ч.

    bghoppy на китариста е мадама от Австралия и тя е нова и не знам много за нея, но тя го забелязах, като след няколко месеца ...

  23. goslinger1 казва:
    ч.

    Какво ме притеснява е, ако наистина Майкъл семейството знаеше за това "измама," защо на Земята е LaToya казва тя знае Майкъл е бил убит и ще продължи да упражнява съдебни действия срещу тях?
    http://blogs.dailymail.com/donsurber/2009/07/11/latoya-they-murdered-him-with-drugs/

    Бихте не те, а не правят голяма смрад за нещата и да се радваме, че обществото "купи" на шега? Това не се прави смисъл за мен?

    Аз отчаяно искат да вярват, Майкъл е жив, но колкото повече от този влека, толкова по-странно в цялата история стане.

  24. Андреа казва:
    ч.

    Бих искал да добавя, както казах в друг пост тук, има някой смята, че може би, просто може би си имал сърдечен пристъп, но вече е било в кома (като първа новина съобщава) и / или е много слаб, поради предполагаемото "сърдечен удар". Или, че може би той е в състояние зеленчуци? Той е преминал съзнанието ми, аз и майка ми се говори за тази възможност. Въпреки това, аз се надявам и желанието, че той е жив и добре или по-малко в процеса на GETTING добре.

  25. Iknowitall казва:
    ч.

    Ще ти кажа какво. Той взема от тези очила през първата половина и, че не изглежда като него .. Има ли го?

  26. He.is.alive казва:
    ч.

    За предене на мрежа от лъжи от Jacksons, AEG и медиите става извън контрол, твърде много готвачи са spoiling тази храна голям време! Другият проблем е, че тази "смърт бягството" не е поставен както и Елвис ".. Нито един от Елвис "вътрешен кръг направи такъв медиен изпръсквам за неговата" смърт "като Джаксън / AEG лагер се правиш, те нека да умре естествена смърт и го направих. Той направи, докато някои doubters стартира изкопаване и излезе с факти и доказателства за това, че Елвис е жив, както и Присила Лиза Мари бяха Спънах от интервюта и от тогава не даде някакви допълнителни такива. Връщане в 70-те години, Елвис беше звездата по-голяма, ако не по-големи, както е сега MJ, 2 + десетилетия по-късно.

    Твърде много информация, е leaked и продължава да тече и става напълно изкривена, но след това пак, може би това е точно това, което те искат да се случи: обърка объркване и да видите къде отива тя, или: Майкъл Джексън WANT направи всичко това за публичност неговите собствени причини? С тези хора, всичко е възможно. След това всички умира надолу, точно като в случай на Елвис ", doubters ще започнат да копаят и разберете нещо, NO лъжа е било известно, че притежават и истината ще виждат слънчева светлина по един или друг начин, рано или късно.

    В лудостта няма да спрем, докато последната капка кръв е сукал от това чрез средствата за масово осведомяване, какво е "прекрасен" спомен за Майкъл Джексън ... тц тц .. човек, който забавляваха масите и направиха книгата на Гинес регистрите като най-милосърдни и щедри знаменитост някога .. Той определено заслужава по-добър тогава какво става.

  27. JC.LOVES.MJ казва:
    ч.

    Уот би могла да бъде възможно по дати, че ние трябва да се има предвид за "отговор", ако има такъв, който е?
    - 13 юли (начало на оригинала концерт)

    на август 29-та (рождения си ден)

    на декември 31-ви (нова година навечерието)

    на юли 25-то (един месец след смъртта му)

    на юни 25-ти (една година след неговата смърт)

    Някой друг знае други ключови дати?

  28. Саманта казва:
    ч.

    Да, той не носят перуки, не се опитва да направи забавно за него или нещо такова, защото косата му е схванат и това.

  29. charliechaplin казва:
    ч.

    Здравей модератори

    Аз съм повторното публикуване на мнение съм в 2:15, защото връзката Използвах имаше грешки.

    Pls публикувате този коментар & изтрия 1ви. Благодарности.

    Ето моето мнение:

    Това, което е забележка: На видео, там е не ", това е" най-отзад. А на тази снимка:

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    на "Това е то" се зад него.

    Ако забележите, че в този снимка, както и на видео, МП е облечен в същите дрехи. И единствената разлика е "Това е то", който е изчезнал. Да не би да са били photoshoped?

    Или може би, репетицията DID REALLY съществуват, но те бяха само за "шоуто само така те биха могли да представи нещо, след като неговата" смърт ". Което обяснява защо те не старите рутинни.

  30. loveandpeace казва:
    ч.

    Ако той направи фалшив смъртта му, защо всеки го изглежда толкова зле? Защо ще му семейство искам да изглеждам като наркоман? Или е, че само медиите искат това? Може би те не знаят, че ще бъде издухан от пропорции.
    Също така, аз дори не знаех, че е Йехова на свидетел. В интервю с, мисля Geraldo, Майкъл каза много значение каза: "Аз вярвам в Бог," Исус казва да действат като деца, и други неща за децата. Той изглежда като той обичаше Исус.

  31. bghoppy казва:
    ч.

    Андреа, обичам всички ваши публикации. Мисля, че правните проблеми (знам някой arleady спомена това) ще дойдат от ядосан данъкоплатец в LA над разходите за спомен, който знам, че са около miffed вече.

    Друго нещо, за децата. Защо никой не споменава колко ужасно трябва да е до един ден на баща си (и единствен родител) умират, а на следващия ден да научи той не е в действителност вашата кръвна роднина. Сигурен съм, че те са знаели нещо, но все още никой не тревожи за това, как тези истории ще се или би въздействието им. Аз съм моли да мислят одеало изглежда много прилича Мико Брандо. И всички го знаят Jermaine има дете без да е известно на майка? И име Jermagesty яре и племенник на име Кралски особи и привилегии? Просто казвам

  32. bghoppy казва:
    ч.

    Само още една мисъл да обмисли: Надявам се, че всички ние осъзнаваш, без съмнение някои от Jacksons четете всичко на този сайт. Няма начин те не са.

  33. loveandpeace казва:
    ч.

    ВРЕМЕ НА дори купуват в нея, сортиране на.

    http://www.time.com/time/magazine/article/0, 9171,1909613,00. HTML? IID = tsmodule

    Заглавието казва всичко.

  34. Iknowitall казва:
    ч.

    Намерих това видео .. Изключително интересна ...

    http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I

  35. carelesslove46 казва:
    ч.

    Майкъл е просто носите косата му по различен начин в началото на видеоклипа. Моят син е wavey дълга коса и често изправям на нея с straightener и гел.
    Това наистина не е толкова трудно да правиш. За другите кадри Михаел е облечена надолу, като случайни .. Той е репетира и е обвързан само косата му, в това е естествено състояние обратно. Там наистина не е тайна, че тук мога да видя. Аз със сигурност DONT повярвам, че той загубил косата му и трябваше да се прибегне до перуки .. любовта към all.x

  36. loveandpeace казва:
    ч.

    Харесва ми как Михаил китарист Дженифър Батен казва RIP MJ си сайт, а след това и прекомерна употреба на думата "независимо" навсякъде. Какво е мястото на това? Също така, преди няколко дни тя обяви, че тя ще се прави някаква Лагер Рок за децата това лято. Изглежда, че тя възстановява много добре и бързо? Тя планира този лагер нещо много бързо, аз мислех, че отива на турне с Майкъл това лято, а не вършат лагер за деца. Тя просто трябва да бъде наистина бързо на бензиностанциите си график.

  37. loveandpeace казва:
    ч.

    Забравил съм. Http://www.jenniferbatten.com/

  38. Usagi казва:
    ч.

    Ако това е Майкъл в началото на клипа, той със сигурност изглежда и действа различно. Той не прилича на човек, обявяващ Това е концерти и уау .. Той е нервен или какво? Аз не мисля, че някога сте виждали 50-годишният дъвчете дъвка .. , които бързо!

  39. mjhoaxisforsure казва:
    ч.

    charliechaplin сте прав!
    Ако проверите Pic вие ще забележите, че писмото е зад MJ орган е изтрита!
    Просто направи тест в phostoshop с това се появява преди да го поставете зад него!

  40. bghoppy казва:
    ч.

    Защо не пуши пистолет, публикувани в сайта някое от тези inditements и други съдебни дела?

  41. carelesslove46 казва:
    ч.

    Лиз Тейлър даде интервю за Майкъл години .. поговорка как той трябваше да отиде клиниката за наркомании рецепта .. По дяволите, иска ми се знаеше къде съм видял, че VID. Бих пост връзката .. Ако мога да го намерите отново ще пост той .. х

  42. carelesslove46 казва:
    ч.

    goslinger1, съгласен съм с теб. Ако това беше измама семейството няма да се прави голям шум сега ще те?
    Вие сте купили до един много важен и очевидни точка.
    Истинската загадка е хората, които бяха около Михаел в последните му дни.
    Надявам се LaToya пази бутане .. Тя е "развихрен дама" и знам, че ще намерим truth.x

  43. CuteAngel казва:
    ч.

    В китаристът на пилета, както и няколко от танцьори яви на Лари Кинг на живо няколко дни след MJ на "смърт". Те всички изглеждаше необичайно състои по време на интервю - особено мнение, тъй като те са били практикуващи с MJ само час преди той умря ".

  44. Саманта казва:
    ч.

    carelesslove46
    Uhhm, той не носят перуки. Това е доста очевидно, защото му наистина корав и че .. (да не се прави шега или нещо такова)

  45. jackoisalive21 казва:
    ч.

    Хей момчета, може ли да кажем, Im любяща сайта и четене това, което всеки мисли, че за цялата ситуация. Аз трябва да кажа, че знам дали DONT Джаксън лошо / носи перуки, но аз честно мисля, че в първото видео, когато той се гледа той трябваше да straighened но когато той направи пълната рокля репетиция той къдраволистната косата му така, както си иска по време на концерта? Някой друг се споразумеят?

    неговото тотално вашите колко много хора по него в момента tence, а след това минало tence, всичко за тази "смърт" е dodgey.

  46. jackoisalive21 казва:
    ч.

    също така мога да кажа само за "това е" нещо във фонов режим, според мен можеш да cleary видите, че те намаляват го за това, което мисля, че трябва да е първата песен, или може би тази снимка беше взето по време на теста след това те са решили да вземат да го изгоним? Определено мисля, DONT му photoshopped всеки, съгласен?

  47. Happytomato казва:
    ч.

    Ченгета премахнати два часа кошче торби-пълни с рецепта лекарства от къщата.

    Но La Toya настояха вегетариански Джак беше казал нея той беше на шест месеца Detox.
    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. HTML? извънборсовия RSS & ATTR = новини

  48. atomvseve казва:
    ч.

    Забележете как в "А" в "Това е то" не е виждал между Майкъл краката.
    Той просто изглежда като "S" ще бъде по-голям.

    Може би тя е била photoshopped.
    http://i32.tinypic.com/a4ttux.jpg

  49. MissC казва:
    ч.

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    този човек може наистина да бъде част от това. Може би "на Майкъл", който бе се спуснаха в болницата? Искам да кажа, той напомня на този в бърза помощ, и ние знаем, Майк е paler много, много, и той още повече като се има предвид фактът, че "се умира".

    Също така, дневна поща публикувани това няколко часа преди http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks на Майкъл-убита-I-почувствах-start.html Не знам дали мога да повярвам, че разглеждането на LaToyas и дневни поща е сбит, но така или иначе. Надявам се, че истината (каквото и да е) излезе скоро, той винаги прави.

    (Съжаляваме за публикуване това два пъти, имах предвид, че за да го напиша тук).

  50. supermom75 казва:
    ч.

    @ carelesslove46 разбира се, че ще трябва да sothey не разберете за него жив, които трябва да играем с пълна Просто мисля, че излезе от контрол за тях и те се опитва да покрие своите песни, което е всичко, което знам, че е не е 1977, когато Елвис умря имаме technoligy сега

  51. AngelW казва:
    ч.

    Погледнах verry ясно, първо косата му е кратък и перука, а с rehearsel къдрава и дълга и неговия собствен чувам от пътя. AEG мисля да Fool нас.
    Щото 2 сайта се случва търсят Майкъл и вярно. Между другото, Latoya започва да говори с ..
    Остави ме на мира, цялото семейство знае Майкъл е жив и добре, yehh и ние да.

  52. AngelW казва:
    ч.

    Затова цялото семейство станат известни отново ... Тази измама, трябва да се работи по за месец с цялото семейство, включително и децата, а също и да научите Париж плача ..

    http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=7968002&page=1

  53. AngelW казва:
    ч.

    Ами аз ще забрави също нещо;)

    http://geocities.com/Angel_Wynton

  54. AngelW казва:
    ч.

    Съжалявам грешен URL-горе ..
    тук е точно едно и влезте ми апартамента Мнения прекалено;)

    http://www.geocities.com/Angel_Wynton

  55. supermom75 казва:
    ч.

    @ любов и мир, защото, както казах по anothe страницата си застраховка ще покрие Тони свръхдоза наркотици не natrual причини, така че иска да ги паричните и тогава фрасвам

  56. supermom75 казва:
    ч.

    и да проверите колко време latoyas история е блъскат около нея е лудост
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/la-toya-jacksons-murder-claims_1109449

    http://news.ninemsn.com.au/entertainment/836558/la-toya-alleges-jackson-was-killed

    http://news.sky.com/skynews/Home/Showbiz-News/Michael-Jackson-Murder-Jacko-Sister-La-Toya-Claims-Conspiracy-Surrounds-Her-Brothers-Death/Article/200907215336104?f = RSS

    http://www.france24.com/en/20090712-michael-jacksons-sister-la-toya-says-he-was-killed

    http://www.thisisbigbrother.com/forum/topic-125023-la-toya-on-her-brothers-quotmurderquot-article-added_celebrity-big-brother.htm

    Искам да кажа погледни всички plablicity те ще получат и нежен, че човек, сигурен съм, нали знаеш, че те се изплащат да направя интервю с списания неговото семейство не е наред ли беше казал това в главата ми преди и децата му не са безопасни с Джо той вече се говори за въвеждането им в buissness мъж и благодат, тя е луда жена, която е била inlove с Майкъл от времето той е бил дете тя е била с него obbsessed така какво значи това казвам аз съм просто се опитвам да разбера, когато лекарят вмества в защо той е в това защо ще иска да те убие Майкъл hmmmm Майкъл знаеше нещо за него причини лекар няма да подпише смъртен акт и той е бил 400 млн. в цялата Лекарят е и неговият лиценз проведе в 08 и AEG той казва дължи го 300000 долара хмм Майкъл би искате всички тези алчни PL спряна

  57. AnMJfan казва:
    ч.

    Аз бях видял някой да публикувате тази снимка (http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg), и хората ме попита дали може да се photoshopped ... аз не знам дали някой го забелязали, но на "СЕ" не се показва между MJ краката ... Странно, защото това би ...

  58. dezyte казва:
    ч.

    ОК и всичко да изглежда strange.At първо, ако той е искал, като 40 приспивателни хапчета на ден и други глупости, които Не знам как ще изглежда като .... Искам да кажа това е лудост, че ще умре на юмрук време ще отнеме тази сума на наркотици и кръвта му ще бъде направен от наркотици и той няма да бъде в състояние да премине медицински преглед за концерти .... после второто нещо, това, което съм забелязал е ... Британските момче Shaheen Jafargholi ... защо някой ще го покани да пея в спомен ... предполагам, че е така MJ видя човек и той го хареса, но аз наистина се съмнявам, че той тичам обратно към своето семейство щастливи викане ли whattt аз открихме, хубаво момче, което пее хубаво ... така че предполагам каквото е направил в своята музикална кариера той didn't обсъди със семейството си ... ОК нека каже мениджър AEG знаели за него и той знаеше, че MJ момчето иска да дойде при O2, който е готино .... но аз наистина се съмнявам, че когато MJ "премина" Мениджър straitgh макар Оо имаме нужда да се въвеждат, че момчето да пее ... той ще е прекалено зает да мисля за привеждане малко момче да memorial.Sooooo моя идея би била единствената МП, който прави такива неща, той е abssesed с всички, че децата нещо, а той е този, който каза, че семейството му Той би искал това хлапе да играе на негово спомен ... .. Ами това е само моите мисли момчета ))

  59. mjfan казва:
    ч.

    Това не е старата репетиция кадри. Това е "ново" лице. В последно време той toured беше в края на деветдесетте години и лицето му не изглежда, че тогава. Тя трябва да бъде доста очевидни за всяко лице, мисля, че това е много стара кадри от МП.

  60. dezyte казва:
    ч.

    И още нещо, как дойде, че по онова китаристи в сайта е, че има снимка на нея и МП в тази снимка MJ е връщане в 90 и това момиче като появиха няколко месеца назад и за какво е всичко това "wahtever" ... ... weirdo

  61. dezyte казва:
    ч.

    За да бъде честен Аз мисля, че La Toya е част от този трик ... като тя е тази, която е подписала смъртния акт ... ... и никой друг не е подписала coroners, не лекар nuttin ... сега те правиш всичко това с убийството просто да ЗОП има някъде другаде и да разсее всички, че те ще бъдат в състояние да continiue Рендосвачни го all.She също заявиха, че £ 2 милиона евро бе открадната от певица, преди той died.But му бил казал, че преди той беше само 668215 щатски долара в брой и 10,6 млн. евро, държани в резерв, който всеки знае, че ти арго вземе пари, ако вие да го поставите на RESERVE.So какъв тип 2 млн. са били откраднати нейните нови и нови неща ежедневна ... Бог, че семейството е много ярък imagination.Look какво пишете Майкъл Джексън отново взе един поразителен 10000 хапчета през последните шест месеца от живота си - средно по 55 на ден той трябваше да бъде мъртъв мъж едва след 1 ден на 55 хапчета и никога не би бил в състояние да премине медицински преглед!
    Councilman Денис списание reckons за $ 1,4 м сметка, за които данъкоплатците са поканени да участват, трябва да бъдат платени от късния певица на бащата или стимулатори AEG Live ... ами мисля, че ще има някои проблеми, но от друга страна, ако знаете, че не Ур мъртвите и за планиране и как да направят повече пари, ще бъдат тези, PPL payed гърба ... като DONT Аз мисля, че организаторите ще плащат всичко, само защото му MJ и ще прави благотворителност! coz били каза на разходите за производство са били платени от организаторите

  62. dezyte казва:
    ч.

    ДА SUPERMOM75:
    Да, обаче, може би Грейс влюбен в МП, но знаеш ли, че е бил любовник с Jermaine Джаксън ... .. Искам да кажа дяволите знае кой R generouse се there.They всичко изглежда фалшив и че Джаксън никога не са били много семейни обединени, че също не е голяма тайна, а сега изглежда много странно как те работят в тясно сътрудничество с .... hmmmm

  63. carelesslove46 казва:
    ч.

    В китарист е бил с
    Майкъл от началото на 90 или на края на 80-те години. Що се отнася до коментари за Майкъл носеше перуки .. ОК, мога да приема, че като знам, че е
    във всички видове disguises
    и промяната му изглежда. DONT Аз мисля, че той е плешив с
    Просто покрив на "прасковен мъх" все пак. Supermom75,
    Винаги съм си повярваха Пресли
    симулирала смъртта му .. Прав сте, че щеше да е толкова лесно да се направи още през 1977 .. Аз наистина искам хората да се .. Но като заяви, че Майкъл свикнал да се върне при нас ..
    Дори ако той е жив .. любовта към all.x

  64. purplepen казва:
    ч.

    Защо е Latoya става тв казва тя знае кой го е убил, ако shes няма право да обсъжда това?

  65. dezyte казва:
    ч.

    Д-р Конрад Мъри, който ще се изправи пред такси, ако е установено, че се предписва Propofol - мощен упойка - не е сътрудничил с техните inquiry.Officers не могат да разберат защо д-р Мъри не знае адреса на мястото, където той е бил, което бе една къща далеч от Сънсет Булевард - един от най-известните улици в world.Soon той ще се уплаши и ще продавам MJ coz те нямат добро обяснение за всичко това, което се случи.
    Майкъл Джексън семейството - включително и три деца - гледани певицата тяло в открит ковчег му спомен церемонията.
    Дейвид Fossett, 50, които присъстваха на церемонията по горите чиморезачки гробището, в Холивуд, каза певицата трябваше погледна "мирни" в Jehova на свидетели услуга.
    "Той изглеждаше като той просто е бил там за сън" Ох yesss разбира погледна и добри и нарушения на съня, както и всичко ли е за WAXfigure на MJ
    Оо голям психически, който твърди, че говорил с принцеса Диана и Мерилин Монро в задгробен - вярва, Майкъл Джексън има връзка her.Lisa Уилямс, първоначално от Redditch, Worcestershire, е близък приятел на роднина на краля на Pop.And смята тя може да има чувствах присъствието му, тъй като той умря две седмици ago.Yeahh Райт и MJ проучване на терена и thiking сега как ЗОП R опитвам да направят пари от смъртта му и каква obviouse лъжа, че е

  66. dezyte казва:
    ч.

    Късно Поп звездата Майкъл Джексън ще звезда в нова видео игра за освобождаване поради тази Коледа,
    MJJ Productions е работата по проект "за месец", с певицата заяви, че записани гласови работят за титлата преди да си death.The игра също ще игрален Джаксън на подобие, както и няколко от неговите иконна хитове.
    Ами той не изглежда като наркоман Мисля си мозъка действително работи много добре той прави играта praject, както Рендосвачни 50 концерта в O2 той бе obviousely Рендосвачни да направят малко пари и го е правил и ще работи за него и всичко стана толкова бързо, може би в рамките на последните 6 месеца, така definetely всичко е било планирано и всичко изглежда ясно, че той не е мъртъв!

  67. lilpleb казва:
    ч.

    За глад наркоман, който е трябвало да бъдат посочени от него в продължение на много часове на деня, той изглеждаше да направим дяволски много. Повишаване на разходите и времето с 3 деца, които работят по нови песни и турне, той трябва да е супер-човек.

  68. dorleac казва:
    ч.

    I DONT запомни или ако го каза, но: защо смърт сертификат, ако те все още беше или се правят изпити ?????

  69. jackoisalive21 казва:
    ч.

    Майкъл Джексън ISN'T GOING да се върне и да НЯКОИ MASSIVE BACK от мъртвите TOUR

    Im ХЕС съжалявам, но просто не. Той върши това, защото той иска нормален живот и да бъде оставено в мир, така че моля хората спрат казва Майкъл ще се върне. Im сигурен, че иска да ... .. един ден, но той знае, че всички неща, които ще бъдат написани за него за симулира собствената си смърт и това, което феновете ще си помислят др др му просто няма да стане. Съжалявам за този безсмислен коментар.

  70. dorleac казва:
    ч.

    Мислех си ... може би той е "chnaging" лицето си, тъй като може да е или юни (аз просто трябва да потвърди датата на тази снимка с децата), тъй като последния път, когато видя Майк беше в началото юни, оставяйки клиника с маската, че и работа с къдрици отново!

    още нещо. ако ф сравни Pic те казаха, че е 23 юни до 25 юни Pic (носилка) или да видите бакенбарди много различни. два дни не е enogh за коса расте много прилича на него. е много по косата само за 2 дни XD

  71. dorleac казва:
    ч.

    и всеки има видео на линейката пристига в болницата. Можете да проверите, имаме само една снимка.
    ако TMZ каза за неговата смърт преди имена като LA пъти (Не знам как), времето beetwen къщата и болницата ще бъде достатъчно, за да имат много фотографи
    и още снимки LOL.
    Понякога изглежда ей са я види? ITS Майк, Майк INSEIDE линейката ... Сега е RLY КНЛС INSIDE THE хеликоптер, AE ВИЕ ВСИЧКО SEEYING нали?? Всички трябва да знаят и да имат SURE S RL КНЛС КРАЛЯТ НА УОЗ, ЧЕ СА БИТКА ТУК "... hahaha

  72. Corbett002 казва:
    ч.

    Във връзка с това е Регистрация Не се показва на останалата част от А когато MJ стои ... Погледнете внимателно, това е най-рампата, на която танцьори и всички хора, излезли от ... завесата се покрива А, извинявай, но да се каже че снимката е истинска ... но аз вярвам д-р Конрад Мъри ще продавам MJ ако не слизат за предписване на лекарства. Истината ще са тук скоро.

  73. Iknowitall казва:
    ч.

    Аз не знам, че никой всъщност погледна този линк http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I достатъчно интересно, но то показва китарист с него гърба и ден .... Също така, тя ясно показва, 10 .. Да ... Мамка му е на път да постигне fannnn. LOL

  74. michaeljacksonnotdead казва:
    ч.

    Нищо около смъртта му наистина добавя Up - Вижте това:
    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

  75. Smiile1929 казва:
    ч.

    Може ли само да кажа нещо .. За Latoya кажете, че Майкъл е бил убит Мисля Shes Само говорим товар с лайна Щото Ако U Погледни я Последни История Shes казват много неща за Майкъл Както той е Pedafile & Тя дори каза, че няма да страдат с нея Братя престъпност в мълчанието .. Нещо такова Това каза тя .. Не мога да открия Това линкове, но и за Това Хората, които смятат, Shes бъдеш честен бих казал U Ако не е наистина вярват Нейните .. Имам предвид своята цялост до U Всички .. Ако е бил Джанет Или някой друг, че може би бих искал Помислете Да Тя Може да казваш истината Това Бух Неговата Latoya .. С поглед към своята история не бих Повярвайте Нейните .. Само мисълта, че трябва да Точка това.

  76. melia8383 казва:
    ч.

    Аз попаднали върху тази репетиция кадри за своите танцьори, първата мисъл, че мина през главата ми бе, че това не е било "МП", защото аз не си припомни Майкъл дъвки така или messing с косата му непрекъснато. Мислех, че Майкъл се върна да си къдрава коса В края на януари до май тази година? Но честно, че не приличам на "MJ" Него като му нюанси, а след това пускането отново? Аз не съм виждал някога Майк направи това? Ако някой мисли, че той е бил пристрастен към наркотиците, може сериозно трябва да се спре за слушане на медиите, ако в семейството, че Майкъл беше "убит" защо не те чака до да има обществен мемориала и защо не те наемат адвокат , всекидневни, че е нещо ново? Това не изглежда добре!

  77. Франческа казва:
    ч.

    - Това не е Майкъл: http://cache.daylife.com/imageserve/09e40MrbO52kT/610x.jpg

    - Perhapps това е, което Майкъл loks искал точно сега (като той е на възраст 80 години): http://newsitemstoday.today.com/files/2009/06/michael_jackson_ill.jpg

    Бог да благослови и него. Какво мислите?

  78. Франческа казва:
    ч.

    - Цялото семейство Джаксън е фалшив фалшив фалшив
    - Те са алчни
    - Те не са в състояние да се справя, какви са те симулира до сега
    - La Toya е глупава, тя не дава никакви новини
    - Да не те открият някои застраховка "Живот"? Искам да кажа може би това е creepiest случай на общо застраховане, свързани с убийството?
    - Аз наистина не улика това, което ще кажа, тъй като отсега нататък, всичко е възможно
    - Някои хора тук са наистина умни (за Photoshop нещо)
    - The поздравления за Michaels официалния уеб сайт всичко изглежда абсурдно за мен

    за JC.LOVES.MJ:

    за ключовите дати, там е пощата на Дерек Clontz блог: приема че това е вярно, те намери Майкъл Дневникът казвам, когато той ще се върне от крие.
    Той планира да се върне в края на тази година или през януари 2010 година.

    **** Дневник ****
    "Ако Елвис ... (нечетливо) ... така че може да I.
    "Аз ще имат" сърдечен удар "от наркотици, като че го (да, нали!)
    "Аз ще се върна, но само когато съм готова. По-голяма от Елвис през'69.
    "Може би най-2009 Коледа. Или може би на Нова година е по-добре.
    "А бек-от-мъртво турне, истински Трилър. Но трябва да си починеш. Аз съм уморен. Аз не съм (мислене) ясно.
    "Световен лекарства.
    "Много от феновете все още ме обичат. (Някои) хора ме мразят. Нещо (SP), ще бъдат различни (след това) ... "
    **** THE END ****

  79. goslinger1 казва:
    ч.

    Това ми хрумна, че може би само някои от Майкъл семейството казаха на предстоящите "измама" За да се изпотявам. Afterall, защо би Майкъл кажа на баща си (след години на злоупотреба) и защо той ще каже LaToya (след betraying него по време на задяване alegations?) Тези са двете членове на семейството, които са постигнали най-голямата врява, след Михаил "смърт." LaToya е текат я в устата на разстояние около намирането на убиеца и Джо, неговият баща, исках трета аутопсията.

    Ако Майкъл щеше да тегли нещо като това, той със сигурност няма да кажете на всички членове на семейството, че не вярвам да пазят тайната му.

    А аз все още искам да знам кой е орган, те се правят аутопсия се! Никой не изглежда да знам? Наистина, ако имаше Майкъл изглежда сходния който почина наскоро, ще знае за нея, нали? Как може да бъде изпълнител, а не да имат отделен живот със семейство и приятели, които са признали, че са "Отиде ли си?"

    Uggg! Това е кормуване ме луд! Толкова много въпроси без отговор!

  80. DawneVee казва:
    ч.

    Ето един линк към един много добър видео от MJ на публицист твърдят, че всички тези хора, които са подробно търсене на дървен материал работа твърдят те са "близки приятели" с MJ са само, за да получи своите 15 минути слава.
    Тя също каза, че е имало злоупотреба с наркотици, участващи и медиите е само се опитва да петня името му (изненада изненада там).

    http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/31853007 # 31853007

  81. Dani казва:
    ч.

    Хей!
    Майкъл е жив и добре и той иска да знае това. Аз съм сигурен that.He е planed смъртта му отпреди 15 години, но NE никога не са имали възможността да го направя. Той е написал песен наречена Морфин, където той казва, "днес той е два пъти по-говориш много, той е като Demerol, той има сърдечна атака". Защо не си фенове видя.
    Първи път, когато чух, че Майк иска да направи тези показва, аз бях напълно против. Защо той трябва да направи това, той трябва да живеем живота си в мир. Казах в началото, че той никога няма да направя някоя от тези шоута. Нещо ще дойде между него. И беше прав. Това беше последния му шанс да избяга от този свят. Майк иска да помогне, както на много хора, както е възможно и сега той може накрая да го направим. Вие се чудя как? Ами времето ще покаже. Много лоши неща ще се случи в Америка от началото Sep. октомври тази година. Аз видях в съня, че той ще помогне на хората да напускат Америка, той ще помогне на хората в Африка и в Сърбия. Нещо ще се случи в Сърбия, не знам кога. Но Майк ще бъдат там за хората и да ги изпращате много пари. 2 дни преди Помолих Бог, когато Майкъл е и как се чувства. Майк видях в съня си пее "Ти си моят живот" - След като сам
    Аз бях загубил в света на чужденци
    Никой не може да се довери
    На мой собствен, бях самотен
    Ти изведнъж се яви
    Той беше облачно преди, но сега това е ясно на всички
    Ти отмахна страх
    И ти ме върна към светлината

    Сега се събуждам всекидневния
    С тази усмивка на лицето си
    Без повече сълзи, не повече болка
    Защото ти ме обичаш
    Може да ми помогне разбирам
    , Че любовта е отговорът на всички, че съм
    И Аз съм по-добър човек
    Тъй като вие ме научи чрез споделяне на живота си

    Искам да кажа здрасти, сега се събуждам всеки ден с тази усмивка на лицето си. Той не може да бъде ясен. Този човек е жив и много добре.
    Аз също знам лечителка и посещението му много често. Аз също така да направите снимка на Майкъл с него. Това лечител е помогнал толкова много хора и толкова много излекувани наистина лоши болести. Така че защо аз знам, че той се справя добре. Той не може да бъде мъртъв. Абсолютно невъзможно!

  82. Jewell казва:
    ч.

    @ iknowitall ...
    Аз погледнах видеото също вчера и си помислих, че може би това, което мисля ...
    видеото е пълна с улики ....
    музиката в началото е драматичен и haunting,
    момичето припадане,
    като тя не може да се счита, че той е жив ....
    черепа чупене на живо човек ...
    и музика в края ...
    hummmmm ....

  83. Jewell казва:
    ч.

    Добре, казвам ви позволява това е измислица за завръщане ...
    няма да му фенове са толкова луд по поставянето им чрез това?,
    Той ще направи това за децата, които гледат нагоре към него ...
    Аз не знам дали той ще направи това за тях,
    (но той вися си бебето, така че аз не знам)
    ... Или ще му фенове са толкова щастливи, че той е бил жив, че ще му простя и да купи билети и CD's?

  84. MariannaB казва:
    ч.

    Една дума за impersonators.
    Въпреки факта, че Карло Райли очевидно е претърпял операция на носа, дори да изглежда по-скоро, отколкото Майкъл Navi.
    http://www.almostmj.com/gallery/SlideShow.asp?img_gallery_id=4949&img_id=150205

    Имайте предвид, във всички снимки и видеоклипове, които можете да проверите изложени Майкъл ръце. Те са големи и на трети и четвърти пръст винаги са близо една до друга. Не могат да се концентрират върху този детайл, когато се занимават с представя като цяло.

    Налице е видео с най-Navi O2
    http://www.youtube.com/watch?v=M1mTtuaaP0M.

    Там са частни видеоклипове на O2 конференцията, че потвърди пред мен, че Майкъл е бил жив през март:
    http://www.youtube.com/watch?v=8TEcwJBw4LY

    http://www.youtube.com/watch?v=PWgjI8Ar8xk

    В дъвки видео към мен не е фалшив.

    В Снимка с "това е" във фонов режим е photoshoped - художникът забравил неонов знак между краката

    И ние се намери "призрак" към Невърленд, както и:
    http://www.youtube.com/watch?v=ECD6GZedOII

    Не само в момента в сайта се провери също и в YouTube е добре наблюдавани. Видеоматериали и звук са отстранени. Внимавайте за това.

  85. Jewell казва:
    ч.

    Просто гледания че видеото отново ...
    http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I
    Слушай с хорови песни началото ...
    Кои са те пеят ...
    там са думи аз съм се опитвам да се ...
    Някой може да каже какви са те?

  86. VanillaCream казва:
    ч.

    Иска ми се да напишете говори перфектно английски (аз съм от Германия).

    На michaeljacksonsightings.com можете да прочетете очевидец доклади. Един от свидетелите е написал, че той / тя го видя в близост до Кьолн / Германия и говорих с него по цял ден. И те ще се срещнат отново в понеделник. Ummm okaaay ...

    Аз наистина желаят MJs жив. Мразя мисълта, че този много специален човек не живеят вече. Мразя тези празни парче в главата си и я остави. Харесва ми идеята, че той е жив и просто punked свят. И това е наистина трудно да разберат и осъзнаваш, че той е мъртъв. Но мисля, че този какво е то. Той отиде. Това е, което се опитвам да реализираме. И това е това, което мразя да реализираме.

    Дано сте разбрали какво се опитвам да кажа.

  87. Елизабет казва:
    ч.

    Харесва ми този сайт. Той е един сайт, който ми даде надежда, че МП е жив. Аз не съм голям фен на неговия но Харесвам песните му и неговият енергичен и твърди танци. Добре, мисля, че горните кадри е актуално едно. Ние само трябва да се сравнят неговата физическа явяване с една от последните му изпълнение, 12 години преди да видите значителни разлики. Аз трябва да кажа, все пак той все още може да танцува, но е очевидно, че неговата танцова стъпка не е във вид на твърди или енергичен както той използва за. Харесва ми да мисля, че той е жив, но с последните La toya информацията и как описателен тя е за това какво ще се случи в болницата, ме карат да се чудя, дали той е наистина прехвърлени. Въпреки това, от друга страна, аз също мисля, че той може да поставя неговата смърт, когато четох една статия с дата 8-ми ноември 2007 година, когато той каза, че иска да изпълни някои неща, първо. Тук е връзката http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/439553/Jacko-I-dont-want-to-die.html. Споделете вашата мисъл по този въпрос. Благодарности.

  88. morefiyah казва:
    ч.

    Добър ден. Не мога да повярвам, че съм на път да коментират този сайт, но предмета и други коментари са толкова интересни като решаването на пъзел, които трябваше да се регистрират и да пригласям!

    Съгласен съм със ЗОП, които забелязахме в къдрава коса в AEG репетиции не съвпадат MJ редовните изправена перука. Съгласен съм със ЗОП, които забелязах, че танца стъпки / музика са едно и също от историята обиколка (никога не съм видял, че обиколката кадри). Мисля, че ако в действителност MJ ще пуснати на шоу използвате стария танцови стъпки и музика montages му показва, би било panned от британската преса. Ако MJ направи нищо по-малко от една звездна извънсъдебното разрешаване на този свят си на O2, неговата следваща концерта ще се пее в хотел лоби шезлонги.

    Сега, аз не слагам то последните AEG да се освободи видео кадри от репетицията за да изглежда като MJ беше в добра форма. Виж какво MJ е облечен в първата половина на този клип: в репетиция той е облечен с червената фланелка, като в началото на клипа той е не. Схващаш ли? Началото на клипа = прави косата и не революционер. Краят на клипа = curlier коса и червената фланелка. Интересно точка за "това е, че условията са photoshopped.

    Майка ми не мисля, че MJ тялото е в ковчег в Staples Center спомен, а тя е една от най-наблюдателните хора по света. Слава на ЗОП, който забелязахме липсата на влажните изправен в спомен, също.

    Имам един тъп въпрос: Защо са репетициите се прави по целия път в Лос Анджелис, когато шоуто е в Лондон?

    Мисля, че МП е мъртъв, но случаен пост на този сайт е понякога ме усмихваш на MJ като добър човек, който се е измъкнал от мошенници, докато кредитите поименно.

  89. Андреа казва:
    ч.

    @ MissC - че човек закриването прилика с MJ е нещо страшно!

  90. wishful09 казва:
    ч.

    Съгласен съм с плакат, който каза "прекалено много готвачи" в кухнята. Те са отдаване този начин се разпенени от porportion. Защо говориш с медиите изобщо?

  91. Jewell казва:
    ч.

    също и за промо видео arouond крайна сметка,
    Аз помислих, че е интересно
    показа, че дадено лице е тенденция
    да от emt и после заредени в линейката ....
    Интересни са също и, че сайта flashed на екрана е michaeljacksonlive.com
    вместо mj.com ....
    Може би MJ mj.com притежава и концертът стимулатори собствени mjl.com ....

    Намерих го интересно, че стоката е връзката с увреждания.

    Мислех, че така ще търсят в HTML код, за да видите кой е собственост на сайта,
    не можа да установи, че информация,
    но аз намерих стоки връзката в кода ...
    проверете го ...
    http://michaeljackson.shop.bravadousa.com/Default.aspx
    те са готови да се продадат всички тези стоки към "ознаменувам Михаил"
    Бъди сигурен и кликнете върху червената фланелка.
    интересен.

  92. dezyte казва:
    ч.

    Джоунс казва Джаксън често имаше вечеря с децата си: "Времената, че г-н Джаксън не е имал вечеря с децата или той не можеше да се върна във времето, за да вечеряме с тях" му е казал по MJ готвач, така че прави доста справедлив Достатъчно, че е добре balansed храни и хранене доста regurely дори не би било голямо portions.The следващото нещо, Im наистина разстройство е, че Михаил дългогодишен бавачка Грейс Rwaramba даде интервю - за много пари - в която тя каза някои наистина означава неща за Майкъл. Късно тя заяви, че тя никога не каза нищо по този начин. Но явно тя не продавам Майкъл, както тя е била уловена от камерата можете да го гледате в YouTube.

  93. Паника казва:
    ч.

    За снимката е снимка shopped, то може да бъде. Ако погледнете към другите "е" в думата Това, което ще видите, че около криви към върха. Наистина е "на думата е, трябва да са същите? Shouldn't тя действително се в MJ между краката не?
    Продължавайте с голяма работа със сайта на всички участващи

  94. melia8383 казва:
    ч.

    Си Ен Ен, че е Докладване Майкъл беше като до 10 хапчета на ден. Мисля Ксанакс. LAPD се казва, че те никога не "изключи" Out измама! Но не казват, че те не очакват фал играе след 1 аутопсията. И в семейството бяха придобили втора аутопсия, те не реагира обратно около че един! Те имат своите "частен спомен" тогава "обществен спомен", те дори не го погребаха още, (почти 3 седмици), ако те очаква престъпление, защо не те наемат адвокат? Защо полицията нека Джанет в къщата, за да Михаил вещи? И защо направих движат камиони появи на следващия ден, за да си вземе мебелите? Сега "източници", които са близки до supposely Майкъл се излиза от храстите, че той е бил наркоман? Всички истории са contridicting всяка другите? Ако някой е "убит" те няма да освобождава от Майкъл тялото! И в семейството би seeked от допълнителна помощ, ако са били засегнати, ако той е бил убит! В спомен не види една сълза се хвърлят, с изключение на вратар! Всичко това изглежда като "измислица." Твърде много истории са изхвърлени навън!

  95. nycscenie казва:
    ч.

    Аз просто мислех, какво, ако теорията на Майкъл Джаксън излъгвам смъртта е измислица. Ами ако наистина е мъртъв MJ и единствената причина, поради която са налице измама сайтове (не се обиждай на Admin тук) е да се отвлече нас. Im Просто казвам, казвайки: Може би излъгвам сайтове са били създадени за хора, които са в отричане на MJ смъртта (като мен). Не че му е лошо нещо, и всичко останало.

    Също така, howcome сме предложи да не вярват на медиите, но все още можем да вярваме, че много е писано за измама сайтове.

    И накрая, дори и ако MJ смъртта е фалшив, като му е мъртъв cuz всъщност ние никога няма да го видя отново. Умен човек wouldnt фалшив смъртта си завръщане след това, те ще остана скрита.

  96. Андреа казва:
    ч.

    Всеки, който също така, че това е доста странно, че след два дни той ще се случва три седмици, че те не са погребани "тяло". Нека кажем хипотетично казано, той "умре" и погребаха него пред спомен. Колко ужасно би това е за тях да има излъга феновете. Аз вече си мисля, това е объркано, че те са знаели, не е орган, в това ковчеже, но вместо annoucning нея и рече: ковчега е символ, както и че той не е бил там, те се смятат всички, той беше. Дори Jermaine, целувки на ковчеже. Махаме от тук.

    Аз не може да чака, докато все повече и повече хора реализирането на проекта и питам важни въпроси - например, тези, които ние сме питам eachother на този уебсайт.

  97. Андреа казва:
    ч.

    OOOOOOOH. THIS IS утринен RJUICY точно тук!

    Виж какво един часа плакат на 'michaeljacksonsightings.com "е написал!

    8/9/09
    Първо нека ти кажа, че не вярват на Майкъл Джексън или мъртви, или живи, че си запазваме правото да дойде до краен вярвам след това историята се разгръща толкова точно сега аз съм просто дълго време half-devastated/half-thrilled фен на мисълта, че той може да е още жива ...

    Във всеки случай, ето какво дойде намира, докато сърфирате в интернет за информация относно възможността за Джак симулира смъртта му:

    1. Джаксън вероятно починал на 25 юни 2009 нали?

    2. Той харесва Елвис и често се цитира в сравнение си живея с тази на "Краля на Rock'n Roll", нали? (да не споменавам той женен Лиза Мари)

    3.On няколко пъти Майкъл говорихме за смъртта му, и че той не искам да свърша като Елвис, или че той се боеше, завършващ като него, нали?

    Сега, моля прочетете това: (The откъс от интерес I екрана-заловени и приложени към настоящото писмо)

    http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html

    В тази статия има линия, когато той казва: в 25 юни 1979 Хората Списание Интервю, страна певица Мърл посърнал изрази своето становище, че Елвис смъртта може да е измислица

    Сега е това съвпадение ?????? 25 юни 1979 г. и 25 юни 2009 г.???? Хайде де, е трудно да повярвам, че Джаксън ще умре точно, точно 30 години след това този коментар е направен на Елвис "смърт, но моля, изготвят свои собствени заключения!

    Поздрави и се надявам да е в състояние да предоставят някои нови улики за решаване на мистерията!

    Ако кликнете върху линка, че той / тя афиш, това е много интересно прочетете! HMMMMMM. Дори повече спекулации и факти, които биха могли да MJ infact, имат симулирала смъртта му!

  98. DawneVee казва:
    ч.

    MJ пъстра в Канада? Някой знае ли нещо за това?

    Връзката по-долу, изглежда реално. Гледах му YouTube видео и звуци той е ..

    Може да се съдията ..

    http://www.michaeljacksonsightingsociety.com/main.htm

  99. mjforever68 казва:
    ч.

    За да Loveandpeace;
    Ползвал съм ви линк за да прочетете статията,
    Ще Предполагам автора самата трябва да е измислица също, той е бил в състояние да напише и публикува статия, в понеделник на 20 юли 2009 година, което всички ние знаем, че ще бъде следващата седмица ....

  100. LostHighlander казва:
    ч.

    Според La Toya:

    *** Тя заяви: "Майкъл винаги е имала пари в домовете си, обикновено около $ 2 милиона (£ 1,2 милиона евро), които той използва за да плащат по неща. Хората, заяви той не е бил богат, но Майкъл винаги е имала пари с него. Когато отидох в къщата-късно този ден не е имало пари или бижута. Толкова много хора са били през тази къща преди да съм попаднал там. Някой отиде там и свърши добра работа. Тя беше много странна ."***

    Може би това е било откраднато, или може би той просто взех пари и бижута с него ", защото той винаги е с няколко милиона в брой и бижута с него", а той все още не. Може би той го държат с него, когато той ни напусна, като той винаги е така. Може би това, което с всичките сигурност беше, че не е възможно за всеки да има кражба на пари в брой и бижута и единственият отговор защо всичко това е, че е изчезнал MJ взеха всичко, когато той ни напусна.

  101. ejay5131 казва:
    ч.

    Може ли някой да ми кажете значение на видеото, че едва 10 държави показва? Е, защото те добавят 40 повече?

  102. morla казва:
    ч.

    Какво ще стане, ако това вече е холограма???

    И защо не направи ДНК-тест на "мъртви" Майкъл - това е известно, че той е доста "наблюдателен alikes" - те трябва да са много сигурни ...

  103. Bee казва:
    ч.

    Прости ми, ако този линк / снимка е публикувано и преди, но това показва, области на ухото му липсва:
    http://www.nydailynews.com/gossip/2009/06/11/2009-06-11_michael_jacksons_disappearing_face_first_it_was_his_nose__now_its_his_ear.html

    Надявам се, че той е жив някъде безопасна и спокойна с децата си.

  104. mjforever68 казва:
    г. ч.

    Съжалявам Отговорът ми изглежда dissapeer, преди да мога да довърша.
    Значи това, което се опита да каже на loveandpeace, че аз наистина използвате линка към статията написани в момента списание, но че авторът трябва да бъдат сбъркани себе си или част от нещо, което ние не знаем фактите from.hmmm .

    Аз бях чете много за MJ мъртъв, а също видяха VID с Chopter (вие трябва да ме извините аз не виждам нищо не само аз предполагам, един човек, стоящ в карго вратата и в моето мнение, че малкия човек не разполага с лице сам просто голям шлем, мога да бъда себе си сляп, затова не се вземат много информация за него), но колкото повече чета толкова по-малко дървета, които виждам в гората. Може ли той да е мъртъв Да, разбира се след като той е просто човек бил. Може ли той да се симулира хмм не съм сигурен, с други думи, аз не съм убеден, там не е достатъчно доказателство, че той е пеша около някои или когато ядете сладолед. Но е факт, че си мъртъв знак не е влязъл още и че CPR (което засега не CPR) неуспешно. Bwha, може би след няколко месеца TMZ ще получите пълни права да публикува завръщане на Майкъл, и че всичко това е била създадена от неговото семейство и близки приятели (които не са били, че близо), така че той разполага само с 10 показва, да се прави в O2 Арена. Само theorie разбира се.

  105. цветето казва:
    ч.

    Здравей, МП е жив пълно спиране на всички този боклук от семейството му за убийство и т.н. е боклук сестра + на dadare nutters или това е само част от сюжета на глупак с нас, но ние всички знаем, 2 тях никога не са били правилно и с всичко това ще сега бог знае какви ги 2 ще излезе с, там ще се товари повече истории да излязат още да не е чул нищо още ли гледате и вижте, МП трябва да са били планиране това право, но по някое време, след като всички влязоха в действие там ще бъде нещо, което се объркат предизвика тази isn't вида на нещо, което правя ежедневни и не мога кажа, че някои от това не става да се планира така ние ще слушаме товари повече глупости идват от всички видове Im ЗОП, които дори не сте сигурни дали MJ баща и че луд сестра ла toya са в по този му трудно да се работи, но може да го всичко това е част от плана предизвика ech ден повече + още излиза и тя получава само главата си луд, имам предвид Im слаба с всичко сега, но аз обичам MJ SO MUCH Аз просто трябва да се водят с вас момчета и се опитват да findout какво става Im до точката, където Im screamin към телевизора, ако всичко е на около него Im чудесен нагоре вестници Просто болно от изслушването на всички лоши неща за нашите MJ всички глупости какво водене мен ще е това място и eveyone публикувате ние наистина трябва да се стягам ourselfs, защото нещата ще се влошават всичко това чувам кажа, защо R ЗОП се interviewd и да не бъдат задавани въпроси правото Иска ми се би могло да има известно време с някои от тези парчета от ЗОП, разположена е *** съжалявам Im случва сега, но Аз ви казвам ХЕС жив сега зъболекар има нещо да каже Виждали ли сте, че на TMZ, които следва???? царят ще те обичам

  106. sita казва:
    ч.

    със сигурност ще семейство иск убийство парцела. и защо? направи застраховка "Живот" плащат пари за самостоятелна убиване с наркотиците / болкоуспокояващо и неща имаме всички чул до сега?
    да пазят парите подвижния добър Парцелът е: позволява убийството му.
    има толкова много близки приятели, които предупреди Майкъл misusing на всички тези неща, месеци и години преди! за обществеността често impersonators клонове или са били използвани. пребивава въпрос: кой е умрял? Кой? реалната една или някой друг.
    Накрая те ни заблуждавайте с O2 пресконференция. такива хора ще се опитват да безумен нас сега и в бъдеще прекалено!

  107. Франческа казва:
    ч.

    за Jewell: в припева се Carmina Burana. Майкъл обяснено по някои случай, че Carmina Burana перфектно определя от отношенията му с неговите почитатели.

  108. ejay5131 казва:
    ч.

    За момчето, което пееше в спомен, той е от Britains имам талант. Казаха, че най-memorail MJ поканени на момчето да пее с него в Лондон показва, O2 (може би с надеждата помагат го получи recoding договор). Тогава момчето беше на Лари Кинг на живо и сега той има запис договор. MJ Може би не искам да се върна на думата си с това малко момче, той направи така, че той иска да е в спомен.

  109. EverNorton казва:
    ч.

    Нейната AMAZING как всичко се възприема като измислица тук! Разбира се, кадри на rehearsel е стара .. Погледни на танцьорите с Майкъл! Те са същите, танцьори, че спечели прослушванията през април .. Можете да проверите прослушванията клипове на YouTube .. И естествено Майкъл коса винаги е била къдрава коса .. Той просто е косата обикновено се простира от 95 .. Но в историята обиколка косата му е кратък като тя беше това време, но къдрава и в опашката .. Нейната confortable повече за танците.

  110. Jewell казва:
    ч.

    @ Франческа за заглавието на песента ...
    Просто Google текста и да погледна ...
    http://www-astro.physics.ox.ac.uk/ ~ rejs / carmlyr.html
    много дълбок наистина!

  111. Jewell казва:
    ч.

    Повече информация относно interesing Песен в промо видео ...
    http://en.wikipedia.org/wiki/O_Fortuna

  112. mjforever68 казва:
    ч.

    Съжалявам, братко.
    Но аз видях VID когато Майкъл се показва жив. Тя беше на вас Tube. Ще surch за връзка Разбира се, че забравих да го копирате.
    Сега този VID показва мъж заснемане Бог знае къде (не съм го разбира се Аз съм от Холандия и нищо не е запознат с мен), които са видели Майкъл, човекът виках ТОЙ ДА, а след това Майкъл започва да тече към настоящия човека, човекът е явно крещеше: "Моля да не ме застреляш човек" и повтарят това два пъти, след което ще чуете бам бум и ще видите трябваше Майкъл каза: WHOW. Сега, ако това е вярно, не би медиите са заглавия като "Майкъл Джексън застреляш приближаващи мъртъв.??, И ще ти бъде такъв глупак да оставите камерата изпълняват самостоятелно от само себе си някои къде в autbush ако бяха симулира ви си мъртъв? Ако бях аз ще непременно взех фотоапарата с мен, така че няма доказателства, ще се остави след себе си. Само една мисъл с една дойде, след като тази VID.

  113. m2kg казва:
    ч.

    Това видео е тук - http://www.youtube.com/watch?v=hkKKtC16C-U

    Но това е шега и, че е смешно ...

  114. Iknowitall казва:
    ч.

    mjforever68,

    Очевидно е, че видеото просто шега .. Той не е истинско ...

  115. ejay5131 казва:
    ч.

    # 84 Marianneb-Съгласен съм с теб, аз забелязах, много видео и звук хапки, които започват да изчезват от вас тръбата и други сайтове. Са "хора" да започне да "почисти"? Този сайт очевидно става много популярна. И защо е Michaeljacksonlive.com изведнъж премахна O2 пресконференция, е това, защото много хора се коментира, че това не е той?

  116. dezyte казва:
    ч.

    Добре момчета definetely му няма да бъде за измама завръща! Михаел никога няма да се върна! Току-що завърши гледам Майкъл Джаксън на разказвач на това, което наистина happened.To бъде честен nuttin интересни всички същите лайна като той е бил наркоман и дрън дрън, но това нещо е, че най-новите ЗОП, които бяха smg да правя с него, всички от тях казват, че той е бил по-голяма форма търси щастливи и здрави!
    Ранди Филипс, изпълнителен директор на концерт промотор AEG Live, каза Си Ен Ен той е "здрава, жизнена човешко същество." Д-р Арнолд Клайн, Джаксън на дерматолог, който каза, че последно видях Джаксън по-малко от една седмица преди да умре, каза на CNN Лари Кинг, че певицата е била в много добро физическо състояние, "в" много добро настроение "и" беше много щастлива. "The Incredible мечка" Star Лу Ferrigno, който беше помага Джексън подготвя за планирана серия концерти в Лондон, каза асоциираните Прес, че той никога не е виждал Джаксън вземат наркотици, да действат страна настрана или бързо, и певицата не е немощен, когато той последно видях му в края на май. "Никога не съм го виждал изглежда по-добре," каза той.
    Akon, R & Б певец и продуцент, с когото Джаксън наскоро записани песни, Billboard.com казал, че "Майкъл е един от healthiest хора, които знам. Той е бил натиск да сте здрави, като, "Akon, яж прав. Какво правиш там на пътя? Да не ядеш? Има ли упражнява? Да не пиеш много вода? "
    Фотограф, Кевин Mazur, който беше документиране Джаксън на репетиции за турнето на книги каза Джаксън погледна в отлично здраве, като е много време, и беше много щастлива! Изглежда, че ЗОП, които бяха около него наскоро каза: той е чисто и само хората Кой каза, че проблемът е бил приятели от преди, с които той трябваше да направи nuttin вече ... Всичко това изглежда наистина MJ чувствах добре и не умре той planed всичко много добре ... този начин хората, които го видя последно каза, че наистина е по - голяма форма! Искам да кажа, ако някой иска да направи много научни изследвания и телевизионна програма, те дори могат да се основават на този уеб, че това, което ни дойде with.As виждам тук много от ЗОП, идващи с интересна мислене .... Аз вярвам MJ, че някой от семейството dfinetely четене този сайт, тъй като те след всичко, за какво става .... МАЙКЪЛ Ако четете това право СЕГА Съжаляваме, ЧЕ СМЕ копаем твърде дълбоки и се опитвам да разбера Истината ... това нещо е, че те обичам много Вярвам, че U Починал ДОРИ НИЕ не биха искали да ви при един проблем чрез откриване YOUR излъгвам DEATH

  117. wishful09 казва:
    ч.

    melia,

    UR правилни. Те казват, че се изключва фал играят. Сега, те казват, че винаги са били обмисля фал играят. Това става много луда. Аз арго в крак с истории.

  118. Джеймс казва:
    ч.

    Добре, че обиколката снимка изглежда толкова фалшив фон, това е, че изглежда като му бяха поставили зад всеки, така че изглежда истинско, зле photoshoped също осветлението в предната част на сцената изглежда фалшиво да LOL поглед ...

    http://www.holymoly.com/news/are-jackson-rehearsal-photographs-fake-one-seems-be17697.html?img_id=3

  119. Франческа казва:
    ч.

    wishful09: Поправи ме, ако съм грешен, но Джо Джаксън е убеден, че това е престъпление, тъй като в началото.

    Jewell: Благодаря Ви, че връзката, Обичах го

  120. m2kg казва:
    ч.

    Защо аз мисля, че в тази снимка му крак & останалата част от тялото му, се покрива останалата част от "А"?

  121. wishful09 казва:
    ч.

    Вие не сте наред, Франческа. Това беше най-полицейски служители, които заявяват, че се изключва всякакви признаци на престъпление. Джо каза, че от самото начало. Но сега са полицейски служители твърдят, че те никога не са изключени фал играят. То doesn't смисъл.

  122. MariannaB казва:
    ч.

    Ще се радвам да видя Майкъл кикот веднага.

    И да, ДНК анализ би направил това, както и анализ на черния дроб и бъбреците да получи доказателства за злоупотреби. На "мозъци" проверени по време на 6 седмици означава те разчитат неврони. Звучи повече като всеки загубен си главата и здравия разум.

    Какво е за "ЦРУ уби M с нови оръжия" Историята на "биотероризъм" опера във връзка с Bahrein шейх, на "М беше опасност като conterted на исляма" и "истината в Парагвай" истории? Какво мислите за тези?

    Харесвам O2 конференцията много. Прекрасно да видите M усмивка толкова много. В "последен разговор завеса" - в опера е крайната затъмнение, преди всичко пада надолу до последна добре проектирана природа.

  123. Dee казва:
    ч.

    Добре сме всички Опитвам се да разбера това нещо. Всичко не е шега, но част от измама. Този Майкъл в репетицията и това е определено го танцувам. Той е с подпис преместите зебло той прави, когато влиза в зоната, и започва да чувстваш музиката. В перука не означава нищо ... .. Майкъл винаги носи косата му изтеглена назад в концерт, и ако сте видели История турне и опасни турне много от актовете остават същите, с малки промени. В "Те не е грижа за нас", е направено точно както е показано в предишни концерти. Погледнете лицето си и хвърли в очите му, че ти наистина знае как, когато му Майк. Погледни си ходове, Майк лицето може да се дублира, но не си ходове. Мъжът се движи като шибан вода. Дори и в тази възраст, не се танцува пълна, можете да видите той все още има ходове. Това е стара, погледни на стареене около очите си. Майкъл обича да изпълни, той ще вземе тази последна възможност да излизат на сцената. Той знаеше това кадри ще бъдат оставени за нас, той би искал да бъде отделно от нея. Искам да кажа той направи любовта си фенове.

  124. melia8383 казва:
    ч.

    Добре всеки Намерих една песен, е наистина Луд unreleased от Michiael Джаксън, Той говори за това как той е "Планиране" му избяга от "система" и "натиск" той трябва да намери място, което да се скрие. (Този какво казва той в песента) името на песента е xscape (да, това е действително написани по този начин.
    Ако той симулирала смъртта му, той е далеч от натиска, той трябва да оставят децата си зад, ако искаме хората да знаят той е "мъртъв"). Ако децата се със семейството си, той винаги ще ги видиш. Latoya каза, той не е искал да направи 50 показва, че вероятно затова той е бил изпълнител на O2 конференция! Той е бил го репетира във видеото, ако той е планирането му се размине, той трябва да си сътрудничат, нали? AEG застраховани за "свръхдоза"? ЗАЩО?

  125. Саманта казва:
    ч.

    Аз започвам да си мисля, всъщност няма! : "(</ 3

  126. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    За да Michaeljacksonnotdead: Аз просто Гледах vedeo с майката cathrine пазаруване. Ами 1-во на всички, тя dosent носят черни близо. 2-ра. Защо, по дяволите, е тя изкупуване sleepingbags и палатка LOL. Открих, че малко странно

  127. Iknowitall казва:
    ч.

    Този хладен Melia. Майкъл wouldnt оставят бебетата си все пак. При никакви обстоятелства, той няма да ги оставя.

  128. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Iknowitall. Mabye децата знаят, че той е жив. И дотогава, докато те са witgh техните баба той има шанс да ги видим

  129. DawneVee казва:
    ч.

    Саманта ~ Чакай там момиче! Не давайте още! Ние всички си имаме "Той наистина го няма" дни. Знам, че това е трудно, когато не сме чули нищо по новините, но не нека това да ти се!

    MyBelovedMJ ~ Не всеки носи черно, когато са в траур. Когато баща ми почина, аз не се обличам в черно. Просто носеха моите нормални дрехи.
    Може би тези неща се отнася за kiddos да играят в задния двор.
    Отидох Shopping ден баща ми умря. Това е много нормално това, което Катрин правя.

    iknowitall ~ Как да знаем, МП е напуснал си бебета? Защото всички ние знаем, той може да бъде в семейство Джексън съединение.

    Четох една статия, че LaToya мнение даде. # 1, че списанието е британските таблоиди. Сега, как точно са тези неща? Наистина ли?
    # 2, ако четете това, тя казва, че Париж Хилтън майка се появи в болницата. А защо ... защо в света е тази жена, дори споменати тук? Хайде сега ...

    Ние не може да чуете всички реални новини до аутопсията и токсикология доклад ще излезе.

    Освен ако ... MJ Ако четете, дай ни фенове знак, приятелю! Ние знаем какво да търсите ... медиите е много глупаво да вдигнеш stuble знаци харесва така че не се притеснявай да се хванат.

  130. purplepen казва:
    ч.

    Има ли някакви снимки, показващи децата си отиваш или напускане на болницата? В едно интервю La Toya каза Париж отиде с нея до горски чиморезачки да видите да се видя с него, но аз DONT я видя в някоя от картинките с ла toya

  131. quesarasara казва:
    ч.

    Майкъл хареса шок стойност. Всичко, което може да състави от този сайт в този момент най-вече тази тема, и истината ще трябва да преобладават. Ако тези концерти Давай, без shockers, ние ще знаем, че той вероятно не е с нас. Но, той е майстор на изненада:
    http://www.youtube.com/watch?v=aUNgU3AoRbc в 4:05

    http://www.youtube.com/watch?v=CUEd3VCO7y0&feature=related адрес: 33

    http://www.youtube.com/watch?v=WKmlymsITTA (На 26 май 2009! WTF!)

    http://www.youtube.com/watch?v=ZqEkCDYB-D0

    Говори за себе си. Веднага след 11 септември 2001 г., никой не очаква това.

    Знам, че има толкова много повече, но това просто гласи ми се, че аз наистина чувствам, че той ще излезе на тази измислица. Всички ада ще избягвам.

  132. irishgrl казва:
    ч.

    Bee афиш линк показва снимка на ухото му и Айв погледна и тя наистина прилича на ухото на снимка в линейка

  133. tinydancer казва:
    ч.

    Добре .. Само няколко точки се чувствам като решения:

    1) дневника, че е установено, когато MJ мнение пише за това как той ще фалшив своя смърт .. хайде де, как може ние всички вярваме, този действително вярно и че има такъв дневник? Wouldnt MJ въвеждат с него, ако той е бил напускане ... защо ще остави доказателства, че зад подобни, ако той наистина иска по света, за да blieve той е отишъл?

    И ...

    2) За тези, които са в бедствено положение за цялата тази измислица поговорим и теории ... и чака аутопсията резултати .. и как "истина", ще излезе скоро ... отново, съжалявам за това, че песимист ... но, това, което те кара да мислиш, че ние ще разберем истината, все пак? Ние всички знаем, медийни лъжи ... ние знаем, защото сме видели какво е направено до този прекрасен човек репутацията и живота .. така Im Просто казвам, DONT разчитат на медиите, за да ви даде отговори ...

    Мисля, че най-добрите ни залог е да се съберат на бита и парчета и да се изгради нашата теория ... и се надявам, че сме на прав за това, че МП е жив и здрав някъде на тази планета ... Накрая, ползващи се известно време из цялата тази мръсотия, че ежедневната Той трябваше да се поставят по отношение на 45 години от кариерата си.

    Media е отрова за нашите умове.

    И ви благодаря за споделяне на вашите мнения и мисли ... и доказателства предложения. Im щастлив там са толкова много други там, които също се чувстват като he' не отиде. От самото първо второ аз научих за неговата "смърт", нещо вътре в мен каза веднага "Това не е вярно". Има надежда в мен, заедно с моята чревната чувството, че му казва една измислица.

    MJ завинаги. Той е реалната Питър Пан. Красив.

  134. He.is.alive казва:
    ч.

    За да tinydancer:

    За Вашата забележка, че MJ лявата си дневник зад и защо би той?

    Помислете за другата страна на coing, защо би той N ovt? Той може да е умишлено остави зад него с надеждата някой да го намерите и да прочетете в него, нещо като "сбогом / това е, което наистина се случи"-бележка и / или да се остави един много тъп за какво точно сме всички Blogging тук: си поставя смърт и успешно бягство. Колкото повече време изминава, толкова повече място на "поетапни смъртта" Теория печалби терена ... това има смисъл за мен .. Тя не ..

  135. Андреа казва:
    ч.

    да irishgirl - винаги мислят, че може би човек в линейка .. му ухо е малко къдраволистната дължи на тръбата, която е в носа си? Тя не отида в ушите и главата. Само една мисъл!

  136. Андреа казва:
    ч.

    И, действително, ако си мислиш за него ... всички ние сме, че той не изглежда като MJ в линейка, но .. може би е било Майкъл Джексън там .. оттам гиганта вена на челото. Очевидно е, че човек е жив и ще можете да видите Определено някакво напрежение в лицето / челото. Те биха могли да имат всичко е лесно да действа там знаят, че paps ще бъде в достатъчно луд да се опита и се изправяш поне една снимка на него в линейката.

    Просто казвам!

  137. Admin казва:
    ч.

    В Майкъл Джексън излъгвам Смърт форум вече е създаден и функционира и готови за употреба. Моля, не се колебайте да стартирате нови теми и да продължите вашето дискусиите там, по-лесно да управлявате средата.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  138. loveandpeace казва:
    ч.

    @ irishgrl Да, наистина изглежда му ухо, но като една от многото теории за този сайт твърди, докараха го върна към живота в болницата. Ако той почина в дома си, и отиде направо в моргата, то би могло да има лесно било наречено убийство.

  139. melia8383 казва:
    ч.

    Може би това е той в amubulance, може би не! Ако тя беше на него той може да е някой модула снимката да изпратим?

  140. james44 казва:
    ч.

    Всеки, който е в интерес на китариста, бих искал да изчистите го веднъж и за всички. Дженифър Батен изигра за него в миналото, но този в най-новото видео, репетицията е нова нейното име е Orianthi chech посочващи връзката --
    http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0 ,22049,25735903-5001026, 00.html

    продължават ...

  141. berkeleygal казва:
    ч.

    са частни видео с MJ2009ThisIsIt http://www.youtube.com/watch?v=8TEcwJBw4LY гледате този народ! Аз прочетох доста неща напоследък и къде съм виждал спомена за обувки "MJ" бе облечен AR пресконференцията. Това видео, се снима в ъгъла не сме виждали преди показва "MJ" носеше обувки с токчета. Am I did'nt лошо, но той винаги носят flst черни мокасини? Не знам ... изглежда странно, те изглежда да бъде около 2 инча токчета. Можете да го видите около 5 мин. 53 сек в VID. Също така, какво е на "Елвис" карате преместите нещо, което прави, не му реални ясно на всеки клип съм виждал, но ми се струва, че това е, което той прави. BTW този сайт е страхотно, благодаря ти!

  142. Андреа казва:
    ч.

    @ Berkeleygal - всичко, което знам е МП никога не би направил това юмрук въздушен удар ход той направи ... .. WTF е това?

  143. фанатик казва:
    ч.

    MJs earlobes изглежда различно през тази година. Особено в снимки при посещение на д-р. офис и в последните му репетиции. В някои от снимки, той е по-дълъг меката част на ухото, както и в други снимки, меката част на ухото му изглежда търсите кратък. Аз забелязах, лявата си ухо лоб отидоха да бъде кратък, за да са дълги, а след това го промени, да се появяват кратки отново. Може би един imposter, но той няма такава голяма работа в укриването му ушите B / C, че са много отличителни; става раз. да се определи. Ето няколко линка към снимки от месец на месец юни 2009 г.:
    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/doctor_15/010.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/doctor_14/004.jpg
    http://www.mjjpictures.com/main.html

    Това е последното му репетиции. Лявата си меката част на ухото изглежда вече по тази снимка:
    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-02.jpg

  144. ejay5131 казва:
    ч.

    berkeleygal аз никога не съм виждал Майкъл нося това, което изглежда така .. Cowboy Boots????

  145. ejay5131 казва:
    ч.

    Погледнах отново .. може би не каубой ботуши, но определено някои тип "артист-рано, познат като принц" търси обувка за сигурност.

  146. purplepen казва:
    ч.

    isn't има някакъв клип на ухото му в линейката wouldnt така, че да изглежда различно все пак?

  147. purplepen казва:
    ч.

    или пък просто изглеждат Терес нещо на ухото му казвам аз арго

  148. Саманта казва:
    ч.

    Обичам песента "Остави ме на мира"
    Той обяснява, наистина много

  149. Goldie казва:
    ч.

    Аз съм това, което ще кажа сега е много странно ...
    Може би сте свикнал Повярвай ми, а може би вие ще ми DONT знам ..
    и може би тя isn't вярно ..

    но аз живея в Дания и над <? нашите жилища е имало стари жени, които са живели там, и тя умря за 2 седмици на отдавна. и сега дебел човек е преместен в той дойде в "SUV" автомобил <? или това, което се нарича в САЩ. но той изглеждаше wery странно. Той wasn'ta "Дейн" той говореше английски .. но все пак аз мисля, че просто изглежда като Майкъл. защото очите му са толкова ... като Майкъл, но ARHH Не знам аз съм объркана .. Той dosn't изглеждат Майкъл тя е само на око, че ме мислиш за Майкъл и неговият глас .. това е всичко, за да странно за мен ..

    Неговото име е Джек Лондон?
    Какво прави Повярвай ми, че се е го в прикриване е 1) той е бил в прикриват като дебел мъж и 2) той каза един момент той обичаше Дания, защото ние се правеше на B-ден тук, и той беше толкова щастлива, и Той също така заяви в интервю в Дания, че той може би искал да живее тук, едно и също време.?

    Толкова съм объркана в момента, защото от всичко това ..
    и моите nabo "Джек Лондон", той не знаеше къде супермаркета, където почти всички и аз му казах, че и той иска всички видове информация за тази област, ние живеем в ..., но тук, където живеят неговите тихо място не толкова Мани на хората и наистина хубаво място .. DONT Аз искам да отида и да бъде глупава и да кажа "си Майкъл Джексън" Аз ще се чувствам толкова dum ..

  150. CrAzYiNsAnEbArBiE казва:
    ч.

    Преди всичко бих искал да подчертая, че причината за фото Изглежда Photoshopped Дали защото повече от вероятно е, но само защото ако не изглежда Точно тогава приучавам изглежда добре и е би трябвало да бъде плакат, А Защо ще искаш ли плакат за стената, който прилича Пълна простотия? Photoshopping снимки са необходими, за да направите снимка Виж по-добро. Im Фотограф на свободна практика, аз знаех това.

    Видео трябва да е нова, защото Момиче свири на китара Пеех На Паметникът, така че ако това видео е от години, как е тя все още млад? Хайде Хората Ако Вашият Наистина Изследване Всяко от това, ще знаете.

    Това, което мисля, е, тъй като празник ще бъде около Трилър "И тъй като той обича да играя Вицове На хора, и той иска да направи този най-добро представяне в историята на човечеството.

    Той симулирала смъртта му, не защото го Оставянето нас, не защото той иска да избяга, той никога няма да избяга от своите проблеми, той оцелява Детето задяване Проблеми, и никога няма да избяга от тях. Той искаше да На най-голямото Показване вечни Какъв по-добър начин от симулира смъртта му и след това Когато Memorial обиколки Старт, Той скача из дъното на пода, точно като в последните Концерти и изненади Светът както никога преди.

    Той заяви, че ни е все пак не е видял нищо, така, какво мислиш, че това означава? Плюс Той никога няма да се самоубия или да вземат наркотици и ако беше наркотици, защо му е задържан от деца, повече от вероятно те ще са били взети от него.

    Паметникът погледна Лъжливи, The ковчеже изглеждаше малък от Негово ръст, Народна Didn't продукти сълзи Просто Made плаче шумове. Паметникът беше да празнуват живота, паметници Dont Винаги трябва да бъдат за смъртта.

    Плюс В репетициите Видео Когато Директорът казва задръжте за Applause, сравнете глас към Кени Ортега, че е той.

    Майкъл Джексън ще бъде единственият в историята, които биха могли да Издърпайте Нещо Off този огромен. Той просто искаше да докаже на света, която не трябва да чуете от медиите, те ви пасат Глупости. И ако съм Добре, тогава медиите ще бъдат представени като най-голямата в историята Глупаци И ако му т.нар Фенове купуват това, което казват, тогава те Arent Вярно фенове. И ако купувате тона Майкъл Джексън глупости, след като Предполага умре, тогава наистина не е Майкъл Джексън Фен, Ваше фен ако обичате Неговата музика и грижи за него като личност Да. Можете Dont необходимостта за закупуване на тона Memorbilia да докаже ви фен.

    Плюс, само защото той е в дългове, Doesn't Средна Той Doesn't пари. Това е Майкъл Джексън говореше, никой не спря Изкупуването Неговата музика. Той е най-известният Отделно в историята. Той имаше тона приятели, че Didn't показваме до Негово Memorial И т Doesn't хора, които имат нещо общо с Майкъл Джексън. Следователно огромна Покажи ще се случи. Просто Гледайте И ако Im Грешен, тогава май Майкъл Джексън Бъди щастлив в Рая. Аз имам повече да кажа, но Im Прекратяване това за момента, ако искаш да говориш с мен повече ми Yahoo е Dragonfire_barbie_sweetheart.

    О и за Hairstyles Той носи перуки благодарение на Пепси Търговски катастрофа. Той беше изгорен на главата му, така че разликата в Hairstyles може да се случи, защото той няма коса.

  151. berkeleygal казва:
    ч.

    Аз знам къде е MJ! Те са му най-Склад 13! (Добро шоу, гледам го на SyFy във вторник нощувки)

  152. Марто казва:
    ч.

    момчето в 1-ва част от VID не МП, нито е човек на "Това е, че обиколката на статията ... ако сте запознати с MJ в продължение на много години да се види, че ... Какво ли мислят по въпроса ? ли всъщност, че това е MJ в 1-ва част от този VID? DONT coz аз наистина мисля така че ... всичко това е така wird ...

  153. loveandpeace казва:
    ч.

    @ berkeleygal тогава как ще обясните на тези обувки!

    http://cm1.theinsider.com/media/0/467/65/article-1190721-0533D131000005DC-267_468 × 598.0.0.0 × 0,400 × 512.jpeg

  154. wilkesxgurl казва:
    ч.

    Всичко това ми е толкова объркано Опитвам се да разбера това, но единственото, което знам със сигурност на 50 Джаксън е все още пушенето hott andwhy wasent съм един от щастливците, които никога не трябва да се срещнем с него

  155. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    За да QUE. Просто Гледах видео. Майкъл, изглежда е в добро здраве, и много щастлив един месец, преди да си мъртъв. Мисля, че той е все още жив. Макар и все още имате няколко дни, когато аз съм плаче, много, и чувството, празни отвътре, че съм загубил някого съм обичал много. Но тогава аз съм Обратна в този сайт, и по-голямата част от времето, не мога да са в по-добро настроение, след като са били inhere.Something в сърцето ми ми казва така. И за latoya подписване на смърт satificate, добре, че dosen "тон наистина брои. Лекар трябва да го направя.

    Майкъл Ако по някакъв начин трябва да прочете това, искам да знаеш, че никой не е blameing ви за това, ти направи това, което трябва да направите, за да го направят подходящ за yourself.If наистина са там, не "Не се притеснявай за извършване на века отново, той dosen "т наистина въпроса, всичко, което има значение, е, че сте сигурни, щастливи и здрави. Ние всички много ви обичам много, а ние просто искате да имате някои мир. Надявам се, че finlly ли, какво толкова си пожелавайки за. Майкъл, ще те обичам повече. DONT FORGET някога това.

  156. преситен казва:
    ч.

    Im изненада никой не е посочено, но как идват лицето следващото заседание на Майкъл е блокиран навън? Аз съм единственият, който констатира, че подозрително? Също така, как е, че администраторите на сайта, са единствените, с тази екстра 3 мин. кадри? Обикновено CNN и други медии мрежи би била цялата тази нова версия. Защо havent съм виждал кадри никъде другаде? .. Hmmmm било това кадри е наистина не нови кадри или .... На администраторите на този сайт са наистина AEG Live & Майкъл себе си! muahahahahaha excellentttt (г-н Бърнс гласа) wouldnt че е ирония все пак?

  157. bghoppy казва:
    ч.

    Re: Блондинката китарист. Жената се нарича Дженифър Батен му беше китарист на лошите, опасни, & История обиколки. Тя изгасне сама албум наречен "независимо". Тя не е бил помолен да бъде на "тази" обиколка, и те никога не са били много близки.
    Аз не съм сигурен за името на новия, които видяхме по LK.

  158. saeed1237 казва:
    ч.

    Хей момчета Терес петиция става наоколо, ако Майкъл Джаксън е все още жив и списъци на всички факти,
    проверим
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem # signpetition

  159. svangel казва:
    ч.

    и аз wud са се договорили с той факта, че той носеше перуки ... и може би той носеше перука на липома той е изпълнение ... но точка за теб през цялото челюстна структура на micheals лицето е differnt ... може би покаже впримчвам изпяха .. Тя не въпроса колко дълго видеоклипове бяха освен ... лицевия структури са difo ... от една в началото изглежда са стари .. той всъщност търсят като ми 80 год стара баба

  160. MyBelovedMJ казва:
    ч.

    Това беше interresting. Аз мисля, че той е жив. But i would like to know who has seen him in moscow. And why didn`t it get on the news?

  161. berkeleygal Says:

    to love and peace: hmm I can't explain LOL, he probably had a whole closet full o shoes n boots. I guess thst seeing them in that video and being almost sure that this was an imposter, that maybe the imposter was only 5′8 amd the heels made him 5′10 which was how tall MJ was/is. just my 2 cents

  162. nehaheartmj Says:

    im surely believing tht mj is still alive….bt what comes to my mind is that…when elvis died(when he realy died) then also there were many people….his fans saying and finding evidences tht he is still alive…i jst want to know tht are we doing the same now????….im so desprate to believe tht mj is alive….bt i wnt to see him….and mj if you r reading….pls give us a sign tht you are still there…jst a sign….plsssss….

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.