Michael Jackson on O2 Concert harjoituksissa | Uusi Footage Released

Heinäkuuta 12th, 2009
by admin

"Tässä se on! - Eristäminen Cam - Audition Lopullinen - LA Staples Center
Tämä on täydellinen 4:16 raaka ja Muokkaamaton clip vapauttaa AEG Live-ryhmän kesäkuussa 23rd, Staples Center Rehearsal ja Final Cut Audition [ei Network Logot], josta käy ilmi MJ havainnointijärjestelmät, rento mutta frantically purukumi, sitten pysyvä, ja lyhyesti puuttua tanssijoita valittu O2 Lontoo kiertueelle. Toinen puoli on leikkeen olet nähnyt koko media-ja YouTube. "

On hyvin outoa, että ensimmäinen pätkä Michael Jackson näitä harjoituksia on hänelle HAKU kuin olimme kaikki nähneet häntä tänä aikana ... olkapäähän pituus suora tukka. Mutta leikkeen, joka on leikattu suoraan sen jälkeen, joka on oletettavasti Michael treenejä näitä konsertteja, osoittaa hänelle Pitkä tukka, joka muistuttaa hänen tyyli useita vuosia sitten. Miksi hän käyttää peruukki on hairstyle hän oli useita vuosia sitten konsertissa vuonna 2009?

Voiko olla mahdollista, että kuvamateriaalia Michael Jackson "treenejä" näiden Lontoon O2 Konsertit oli itse asiassa harjoitus useiden vuotta sitten ... leikata yhdessä samalle nauhalle, jotta me kaikki sitä mieltä, että hän oli tekemässä harjoituksissa yötä ennen kuin hän kuoli, kuten AEG kertoi meille .... kun itse asiassa hän oli jo peittokyky ulos, puoli tavalla ympäri maailmaa, valmis halukkaita ja kykeneviä esittämään koko Kuolema Hoax varautumissuunnitelma?

Huom: Kiitos Francesca että toit asian tietoomme.

Tunnisteet: Media, Musiikki, Tour, Video
Posted in Hoax Death, Musiikki, Tour, Video | Comments (189)

189 Vastaus jotta "Michael Jackson on O2 Concert harjoituksissa | Uusi Footage Esittämislupa"

  1. Iknowitall sanoo:

    Joo. Tämä on julkaistaan joskus nyt .. Hän on jalassaan wigs. Hän on korjaustiedostoja karvat puuttuvat, Pepsi kaupallinen polttaa että koskaan kasvoi takaisin sisään. Hän on jalassaan wigs. Tämä selittää eron Kampaukset ..

    Tämä audion nauha ottivat huhtikuussa myös. Tämä harjoitus videoita tehtiin vain muutama päivä ennen hänen uh .. "kuolema" ... Siksi hän näytti niin erilaiset ..

  2. Iknowitall sanoo:

    Mutta todellinen .. Kaikki BS syrjään. Voimme turvallisesti sanoa, että henkilö alussa video EI Michael kunnossa? Mitä ajatuksia?

  3. JC.LOVES.MJ sanoo:

    ummmm kunnossa, ei kukaan tiedä, MJ on tunnettu käyttäen samoja rutiineja ja kappaleet samassa järjestyksessä evrytime hän suorittaa, cos vuoden 1995 MTV palkinnot, musiikki-ja tavaraa on tarkka, jotta juuri kuulin sen ensimmäisen puoliskon videon. lisäksi, joka tietää, jos ensimmäinen puoli on sama päivä kuin toinen puoli?
    ei kukaan samaa mieltä?

  4. MyBelovedMJ sanoo:

    Michael ei ole yllään wigs. Miten helvetissä sinä selittää hiukset, beeing hänen pää, evertime on Wind-i? LOL. Se lentää pois. kyllä hän on ollut jonkin verran leikkauksen, että on oikeassa. Mutta hän ei ole pukeutunut wigs. Olen lähes varma. (Mutta ole täysin varma) Olen vain niin monta curls kuin Michael, mutta hiukset näyttää hyvin eri 2. Everyday.

  5. james44 sanoo:

    Yksi tärkeimmistä asioista on tarkistaa poikasen kitaristi treenejä Michael on video, hän Australian ja vasta äskettäin tuli sorta kuuluisa koska grammys Luulen ja uskon, että hän on tehnyt haastattelun yhteydessä rehearslas En ole varma, että jos joku haluaa tarkastaa sen. Mutta joo Mielestäni Michael treenejä oli Michael päivää ennen kuin hän kuoli ", mutta ei kukaan tarkistanut, jos yhden alussa on imposter?

  6. nycscenie sanoo:

    Olen samaa mieltä iknowitall

  7. nycscenie sanoo:

    Myös siinä tapauksessa, että toinen osa, vid tehtiin useita vuosia sitten, howcome että pic hänestä tulosta, backsground oli kännissä merkki; "This Is It".

  8. Samantha sanoo:

    niin, et sano, että on todellinen mj? tai ei ... En todella saada tämä ...? joku ystävällisesti selittää

  9. Iknowitall sanoo:

    Ok hyvin MyBelovedMJ. Voit olla varma, mitä haluat olla "varma" on .. Olen varma, ja hän käyttää wigs .. Tiesitkö, että on olemassa wigs että kustannus ylittää tuhansia dollareita, koska, kuinka todellisia ne näyttävät olevan?

    Tuo ei ole minun. Minun asiani on, hän oli yllään niitä, ja minä tiedän, että ensi käden ..

    Ensimmäinen puoli, että video ei ole samana päivänä ... He ovat kuukautta lukuun ottamatta itse.

  10. JC.LOVES.MJ sanoo:

    @ MyBelovedMJ:
    Niin paljon kuin i love MJ, hän käyttää hiuslisäkkeet, peruukit; ja siitä puhaltaa pois tuuli, niiden on soo monta ihmistä maailmassa, jotka ovat kalju ja jotka hav wigs. Theyve sai sisältöä kepp se päälaelleen. Joka tapauksessa, whats up WID Janet? hän uskoo, hän oli todella murhattu: S im soo sekoittaa, ei kukaan muu hav muita uutisia?
    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & attr = Uutiset

  11. Francesca sanoo:

    Michael oli muutettava hänen kampaus, koska hän tarvitsi hänen korvansa on piilotettu. Se näyttää bittiä ihon ja rusto on hakkeroitu pois vuosia rakentamaan hänen nenänsä. Michael on onnistunut piilottamaan vahingoittaa hänen pitkät hiukset 1990-luvun lopusta lähtien, kun hän ensin kudos poistettu.
    There you go:
    http://fresnobeehive.com/assets_c/2009/06/jackoear1-thumb-450 × 340-22443.jpg

  12. bghoppy sanoo:

    nycscenie, se on vain sen pic näet sen takaisin maahan, mutta ei eläviä toimia. Sama vaiheessa ne kävellä, ja että ladderish asia keskellä, tämä se ei ole takana häntä.
    Kuinka pitkä on, että blondi kitaristi ollut hänen kanssaan. Onko se alsways ollut sama poikasen? Ja näyttää siltä, outoa, että jos hän vihasi Debbie Rowe niin paljon, miksi hän haluaa tanssia jopa lähellä tyttö samanlaisia hiuksia tehdä ja laitoksen tyyppi?
    Mutta joo, tämä ei selvästikään ole hänelle alussa, ja olen löytää mitään kuvia tai elokuva hänestä tehdään viimeisen kuuden kuukauden epäillä. Se häiritsee minua, että niitä käytetään joitakin kuvia on muistomerkki, jotka eivät ole hänelle joko. Mahtaako hän koskaan lähettänyt kaksinkertainen osaksi tuomioistuimen hänelle. Te tiedätte, että olisi houkuttelevaa kuin helvetti.

  13. Francesca sanoo:

    Tietoja La Toya, kysymykseni kuuluu: miksi hän kertoa NYT?

  14. Andrea sanoo:

    Francesca olet niin oikeassa! Haluan tietää, miksi monet näistä ns "lähteet", ja muut ihmiset ovat tulossa nyt tästä kaikesta liasta ja / tai "tosiasiat" ympäröivän MJ.

  15. Andrea sanoo:

    Jotta ihmiset ihmettelevät, jos faking kuolemasi on laitonta täällä on vastaus (dunno kuinka legitamite se on, mutta on olemassa asianajajien sivustosta niin olen vierasta se on hieman luotettavien)

    Kysymys
    Onko faking kuolemasi laitonta? Mitä jos he eivät "t täysin väärennös on kuolema, mutta on vain joku kertoa henkilölle, että he kuolivat?

    Hyväksytyt Vastaus
    Sen ei todennäköisesti rikos ellei te teette sen petoksen joku pois rahaa tai jotain muuta hyötyä.
    Se voisi kuitenkin olla siviili väärin kuin se voisi pitää tahallisesta tai tuottamuksellisesta infliction edustaa henkistä kärsimystä. Jos näin on, voi olla vastuussa kipua ja kärsimystä vahingonkorvausta ja lääketieteen (esim. neuvonta) kustannuksiin.

    lähde --
    http://www.justanswer.com/questions/16nwe-faking-death-illegal-dont

  16. charliechaplin sanoo:

    Mitä olen ilmoitus: on video, jossa hän on dancing "he eivät välitä meistä", ei "Tässä se on" on takana. Mutta tämä kuva, että "tämä se on" on takana Hin:

    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=27m

    I havaitset, että valokuva sekä video, jossa hän harjoitellaan, hänellä on päällään samat vaatteet. Ainoa ero on, että "tämä se on" sen kuvan. Voisiko se on photoshoped?

  17. Francesca sanoo:

    Toivon todella, se ei ole Michael siinä alussa. Muuten aion ovat painajaisia yöllä. Toivon, että voisin nähdä hänet selkeämmin.

  18. Andrea sanoo:

    Kuitenkin, jos olet valinnut "Lue lisää" sivustosta, se on laadittu niin pikemminkin "jotka haluavat päästä pois suhdetta tyyppi väärentänyt-kuolema"

    Olen kuitenkin sitä mieltä, että vastaus on aivan plausable kanssa MJ: n tapauksessa. Kukaan muu sitä mieltä? Minulla ei ole aavistustakaan enää! MY aivoni voivat räjähtää!

  19. dynamiitti Says:

    yah miksi kertoa meille kaikille nyt ja ennen? on niin monta juttua menossa noin i dnt knw mitä uskoa enää

  20. quesarasara sanoo:

    La Toya, en ole varma, onko hän todella todella älykkäitä tai oikeastaan todella tyhmä? Olen todellakin sitä mieltä, kuten tämä on peittely. Poliisi ei epäillä henkirikos-luvun alussa, nyt he tekevät, ja nyt hän on vakava narkomaani. Hän näytti vakava narkomaani että video edellä? En usko! Ja hän ei kulumisrajat hiuslisäkkeet, peruukit; hänen lääkäri sanoi niin Larry King. Luulen, että lääkäri vain kertoo puoli totuuksia, mutta myös asiakirjojen 6 vuotta sitten, MJ oli yllään wigs ehdottomasti. Olen yllättynyt siitä, että tämän "uutisen maailmassa tabloidi on paskaa. It's a rag, britit rakastavat lumput ja niin teemme amerikkalaisille. Ne eivät kuitenkaan vielä lähde artikkelin oikein.

    Riippumatta, tarkoitan, kun näyttö tulee ulos sitten me tiedämme. Siihen asti voimme vain kysymys asioita. En ole noin uskoa tämä artikkeli, paitsi jos se on tarkoitus olla peittely sitä tosiasiaa, että hän lepää ja tarpeet suunnitella hänen comebackin tai jopa vetäytyä. Ehkä hän on Iowa parhaillaan keskellä on viljapelto on kartano kanssa delfiinien hänen uima-allas ja vuokra jäätelöä kuorma kertoo tarinoita paikalliset. Kuka tietää !?!?!? Meidän on kysymys.

    Myös mielenkiintoista, miten medic ei ole päällä MJ uudelleen pakata, eh? Karjasuojista enemmän valoa, miksi sireenit eivät ole, ja miksi tämä idiootti, joka vaati 911 ei ole sanoa, että se oli MJ joka joutui sydämen pysähtyminen.

    En tiedä enää, olen hämmentynyt. Mutta tämä sivusto on hyvin ja olen niin iloinen saan ilmaista mielipiteeni tästä. Vaikka olen mumbling. Toivon, että perhe näkee huolestumisemme joskus. Ihmettelen myös, miksi hän oli niin narkomaani, kukaan tuli eteenpäin?? Liz Taylor, Uri Gellar, että Hiltons, ne kaikki ovat PR valtaa, puhumattakaan kasoittain rahaa, jotta edes joku häntä auttaa ... En vain ole Ostamalla tämän narkomaani kamaa.

  21. feyaya sanoo:

    Mielestäni se olisi voinut olla photshopped. ja onko se todella hänelle alussa, vid? Luulin, että se ei ollut til hän otti pois hänen silmälasit, se näytti vähän enemmän kuin häntä. Tiedän, että hän chews hartsi kuten se on paras hän on koskaan ollut, mutta ajattelin, että vid se oli hieman liioiteltu.

  22. james44 sanoo:

    bghoppy, kitaristi on poikasen Australiasta, ja hän uutta En tiedä paljoakaan hänen mutta hän sai huomannut kuin muutama kuukausi sitten ...

  23. goslinger1 sanoo:

    Minua huolestuttaa, jos todellakin Michael perhe tiesi tämän "hoax," miksi ihmeessä on LaToya sanomalla hän tietää Michael murhattiin ja jatkaa oikeudellisia toimia niitä vastaan?
    http://blogs.dailymail.com/donsurber/2009/07/11/latoya-they-murdered-him-with-drugs/

    Eikö se pikemminkin ole suuri meteli asioita ja olla tyytyväinen siihen, että yleisö "ostanut" sen hoax? Tässä ei ole järkeä minulle?

    Haluan epätoivoisesti uskoa Michael on yhä elossa, mutta enemmän tämä pitkittyy, sitä enemmän outoa koko tarina saa.

  24. Andrea sanoo:

    Haluaisin lisätä, kuten olen sanonut toiseen virkaan täällä, ei kukaan koskaan otettu huomioon, että ehkä, vain ehkä hän on ollut sydänkohtaus, mutta on nyt joko koomaan (uutiset ensimmäinen raportoitu) ja / tai se on hyvin, hyvin heikko, koska niiden väitteiden "sydänkohtaus". Tai että ehkä hän on kasvi valtio? Se on ylittänyt mielestäni minun ja äitini ovat puhuneet, että mahdollisuus. En kuitenkaan toivo ja toivon, että hän on elossa ja hyvin tai ainakin prosessin saada hyvin.

  25. Iknowitall sanoo:

    Kerron teille, mitä. Hän ottaa pois ne lasit vuonna ensimmäisen puoli eikä näyttää hänelle .. Onko se?

  26. He.is.alive sanoo:

    Lankojen saatujen nettotulojen valheita siitä Jacksons, AEG ja tiedotusvälineiden on riistäytymässä valvontaa, liian monta kokkia eivät pilaa tämän aterian big time! Toinen ongelma on se, että tämän "kuoleman paeta" ei ole vaiheittaiset sekä Elvis ".. Yksikään Elvis "sisäpiiri tehdä tällaista media polskia hänen" kuolema ", kun Jackson / AEG leiri tekee, ne anna sen kuolla luonnollista kuolemaa ja se ei. Se vasta jonkin epäilijän alkoi kaivaa ja keksi tosiseikkoja ja todisteita siitä, että Elvis elää, niin Priscilla ja Lisa Marie oli kompastuivat jopa haastatteluissa ja on sen jälkeen ei ole annettu muita kuin. Takaisin 70-luvulla, Elvis oli star yhtä suuri ellei suurempi kuin MJ on nyt 2 + vuosikymmeniä myöhemmin.

    Aivan liian paljon tietoa on vuotanut ja pitää vuotaa ja saa täysin vääristynyt, mutta toisaalta, ehkä tämä on juuri sitä, mitä he haluavat tapahtua: sekoittaa Sekavuus ja katsotaanpas, jos se menee, TAI: ei Michael Jackson WANT kaiken tämän julkisuuden oman syistä? Näiden henkilöiden kanssa, kaikki on mahdollista. Kun tämä kaikki kuolee alaspäin, aivan kuten jos kyseessä on Elvis ", epäilijän alkaa kaivella ja löytää tavaraa, NO LIE on tiedetty viivästyttää ja totuus näkevät auringonvalolle tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin.

    Hulluuden ei lopeta ennen kuin viimeinen pisara verta on imetään pois tämän tiedotusvälineissä, mikä on "kaunis" muistomerkki Michael Jackson ... Sanastokeskus TSK .. mies, joka viihdyttivät massoista ja Guinnessin ennätysten kirjaan, sillä MOST avustus-ja antelias julkkis koskaan .. hän varmasti ansaitsee parempaa sen jälkeen, mitä hän saa.

  27. JC.LOVES.MJ sanoo:

    wat voisi olla possibe päivämäärät, että meidän olisi pidettävä mielessä, että "paluu", jos on olemassa yksi, joka on?
    - Heinäkuu 13th (alussa alkuperäisen konsertti)

    Elokuun 29. (hänen syntymäpäivä)

    joulukuun 31. (uusi vuoden aatto)

    Heinäkuun 25. (kuukausi hänen kuolemansa jälkeen)

    kesäkuun 25. (yksi vuosi hänen kuolemansa jälkeen)

    ei kukaan muu tiedä mitä tahansa muuta näppäintä päivämääriä?

  28. Samantha sanoo:

    Joo, hän ei kulumisrajat hiuslisäkkeet, peruukit; ei yritä tehdä pilaa häntä tai mitään, koska hänen karva on jäykkä ja että.

  29. charliechaplin sanoo:

    Hi Moderaattorit,

    Olen uudelleen lähettämistä kommentti Tein klo 2:15, koska yhteys käytin oli virheitä.

    Pls post tämä kommentti & poistaa minun 1st. Kiitos.

    Tässä on minun kommentoida:

    Mitä olen ilmoitus: Valitse video, ei ole "Tässä se on" on takana. Mutta tämä kuva:

    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg

    että "tämä se on" on takana häntä.

    Jos huomaat, että valokuva sekä video, MJ on päällään samat vaatteet. Ja ainoa ero on, että "tämä on se, että puuttuu. Voisiko se on photoshoped?

    Tai ehkä, että harjoitus DID OIKEASTAAN esiintyä, mutta ne olivat vain "näytä" niin ne voisivat esittää jotakin sen jälkeen, kun hänen "kuolema". Mikä selittää sen, miksi he tekivät vanhan rutiinia.

  30. loveandpeace sanoo:

    Jos hän ei fake kuolemaansa, miksi kaikki tehdään häntä näyttämään niin huono? Miksi hänen perheensä haluavat hänet näyttämään narkomaani? Tai on se, että vain media haluavat, että? Ehkä he eivät tiedä, että se puhalletaan ulos mittasuhteet.
    Myös, en edes tiedä, hän oli Jehovan todistaja. Antamassaan haastattelussa, mielestäni Geraldo, Michael sanoi hyvin mielekkäästi sanoi, "Minä uskon Jumalaan," Jeesus sanoo toimimaan kuten lapsia ja muita juttuja noin lapsia. Hän näyttää kuin hän rakasti Jeesusta.

  31. bghoppy sanoo:

    Andrea, rakastan kaikki virkaa. Uskon, että oikeudellisia ongelmia (i tiedät jonkun arleady mainita tämän) tulevat kännissä pois veronmaksajien LA yli kustannuksista, muistomerkki, jonka tiedän ne loukkaantunut siitä jo.

    Toinen asia lapsille. Miksi kukaan ei mainita, kuinka kamalaa se on yksi päivä on isäsi (ja vain vanhempi) kuolee, ja seuraavana päivänä opit hän ei itse asiassa veressäsi suhteellinen. Olen varma, että he tiesivät jotain, mutta silti kukaan ei huolestunut siitä, miten tällaiset tarinat tai vaikuttaisi niihin. Olen kerjäämisen ajatella viltti näyttää paljon kuin Miko Brando. Ja eivät kaikki tiedämme Jermaine on lapsi, jolla ei ole tiedossa äiti? Ja poika nimeltä Jermagesty ja veljenpoika nimeltä Royalty? vain sanoa,

  32. bghoppy sanoo:

    Vain yhden ajatuksen miettimään: Toivon, että kaikki ymmärtävät, varmasti joitakin niistä Jacksons luet kaikki tällä sivustolla. Ei ole mitään tapaa, jolla ne eivät ole.

  33. loveandpeace sanoo:

    TIME'S jopa ostavat sitä, tavallaan.

    http://www.time.com/time/magazine/article/0, 9171,1909613,00. html? II D = tsmodule

    Otsikko kertoo kaiken.

  34. Iknowitall sanoo:

    Found this video .. Erittäin mielenkiintoista ...

    http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I

  35. carelesslove46 sanoo:

    Michael on vain päällään hänen hiukset erilailla alussa videon. Oma poikani on jo pitkään wavey hiukset ja usein suoristaa's it kanssa straightener ja geeli.
    On oikeastaan ole niin vaikea tehdä. Koska muilla footage Michael on vain pukeutunut alas, rento kuten .. Hän on treenejä ja juuri sidottu hänen hiukset, että se on luonnollisessa tilassa takaisin. Siinä ei todellakaan ole mitään mystistä, että voin nähdä. Olen varmasti dont sitä mieltä, että hän menetti hiukset ja joutui turvautumaan wigs .. Love to all.x

  36. loveandpeace sanoo:

    Pidän Miten Michaelin kitaristi Jennifer Batten sanoo RIP MJ hänen verkkosivuilla, ja sitten liiallisen käytön sanan "riippumatta" kaikkialla. Mikä oli kohta siitä? Myös pari päivää sitten hän ilmoitti, että hän aikoo tehdä jonkinlainen Camp Rock lapsille tänä kesänä. Näyttää siltä, että hän talteen hyvin ja nopeasti? Hän suunnitellut tämän Camp asia hyvin nopeasti, luulin, että hän oli menossa kiertueella Michael tänä kesänä, ei tekevät Camp lapsille. Hän on vain todella nopeasti on täyttää hänen aikataulussa.

  37. Usagi Says:

    Jos tämä Michael alussa, videon, hän varmasti näyttää ja toimii erilaisia. Hän ei näyttävät kaveri Julistettuaan Tässä se on konsertteja ja wow .. hän hermostunut vai mitä? En usko, että olen koskaan nähnyt 50-vuotiaan jauhamaan purukumia .. että nopeasti!

  38. mjhoaxisforsure sanoo:

    charliechaplin olet oikeassa!
    Jos tarkistaaksesi pic näet, että kirje on takana MJ laitos on poistettava!
    juuri tehnyt testin phostoshop kanssa s, joka näkyy ennen liitä se sen takana!

  39. bghoppy sanoo:

    Miksi ei tupakointi ase sivuston lähetetty mitään näistä inditements ja muissa oikeudenkäynneissä?

  40. carelesslove46 sanoo:

    Liz Taylor antoi haastattelussa Michael vuotta sitten .. Saying miten hän oli mennyt rehab varten reseptiä huumausaineriippuvuus .. Hitto, haluan Tiesin jossa sain huomata, että vid. Haluan lähettää linkkiä .. Jos löydän sen taas aion lähettää sen .. x

  41. carelesslove46 sanoo:

    goslinger1, olen samaa mieltä teidän kanssanne. Jos se olisi hoax perhe ei olisi tällainen meteli nyt ovat?
    Olet ostanut erittäin tärkeää ja itsestään selvän asian.
    Todellinen mysteeri on ihmisiä, jotka olivat ympäröivän Michael hänen viimeisinä päivinä.
    Toivon LaToya pitää työntää .. Hän on "sisukas nainen", ja tiedän, hän löytää truth.x

  42. CuteAngel sanoo:

    Kitaristi poikasen sekä pari tanssijat ilmestyi Larry King Live muutaman päivän kuluessa MJ: n "kuolema". Ne kaikki näytti epätavallisen muodostuu koko haastattelu - erityisesti, koska ne oli muka ollut harjoitellaan MJ vain tunteja ennen kuin hän kuoli. "

  43. Samantha sanoo:

    carelesslove46
    Uhhm, hän ei kulumista wigs. On melko selvää, sillä sen todella jäykkä ja että .. (ei tehdä huvin vuoksi tai mitään)

  44. jackoisalive21 sanoo:

    Hei kaverit, haluan vain sanoa, im rakastava sivustosta ja lukemisen, mitä kaikki ajattelee koko tilannetta. Minun on sanottava, i dont tiedä, jackson huonompi / jalassaan wigs mutta olen rehellisesti sitä mieltä, että ensimmäinen video, jossa hän seuraa hän oli straighened mutta kun hän teki koko kenraaliharjoitus hän käyristyneitä hänen hiukset, miten hän haluaa sen aikana konsertin? kukaan muu samaa mieltä?

    sen täysin sus, kuinka monet ihmiset käsiteltäväksi nykyisessä TENCE pikemminkin sitten viime TENCE, kaikki tästä "kuolema" on dodgey.

  45. jackoisalive21 sanoo:

    myös Voinko vain sanoa "tämä se on" asia taustalla, mielestäni voit Cleary, että ne laski sen alas, mitä mielestäni on ensimmäinen biisi tai ehkä, että kuva on otettu testin aikana he päätti ottaa sen pois? Olen ehdottomasti dont ajatella sen photoshopped, kukaan samaa mieltä?

  46. Happytomato sanoo:

    Poliisit poistettu kaksi roskakoriin pussit täynnä Reseptilääkkeiden från huset.

    Mutta La Toya vaati kasvissyöjä Jacko oli kertonut hänelle hän oli kuuden kuukauden detox.
    http://www.newsoftheworld.co.uk/news/402626/I-will-nail-Michael-Jacksons-killers-sister-La-Toya-vows-to-prove-stars-death-was-foul-play. html? OTC-RSS & attr = Uutiset

  47. atomvseve sanoo:

    Ilmoitus miten "S" "Tämä on se" ei ole nähnyt välillä Michael jalat.
    Se vain näyttää "S" on suurempi.

    Ehkä se oli photoshopped.
    http://i32.tinypic.com/a4ttux.jpg

  48. MissC sanoo:

    http://www.lookalike.com/lookalikes/michael-jackson-cr.htm

    tämä kaveri voi todella olla osa sitä. Ehkä "on Michael", joka oli kiirehti sairaalaan? Tarkoitan, hän muistuttaa siitä in ambulanssia, ja me tiedämme, Mike on paljon vaaleampi, erittäin paljon, ja hän vielä harkitsee itse asiassa hän oli kuolemassa. "

    Myös Daily Mail julkaisi tämän muutama tunti sitten http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1199092/La-Toya-Jacks on-Michael-murhattu-I-tuntui-start.html En Tiedän, jos minun pitäisi uskoa, kun otetaan huomioon se LaToyas ja Daily Mail on bulevardilehti mutta joka tapauksessa. Toivon, että totuus (mikä se on) tule pian, se on aina ei.

    (Sorry for lähettämistä tämän kahdesti, Tarkoitin sitä kirjoittaa sen täältä).

  49. supermom75 sanoo:

    @ carelesslove46 tietenkin ne olisivat sinun sothey eivät selville hänen elossa he pelaavat niin hyvin Minusta se pääsi ulos käsin ja he ovat Yritän peittääkseen jälkensä siinä kaikki tiedätte, että se ei ei 1977, kun Elvis kuoli olemme technoligy nyt

  50. AngelW sanoo:

    Katsoin Verry selvästi ensimmäisen hänen tukka on lyhyt ja peruukki, ja jos rehearsel kihara ja pitkän ja oman kuulla muuten. AEG usko huijata meitä.
    Syy 2 sivuston ovat käynnissä etsivät Michael ja totta. Muuten, Latoya alkaa puhua ..
    älä viitsi, koko perhe tietää Michael on yhä elossa ja terveenä, yehh ja meidän.

  51. AngelW sanoo:

    Joten koko perhe tullut kuuluisaksi jälleen ... Tämä Hoax on työskennellyt jo kuukauden, että koko perhe, myös lapset, ja myös oppia paris itkeä ..

    http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=7968002&page=1

  52. AngelW sanoo:

    No minä unohdin myös yksi asia;)

    http://geocities.com/Angel_Wynton

  53. AngelW sanoo:

    sorry väärä url edellä ..
    tässä on oikea ja kirjaudu minun beautifull vieraskirja liian;)

    http://www.geocities.com/Angel_Wynton

  54. supermom75 sanoo:

    @ rakkautta ja rauhaa, koska kuten sanoin anothe sivu hänen vakuutus ONY kattaa huumeiden yliannostukseen ei natrual aiheuttaa niin hän haluaa heidän käteistä ja sitten jysähtää

  55. supermom75 sanoo:

    ja tarkistaa, kuinka monta kertaa latoyas tarina on palloteltu on hullu
    http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/la-toya-jacksons-murder-claims_1109449

    http://news.ninemsn.com.au/entertainment/836558/la-toya-alleges-jackson-was-killed

    http://news.sky.com/skynews/Home/Showbiz-News/Michael-Jackson-Murder-Jacko-Sister-La-Toya-Claims-Conspiracy-Surrounds-Her-Brothers-Death/Article/200907215336104?f = rss

    http://www.france24.com/en/20090712-michael-jacksons-sister-la-toya-says-he-was-killed

    http://www.thisisbigbrother.com/forum/topic-125023-la-toya-on-her-brothers-quotmurderquot-article-added_celebrity-big-brother.htm

    Tarkoitan tarkasteltava kaikkia plablicity he saavat ja rakastava se mies Tiedän, että ne ovat tiesitkö, että he saavat maksettu tehdä haastattelu lehtien hänen perheensä ei ole ok i oli sanonut tämän pääni ennen ja hänen lapset eivät ole turvassa joe hän on jo puhutaan laittamalla heidät buissness mies ja armo hän on hullu nainen, joka oli inlove Michael siitä, kun hän oli lapsena hän oli obbsessed hänen kanssaan niin mitä se sanottava, että olen vain yrittää selvittää, jos lääkäri sopii, miksi hän on siinä, miksi hän haluaa tappaa michael hmmmm michael tiesi jotain hänelle aiheuttaa sen, että lääkäri ei allekirjoittaa kuolintodistus ja hän oli 400 miljoonaa vuonna koko lääkäri oli ja hänen ajokorttinsa loppui 08 ja AEG hän sanoo velkaa hänelle 300000 dollaria hmm michael haluaisi kaikki nämä ahneet pl pysäytetty

  56. AnMJfan sanoo:

    Olen nähnyt jonkun lähettämistä tätä kuvaa (http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-03.jpg) ja ihmiset pyysi, jos voitaisiin photoshopped ... En tiedä, jos joku huomannut sen, mutta "on" ei näy välillä MJ jalat ... Strange, koska se ...

  57. dezyte sanoo:

    OK hyvin se kaikki ei tarkastella strange.At ensimmäinen jos hän otti esimerkiksi 40 unitabletteina päivässä ja muut, että paska i dont tiedä, miten hän näyttää .... Tarkoitan sitä, että on aivan hullua hän kuolee ensimmäisen kerran hän aikoo toteuttaa tämän määrän huumeiden ja hänen verensä olisi tehty huumeiden ja hän ei voisi siirtää lääkärintarkastusta konsertteja .... sitten toinen asia, mitä olen huomannut, on ... Britannian poika Shaheen Jafargholi ... miksi joku kutsuu häntä laulamaan on muistomerkki ... Oletan, se oli kuin että MJ nähnyt kaveri ja hän halunnut häntä, mutta olen todella varma, että hän ajaa takaisin hänen perheensä onnellinen huutamasta tiedät whattt olen havainnut, mukava poika, joka on laulava mukavaa ... joten oletan, mitä hän teki hänen musiikkia uransa hän didnt keskustella hänen perheensä ... OK sanotaan johtaja AEG tiesi sitä, ja hän tiesi, että MJ haluaa poika tulla milloin O2 that's cool .... Minä en kuitenkaan epäilystäkään siitä, että kun MJ "kuoli" johtaja straitgh vaikka ohhh tarvitsemme saattamaan että poika laulaa ... hän olisi liian kiireinen ajattelemaan tuo pieni poika on memorial.Sooooo mielestäni olisi sen ainoa MJ, joka ei tällaisia asioita hän on abssesed kaikki, että lapset asia, ja hän oli yksi niistä, jotka kertoivat hänen perheelleen, että hän haluaisi, että lapsi soittamaan hänen muistomerkki ... .. hyvin, että ainoa ajatukseni kaverit ))

  58. mjfan sanoo:

    Tämä ei ole vanha harjoitus materiaalia. Tämä on "uuden" kasvot. Viimeisen kerran hän kiersi oli myöhässä luvun ja hänen kasvonsa eivät näyttämään, että sen jälkeen. On melko selvää, että kaikki ajattelu henkilölle, että tämä on hyvin viime kuvamateriaalia MJ.

  59. dezyte sanoo:

    Ja toinen asia, kuinka tulla että siihen kitaristeja sivusto on, että pic hänen ja MJ tässä pic MJ on tavalla takaisin 90: n ja tämä tyttö kuten näytti muutama kuukausi sitten ja mitä on, että noin "wahtever" ... ... kummajainen

  60. dezyte sanoo:

    Suoraan sanottuna olen sitä mieltä, että La Toya on osa tätä temppua ... koska hän on ainoa, joka on allekirjoittanut kuolintodistus ... ... ja kukaan muu ei ole allekirjoittanut mitään Coroners ei lääkäri Nuttin ... nyt ne menee kaikki tämä juttu murhaa vain laittaa ppl mielessä jossain muualla ja kääntää kaikille, että ne voisivat continiue höyläys se all.She väitti myös, että £ 2 miljoonaa euroa oli varastettu laulaja, ennen kuin hän died.But sen on kerrottu ennen, että hän oli vain $ 668215 käteisenä ja 10,6 miljoonaa pidettiin VARAUS jossa jokainen tietää, että te kallistuksen rahaa jos saattamisesta sen RESERVE.So millaisia 2 miljoonia on varastettu uusia ja uusia asioita jokapäiväisessä ... Jumalaa siitä, että perhe on todella värikäs imagination.Look mitä he ovat kirjallisesti uudelleen Michael Jackson teki uskomattoman 10000 pillereitä kuuden viime kuukauden elämästään - keskimäärin 55 päivässä Hän piti olla kuollut mies vasta sen jälkeen, kun 1 päivä 55 pillereitä ja koskaan olisi voineet siirtää lääkärintarkastus!
    Kunnanvaltuusto Dennis Zine arvioi dollarin 1.4m laskun, jonka veronmaksajat pyydetään osallistumaan, olisi maksettava myöhässä laulaja isän tai promoottoreiden AEG Live ... ja uskon, että on joitakin ongelmia, mutta toisaalta, jos tiedät, että ur ei kuollut ja u suunnittelu miten saada enemmän rahaa näiden ppl on maksanut takaisin ... kuten i dont ajatella, että vetäjät maksaa kaikki vain siksi, että sen MJ ja tekee hyväntekeväisyyttä! coz on sanottu kustannukset tuotannon maksettiin jonka vetäjät

  61. dezyte sanoo:

    TO SUPERMOM75:
    Joo lastenhoitajansa Grace ehkä rakastunut MJ mutta sinä tiedät, että hän on ollut rakastaja kanssa Jermaine Jackson ... .. Tarkoitan helvetti tietää, kuka r generouse ulos there.They kaikki näyttää väärennös ja että jackson perhe koskaan olivat hyvin yksimielisiä siitä, että myöskään ole suuri salaisuus, ja nyt se näyttää hyvin outoa, miten ne r työskentelevät tiiviisti yhdessä .... hmmmm

  62. carelesslove46 sanoo:

    Kitaristi on ollut
    Michael 90-luvun alusta lähtien tai myöhään 80-luvulla. Mitä tulee kommentteja Michael yllään wigs .. OK, en voi hyväksyä, että tiedän, että hän oli
    osaksi kaikenlaisia kätkeytyy
    ja muuttuvat hänen näyttää. I dont ajatella, hän oli kalju kanssa
    vain peittävä "persikanvärinen nöyhtä" though. Supermom75,
    Olen aina uskonut Presley
    väärentänyt hänen kuolemansa .. Olette oikeassa olisi ollut niin paljon helpompaa tehdä jo vuonna 1977 .. Olen todella tarvitsemme teitä ihmisiä olla oikeassa .. Mutta ottaa sanoi, että Michael tapana palauttaa meille ..
    Vaikka hän on yhä elossa .. Love to all.x

  63. purplepen sanoo:

    Miksi Latoya käynnissä tv sanomalla, hän tietää, kuka hänet tappoi jos shes ei arvella olevan keskustella siitä?

  64. dezyte sanoo:

    Tohtori Conrad Murray, joka voi joutua maksut jos syyllistyneet määrättäessä Propofol - voimakas puudutusta - ei yhteistyötä niiden inquiry.Officers ei voi ymmärtää, miksi tohtori Murray ei tiedä osoitetta, missä hän oli, joka oli yksi talon päässä alk. Sunset Boulevard - yksi tunnetuimmista kaduilla on world.Soon hän on peloissaan ja myydä pois MJ coz heillä ei ole hyvä selitys kaikki tämä on tapahtunut.
    Michael Jackson perhe - myös hänen kolme lasta - Katsotuimmat laulaja kehon avoimessa ruumisarkku hänen muistomerkki seremoniaan.
    David Fossett, 50, joka osallistui seremoniaan klo Forest Lawn Cemetery, Hollywoodissa, sanoi laulaja oli tutustunut "rauhanomaiseen" on Jehova's Witness palveluun.
    "Hän näytti hän juuri oli annettu siellä nukkumismahdollisuudet" Ohh yesss tietenkin hän näytti ja hyvää ja univaikeudet ja kaikki sillä ollut annetun WAXfigure tehty MJ
    ohhh suuri meedio joka väittää ovat puhuneet prinsessa Diana ja Marilyn Monroe on afterlife - katsoo, Michael Jackson on ottanut yhteyttä her.Lisa Williams, alunperin kotoisin Redditch, Worcestershire, on lähellä ystävien kanssa sukulainen kuningas Pop.And uskoo, hän voi olla katsoi hänen läsnäolonsa, koska hän kuoli kaksi viikkoa ago.Yeahh wright ja MJ sijoittamiseen ja thiking nyt miten ppl r yrittää tehdä rahaa hänen kuolemaan ja mitä obviouse valhe on

  65. dezyte sanoo:

    Late pop star Michael Jackson aikoo Tähti uusi videopeli johtuu release tänä jouluna,
    MJJ Productions on työskennellyt hankkeen "kuukausia", jonka laulaja sanoa nauhalta työtä otsikko ennen hänen death.The pelin myös ominaisuus Jacksonin muotokuvasta, sekä useita hänen ikoni osumia.
    No hän ei näyttävät narkomaani Mielestäni hänen aivot todella toiminut hyvin, hän oli tekemässä pelin praject sekä suunnitteluviranomaisten 50 keikka on o2 hän obviousely oli höyläys tehdä rahaa, ja hän teki sen ja sen aion tehdä hänelle ja kaikki tapahtui niin nopeasti viime ehkä 6 kuukautta niin definetely kaikki oli suunniteltu ja se näyttää kaikki selvää, että hän ei ole kuollut!

  66. lilpleb sanoo:

    Jotta ruokittu narkomaani, joka olisi ollut pois sitä monta tuntia päivässä, hän näytti tehdä piruuttaan paljon. Lisäämiseen ja menojen aikaa 3 lasta, työstää uusia kappaleita ja kiertue, hän on super-ihminen.

  67. dorleac sanoo:

    i dont muistaa jos ou sanoi vaan: miksi teki Death Certificate, jos ne vielä oli tai tekevät tentit ?????

  68. jackoisalive21 sanoo:

    Michael Jackson isnt aikoo palata asiaan ja tehdä MASSIVE BACK FROM THE DEAD TOUR

    im pahoillani, mutta HES vain ole. hän teki tämän, koska hän haluaa normaaliin elämään ja jätetään rauhaan, joten ihmiset lopettaa sanomalla Michael palaan. Im varma, että hän haluaa ... .. yksi päivä, mutta hän tietää kaikki hän kamaa, joka on kirjoitettu noin häntä faking omaa kuolemaa ja mitä fanit ajattelevat, jne. jne. se vain ei tule tapahtumaan. pahoillani siitä, että tämä turha kommentti.

  69. dorleac sanoo:

    Ajattelin ... ehkä hän oli "chnaging" hänen kasvonsa koska touko-tai kesäkuussa (i tarvitsee vain vahvistaa päivämäärä, että kuva hänen lapset), koska viime kerralla näimme mike oli alussa kesäkuussa, jättäen klinikan kanssa mask varma ja käyttämällä curls again!

    vielä yksi asia. jos u vertailla pic, että he sanoivat is June 23 PIC-kesäkuu 25 (paarit) tai voi nähdä pulisongit hyvin erilaisia. kaksi päivää ei, on enogh on hiustensa kasvaa paljon like it. on paljon hiukset vain 2 päivää XD

  70. dorleac sanoo:

    ja joku on video-ja sairaankuljetus saapuvat sairaalaan. voit tarkistaa, meillä on vain yksi kuva.
    jos TMZ sanoi hänen kuolemansa ennen nimet kuten LA kertaa (i dont tiedä miten), aika beetwen talon ja sairaala olisi tarpeeksi paljon valokuvaajien
    ja lisää kuvia LOL.
    joskus näyttää siltä, että HEY ARE nähdä sen? ITS MIKE, MIKE INSEIDE THE ambulanssi ... Nyt on RLY MIKE INSIDE helikopterin, AE KUIN KAIKKI SEEYING OIKEA? KAIKKI on tiedettävä ja OVAT SURE S RL MIKE KUNINGAS POP että kuolee HERE "... hahaha

  71. Corbett002 sanoo:

    Suhteen, että tämä se on kirjauduttava Ei käy ilmi muun S jossa mj seisoo ... Katsokaa tarkkaan, että on ramppi, josta tanssijat ja kaikki ihmiset tulevat ulos ... verhon kattaa S, on valitettavasti todettava, mutta että valokuva on todellinen ... mutta en usko, tohtori Conrad Murray myy pois MJ, jos hän ei mene alas varten määrätä lääkkeitä. Totuus on täällä pian.

  72. Iknowitall sanoo:

    En tiedä, että kukaan oikeastaan tutkinut tätä linkkiä http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I mutta mielenkiintoinen riitä se näyttää kitaristi häntä takaisin ja päivän .... Lisäksi siinä säädetään selkeästi, 10 osoittaa .. Joo ... Paska aikoo lyödä fannnn. lol

  73. michaeljacksonnotdead sanoo:

    Mitään hänen kuolemansa todella lisää up - Tarkista tämä:
    http://michaeljacksonnotdead.wordpress.com/2009/07/12/michael-is-still-alive-death-is-staged-its-a-hoax/

  74. Smiile1929 sanoo:

    Voin vain sanoa jotain .. Tietoja Latoya sanomalla, että Michael murhattiin I Think shes Just Talking kuormituksen roska Cos Jos U Katsokaa häntä historiaa shes todenneet paljon jutut Tietoa Michael Kuten hän oli Pedafile & Hän jopa sanoi, että hän ei ole Gonna kärsivät Hänen Brothers Rikollisuus Silence .. Jotain Kuten Tha hän sanoi .. En löydä Tha Linkki mutta Tha ajattelevien shes Being todenmukaisella Sanoisin U Eikö todella uskomme Hänen .. I Mean Sen Entirely enintään U Kaikki .. Jos se oli Janet tai kenenkään muun sanoa, että kenties Haluaisin Think Joo Hän Might Be kertoa Tha Truth Buh Sen Latoya .. Tarkastelemalla Hänen historia I Eikö Usko Hänen .. Just Ajattelin Jos huomauttaa tästä.

  75. melia8383 sanoo:

    I kompastellut tähän harjoitus footage hänen tanssijoita, ensimmäinen ajatus, että meni läpi pääni oli, että tämä ei ollut "MJ", koska en muista Michael purukumi tuollainen tai Messing hänen hiukset jatkuvasti. Luulin Michael meni takaisin hänen tukka lopulla tammikuu-toukokuu tänä vuonna? Mutta se rehellisesti ei muistuttavat "MJ" Häntä käynnistymässä hänen valoverhot, sitten käyttöön takaisin? En ole nähnyt mike koskaan niin? Jos joku on sitä mieltä, hän oli riippuvainen huumeista, sinun vakavasti tarvetta lopettaa kuuntelet media, jos perheen ajatuksen Michael oli "murhattu" miksi ei he odota, joka on julkinen muistomerkki ja miksi ne palkata lakimies arkipäivän se jotain uutta? Tämä ei tunnu oikealta!

  76. Francesca sanoo:

    - Tämä ei ole Michael: http://cache.daylife.com/imageserve/09e40MrbO52kT/610x.jpg

    - Perhapps tämä on mitä Michael loks kuten juuri nyt (kuten hän on 80-vuotias): http://newsitemstoday.today.com/files/2009/06/michael_jackson_ill.jpg

    Jumala siunatkoon häntä. Mitä mieltä olet?

  77. Francesca sanoo:

    - Koko Jacksonin perhe on väärennös väärennetty väärennetty
    - Ne ovat ahneita
    - He eivät osaa käsitellä mitä he faking nyt
    - La Toya on tyhmä, ei ole uutinen
    - Oliko ne löytävät joidenkin henkivakuutus? En tarkoita sitä, tämä on kenties creepiest tapauksessa henkivakuutusliikkeen liittyvät murha?
    - Minulla ei todellakaan ole aavistustakaan, mitä he aikovat kertoa, koska nyt kaikki näyttää mahdolliselta
    - Jotkut ihmiset täällä ovat todella älykäs (noin retusoi asia)
    - The tervehdykset on Michaels virallisella web site kaikki naurunalaiseksi minulle

    varten JC.LOVES.MJ:

    keskeisistä päivämäärät, on postitse Derek Clontz-blogi: jos tämä on totta, he löysivät Michaelin päiväkirja kertoo, kun hän tulee takaisin maan alle.
    Hän aikoi tulla takaisin tämän vuoden lopussa tai tammikuussa 2010.

    **** Päiväkirja ****
    "Jos Elvis ... (lukea) ... niin voi I.
    "I'll on" sydänkohtaus "Huumeiden kuten hän (joo, aivan!)
    "Tulen takaisin, mutta vain silloin, kun olen valmis. Isompi kuin Elvis vuonna'69.
    "Ehkä 2009 jouluna. Tai ehkä uusi vuosi on parempi.
    "A takaisin-from-kuollut kiertueen, todellinen Trilleri. Minun on kuitenkin muualla. Olen väsynyt. En ole (ajattelua) selvästi.
    "Se on huumeita.
    "Monet fanit silti rakastaa minua. (Jotkut) ihmiset vihaavat minua. Thing (SP) on erilainen (tämän jälkeen) ... "
    **** THE END ****

  78. goslinger1 sanoo:

    Mieleeni tuli, että ehkä vain joitakin Michaelin perheen kerrottiin, että tulevassa "hoax" juuri hikoilla. Afterall, miksi Michael kertoa hänen isänsä (kun vuoden väärinkäyttö) ja miksi hän kertoa LaToya (kun pettää häntä aikana kiusa alegations?) Nämä ovat kaksi perheenjäseniä, jotka tekevät suurin häly jälkeen Michaelin "kuoleman". LaToya on käynnissä hänen suunsa noin löytää murhaaja ja Joe, hänen isänsä halusi kolmasosaa ruumiinavaus.

    Jos Michael oli menossa vetämään jotain tällaista pois, hän varmasti ei kerro mitään perheen jäsenille, että hän ei luota pitää hänen salainen.

    Ja olen edelleen haluavat tietää, kuka ruumiin he tekevät ruumiinavaus! Kukaan ei ilmeisesti tiedä? Totisesti, jos oli olemassa Michael look-alike joka kuoli äskettäin, me tiedetään se, eikö? Miten voit olla imitoija eikä vielä erillinen elämää perhe ja ystäviä, jotka ovat tunnustaneet, että olet "mennyt?"

    Uggg! Tämä ajaa minut hulluksi! Niin paljon kysymyksiä!

  79. DawneVee sanoo:

    Tässä on linkki erittäin hyvä video MJ: n tiedottaja väittämällä, että kaikki nämä ihmiset, jotka ovat Indeksointijärjestelmä pois puun työn väittäen niitä lähellä ystävien kanssa MJ on vain tarkoitus saada 15 minuutin kuuluisuuteen.
    Hän sanoi myös, ei ollut huumeiden väärinkäyttöön ja tiedotusvälineiden on vain yrittää mustata hänen nimi (yllätys yllätys siellä).

    http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/31853007 # 31853007

  80. Dani Says:

    Hei!
    Michael on elossa ja hyvin, ja hän haluaa tietää. Olen varma siitä, that.He on höylätty hänen kuolemansa 15 vuotta sitten, mutta ei koskaan ollut tilaisuutta tehdä sitä. Hän kirjoitti laulun nimeltään Morfiini, jossa hän sanoo: "tänään hän puhu kaksi kertaa niin paljon, hän on ottaen Demerol, hän sai sydänkohtauksen." Miksi ei hänen fanit nähdä sen.
    Ensimmäinen kerta, kun kuulin, että Mike haluaa tehdä nämä osoittaa olin täysin sitä vastaan. Miksi hän pitää tehdä, että hän olisi nyt elää elämänsä rauhassa. Olen sanonut alusta alkaen, että hän ei koskaan tee mitään näistä osoittaa. Jotain aikoo tulla välillä. Ja olin oikeassa. Se oli hänen viimeinen mahdollisuus paeta tätä maailmaa. Mike haluaa auttaa mahdollisimman monia ihmisiä, ja nyt hän voi lopulta tehdä sitä. Kysytte, miten? No aika näyttää. Paljon huonoja asioita tapahtuu Amerikkaan alkaen sep. lokakuu tänä vuonna. Näin unta, että hän auttaa ihmisiä lähtee Amerikkaan, hän auttaa ihmisiä Afrikassa ja Serbiassa. Jotain tulee tapahtumaan Serbia, en tiedä milloin. Mutta Mike on olemassa ihmisiä varten ja lähettää niitä on paljon rahaa. 2 päivää sitten pyysin Jumalan jossa Michael on ja miten hän tuntee. Näin Mike minun unelma laulu "Olet elämäni" - Kun kaikki yksin
    Olin menettänyt maailmassa muukalaisia
    Kukaan ei luota
    Omasta, olin yksinäinen
    Olet yhtäkkiä ilmestynyt
    Se oli samea ennen, mutta nyt se kaikki on selvää
    Otit pois pelko
    Ja toit minut takaisin valossa

    Nyt herää jokapäiväistä
    Tämän hymyillä, kun naamaani
    Ei enää kyyneleitä, ei lisää tuskaa
    Koska sinä rakastat minua
    Te auttaa minua ymmärtämään
    Että rakkaus on vastaus kaikille, että olen
    Ja Olen parempi ihminen
    Koska olet opettanut minulle jakamalla elämääsi

    Tarkoitan hello, nyt herätä joka päivä tämän hymyillä, kun naamaani. Se ei voi olla selkeämpi. Tämä mies on elossa ja erittäin hyvin.
    Haluaisin myös tietää parantaja ja käydä häntä hyvin usein. Olen myös ottaa kuvan Michael hänelle. Tämä parantaja on auttanut niin monia ihmisiä ja parantunut niin paljon todella huono sairauksia. Joten siksi tiedän, että hän voi hyvin. Hän ei voi olla kuollut. Täysin mahdotonta!

  81. Jewell Says:

    @ iknowitall ...
    Katsoin videon myös eilen ja ajattelin luultavasti mitä ajatella ...
    video täynnä johtolankoja ....
    musiikki-luvun alussa on dramaattinen ja kummittelu,
    tyttö pyörtyminen,
    kuten hän ei voi uskoa, että hän on yhä elossa ....
    kallo aloittaa elävä mies ...
    ja musiikki lopussa ...
    hummmmm ....

  82. Jewell Says:

    okei avulla sanoa tämä on hoax on comebackin ...
    ei hänen faneja niin vihainen asettamalla ne tämän?,
    hän tekisi, että lapset, jotka näyttävät jopa häntä ...
    En tiedä, jos hän voisi tehdä, että ne,
    (mutta hän ei repsottaa hänen vauvoille, joten en tiedä)
    ... Tai hänen fanit on niin onnellinen, että hän oli elossa ne anteeksi hänelle ja ostaa lippuja ja cd: n?

  83. MariannaB sanoo:

    Yksi sana on impersonators.
    Huolimatta siitä, että Carlo Riley tietenkin on tehty nenän leikkaus edes näyttämään Michael kuin Navi.
    http://www.almostmj.com/gallery/SlideShow.asp?img_gallery_id=4949&img_id=150205

    Pidä mielessä, kuvia ja videoita tarkistaa Michaelin käsissä. Ne ovat isoja ja kolmas ja neljäs sormi ovat aina lähellä toisiaan. Mahdotonta keskittyä että yksityiskohtaisesti käsitellessään esiintyy yleensä.

    On video Navi klo O2
    http://www.youtube.com/watch?v=M1mTtuaaP0M.

    On olemassa yksityisiä videoita O2 konferenssin vakuuttaa minulle, että Michael oli elossa maaliskuussa:
    http://www.youtube.com/watch?v=8TEcwJBw4LY

    http://www.youtube.com/watch?v=PWgjI8Ar8xk

    Purukumiteollisuuden video minulle ei ole väärennetty.

    PIC kanssa ", tämä on se", taustalla on photoshoped - taiteilija unohti neonvalomainos välillä jalat

    Ja löydämme "ghost" at Neverland samoin:
    http://www.youtube.com/watch?v=ECD6GZedOII

    Ei vain nykyisen sivuston tarkastetaan parhaillaan myös youtube on myös havaittu. Videot ja ääni on poistettu. Katso tästä.

  84. Jewell Says:

    Minä katsoin, että video uudelleen ...
    http://www.youtube.com/watch?v=4SXXBfaai7I
    Kuuntele kuoro laulaa alussa ...
    mitkä ovat ne laulaa ...
    on sanat olen yrittänyt tehdä ulos ...
    voi kukaan sanoa, mitä ne ovat?

  85. VanillaCream sanoo:

    Toivon, että voisin kirjoittaa puhua täydellinen Englanti (Olen Saksa).

    Käytössä michaeljacksonsightings.com voit lukea silminnäkijä raportteja. Yksi todistajia kirjoitti, että hän näki hänet lähellä Köln / Saksa ja keskustelin hänen kanssaan koko päivän. Ja he tapaavat jälleen maanantaina. Ummm okaaay ...

    En todellakaan halua mjs elossa. Inhoan ajatus, että tämä hyvin erikoinen mies ei asu enää. Vihaan näitä tyhjä pala päähäni ja sydämen hän lähti. Rakastan sitä ajatusta, että hän on yhä elossa ja vain punked maailmassa. Ja se on todella vaikea ymmärtää, ja ymmärrettävä, että hän on kuollut. Uskon kuitenkin, thats mikä se on. Hän on poissa. Tämä on se, mitä yritän ymmärtää. Ja se, mitä minä vihaan ymmärtää.

    Toivon teidän ymmärtävän, mitä olen yrittänyt sanoa.

  86. Elizabeth sanoo:

    Pidän tästä sivustosta. Se on yksi sivusto, joka antaa minulle toivoa siitä, että MJ on elossa. En ole suuri fani hänen mutta en kuten hänen kappaleet ja hänen tarmokas ja vakaa tansseja. Ok, olen sitä mieltä, että edellä footage on uusi. Meidän on vain vertailla hänen fyysinen ulkonäkö on yksi hänen viimeinen suorituskykyä, 12 vuotta sitten nähdä merkittäviä eroja. Minun täytyy sanoa, mutta hän voi silti tanssia täällä, mutta on selvää, että hänen tanssi askel ei ollut niin kiinteässä tai energinen kuin hän käyttää. Haluan ajatella, että hän on yhä elossa, mutta viimeaikaiset La Toya julkilausuma ja miten kuvaava hän on siitä, mitä tapahtui sairaalan, minua ihmetyttää, onko hän todella eteenpäin. Kuitenkin toisaalta olen myös sitä mieltä, että hän saattaa olla vaiheittaiset kuolemaansa, kun luin artikkelin päivätty marraskuu 8, 2007, jossa hän sanoi, että hän halusi tehdä tietyt asiat ensin. Tässä on linkki http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/439553/Jacko-I-dont-want-to-die.html. Jaa ajatellut tätä. Kiitos.

  87. morefiyah sanoo:

    Hyvää iltapäivää. En voi uskoa, aion kommentoida sellaisessa paikassa, mutta aihe ja muut kommentit ovat niin kiinnostavia kuin ratkaisemaan palapelin, että minun täytyy rekisteröityä ja säestää!

    Olen samaa mieltä ppl joka huomasi tukka on AEG harjoituksissa eivät täsmää mj: n suoristettua peruukki. Olen samaa mieltä ppl joka huomasi, että tanssi vaiheet / musiikki ovat sama asia Historia Tour (En ole koskaan nähnyt, että kiertue footage). Uskon, että jos itse mj aikoi panna show'n vanhojen tanssin askeleet ja musiikin montages hänen osoittaa olisi ollut panned Ison-Britannian lehdistössä. Jos mj ei mitään alle tähtien out-of-tämä-maailma suorituskyky O2, hänen seuraava keikka olisi laulu hotellin aulassa lounges.

    En ole sitä aiemmin AEG vapauttamaan videon kuvamateriaalia harjoitus, jotta se näyttää mj oli hyvässä kunnossa. Katsokaa, mitä mj on yllään vuonna ensimmäisen puoli tämän clip: Kun harjoitus hänellä on yllään punainen paita, ja alussa leikkeen hän ei ole. Get it? Alussa clip = suora tukka ja punainen paita. End of clip = curlier hiukset ja punainen paita. Mielenkiintoista tietoa "tämä on se" taustalla on photoshopped.

    Äitini ei usko, että mj ruumis oli, että lipas on sinkilät keskus muistomerkki, ja hän on yksi tarkkaavainen ihmistä maailmassa. Maine on ppl täällä huomannut puute märkä kasvot on muistomerkki, too.

    Olen tyhmä kysymys: miksi harjoituksissa tehdään aina LA, kun esitys on Lontoossa?

    Uskon, että mj on kuollut, mutta satunnaisesti post Tällä sivustolla on joskus minua hymyillen klo mj kuten hyvä kaveri, joka pääsi pois roistoja kun luottojen roll.

  88. Andrea sanoo:

    @ MissC - että kaveri lähellä yhdennäköisyys on MJ on pelottavalta!

  89. wishful09 sanoo:

    Olen samaa mieltä juliste, joka sanoi, että "liian monta kokkia" on keittiö. Ne turhauttavat tämän saada puhalletut ulospääsytie porportion. Miksi puhua tiedotusvälineissä ollenkaan?

  90. Jewell Says:

    myös siitä promo video arouond lopussa,
    Luulin, että se oli mielenkiintoista
    että se osoitti, että henkilö on yleensä
    jonka EMT: n ja sitten ladataan ambulanssi ....
    Myös mielenkiintoista, että sivusto flashed ruudulla on michaeljacksonlive.com
    sijasta mj.com ....
    ehkä mj omistaa mj.com ja konsertti vetäjien omien mjl.com ....

    Mielestäni oli mielenkiintoista, että kauppatavara linkki on poistettu käytöstä.

    niin ajattelin etsiä html-koodin, kuka omistaa alueen,
    ei voi todeta, että informaatio-ja
    mutta en löytänyt kauppatavaroihin linkkiä koodi ...
    check it out ...
    http://michaeljackson.shop.bravadousa.com/Default.aspx
    he saavat valmis myymään kaiken tämän kauppatavaran "memorialize Michael"
    Olla varma, ja klikkaa punainen t-paita.
    mielenkiintoinen.

  91. dezyte sanoo:

    Jones sanoo Jackson usein illallista hänen kids: "Ajat että Mr. Jackson ei ollut illallista lapset tai hän ei voi saada takaisin aikaa päivällisen kanssa" sen on kertonut MJ Kocken niin se tekee kinda oikeudenmukainen riitä, että hän oli hyvin balansed ruoka ja syöminen aivan regurely vaikka se ei olisi iso portions.The seuraava asia im todella järkyttynyt siitä, että Michael on pitkäaikainen lastenhoitajansa Grace Rwaramba antoi haastattelun - erittäin paljon rahaa - jossa hän sanoi joitakin todella tarkoita asioita Michael. Myöhemmin hän totesi, että hän ei koskaan sanonut mitään tällaista. Mutta ilmeisesti hän ei myydä pois Michael kuin se on pyydetty kameroiden voit katsoa sen youtube.

  92. Hermoilla sanoo:

    Tietoa kuva on kuva shopped, se voisi hyvinkin olla. Jos tarkastellaan muita "s" on sana Tämä näet se kaartaa noin Palaa alkuun. Varmasti "s" on sana ei pitäisi olla sama? Shouldnt se oikeastaan olla välillä MJ jalat ei?
    Jatkakaa suuri yhteydessä sivuston kaikki mukana

  93. melia8383 sanoo:

    CNN on Raportointi että michael otti jopa 10 pilleriä päivässä. Mielestäni Xanax. LAPD on selvää, että he eivät koskaan "sulkea" out epärehellinen peli! Mutta eivät he sanovat, että he eivät odottaneet henkirikos jälkeen 1. ruumiinavaus. Ja perhe oli saanut toisen ruumiinavaus, ne eivät vastanneet takaisin siitä, että yksi! Ne olivat "yksityinen muistomerkki", sitten "julkisten muistomerkki", ne eivät ole edes haudattu hänelle vielä (lähes 3 viikkoa), jos ne odotetaan henkirikos, miksi ne palkata asianajajan? Miksi poliisi antaa Janet sisätiloihin saada Michaelin tavarat? Ja miksi liikkuvat kuorma näyttää seuraavan päivän päästä hänen huonekalut? Nyt "lähteet", jotka ovat supposely lähellä michael tulevat pois pensaiden sanomalla, hän addikti? Kaikkien tarinat contridicting toistensa? Jos joku oli "murhattu" he eivät vapautuneiden michael ruumis! Ja perhe olisi seeked lisäapua, jos ne olisivat, jos hän on murhattu! Kun muistomerkki En yhden repiä on shed, paitsi vahtimestari! Tämä koko asia tuntuu "Hoax." Aivan liian monia tarinoita heitetään ulos!

  94. nycscenie sanoo:

    Olin vain ajatella, mitä jos teoria on Michael Jackson hoax kuolema on HOAX. Mitä jos MJ todella on kuollut ja ainoa syy, miksi on olemassa hoax sivustot (ei millään pahalla, että admin tästä) on häiritä meitä. Im vain sanomalla sanomalla ehkä hoax sivustot luotiin ihmisille, jotka ovat evätyn MJ kuolemaa (kuten minä). Ei siksi, että se on huono asia ja kamaa.

    Myös howcome olemme ehdottaneet ei usko tiedotusvälineiden mutta vielä emme uskoisi on paljon kirjoitettu hoax sivustoja.

    Lopuksi, vaikka MJ kuolema oli väärennetty, sen kuin hän kuollut anyways cuz emme koskaan nähdä hänet uudelleen. A smart henkilö wouldnt fake kuolemansa jälkeen comebackin, ne pysyä piilossa.

  95. Andrea sanoo:

    Jokainen, myös sitä mieltä, että on aika outoa, että kaksi päivää on jatkunut kolme viikkoa, että he eivät ole haudannut "laitoksen". Let's sanoa HYPOTHETICALLY Puhuminen, hän ei "die" ja ne haudattiin häntä on muistomerkki. Kuinka kauheaa se olisi, että niillä olisi valehdellut faneille. Olen jo sitä mieltä, että on sekaisin, että he tiesivät ruumista ei ollut tässä ruumisarkku vaan annoucning sitä ja sano, että arkku on symboli, ja että hän ei ollut olemassa, ne ovat kaikki sitä mieltä hän oli. Vaikka Jermaine, suudella on ruumisarkku. Painu helvettiin täältä.

    En voi odottaa enemmän ja enemmän ihmiset alkavat toteuttamisessa ja pyytää tärkeitä kysymyksiä - kuten ne, jotka pyydämme toisistaan tällä sivustolla.

  96. Andrea sanoo:

    OOOOOOOH. TÄMÄ ON RATHE RJUICY täällä!

    Katsokaa mitä yksi juliste "michaeljacksonsightings.com" kirjoitti!

    8/9/09
    aluksi haluaisin sanoa, että en usko Michael Jackson's joko elävänä tai kuolleena, pidätän oikeuden tulla lopullinen usko kerran tämän tarinan edetessä niin, nyt olen vain pitkäaikainen fani half-devastated/half-thrilled at on totta, hän voi vielä olla elossa ...

    Joka tapauksessa, täällä minä sai samalla Internetin info, joka koskee mahdollisuutta Jacko faking kuolemaansa:

    1. Jackson oletettavasti kuoli kesäkuun 25. 2009 oikein?

    2. Hän Elvis ja usein sai lainattu vertaamalla hänen elää kuin "King of Rock'n Roll", eikö? (puhumattakaan hän naimisissa Lisa Marie)

    3.On useita kertoja Michael puhui hänen kuolemaansa ja että hän ei halua päätyä kuten Elvis, tai että hän pelkäsi päätyvät hänenlaisensa, eikö?

    Nyt lue tämä: (otteen kiinnostaa I näyttö-poimittu ja liitetty tähän viestiin)

    http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html

    Tässä artikkelissa on olemassa linja, jossa sanotaan: vuonna kesäkuussa 25th 1979 People Magazine Haastattelu, maa laulaja Merle Haggard esiin lausunnossaan, että Elvis kuolema olisi voinut olla hoax

    Nyt on tätä yhteensattumaa ?????? 25 kesäkuu 1979 ja kesäkuun 25. 2009?? Tule, minun on vaikea uskoa, että Jackson kuolee täsmälleen, tasan 30 vuotta myöhemmin tämä kommentti tehtiin Elvis "kuolema, mutta vetää johtopäätökset!

    parhain terveisin, ja toivon, että minulla oli mahdollisuus tarjota joitakin uusia johtolankoja ratkaista arvoitus!

    Jos napsautat linkkiä, että hän lähetetty, se on erittäin mielenkiintoista lukea! HMMMMMM. Vielä keinottelu ja tosiasiat että MJ voisi Infact on väärentänyt hänen kuolemaansa!

  97. DawneVee sanoo:

    MJ laikullinen Kanadassa? Kukaan tiedä mitään siitä?

    Alla oleva linkki näyttää todellinen. Olen seurannut hänen YouTube-video, ja hän kuulostaa vilpittömän ..

    Oletko tuomari ..

    http://www.michaeljacksonsightingsociety.com/main.htm

  98. mjforever68 sanoo:

    Voit Loveandpeace;
    Olen käyttänyt linkki lukemaan artikkelin,
    I'll arvata kirjoittaja itse on hoax liian hän pystyi kirjoittamaan ja julkaisemaan artikkeliin maanantaina 20. heinäkuuta 2009, jonka me kaikki tiedämme, että on ensi viikolla ....

  99. LostHighlander sanoo:

    Mukaan La Toya:

    *** Hän sanoi: "Michael oli aina käteisellä hänen kotinsa, yleensä noin $ 2 miljoonaa euroa (£ 1,2 miljoonaa euroa), jossa hän käytti maksamaan asioita. Ihmiset sanoi, että hän ei ollut varakas, mutta Michael on aina ollut rahaa hänelle. Kun menin taloon myöhemmin kyseinen päivä ei ollut käteistä rahaa tai koruja. Niin monia ihmisiä oli läpi talon ennen Sain siellä. Joku meni sinne, ja teki hyvää työtä. Se oli hyvin outoa ."***

    Ehkä se oli varastettu, tai ehkä hän vain vei rahat ja korut hänen kanssaan ", koska hän on aina pari miljoonaa käteisenä ja korut hänen kanssaan", ja hän ei vieläkään. Ehkä hän piti sen hänen kanssaan, kun hän lähti, aivan kuten hän aina teki. Ehkä mitä kaikki turvallisuuteen hän ei ollut mahdollista, että joku on varastettu käteisvarojen ja koruja ja ainoa vastaus, miksi se kaikki kadonneet on, että MJ teki kaiken, kun hän lähti.

  100. ejay5131 sanoo:

    Voiko joku kertoa minulle, miten tärkeä on video, jossa todetaan vain 10 osoittaa? Johtuuko se siitä, että ne lisätään 40 enemmän?

  101. morla sanoo:

    Entä jos tämä on jo hologrammi?

    Ja miksi ei tehty DNA-testi on "kuollut" michael - se on tiedossa, että hän oli paljon "look-alikes" - niiden on oltava hyvin varma ...

  102. Bee sanoo:

    Anteeksi jos tämä linkki / pic on lähetetty ennen, mutta tämä osoittaa alueita hänen korvansa puuttuvat:
    http://www.nydailynews.com/gossip/2009/06/11/2009-06-11_michael_jacksons_disappearing_face_first_it_was_his_nose__now_its_his_ear.html

    Toivon, että hän on elossa jossain turvallinen ja rauhallinen hänen lapsia.

  103. mjforever68 sanoo:

    Olen pahoillani vastaukseni näyttää dissapeer ennen Voisin loppuun.
    Joten mitä minä yritän sanoa on loveandpeace, että olen todellakin käyttää linkkiä artikkelin kirjoitettu aika aikakauslehti, mutta että tekijä on ollaan väärässä itse tai osa on jotain, jota emme tiedä tosiasioita from.hmmm .

    Olen lukenut paljon MJ kuollut ja näkivät myös VID kanssa Chopter (sinulla on anteeksi En näe mitään juuri Otaksun mies seisoo lastin oven ja minun pieni mieltä, että ihminen ei ole kasvot itse vain suuri kypärä, voisin olla sokea minä, joten älä ota paljon huomautus siitä) Mutta mitä enemmän luen vähemmän puita Olen nähdä metsää. Voisiko hän olla kuollut ja tietysti hän on loppujen lopuksi vain ihmisen ollut. Voisiko hän olla faking hmm En ole varma, toisin sanoen en ole vakuuttunut, ei vain tarpeeksi todisteita siitä, että hän on kävely noin joitakin jossa tai syövät jäätelöä. On kuitenkin tosiasia, että hänen kuollut merkki ei ole allekirjoitettu vielä ja että CPR (joka isn'ta CPR) epäonnistui. Bwha, ehkä muutaman kuukaudeksi TMZ saavat täydet oikeudet julkaista palauttamista Michael ja että tämä kaikki on perustettu perhe ja läheiset ystävät (jotka eivät ole olleet, että läheinen) siten, että hänellä on vain 10 osoittaa tehdä, O2 Arena. Vain theorie tietenkin.

  104. Kukka sanoo:

    hi, mj elää täyttä lopettaa kaikki tämä paska hänen perheensä noin murha jne. crap sisar + The dadare nutters tai tämä on vain osa juonta huijata meitä, mutta me kaikki tiedämme ne 2 ei ole koskaan ollut oikein ja kaikki tämä menee nyt jumala tietää, mitä ne 2 tulee ulos, siellä aiotaan kuormien lisää tarinoita tulemaan ulos vielä emme ole kuulleet vielä mitään sinun katsoa ja nähdä, MJ on suunnittelu tämän joskus oikeassa, mutta kun se kaikki sai teoiksi on tulee asia, joka menee pieleen aiheuttaa tämän isnt sellainen asia et jokapäiväistä ja voin kertoa, että osa tästä ei tule suunnitella niin me kuulemme kuormien enemmän crap kotoisin kaikenlaisia ppl jotka im ole edes varma, että jos mj isä ja että hullu sisko la Toya ovat tässä sen kovaa työtä se pois, mutta se voi tämä kaikki on osa suunnitelmaa aiheuttaa ech päivä enemmän + lisää tulee ulos ja se saa pään hullu, tarkoitan im heikko sen myötä kaikki nyt, mutta i love MJ SO PALJON i vain on säilytettävä te ja yrittää findout whats meneillään im siihen pisteeseen, että im screamin on tv jos jotain tulee noin hänet im repeytymisen jopa sanomalehdissä i vain sairas kuulla kaikki huono asioita meidän mj kaikki paska whats pitää minut menossa on tämän sivuston ja eveyone lähettämistä me todella tarvitsemme ryhdistäytymään ourselfs koska asiat ovat menossa pahenee kaiken tämän kuulla sanoa, miksi r PPL on interviewd ja ei kysytä oikeita kysymyksiä Toivoisin voi olla jonkin aikaa joitakin näistä ppl makaa kpl s *** pahoillani im tapahtuu nyt, mutta kerron HES elossa nyt hammaslääkäri on saanut jotain sanottavaa olet nähnyt, että TMZ jotka seuraavaksi?? kuningas me love you

  105. SITA Says:

    varmasti tulee perheen vaatia murhasta juoni. ja miksi? tehdä henkivakuutus maksaa rahaa itsensä tappaminen huumeita / särkylääke ja tavaraa olemme kaikki kuulleet asti nyt?
    pitää rahat Vierintäsäteiden hyvä juoni on: antaa murhasta häntä.
    on niin paljon läheisiä ystäviä, jotka varoittivat michael tehty väärin kaikki nämä asiat kuukautta ja vuotta ennen! suurelle yleisölle usein impersonators tai kloonien käytettiin. kysymys asuu: kuka kuoli? kuka? todellinen yhden tai joku muu.
    he huijata meitä kanssa o2 lehdistötilaisuudessa. Näiden ihmisten yrittää huijata meitä nyt ja myös tulevaisuudessa!

  106. Francesca sanoo:

    varten Jewell: kertosäe on Carmina Burana. Michael selitetty joitakin tilaisuudessa, että Carmina Burana täysin määritellään niveltymisestä hänen faneja.

  107. ejay5131 sanoo:

    Tietoa poika joka lauloi, että muistomerkki, hän on peräisin Britains sai lahjakkuutta. He sanoivat että memorail että MJ kehotti poika laulaa hänen kanssaan Lontoon O2 osoittaa (ehkä toivoo auttaa häntä saamaan recoding sopimus). Sitten poika oli Larry King elää ja nyt hän ON tallennus sopimuksen. Ehkä MJ ei halua palata hänen sana tämä pieni poika, joten hän on varma, että hän halua olla keskeisellä muistomerkki.

  108. EverNorton sanoo:

    Sen AMAZING kuinka kaikki on nähtävä hoax tästä! Tietenkin kuvamateriaalia ja rehearsel on viime .. Katso tanssijat Michael! Ne ovat samat tanssijoita, että voitti koe huhtikuussa .. Voit tarkistaa koe videoita YouTube .. Ja Michael luonnolliset hiukset on aina ollut tukka .. Hän vain yleensä ulottuu on hiukset koska 95 .. Mutta historia kiertueella hänen hiukset ovat lyhyet, kuten se oli siihen aikaan, mutta kihara ja on poninhäntä .. Sen enemmän confortable varten tanssia.

  109. Jewell Says:

    @ Francesca varten kappaleen nimen ...
    Minä vain google sanoitukset ja katsoa ...
    http://www-astro.physics.ox.ac.uk/ ~ rejs / carmlyr.html
    hyvin syvälle todellakin!

  110. Jewell Says:

    Lisää interesing tietoa Laulun on promo video ...
    http://en.wikipedia.org/wiki/O_Fortuna

  111. mjforever68 sanoo:

    Olen pahoillani vaivautua.
    Mutta näin vid jossa Michael oli osoittaa elossa. Se oli You Tube. Voiko surch varten linkkiä tietenkin unohdin kopioi se.
    Nyt tämä vid näkyy mies kuvaamisen Jumala tietää missä (en tunnista sitä on tietenkin olen Hollannista, eikä mikään näytä tuttuja), joka näki Michael, mies huusi HE SINÄ, ja sitten Michael alkanut tämän mies, mies on selvästi huutaa, "Älä ammu minua mies" ja toistaa tämän kaksi kertaa, jonka jälkeen kuulet bang bang ja näet oletettu Michael sanomalla WHOW. Nyt, jos se on totta, eivät tiedotusvälineet ovat otsikoita kuten "Michael Jackson SHOOT A tulenjohtaja kuollut.?, Ja haluaisit olla sellainen hölmö jättää kameran käynnissä yksin itse joitakin missä päin autbush jos faking teidän oma kuollut? Jos se oli minulle I'll varmasti otti kamera minua niin, että mitään todisteita jäisi jälkeen. Just a thought a came up with after seeing this vid.

  112. m2kg sanoo:

    That videos is here – http://www.youtube.com/watch?v=hkKKtC16C-U

    But it's a joke and it is funny…

  113. Iknowitall sanoo:

    mjforever68,

    that video was obviously just a joke.. It's not real…

  114. ejay5131 sanoo:

    #84 Marianneb- I agree with you, I have noticed many videos and sound bites that are starting to disappear from you tube and other sites. Are “people” starting to “clean up”? This site obviously is becoming VERY popular. And why has Michaeljacksonlive.com suddenly removed the O2 press conference, is it because many people are commenting that it's not him?

  115. dezyte sanoo:

    ok guys its definetely not going to be HOAX for a comeback!!!!Michael never be back!!I just finished watching michael jackson's story -what really happened.To be honest nuttin interesting all the same shit like he was drug addict and bla bla but the thing is that the latest ppl who had smg to do with him all of them said he was in a great shape looking happy and healthy!!
    Randy Phillips, CEO of concert promoter AEG Live, told CNN he was “a healthy, vibrant human being.”Dr. Arnold Klein, Jackson's dermatologist, who said he last saw Jackson less than a week before he died, told CNN's Larry King that the singer was in “very good physical condition,” in “a very good mood,” and “was very happy.”The Incredible Hulk” star Lou Ferrigno, who was helping Jackson prepare for a planned series of London concerts, told The Associated Press that he never saw Jackson take drugs, act aloof or speedy, and the singer wasn't frail when he last saw him at the end of May. “I've never seen him look better,” he said.
    Akon,R&B singer and producer with whom Jackson recently recorded songs, told Billboard.com that “Michael is just one of the healthiest people that I know. He was pressuring me to stay healthy, like, 'Akon, eat right. What are you doing out there on the road? Are you eating? Are you exercising? Are you drinking a lot of water?'”
    A photographer, Kevin Mazur, who was documenting Jackson's rehearsals for a tour book said Jackson looked in perfect health, was having a great time, and was very happy!It looks that ppl who been around him recently saying he was fine and the only people who said he had problem been friends from before with whom he had nuttin to do anymore…All of this looks like MJ really felt good and didn't die he planed everything very well…thats way people who saw him last said he indeed was in a great shape!I mean if somebody wants to do a great research and tv program they even can make it based on this web that what we came with.As i see here lot of ppl coming up with an interesting thinking….I do believe that someone from MJ's family dfinetely reading this site as they following everything whats goin on….MICHAEL IF YOU ARE READING THIS RIGHT NOW SORRY THAT WE DIGGIN IT TOO DEEP AND TRYIN TO FIGURE OUT THE TRUTH…THE THING IS WE LOVE YOU TOO MUCH TO BELIEVE THAT U DIED EVEN WE WOULDN'T WANT TO PUT YOU IN TO A PROBLEM BY UNCOVERING YOUR HOAX DEATH

  116. wishful09 sanoo:

    melia,

    UR correct. They said they ruled out foul play. Now, they say they have always been considering foul play. This is getting too crazy. I cant keep up with the stories.

  117. James Says:

    Well that tour pic looks so fake the background , this is it looks like its been pasted behind everyone so it looks real, badly photoshoped also the lights at the front of the stage look fake to lol look…

    http://www.holymoly.com/news/are-jackson-rehearsal-photographs-fake-one-seems-be17697.html?img_id=3

  118. Francesca sanoo:

    wishful09: correct me if I'm wrong but Joe Jackson was convinced it was a foul play since the beginning.

    jewell: thank you for the link, I loved it

  119. m2kg sanoo:

    Why do I think that in that photo his leg & the rest of his body, is covering the rest of the “S”?

  120. wishful09 sanoo:

    You are not wrong, Francesca. It was the police officials who said they ruled out any signs of foul play. Joe said it from the begining. But now police officials are saying they have never ruled out foul play. It doesnt make sense.

  121. MariannaB Says:

    Would be nice to see Michael giggle right now.

    And yes, DNA analysis would have done it as well as analysis of liver and kidneys to get a proof of any abuse. The “brain” checked during 6 weeks means they count neurons. Sounds more like everybody lost his/her head and common sense.

    What's about the “CIA killed M with new weapon” story, the “bioterrorism” opera in connection with Bahrein sheik, the “M was a danger as a conterted to Islam” and the “truth in Paraguay” stories? What do you think on these ones?

    I like the O2 conference a lot. Lovely to see M smile so much. The “last curtain call” – in an opera it's the final eclipse before everything falls down to a last well designed scenery.

  122. Dee Says:

    Ok we are all trying to figure this thing out. Everything is not a hoax, yet part of the hoax. Thats michael at the rehearsal and that is definitely him dancing. he has a signature move tat he does when goes into the zone and starts feeling the music. The wig doesn't mean anything….. Michael always wears his hair pulled back in concert and if you have seen the History tour and the Dangerous tour many of the acts remain the same, with little changes. The “They Don't Really Care About Us”, was done just like shown in prior concerts. Look at his face and the cast in his eye, that how you really know when its Mike. Look at his moves, Mike's face can be duplicated but not his moves. The man moves like freaking water. Even at this age, not dancing full out, you can see he still has the moves. This is recent, look at the aging around his eyes. Michael loves to perform, he would take this last opportunity to take the stage. He knew this footage would be left for us, he would want to be apart of it. I mean he did love his fans.

  123. melia8383 sanoo:

    Ok kaikki Löysin laulun On todella Crazy vapauttamatta alkaen Michiael Jackson Siinä puhutaan siitä, miten hän on "suunnittelu" hänen paeta "järjestelmän" ja "paineita", hän on löydettävä paikka piilottaa pois. (Thats mitä hän sanoo laulu) kappaleen nimi on xscape (kyllä, se on oikeastaan kirjoitettu tällä tavalla.
    If he faked his death, he's away from the pressures, he has to leave his children behind, if he want people to know he's “dead”). Jos lapsilla on perheensä kanssa, hän tulee aina nähdä ne. Latoya sanoi, hän ei halua tehdä 50 osoittaa, että on luultavasti siihen, miksi se oli imitoija klo O2 konferenssin! Se oli hänelle treenejä vuonna videon, jos hän suunnittelu hänen saada pois, hän on tehtävä yhteistyötä, eikö? AEG vakuutettu "yliannostus"? MIKSI?

  124. Samantha sanoo:

    I starting to think his actually gone! :'( </3

  125. MyBelovedMJ sanoo:

    To Michaeljacksonnotdead: I just watched the vedeo with Mother cathrine shopping. Well 1st of all, she dosent wear black close. 2nd. Why teh hell is she buying sleepingbags, and a tent LOL. I found that a bit weird

  126. Iknowitall sanoo:

    Thats cool Melia. Michael wouldnt leave his babies though. Under any circumstances, he would not leave them.

  127. MyBelovedMJ sanoo:

    Iknowitall. Mabye the kids know that he is alive. And as long as they are witgh their grandmother he has a chance to see them

  128. DawneVee sanoo:

    Samantha ~ Hang in there girl! Don't give up yet! We all have our 'he really is gone' days. I know it's hard when we haven't heard anything in the news, but don't let that get you down!

    MyBelovedMJ ~ Not everyone wears black when in mourning. When my dad died, I didn't dress in black. I just wore my normal clothes.
    Maybe that stuff is for the kiddos to play with in the back yard.
    I went shopping the day my dad died. It's actually quite normal what Katherine was doing.

    iknowitall ~ How do we know MJ has left his babies? For all we know he may be at the Jackson family compound.

    I read that article that LaToya supposedly gave. #1, that magazine is a British TABLOID. Now, how accurate are those things? Niinkö?
    #2, if you read it, it says that Paris Hilton's mother showed up at the hospital. Now why…why in the world is this woman even mentioned here? Come on now…

    We may not hear any real news till the autopsy and toxicology report comes out.

    Unless…MJ if you are reading, give us fans a sign buddy! We know what to look for…the media is too stupid to pick up stuble signs like that so don't worry about getting caught.

  129. purplepen sanoo:

    Are there any pictures showing his kids going to or leaving the hospital?? In one interview La Toya said Paris went with her to forest lawn to see to see him but i dont see her in any of the pictures with la toya

  130. quesarasara sanoo:

    Michael liked shock value. All I can draw from this site at this time especially this topic, the truth will have to prevail. If these concerts go on with no shockers, we'll know that he's probably not with us. But, he was a master of surprise:
    http://www.youtube.com/watch?v=aUNgU3AoRbc at 4:05

    http://www.youtube.com/watch?v=CUEd3VCO7y0&feature=related at :33

    http://www.youtube.com/watch?v=WKmlymsITTA (on may 26 2009!!! WTF !!!)

    http://www.youtube.com/watch?v=ZqEkCDYB-D0

    Speaks for itself. Right after September 11th 2001, no one expected this.

    I know there is so much more, but this just states to me that I really do feel that he will come out of this hoax. All hell will break loose.

  131. irishgrl Says:

    Bee posted a link showing a pic of his ear and ive looked at and it really looks like the ear in the pic in the ambulance

  132. tinydancer Says:

    Ok..Just a few points I feel like making:

    1) the diary that was found, where MJ supposedly writes about how he's gonna fake his own death..come on, how can we all believe thats actually true and that there is such a diary? Wouldnt MJ bring it with him if he was leaving…why would he leave evidence like that behind if he really wants the world to blieve he's gone?

    AND…

    2) For those who are in distress about all this hoax talk and theories…and waiting for autopsy results..and how the “TRUTH” will come out soon enough…agian, sorry for being a pessimist…but, what makes you think that we'll find out the truth anyway? We all know media lies…we know this cause we have seen what it has done to this wonderful man's reputation and life..so im just saying, dont rely on media to give you the answers…

    I think our best bet is to gather the bits and pieces and build our theory…and just HOPE that we're right about the fact that MJ is alive and healthy somewhere on this planet…finally enjoying some time off from all this everyday dirt that he had to put up with for 45 years of his career.

    Media is poison to our minds.

    And thank you for sharing your opinions and thoughts…and evidence suggestions. Im happy there are so many others out there who also feel like he''s not gone. From the very first second i learned about his “death”, something inside me said straight away “It's not true”. There's hope in me, along with my gut feeling that says its a hoax.

    MJ forever. He is the real Peter Pan. Kaunis.

  133. He.is.alive sanoo:

    To tinydancer:

    About your remark that MJ left his diary behind and why would he ?

    Consider the other side of the coing, why would he n ovt ? He might have deliberately left it behind in hopes somebody would find it and read in it, kinda like a “farewell/this is what really happened”-note and/or to leave a very blunt about exactly what we are all blogging on here: his staged death and successful escape. The more time elapses, the more ground the “staged death” theory gains ground … it makes sense to me .. it does ..

  134. Andrea sanoo:

    to irishgirl – ever think that maybe the person in the ambulance..his ear is a little curled due to the tube that is in his nose? it does go around the ears and head. just a thought!

  135. Andrea sanoo:

    And, actually, if you think about it…we are all saying that it doesn't look like MJ in the ambulance, but..maybe it WAS Michael Jackson in there..hence the giant vein in the forehead. Obviously that person is alive and you can definitely see some sort of tension in the face/forehead. They could have all easily been acting in there knowing that the paps would be in crazy enough to try and snap at least one photo of him in the ambulance.

    JUST SAYING!

  136. admin sanoo:

    The Michael Jackson Hoax Death Forum on nyt saatu käyntiin ja valmis käytettäväksi. Voit aloittaa uusia aiheita ja jatkaa keskusteluja siellä on helpompi hallita ympäristöä.
    http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293

    MJHD Admin

  137. loveandpeace sanoo:

    @irishgrl Yes, indeed it looks like his ear, however as one of the many theories on this website claims they brought him back to life at the hospital. If he just died at home, and went straight to the morgue, it could have easily been called murder.

  138. melia8383 sanoo:

    Maybe that is him in the amubulance, maybe not! If it was him he could of had someone snap the photo to send out?

  139. james44 sanoo:

    Anyone that's interested in the guitarist, I'd like to clear it up once and for all. Jennifer Batten has played for him in the past but the one in the latest video rehearsal is a new one her name is Orianthi chech out the link -
    http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,25735903-5001026,00.html

    continue…

  140. berkeleygal Says:

    re the private video by MJ2009ThisIsIt http://www.youtube.com/watch?v=8TEcwJBw4LY watch this folks! I have read A LOT of stuff recently and nowhere have I seen mention of the boots “MJ” was wearing ar the press conference. This video, being shot at an angle we haven't seen before shows “MJ” wearing boots with HEELS. Am I wrong but did'nt he always wear flst black loafers? I dunno… seems strange, they look to be about 2 inch heels. You can see it about 5 mins 53 secs into the vid. Also, what's with the “Elvis” karate move thing he does, its not real clear on any video I have seen but it seems to me that this is what he is doing. BTW this site is awesome, thank you!

  141. Andrea sanoo:

    @ berkeleygal – all I know is MJ would never do that fist air punch move he did…..wtf was that shit?

  142. zealot Says:

    MJs earlobes looks different throughout this year. Especially in the pictures when visiting the dr. office and at his last rehearsal. In some of the pics, he has a longer earlobe and in other pics, his earlobe appears to look shorter. I noticed his left ear lobe went from being short to being long; and then it changes to appearing short again. Maybe an imposter but he does such a great job at concealing his ears b/c they are very distinctive; it becomes diff. to determine. Here are some links to the pics from the month of June 2009:
    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/doctor_15/010.jpg
    http://mjjpictures.free.fr/2009/various/doctor_14/004.jpg
    http://www.mjjpictures.com/main.html

    This is his last rehearsal. His left earlobe looks longer on this picture:
    http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/jackson-rehearsal/michael-jackson-final-rehearsal-02.jpg

  143. ejay5131 sanoo:

    berkeleygal I also have never seen Michael wear what looks like.. COWBOY BOOTS????

  144. ejay5131 sanoo:

    I looked again..maybe not cowboy boots but definatly some type of “artist formerly know as prince” looking boot for sure.

  145. purplepen sanoo:

    isnt there some kind of clip on his ear in the ambulance so wouldnt that make it look different anyway??

  146. purplepen sanoo:

    or does it just look like theres something on his ear i cant tell

  147. Samantha sanoo:

    I love the song “Leave me Alone”
    It truly explains alot

  148. Goldie sanoo:

    what i am going to tell now is very weird…
    maybe you wont belive me and maybe you will i dont know..
    and maybe it isnt true..

    but i live in Denmark and over<? our hous there was a old women who lived there and she died about 2 week´s ago. and now a fat man has moved in he came in a "SUV" car<'? or what they are called in USA. but he seemed wery odd. he wasn´ta "dane" he was speaking english.. but anyway i just think it look like michael. because his eye´s are so … like michael´s but ARHH i dont know i am confused.. he dosn´t look like michael it is only the eye´s that makes me think about michael and his voice.. it is all to weird for me ..

    his name is jack london?
    what makes me belive that is is him in a disguise is 1) he has been in a disguise as a fat man and 2) he did say one time he loved Denmark because we held his b-day here and he was so happy, and he also said in a interview in Denmark that he maybe wanted to live here one time.?

    i am so confused at the moment because of all of this..
    and my nabo "jack london" he didn´t knew where the supermarket where and all off that i told him and he wants all kind of information about this area we are living in… but here where i live its a quiet place not so manny people´s and a really nice place.. i dont want to go up and be stupid and say "are you michael jackson" i would feel so dum..

  149. CrAzYiNsAnEbArBiE Says:

    First Of All I Would Like To Point Out That The Reason The Photo Looks Photoshopped Is Because More Than Likely It Is, But Only Because If It Doesn't Look Right Then It Wont Look Good And It Was Probably Supposed To Be A Poster, And Why Would You Want A Poster On Your Wall That Looks Like Complete Crap? Photoshopping Pictures Are Needed To Make The Photo Look Better. Im A Freelance Photographer, I Know That.

    The Video Has To Be Recent Because The Girl Playing The Guitar Was Singing At The Memorial, So If That Video Was From Years Ago, How Is She Still Young? Come On People If Your Really Researching Any Of This, You Would Know That.

    What I Think Is, Since The Celebration Was Gonna Be About Thriller, And Since He Likes To Play Jokes On People, And He Wanted To Make This The Best Performance In The History Of Mankind.

    He Faked His Death, Not Because He's Leaving Us, Not Because He Wanted To Run Away, He Would Never Run Away From His Problems, He Survived The Child Molestation Issues, And Never Ran Away From Them. He Wanted To Put On The Greatest Show Ever And What Better Way Than Faking His Death And Then When The Memorial Tours Start, He Jumps Up Out Of The Bottom Of The Floor Just Like In Recent Concerts And Surprises The World Like Never Before.

    He Stated That We Aint Seen Nothing Yet, So What Do You Think That Means? Plus He Would Never Commit Suicide Or Take Drugs And If He Was Taking Drugs, Why Did He Have Custody Of The Children, More Than Likely They Would Have been Taken From Him.

    The Memorial Looked Fake, The Casket Looked Smaller Than His Stature, People Didnt Produce Tears Just Made Crying Noises. The Memorial Was Meant To Celebrate Life, Memorials Dont Always Have To Be About Death.

    Plus In The Rehearsals Video When The Director Says Hold For Applause, Compare The Voice To Kenny Ortega, That Is Him.

    Michael Jackson Would Be The Only One In History Who Could Pull Something Off This Huge. He Just Wanted To Prove To The World That You Shouldn't Listen To The Media, They Feed You Bullshit. And If I Am Right, Then The Media Will Be Presented As The Biggest Fools In History And If His So Called Fans Are Buying What They Are Saying, Then They Arent True Fans. And If You Buy Tons Of Michael Jackson Crap After He Supposedly Dies, Then Your Really Not A Michael Jackson Fan, Your A Fan If You Love His Music And Care About Him As A Person Yes. You Dont Need To Buy Tons Of Memorbilia To Prove Your A Fan.

    Plus Just Because He Was In Debt, Doesnt Mean He Doesnt Have Money. This Is Michael Jackson Were Talking About, Noone Stopped Buying His Music. He Is The Most Famous Individual In History. He Had Tons Of Friends, That Didnt Show Up To His Memorial And Tons Of People That Doesnt Have Anything To Do With Michael Jackson. Hence A Huge Show Is Going To Happen. You Just Watch And If Im Wrong, Then May Michael Jackson Be Happy In Heaven. I Have More To Say But Im Ending This For Right Now, If You Wanna Talk To Me Further My Yahoo Is Dragonfire_barbie_sweetheart.

    Oh And About The Hairstyles, He Wears Wigs Because Of The Pepsi Commercial Catastrophe. He Was Burned On His Head, So The Difference In Hairstyles Can Happen Because He Has No Hair.

  150. berkeleygal Says:

    I know where MJ is! They have him at Warehouse 13!!! (Good show, watch it on SyFy on Tuesday nights)

  151. martha Says:

    the guy in the 1st part of the vid is not MJ, nor is the guy at the 'This is it' tour announcement…if you've been familiar with MJ for many years you just see that…what do you guys think about it? do you actually think this is MJ in the 1st part of this vid? coz I really dont think so… this is all so wird…

  152. wilkesxgurl sanoo:

    all this has me so confused trying to figure it out but the one thing i know for sure at 50 Jackson was still smoking hott andwhy wasent i one of the lucky ones that never got to meet him

  153. MyBelovedMJ sanoo:

    To QUE. I just watched the videos. Michael, seems to be in good health, and very happy a month before his dead. I Think that he is still alive. Even though i still have soem days, where i am crying, alot, and feeling empty inside, like i lost someone i loved alot. But then I am loggin into this site, and most of the time, i can be in a better mood, after being inhere.Something in my heart tells me that. And about latoya signing the death satificate, well that dosen`t really count. A doctor have to do it.

    Michael If you somehow should read this i want you to know that NOONE is blameing you for doing this, you did what you have to do, to make it right for yourself.If you really are out there, don`t worry about ever performing again, it dosen`t really matter, all that matters is that you are safe, happy and healthy. We all love you very much, and we just want you to have some peace. Hope you finlly got, what you so ever longed for. Michael, we love you more. DONT YOU EVER FORGET THAT.

  154. jaded Says:

    Im surprised no one has mentioned this, but how come the person sitting next to Michael is blocked out? am I the only one that finds that suspicious? Also, how is it that the admins of this site are the only ones with this extra 3 mins footage?? Usually CNN and other media networks would have been ALL over this new release. Why havent I seen this footage anywhere else?..hmmmm either this footage is really not new footage OR ….the admins of this site are really AEG Live & Michael himself!!! muahahahahaha excellentttt (Mr. Burns voice) wouldnt that be ironic though?

  155. bghoppy sanoo:

    Re: The blonde guitarist. The woman called Jennifer Batten was his guitarist on the Bad, Dangerous, & HIStory tours. She put out her own album called 'whatever'. She had not been asked to be on “this” tour, and they were never really close.
    I'm not sure the name of the new one that we saw on LK.

  156. saeed1237 Says:

    hey you guys theres a petition going around on if Michael Jackson is still alive and it lists all the facts
    check it out
    http://www.petitionspot.com/petitions/mjshameem#signpetition

  157. svangel Says:

    well i wud have agreed witht he fact that he wore wigs… and maybe he wore the wig wen he was performing… but point to you all the facial structure of the micheals face is differnt…maybe dis decoy sung .. it does matter how long the videos were apart… the facial structures are difo… the one at the beginning seem to be old..he actually looking like my 80 yr old granny

  158. MyBelovedMJ sanoo:

    That was interresting. I think he is alive. But i would like to know who has seen him in moscow. And why didn`t it get on the news?

  159. berkeleygal Says:

    to love and peace: hmm I can't explain LOL, he probably had a whole closet full o shoes n boots. I guess thst seeing them in that video and being almost sure that this was an imposter, that maybe the imposter was only 5′8 amd the heels made him 5′10 which was how tall MJ was/is. just my 2 cents

  160. nehaheartmj Says:

    im surely believing tht mj is still alive….bt what comes to my mind is that…when elvis died(when he realy died) then also there were many people….his fans saying and finding evidences tht he is still alive…i jst want to know tht are we doing the same now????….im so desprate to believe tht mj is alive….bt i wnt to see him….and mj if you r reading….pls give us a sign tht you are still there…jst a sign….plsssss….

  161. Samantha sanoo:

    I bet the Media is not saying anything about this, because it will make them look like fools aswell as they already are.

    And CrAzYiNsAnEbArBiE You were saying that You think Michael is going to do some
    crazy “comeback” thing, now, im not asking you when it eventually is, but his concerts were set to date yesterday? When do you think he'll ever do it.. It's kind of a hard question to answer i know, i don't really know how to explain it.

  162. stephykat Says:

    this is the only real site on the web with straight facts..and only a few and very significant links…mmm..I believe someone is reading and some facts are written by people who know the truth. This is a way to find out who really cares about Michael, I believe that if he is alive he is reading and feels happy about it, he is such a genius..and finally people are listening to the messages in his songsm just like Leonardo Da Vinci in his paintings..good work, good luck and ars longa…at your feet always

  163. laurenmcn817 Says:

    what is up with his eyes in that video?

  164. KARENM14 Says:

    IF YOU LOOK AT THE VIDEO AT THE TOP IT LOOKS LIKE HE HAS NO TOP TEETH WHEN THE MUSIC STARTS ABOUT 1:34 TAKE A LOOK SEE WHAT YOU THINK? SINCE WHEN DOES MICHAEL HAVE NO TEETH?ESPECIALLY WHEN CHEWING GUM AND WHEN YOU OPEN YOUR MOUTH YOU CAN SEE TEETH

  165. artisticflare Says:

    what happened to th 12 principal dancers picked at Staples on 13th April? did anyone see any of them in the so called last rehersal video when Michael was singing They dont care about us/ and why was he wearing a grey suit ?this was supossed to be in full dress rehersal? What happened to the shiney gold or silver suit he wore in the world tours i am baffled,

  166. Goldie sanoo:

    i cant se his teeths?

  167. lillina Says:

    Come on' guys….do u can say he's not him because of the wig?
    hell no
    he sure could take his curly hair under the wig…to make a surprise for the fans (for example)…omg

  168. lillina Says:

    the dancers and some of the tii team talked about that!

  169. lillina Says:

    and what about his guitarist??
    did he call her years ago? and when?
    and remeber SHE IS NOT JENNIFER BATTEN!so it is IMPOSSIBLE that the reharsarl are from years ago!
    and what about the selections of the dancers?? com'on guys!

  170. lillina Says:

    Timor steffens- TII dancer
    talk about his experience with Michael, and what he think about what happend
    http://www.youtube.com/watch?v=neHhppK9QK0

  171. MyBelovedMJ sanoo:

    If you are watchin the rehearsels, from june, you will see how happy Michael is. He is sining, and danceing like he was 25 again. I don`t care what the rest of the world are saying, if you are in that great shape as he was, you just DONT “drop dead” like that suddenly. Either he has been mudered (wich i think is doubtfull) Or he has escaped, like he have wanted for so many years. Look at the reherasel videos, and i think you will agree with me, on the fact, that you just don “die” like that, when you are in such good health.

  172. Perfume Says:

    Quoting off E'scanova's myspace page….I cannot tell the difference when I looked at his photos

    Quote “E'CASANOVA has been in the entertainment business for over 10 years. In the top venues around the world, E'CASANOVA has thrilled thousands with his talent and abilities. In America, The French Polynesia, South America, Europe, and Asia, people have been amazed at his unbelievable salute to Michael Jackson entitled Hail To The King Of Pop.

    E'CASANOVA is an actor who, when dressed up, delivers the most compelling, authentic and jaw dropping rendition of Michael Jackson the world has ever seen…say the experts in national and international reviews. He appeared as Michael Jackson's photo double in The *Who Is It* movie short where he's actually featured on camera as Michael Jackson. Currently he stars in an episode of Ashton Kutcher's PUNKD' on the MTV network, where he punks platinum recording artist Frankie J into believing that he is Michael Jackson.

    Founder of SHOCKERS ENTERTAINMENT, on March 8 and 9 2007, he was invited to perform in Japan at a prestigious VIP party in honor of Michael Jackson. It was Michael Jackson's first time ever seeing him perform in his image in person. On October 25, 2003 at the Aladdin Hotel/Casino in Las Vegas, NV, Cas requested and presented the Key to the city of Las Vegas to the King of Pop himself. In addition, Cas also requested and obtained a Proclamation from the Mayor of Las Vegas making October 25th the official Michael Jackson Day in Las Vegas!

    In September 2001, Cas was approached by VH1 who followed him to New York, Las Vegas, and Los Angeles for a three-day documentary that includes live concert footage of his spectacular King of Pop tribute. Although he unconditionally admires Jackson and is a Michael Jackson/Jackson 5 historian, he is a singer/songwriter, actor/producer in his own right.

    Over the past years, the entertainment experience combined with the imaginative vision of E'CASANOVA has also enabled him to produce, choreograph and coordinate many production/concert shows including but not limited to:

    *Legends in Concert- Las Vegas and Hawaii *3GT (Three Girl Tribute) *Bounce For Jesus *INTENSE *Improbable Fate (The King Of Rock meets- The King Of Pop)- South Carolina *Footwork-Seoul, Korea *Hail to the King Of Pop- Worldwide!

    E'CASANOVA'S will and determination to produce the best possible “product” has resulted in countless hours in theaters, studios, and dance halls around the world.

    There are many people who do not put forth the effort to achieve; this is not the case with E'CASANOVA. E'CASANOVA was the $10,000 grand prize winner of MGM Grands world wide Look-alike contest!”unquote

  173. Anxelica Says:

    This latest video has been removed from youtube. Miksi? Is there something to hide?

  174. I.Love.You.MJJ Says:

    Yeap! i was going to say the same thing, the video was removed, even more suspicious…mmm

  175. MyBelovedMJ sanoo:

    What video?? The one with the last reherasel?? If that is removed, someone has to know what we are writing on this site. Someone is covering the tracks

  176. Anxelica Says:

    I've been looking for this video for youtube and others sites. I wanted to know if anyone else had hung. But nothing, its as if it vanished from the earth. Do you know someone who is going?

  177. MyBelovedMJ sanoo:

    Couldie! It could be possible, everthing is possible in this. Nock on his door and ask him for a cop of sugor. tell him you are bakeing a cake or something. Then look closely into his eyes, IF it is INDEED ghim, trust me you will know. But do him a favour. Do NOT confront him, do NOT tell him, that you know who he is. That will scare him off. Act like you don`t have a clue. and another thing Do NOT tell anyone that it is him, because then his life in peace is shot to hell. We have to look for the most unrealictic places for him to be. I live in Denmark to, Copenhagen, and if you want to hide somewhere, this contry is a good place to hide, because noone pays any attention to us. Luota minuun. Most of the world dosent even know that we exist, they think Denmark is a City in Copenhagen LOL. It could be him, there is only one way to find out. His eyes, if you know Michael`s eyes, no disgues can fool ya.

  178. velvetsilvergirl Says:

    Ehkä hän on Iowa parhaillaan keskellä on viljapelto on kartano kanssa delfiinien hänen uima-allas ja vuokra jäätelöä kuorma kertoo tarinoita paikalliset.

    Who wrote that? – God thats funny! Laughed my ass off. I saw the video of Katherine shopping too, and I noticed the tents and sleeping bags too! Any proof this was taken on 6-26? Thats freakin weird. I think his mom has been mum becasue she wont be so good about putting up a pretense. Like Joe.

    And the photo with THIS IS IT behind MJ doenst make sense. That was just a rehearsal, the concert was in London in just 10 days or so. Why would that big ass moniker sign be set up in LA if it wasnt staying there? Makes no sense. Photoshop.

    And watch the vid of the ambulance leaving the house. HEI! What is wrong with the world that CNN, MSNBC anybody out there did not report that this ambulance is in SLOW MOTION with no sirens. It looked like they couldnt even back out of the driveway. And the security goon at the gate is shuffling around like nothing is out of the ordinary. This is the most famous person in the world in that ambulance, supposedly with a weak pulse and no breath. Friggin Animal Control drives faster than that!

    I dont think its an imposter dancing at the rehearsal, thats Michael. But he does look tired and too thin. Most performers dont give it all at a rehearsal so I'm not sure why they would want to release it. but no one moves like that, only Michael.

    I'm sure he wears wigs, or a lace piece covering his bald scalp from the burns. Everyone wears wigs in LA, its not a big deal. His curly hair could simply be that he didnt straighten it that day. I loved his ponytail, he always looked hot in a ponytail. Remember that 'In the Closet' video. Mmm, he was yummy in that video.

  179. velvetsilvergirl Says:

    By the way, when you watch the video of the rehersal 6-23 does anyone notice how friggin huge his hands are? Lord!

  180. artisticflare Says:

    yes i did notice how big his hands were but i also noticed that he looked taller as well, could be because he looks thinner? I have watched him at rehearsal on film you are right he doesnt always give it all. I am getting more and more convinced that the real Michael is miles away watching all this unfold. Only time will tell when th eautopsy results come in and we find out who is getting custody of the children?

  181. MyBelovedMJ sanoo:

    Velvetsilvergirl:

    LOL I like you. I have been in so much, pain about this, but your post made me laugh. Thank you so much, i really needed that. Yeah why the hell were they so slow with that ambulance?? I Mean Michael is the most famous person on earth, they should have boosted through the wall or something. It dosen`t make sence, more to the prove that this is fake. By the way, I have just as many curls as Michael do, But my heair looks diffrent almost everday. Sometime I let my vurls stay, other days im straigten my heair, no big deal. And no matter what, to me Michael has ALWAYS been handsome and sexy.

  182. joe01 Says:

    hi i have been following this site for about 10 days now and it,s great i to belive he faked his death everything around his death is so suspicious the video where the two faces are blacked out has anyone seen it before they blacked the faces out and does anyone know who they are or think they might know who yhey are

  183. emmie Says:

    i found some old videos of him chewing gum,, dunno if it is him on an impersonator. take a look

    http://www.youtube.com/watch?v=fQvw7T-MQnQ

    http://www.youtube.com/watch?v=tyj9NgsgnrU

  184. joe01 Says:

    can someone please give a reply to my last post cause i have my thoughts on who the man is to the right you only get a tiny glimps of a bit of his face my thoughts are hard to belive but anything is possible where the king and kings are involved

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.