Michael Jackson's Doctor kulcsszereplőnek a Halál Hoax Plot

28. június 2009
admin

A szervezet a Michael Jackson figyelembe UCLA Egészségügyi Központ

Miért van az, hogy Michael Jackson személyes orvos, Dr. Conrad Murray, elmenekültek a helyszínrõl pillanatok után Michael Jackson állítólag összeomlott?

Rendőrségi voltak tisztában azzal, Dr. Murray helyzetét néhány órával azelőtt, hogy képesek voltak kapcsolatba, kezdeményezné spekuláció volt elmenekült. Már interjút vele egyszer, és tervezi, hogy ezt újból.

Talán ez a klasszikus esete a "Félrevezetés" - egy népszerű technikát használják végző varázslatos trükköket. "Félrevezetés kihasználja a határértékek az emberi elme, annak érdekében, hogy a rossz képet, és memória. Az elme képes koncentrálni, csak egy dolog egy időben. " (származik Wikipedia).

A "Félrevezetés" szem előtt akkor, ez nem lehetséges, hogy míg a mentõket, a rendőrség, a személyzet és a média középpontjában a mi történik a ház előtt, azzal a törekvéssel, hogy a kórház, a bejáratnál a kórházba (akkor get az ötlet), hogy Dr. Conrad Murray és az igazi Michael Jackson volt menekülő a jelenet - együtt.

Úgy tűnik, rendőrség akartam kérdést Dr. Murray kifejezetten egy lehetséges injekció beadása előtt Jackson vesztette a kómában. Mi van, ha a beadott injekció Dr. Murray volt a nyugtató, amely lehetővé teszi, hogy egy biztonságos és stressz mentes út - kívül Cirkusz az életet.

Úgy tűnik, hogy ő volt frantically megpróbálta feltámaszt Michael Jackson előtt staffer a székhely, ahol Jackson volt tartózkodó nevezett 911 sürgősségi segítséget. Látod, a "staffer" egy koronatanú ide. Az ő szerepük az e enitre telken van, hogy elmondja a rendőrségnek, hogy a kétségtelenül ők látta Dr. Conrad próbál feltámaszt Jackson. Azt nem tudni, hogy az összes hamis - célja, hogy hagyja, hogy mi Conrad és Jackson akartam őket látni. Azt is tökéletesen alkalmas, így a "staffer" lenne az egyik, hogy a rendőrség, amely elegendő időt Conrad váltani Michael Jackson a csaló, hogy hogyan kell szállítani a kórházba.

Mi csaló? Hallom. Michael Jackson volt a kastély. Nem lehetséges, hogy egy másik személy lett volna a "van", taszigálta a mentőt, és rohant a kórházba? Ha úgy gondolja róla, hogy hány ember ténylegesen kapcsolatba a Michael Jackson teste után halt meg? Öt, tíz talán? A több száz millió dollárt a pot itt, ez nem nehéz vásárolni le pár mentõket és az orvosok azt Michael Jackson meghalt szívmegállás, és hogy ő volt pronnounced halott a megérkezés.

A média cirkusz biztosan vette el a többiek, mint a szokásos, ez biztosan valami Michael Jackson támaszkodhat. A kérdés az óra az ő halála, televíziós hálózatok már vágott együtt "Tributes" és az "élete" film footage. Sheesh, ezek mind nagyon gyorsan, hogy a csalit! A boncolási jelentést még nem szabadították fel még akkor is, és mindenki azt hitte, hogy meghalt, hogy órákon belül a bejelentés csak az ugyan egy-két ember?

Magától értetődő, Dr. Murray megtagadta, hogy a nevét a halotti bizonyítvány. Hát, nyilván nem akarta bevonni a nevét a halála Michael Jackson, mert tudta, hogy nem hagynak kétséget afelől, hogy a King of Pop "még mindig él és virul, és útban az új élet, távol a média reflektorfénybe, és a közelgő csődje twisted általános képet.

A lendületet az album eladási egyedül az az énekes halála nyújtott volna neki bőven finanszírozáshoz új élet, segíti Conrad, aki persze, hogy ő lenne vágva, nem beszélve a több millió dolláros jegyeladást az O2-koncert London.

Konspiráció vagy sem, élve vagy halva, menjünk csak remélem, hogy Michael Jackson végül azt, amit mindig is könyörögvkinekvmiért - Csá.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, hamis Halál, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, szóbeszéd | Hozzászólások (4)

4 Válasz-hoz "Michael Jackson's Doctor kulcsszereplőnek a Halál Hoax Plot"

  1. Heather Says:

    Ez nagyon gyanús, hogy az orvos után eltűnt a hír megtörte a Michaels halál .. és balra az autó mögött ... aki elhajtott vele, és hol? Gondolom Michael akart volna neki, hogy vele együtt a támogatást a kezdeti órás "válik halott", és minden tranquiliser kezeléseket. Én azonnal gyanús a 911 hívást, amikor az orvos didnt jött a telefon, és láthatóan dolgozik CPR rá, egy ágyban. Minden ön orvos, tiszteletben tartva azt tudom, hogy CPR mindig elvégezni a padlón vagy kemény felületen, nem egy ágyban! De természetesen a staffer akar a bank az ilyen típusú kérdésekre, illetve a válaszokat ...

  2. wishful09 Says:

    Most igazán szükség, hogy valaki elmagyarázza nekem, hogy az orvos van a kórházban, ha nem hajt. Ez segít megérteni a helyzetet jobban. Ha valóban nem volt availible aláírni a halotti bizonyítvány a házban, miért didnt ő írja alá azt a kórházat. Im zavarodva. Szintén isnt Igaz, hogy amíg doesnt aláírni a halotti anyakönyvi kivonat, és továbbra is azt mondják, doesnt tudom mi történt, nem lehet elszámoltatni, ha ez valóban egy álhír? Minden ügyvédek az oldalon?

  3. Happytomato Says:

    Továbbá nem tudjuk, ki volt a telefon

  4. odettebennet Says:

    Igazán csodálom a jól ismert kardiológus la mint Murray WL egy ilyen hiba, miközben a CPR .. én hiszem, hogy az, aki megölte a mj megjelenését, mint aki a hs volt tartózkodó házába a nap ...
    i hv surfed nettó Találtam sok nézel ki szereti, amelyek még mi vidám elismerik ... hogy tud táncolni is, és hv van ugyanolyan néz ... Mennyibe fog kerülni, hogy egy hire .. persze ő wud boldogan élni az életet a bálvány ... és a rossz dolog, sőt talán látta KNO wat volt cming

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.