Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

Het lichaam van Michael Jackson worden gehouden UCLA medisch centrum

Waarom is het dat Michael Jackson's persoonlijke arts, Dr Conrad Murray, vluchtte de scène momenten na Michael Jackson zou zijn ingestort?

Politie was niet op de hoogte van Dr Murray's locatie voor enkele uren voordat zij waren in staat om contacten te leggen, waardoor de speculatie hij vluchtte. Zij hebben reeds interviewde hem eens en van plan dat te doen het opnieuw.

Misschien was het een klassiek geval van 'Misleiding' - een populaire techniek die gebruikt wordt bij het uitvoeren van magische trucs. 'Misleiding profiteert van de grenzen van de menselijke geest om het verkeerde beeld en geheugen. De geest kan concentreren op slechts een ding tegelijk. " (afkomstig uit Wikipedia).

Met 'Misleiding' in gedachten dan, is het niet mogelijk dat terwijl de ambulance, politie, personeel en media gericht op wat er gebeurde op de voorkant van het huis, op het station naar het ziekenhuis, bij de ingang naar het ziekenhuis (je krijg het idee), dat Dr Conrad Murray en de echte Michael Jackson was de vlucht van de scène - samen.

Blijkbaar politie wilde vraag Dr Murray specifiek over een eventuele toediening van een injectie kort voordat Jackson vervallen in een coma. Wat als de injectie Dr Murray was een kalmerend middel toegediend, om hem naar een veilige & stress vrije reis - buiten zijn CIRCUS VAN EEN LEVEN.

Het is gemeld dat hij woest geprobeerd te reanimeren Michael Jackson voor een medewerker in het huis waar Jackson verblijft werd opgeroepen 911 voor noodgevallen hulp. U ziet, de 'medewerker' is een belangrijke getuige hier. Hun rol in dit enitre plot is de politie te vertellen dat er zonder twijfel wel zie Dr Conrad probeert te reanimeren Jackson. Ze deden het niet te weten dat het was allemaal nep - ontworpen om hen te laten zien wat Conrad en Jackson wilde dat ze te zien. Het was ook perfect ontworpen, zodat de 'medewerker' zou het een om de politie te bellen, waardoor Conrad ruim de tijd om over te schakelen Michael Jackson met de bedrieger die moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Wat bedrieger? Ik hoor je. Michael Jackson had een herenhuis. Is het niet mogelijk dat een andere persoon zou zijn geweest "in op", schuiven in een ambulance, en overhaast naar het ziekenhuis? Als je erover nadenkt, hoe veel mensen daadwerkelijk contact gehad met Michael Jackson's lichaam, nadat hij gestorven? Vijf, tien misschien? Met honderden miljoenen dollars in de pot hier, het is niet moeilijk af te kopen door een paar paramedici en artsen zeggen Michael Jackson overleden aan hartstilstand en dat hij pronnounced dood bij aankomst.

De media circus zeker nam de zorg van de rest, zoals gebruikelijk, dat is zeker iets wat Michael Jackson kon vertrouwen. Binnen een paar uur van zijn 'dood', Televisie netwerken reeds gesneden samen 'eerbetoon' en 'Het leven van' filmbeelden. SHEESH, ze waren allemaal heel snel aan het aas! De obductierapport heeft zelfs niet zijn vrijgegeven nog, en iedereen dacht dat hij dood was binnen enkele uren na de aankondiging alleen door de zeggen-zo van een paar mensen?

Het is wel te verstaan Dr Murray weigerde om zijn naam op de overlijdensakte. Nou, natuurlijk deed hij niet wil zijn naam te associëren met de dood van Michael Jackson, omdat hij wist dat buiten twijfel dat The King of Pop 'werd nog in leven en goed, en op weg naar zijn nieuwe leven, ver weg van de media schijnwerper, naderend faillissement en gedraaide publieke imago.

De stijging in het album verkopen alleen op de zanger van de dood zou hebben verstrekt hem ruimschoots de financiering voor zijn nieuwe leven, bijgestaan door Conrad, die uiteraard, zou rekening zijn gesneden, niet te spreken van de miljoenen dollars aan de verkoop van de tickets voor concerten in de O2 Londen.

Conspiracy of niet, dood of levend, laat ons alleen maar hopen dat Michael Jackson heeft eindelijk wat hij altijd leek te crave - Vrede.

  1. Heather Said,

    Het is zeer verdacht dat de arts verdween na het nieuws brak van Michaels dood .. en liet zijn auto achter ... die reed hem en naar waar? Ik neem Michael zou zijn wilde hem om met hem voor de steun in die eerste uren van "steeds dood", en voor elke tranquiliser behandelingen. Ik was meteen verdachte van de 911 bellen, wanneer de arts didnt komen aan de telefoon, en had blijkbaar gewerkt CPR op hem, op een bed. Iedere zichzelf respecteren arts zou weten dat CPR is ALTIJD uitgevoerd op de vloer of een hard oppervlak, nooit een bed! Maar natuurlijk de medewerker wouldnt zijn bancaire op deze soort vragen of die de antwoorden ...

  2. wishful09 Said,

    Ik heb echt wel behoefte aan iemand mij uitleggen hoe de dokter heb naar het ziekenhuis, indien hij niet rijden. Dit zou me helpen begrijpen de situatie beter. Als hij inderdaad was niet beschikbaar is om het overlijden certificaat bij het huis, waarom hij didnt ondertekenen in het ziekenhuis. Im verward. Ook isnt het waar dat zolang hij doesnt ondertekenen een overlijdensakte en blijft zeggen dat hij doesnt weet wat er gebeurd is, hij kan niet verantwoordelijk worden gesteld als dit is inderdaad een hoax? Elke advocaten op deze site?

  3. Happytomato Said,

    Bovendien weten we niet wie aan de telefoon

  4. odettebennet Said,

    i really wonder een bekende la cardioloog als Murray wl een dergelijke fout, terwijl het geven van een cpr .. Ik denk dat degene die wordt gedood is MJ kijken een soortgelijk die hs zijn verblijf in zijn huis voor dagen ...
    i hv gesurfd het net vond ik zo veel kijk graag die zelfs wij huicheltaal erkennen ... ze kunnen dansen goed en HV kreeg dezelfde looks ... Hoeveel kost hen te huren een natuurlijk .. hij WUD graag een leven van zijn idool ... en de arme ding misschien zelfs dankzij kno wat was cming

  5. Mojofi Said,

    *** Odettebennet ***

    Zijn we ook zeker als een dood is, laat staan "KILLED".
    Wij zijn allemaal niet zeker weet of er iemand dood is, dus ik denk niet dat iemand was "gedood".
    Als je zegt dat iemand wordt gedood dan lijkt het zeer slecht op Mike doet het niet?

Krabbelen

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash