Michael Jackson ārstu Galvenie Player nāvi mānīšana Plot

June 28th, 2009
admin

Ķermeņa Michael Jackson tiek ņemts vērā UCLA medicīnas centrs

Kāpēc tas, ka Michael Jackson personīgā ārsta, Dr Conrad Murray, aizbēguši no skatuves momentus pēc Michael Jackson, domājams, ir sabrukušas?

Policijas tika neapzinās Dr Murray atrašanās vietu vairākas stundas, pirms tie bija iespēja nodibināt sakarus, pamudinot spekulāciju viņš bija aizbēguši. Tās jau intervēja viņu vienreiz un plānu to darīt atkal.

Varbūt tas bija klasisks gadījumā "Misdirection" - tautas metode, veicot burvju trikiem. "Misdirection sāk izmantot robežās cilvēka prātā, lai dotu nepareizu priekšstatu un atmiņas. Apziņā var koncentrēties tikai viena lieta, laikā. " (ņemti no Wikipedia).

Ar "misdirection" prātā, tad, ir, ka nav iespējams, ka, lai gan paramedics, policijas darbinieki un plašsaziņas līdzekļiem tika vērsta uz to, kas notiek priekšā, māja, no diska uz slimnīcu, pie ieejas slimnīcā (jūs get ideju), ka Dr Conrad Murray un reālo Michael Jackson tika bēgšanu uz skatuves - kopā.

Acīmredzot Policijas vēlējās jautājumu Dr Murray īpaši par iespējamo pārvaldību injekciju īsi pirms Jackson zaudēja spēku, par koma. Ko darīt, ja injekcija Dr Murray ievadīt bija sedatīvs, lai dotu viņam ir droši un stress bezmaksas brauciens - prom no viņa Cirks OF A LIFE.

Tiek ziņots, ka viņš bija frantically centās atdzīvoties Michael Jackson pirms staffer šajā mājas, kur Jackson bija uzturas sauc 911 ārkārtas palīdzību. Redzi, ar "staffer" ir galvenais liecinieks šeit. Viņu uzdevums šajā enitre gabals ir pateikt, policijas, ka bez šaubām viņi skatīt Dr Conrad mēģina atdzīvināt Jackson. Tās nebija zināt, ka tas viss bija viltojums - paredzēti, lai ļautu tos redzēt, kas Conrad un Jackson gribēja tos redzēt. Tas bija arī pilnīgi projektētai tā, ka "staffer" varētu būt viens, lai izsauktu policiju, sniedzot Conrad plašas laika, lai pārslēgtos Michael Jackson ar imposter, kas bija jātransportē uz slimnīcu.

Kas imposter? Es dzirdēt jums. Michael Jackson bija savrupmāja. Vai tas nav iespējams, ka cits cilvēks varētu būt bijis ", kas uz to", shoved par neatliekamo medicīnisko palīdzību, un rushed uz slimnīcu? Ja jūs domājat par to, cik daudz cilvēki faktiski bijuši saskarē ar Michael Jackson ķermeni pēc tam, kad viņš nomira? Pieciem, desmit varbūt? Ar simtiem miljonu dolāru šajā pot šeit, tas nav grūti nopirkt pie pāris paramedics un ārstiem teikt Michael Jackson miruši sirdsdarbības apstāšanās, un ka viņš bija pronnounced miruši ierašanos.

Par mediju cirks noteikti ņēma rūpes par atpūtu, kā par vienu parasti, kas tika noteikti kaut Michael Jackson varētu paļauties. Saistībā ar jautājumu stundu viņa nāves ", televīzijas tīklos jau bija samazināt kopā" tributes "un" dzīvi "filmu materiālus. Sheesh, tie visi bija ļoti ātri veikt ēsma! Par autopsijas ziņojums nav pat laisti vēl, un jebkurš uzskats, viņš bija miris stundu laikā par paziņojumu tikai ko teikt-tā, kurā ir tikai daži cilvēki?

Saprotams, Dr Murray atteicās izteikt savu nosaukumu uz nāvi sertifikāts. Nu, protams, viņš negribēja asociēt savu vārdu ar nāvi Michael Jackson, jo viņš zināja, aiz šaubu, ka karaļa Pop "vēl bija dzīvs un labi, un par viņa ceļu uz savu jauno dzīvi, prom no medijiem uzmanības, gaidāmo bankrotu un savīti sabiedriskais tēls.

Par atbalsts albuma pārdošanas vien pēc dziedātāja nāves varētu būt nodrošinājis viņam plašas finansējumu savu jauno dzīvi, palīdz Conrad, kas, protams, būtu pieņemt savu sagriezti, nemaz nerunājot par miljoniem dolāru biļešu pārdošanas O2 koncerti London.

Sazvērestībā vai ne, miruši vai dzīvs, ļaujiet mums tikai ceru, ka Michael Jackson beidzot ir, ko viņš vienmēr šķita alkt - mieram ".

Birkas: sazvērestība, sazvērestība Theories, Death mānīšana, Faked Death, baumas
Posted in konspirācija Theories, mānīšana Death, baumām | Komentāri (4)

4 Atbildes uz "Michael Jackson ārstu Galvenie Player nāvi mānīšana Plot"

  1. Heather saka:

    Tas ir ļoti aizdomīgi, ka ārstam pazuda pēc tam, kad ziņas izputējis no Michaels nāves .. un atstāja savu auto aiz ... kas virzīja viņu, un uz to, kur? Es iztēlojos Michael būtu vēlējies, lai varētu viņu ar viņu atbalstīt šajos sākotnējā stundu "kļūst miris", un par visiem tranquiliser ārstēšanu. Man bija uzreiz aizdomīgiem no 911 zvanu, ja ārsts didn't ieradīsies uz tālruni, un acīmredzot ir bijis darba CPR par viņu, par gultu. Katrs sevi respektējot ārsts zinātu, ka CPR vienmēr tiek veikts uz grīdas vai stingra virsma, nekad gultu! Bet, protams, staffer wouldnt ir banku par šiem veida jautājumi vai ņemot vērā atbildes ...

  2. wishful09 saka:

    Es tikai tiešām ir nepieciešams kāds izskaidrot man, kā ārsts nokļuvis slimnīcā, ja viņš nav diska. Tas palīdzētu man saprast situāciju labāk. Ja viņš patiešām nebija availible parakstīt nāves sertifikāts mājā, kāpēc didn't viņš paraksta to pie slimnīcu. Im sajaukt. Tāpat, isn't it taisnība, ka, kamēr viņš doesn't parakstīt nāves apliecība un turpina teikt viņš doesn't zinām, kas ir noticis, viņu nevar saukt pie atbildības, ja tas tiešām ir mānīšana? Jebkurš advokāti šajā vietnē?

  3. Happytomato saka:

    Turklāt mēs nezinām, kas bija pa tālruni

  4. odettebennet saka:

    i tiešām brīnums labi zināms la kardiologs Līdzīgas Murray WL veikt šāda kļūda, vienlaikus sniedzot CPR .. Es domāju, ka viens, kas ir nogalināti ir mj izskatu līdzīgu kas hs ir uzturas viņa māja dienas ...
    i HV surfed neto i atrasts tik daudz skatīties uz patīk kas, pat mēs aprunāt atzīt ... viņi var dejot labi un HV ieguva pašu izskatās ... cik tas maksās tos nolīgt vienu .. ofcourse viņš WÜD priecātos dzīvot dzīvi viņa elks ... un slikts lieta varbūt iedobt pat kno Wat bija cming

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.