Michael Jackson του Doctor βασικός παράγοντας στην Θάνατος Hoax Χαράσσεται

28 Ιουνίου, 2009
από admin

Το σώμα του Michael Jackson που λαμβάνονται σε UCLA ιατρικό κέντρο

Γιατί είναι ότι η προσωπική Michael Jackson ιατρό, Δρ Κόνραντ Murray, εγκατέλειψαν τη σκηνή στιγμές μετά Michael Jackson είναι ότι έχει καταρρεύσει;

Αστυνομική αγνοούσαν Dr Murray θέση του για αρκετές ώρες πριν από τη θέση σε επαφή, να ζητείται η κερδοσκοπία είχε εγκαταλείψει. Έχουν ήδη μία φορά σε συνέντευξη του και σχεδιάζει να το πράξει ξανά.

Ίσως να ήταν μια κλασική περίπτωση «εσφαλμένη κατεύθυνση» - μια δημοφιλής τεχνική που χρησιμοποιείται κατά την εκτέλεση μαγεία κόλπα. "Εσφαλμένη κατεύθυνση εκμεταλλεύεται τα όρια του ανθρώπινου μυαλού, για να δώσει τη λανθασμένη εικόνα και μνήμη. Το μυαλό μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα μόνο πράγμα κάθε φορά. " (προέρχεται από την Wikipedia).

Με "εσφαλμένη κατεύθυνση» στο μυαλό, στη συνέχεια, δεν είναι δυνατό το γεγονός ότι, ενώ η παραϊατρικού, η αστυνομία, το προσωπικό και τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν σε όσα συμβαίνουν στο μέτωπο του σπιτιού, για την οδήγηση στο νοσοκομείο, στην είσοδο σε νοσοκομείο (μπορείτε πάρετε την ιδέα), η Δρ Κόνραντ Murray και την πραγματική Michael Jackson ήταν να ξεφύγουν από τη σκηνή - μαζί.

Προφανώς, Αστυνομία ήθελε να ερώτηση Dr Murray ειδικά σχετικά με την ενδεχόμενη χορήγηση του λίγο πριν από την ένεση Jackson καταπίπτει σε κώμα. Τι γίνεται αν η ένεση χορηγείται Dr Murray ήταν ένα κατασταλτικό, να του επιτρέπει να έχει ένα ασφαλές και δωρεάν ταξίδι στρες - εκτός του CIRCUS OF A LIFE.

Έχει αναφερθεί ότι είχε προσπαθήσει να επαναφέρει στη μανιωδώς Michael Jackson πριν από μια staffer στο σπίτι όπου διαμένουν Jackson είχε ζητήσει 911 για επείγουσα βοήθεια. Βλέπετε, το «staffer" είναι ένα βασικό μάρτυρα εδώ. Ο ρόλος τους σε αυτό το οικόπεδο enitre έχει να πει στην αστυνομία ότι εάν δεν υπάρχει αμφιβολία έκαναν βλέπε Δρ Κόνραντ να επαναφέρει Jackson. Δεν πρέπει να γνωρίζουν ότι ήταν όλα ψεύτικα - σχεδιαστεί για να τους αφήσουμε να δούμε τι Conrad Jackson και ήθελαν να δουν. Ήταν, επίσης, απολύτως προσαρμοσμένο ώστε το «staffer" θα είναι το ένα για να καλέσετε την αστυνομία, δίνοντας Conrad αρκετό χρόνο για να μεταβείτε Michael Jackson με το imposter ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τι imposter; Σε ακούω. Michael Jackson είχε ένα αρχοντικό. Δεν είναι δυνατόν, ότι ένα άλλο πρόσωπο θα μπορούσε να ήταν "στο κόλπο", shoved σε ασθενοφόρο, και έσπευσε στο νοσοκομείο; Αν σκεφτείτε, πόσοι άνθρωποι στην πραγματικότητα είχαν επαφή με τον Michael Jackson στο σώμα μετά τον θάνατό του; Πέντε, δέκα ίσως; Με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στην κατσαρόλα εδώ, δεν είναι δύσκολο να αγοράσουν από ένα ζευγάρι των ιατρών και παραϊατρικού να πω Michael Jackson πέθανε από καρδιακή ανακοπή και ότι ήταν νεκρά κατά την άφιξη pronnounced.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τσίρκο ασφαλώς φρόντισε από τα υπόλοιπα, όπως πάντα, ότι ήταν σίγουρα κάτι Michael Jackson θα μπορούσε να επικαλεστεί. Μέσα σε λίγες ώρες από το "θάνατο", τηλεοπτικά δίκτυα είχαν ήδη κοπεί μαζί »αφιερώματα» και «Η ζωή των« βιντεοσκοπήσεις. Sheesh, ήταν όλα πολύ γρήγορα να λάβει το δόλωμα! Η έκθεση νεκροψίας, δεν έχει ακόμη τεθεί ακόμη, και όλοι πίστευαν ότι ήταν νεκροί μέσα σε λίγες ώρες από την αναγγελία μόνο από το πω έτσι-από μερικά άτομα;

Εννοείται Δρ Μάρεϊ αρνήθηκε να τεθεί το όνομα για το πιστοποιητικό θανάτου. Λοιπόν, προφανώς δεν ήθελε να συνδέσει το όνομά του με το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, διότι γνώριζε πέραν αμφιβολίας ότι ο βασιλιάς της Ποπ »ήταν ακόμα ζωντανός και καλά, και στο δρόμο του για τη νέα του ζωή, μακριά από τα μέσα ενημέρωσης Προβάλλει, επικείμενη πτώχευση συστραμμένοι και της δημόσιας εικόνας τους.

Η ώθηση των πωλήσεων στο άλμπουμ και μόνο μετά το θάνατο του τραγουδιστή θα του παρέχεται άφθονη χρηματοδότηση για τη νέα του ζωή, επικουρούμενο από τον Conrad, ο οποίος, φυσικά, θα καταλάβει την περικοπή, για να μην μιλήσουμε για τα εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων για τις συναυλίες στην O2 Λονδίνο.

Η σύσταση ή μη, νεκρό ή ζωντανό, ας ελπίσουμε ότι μόνο Michael Jackson, τέλος, έχει αυτό που πάντα φαίνεται να επιθυμούν - Ειρήνη.

Ετικέτες: Η σύσταση, Η σύσταση Θεωρίες, Death Hoax, φαλκιδεύεται Θάνατος, φήμες
Καταχωρήθηκε σε Η σύσταση Θεωρίες, Hoax Θάνατος, φήμες | Σχόλια (4)

4 Απαντήσεις σε "Michael Jackson του Doctor βασικός παράγοντας στην Θάνατος Hoax Χαράσσεται"

  1. Heather Λέει:

    Είναι πολύ ύποπτο ότι ο γιατρός εξαφανίστηκε μετά την είδηση του έσπασε Michaels θανάτου .. αριστερά και πίσω από το αυτοκίνητό του ... που τον οδήγησε και στην περίπτωση; Φαντάζομαι Michael θα ήθελε να είναι μαζί με τον για την υποστήριξη σε εκείνες τις αρχικές ώρες "να καταστεί νεκρό", καθώς και για κάθε tranquiliser θεραπείες. Θα ήταν ακαριαία ύποπτες 911 της κλήσης, όταν ο γιατρός didn't έρθει στο τηλέφωνο και είχε προφανώς CPR εργασίας από αυτόν, σε ένα κρεβάτι. Κάθε καλός γιατρός σεβασμό CPR γνωρίζουμε ότι θα γίνεται πάντα στο δάπεδο ή σε σκληρή επιφάνεια, ποτέ δεν το κρεβάτι! Αλλά φυσικά το staffer wouldnt έχουν τραπεζικό σε αυτά τα ερωτήματα του τύπου ή με τις απαντήσεις ...

  2. wishful09 Λέει:
    π.μ.

    Απλά πραγματικά πρέπει κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο πήρε το γιατρό στο νοσοκομείο, αν δεν οδηγεί. Αυτό θα με βοηθήσετε να κατανοήσουν καλύτερα την κατάσταση. Εάν μάλιστα δεν ήταν availible να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου στο σπίτι, γιατί ο didn't υπογράφουν στο νοσοκομείο. Im συγκεχυμένος. Επίσης, είναι αλήθεια ότι isn't όσο χρόνο doesn't υπογράφει πιστοποιητικό θανάτου και συνεχίζει να πω ότι doesn't γνωρίζω τι συνέβη, δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι εάν πράγματι πρόκειται για μια φάρσα; Κάθε δικηγόρους στο site;

  3. Happytomato Λέει:

    Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν στο τηλέφωνο

  4. odettebennet Λέει:

    Αναρωτιέμαι γνωστό καρδιολόγο la Murray wl όπως κάνει ένα τέτοιο λάθος ενώ παράλληλα θα δίνει μια CPR .. νομίζω ότι είναι αυτός που σκότωσε είναι mj δούμε ομοειδές που έχουν hs διαμένουν στο σπίτι του για μέρες ...
    i HV surfed το καθαρό i βρέθηκαν τόσα πολλά Δείχνεις αρέσει που είμαστε ακόμη ... επίκλισης αναγνωρίζουν ότι μπορεί να χορέψει καλά και πήρε την ίδια HV φαίνεται ... Πόσο θα κοστίσει για να τους προσλάβουν μία .. wud φυσικά αυτός είναι στην ευχάριστη θέση να ζουν μια ζωή ... και το ίνδαλμα των φτωχών πράγμα ίσως ακόμη και διαμέσου KNO wat ήταν cming

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.