Michael Jackson's Doctor nyckelspelare i Death Hoax Rita

28 juni 2009
av admin

Kroppen av Michael Jackson tas till UCLA Medical Center

Hur kommer det sig att Michael Jackson personliga läkare, Dr Conrad Murray, flydde scenen stund efter Michael Jackson sägs ha kollapsat?

Polis var omedvetna om Dr Murray plats i flera timmar innan de kunde etablera kontakt föranledde spekulationer han hade flytt. De har redan intervjuat honom en gång och tänker göra det igen.

Kanske var det ett klassiskt fall av "Vilseledning" - en populär teknik användas för att utföra magiska trick. "Vilseledning utnyttjar gränserna för det mänskliga sinnet i syfte att ge en felaktig bild och minne. Sinnet kan koncentrera sig på bara en sak i taget. " (hämtas från Wikipedia).

Med "Vilseledning" i åtanke då är det inte möjligt att medan ambulanspersonal, polis, personal och media har fokuserat på vad som hände på framsidan av huset, på enheten till sjukhuset, vid ingången till sjukhuset (du få idé), som Dr Conrad Murray och de verkliga Michael Jackson flyr scenen - tillsammans.

Uppenbarligen Polis ville fråga Dr Murray specifikt om en eventuell förvaltning av en injektion strax innan Jackson Bortfallna i koma. Vad händer om injektionen Dr Murray administreras var ett lugnande medel, att kunna ha en säker och stressfri resa - utanför dennes cirkusen om ett liv.

Det rapporteras att han desperat försökt att återuppväcka Michael Jackson innan en staffer i hemmet där Jackson var vistas kallade 911 för akut hjälp. Du förstår, det staffer "är ett viktigt vittne här. Deras roll i detta enitre tomten är att berätta för polisen att utan tvekan de gjorde se Dr Conrad försöker återuppväcka Jackson. De hade inte veta att det var fejk - som syftar till att låta dem se vad Conrad och Jackson ville dem att se. Det var också perfekt konstruerad så att "staffer" skulle vara ett för att ringa polisen, vilket Conrad gott om tid att byta Michael Jackson med bedragare som skulle transporteras till sjukhus.

Vad bedragare? Jag hör dig. Michael Jackson hade en herrgård. Är det inte möjligt att en annan person kunde ha varit "i den", shoved i en ambulans, och rusade till sjukhuset? Om du tänker på det, hur många människor som faktiskt har haft kontakt med Michael Jackson kropp efter att han dog? Fem, tio kanske? Med hundratals miljoner dollar i potten här, det är inte svårt att köpa ut ett par av ambulanspersonal och läkare vill säga Michael Jackson dog av hjärtstillestånd och att han pronnounced död vid ankomsten.

Medierna cirkusen verkligen tog hand om resten, enligt vanligt, det var verkligen något Michael Jackson kunde lita på. Inom loppet av några timmar i hans "död", tv-nät redan styckats tillsammans "hyllningar" och "liv" filmsekvenser. Sheesh, de var alla mycket snabbt att ta betet! Den obduktion inte ens har släppts ännu, och alla trodde han var död inom några timmar av tillkännagivandet precis som säger så för ett fåtal människor?

Det är förstås Dr Murray vägrade att sätta sitt namn på dödsattest. Jo, naturligtvis att han inte vill associera sitt namn med döden av Michael Jackson, eftersom han visste mer än ett tvivel om att The King of Pop "fortfarande lever och frodas, och på väg till sitt nya liv, borta från media Spotlight, hotande konkurs och vridna rykte.

Det uppsving i albumet försäljning enbart på sångaren död skulle ha gett honom gott om finansiering för sitt nya liv, biträdd av Conrad, som naturligtvis skulle vara med sina bitar, att inte tala om de miljontals dollar i biljettförsäljning för O2 konserter i London.

Konspiration eller inte, döda eller levande, låt oss bara hoppas att Michael Jackson till slut har han alltid framstått som att längta efter - Peace.

Taggar: Conspiracy, konspirationsteorier, Death Hoax, förfalska Death, rykten
Inlagd i konspirationsteorier, Hoax Death, rykten | Kommentarer (4)

4 Responses to "Michael Jackson's Doctor nyckelspelare i Death Hoax Rita"

  1. Heather säger:

    Det är mycket misstänksam att läkaren försvunnit efter nyheter bröt av Michaels död .. och lämnat sin bil bakom ... som körde honom och var? Jag kan tänka mig att Michael skulle ha ville att han skulle vara med honom för att få stöd i de ursprungliga timmar "bli döda", och för alla tranquiliser behandlingar. Jag blev genast misstänksam av 911 samtal, när läkaren gjorde komma till telefonen, och hade tydligen varit verksam CPR på honom, på en säng. Varje själv respekterar läkare skulle veta att CPR genomförs alltid på golvet eller en hård yta, aldrig en säng! Men naturligtvis staffer wouldnt har bank på dessa typer av frågor eller med svaren ...

  2. wishful09 säger:

    Jag behöver verkligen någon som kan förklara för mig hur läkaren kom till sjukhuset, om han inte köra. Detta skulle hjälpa mig förstå situationen bättre. Om han verkligen inte se att underteckna dödsattest på huset, varför gjorde han underteckna det på sjukhuset. Im förvirrad. Även isnt det sant att så länge han icke underteckna en dödsattest och fortsätter att säga att han icke vet vad som hände, han kan inte hållas ansvariga om detta verkligen är ett hoax? Alla jurister på denna webbplats?

  3. Happytomato säger:

    Dessutom vet vi inte vem som var på telefonen

  4. odettebennet säger:

    Jag undrar verkligen ett välkänt la hjärtspecialist gillar Murray WL göra ett sådant misstag samtidigt som ett cpr .. jag tror att den som dödas är MJ titta en likadan som hs varit vistas vid hans hus i flera dagar ...
    I hv surfat nätet Jag hittade så många ser ett lik som även vi cant erkänna ... de kan dansa bra och HV fick samma ser ... hur mycket kostar det att hyra en .. Klart han WÜD gärna leva ett liv hans idol ... och dålig sak kanske hjälp med KNO wat var cming

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.