Michael Jackson je klíčovým hráčem v Doktor Smrt Hoax Plot

28 června 2009
admin

Tělo Michael Jackson je brát v UCLA Medical Center

Proč je to, že Michael Jackson osobním lékařem, Dr. Conrad Murray, utekl scény okamžiků poté, co Michael Jackson je prý zhroutil?

Policie nebyly vědomy Dr Murray umístění na několik hodin před tím, než se podařilo navázat kontakt, což spekulace mu utekli. Mají již rozhovory s ním jednou, a to plán na to znovu.

Možná, že to byl klasický případ 'Mystifikace' - populární techniku používanou při vykonávání magických triků. 'Mystifikace využívá meze lidské mysli, aby se dávají špatný obraz a paměť. Mysl může soustředit pouze na jednu věc v jeden čas. ' (pocházet z Wikipedie).

S 'Mystifikace' na mysli, pak to není možné, že zatímco zdravotníci, policisté, zaměstnanci a média se soustředila na to, co se děje v přední části domu, a to na disk do nemocnice, u vchodu do nemocnice (to dostat nápad), že Dr. Conrad Murray a skutečný Michael Jackson byl prchající scénu - spolu.

Zdá se, že policie chtěla otázku Dr Murray konkrétně o možném podání injekce krátce před Jackson uplynulo do komatu. Co když injekce Dr Murray byl podán na spaní, na to, aby mohla mít bezpečnou & stresu volné jízdy - mimo své CIRKUS O život.

Uvádí se, že se zběsile pokoušel resuscitovat Michael Jackson před člen organizace v domácnostech, kde se zdržuje Jackson nazývá 911 pro nouzové pomoci. Vidíte, 'člen organizace' je klíčový svědek zde. Jejich role v tomto enitre pozemek je sdělit policii, že bez pochyb, že to vidět Dr. Conrad pokouší resuscitovat Jackson. Jsou to nemuseli vědět, že to všechno byla falešná - navržena tak, aby oni viděli, co Conrad Jackson a chtěli je vidět. Rovněž bylo navrženo, aby se dokonale 'člen organizace' by se na jedné zavolat na policii s tím, že Conrad dostatek času přejít Michael Jackson se podvodník, který měl být převezena do nemocnice.

Co podvodník? Slyším vás. Michael Jackson byl zámeček. Je možné, že jiná osoba by mohla být 'na to', strčený do sanitky a přivezeno do nemocnice? Pokud si myslíte o tom, kolik lidí vlastně přišli s Michael Jackson těla poté, co zemřel? Pět, deset snad? S miliony dolarů v hrnci sem, že to není těžké koupit pár zdravotníci a lékaři říci, Michael Jackson zemřel na srdeční zástavu a byl pronnounced mrtvých při příjezdu.

V médiích se cirkusu určitě se postaral o zbytek, jak na to obvyklé, že se určitě něco Michael Jackson mohl spolehnout. Během několika hodin jeho 'smrti', televizní sítě již bouraných společně 'pocty' a 'Život' filmových záběrů. Sheesh, všichni byli velmi rychle vzít návnadu! V pitevní zprávě není ani dosud nebyly uvolněny, a každý ví, že byl mrtvý během několika hodin od oznámení jen-tak se říká několika málo lidí?

Rozumí se, Dr Murray odmítl uvést své jméno na úmrtní list. No, samozřejmě, že nechtějí spojovat své jméno s smrti Michael Jackson, protože věděl, že nešlo pochybovat o tom, že Král Pop 'byl ještě naživu a dobře, a na své cestě do svého nového života, pryč z médií reflektor, hrozícím úpadku a stočené veřejného image.

K oživení prodeje alba na samotné zpěvačky smrt by mu poskytly dostatek finančních prostředků pro svůj nový život, ve spolupráci s Conrad, který samozřejmě bude přičemž jeho snížení, a to nemluvíme o miliony dolarů v prodeji vstupenky na koncert v O2 Londýn.

Spiknutí nebo ne, mrtvý nebo živý, dejte nám jen doufat, že Michael Jackson konečně má, co mu vždycky zdálo, že touží po - mír.

Tagy: Conspiracy, konspirační teorie, Smrt Hoax, předstírají smrt, Rumours
Publikováno v konspirační teorie, Hoax Smrt, Rumours | Komentáře (4)

4 Reakce na "Michael Jackson je klíčovým hráčem v Doktor Smrt Hoax Plot"

  1. Heather říká:

    Je velmi podezřelé, že lékaři, zmizel po novinky zlomil o Michaels smrti .. a nechal své auto za sebou ... kdo ho řídil a kde? Michael by si přál mít, aby byl s ním o podporu v těchto počátečních hodinách "stává mrtvý", a pro všechny tranquiliser léčby. Byl jsem okamžitě podezřelé z 911 volání, kdy se lékaři didnt přijít k telefonu, a měl prý pracuje na CPR ho na postel. Každý samostatně respektovat lékař by věděl, že CPR je vždy prováděna na podlahu nebo na tvrdý povrch, nikdy postel! Ale samozřejmě bych byla člen organizace bankovnictví na tyto otázky typu, nebo s odpovědí ...

  2. wishful09 říká:

    Já jen opravdu potřebují někoho, aby mi vysvětlil, jak se lékař dostal do nemocnice, když nevyhnal. To by mi pomohl porozumět situaci lépe. Pokud to opravdu není k dispozici podepsat úmrtní list v domě, proč on didnt podepsat v nemocnici. Im zaměnit. Také isnt je pravda, že tak dlouho, jak mu doesnt podepsal úmrtní list a pokračuje říkat on doesnt vědět, co se stalo, nemůže být odpovědná, pokud je to skutečně podvod? Jakékoliv právníků na této stránce?

  3. Happytomato říká:

    Navíc nevíme, kdo byl na telefonu

  4. odettebennet říká:
    hod.

    Věděl jsem dobře známé la kardiologa rád murray wl takovou chybu, přičemž jeden CPR .. myslím, že ten, kdo je zabit, je mj to vypadat, jako hs, kteří byli ubytováni v domě jeho za dnů ...
    i vn surfed čisté Našel jsem tolik vypadat rád které dokonce jsme převýšení uznat ... mohli tančit dobře a HV dostal stejnou vypadá ... Kolik to bude stát jejich pronájmu jedno .. jistě si WÜD rádi žít život jeho idol ... a chudáček možná dokonce dint KNO co bylo cming

Zanech Odpověď

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.
Kopírovat chráněné Chetan 's WP-CopyProtect.