Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

Lou Ferrigno, Michael Jackson isikliku Treener jaoks O2 Kontserdid London, rääkis kergeusklikult ühes intervjuus kohta

Michael Jackson's treeneri Lou Ferrigno

televisiooni näitama Good Day LA, kuidas MJ armastanud, et Kujeilla üsna tihti ja kuidas ta oleks ka varjata ise. Ta naerab ja naljavahendites mööda nagu ta ütleb, kuidas Michael kasutatakse paika Mannequin on ennast kiirabi tõkestada Paparazzi. Kuidas väga huvitav ...

Saate seda siin http://bit.ly/6tE4h

Me just want to öelda kõlava ... WTF??

Võib-olla meile kõigile Hoax uskovaiset on õigus kaubamärgi afterall!

  1. wishful09 Said,

    Kõva häälega naerma! See on esimene kord, kui ma näinud, et intervjuus. Ee, kui inimesed ei vähemalt küsitavaks võimalus Michael Jackson elus, kui palju, et nad just dont taha uskuda. Võib-olla nad kardavad inimesed kutsuvad neid hulluks. Tean, et hoida oma tundeid selles, et mina, va ütleb mu õde mõned minu kahtlusi. Ma olen rõõmus, mul on see sait jõudnud kuigi. See on huvitav ärakuulamist, mida teised on öelnud.

  2. wishful09 Said,

    Samuti isnt on huvitav, kuidas inimesed ainult kuulata, mida nad tahavad. Mis TMZ jõudnud, et intervjuu on see, et Michael võib kasutada alias saada percriptions, kuna ta kasutab neid koerus kõne inimest. Mida ma saan sellest, et Michael on mänguline isik, kes väga hästi võiks tõmmata midagi sellist välja. Ma arvan, meil on ainult oodata ja vaadata.

  3. Goldie Said,

    50% mu süda ütleb, et ta on elus ja 50% ütleb, et ta on surnud?

    kuid meedia ei valeta mõnikord.
    Ma ei mõista, kui ta Olevad tema surma ta vajas rahu ja saada ära ja on normaalset elu.
    ja see on werid, et tema vend Jermaine hoiab ütleme "ei", kui ta on "surnud"?

    ja sa poiss's see asi pilt on mälestusmärk, kus ta ütles: "Ma olen elus"
    ist imelik see kõik

    Kui ta on FAKING oma surma Dont THINK Ta tuleb TAGASI TELL USA HE Olevad IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Said,

    Minu arvates on kahtlane, et ei ole kommenteerida alates Oprah, Bill Cosby ja millised umbes Magic Johnson inimesed usuvad teda võttes aids oli tõeline hoax harida massi ja ta lihtsalt juhtub, et kõik need lapsed. Naine ei saagi AIDSi lapsed ei ole töös. Ok siis on Coby tal on olnud oma õiguslikke probleeme, mistõttu ta on suurepärane kandidaat usaldust. Sharpton's idioot tavaliselt andis hea kõne, aga kui see oli kunagi on avastanud kui hoax Jesse Jackson ei ohusta saavad ja teevad jutlus, sest tema karjääri on postimüügi lugija oleks lõppenud. Kui Michael on surnud, et kummalisus ümbritsev matmine oleks, et ta oleks tahtnud tuleb külmutada nagu Disney ja Lucy O'ball oma koera võin lisada. Helid imelik, kuid tõsi. Noh, sõltumata samal ajal, kuna see mängib läbi Molvad's siter veel vanglas. Hiina rahutused nagu Iraan. Obama on Venemaa ... väga tõsiseid asju juhtub kui me kõik külge liimitud TV tõttu MJ. Ärge mind valesti Ma armastan liiga kuid Gees maailmas läheb vihane. Aga lõppkokkuvõttes Joe on saavutanud Sinine Rays. Dumbass!

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha