Michael Jackson's Treneris pripažįsta, kaip jis mėgo žaisti "vnt".

Liepos 3, 2009
admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson's Personal Trainer už O2 Koncertai Londonas, sako meile ir interviu

Michael Jackson's treneris Lou Ferrigno

Televizijos rodo, Good Day LA, apie MJ mėgsta išdykauti gana dažnai ir tai, kad jis taip pat užmaskuoti save. Jis juokiasi ir anekdotai išilgai, kaip jis pasakoja, kaip Michael naudojamas vietoj manekeno ir pats karetkę į užkirsti Paparazzi. Kaip labai įdomu ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Norėčiau tiesiog norėčiau pasakyti garsiai ... WTF?

Galbūt mums visiems Mistyfikacja tikinčiųjų yra teisės į ženklą afterall!

Žymos: Žiniasklaida, Naujienos
Posted in Mistyfikacja mirties, žiniasklaida, Naujienos | Komentarai (4)

4 Responses to "Michael Jackson's Treneris pripažįsta, kaip jis mėgo žaisti" vnt ".

  1. wishful09 Says:

    Hi! Tai pirmas kartas, kai aš pamačiau, kad interviu. Hmm, jeigu žmonės neturi bent klausimą galėjo Michael Jackson yra gyvas po matau, kad jie tik dont wanna believe it. Gal jie bijo žmonės jiems skambinti crazy. Žinau, kad saugo savo jausmus apie tai aš, išskyrus sako mano sesuo kai mano įtarimus. Džiaugiuosi, aš šią svetainę atvykti į bet. Tai įdomu išklausyti ką kalbama.

  2. wishful09 Says:

    Be to, forget tai įdomu, kaip žmonės bus tik išgirsti, ką jie nori. Kas TMZ gavo iš to interviu, kad Michaelis gali naudoti slapyvardžius gauti percriptions, nes jis naudoja juos Screamer skambinti žmonių. Kas man iš to, kad Michael žaismingumo asmuo, kuris labai gerai gali ištraukti kažką panašaus išjungti. Manau, mes tik laukti ir pamatyti.

  3. Goldie Says:

    50% mano širdis sako, kad jis yra gyvas ir 50% sako, kad jis miręs?

    bet žiniasklaidos nėra melas kartais.
    Aš suprantu, jei jis padirbtas jo mirties jis reikalingas taikos ir išeiti ir normalaus gyvenimo.
    ir jis werid, kad jo brolis Jermaine išlaiko sakydamas: "IS", kai jis yra "mirę"?

    ir tu guy's pamatyti dalykas / vaizdą memorialinis jei jis sakė: "aš gyvas"
    ist keistam visa tai

    IF HE IS FAKING mirties dont think HE'S COMING BACK TO TELL US Jo padirbti IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Says:

    Man atrodo įtartinas, kad nebuvo pastabų iš Oprah, Bill Cosby ir ką apie Magic Johnson žmonių tiki jį turintis pagalba buvo tikra Psikus šviesti mases ir jis tiesiog būna, kad visi tie vaikai. Žmona neperteikiami AIDS vaikams nėra pagalba. Gerai tada yra Coby jis turėjo savo teisinių problemų, todėl jis yra puikus kandidatas į pasitikėjimą. Sharpton's an idiot paprastai buvo labai kalbama, bet jei tai kada nors buvo atrasta kaip hoax Jesse Jackson galėtų nesutrukdys gauti ir atlieka pamokslai, nes jo karjeros būti pateikiamas užsakymų paštu kaznodziei būtų daugiau. Jei Michael YRA negyvas, kad Dziwaczność aplinkinių grobowej būtų, kad jis norėjo būti sušaldyta kaip Disney ir Liusija O'ball savo šunį aš pridėti. Garsai keistam bet tiesa. Na, nesvarbu, o tai žaidimas iš Ling's siter vis dar kalėjime. Kinijos riaušių kaip Iranas. Obama yra Rusija ... labai rimti dalykai vyksta, o mes visi klijuoti prie televizoriaus, nes MJ. Don't get me wrong I love per bet gees pasaulyje vyksta proto. Bet pabaigoje dienos Joe priėmimo Blue spindulių. Dumbass!

Leave a Reply

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.
Copy Protected by Chetan 's WP-CopyProtect.