Майкл Джексон обман смерті

Чи є король поп-музика дійсно мертвий?

Лу Ferrigno, Майкл Джексон Особистий тренер для O2 концерти в Лондоні, виступив з любов'ю до інтерв'ю

Майкла Джексона тренер Лу Ferrigno

телевізійного шоу Good Day LA, про те, як МЮ любив грати витівки досить часто і яким чином він буде також приховати сам. Він сміється і жартує разом, як він розповідає, як Майкл використовували помістити манекен себе в машині швидкої допомоги по стримування Paparazzi. Як дуже цікаво ...

Перевірити це тут http://bit.ly/6tE4h

Нам просто хотілося б сказати рішуче ... WTF?

Може бути, ми все обман віруючих право на знак afterall!

  1. wishful09 Саїд,

    LOL! Це перший випадок, коли я бачив, що інтерв'ю. Розум, якщо люди не по крайней мере, питання про possiblity Майкла Джексона час жив після бачимо, що вони просто Dont хочу в це повірити. Може бути, вони бояться людей будуть називати їх з розуму. Я знаю, я всі мої почуття з цього для мене, крім моєї сестри говорю деякі мої підозри. Я радий, я цей сайт прийти до хоча. Це цікаво слух, що інші повинні сказати.

  2. wishful09 Саїд,

    Крім того, isn't воно цікаво, як люди будуть чути тільки те, що вони хочуть. ТМЗ Що отримали від цього інтерв'ю полягає в тому, що Майкл може використовувати псевдонім для отримання percriptions, оскільки він використовує їх витівка слово народу. Що я отримую від цього полягає в тому, що Майкл є жартівливим особа, яка цілком може тягнути-то вроде цього Викл. Думаю, ми просто повинні почекати і подивитися.

  3. Голд Саїд,

    50% моє серце каже, що він живий, і 50% каже, що він мертвий?

    засоби масової інформації, але іноді робить брехня.
    Я розумію, якщо він підробили його смерті він потребує в світі і піти, і нормальне життя.
    і це werid, що його брат Jermaine зберігає сказати "є", коли він "мертвий"?

    а ти хлопець бачити речі / картини на меморіал, де він сказав: "Я жива"
    IST дивно все це

    Якщо він FAKING його смерті DONT THINK HE'S COMING BACK TO Теллей США Е.П. підробили IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Саїд,

    Я вважаю, це підозріло, що жодних коментарів від ЦЕ Білл Cosby а як щодо Magic Джонсон люди повірили йому, що мають СНІД був справжнім містифікація просвіщати народні маси, і він просто трапляється, щоб усі ці діти. Дружина не спіймати на СНІД діти не хворі на СНІД. Ок, тобто Coby він мав свої власні правові проблеми, тому він дуже кандидати, яким можна довіряти. Sharpton такий ідіот, як правило, дав велике виступ, але якщо це було коли-небудь буде виявлений, як обман Джессі Джексона не може поставити під загрозу отримання та робити проповіді, тому що його кар'єра як поштою, проповідник буде старше. Якщо Майкл помер у таємничість навколо поховання є те, що він хотів бути заморожено, як Disney і Люсі O'ball зі своєю собакою я міг би додати. Звуки дивно, але це так. Ну, а незалежно, оскільки це грає з Лінге в siter ще у в'язниці. Китай заворушення, як Іран. Обама в Росії ... дуже серйозні речі, що відбувається в той час як всі ми приклеєні до телевізора з-за МЮ. НЕ зрозумійте мене перекручує я теж люблю, але Gees світі відбувається з розуму. Але в кінці кінців Джо робить блакитних променів. Dumbass!

Тема надана: Wordpress тема - Перший Готівковий