Michael Jackson's Trainer indrømmer hvordan han elskede at spille "pranks".

Juli 3rd, 2009
af admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson's personlig træner for O2 Koncerter i London, har talt fondly i et interview på

Michael Jackson's træner Lou Ferrigno

Fjernsyn vise Good Day LA, om, hvordan MJ elskede at spille pranks ganske ofte, og hvordan han ville også skjule sig. Han griner og vittigheder sammen som han også fortæller, hvordan Michael bruges til at placere et Mannequin af sig selv i en ambulance til at afskrække de Paparazzi. Hvor meget interessant ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Vi vil bare gerne sige et rungende ... WTF???

Måske vi alle Hoax troende har ret på det mærke afterall!

Tags: Medier, Nyheder
Posted in Hoax Døden, Medier, Nyheder | Kommentarer (4)

4 Responses til "Michael Jackson's Trainer indrømmer hvordan han elskede at spille" pranks "."

  1. wishful09 siger:

    LOL! Det er første gang jeg har set, at samtale. Um, hvis folk ikke mindst spørgsmålstegn ved muligheden af Michael Jackson er i live efter at have set det, så de netop dont ønsker at tro det. Måske er de bange for folk vil kalde dem vanvittige. Jeg ved, at jeg holder mine følelser om dette til mig selv, bortset fra at fortælle min søster nogle af mine mistanker. Jeg er glad for jeg har denne hjemmeside for at komme til selv. Det er interessant at høre, hvad andre har at sige.

  2. wishful09 siger:

    Også, isnt det interessant, hvordan folk vil kun høre, hvad de vil. Hvad TMZ kom fra dette interview er, at Michael kan bruge alias at få percriptions, da han bruger dem til sjov opkald mennesker. Hvad jeg får fra det, er, at Michael er en legende, der meget vel kunne trække noget som dette fra. Jeg gætter vi bare nødt til at vente og se.

  3. Goldie Says:

    50% af mit hjerte siger, at han er i live og 50% siger, at han er død?

    men medierne gør ligge tider.
    Jeg forstår, hvis han fingerede sin død han havde brug for fred og til at komme væk og få et normalt liv.
    og det er werid, at hans bror Jermaine holder sige "IS", når han er "død"?

    og har du fyr's se ting / billede ved mindesmærket, hvor det sagde "Jeg er i live"
    ist weird alt dette

    HVIS HAN ER FAKING hans død dont THINK han kommer tilbage til TELL US Han fingerede IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo siger:

    Jeg finder det mistænkeligt, at der har været nogen kommentar fra Oprah, Bill Cosby og hvad med Magic Johnson folk tror ham, der har aids blev et sandt Hoax at uddanne masse og han lige tilfældigvis har alle disse børn. Kone ikke fanger aids børnene ikke har aids. Ok så er der Coby han har haft sit eget juridiske problemer, så han er en god kandidat til at stole på. Sharpton's an idiot normalt blive holdt en stor tale, men hvis dette var nogensinde at blive opdaget som en skrøne Jesse Jackson kunne ikke skade at komme op og gør den prædiken, fordi hans karriere for at blive en mail for prædikant ville være overstået. Hvis Michael er død den weirdness omkring nedgravning ville være, at han havde ønsket at være frosset gerne Disney og Lucy O'ball med sin hund kan jeg tilføje. Lyder mærkeligt, men sandt. Tja, uanset samtidig som det er at spille ud Ling's siter stadig i fængsel. Kinas optøjer som Iran. Obama er i Rusland ... meget alvorlig ting, der foregår, mens vi alle er limet til tv på grund af MJ. Må ikke få mig forkert Jeg elsker også, men GEES verden er at blive tosset. Men i slutningen af dagen Joe gør Blue stråler. Dumbass!

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.