Мицхаел Јацксон је Траинер признаје да је волео да игра 'пранкс'.

Јули 3рд, 2009
бы админ

Лоу Ферригно, Мицхаел Јацксон-а Персонал Траинер за О2 Концерти у Лондону, говорио је њежно у интервјуу на

Мицхаел Јацксон је тренер Лоу Ферригно

на телевизији схоу Гоод Даы ЛА, МЈ о томе како је волео да игра пранкс прилично често и како би се прикрили он сам. Он је уз вицеве и смех, као и он каже како Мицхаел се смјестите лутка сам од себе у хитну помоћ како би одвратиле су Папараззи. Како врло занимљиво ...

Цхецк ит оут овде хттп://бит.лы/6тЕ4х

Ми би само желели рећи један одјекујући ... УТФ?

Можда све нас Хоакс верници право на жиг афтералл!

Тагс: Медији, новости
Постед ин Хоакс Деатх, Медиа, Вести | Коментари (4)

4 Одговор за "Мицхаел Јацксон је Траинер признаје да је волео да игра 'пранкс'."

  1. уисхфул09 каже:

    Лол! Ово је први пут сам видео да је интервју. Ум, ако људи не најмање питање могућност Мицхаел Јацксон се живи након што видим да је, онда су само донт оскудица то верујте. Можда су они бојати људи ће звати их луда. Знам да моје осјећаје држати за себе, на овај, осим за моју сестру говорим неке моје сумње. Драго ми је сам овај сите да дођете до ипак. То је занимљиво расправе што други имају за рећи.

  2. уисхфул09 каже:

    Исто тако, није то занимљиво како ће људи само чују оно што желе. Шта ТМЗ је добио од тог разговора је да је Мајкл мај користите псеудоним за добијање перцриптионс, будући да он користи их обест позива људе. Шта добијам од тога је да је Мајкл је заиграна особа која је јако добро, могла повући нешто овако офф. Ваљда ћемо само морати сачекати и видети.

  3. Голдие каже:

    50% моје срце каже да је жив, а 50% каже да је мртав?

    медија, али се понекад лагати.
    ЈА донт схватити ако он лажни смрти он потребан мир и да бисте добили далеко и да има нормалан живот.
    и то је уерид да је његов брат Јермаине успомена казивање "ЈЕ" кад је он "мртав"?

    и јесте ли видети тип је ствар / слику на спомен где је рекао: "Ја сам жив"
    ист чудно све ово

    Ако је заваравања смрти Донт Тхинк ХЕ'С цоминг БАЦК ТО Препоруци НАС ХЕ лажни ИТ !!!!!!

  4. Буннымаыпоо каже:

    Ја га пронаћи сумњиве да није било коментара из Опрах, Билл Цосбы, а шта о Магиц Јохнсон људи верују му је помагала имају прави хоакс едуцирати масе и он ће се десити само да су све оне клинце. Супруга не хватају АИДС кидс немате помагала. Ок онда постоји Цобы он је имао своју сопствену правну проблема, тако да је велики кандидат за поверење. Схарптон је идиот нормално је дао велики говор, али ако је то икада бити откривено као хоакс Јессе Јацксон није могао угрозити добијање радиш горе и проповедао, јер је своју каријеру као проповједник маил поредак би био завршен. Ако Мицхаел је мртав у необичност окружује покоп био би да је желела да буде замрзнута попут Диснеы и Луција О'балл са својим псом Можда ћу додати. Звучи чудно, али истинито. Па, без обзира што је ово, а свира ван Линг'с ситер још увек у затвору. Цхина'с Демонстрације попут Ирана. Обама је у Русију ... врло озбиљне ствари се дешава док смо сви налепљен на ТВ због МЈ. Не би ми криво Волим превише али геес свет иде љут. Али на крају дана Јое макинг Плава зраке. Думбасс!

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.