Michael Jackson Hoax Halál

Ez a King of Pop tényleg halott?

Lou Ferrigno, Michael Jackson's Personal Trainer a londoni O2 Koncertek, szeretettel beszélt egy interjúban a

Michael Jackson's tréner Lou Ferrigno

A televíziós show Good Day LA, hogyan MJ szerettem játszani Pranks meglehetősen gyakran és hogyan is álcázza magát. Ő nevet és a viccek is, mint ő is mondja el, hogyan használják fel Michael egy próbababán magát a mentőt vissza a Paparazzi. Nagyon érdekes ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Azt szeretném mondani a határozott ... WTF???

Talán mindannyiunknak Hoax hívő van a védjegy afterall!

  1. wishful09 Said,

    LOL! Ez az első alkalom, láttam, hogy az interjúra. Hm, ha az emberek nem, legalább az adott lehetőséget a Michael Jackson is, miután látta, hogy életben van, akkor csak ne akarjuk elhinni. Lehet, hogy félnek az emberek fogják őket õrültség. Tudom tartani az érzéseimet e magamban, kivéve mondja húgom néhány én gyanúját. Örülök, hogy én ezen az oldalon, hogy a bár. Ez érdekes meghallgatni mások mit mondjak.

  2. wishful09 Said,

    Szintén isnt érdekes emberek csak akkor hallani, mit akarok. Mi van a TMZ interjúban, hogy az, hogy Michael is használhatnak álnevet, hogy percriptions, hiszen használja őket tréfa hívja az embereket. Amit kap, hogy az, hogy Michael egy játékos, aki nagyon jól tudta húzni valami ilyesmi ki. Azt hiszem, csak meg kell várni,.

  3. Goldie Said,

    50%-a szívem azt mondja, hogy életben van, és 50% azt mondja, hogy meghalt?

    de a média nem hazudnak néha.
    Én nem értem, ha hamis a halálát is szükség van a béke és lelépni, és normális életet.
    és ez werid, hogy a bátyja Jermaine tartja, mondván, hogy "IS", amikor is "halott"?

    és ugye a srác a dolgot / kép az emlékmű, ahol azt mondta: "Én vagyok életben"
    ist fura ez az összes

    Ha szimulál halála dont gondol Visszajön megmondani USA HE hamis IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Said,

    Úgy, hogy a gyanús, hogy nem történt észrevétele Oprah, Bill Cosby, és mi a Magic Johnson az emberek hisznek benne, amelyek az AIDS volt igazi álhír nevelése a tömegek és csak történik, hogy minden gyerekeket. Feleség nem fogás AIDS gyerekek nincsenek támogatások. Ok akkor Coby ő volt a saját jogi problémákat, úgyhogy egy nagyszerű jelölt bízik. Sharptont egy idióta rendszerint adott egy nagy beszédet, de ha ez valaha is felfedezett a megtévesztés Jesse Jackson nem veszélyezteti fölállt, és ezt a prédikáció, mert a pályáját, hogy a postai megrendelés prédikátor volna. Ha Michael meghalt a környező furcsasága a temetés lenne, hogy ő akart lenni, mint a Disney fagyasztott és Lucy O'ball vele kutya talán hozzáadni. Furcsának, de igaz. Nos, függetlenül attól, míg ez játszott ki Ling's siter még mindig börtönben van. Kína a lázadás, mint Irán. Obama az Oroszország ... nagyon komoly dolog folyik, miközben mindannyian ragasztott a TV miatt MJ. Don't get me wrong I love gees túl, de a világ megy bolond. De a végén az a nap, hogy Joe Blue Rays. Dumbass!

Szórakoztató adta: Wordpress Theme - Első Cash