Michael Jackson's Trainer myöntää, kuinka hän rakasti pelata "pranks".

Heinäkuuta 3rd, 2009
by admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson's Personal Trainer varten O2 Konsertit Lontoo, on puhunut hellästi joka haastattelu

Michael Jackson: n valmentaja Lou Ferrigno

Televisio näyttää Good Day LA, miten MJ rakastettu on kujeilla melko usein ja miten hän voi myös peittää itsensä. Hän nauraa ja pilailuvälineet pitkin kuten hän myös kertoo, kuinka Michael käyttää sijoittaa mannekiini on itse ambulanssi estää paparazzi. Kuinka hyvin mielenkiintoinen ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Haluamme vain todeta raikuva ... WTF?

Ehkä meidän kaikkien Hoax uskovaiset ovat oikeassa merkki afterall!

Tunnisteet: Media, Uutiset
Posted in Hoax Kuolema, Media, Uutiset | Kommentit (4)

4 Vastaus jotta "Michael Jackson's Trainer myöntää, kuinka hän rakasti pelata" pranks ".

  1. wishful09 sanoo:

    LOL! Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt, että haastatteluun. Hmm, jos ihmiset eivät vähintään kyseenalaiseksi mahdollinen ja Michael Jackson on elossa, kun näkee, että he vain dont halua uskoa sitä. Ehkä he pelkäävät ihmiset soittaa heille hullu. Tiedän, että minulla pitää tunteitani tässä itseäni, paitsi kertomalla siskoni joitakin epäilykseni. Olen iloinen, että olen tätä sivustoa tulla vaikka. Se on mielenkiintoinen kuulemaan, mitä muut ovat sanoneet.

  2. wishful09 sanoo:

    Myös isnt se mielenkiintoista, miten ihmiset vain kuulla, mitä he haluavat. Mitä TMZ sai että haastattelu on, että Michael saa käyttää alias saada percriptions, koska hän käyttää niitä kepponen soittaa ihmisille. Mitä saan siitä, että Michael on leikkimielinen henkilö hyvin voisi vetää jotain tällaista pois. Oletan, meidän on vain odotettava ja katsottava.

  3. Goldie sanoo:

    50% sydämeni sanoo, että hän on elossa ja 50% sanoo, että hän on kuollut?

    mutta media ei olla joskus.
    En ymmärrä, jos hän väärentänyt hänen kuolemaansa hän tarvitsi rauhaa ja päästä eroon ja normaaliin elämään.
    ja se on werid, että hänen veljensä Jermaine hokevat "IS", kun hän on "kuollut"?

    ja sinä kaveri Katsotaanpa juttu / kuva on muistomerkki, jossa se sanoi, että "olen elossa"
    ist outo tämä kaikki

    JOS HÄN ON FAKING HÄNEN KUOLEMA DONT THINK hän Palatakseni TELL US HE väärentänyt IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo sanoo:

    Minusta on epäilyttävää, että ei ole kommentti Oprah, Bill Cosby entä Magic Johnson ihmiset uskovat häntä ottaa tuki oli todellinen hoax kouluttaa massoista ja hän vain sattuu olemaan kaikille niille lapsille. Vaimo ei saalis aids lapset eivät ole tukia. Ok sitten on Coby hän on ollut oman oikeudellisia ongelmia, joten hän on erinomainen ehdokas luottaa. Sharpton n idiootti tavallisesti antoi paljon puhetta, mutta jos tämä oli koskaan olisi voitu havaita kuin hoax Jesse Jackson ei voinut vaarantaa saada ylös ja tekee saarna koska uransa olla postimyynti saarnaaja olisi yli. Jos Michael on kuollut sen weirdness ympäröi hautaaminen olisi se, että hän olisi halunnut Jäädytetään kuten Disney ja Lucy O'ball hänen kanssaan koiran voisin lisätä. Äänet outoa, mutta totta. No, riippumatta samalla kun tämä on leikkitovereita Ling n siter edelleen vankilassa. Kiinan mellakointi kuten Iraniin. Obama on Venäjä ... erittäin vakava tavaraa on menossa, kun olemme kaikki liimattu TV vuoksi MJ. Älkää ymmärtäkö minua väärin Rakastan liian mutta GEES maailmassa on tulossa hulluksi. Mutta loppujen lopuksi Joe tekee Blue Rays. Dumbass!

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.