Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

Lou Ferrigno, Michael Jackson er personlig trener for O2 Konserter i London, har talt fondly i et intervju på

Michael Jackson's trener Lou Ferrigno

TV-show Good Day LA, om hvordan MJ elsket å spille pranks ganske ofte og hvordan han vil også skjule seg. Han ler og vitser sammen som han også forteller hvordan Michael benyttes til å plassere en utstillingsdukke for seg selv i en ambulanse for å avskrekke de Paparazzi. Hvor meget interessant ...

Sjekk det ut her http://bit.ly/6tE4h

Vi ville bare liker å si et rungende ... WTF??

Kanskje alle oss Hoax troende rett på mark afterall!

  1. wishful09 Said,

    Lol! Dette er første gang jeg har sett at intervjuet. Um, hvis folk ikke minst spørsmål possiblity av Michael Jackson som er i live etter at du får se det, så de bare ikke vil tro det. Kanskje de er redd folk skal ringe dem sprø. Jeg vet jeg holde mine følelser på denne til meg selv, bortsett fra for å fortelle min søster noen av mine mistanker. Jeg er glad jeg har denne siden for å komme til skjønt. Det er interessant å høre hva andre har å si.

  2. wishful09 Said,

    Dessuten isnt det interessant hvordan folk vil bare høre hva de vil. Hva TMZ fikk fra at intervjuet er at Michael kan bruke alias å få percriptions, siden han bruker dem til å prank ringe folk. Hva jeg får fra det, er at Michael er en lekende person som godt kunne trekke noe sånt av. Jeg tror vi må bare vente og se.

  3. Goldie Said,

    50% av hjertet mitt sier at han er i live og 50% sier at han er død?

    men media gjør ligge noen ganger.
    jeg forstår hvis han forfalsket hans død han trengte fred og å komme vekk og ha et normalt liv.
    og det er werid at broren Jermaine holder å si "er" når han er "død"?

    og gjorde deg guy's se ting / bilde på memorial der det sa "Jeg er i live"
    ist rart alt dette

    Hvis han er falsk hans død Dont tror han kommer TILBAKE TIL TELL US HE forfalsket IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Said,

    Jeg finner det mistenkelig at det har vært noen kommentar fra Oprah, Bill Cosby, og hva med Magic Johnson folk tror han har hjelpemidler var en ekte spøk å utdanne massene, og han er tilfeldigvis har alle disse barna. Hustru ikke fange AIDS barna ikke har hjelpemidler. Ok da er det Coby han har hatt sin egen juridiske problemer så han er en utmerket kandidat til å stole på. Sharpton er en idiot normalt bli holdt en flott tale, men hvis dette ble noensinne å bli oppdaget som en spøk Jesse Jackson kunne ikke sette på spill får opp og gjør preken fordi hans karriere av å være et postordre predikant vil være over. Hvis Michael er død den weirdness rundt begravelse ville være at han hadde ønsket å bli frosset ut som Disney og Lucy O'ball med sin hund som jeg kan legge til. Høres merkelig, men sant. Vel, uansett samtidig som det er å spille ut Ling's siter fortsatt i fengsel. Kinas rioting som Iran. Obama er i Russland ... meget alvorlige ting som skjer mens vi alle er limt til TV på grunn av MJ. Ikke misforstå jeg elsker too men Gees verden går sint. Men på slutten av dagen Joe gjør Blue stråler. Dumbass!

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash