Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Lou Ferrigno, του Michael Jackson Προσωπικά Trainer για το O2 Συναυλίες στο Λονδίνο, έχει μιλήσει fondly σε μια συνέντευξη για την

Michael Jackson του προπονητή Lou Ferrigno

την τηλεόραση παρουσιάζουν καλή ημέρα LA, σχετικά με τον τρόπο MJ αγαπούσε να παίξει pranks αρκετά συχνά και το πως θα αποκρύψουν τον εαυτό του. Ο γέλια και αστεία καθώς όπως λέει και ο ίδιος τον τρόπο με τον Μιχαήλ που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή ένα μανεκέν από τον εαυτό του στο ασθενοφόρο για να αποτρέψει την παπαράτσι. Πόσο πολύ ενδιαφέρον ...

Δείτε το εδώ http://bit.ly/6tE4h

Θα ήθελα απλώς να πω ένα ηχηρό ... WTF?

Ίσως όλοι μας Hoax πιστών δίκιο για το σήμα afterall!

  1. wishful09 Said,

    LOL! Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω δει ότι η συνέντευξη. Um, εάν οι άνθρωποι δεν τουλάχιστον ζήτημα η δυνατότητα του Michael Jackson επιζεί μετά βλέπουμε ότι, τότε μόνο dont θέλουν να το πιστέψω. Ίσως να φοβούνται οι άνθρωποι θα τους καλέσει τρελό. Ξέρω ότι τηρούν τα συναισθήματά μου για τον εαυτό μου σε αυτό, εκτός από την αδελφή μου λέει μερικές από τις υποψίες μου. Είμαι ευτυχής που έχω αυτή την ιστοσελίδα για να έρθουν, όμως. Είναι ενδιαφέρον άκουσε τι άλλα έχουν να πουν.

  2. wishful09 Said,

    Επίσης, είναι ενδιαφέρον πώς isn't άνθρωποι θα ακούσουν μόνο ό, τι θέλουν. Τι TMZ πήρε συνέντευξη από ότι είναι Michael ότι μπορούν να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για την απόκτηση percriptions, δεδομένου ότι τις χρησιμοποιεί για να καλέσετε ανθρώπους φάρσα. Τι να πάρω από αυτό, είναι ότι είναι μια παιχνιδιάρικη Michael πρόσωπο, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να τραβάτε κάτι τέτοιο off. Μάλλον εμείς απλά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.

  3. Goldie Said,

    50% της καρδιάς μου λέει ότι είναι ζωντανό και το 50% δηλώνει ότι η νεκρή;

    μέσα ενημέρωσης, αλλά μερικές φορές κάνει ψέμα.
    Κατανοώ βέβαια αν το θάνατό φαλκιδεύεται χρειαζόταν την ειρήνη και να ξεφύγουμε και να έχουν μια φυσιολογική ζωή.
    και είναι werid ότι ο αδελφός του Jermaine διατηρεί λέγοντας "IS" όταν είναι "νεκρή"?

    Εσύ και ο τύπος δούμε το πράγμα / εικόνα στο μνημείο όπου είπε "είμαι ζωντανός"
    ist παράξενα όλα αυτά

    Εφόσον είναι FAKING το θάνατο DONT THINK HE'S COMING BACK TO TELL ΗΠΑ φαλκιδεύεται HE IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Said,

    Θεωρώ ότι είναι ύποπτες ότι δεν υπήρξε σχόλιο από την Oprah, Bill Cosby και τι γίνεται με το Magic Johnson άνθρωποι θεωρούν τον έχοντας ενισχύσεις ήταν μια πραγματική φάρσα να εκπαιδεύσει τις μάζες και ότι συμβαίνει να έχουν όλα αυτά τα παιδιά. Η σύζυγος δεν συλλαμβάνει AIDS παιδιά δεν έχουν ενισχύσεις. Ok τότε υπάρχει Coby είχε τη δική του νομική προβλήματα οπότε είναι μια μεγάλη υποψήφια για την εμπιστοσύνη. Sharpton ένας ηλίθιος κανονικά να δίνει μια μεγάλη ομιλία, αλλά και αν αυτό ήταν ποτέ να ανακαλυφθεί ως φάρσα Jesse Jackson δεν θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο και να κάνει το κήρυγμα επειδή την καριέρα του να είναι μια ταχυδρομική παραγγελία κήρυκας θα είναι πάνω. Αν ο Μάικλ είναι νεκρός παραξενιά που περιβάλλουν την ταφή θα ήταν ότι θα ήθελαν να είναι κατεψυγμένο όπως Disney και Λούσι O'ball με το σκύλο μου να προσθέσω. Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια. Λοιπόν, ανεξάρτητα αν αυτό είναι που παίζουμε Ποντίκι της siter ακόμη στη φυλακή. Η εξέγερση της Κίνας όπως το Ιράν. Obama στη Ρωσία είναι πολύ σοβαρό ... πράγματα που συμβαίνουν ενώ είμαστε όλοι κολλημένη στην τηλεόραση εξαιτίας της MJ. Μην πάρετε λάθος μου που αγαπώ πάρα πολύ, αλλά χιλιάρικα τον κόσμο είναι να τρελαίνεται. Αλλά στο τέλος της ημέρας Joe καταβάλλει Blue Rays. Dumbass!

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές