Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

Lou Ferrigno, Michael Jackson Osobné Trenér pre O2 koncertov v Londýne, má nežne hovorí v rozhovore pre

Michael Jackson je tréner Lou Ferrigno

Televízia show LA Dobrý deň, o tom, ako MJ miloval hrať Pranks pomerne často a ako by aj zamaskovat seba. On sa smeje a vtípky spolu ako on tiež rozpráva, ako Michael použité umiestniť mannequin zo seba v ambulancii sa odradiť Paparazzi. Ako veľmi zaujímavé ...

Overiť si to tady http://bit.ly/6tE4h

Radi by sme práve chceli povedať hlasné ... WTF?

Snáď každý z nás veriacich Hoax pravdu o značku koniec!

  1. wishful09 Said,

    LOL! To je prvýkrát som videl, že rozhovor. Hm, keď ľudia nemajú aspoň spochybňujú možnosť Michael Jackson je nažive po tom, čo videl, že oni jednoducho dont chceme veriť. Možno, že sa obávajú ľudia budú volať blázon. Viem, že som svoje pocity na to sám, s výnimkou hovorí moja sestra niektoré moje podozrenie. Som rád, že som tieto stránky prísť do hoci. Je to zaujímavé rokovaní, čo ostatní hovoria.

  2. wishful09 Said,

    Tiež isnt je zaujímavé, ako sa ľudia budú počuť len to, čo chcú. TMZ Čo mám z toho rozhovoru je to, že Michael môže použiť alias získať percriptions, pretože ich používa na vyfintit volanie ľudí. Čo mám z toho, že Michael je hravý, kto veľmi dobre mohol vytiahnuť niečo takého off. Myslím, že sme jednoducho musieť počkať a uvidíme.

  3. Goldie Said,

    50% moje srdce hovorí, že je nažive a 50% hovorí, že je mŕtvy?

    médií, ale niekedy sa lož.
    mám rozumieť keď sfalšoval jeho smrti mu potrebný kľud a odísť a mať normálny život.
    a je werid, že jeho brat Jermaine pořád říkal "je", keď je "mŕtvy"?

    a jsi kluk to vidieť vec / foto na pamiatku, kde sa hovorí: "Som nažive"
    ist divný to všetko

    AK JE IS simulant jeho úmrtia Dont THINK HE'S vracím říct USA HE sfalšoval IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Said,

    Připadá mi to podozrivé, že nedošlo k žiadnemu komentár Oprah, Bill Cosby a čo Magic Johnson ľudia veria mu s AIDS bola pravda hoax vychovávať masy a on jednoducho stáva, že všetky tieto deti. Manželka nechytí AIDS deti nemajú pomôcky. Ok potom existuje Coby on má svoju vlastnú právne problémy, takže je veľký kandidát na dôvere. Sharpton to idiot normálně dal veľkú reč, ale keď to bolo niekedy sa objavil ako hoax Jesse Jackson nemohol ohroziť dostať hore a robiť kázeň, pretože jeho kariéra je zásilkový kazatel by bolo po všetkom. Ak Michael je mŕtvy je divnost obklopující pohrebné by sa, že chcel byť zmrazené, ako Disney a Lucy O'ball so svojim psom by som mohol pridať. Znie to divne, ale pravda. No, a to bez ohľadu, zatiaľ čo, ako je to hranie sa Ling siter to ešte stále vo väzení. Čínska výtržníctva, ako je Irán. Obama sa v Rusku ... veľmi vážne veci sa deje, zatiaľ čo všetci sme nalepeny na televíziu, pretože MJ. Nechápejte ma zle miluju taky Gees, ale vo svete je to šialený. Ale na konci dňa Joe dosahuje Blue Rays. Dumbass!

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash