Michael Jackson Hoax Death

Is de King of Pop echt dood?

Lou Ferrigno, Michael Jackson's Personal Trainer voor de O2-concerten in Londen, heeft gesproken liefdevol in een interview op

Michael Jackson's trainer Lou Ferrigno

de televisie-show Good Day LA, over hoe MJ geliefde spelen Pranks heel vaak en hoe hij zou ook vermommen zelf. Hij lacht en grappen langs als hij ook vertelt hoe Michael gebruikt om een Mannequin van zichzelf in een ambulance om de paparazzi. Hoe zeer interessant ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Wij zouden graag willen zeggen dat een doorslaand ... WTF?

Misschien ons allemaal Hoax gelovigen zijn recht op het merk Afterall!

  1. wishful09 Said,

    LOL! Dit is de eerste keer heb ik gezien dat interview. Um, als mensen niet op zijn minst vraagtekens bij de mogelijkheid van Michael Jackson zijn leven na het zien dat ze net dont wilt geloven. Misschien zijn ze bang dat mensen zullen noemen ze gek. Ik weet dat ik mijn gevoelens over dit voor mezelf, behalve voor mijn zus vertellen sommige van mijn vermoedens. Ik ben blij dat ik deze site te komen hoor. Het is interessant horen wat anderen te zeggen hebben.

  2. wishful09 Said,

    Ook isnt het interessant hoe mensen alleen horen wat ze willen. Wat TMZ kreeg van dat onderhoud is dat Michael kan gebruiken alias Percriptions te verkrijgen, want hij gebruikt ze prank call mensen. Wat ik van dat, is dat Michael is een speelse iemand die heel goed zou kunnen trekken zoiets uit te schakelen. Ik denk dat we gewoon moeten afwachten.

  3. Goldie Said,

    50% van mijn hart zegt dat hij leeft en 50% zegt dat hij is dood?

    maar de media doet zich soms.
    Ik begrijp als hij vervalst zijn dood hij nodig had vrede en af en hebben een normaal leven.
    en het is werid dat zijn broer Jermaine blijft zeggen "IS" wanneer hij "dood"?

    en heb je vent eens kijken wat / afbeelding op het gedenkteken waar zij zei: "Ik ben levend"
    ist raar dit alles

    INDIEN HIJ IS faken ZIJN DOOD DONT THINK HE'S COMING BACK TO TELL US HIJ valse IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo Said,

    Ik vind het verdacht dat er geen reactie van Oprah, Bill Cosby en wat over Magic Johnson mensen geloven hem die steun was een echte hoax om de massa's en hij is toevallig hebben al die kinderen. Vrouw niet vangen aids kinderen hebben geen overheidssteun. Ok, dan is er Coby hij heeft zijn eigen juridische problemen dus hij is een goede kandidaat te vertrouwen. Sharpton is een idioot normaal heeft een geweldige toespraak, maar als dit was ooit om ontdekt te worden als een hoax Jesse Jackson kon niet in gevaar brengen, het opstaan en doen de preek omdat zijn carrière van een postorder predikant zou worden overgenomen. Als Michael dood is de weirdness rond de begrafenis zou zijn dat hij had willen worden bevroren als Disney en Lucy O'ball met haar hond ik zou toevoegen. Klinkt raar maar waar. Nou, ongeacht terwijl deze wordt afgespeeld op de Leng siter nog steeds in de gevangenis. Chinese rellen zoals Iran. Obama is in Rusland ... zeer ernstige dingen er aan de hand is, terwijl we allemaal aan elkaar geplakt op de TV omdat MJ. Begrijp me niet verkeerd ik hou ook maar GEES de wereld is gek. Maar aan het eind van de dag Joe maakt Blue Rays. Dumbass!

Thema Aangeboden door: Wordpress Thema - Eerste Cash