Michael Jackson's Trainer atzīst to, kā viņš mīlēja spēlēt "blēņas".

July 3, 2009
admin

Lou Ferrigno, Michael Jackson personīgā Trainer par O2 Koncerti Londonā, ir runā lētticīgi in intervijā

Michael Jackson's treneris Lou Ferrigno

Televīzija rāda Good Day LA, par to, kā MJ mīlēja, lai draiskoties diezgan bieži un to, kā viņš būtu arī slēptu pats. Viņš pasmejas un jokiem gar kā arī viņš stāsta, kā Michael, ko izmanto, lai manekena par sevi ātro palīdzību, lai novērstu to Paparazzi. Kā ļoti interesanti ...

Check it out here http://bit.ly/6tE4h

Mēs tāpat kā pateikt, pārsteidzošām ... WTF?

Iespējams, ka mums visiem mānīšana ticīgie ir taisnība par zīmi afterall!

Tags: Mediji, News
Posted in mānīšana Death, Media, News | Comments (4)

4 Atbildes uz "Michael Jackson's Trainer atzīst to, kā viņš mīlēja spēlēt" blēņas "."

  1. wishful09 saka:

    LOL! Šī ir pirmā reize, kad man ir redzams, ka interviju. Um, ja cilvēki nav vismaz jautājumu possiblity of Michael Jackson ir dzīvs pēc redzēt, ka, tad viņi tikai dont vēlaties uzskatu to. Varbūt viņi baidās cilvēki zvana tos crazy. Es zinu, es paturēt manu jūtas par šo, lai sevi, izņemot spēcīgi mana māsa dažas manas aizdomas. Es esmu priecīgs, man ir šo vietni, lai pienācis though. Tas ir interesanti dzirde, kādi citiem ir ko teikt.

  2. wishful09 saka:

    Arī isn't ir interesanti, kā cilvēki būs tikai dzirdēt to, ko viņi vēlas. Kas TMZ got no intervijā, ir tas, ka Michael var izmantot arī, lai iegūtu percriptions, jo viņš izmanto tos izpušķot zvanu cilvēki. Kas man no tā, ir tas, ka Michael ir rotaļīgu persona, kas ļoti labi varētu pull kaut kas līdzīgs šim off. I guess mēs vienkārši ir jāgaida un redzēt.

  3. Goldie saka:

    50% no manas sirds saka, viņš ir dzīvs un 50% saka, viņš ir miris?

    bet mediju nav meli dažreiz.
    man saprast, ja viņš faked viņa nāves viņš vajadzīgs, mieru un bēgt un ir normālā dzīvē.
    un tas ir werid, ka viņa brālis Jermaine saglabā sakot, "IS", kad viņš ir "miruši"?

    un jūs puisis's aplūkotu lieta / attēlu piemiņas ja tas sacīja: "Es esmu dzīvs"
    ist liktenis visu šo

    IF HE IS FAKING VIŅA NĀVE DONT THINK HE'S atgriežoties Pateikt ASV HE FAKED IT !!!!!!

  4. Bunnymaypoo saka:

    Man šķiet aizdomīgs, ka nav komentāru no Oprah, Bill Cosby un kādi par Magic Johnson cilvēki uzskata, viņam ir AIDS bija taisnība mānīšana izglītot masu un viņš tikai notiks, ka visiem, kas kids. Sieva neietver AIDS kazlēniem nav palīglīdzekļus. Ok, tad ir Coby viņam bija savas juridiskās problēmas, lai viņš ir liels kandidātu uzticēšanos. Sharpton priekšā ir idiots parasti sniedza lielu runa, bet, ja tas bija kādreiz tiks atklāts, kā piemānīt Jesse Jackson nevarēja apdraudēt piecelšos un veic sprediķis jo viņa karjeru, kas ir pasta rīkojuma sludinātājs būtu vairāk. Ja Michael ir miris ar weirdness ap apbedījumu būtu tā, ka viņš vēlējās jāiesaldē tāpat Disney un Lucy O'ball kopā ar savu suni es varētu pievienot. Izklausās dīvaini, bet taisnība. Nu, neatkarīgi, bet tā kā tas ir spēļu ārpus Ling's siter joprojām atrodas cietumā. Ķīnas nemieriem, piemēram, Irāna. Obama ir Krievijā ... ļoti nopietna stuff notiek, kamēr mēs visi Līmēti uz TV, jo MJ. Don't get me wrong I love pārāk bet gees pasaulē notiek mad. Bet beigās, dienā Joe sekmīgi Blue stariem. Dumbass!

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.