Michael Jackson Hoax Death

Är King of Pop verkligen död?

Arkiv för augusti, 2009

width=450

Låt oss ta ett mycket enkelt titta på hela denna saga. Som vi vet redan finns betydande ins och outs, skäl, ledtrådar och tips om varför Michael Jackson kunde ha hoaxed hans död, men för ett ögonblick, jag vill bara ta en kort titt på något som har rätt framför våra ögon från början.

Detta utdrag var tagna från en artikel på MSNBC den 29 juni 2009.

"Chernoff, även om i dag, sade han inte tror att hans klient (Dr Conrad Murray) var redo för denna typ av attack" på hans meriter och åtgärder i ärendet. Men han sa att "det är väntat, med tanke på omständigheterna."

När den fullständiga undersökningen är avslutad Chernoff sade han förväntade Murray skulle befrias och familjen skulle känna sig annorlunda.

Jackson hade fortfarande en svag puls och en varm kropp när Murray hittade honom i sängen och inte andas torsdag eftermiddag, Chernoff sade i AP-intervju.

Chernoff sade Murray var på ikoniserat är hyrd herrgård när han upptäckte Jackson i sängen och inte andas. Den läkare omedelbart började administrera CPR, Chernoff sagt.

"Han råkade hitta honom i hans säng, och han var inte andas" advokaten sa. "Mr Jackson fortfarande var varm och hade en puls "."

Så jag vet vad du tänker ... det här är inte annorlunda från andra rapport kring att Temne om hur Michael Jackson hittades av Dr Murray, bla bla bla. Du har helt rätt, detta är inte annorlunda, och jag tror att alla rapporter är samma .. vilket är precis min poäng!

Låt oss ta en närmare titt på detta uttalande från Dr Conrad Murray, som citeras av sin egen advokat.

 

"Jackson hade fortfarande en svag puls och en varm kropp när Murray hittade honom i sängen och inte andas torsdag eftermiddag, Chernoff sade i AP-intervju.

Chernoff sade Murray var på ikoniserat är hyrd herrgård när han upptäckte Jackson i sängen och inte andas. Den läkare omedelbart började administrera CPR, Chernoff sagt. "

Nu är jag inte säker på hur många av er är utbildade i första hjälpen, men Nyckelorden är att Michael Jackson hade fortfarande AVSVIMMAD puls, och inte andas. Om han fortfarande hade en svag puls, men var inte andas, varför i helvete skulle du börja administrera CPR ??????

Skulle inte du grap en respirator eller börjar andas in i hans mun för att ge honom konstgjord andning (Något vi har alla sett på tv många gånger)?

Om du fortfarande är skeptisk så tillåt mig att citera Wikipedia:

 

"Den medicinska termen för samma skick som en persons hjärta har stannat är hjärtstillestånd (även kallad kardiorespiratorisk gripande). CPR används på patienter med hjärtstillestånd för att oxygenater blodet och upprätthålla en cardiac output att hålla vitala organ vid liv ".

Om vad doktorn sa var sant, då det faktum att han hade en svag puls innebär att han inte var hjärtstillestånd, som vi alla till att tro detta är hur Michael Jackson dog. Hans hjärta hade behövt ha stoppats vara hjärtstillestånd, vilket skulle ha krävt CPR för att hålla blodet cirkulerar i hela kroppen och hjärtat rörelse.

Detta är också från Wikipedia:

"Om patienten fortfarande har puls men inte andas, detta kallas andningsstillestånd och konstgjord andning är mer lämpliga"

Ni kanske tänker jag bli alltför teknisk? Tänk på detta men det är en läkare, citerar i hans egna ord vad som hände. Om han visste att Michael Jackson var andningsstillestånd och var i behov av andning, skulle han säga så? Varför staten helt enkelt att han påbörjat hjärt-lungräddning?

Den andra bristen i Dr Murray uttalande är att han beskrivs Michael Jackson kropp som varm. Enligt de Heart Attack / hjärtstillestånd symtomen som anges på medicalcenter.osu.edu, huden av patienten skulle vara kall, blek och fuktig och klibbig på grund av att deras blodcirkulation hade severly tappats eller i själva verket var obefintlig.

Detta helt enkelt inte ihop. Hur kunde Michael Jackson har haft en svag puls, varm hud, men inte andas, men också rapporteras ha dött av hjärtstillestånd?

Den grädde på moset är den mest uppenbara faktum för alla. Michael Jackson hade en kardiolog LEVNADS med honom och han dog av hjärtstillestånd.

Jag är ledsen, men det är som bär GUMMISTÖVEL och med fötterna blir blöta av regn .... Allvar?

Om dina chanser att överleva en hjärtinfarkt är inte bättre när du har en hjärtspecialist som bor i ditt hus, 10 meter bort från ditt sovrum, varför i helvete har han bor där alls? Att inte nämna det faktum att han inte har en Defibrilator Machine tillgängliga, är en hjärtspecialist och alla? Om Michael Jackson var verkligen lider av hjärtstillestånd, vilket är vad vi alla fått höra, så skulle inte ha hjälp av en Defibrilator har gett sitt "svag puls" skjuts det behövs för att väcka honom ur sin medvetslöshet, därmed börjar sin andas? Är inte det vad dessa maskiner används för?

Allt jag kan säga är om din egen personliga hjärtspecialist kan inte rädda dig, varför ens bry sig om att ringa 911 och ambulanspersonal? Denna läkare är en man som förmodligen tränat i många år att få veta allt som finns att veta om hjärtat, kardiologi , hjärtstillestånd osv osv ... och han kan inte ens rädda sin egen personliga patienten när det var dags?

Min teori är att dr Conrad Murray är rökridå folk. Medan världen är att ifrågasätta om han blir åtalad för mord, undrar vem han är, undrar vad som egentligen hände den dagen, Michael Jackson är snabbt på väg in i sitt nya liv, framför våra ögon. Vi är alldeles för okoncentrerad för att se den.

Om du inte accepterar och sedan svara på detta .... Var är barnen nu?

Tema av: Wordpress Theme - Första Cash