Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

Arkiv for august, 2009

width=450

La oss ta et veldig enkelt se på hele denne saga. Som vi vet allerede, er det betydelig moduler og outs, grunner, hint og tips på hvorfor Michael Jackson kunne ha hoaxed hans død, men for et øyeblikk, jeg bare ønsker å ta en enkel titt på noe som er rett foran våre øyne helt fra begynnelsen.

Dette utdraget er hentet fra en artikkel om MSNBC datert 29 juni 2009.

"Chernoff, også i dag, sa han ikke trodde at hans klient (Dr. Conrad Murray) var klar for denne type angrep" på hans legitimasjon og handlinger i saken. Men han sa at "det er forventet, og ser på forholdene."

Når fullstendig undersøkelse er fullført, Chernoff sa han forventet Murray ville være exonerated og familien ville føle seg annerledes.

Jackson fortsatt hatt en svak puls og en varm kropp når Murray fant ham i sengen og ikke puste torsdag ettermiddag, Chernoff sa i AP intervjuet.

Chernoff sa Murray var på pop-ikonet er leid herskapshuset da han oppdaget Jackson i senga og ikke puste. Legen umiddelbart begynte å forvalte HLR, Chernoff sa.

"Han skjedde for å finne ham i hans seng, og han var ikke puster" advokaten sa. "Mr. Jackson fremdeles var varm og hadde en puls. "

Så, jeg vet hva du tenker ... dette er ikke forskjellig fra alle andre rapporter rundt denne tiden om hvordan Michael Jackson ble funnet av Dr. Murray, bla bla bla. Du er helt rett, dette er ikke noe annerledes, og jeg tror alle rapportene er det samme .. som er akkurat meg!

La oss ta en nærmere titt på denne uttalelsen fra Dr. Conrad Murray, som siteres av hans egen advokat.

 

"Jackson fortsatt hadde en svak puls og en varm kropp når Murray fant ham i sengen og ikke puste torsdag ettermiddag, Chernoff sa i AP intervjuet.

Chernoff sa Murray var på pop-ikonet er leid herskapshuset da han oppdaget Jackson i senga og ikke puste. Legen umiddelbart begynte å forvalte HLR, Chernoff sa. "

Nå er jeg ikke sikker på hvor mange av dere er opplært i førstehjelp, men Stikkord her er at Michael Jackson fortsatt hadde en svak puls, og ikke puster. Hvis han fortsatt hadde en svak puls, men var ikke puster, hvorfor i helvete vil du begynne å administrere HLR ??????

Ville ikke du grap en respirator, eller begynne å puster i munnen for å gi ham kunstig åndedrett (noe vi har alle sett på TV mange ganger)?

Hvis du fremdeles er skeptiske kan du tillate meg å sitere Wikipedia:

 

"Den medisinske betegnelsen på tilstanden der en person hjerte har stoppet er CARDIAC arrest (også referert til som cardiorespiratory arrest). HLR brukes på pasienter i CARDIAC arrest for å oxygenate blod og vedlikeholde en CARDIAC utdataene å holde vitale organer i live ".

Hvis hva legen sa var sant, og det faktum at han hadde en svak puls betyr at han ikke var i CARDIAC arrest, som vi alle var ledet til å tro dette er hvordan Michael Jackson døde. Hjertet hans ville ha hatt å ha blitt stoppet for å være i CARDIAC arrest, som må da kreves HLR for å holde blodet circulating hele kroppen, og hjertet flytting.

Dette er også fra Wikipedia:

"Hvis pasienten fortsatt har puls, men er ikke puste, dette kalles åndedretts arrest og kunstig åndedrett er mer hensiktsmessig"

Kanskje du tenker jeg får for tekniske? Tenk på dette selv, dette er en lege, sitering i hans egne ord hva som skjedde. Hvis han visste at Michael Jackson var i åndedretts arrestert og var i behov av åndedrett, ville han ikke si det? Hvorfor staten bare at han begynte HLR?

Den andre feil i Dr Murray uttalelse er at han beskrevet Michael Jackson kroppen som varme. Ifølge Heart Attack / CARDIAC arrest symptomene oppført på medicalcenter.osu.edu, huden til pasienten ville bli kald, blek og klam skyldes at deres blodsirkulasjon hadde severly falt eller var faktisk ikke eksisterer.

Dette rett og slett bare ikke legge opp. Hvordan kunne Michael Jackson har hatt en svak puls, varm hud, men ikke puste, men ble også rapportert å ha dødd fra CARDIAC arrest?

Den glasur på kaken er det mest åpenbare faktum av alle. Michael Jackson hadde en CARDIOLOGIST leve med ham, og han døde OF CARDIAC arrest.

Jeg beklager, men dette er som å bære gumboots og ha føttene få gjennomvåt av regn .... Alvorlig?

Hvis sjansene dine for gjenlevende hjerteinfarkt er ikke bedre når du har en Cardiologist bo i huset, 10 meter fra soverommet, så hvorfor i helvete har han bor der i det hele tatt? Ikke å nevne det faktum at han ikke har en Defibrilator Machine tilgjengelig, blir en Cardiologist og alle? Hvis Michael Jackson var faktisk lider av CARDIAC arrest, som er det vi har alle blitt fortalt, så ville ikke ha hjelp av en Defibrilator har gitt sin "svak puls' den øke det nødvendig å vekke ham ut av hans bevisstløshet dermed starter sin puste? Er ikke det hva disse maskinene blir brukt til?

Alt jeg kan si om din egen personlige Cardiologist kan ikke redde deg, så hvorfor selv bry å ringe 911 og Paramedics? Denne legen er en mann som ha trent i mange år å vite alt det er å vite om hjertet, kardiologi , CARDIAC arrest osv. osv. ... og han kunne ikke redde sitt eget personlige pasient når tiden kommer?

Min teori er at Dr. Conrad Murray er Smoke Screen folk. Mens verden er å stille spørsmål om han vil bli belastet med mord, lurer på hvem han er, lurer på hva som egentlig skjedde den dagen, Michael Jackson er raskt på vei inn i sitt nye liv, før våre øyne. Vi er litt for distrahert å se den.

Hvis du ikke samtykker, vil svare på dette .... Hvor er barna nå?

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash