Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Αρχείο για τον Αύγουστο, 2009

width=450

Ας πάρουμε μια πολύ απλή ματιά σε αυτό το σύνολο της ιστορίας. Όπως γνωρίζουμε ήδη, υπάρχουν σημαντικές ins και outs, λόγους, ενδείξεις και υποδείξεις ως προς το γιατί Michael Jackson θα μπορούσε να έχει hoaxed το θάνατό του, αλλά για μια στιγμή, θέλω μόνο να λάβει μια απλή ματιά σε κάτι που έχει μπροστά της τα μάτια μας από την αρχή.

Αυτό το απόσπασμα προέρχεται από ένα άρθρο για MSNBC 29 του Ιουνίου 2009.

"Chernoff, επίσης σήμερα, είπε ότι δεν πιστεύει ότι ο πελάτης (ο Δρ Κόνραντ Murray) ήταν" έτοιμη για αυτό το είδος της επίθεσης "για την εντολή και τις δράσεις για την υπόθεση. Ωστόσο, είπε ότι "αυτό που αναμένει, λαμβανομένων υπόψη των περιστάσεων".

Μετά την πλήρη έρευνα έχει ολοκληρωθεί, Chernoff είπε, αναμένεται ότι θα Murray να απαλλαγεί και της οικογένειας θα αισθάνονται διαφορετικά.

Jackson είχε ακόμη μια αμυδρή παλμό και ζεστό σώμα όταν Murray τον βρήκα στο κρεβάτι και δεν αναπνέει το απόγευμα της Πέμπτης, Chernoff δήλωσε στο AP συνέντευξη.

Chernoff είπε Murray ήταν στο εικονίδιο της ποπ νοικιασμένο μέγαρο όταν ανακάλυψε Jackson στο κρεβάτι και δεν αναπνέει. Ο γιατρός αμέσως άρχισε διαχείριση CPR, Chernoff είπε.

"Απλά έτυχε να τον βρω στο κρεβάτι του, και δεν είχε αναπνοή," είπε ο δικηγόρος. "Ο κ. Jackson ήταν ακόμη ζεστό και είχε παλμό. ""

Λοιπόν, ξέρω τι είστε σκέψης ... αυτό δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη έκθεση γύρω από εκείνη τη στιγμή όσον αφορά τον τρόπο με τον Michael Jackson βρέθηκε ο Δρ Murray, μπλα μπλα μπλα. Έχετε απόλυτο δίκιο, αυτό δεν είναι διαφορετική, και πιστεύω ότι όλες οι εκθέσεις είναι τα ίδια .. η οποία είναι ακριβώς το θέμα μου!

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή τη δήλωση από την Δρ Κόνραντ Murray, όπως αναφέρεται από την δική του Δικηγόρος.

 

"Jackson είχε ακόμη μια αμυδρή παλμό και ζεστό σώμα όταν Murray τον βρήκα στο κρεβάτι και δεν αναπνέει το απόγευμα της Πέμπτης, Chernoff δήλωσε στο AP συνέντευξη.

Chernoff είπε Murray ήταν στο εικονίδιο της ποπ νοικιασμένο μέγαρο όταν ανακάλυψε Jackson στο κρεβάτι και δεν αναπνέει. Ο γιατρός αμέσως άρχισε διαχείριση CPR, Chernoff είπε. "

Τώρα, δεν είμαι σίγουρος πως πολλοί από εσάς είναι εκπαιδευμένοι στις πρώτες βοήθειες, αλλά οι λέξεις κλειδιά εδώ είναι ότι Michael Jackson είχε ακόμη μια αμυδρή PULSE, και δεν αναπνέει. Αν είχε ακόμη μια αμυδρή παλμό, αλλά δεν είχε αναπνοή, γιατί διάολο θα αρχίσετε τη διαχείριση CPR ??????

Δεν θα σας grap έναν αναπνευστήρα, ή να αρχίσουν να εκπνέουν στο στόμα του για να του δώσει την τεχνητή αναπνοή (κάτι που έχουμε δει στην τηλεόραση πολλές φορές);

Αν έχετε ακόμα σκεπτικοί τότε επιτρέψτε μου να παραθέσω Wikipedia:

 

"Ο ιατρικός όρος για την κατάσταση στην οποία το άτομο καρδιά έχει σταματήσει να είναι καρδιακή ανακοπή (που αναφέρεται επίσης ως cardiorespiratory σύλληψη). CPR χρησιμοποιείται σε ασθενείς με καρδιακή ανακοπή, ώστε να οξυγόνωσης του αίματος και τη διατήρηση μιας καρδιακής να διατηρούν ζωτικά όργανα ζωντανός . "

Αν αυτό που είπε ο γιατρός ήταν αλήθεια, τότε το γεγονός ότι είχε μια ελαφρά παλμό σημαίνει ότι δεν ήταν σε καρδιακή ανακοπή, όπως κάναμε και όλα οδήγησαν σε αυτό πιστεύω πως είναι Michael Jackson πέθανε. Το επίκεντρο θα έπρεπε να έχουν σταματήσει να είναι σε καρδιακή ανακοπή, ο οποίος θα απαιτείται CPR για να παραμείνει το αίμα που κυκλοφορεί σε όλο το σώμα, την καρδιά και την κίνηση.

Αυτό είναι, επίσης, από την Wikipedia:

"Εάν ο ασθενής εξακολουθεί να έχει σφυγμό, αλλά δεν αναπνέει, αυτό ονομάζεται αναπνευστική σύλληψη και την τεχνητή αναπνοή είναι πιο κατάλληλο"

Ίσως να είναι σκέψης έχω αρχίσει πολύ τεχνικό; Σκέψου το αυτό όμως, αυτό είναι γιατρός, αναφέρει τα δικά του λόγια αυτό που συνέβη. Αν ήξερε ότι ήταν στον Michael Jackson Αναπνευστικός Σύλληψη και την ανάγκη για αναπνοή, δεν θα μπορούσε να πει αυτό; Γιατί απλά ότι η κατάσταση άρχισε CPR;

Το άλλο ελάττωμα στον Dr Murray είναι ότι η δήλωση του Michael Jackson χαρακτήρισε ως το σώμα ζεστό. Σύμφωνα με την καρδιακή προσβολή / καρδιακή ανακοπή συμπτώματα που αναφέρονται σχετικά με medicalcenter.osu.edu, το δέρμα του ασθενούς θα είναι κρύο, ωχρό και υγρός λόγω του γεγονότος ότι η κυκλοφορία του αίματος είχαν πέσει σοβαρά ή ήταν στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Αυτό με απλά λόγια μόνο δεν αθροίζονται. Πώς θα μπορούσε Michael Jackson είχαν λιποθυμίας παλμό, ζεστό δέρμα, αλλά δεν αναπνέει, αλλά ήταν επίσης αναφέρεται ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή;

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το πιο προφανές γεγονός όλων. MICHAEL JACKSON ΖΩΝΤΕΣ καρδιολόγος είχε μαζί του και πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι σαν να φοράει gumboots και έχοντας τα πόδια σας λάβετε μούσκεμα από τη βροχή .... Σοβαρά;!

Αν σας πιθανότητες επιβίωσης καρδιακή προσβολή δεν βελτιώνονται όταν έχετε ένα καρδιολόγο σας ζουν σε Σώμα, 10 πόδια μακριά από το δωμάτιό σας, τότε γιατί έχουν τον διάβολο που ζουν εκεί σε όλα; Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι δεν έχουν Defibrilator Machine διαθέσιμα, που είναι καρδιολόγος και όλα; Αν ήταν όντως Michael Jackson που πάσχουν από καρδιακή ανακοπή, η οποία είναι όλα όσα έχουμε ήδη πει, τότε δεν θα είχαν με τη χρήση Defibrilator έχει χορηγήσει την "ελαφρά παλμό 'την ώθηση που χρειαζόταν για να αφυπνίσει τον από την απώλεια, ως εκ τούτου, αρχίζουν τα αναπνοή; Δεν είναι ό, τι εκείνες που χρησιμοποιούνται για τις μηχανές;

Το μόνο που μπορώ να πω είναι αν το δικό σας προσωπικό καρδιολόγος δεν μπορεί να σε σώσει, γιατί ακόμη και κόπο για να καλέσετε το 911 και παραϊατρικού; Αυτό γιατρός είναι ένας άνθρωπος που υποτίθεται εκπαιδευμένο για πολλά χρόνια να μάθω τα πάντα είναι να ξέρετε για την καρδιά, καρδιολογία , καρδιακή ανακοπή κτλ κτλ ... και δεν μπορούσε να σώσει ακόμα και την προσωπική του ασθενούς, όταν ήρθε η ώρα;

Η θεωρία είναι ότι ο Δρ Κόνραντ Murray είναι το προπέτασμα καπνού Παιδιά. Αν ο κόσμος είναι ανάκρισης εάν θα κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία, αναρωτιούνται ποιος είναι, αναρωτιόμαστε τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα, ο Michael Jackson είναι γρήγορη μετάβαση σε νέα του ζωή, μπροστά στα μάτια μας. Είμαστε απλώς αποσπούν πολύ να το δω.

Αν δεν συμφωνείτε, τότε αυτή η απάντηση .... Πού είναι τα παιδιά τώρα;

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές